Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δημήτρη είσαι φαινόμενο. Πρέπει να γράψεις βιβλίο και να το εκδόσεις στην Ελλάδα.
Δεν κάνω πλάκα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
το μονο κακο της Αγιας Πετρουπολης ειναι το κλιμα.αλλα αν εχεις αμαξι δεν σε πολυνοιαζει!

Εμένα το κλίμα του βορρά μου αρέσει πάρα πολύ.
Μου έχει λείψει εκείνο το υπέροχο αρρενωπό κρύο της Πετρούπολης. Μια δροσιά που σου δίνει ενέργεια.
Αφού να φανταστείς έχω αγοράσει 5 διαφορετικές ουσάνκες τις οποίες δυστυχώς πουθενά δεν μπορώ να βάλω. Μόνο στην Ελβετία τις πήρα μαζί μου σε ένα ταξίδι.

Πως μου λείπει το τακ-τακ-τακ που κάνουν τα καρφάκια που έχουν στα λάστιχα τα αυτοκίνητα στην Αγία Πετρούπολη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μου έχει λείψει εκείνο το υπέροχο αρρενωπό κρύο της Πετρούπολης. Μια δροσιά που σου δίνει ενέργεια.
Αφού να φανταστείς έχω αγοράσει 5 διαφορετικές ουσάνκες τις οποίες δυστυχώς πουθενά δεν μπορώ να βάλω. Μόνο στην Ελβετία τις πήρα μαζί μου σε ένα ταξίδι.

Πως μου λείπει το τακ-τακ-τακ που κάνουν τα καρφάκια που έχουν στα λάστιχα τα αυτοκίνητα στην Αγία Πετρούπολη.
αν δεν εισαι συνεχεια εδω ναι ειναι ωραιο το κλιμα.αν και τα τελευταια χρονια κρυο δεν κανει!αφου περσι τη γουνα που εχω απο Πονυ την εβαλα 5-6 φορες μονο και τωρα αγωρασα μια γουνα απο Φωκια.29.211 (800 ευρω) ρουβλια απο 97.370 (2667 ευρω).εκπτωση 70%!!!να δω ποσες φορες θα τη φωρεσω αν δεν κανει κρυο!με της γουνες και με -5 ζεσταινεσαι!!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
εξαρταται με τι θα συγκρινεις τα διαμερισματα.αν τα συγκρινεις με της Κυφησιας ναι ειναι σκατα.αν ομως με το μεσο ορο της Αθηνας δεν ειναι και τοσο χαλια.στη φωτο δε φενεται το σπιτι μου.φενονται κτηρια της εποχης του Μπρεζνιεφ χτιζμενα το 1977-1979.οι κοπελιτσες δεν θα ελεγα οτι ειναι και τοσο αφελεις!!!απλως ειμαι εδω κοντα 16 χρονια και ειμαι πια βετερανος.αυτες οι κοπελιτσες μπορει να σου φανε καμια 500αρια ευρω αν δεν ξερεις και να μην της γαμισεις κιολας!τους αλκοολικους τους χερομαι δεν τους θελουν οι γυναικες και μας μενουν περισσοτερες!οι Ντισκο ειναι γαματες ολο μουνια!ενω στην Ελλαδα ειναι γεματο αγαμητους και λιγουριδες και πολυ λιγες γκομενες....

Τα μυστικά δηλαδή είναι, οχι τσιγάρο-ποτο (να μην θυμιζεις Ρώσο σε τίποτα απο τα κακά του), αλλά να μιλάς την γλώσσα (ετσι τραβάς την προσοχή σαν κάτι εξωτικό), κέφι στις ντίσκο, δικό σου αυτοκίνητο και διαμέρισμα (θα κάνουν μαζί σου ζωή σκέφτονται), πλάγιες και ευθείες υποσχέσεις γάμου.
Ποια είναι τα λάθη που πρέπει να αποφεύγονται, και μπορεί κάποιος να την πατήσει με αυτές και να τον χρησιμοποιήσουν μόνο για να βγαίνουν και για κανα δωράκι; Να ξέρουμε μην τυχόν και κάποιοι απο μάς βρεθούμε εκεί για κανα αρκετό διάστημα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα μυστικά δηλαδή είναι, οχι τσιγάρο-ποτο (να μην θυμιζεις Ρώσο σε τίποτα απο τα κακά του), αλλά να μιλάς την γλώσσα (ετσι τραβάς την προσοχή σαν κάτι εξωτικό), κέφι στις ντίσκο, δικό σου αυτοκίνητο και διαμέρισμα (θα κάνουν μαζί σου ζωή σκέφτονται), πλάγιες και ευθείες υποσχέσεις γάμου.
Ποια είναι τα λάθη που πρέπει να αποφεύγονται, και μπορεί κάποιος να την πατήσει με αυτές και να τον χρησιμοποιήσουν μόνο για να βγαίνουν και για κανα δωράκι; Να ξέρουμε μην τυχόν και κάποιοι απο μάς βρεθούμε εκεί για κανα αρκετό διάστημα.
αυτα ειναι μονο η αρχη.καλο ειναι να μολας Ρωσσικα με καποια ευχαριστη προφορα οπως μιλαω εγω.ΟΧΙ ΚΑΥΚΑΣΙΑ!εχω ενα γνωστο Ιταλο που ειναι διευθυντης ή υποδιευθυντης στο HOTL ASTORIA.μιλαει Ρωσσικα σαν Ρωσσος χωρις προφορα και χανει πολλες γκομενες.αν το προσπαθισει κανεις γινεται να μιλαει χωρις προφορα αλλα γιατι μονο χαμενος θα βγεις.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...αν ομως εισαι αγενης κακοντυμενος και δεν εχεις ταλεντο ή δεν ξερεις να καμακωνεις μπορει να δυσκολευεσαι να βγαλεις γυναικες.οπως Π.Χ.ενας φιλος μου δικαστης υψος 1.85 ετων 37-38.εχει Μερσεντες S 500 του 2002 μοντελο.ντυνεται λιγο συντηριτικα και μοιαζει με στρατιωτικο λιγακι το φερσιμο του.ε,περιμενει απο μενα να καμακωσω!δεν τον θελουνε!τωρα στη Ρωσσια εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα δεν ειναι τοσο πεινασμενες οπως τη δεκαετια του '90.αλλα θα προτιμισει εναν πιο εμφανησιμο και ευχαριστω με ενα πιο απλο αμαξι απο εναν κακογουστο και αγενη με μια Μερσεντες.αυτο δε σημαινει οτι αν δεν εχεις καθολου αμαξι και εισαι φτωχομπινες θα σε προτιμισει!ολα παιζουν ρολλο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω το κακο ειναι οτι το ψυριζω πολυ.αν σε μια γκομενα δεν μου αρεσει μια λεπτομερια δεν θα θελω να την πηδηξω!αυτο το ονομαζω Ρωσσικο συνδρομο!το εχουν ατομα που ζουν εδω πανω απο 10 χρονια.θεραπευεται αν πας 3 βδομαδες με 1 μηνα Ελλαδα!!!ΜΕΤΑ ΟΛΕς ΕΔΩ ΣΟΥ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΘΕΕς!!!και γενικα το συστημα μου ειναι να μην βιαζομαι!οπως μου ελεγε η baby siter μου που ηταν Ελληνιδα πρω'ι'ν Τσατσα!μην της κυνηγας και πολυ της γκομενες αν θες να της πηδηξεις!ΒΛΕΠΩ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ!αν με μια γκομενα κανω αυτη τη τακτικη βγαινω συναντιεμαι και δεν της την παιφτω μετα απο 3-4 βδομαδες μονη της με κυνηγαει να την πηδηξω!!!!ενω αν την ζοριζεις τοσο σε κλανει!!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
αυτα ειναι μονο η αρχη.καλο ειναι να μολας Ρωσσικα με καποια ευχαριστη προφορα οπως μιλαω εγω.ΟΧΙ ΚΑΥΚΑΣΙΑ!εχω ενα γνωστο Ιταλο που ειναι διευθυντης ή υποδιευθυντης στο HOTL ASTORIA.μιλαει Ρωσσικα σαν Ρωσσος χωρις προφορα και χανει πολλες γκομενες.αν το προσπαθισει κανεις γινεται να μιλαει χωρις προφορα αλλα γιατι μονο χαμενος θα βγεις.....

Αυτό δηλαδή το ''εξωτικό'', να είσαι τέλειος γνώστης αλλά να έχεις και ένα ξενικό αέρα προφοράς, να τραβάς την προσοχή. Κατα τα άλλα βλέπω μοιάζουν με τα στάνταρ και σε άλλες χώρες οι προϋποθέσεις και τα λάθη. Η μεγάλη διαφορά είναι στην αφθονία στόχων έτσι; Και δεν έχουν συνηθίσει τον ξένο όπως στο Λονδίνο και στο Παρίσι. Αυτό σου δίνει μία παραπάνω ευκαιρία λόγω περιέργειας;

Το άλλο με τις πλάγιες υποσχέσεις για σοβαρή σχέση, χρειάζεται πολλές φορές;
Δηλαδή περνάει εκεί το στύλ ''μην είδατε τον Παναή'' ;

Τύπος τρέντυ (μοδάτος) & κλαμπάτος σαν Γλυφαδιώτης που κάνει διακοπές Μύκονο, είναι δυνατό χαρτί; Ή θέλουν πιο ''κλασσικό'' αλλά ωστόσο ευχάριστο άντρα;

Ο τύπος ''ρόκ'' περνάει;

Υπάρχει το πρότυπο του τύπου που υπόσχεται perfect love στα μάτια της μέσης ΝεοΡωσίδας;

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6

...LOVE AND THE RUSSIAN WINTER. Δεν είναι υπέροχα τα Ρώσικα γυναικεία μάτια;

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγω το κακο ειναι οτι το ψυριζω πολυ.αν σε μια γκομενα δεν μου αρεσει μια λεπτομερια δεν θα θελω να την πηδηξω!αυτο το ονομαζω Ρωσσικο συνδρομο!το εχουν ατομα που ζουν εδω πανω απο 10 χρονια.θεραπευεται αν πας 3 βδομαδες με 1 μηνα Ελλαδα!!!ΜΕΤΑ ΟΛΕς ΕΔΩ ΣΟΥ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΘΕΕς!!!και γενικα το συστημα μου ειναι να μην βιαζομαι!οπως μου ελεγε η baby siter μου που ηταν Ελληνιδα πρω'ι'ν Τσατσα!μην της κυνηγας και πολυ της γκομενες αν θες να της πηδηξεις!ΒΛΕΠΩ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ!αν με μια γκομενα κανω αυτη τη τακτικη βγαινω συναντιεμαι και δεν της την παιφτω μετα απο 3-4 βδομαδες μονη της με κυνηγαει να την πηδηξω!!!!ενω αν την ζοριζεις τοσο σε κλανει!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εμεις που ζουμε μονιμα στο ελλαδισταν εχουμε πιθανοτητες να κολλησουμε το ρωσσικο συνδρομο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό δηλαδή το ''εξωτικό'', να είσαι τέλειος γνώστης αλλά να έχεις και ένα ξενικό αέρα προφοράς, να τραβάς την προσοχή. Κατα τα άλλα βλέπω μοιάζουν με τα στάνταρ και σε άλλες χώρες οι προϋποθέσεις και τα λάθη. Η μεγάλη διαφορά είναι στην αφθονία στόχων έτσι; Και δεν έχουν συνηθίσει τον ξένο όπως στο Λονδίνο και στο Παρίσι. Αυτό σου δίνει μία παραπάνω ευκαιρία λόγω περιέργειας;Τύπος τρέντυ (μοδάτος) & κλαμπάτος σαν Γλυφαδιώτης που κάνει διακοπές Μύκονο, είναι δυνατό χαρτί; Ή θέλουν πιο ''κλασσικό'' αλλά ωστόσο ευχάριστο άντρα;

Ο τύπος ''ρόκ'' περνάει;

Υπάρχει το πρότυπο του τύπου που υπόσχεται perfect love στα μάτια της μέσης ΝεοΡωσίδας;
ναι ετσι ειναι και στο Λονδινο τους Ελληνες τους θελουνε.Ο ΜΟΔΑΤΟς ΚΑΙ ΚΛΟΥΜΠΑΤΟς ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ!ολες θελουνε τον εργατικο που δουλευει σε μια καλη εταιρια τον κλασικο αντρα οπως ειπες.ΕΓΩ ΧΑΝΩ ΠΟΛΛΕς ΓΚΟΜΕΝΕς ΑΠΟ ΑΥΤΟ!το οτι ειμαι ΜΟΔΑΤΟς&ΚΛΟΥΜΠΑΤΟς!ο ροκ τυπος περναει σε αυτες που θελουνε τους ροκαδες.ειναι αρκετες αλλα δεν ειναι ολες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τύπος τρέντυ (μοδάτος) & κλαμπάτος σαν Γλυφαδιώτης που κάνει διακοπές Μύκονο, είναι δυνατό χαρτί; Ή θέλουν πιο ''κλασσικό'' αλλά ωστόσο ευχάριστο άντρα;
θυμαμαι οταν πριν 2 χρονια χορευα στριπτιζ.ειχα παρα πολλες θαυμαστριες.και για να μου καθονται να της γαμισω κουβαλαγα ενα χαρτι γιατρου που μου ειχαν τυπωσει με τον πριντερ κατι φιλοι μου.και εγραφε οτι δεν εχω αφροδησια νοσηματα!καθε μηνα συμπληρωνα και αλλο χαρτι με καινουργια ημερομηνια!αλλιως ουτε με καποτα δεν με αφηνανε να της γαμισω!μου λεγανε εχεις πολλες γυναικες!φοβαμαι!αν σπασει η καποτα!!!θυμαμαι κυκλοφορουσα με αυτο το χαρτι συνεχεια :2funny:τον καλσικο αντρα πολλες φορες τον βλεπουνε σα μαλακα.πιστευω οτι μια μεση λυση ειναι το καλητερο.εγω επηδει ειμαι πολυ εξαλλος χανω θα ελεγα πολλες γκομενες που θελουν σοβαρες σχεσεις!και δεν μπορω να κανω τποτα γι'αυτο.γιατι αν γινω κλασικος θα εχω αυτες αλλα θα χανω της υπολληπες που ειναι πολυ περισσοτερες!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
θυμαμαι οταν πριν 2 χρονια χορευα στριπτιζ.ειχα παρα πολλες θαυμαστριες.και για να μου καθονται να της γαμισω κουβαλαγα ενα χαρτι γιατρου που μου ειχαν τυπωσει με τον πριντερ κατι φιλοι μου.και εγραφε οτι δεν εχω αφροδησια νοσηματα!καθε μηνα συμπληρωνα και αλλο χαρτι με καινουργια ημερομηνια!αλλιως ουτε με καποτα δεν με αφηνανε να της γαμισω!μου λεγανε εχεις πολλες γυναικες!φοβαμαι!αν σπασει η καποτα!!!θυμαμαι κυκλοφορουσα με αυτο το χαρτι συνεχεια :2funny:τον καλσικο αντρα πολλες φορες τον βλεπουνε σα μαλακα.πιστευω οτι μια μεση λυση ειναι το καλητερο.εγω επηδει ειμαι πολυ εξαλλος χανω θα ελεγα πολλες γκομενες που θελουν σοβαρες σχεσεις!και δεν μπορω να κανω τποτα γι'αυτο.γιατι αν γινω κλασικος θα εχω αυτες αλλα θα χανω της υπολληπες που ειναι πολυ περισσοτερες!!!!
δεν βλεπω τον λογο να αλλαξεις μια τακτικη που αποδιδει :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν βλεπω τον λογο να αλλαξεις μια τακτικη που αποδιδει :rockon: :rockon:
οχι δεν την αλλαζω με τιποτα.αλλα δυστηχως χανω αρκετες γκομενες.το 20% θα ελεγα και δεν μπορω να κανω τιποτα!γιατι ειναι το στυλ μου αυτο!αν αλλαζα θα ειχα αυτες της 20% αλλα θα εχανα της υπολληπες 80%!!!!οποτε δεν αλλαζω!!!!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6

Δημητράκη είσαι τρέλα, είσαι ο Rocco του Πίτερ! Κρατάς τη σημαία μας πολύ ψηλά! :rockon:

Συνημμένα

• ScreenShot.jpg
    ScreenShot.jpg
    78,7 KB · Εμφανίσεις: 29

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
.Ο ΜΟΔΑΤΟς ΚΑΙ ΚΛΟΥΜΠΑΤΟς ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ!ολες θελουνε τον εργατικο που δουλευει σε μια καλη εταιρια τον κλασικο αντρα οπως ειπες.ΕΓΩ ΧΑΝΩ ΠΟΛΛΕς ΓΚΟΜΕΝΕς ΑΠΟ ΑΥΤΟ!το οτι ειμαι ΜΟΔΑΤΟς&ΚΛΟΥΜΠΑΤΟς!
Dημητρακη το ρισπεκτ ειναι πολυ λιγο. Εισαι φοβερο ατομο  :2funny: :2funny: :2funny:
Και ειναι σωστα αυτα που λες. Για αυτο συμβουλευω τα παιδια που κυνηγανε ρωσιδες οτι ειναι στο σωστο δρομο οσον αφορα το στοχο, αλλα παιδια ΜΗΝ προσπαθειστε να ριξετε ρωσιδες οπως ριχνετε τις ελληνιδες. Ειναι λαθος. Αν πεσεις σε καλη ρωσιδα απλα θα γελασει και θα σε ξαποστειλει. Αν πεσεις σε κακια ρωσιδα θα σε ξεζουμισει και μετα θα σε πεταξει. Και δε θα φταιει αυτη. Δεν περναει ο γκομενος εκει. Εκει θελουν αντρα, οχι γκομενο. Η ευγενεια και η εργατικοτητα μετραει οχι η μουρη.  :-
Το καμακι ειναι για τις αμυαλες και απερισκεπτες τις ελληνιδες

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δημήτρη εγώ όταν έμπαινα στα σαλόν με έβαζε η «κυρία» να καθίσω στο καναπέ, και μετά από 5 λεπτά ερχόταν όλα τα κορίτσια σε σειρά μπροστά μου για να διαλέξω.

Σε ‘σένα που σε ξέρουν και μιλάς τη γλώσσα πως λειτουργεί ; Το ίδιο γίνεται ή μπαίνεις, πιάνεις τη συζήτηση, και ζητάς αυτή που θέλεις.

Επίσης σε σαλόν εσύ μπορείς να έχεις υπηρεσίες όπως BBBJ, CIM, CIF, anal, ή να τη γλύψεις ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη εγώ όταν έμπαινα στα σαλόν με έβαζε η «κυρία» να καθίσω στο καναπέ, και μετά από 5 λεπτά ερχόταν όλα τα κορίτσια σε σειρά μπροστά μου για να διαλέξω.

Σε ‘σένα που σε ξέρουν και μιλάς τη γλώσσα πως λειτουργεί ; Το ίδιο γίνεται ή μπαίνεις, πιάνεις τη συζήτηση, και ζητάς αυτή που θέλεις.

Επίσης σε σαλόν εσύ μπορείς να έχεις υπηρεσίες όπως BBBJ, CIM, CIF, anal, ή να τη γλύψεις ;
εγω συνηθως πηγαινω εκει που εβαλα της φωτο με ξερουν και δεν ειναι τοσο τυπικοι.αν παω σε αλλο που δεν με ξερουν(αν και λιγο πολυ παντου με θυμουνται!)συνηθως ετσι γινεται.αυτα που γραφεις δεν τα καταλαβα μονο το anal επιασα.κωλο δινουνε λιγες κοπελες θα ελεγα 20%.το γραφει στο περιοδικο με τη φωτο της ή στο ιντερνετ.να τη γλυψεις εμενα σχεδον ολες με αφηνουνε.τωρα ισως επηδει μιλαω τη γλωσσα και τους λεω τι θελω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom