Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
εγω συνηθως πηγαινω εκει που εβαλα της φωτο με ξερουν και δεν ειναι τοσο τυπικοι.αν παω σε αλλο που δεν με ξερουν(αν και λιγο πολυ παντου με θυμουνται!)συνηθως ετσι γινεται.αυτα που γραφεις δεν τα καταλαβα μονο το anal επιασα.κωλο δινουνε λιγες κοπελες θα ελεγα 20%.το γραφει στο περιοδικο με τη φωτο της ή στο ιντερνετ.να τη γλυψεις εμενα σχεδον ολες με αφηνουνε.τωρα ισως επηδει μιλαω τη γλωσσα και τους λεω τι θελω.
Eλα ρε Δημητρη
Ακαποτο - Χυσιμο στο στομα - Χυσιμο στη μαπα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
BBBJ= bareback blowjob πίπα χωρίς προφυλακτικό
CIM= come in mouth χύσιμο στο στόμα
CIF= come in face χύσιμο στο πρόσωπο

Εγώ σε μία κοπέλα που μιλούσε Αγγλικά (Βίκα τη λέγανε με μεγάλα και πολύ στητά βυζιά, σε ένα σαλόν σε μία κάθετο της Νεφσκι, 10 λεπτά από το Νεφσκι παλάς) που είχα ζητήσει να τη γλύψω μου είχε πει ότι δεν τις αφήνει η "κυρία".
Δεν ξέρω αν το πίστευε επειδή ήταν νέα και ψαρωμένη ή αν με δούλευε (το πιο πιθανό), αλλά εγώ τη πίστεψα. Είχε πολύ γλυκιά συμπεριφορά για να μην τη πιστέψω.  :rolleyes:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
BBBJ= bareback blowjob πίπα χωρίς προφυλακτικό
CIM= come in mouth χύσιμο στο στόμα
CIF= come in face χύσιμο στο πρόσωπο

Εγώ σε μία κοπέλα που μιλούσε Αγγλικά (Βίκα τη λέγανε με μεγάλα και πολύ στητά βυζιά, σε ένα σαλόν σε μία κάθετο της Νεφσκι, 10 λεπτά από το Νεφσκι παλάς) που είχα ζητήσει να τη γλύψω μου είχε πει ότι δεν τις αφήνει η "κυρία".
Δεν ξέρω αν το πίστευε επειδή ήταν νέα και ψαρωμένη ή αν με δούλευε (το πιο πιθανό), αλλά εγώ τη πίστεψα. Είχε πολύ γλυκιά συμπεριφορά για να μην τη πιστέψω.  :rolleyes:
μαλακιες λεει!και που θα το μαθει η κυρια?και τη τι νοιαζει την κυρια αν γλυψεις εσυ τη Βικα?αυτα δεν παιζουνε!το μονο να τη χυσεις στο προσωπο αν δεχτει.παλια μιλαμε για 1992-1993 μεχρι και το 1996 ποτε δεν κανανε τσιμπουκι με καποτα!!!!μετα αρχισανε να βαζουνε καποτα στα τσιμπουκια!τωρα δεν εχω ακουσει να παιζει ακαποτο πουθενα!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
εγω το κακο ειναι οτι το ψυριζω πολυ.αν σε μια γκομενα δεν μου αρεσει μια λεπτομερια δεν θα θελω να την πηδηξω!αυτο το ονομαζω Ρωσσικο συνδρομο!το εχουν ατομα που ζουν εδω πανω απο 10 χρονια.θεραπευεται αν πας 3 βδομαδες με 1 μηνα Ελλαδα!!!ΜΕΤΑ ΟΛΕς ΕΔΩ ΣΟΥ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΘΕΕς!!!

Και εγώ μερικές φορές προσβάλλομαι από το «Ρωσικό Σύνδρομο».

Αλλά εμφανίζεται διαφορετικά.
Αν πάω για καμιά δεκαριά μέρες στη Ρωσία ή κάπου στην Ανατολική Ευρώπη, μετά όταν γυρνάω Ελλάδα μου φαίνονται όλες ελαττωματικές. Στη μία θα μου φαίνεται τραχύ το δέρμα της, στην άλλη θα βλέπω σπυράκια, στην παράλλη ο κώλος της θα μου φαίνεται αεροδρόμιο, και η άλλη θα μου φαίνεται για νταλικέρισα.

Μετά από μερικούς μήνες μου περνάει και τις βρίσκω πάλι όλες ωραίες. Τι είναι η προσαρμοστικότητα …

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και εγώ μερικές φορές προσβάλλομαι από το «Ρωσικό Σύνδρομο».

Αλλά εμφανίζεται διαφορετικά.
Αν πάω για καμιά δεκαριά μέρες στη Ρωσία ή κάπου στην Ανατολική Ευρώπη, μετά όταν γυρνάω Ελλάδα μου φαίνονται όλες ελαττωματικές. Στη μία θα μου φαίνεται τραχύ το δέρμα της, στην άλλη θα βλέπω σπυράκια, στην παράλλη ο κώλος της θα μου φαίνεται αεροδρόμιο, και η άλλη θα μου φαίνεται για νταλικέρισα.

Μετά από μερικούς μήνες μου περνάει και τις βρίσκω πάλι όλες ωραίες. Τι είναι η προσαρμοστικότητα …
εγω πανω απο 10-15 μερες δεν καθομαι Ελλαδα ποτε αλλιως θα το παθαινα και 'γω.οταν ειμαι Ελλαδα παραξενευομαι απο την ασχημια!μπορει να ειμαι 3-4 μερες και να μη δω ομορφη γυναικα!τωρα θα ερχομαι λιγοτερο.μια βδομαδα γιατι μετα της 10 μερες αρχιζω και βαριεμαι!

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
κανοντας μια βολτα στο νετ επεσα σ ενα σαιτ το xhamster.com λοιπον αυτο ειναι γεματο με russian matures russian girls και russian drunk girls.πολυ γελιο τα διαμερισματα περισοτερο κ μετα τα μιλφ!αλλα μου γενηθηκε μια απορια.σχεδον σε ολα τα βιντεο τις χυνουν στα κωλομερια!εγω οσες εχω γνωρισει στην ελλαδα το χτυπητο στον ουρανισκο παει συνεφο!ρε δημητρακη για πες μας μηπως για αυτο τοθς παρατανε κ ερχονται εδω? :rockon: :2funny: :headbang: :piss:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
κανοντας μια βολτα στο νετ επεσα σ ενα σαιτ το xhamster.com λοιπον αυτο ειναι γεματο με russian matures russian girls και russian drunk girls.πολυ γελιο τα διαμερισματα περισοτερο κ μετα τα μιλφ!αλλα μου γενηθηκε μια απορια.σχεδον σε ολα τα βιντεο τις χυνουν στα κωλομερια!εγω οσες εχω γνωρισει στην ελλαδα το χτυπητο στον ουρανισκο παει συνεφο!ρε δημητρακη για πες μας μηπως για αυτο τοθς παρατανε κ ερχονται εδω? :rockon: :2funny: :headbang: :piss:

Καλώς ήρθες bliet.
Στο site που αναφέρεσαι ελάχιστες κοπέλες είναι Ρωσίδες.
Επίσης από τις Ρωσίδες που έχεις γνωρίσει στην Ελλάδα, ελάχιστες πιστεύω ότι είναι πραγματικά Ρωσίδες, οι περισσότερες είναι Αλβανίδες, Ρουμάνες, Βουλγάρες, Ουκρανές, Πολωνές, κτλ.

Τέλος, από τη μικρή μου εμπειρία στα σαλόν της Αγία Πετρούπολης, OWO(BBBJ) δεν κάνει καμία, CIM καμία, CIF πολύ σπάνια έως ποτέ.

Περισσότερα θα μάθεις όταν συνδεθεί ο Δημητράκης.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλώς ήρθες bliet.
Στο site που αναφέρεσαι ελάχιστες κοπέλες είναι Ρωσίδες.
Επίσης από τις Ρωσίδες που έχεις γνωρίσει στην Ελλάδα, ελάχιστες πιστεύω ότι είναι πραγματικά Ρωσίδες, οι περισσότερες είναι Αλβανίδες, Ρουμάνες, Βουλγάρες, Ουκρανές, Πολωνές, κτλ.

Τέλος, από τη μικρή μου εμπειρία στα σαλόν της Αγία Πετρούπολης, OWO(BBBJ) δεν κάνει καμία, CIM καμία, CIF πολύ σπάνια έως ποτέ.

Περισσότερα θα μάθεις όταν συνδεθεί ο Δημητράκης.
οντως αυτα στα σαλον δεν τα κανει σχεδον καμια.αν και ακουσα στα Ρετρο σαλον που εχει 30αρες και 40αρες κανουνε τετοια!αλλα αν ειναι να πας Ρωσσια για να γαμας γριες!και στην Ελλαδα τετοιες γιαγιαδες βρισκεις!30-35αρες στην Ελλαδα με παρακαλανε.αν ηταν να γαμαω αυτες καθομουνα και ζουσα Ελλαδα ετρωγα και σουβλακια και εκανα και μπανιο στη θαλασσα!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τώρα που κάνεις μπάνιο dimitri; :cheesy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τώρα που κάνεις μπάνιο dimitri; :cheesy:
φετος δεν εκανα κανενα μπανιο.ο καιρος δεν ειναι για μπανιο!και να εχει 20-22 βαθμους δεν εχει ηλιο.συνηθως εχει 15-16.μπανιο δυστηχως εδω μπορεις να κανεις μονο σε συχαμερες λιμνες και ποταμια!αλλα και στην Ελλαδα οταν ειμαι για μπανιο δεν πηγαινω.πηγαινω Φυλης!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
οντως αυτα στα σαλον δεν τα κανει σχεδον καμια ...

Οι "φυσιολογικές" κοπέλες (λες και οι άλλες δεν είναι φυσιολογικές) εκτός σαλόν τα κάνουν Δημήτρη ;;; Αν δούνε το παιδικο σταθμό, και πάρουν τη κολόνια τους, μετά και τη κόκα κόλα και τα ποπ-κορν στο σινεμά είναι πιο ενδοτικές;

Εγώ πάντως νομίζω ότι οι πιο εύκολες σε αυτά είναι οι Ουκρανές.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δημήτρη δεν μας έχεις πει τίποτα για Λευκορωσία.

Έχω την εντύπωση ότι είναι καλός προορισμός. Πως και δεν πήγες καμία πορνοεκδρομή; Το Μινσκ τι λέει σαν πόλη ; Είναι όμορφη; Είναι ακριβή;
Έχω ακούσει ότι οι Λευκορωσίδς είναι πολύ καλά μουνια. Αληθεύει ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι "φυσιολογικές" κοπέλες (λες και οι άλλες δεν είναι φυσιολογικές) εκτός σαλόν τα κάνουν Δημήτρη ;;; Αν δούνε το παιδικο σταθμό, και πάρουν τη κολόνια τους, μετά και τη κόκα κόλα και τα ποπ-κορν στο σινεμά είναι πιο ενδοτικές;

Εγώ πάντως νομίζω ότι οι πιο εύκολες σε αυτά είναι οι Ουκρανές.
οι Ουκρανες(μιλαμε για της καθαρα Ουκρανες απο Δυτικη Ουκρανια) εχουν ενα καλο προτεριμα.μπορουνε να σου βαψουνε το σπιτι,να σου βαλουνε πλακακια στο μπανιο,να ασπρισουνε τοιχους.ειναι δε πολυ εργατικες.προσφατα ειχα φερει σπιτι μια τετοια και οταν ειδε το μπανιο οτι δεν εχω βαλει ακομα πλακακια!μου ειπε.ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Έχω την εντύπωση ότι είναι καλός προορισμός. Πως και δεν πήγες καμία πορνοεκδρομή; Το Μινσκ τι λέει σαν πόλη ; Είναι όμορφη; Είναι ακριβή;
καλες ειναι αλλα θα ελεγα οτι καλητερος προορισμος ειναι η Ουκρανια.δεν πηγαινω Λευκορωσσια γιατι ειναι μακρια και μου φτανει η Ρωσσικη επαρχια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Dimitri, ποιό ξενοδοχείο προτείνεις στην Αγία Πετρούπολη;

Τι γνώμη έχες για αυτό:
ή αυτό:
ή αυτό:

Θα είμαι Ελσίνκι σε 2 εβδομάδες και λέω να πεταχτώ με το τραινάκι.
απο ξενοδοχεια δεν ξερω και πολλα γιατι δεν εχω μεινει ποτε.οπως ειδες οι τιμες ειναι πολυ ακριβες!παντος το επιπεδο των φτηνων ξενοδοχειων ειναι πολυ χαμηλο.γενικα ο τουρισμος δεν ειναι ιδιεταιρα οργανωμενος στη Ρωσσια.ο Νεαρχος πρεπει να ξερει περισσοτερα για ξενοδοχεια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εξαρταται και ποσα λεφτα διαθετεις.αυτο με τις 2600 ρουβλια(70 ευρω)δεν ειναι ακριβο αλλα μην περιμενεις καμια ανεση.δεν μπορω να ξερω τα οικονομικα σου και της προτιμισεις σου ή αν πληρωνει η εταιρια(οπως πολυ συχνα γινεται).αν εισαι διατεθιμενος να δωσεις 150 ευρω το Βλαντιμιρσκι αξιζει.και ειναι πολυ καλητερο.αν τωρα εισαι ανθρωπος που δεν σε ενδιαφερουν και τοσο οι ανεσεις πηγαινε στο πιο φτηνο.

whorist

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Πριν κανα 5αρι χρονια ειχα παει. Σα πολη δε μου αρεσε καθολου. Για να πας χρειαζεσαι βιζα και δε βγαινει ευκολα. Θελεις προσκληση απο καποιο ατομο η θα πρεπει να εργαζεσαι σε καποια εταιρεια για να σου βγαλουν. Οταν ειχα παει ηταν σχετικα φτηνη η ζωη, αλλα απο μια γκομενα που εχω νταραβερια μαθαινω οτι εχει ακριβηνει και εκει πολυ η ζωη. Οι Λευκορωσιδες που ειχα γνωρισει ειχαν πολυ καλυτερο χαρακτηρα απο τις Ρωσοουκρανεζες, ηταν πολυ απλες αλλα τις χαρακτηριζω και πιο βλαχες. Γενικα η χωρα εχει μεινει στο παληο Σοβιετικο στυλ λογω του προεδρου που εχουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom