Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Dimitri, ποιό ξενοδοχείο προτείνεις στην Αγία Πετρούπολη;

Τι γνώμη έχες για αυτό:
ή αυτό:
ή αυτό:

Θα είμαι Ελσίνκι σε 2 εβδομάδες και λέω να πεταχτώ με το τραινάκι.
η μονη εμπειρια που εχω απο ξενοδοχεια ηταν οταν ο πατερας μου ειχε ερθει το 2002.ειχε μεινει στο Hotel NEVA ειχε δωσει 80 ευρω τη μερα.και ηταν χαλια!θυμιζε δωματιο φοιτητικης εστιας με 2 παλια ντυβανια!και ενα μπανιο μα μια σκουραισμενη ντουσιερα με σιδερενιο ντους.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
απο ξενοδοχεια δεν ξερω και πολλα γιατι δεν εχω μεινει ποτε.οπως ειδες οι τιμες ειναι πολυ ακριβες!παντος το επιπεδο των φτηνων ξενοδοχειων ειναι πολυ χαμηλο.γενικα ο τουρισμος δεν ειναι ιδιεταιρα οργανωμενος στη Ρωσσια.ο Νεαρχος πρεπει να ξερει περισσοτερα για ξενοδοχεια.

Ο Δημήτρης έχει δίκαιο. Τα ξενοδοχεία είναι πανάκριβα, πιο φτηνά από τη Μόσχα, αλλά πιο ακριβά σε σχέση με τη μέση Δυτικοευρωπαϊκή πόλη.
Επίσης τα φτηνά ξενοδοχεία μπορεί να είναι χάλια.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πηγαίνω συχνότερα στη Ρωσία. Πηγαίνω όταν μπορώ να το συνδυάσω με δουλειά ώστε να πληρώνει η εταιρία τα έξοδα και να μένω σε 5άστερο.

Γενικά αν είσαι ξένος θα σου συνιστούσα να μείνεις σε κάποιο πάνω στη Νέφκσι Πρόσπεκτ. Νομίζω ότι είναι η πιο καλή και ασφαλής λύση για ένα ξένο. Είναι η κεντρική λεωφόρος, με μερικά σαλόν τριγύρω, κοντά σε στάση μετρό και σε απόσταση περπατήματος από αρκετά αξιοθέατα όπως εκείνη η φανταστική εκκλησία με τους πολύχρωμους τρούλους δυο γέφυρες πιο κάτω.
Εγώ έμενα στο Νεφσκι Παλάς ( ). Αλλά και ένα άλλο πολύ καλό ξενοδοχείο όχι στη Νέφσκι είναι το Courtyard του ομίλου Marriott ( ). Λάβε υπόψη σου ότι αν δεν πας σε 5άστερο ξενοδοχείο είναι πολύ πιθανό να μην μιλάει κανένας Αγγλικά.

Μία άλλη καλή οικονομική λύση είναι να νοικιάσεις δωμάτιο. Οι τιμές είναι λογικές και φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Κάποιοι γνωστοί μου είχαν μείνει ευχαριστημένοι και επίσης η ιδιοκτήτρια μιλάει Αγγλικά.

Σου παραθέτω τα sites για δωμάτια: (εδώ έμειναν οι γνωστοί μου και τους άρεσε), (έχει και για Αγία Πετρούπολη).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Δημήτρης έχει δίκαιο. Τα ξενοδοχεία είναι πανάκριβα, πιο φτηνά από τη Μόσχα, αλλά πιο ακριβά σε σχέση με τη μέση Δυτικοευρωπαϊκή πόλη.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πηγαίνω συχνότερα στη Ρωσία. Πηγαίνω όταν μπορώ να το συνδυάσω με δουλειά ώστε να πληρώνει η εταιρία τα έξοδα και να μένω σε 5άστερο.

Γενικά αν είσαι ξένος θα σου συνιστούσα να μείνεις σε κάποιο πάνω στη Νέφκσι Πρόσπεκτ. Νομίζω ότι είναι η πιο καλή και ασφαλής λύση για ένα ξένο.Εγώ έμενα στο Νεφσκι Παλάς ( ). Αλλά και ένα άλλο πολύ καλό ξενοδοχείο όχι στη Νέφσκι είναι το Courtyard του ομίλου Marriott ( ). Λάβε υπόψη σου ότι αν δεν πας σε 5άστερο ξενοδοχείο είναι πολύ πιθανό να μην μιλάει κανένας Αγγλικά.
Μία άλλη καλή οικονομική λύση είναι να νοικιάσεις δωμάτιο. Οι τιμές είναι λογικές και φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Κάποιοι γνωστοί μου είχαν μείνει ευχαριστημένοι και επίσης η ιδιοκτήτρια μιλάει Αγγλικά.
και το Νεβα κεντρικο ειναι!αλλα ειναι σκατα!μια εικονα εγκαταλιψεις!ειναι κοντα στην Τσερνισεφσκαγια.20 λεπτα με τα ποδια απο τη Νιεφσκι.οπωσδηποτε τα 5 αστερα ειναι πολυ καλα!ΑΛΛΑ θελεις και 300 ευρω τη μερα!!!αν τα πληρωνει η εταιρια κανενα προβλημα!αλλα αν ειναι να τα πληρωσεις εσυ?το δωματιο ειναι μια καλη λυση.αλλα εδω υπαρχει αλλο προβλημα.1.η βιζα δεν παιρνεις βιζα αν δεν εχεις κλισει ξενοδοχειο.και 2.η Ρεγκιστρε'ι'σον δε νομιζω οτι ειναι ανετο για καποιον τουριστα να τρεχει στο Αλλοδαπων και να στινεται στις ουρες και να φαει 1 ΜΕΡΑ για να κανει Ρεγκιστρε'ι'σον.αν μεινει καποιος σε ξενοδοχειο αφινει το διαβατηριο του στη Ρεσεψιον και τρεχουν αυτοι για ολα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πολλά τα ζόρια.
Λέω να αρχίσω μαθήματα Ρωσικών, να δουλέψω σκληρά μέχρι τα 50 μου.
Μετά να τα πουλήσω όλα στην Ελλάδα, να αγοράσω ένα σπίτι στη Πετρούπολη, και να κάνω κάποιες επενδύσεις στη Ρωσία για να έχω εισόδημα, μετά να παντρευτώ μία Ρωσίδα για να πάρω Ρωσικό διαβατήριο και στη συνέχεια να τη χωρίσω, και μετά να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στο παράδεισο. Λεφτά θα έχω, βιάγκρα θα έχω, τι άλλο θέλω;

Όνειρα …

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
η μονη εμπειρια που εχω απο ξενοδοχεια ηταν οταν ο πατερας μου ειχε ερθει το 2002.ειχε μεινει στο Hotel NEVA ειχε δωσει 80 ευρω τη μερα.

By the way Μήτσο, ο μπαμπάς σου τι λέει για την επιλογή σου ; Η μαμά σου σίγουρα θα γκρινιάζει, αλλά ο πατέρας σου αφού ήρθε επάνω ίσως και να καταλαβαίνει.
Τον πήγες σε κανά σαλόν ;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
By the way Μήτσο, ο μπαμπάς σου τι λέει για την επιλογή σου ; Η μαμά σου σίγουρα θα γκρινιάζει, αλλά ο πατέρας σου αφού ήρθε επάνω ίσως και να καταλαβαίνει.
Τον πήγες σε κανά σαλόν ;;;
ο πατερας μου χωρισε με τη μανα μου το 1997.δεν πολυενδιαφερεται ο πατερας μου γι αυτα!ειναι πλασμενος για μια γυναικα!εχει μια ανυπαρκτη!παντος προβληματα δεν μου διμιουργει στη ζωη μου.ενω η μανα μου θελει να ζω στην Ελλαδα!οταν ειχα παει Ελλαδα με πολλα παρακαλια της εδω σα το διπλωμα μου της νομικης να το αναγνωρισει στην Ελλαδα(λαθος μου).σχεδον γονατιστη με παρακαλαγε.για πλακα της ελεγα να την βγαλω φωτο με 2 γυμνους αραπιδες και ηταν σχεδον ετοιμη να δεχτει!μου ελεγε:δεν θελω να με ακουμπανε!ηθελε να μου πασσαρει μια Ελληνιδα παιδικη μου φιλη για να εχω λεει σχεση και να ερχομει Ελλαδα πιο συχνα!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πριν 2-3 βδομαδες εστηλα ΦΑΞ μεσω προξενιου στο Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π που ακυρωσα την αιτηση αναγνωρισης.η μανα μου δεν εχει παρετιθει απο την προσπαθεια να με φερει πισω Ελλαδα!εγω δεν κανω βημα πισω.ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ 1-2 ΦΟΡΕς ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 6-7 ΜΕΡΕς ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.απο Οκτωβρη μεχρι Απρηλιο.δεν αντεχω τη ζεστη!!τωρα ψιλοτσακωθηκαμε και της ειπα οτι θα βγω στα Παρατραγουδα με την Αννιτα Πανια και μετα θα ανεβω σε κανα φουγαρο και θα φωναζω οτι θα πηδηξω και θα λεω  για τους εραστες της!ο πατερας μου μου υποσχεθηκε να μου κανει δωρο τηλεβοα για να ακουγομαι καλητερα!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να σου πω αν μου ανοιγε μπουρδελο στη Φυλης ισως και να ερχομουνα Ελλαδα συχνα!τωρα εχει παθει καταθλιψη!βλεπει οτι το 'χει χασει το παιχνηδι και δεν ξερει τι να κανει...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....επαθε και αυτο που επαθε πριν 2 χρονια!ειχαμε τσακωθει ασχημα και ειχα γραψει οτι ειναι κλεφτρα και για τους εραστες της και το εστέλνα με ΦΑΞ παντου σε πανω απο 200ες διευθυνσεις!ελεγα εκτοξευω πυραυλους!εγραφα και για τους εραστες της!αληθειες(αυτα που μου ελεγε ο πατερας μου)και δικα μου απο τη φαντασια μου!ειχε γινει χαμος!τελικα κατελιξε στο Ωνασειο στο καρδιολογικο για μερικες μερες!οι οροι μου ειναι:ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ(ΡΩΣΣΙΑ)ΕΔΩ ΘΑ ΖΗΣΩ!δεχτηκα οταν πεθανω ΝΑ ΤΑΦΩ ΕΛΛΑΔΑ!η μανα μου στην αρχη το χαρηκε και ειχε παρει και τον πατερα μου τηλεφωνο!!της ειπε οτι ειναι ηληθεια γυναικα!!!και την απειλουσα και την απηλω οτι θα την καταγγιλω στην πολεωδομια για αυτα που χτιζει!!!τωρα ειναι λιγο μαζεμενη.δεν εχει τη μαγγια που ειχε πριν 2 χρονια!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
να σου πω αν μου ανοιγε μπουρδελο στη Φυλης ισως και να ερχομουνα Ελλαδα συχνα!

Γιατί δεν ανοίγεις κάποιο Σαλόν εκεί πάνω ;
Η ιλόνα πως τα πάει με το δικό της ; Το άνοιξε ;
Τί χρειάζεται να έχεις ; Είναι εύκολο να βγάλεις άδεια ; Με τη Μαφία τί γίνεται ;
Κοπέλες πως βρίσκεις ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί δεν ανοίγεις κάποιο Σαλόν εκεί πάνω ;
Η ιλόνα πως τα πάει με το δικό της ; Το άνοιξε ;
Τί χρειάζεται να έχεις ; Είναι εύκολο να βγάλεις άδεια ; Με τη Μαφία τί γίνεται ;
Κοπέλες πως βρίσκεις ;
αδεια δεν θελει γιατι δεν ειναι νομιμο!με την Ιλονα δεν μιλαω και πολυ γι αυτο.να σου πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσει γιατι εχει γερασει!και οταν οι σχιστοματες γερνανε το δερμα τους στο σωμα κρεμαει.για να ανοιξεις θελεις το καταλληλο διαμερισμα για να μην σου δημιουργει προβληματα ο ιδιοκτητης.καλητερα να μενει σε αλλη πολη για να μην ξερει τι γινεται!Μαφια δεν υπαρχει.το μονο ειναι οτι πρεπει να πληρωνεις την αστυνομια οσο πιο υψηλοβαθμο βρεις τοσο καλητερα!οι μονοι που μπορουν να σου δημιουργισουν προβλημα ειναι οι ιδιοκτητες αλλων σαλον.και οι αστυνομικοι που πληρωνεις αν γινει κατι καποιος ελεγχος κανουυν την παπια.αν και συνηθως σε καληπτουνε για να παιρνουνε καθε μηνα 1000-1200 ευρω περιπου!κοπελες να βρεις ειναι το μεγαλητερο προβλημα!δεν υπαρχουνε!ή δουλευουνε οι παλιες που δουλευαν πριν 2-3 χρονια ή κατι 30αρες.εχει πεσει πολυ η ποιοτητα.η Ιλονα ειχε παει Ουκρανια να βρει κοπελες αλλα οπως μου ειπε δεν βρηκε τιποτα καλο!εγω το ειχα σκεφτει να ανοιξω αλλα θελει πολυ δουλεια και βαριεμαι.και εχεις πολλα νευρα!πρεπει να τρεχεις συνεχεια!τωρα αν δεις ειναι αλυσιδες σαλον απο 6-7 η καθε μια.δεν υπαρχουν οπως παλια 1.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Γενικά αν είσαι ξένος θα σου συνιστούσα να μείνεις σε κάποιο πάνω στη Νέφκσι Πρόσπεκτ. Νομίζω ότι είναι η πιο καλή και ασφαλής λύση για ένα ξένο. Είναι η κεντρική λεωφόρος, με μερικά σαλόν τριγύρω, κοντά σε στάση μετρό και σε απόσταση περπατήματος από αρκετά αξιοθέατα όπως εκείνη η φανταστική εκκλησία με τους πολύχρωμους τρούλους δυο γέφυρες πιο κάτω.
Εγώ έμενα στο Νεφσκι Παλάς ( ). Αλλά και ένα άλλο πολύ καλό ξενοδοχείο όχι στη Νέφσκι είναι το Courtyard του ομίλου Marriott ( ). Λάβε υπόψη σου ότι αν δεν πας σε 5άστερο ξενοδοχείο είναι πολύ πιθανό να μην μιλάει κανένας Αγγλικά.

Σου παραθέτω τα sites για δωμάτια: (εδώ έμειναν οι γνωστοί μου και τους άρεσε), (έχει και για Αγία Πετρούπολη).

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Δεν είναι εταιρικό το ταξίδι (αυτό το σκέλος).  
Για λίγες μέρες που θα πάω δεν θελω να τραβιέμαι με διαμερίσματα (αλλά πάλι μπορεί και να κάνω λάθος). Προσανατολίζομαι σε καλό 3άστερο – 4άστερο.
Για 5άστερο ζητάνε πάρα πολλά – προτιμώ να τα δώσω για ανάλογο ξενοδοχείο κάπου αλλού.

Έχω μείνει σε  Corinthia Hotel στην Βουδαπέστη. Οι τιμές που ζητάνε όμως στην Αγία Πετρούπολη είναι εξωπραγματικές.
Το Mariott έχει λογικές τιμές.

Επειδή από Ρώσικα νάδα, αυτό με τα Αγγλικά με προβληματίζει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Δεν είναι εταιρικό το ταξίδι (αυτό το σκέλος).  
Για λίγες μέρες που θα πάω δεν θελω να τραβιέμαι με διαμερίσματα (αλλά πάλι μπορεί και να κάνω λάθος). Προσανατολίζομαι σε καλό 3άστερο – 4άστερο.
Για 5άστερο ζητάνε πάρα πολλά – προτιμώ να τα δώσω για ανάλογο ξενοδοχείο κάπου αλλού.

Έχω μείνει σε  Corinthia Hotel στην Βουδαπέστη. Οι τιμές που ζητάνε όμως στην Αγία Πετρούπολη είναι εξωπραγματικές.

Επειδή από Ρώσικα νάδα, αυτό με τα Αγγλικά με προβληματίζει.
οχι σωστα τα λες διαμερισμα θα παιδευτης παρα πολυ!θα φας μια μερα το λιγοτερο στο αλλωδαπων!που δεν μιλανε και Αγγλικα!3αστερο δυσκολο να βρεις καλο ειναι ολα τρωγλες!αυτο στη Βλαντιμιρσκαγια καλο ειναι απ'εξω(παιρναω συχνα)τωρα μεσα δεν ξερω.ειναι μια μεση λυση 150-170 ευρω περιπου τη μερα.το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν διχνει φωτο πως ειναι τα δωματια μεσα!και λενε και ψεματα!απεχει απο τη Νιεφσκι 700-800 μετρα και οχι 200!και απο το Ερμιταζ 2,5χλμ και οχι 950 μετρα!!!για 5 αστερων θελεις 300 ευρω και πανω.τωρα παω Ντισκο....

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
θα φας μια μερα το λιγοτερο στο αλλωδαπων!που δεν μιλανε και Αγγλικα!
Πράγματι αυτό είναι το πιο εξωφρενικό από όλα.  Ευτυχώς τα έντυπα πλέον έχουν και μετάφραση στα αγγλικά. Παλιά τα έντυπα που έπρεπε να συμπληρώσουν οι αλλοδαποί ήταν γραμμένα όλα εις απταιστον ρωσσική !! και άντε να βγαλεις ακρη !

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
… Αλλά και ένα άλλο πολύ καλό ξενοδοχείο όχι στη Νέφσκι είναι το Courtyard του ομίλου Marriott ( ) …

Έχω μείνει σε  Corinthia Hotel στην Βουδαπέστη. Οι τιμές που ζητάνε όμως στην Αγία Πετρούπολη είναι εξωπραγματικές.

Επειδή μου φάνηκε περίεργο αυτό που είπες ότι το Marriott έχει λογικές τιμές σε σχέση με το Corinthian Nevski και επειδή εγώ θυμόμουν ότι το Marriott κόστιζε το ίδιο ή και περισσότερο πήγα και το έψαξα.

Είχα κάνει λάθος στο link που σου παραχώρησα. Αυτό που έβαλα πιο πάνω είναι για St Petersburg στη Φλώριντα των ΗΠΑ. Σαφώς και οι ΗΠΑ είναι πιο φτηνή χώρα από τη Ρωσία. Εδώ σου παραθέτω το Link για την αυθεντική Αγία Πετρούπολη, αυτή της Ρωσίας ( ), και όπως θα δεις οι τιμές δεεεεεεν είναι και τόσο λογικές.

Sorry για το λάθος παραπάνω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Επειδή μου φάνηκε περίεργο αυτό που είπες ότι το Marriott έχει λογικές τιμές σε σχέση με το Corinthian Nevski και επειδή εγώ θυμόμουν ότι το Marriott κόστιζε το ίδιο ή και περισσότερο πήγα και το έψαξα.

Είχα κάνει λάθος στο link που σου παραχώρησα. Αυτό που έβαλα πιο πάνω είναι για St Petersburg στη Φλώριντα των ΗΠΑ. Σαφώς και οι ΗΠΑ είναι πιο φτηνή χώρα από τη Ρωσία. Εδώ σου παραθέτω το Link για την αυθεντική Αγία Πετρούπολη, αυτή της Ρωσίας ( ), και όπως θα δεις οι τιμές δεεεεεεν είναι και τόσο λογικές.

Sorry για το λάθος παραπάνω.
Χα, χα. Καλό.
Πήγα κατευθείαν στο ψητό (τις τιμές δηλαδή) και ούτε που το πρόσεξα.
Άδικα χάρηκα.

Όχι και τόσα λεφτά για Μάριοτ.
Άμα είναι δίνω κάτι τις παραπάνω και πηγαίνω στο Four Seasons στο Παρίσι (λέμε τώρα).

Και ναι, η Αμερική είναι φθηνή και ιδιαίτερα τώρα με το ισχυρό Ευρώ.
Προσφέρει άπειρες δυνατότητες επιλογής. Από πολύ ακριβά ξενοδοχεία μέχρι πάμφθηνα μοτέλ.
Μπορείς να μείνεις σε ευπρεπές δωμάτιο σε Motel 6 οπουδήποτε στην Αμερική με περίπου 30 Ευρώ την βραδιά.
Αστεία πράγματα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χα, χα. Καλό.
Πήγα κατευθείαν στο ψητό (τις τιμές δηλαδή) και ούτε που το πρόσεξα.
Άδικα χάρηκα.

Όχι και τόσα λεφτά για Μάριοτ.
Άμα είναι δίνω κάτι τις παραπάνω και πηγαίνω στο Four Seasons στο Παρίσι (λέμε τώρα).

Και ναι, η Αμερική είναι φθηνή και ιδιαίτερα τώρα με το ισχυρό Ευρώ.
Προσφέρει άπειρες δυνατότητες επιλογής. Από πολύ ακριβά ξενοδοχεία μέχρι πάμφθηνα μοτέλ.
Μπορείς να μείνεις σε ευπρεπές δωμάτιο σε Motel 6 οπουδήποτε στην Αμερική με περίπου 30 Ευρώ την βραδιά.
Αστεία πράγματα.
γι αυτο και δεν ερχονται πια τουριστες!9300 ρουβλια ειναι 250 ευρω!δεν ειναι και λιγα!

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλώς ήρθες bliet.
Στο site που αναφέρεσαι ελάχιστες κοπέλες είναι Ρωσίδες.
Επίσης από τις Ρωσίδες που έχεις γνωρίσει στην Ελλάδα, ελάχιστες πιστεύω ότι είναι πραγματικά Ρωσίδες, οι περισσότερες είναι Αλβανίδες, Ρουμάνες, Βουλγάρες, Ουκρανές, Πολωνές, κτλ.

Τέλος, από τη μικρή μου εμπειρία στα σαλόν της Αγία Πετρούπολης, OWO(BBBJ) δεν κάνει καμία, CIM καμία, CIF πολύ σπάνια έως ποτέ.

Περισσότερα θα μάθεις όταν συνδεθεί ο Δημητράκης.
φιλε νεαρχε δεν αναφερομαι σε  βιζιτες αλλα στη συμπαθη ταξη των baby siters η οικιακων βοηθων στις οποιες εχω κ ευχαριστω το θεο για αυτο ιδιαιτερη επιτυχια λογω του οτι δεν πινω δεν καπνιζω και εχω και κοιλιτσα που αγνωστο γιατι τους αρεσει.οσο αφορα την καταγωγη για πες μου που ανηκουν οι κωδικοι τηλ 007865   007861 007495.την ψαχνουμε λιγο μην μας δουνε αλευρομενους τιποτα βλαχες γεωργιανες κ μας περασουν για μυλωναδες!!!!!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Το τρίτο νούμερο που δίνεις είναι από Μόσχα. Το πρώτο και το δεύτερο είναι από Ρωσία αλλά δε ξέρω από που. Οπότε keep walking ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom