Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Saludos Raven.

Υπάρχει νομίζω μια δημοφιλής παρεξήγηση. Οι Ρωσία δεν έχει τις ομορφότερες και καλύτερες γυναίκες. Απλά έχει πολλές όμορφες και καλές τάνες, και το σημαντικότερο, εξαγώγιμες. Δεν είναι τυχαίο το τεράστιο νούμερο αυτών, που συνάδει με τον τρομακτικό νεοκαπιταλισμό που παρατήρησε ο ''Ταξιδιώτης'', αλλά και το χώμα προσωπικό επίπεδο τους που παρατήρησα παραπάνω. Εξαιρούνται πολλές, αλλά η λαϊκή Σίδα της ενδοχώρας είναι πολύ χαμηλού επιπέδου και είναι η τάξη της που παράγει τάνες κυρίως.

Επισκέπτης
Saludos Raven.

Υπάρχει νομίζω μια δημοφιλής παρεξήγηση. Οι Ρωσία δεν έχει τις ομορφότερες και καλύτερες γυναίκες. Απλά έχει πολλές όμορφες και καλές τάνες, και το σημαντικότερο, εξαγώγιμες. Δεν είναι τυχαίο το τεράστιο νούμερο αυτών, που συνάδει με τον τρομακτικό νεοκαπιταλισμό που παρατήρησε ο ''Ταξιδιώτης'', αλλά και το χώμα προσωπικό επίπεδο τους που παρατήρησα παραπάνω. Εξαιρούνται πολλές, αλλά η λαϊκή Σίδα της ενδοχώρας είναι πολύ χαμηλού επιπέδου και είναι η τάξη της που παράγει τάνες κυρίως.

με ολο το σεβασμο τα κειμενα σου μου θυμιζουν τον προπονητη της ρεαλ που πριν παιξει με τον θρυλο λεει ΄΄νταξει ειναι δυσκολο παιχνιδι΄΄,
ενω γνωριζει πολυ καλα οτι θα ριξει 5 γκολ...
ειλικρινα τα κειμενα σου δεν εχουν ουτε μια ατελεια.. :rockon:

Επισκέπτης
Saludos Raven.

οπως παντα διαβασμενος ο ροπ!!
εξαρταται απο τη σκοπια που βλεπεις μια γυναικα!ενας σουηδος θα θεωρησει τις ελληνιδες,ιταλιδες κτλ ως τις πιο ομορφες γυναικες που εχει δει!εδω στην ελλαδα εχοντας συνηθισει την μεσογειακη ομορφια και χαρακτηριστικα,ψαχνουμε το κατι διαφορετικο!στην προκειμενη περιπτωση ξανθια,γαλανοματα,με σωμα δωχως περιττα κιλα!ας θυμηθουμε μονο τι πανικος εγινε οταν πρωτοηρθαν οι γερμανιδες τανες!το μειονεκτημα τους ομως ηταν οτι ηταν ψυχρες στο κρεβατι!γι αυτο θεοποιησαμε ρωσιδες,ουκρανεζες κτλ οι οποιες συνδυαζαν ομορφια και επιδοσεις!για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα τους,τα ειπες ολα  :rockon:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Είναι απλούστερο. Τις θεοποιήσαμε γιατί γαμήσαμε.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Saludos Raven.

οτι λεει και η γιαγια μου δλδ που εκει γεννηθηκε

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
εξαρταται απο τη σκοπια που βλεπεις μια γυναικα!ενας σουηδος θα θεωρησει τις ελληνιδες,ιταλιδες κτλ ως τις πιο ομορφες γυναικες που εχει δει!εδω στην ελλαδα εχοντας συνηθισει την μεσογειακη ομορφια και χαρακτηριστικα,ψαχνουμε το κατι διαφορετικο!

Σωστό για υποκειμενικότητα ομορφιάς. Αλλά μιλήσαμε για κάτι άλλο. Μέσο όρο. Για παράδειγμα θα προτιμούσα μία όμορφη Γιαπωνέζα απο μία όμορφη Αφρικάνα, αλλά μπορεί σε κάποια χώρα της Αφρικής να έβλεπα περισσότερες τέλειες μαύρες στις 100 απο ότι τέλειες Γιαπωνέζες στις 100 στο Τόκυο. Αλλά 1 τέλεια Γιαπωνέζα θα με ελκύει περισσότερο απο μία τέλεια Αφρικάνα.

Συνημμένα

• riyo-mori-universe-2007.jpg
    riyo-mori-universe-2007.jpg
    30,5 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
Σωστό για υποκειμενικότητα ομορφιάς. Αλλά μιλήσαμε για κάτι άλλο. Μέσο όρο. Για παράδειγμα θα προτιμούσα μία όμορφη Γιαπωνέζα απο μία όμορφη Αφρικάνα, αλλά μπορεί σε κάποια χώρα της Αφρικής να έβλεπα περισσότερες τέλειες μαύρες στις 100 απο ότι τέλειες Γιαπωνέζες στις 100 στο Τόκυο. Αλλά 1 τέλεια Γιαπωνέζα θα με ελκύει περισσότερο απο μία τέλεια Αφρικάνα.
πρεπει να εχουμε αντιπροσωπευτικο δειγμα!αλλιως ειναι η ρωσιδα που ζει στη μοσχα και αλλιως η ρωσιδα που μενει σε καποιοι χωριουδακι και αλλιως η ρωσιδα που ειναι στην ελλαδα!μιλαμε για χωρες που εχουν μεγαλη αποκλιση απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο(βλεπε χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ)!δυσκολο να βγει εκει μεσος ορος!παντως για τις γιαπωνεζες συμφωνω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχετικά με τις γυναίκες ανέφερα και εγώ ότι το ποσοστό των ωραίων γυναικών ήταν μεγαλύτερο απο το δικό μας αλλά ορισμένοι φίλοι που είχαν πάει Μόσχα μας είχαν ζαλίσει με τις ωραίες γυναίκες και έτσι οι προσδοκίες μου ήταν πράγματι μεγάλες.

Αλλά πολύ μουντάδα βρε φίλε μου πως την βγάζει εκεί όλο το χρόνο;  Μας είπαν στατιστικά ότι 62 μέρες το χρόνο έχει ήλιο δηλαδή μια φορά την εβδομάδα περίπου. 
Θα με ενδιέφερε το εσωτερικό της Ρωσίας όπου εκεί θα έβλεπα και το πραγματικό της πρόσωπο πιστεύω (όπως ανέφερε και ο Δημήτρης) ότι είναι τελείως διαφορετικό απο την βιτρίνα της Μόσχας και της Πετρούπολης.  Δημήτρη αν πας καμιά εκδρομή στο εσωτερικό να με φωνάξεις. Επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρω μια καλή θέση στην Ουκρανία (Κίεβο) για 3-4 χρόνια αξίζει άραγε τον κόπο;
ο καιρος εγω το παραδεχομαι ειναι σκατα!ειδηκα της Αγιας Πετρουπολης που εχει τρομερη υγρασια.θυμαμαι οταν πηγαινα Νοβγκοροντ.μα το που ε,παινα στο νομο του Νοβγκοροντ αλλαζε και ο καιρος.μπορει να ειχε -5 και να ενιωθες ανετα στο δρομο.και την ιδια στιγμη Αγια Πετρουπολη να ειχε +2 και η υγρασια να σου τρυπαει τα κοκκαλα.η πραγματοκη Ρωσσια ειναι στο εσωτερικο.ειδηκα παλια πηγαινα συνεχεια πορνοεκδρομες.τους ελεγα θα σε παρω Αγια Πετρουπολη και τραιλενοντουσαν!!!!η Ρωσσια εχει ποσοτητα γυναικων αλλα απο ποιοτητα η Σκανδιναυια ειναι μια κλαση πιο πανω!!!οσο για την Ουκρανια ειναι ενα μεγαλο μπουρδελο!οι ξενοι πανε χωρις βιζα και ειναι γεματο αγαμητους!!!!μεχρι και Αλβανους εχει!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πρεπει να εχουμε αντιπροσωπευτικο δειγμα!αλλιως ειναι η ρωσιδα που ζει στη μοσχα και αλλιως η ρωσιδα που μενει σε καποιοι χωριουδακι και αλλιως η ρωσιδα που ειναι στην ελλαδα!μιλαμε για χωρες που εχουν μεγαλη αποκλιση απο πολη σε πολη και απο χωριο σε χωριο(βλεπε χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ)!δυσκολο να βγει εκει μεσος ορος!παντως για τις γιαπωνεζες συμφωνω
ετσι ακριβως ειναι.στην Ελλαδα ειναι Ρωσσοφωνες.ειναι ζητημα 1 στις 10 να εχει Ρωσσικο διαβατηριο.οι Γιαπωνεζες ειναι πολυ καλες αλλα ειναι αρρωστες με την καθαριωτητα!!!πιο καθαρομανη λαο δεν εχω δει!!!αν κλασεις στο κρεβατι μπορει να παει να αλλαξει σεντονια!!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6

Φυσικά, αλλά δεν είχε άδικο που δεν τρελάθηκε απο το μέσο όρο ο ''Ταξιδιώτης''. Μύθος υπάρχει σαφώς.
Για να κοιτάμε και Λατινική Αμερική. Βενεζουέλα, Κολομβία... Εκεί είναι οι κολασμένες μίξεις.
Όλα καλά και περι ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά διαφωνώ ότι η Ρωσία έχει τον καλύτερο μέσο όρο.

Για Σκανδιναβία επιβεβαίωσε και ο Δημητράκης που ζεί Ρωσία, άρα προς το έγκυρο πάμε.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Σε πολλά θρεντ διαβάζω διάφορα για Ρωσίδες.

Και πραγματικά αναρωτιέμαι αν αυτοί που μιλάνε έχουνε γνωρίσει Ρωσίδες στη ζωή τους.
Στην Ελλάδα όποιον και αν ρωτήσεις θα σου πει ότι έχει γνωρίσει Ρωσίδες και ότι είναι όλες πουτάνες. Λένε όλοι παπαριές. Από αυτούς που μιλάνε ελάχιστοι έχουν γνωρίσει έστω και μία. Όχι πως αν είχαν γνωρίσει μία θα σήμαινε ότι θα μπορούσαν να έχουν και γνώμη, αλλά τέλος πάντων.

Και αυτό διότι το 99% των κοριτσιών που δηλώνουν Ρωσίδες στην Ελλάδα δεν είναι Ρωσίδες. Είναι από Γεωργιανές , Βουλγάρες, Ρουμάνες και Αλβανίδες, μέχρι Ουκρανές, Πολωνές όλες της χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Πολύ συχνά μία πόρνη αποκρύπτει την καταγωγή της, και μία ανατολικοευρωπαία το έχει πολύ εύκολο να δηλώσει Ρωσίδα.

Μου θυμίζει μία περίοδο που έμενα σε μία ευρωπαϊκή πόλη και εκπορνεύονταν πολλές Αλβανίδες τότε. Σχεδόν όλες δήλωναν Ελληνίδες και οι συνάδελφοί μου εκεί πέρα θεωρούσαν ότι οι δρόμοι έχουν γεμίσει με ελληνίδες πουτάνες. Άντε να τους πείσεις ότι είναι Αλβανίδες. Όσο δύσκολο είναι να πείσω και εσάς ότι αυτές που νομίζετε για Ρωσίδες καμία σχέση με Ρωσίδες δεν έχουν.

Όσων αφορά τη κρυάδα, ακόμα ένας μύθος.
Μερικές που γνώρισα ήταν κρύες, ναι. Αλλά πολλές από τις Ελληνίδες που έχω γνωρίσει ήταν κρύες και αυτές. Και επίσης πολλές Δυτικοευρωπαίες ήταν πολύ κρύες, περισσότερο από τις Ρωσίδες. Με αποκορύφωμα τις Ιταλίδες. Ναι κύριοι και αυτά που λένε για τις Ιταλίδες μύθος είναι. Δεν υπάρχουν πιο ψυχρές, πιο κρυόκολες, πιο απωθητικές γυναίκες από τις Βόρειο-Ιταλίδες. Και μη μ’ αρχίσετε εγώ γνώρισα και είδα και ο κολλητός του κολλητού μου, έχω ζήσει χρόνια κατά ‘κει και τα ξέρω από πρώτο χέρι.
Αντιθέτως η αλήθεια όσων αφορά τις Ρωσίδες που γνώρισα, πραγματικές Ρωσίδες όμως, στη Ρωσία, είναι τελείως διαφορετική από τη φήμη τους. Οι περισσότερες ήταν πολύ φιλικές, ήταν ζεστές, ακόμα και η δυσκολία στην επικοινωνία πολλές φορές ξεπεράστηκε με την καλή θέληση και τη διάθεση για συνεννόηση και εξυπηρέτηση. Οι εμπειρίες που αποκόμισα από αυτές ήταν πολύ θετικές και πολύ ζεστές. Για αυτό και παίρνω το μέρος τους ενάντια σε πολλούς.

Όσων αφορά στη σύγκριση της ομορφιάς των Ρωσίδων με άλλες Σκανδιναβές μου φαίνεται χαζή. Και αυτό διότι είναι η ίδια φυλή, η ίδια ράτσα. Άρα είναι το ίδιο όμορφες. Είναι όλοι τους Βίκινγκς. Βίκινγκς που αποίκησαν όλη τη Βόρεια Ευρώπη από τον 8ο μέχρι τον 11ο αιώνα. Από την Ισλανδία, μέχρι τη Σκανδιναβία, τη Γερμανία και ακόμα πιο νότια. Η ομάδα των Βίκινγκ που αποσχίστηκαν και μετανάστευσαν προς Ανατολή, ονομάστηκαν «Ρους» (Ρως), και εγκαταστάθηκαν στην σημερινή περιοχή της Ουκρανίας δεδομένου ότι η Ρωσία τότε ήταν καλυμμένη από πάγους και μη κατοικήσιμη, και σχημάτισαν την πρώτη Ρωσική αυτοκρατορία με πρωτεύουσα το Νόβγκοροντ. Σιγά-σιγά, όσο έλιωναν οι πάγοι ανέβαιναν προς τη σημερινή Ρωσία.

Τώρα όσων αφορά την ανωριμότητα και τη βλαχιά, αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Περισσότερη ανωριμότητα και βλαχιά, συγχωρέστε με, αλλά δε έχω δει πουθενά μεγαλύτερη από ότι στην Ελλάδα και στον Έλληνα. Χαρακτηριστικά σας θυμίζω ότι ο νέος στην Ελλάδα για να εντυπωσιάσει τις κοπέλες, πίνει σαν Άγγλος, καπνίζει σαν Τούρκος, βρίζει σαν λιμενεργάτης, και είναι έτοιμος να πλακωθεί στις μπουνιές στη πρώτη ευκαιρία. Έτσι βγαίνει «μάγκας» στα κοριτσάκια. Και πολύ συχνά βλέπω, στις νεαρές ηλικίες τουλάχιστον ,οι μεγαλύτεροι αλήτες να έχουν και μεγαλύτερη επιτυχία με τις κοπέλες.
Στη Ρωσία αντίθετα για να γοητεύσεις μια κοπέλα ούτε μπύρα δε τολμάς να πιείς. Μάγκες, μεθύστακες, και αλήτες ούτε να τους δουν δεν θέλουν.
Και εν τοιαύτη περιπτώσει, από τη μικρή μου εμπειρία, οι πραγματικές Ρωσίδες στη Ρωσία είναι αξιοπρεπέστατες σε γενικές γραμμές. Για το μόνο που μπορώ να τις κατηγορήσω ίσως είναι ότι είναι πολύ φιλάργυρος σαν λαός.

Και επειδή ειπώθηκε και αυτό: «τις θεοποιήσαμε επειδή γαμήσαμε», έχω να πω ότι κυρίως ελληνίδες γαμάμε, και εμένα δε μου προκύπτει να τις θεοποιούμε, μάλλον τις βρίζουμε σε όλα τα θρεντ εδώ μέσα (άλλο χαρακτηριστικό της χωριατιάς μας).
Αν κάποιοι λοιπόν έχουν μιλήσει με πολύ καλά λόγια για αυτές τις γλυκύτατες κοπέλες μου λέγονται Ρωσίδες, το έχουν κάνει όχι μόνο γιατί περάσανε καλά μαζί τους, αλλά γιατί τις βρήκαν αξιαγάπητες.

Σταματήστε λοιπόν να λέτε ασυναρτησίες και αμπελοφιλοσοφίες όσοι δεν έχετε περάσει κάποιο χρονικό διάστημα στη Ρωσία γνωρίζοντας πραγματικές Ρωσίδες διότι έτσι παραπληροφορείται και συντηρείται του μύθους.

Αντιθέτως, θα ξαναευχαριστήσω τον φίλο μας «Ταξιδιώτης» για το report του μετά το ταξίδι του στη μαμά Ρωσία. Εκτιμάμε πολύ ταξιδιωτικές αναφορές.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε πολλά θρεντ διαβάζω διάφορα για Ρωσίδες.

Και πραγματικά αναρωτιέμαι αν αυτοί που μιλάνε έχουνε γνωρίσει Ρωσίδες στη ζωή τους.
Στην Ελλάδα όποιον και αν ρωτήσεις θα σου πει ότι έχει γνωρίσει Ρωσίδες και ότι είναι όλες πουτάνες. Λένε όλοι παπαριές. Από αυτούς που μιλάνε ελάχιστοι έχουν γνωρίσει έστω και μία. Όχι πως αν είχαν γνωρίσει μία θα σήμαινε ότι θα μπορούσαν να έχουν και γνώμη, αλλά τέλος πάντων.

Και αυτό διότι το 99% των κοριτσιών που δηλώνουν Ρωσίδες στην Ελλάδα δεν είναι Ρωσίδες. Είναι από Γεωργιανές , Βουλγάρες, Ρουμάνες και Αλβανίδες, μέχρι Ουκρανές, Πολωνές όλες της χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Πολύ συχνά μία πόρνη αποκρύπτει την καταγωγή της, και μία ανατολικοευρωπαία το έχει πολύ εύκολο να δηλώσει Ρωσίδα.

Μου θυμίζει μία περίοδο που έμενα σε μία ευρωπαϊκή πόλη και εκπορνεύονταν πολλές Αλβανίδες τότε. Σχεδόν όλες δήλωναν Ελληνίδες και οι συνάδελφοί μου εκεί πέρα θεωρούσαν ότι οι δρόμοι έχουν γεμίσει με ελληνίδες πουτάνες. Άντε να τους πείσεις ότι είναι Αλβανίδες. Όσο δύσκολο είναι να πείσω και εσάς ότι αυτές που νομίζετε για Ρωσίδες καμία σχέση με Ρωσίδες δεν έχουν.Στη Ρωσία αντίθετα για να γοητεύσεις μια κοπέλα ούτε μπύρα δε τολμάς να πιείς. Μάγκες, μεθύστακες, και αλήτες ούτε να τους δουν δεν θέλουν.Σταματήστε λοιπόν να λέτε ασυναρτησίες και αμπελοφιλοσοφίες όσοι δεν έχετε περάσει κάποιο χρονικό διάστημα στη Ρωσία γνωρίζοντας πραγματικές Ρωσίδες διότι έτσι παραπληροφορείται και συντηρείται του μύθους.

Αντιθέτως, θα ξαναευχαριστήσω τον φίλο μας «Ταξιδιώτης» για το report του μετά το ταξίδι του στη μαμά Ρωσία. Εκτιμάμε πολύ ταξιδιωτικές αναφορές.
ον ταξιδιωτης εδωσε μια εντελως πραγματικη εικονα!--ολες οι Αλβανιδες στην Ιταλια λενε οτι ειναι Ελληνιδες!!!εγω συνηθως τους λεω οτι ειμαι Αργεντινος αφου μιλαω Ισπανικα!εχει πολυ γελιο!!!---οι βοριες Ιταλιδες ειναι χαλια!!!οι νοτιες ομως Καλαβρεζες και απο Συκελια ειναι φανταστικες!!!----στη Ρωσσια εγω εχω τρομερη επυτηχια γιατι ΔΕΝ ΠΙΝΩ και ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ.μαλιστα μια βδομαδα πριν μια γκομενα μου ειχε πει:τι ομορφα που δεν καπνιζεις!!!συχαινομαι τους αντρες που καπνιζουνε!!!!---με της (Ρωσσιδες)στην Ελλαδα εχει πολυ γελιο οταν αρχιζω να τους μιλαω Ρωσσικα και να της ρωταω απο ποια πολη ειναι!!!μενουνε σαν αγαλμα!!!!!!δυστηχως στην Ελλαδα υπαρχει τρομερη παραπληροφωρισει.οι περισσοτεροι εχουνε μεινει στις αρχες της δεκαετιας του 90.και λενε οτι με 20$γαμας οποια θες!!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Nearxos,

Τι δουλειά τώρα έχουν οι Έλληνες κλπ; Άν θέλουμε να το δούμε κάτω απο το πρίσμα των δικών μας κόμπλεξ, ΟΚ. Ένα κλασσικό χαρακτηριστικό μας είναι η ξενομανία.

Ποιός είπε ότι είναι όλες πουτάνες; Είπα ότι η λαϊκή τάξη της ενδοχώρας παράγει εντυπωσιακό και εξαγώγιμο αριθμό.

Δεν είπα κρύες, είπα πολλές όμορφες και καλές τάνες.

Χαζή είναι η γενίκευση του DNA των Βαράγγων Ρώς πάνω στη συντριπτική αριθμιτική υπεροχή των σλάβων που επικυριάρχισαν.
Τέτοια χαρακτηριστικά συναντώνται σήμερα κυρίως στη Βαλτική και στο ΒΔ τμήμα της Ρωσίας. ''Γρήγορα όμως, οι Βάραγγοι αφομοιώθηκαν στο πολιτισμικό επίπεδο από το πληθυσμιακά υπέρτερο σλαβικό στοιχείο. Αν και παρέμειναν η άρχουσα τάξη του κράτους, η εθνική τους συνείδηση σταδιακά έγινε σλαβική. Η γλώσσα τους εξαφανίσθηκε το 13ο αιώνα.''

Για την ευγένεια τους κλπ και την ποιοτητά τους, άστα. Κράτα την αποψή σου. Αυτά θα φανούν σε περισσότερους με τον καιρό, όταν κάνουν αρκετές σχέσεις και φιλίες με διαβατηριούχες δικεφάλου. Ρίχνουν εύκολα στάχτη στα μάτια.

Είπες κάτι πολύ κομβικό. ''Για το μόνο που μπορώ να τις κατηγορήσω ίσως είναι ότι είναι πολύ φιλάργυρος σαν λαός.''
Αυτό αποκλείει κάθε εμπιστοσύνη για ποιοτική σχέση σε κάθε επίπεδο.

Αγαπάω πολύ τις αξιόλογες Ρωσίδες. Δεν έχω τίποτα εναντίον τους. Απλά έχουν και πολλές χαρακτηριστικά φτηνές στην παραγωγή. Δεν γαμάω κυρίως Ελληνίδες.

''Σταματήστε λοιπόν να λέτε ασυναρτησίες και αμπελοφιλοσοφίες όσοι δεν έχετε περάσει κάποιο χρονικό διάστημα στη Ρωσία γνωρίζοντας πραγματικές Ρωσίδες διότι έτσι παραπληροφορείται και συντηρείται του μύθους.''

Ότι λέμε δεν είναι ακριβώς τυχαίο. Ο Δημητράκης μόνιμος κάτοικος Ρωσίας και γυναικάς, επιβεβαίωσε π.χ. ότι η Σκανδιναβία είναι μία κλάση πάνω σε μέσο όρο εμφάνισης, κάτι απτό. Εσύ μας έβγαλες την Σλαβική πανσπερμία ανάμικτη με Ευρασιάτες, Βίκινκγς. Ίδια αξεχώριστη φυλή.

Άρα μάλλον ελέγχεται η διαύγεια της κρίσης σου.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Nearxos,

Τι δουλειά τώρα έχουν οι Έλληνες κλπ; Άν θέλουμε να το δούμε κάτω απο το πρίσμα των δικών μας κόμπλεξ, ΟΚ. Ένα κλασσικό χαρακτηριστικό μας είναι η ξενομανία.

Ποιός είπε ότι είναι όλες πουτάνες; Είπα ότι η λαϊκή τάξη της ενδοχώρας παράγει εντυπωσιακό και εξαγώγιμο αριθμό.

Δεν είπα κρύες, είπα πολλές όμορφες και καλές τάνες.

Χαζή είναι η γενίκευση του DNA των Βαράγγων Ρώς πάνω στη συντριπτική αριθμιτική υπεροχή των σλάβων που επικυριάρχισαν.
Τέτοια χαρακτηριστικά συναντώνται σήμερα κυρίως στη Βαλτική και στο ΒΔ τμήμα της Ρωσίας. ''Γρήγορα όμως, οι Βάραγγοι αφομοιώθηκαν στο πολιτισμικό επίπεδο από το πληθυσμιακά υπέρτερο σλαβικό στοιχείο. Αν και παρέμειναν η άρχουσα τάξη του κράτους, η εθνική τους συνείδηση σταδιακά έγινε σλαβική. Η γλώσσα τους εξαφανίσθηκε το 13ο αιώνα.''

Για την ευγένεια τους κλπ και την ποιοτητά τους, άστα. Κράτα την αποψή σου. Αυτά θα φανούν σε περισσότερους με τον καιρό, όταν κάνουν αρκετές σχέσεις και φιλίες με διαβατηριούχες δικεφάλου. Ρίχνουν εύκολα στάχτη στα μάτια.

Είπες κάτι πολύ κομβικό. ''Για το μόνο που μπορώ να τις κατηγορήσω ίσως είναι ότι είναι πολύ φιλάργυρος σαν λαός.''
Αυτό αποκλείει κάθε εμπιστοσύνη για ποιοτική σχέση σε κάθε επίπεδο.

Αγαπάω πολύ τις αξιόλογες Ρωσίδες. Δεν έχω τίποτα εναντίον τους. Απλά έχουν και πολλές χαρακτηριστικά φτηνές στην παραγωγή. Δεν γαμάω κυρίως Ελληνίδες.

''Σταματήστε λοιπόν να λέτε ασυναρτησίες και αμπελοφιλοσοφίες όσοι δεν έχετε περάσει κάποιο χρονικό διάστημα στη Ρωσία γνωρίζοντας πραγματικές Ρωσίδες διότι έτσι παραπληροφορείται και συντηρείται του μύθους.''

Ότι λέμε δεν είναι ακριβώς τυχαίο. Ο Δημητράκης μόνιμος κάτοικος Ρωσίας και γυναικάς, επιβεβαίωσε π.χ. ότι η Σκανδιναβία είναι μία κλάση πάνω σε μέσο όρο εμφάνισης, κάτι απτό. Εσύ μας έβγαλες την Σλαβική πανσπερμία ανάμικτη με Ευρασιάτες, Βίκινκγς. Ίδια αξεχώριστη φυλή.

Άρα μάλλον ελέγχεται η διαύγεια της κρίσης σου.

Ροπαλοφόρε,

Στο προηγούμενό μου ποστ δεν είχα κάνει παράθεση των δικών σου, το οποίο σημαίνει ότι δεν απαντούσα σε εσένα. Αντιθέτως από τη πρώτη κιόλας φράση ξεκαθαρίζω ότι μιλάω γενικά, για τα πολλά που έχω διαβάσει κατά καιρούς στην ιστοσελίδα αυτή, μεταξύ των οποίων και κάποια δικά σου εδώ. Αυτό σημαίνει ότι δεν έκατσα να δω τι έγραψες για να σου απαντήσω λεπτομερώς και αναλυτικά. Άρα μην θεωρείς ότι σου προσάπτω λόγια που δεν είπες ή ότι σε κατηγορώ για κάτι.

Και αυτό διότι εσύ μπορείς να λες ότι θέλεις και εγώ τα δικά μου. Σημασία δεν έχω ούτε εγώ ούτε κανένας, η αλήθεια είναι αυτή που είναι.

Επί της ουσίας τώρα, είδα ότι γενικώς υπάρχει μία παραπληροφόρηση όσων αφορά τις Ρωσίδες και μία τάση να θεωρούνται όλες κρύες, πουτάνες και ανάξιες.
Επειδή λοιπόν οι λίγες γνωριμίες με πραγματικές Ρωσίδες που είχα, μου έδωσαν διαφορετική εικόνα, για αυτό θέλησα να πω τη γνώμη μου και πόσταρα προηγουμένως.

Θα μπορούσα να κάτσω να γράψω αναλυτική απάντηση τμήμα-τμήμα των λεγομένων σου, όπως για τον αν οι έλληνες είναι ξενομανείς ή ξενόφοβοι, για το αν μοιάζουν οι Σκανδιναβοί με τους Ρώσους και γιατί, αν είναι ευγενικοί ή αγενείς οι μεν και οι δε, αν είναι περισσότερο φιλάργυροι οι Ρώσοι ή άλλοι,  κτλ, και μετά εσύ να μου απαντήσεις, και μετά εγώ, και ούτω κάθε ‘ξής. Αλλά πραγματικά βαριέμαι, το βρίσκω ανούσιο, και χωρίς ενδιαφέρον για τους συντρόφους.

Για αυτό λοιπόν το ξαναλέω και όποιος θέλει με πιστεύει. Οι πραγματικές Ρωσίδες δεν έτσι όπως παρουσιάζονται συνήθως, δηλαδή κρύες, πουτάνες, χωριάτισσες, χωρίς ευαισθησίες, χωρίς ρομαντισμό και όλα τα συναφή. Είναι συχνά αξιόλογες κοπέλες, πολλές με ευαισθησίες και ρομαντισμό, και εν γένει αξιαγάπητες στο βαθμό που είναι όλες οι γυναίκες. Όσο για την ομορφιά τους … τα λόγια είναι περιττά ! 

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Έχω γνωρίσει και αυτές της τελευταίας παραγράφου σου. Πραγματικά όταν έχουν το δράμα και την γλύκα της μεγάλης Ρώσικης κλασσικής (εκλιπούσας) ψυχής σε συνδιασμό με το μεγάλο σλάβικο κεφάλι, τα Ευρασιατικά ζυγωματικά και μάτια, με τατάρικα σκούρα μαλλιά (οι ξανθές είναι πολύ λιγότερες απο τις καστανές) και τις μενεξεδιές αποχρώσεις κόρης πληγωμένου μωρού, λιώνουν ντουραλουμίνιο. (Μέχρι να αποδείξουν γιατί έχουν το επίσημο παγκόσμιο στατιστικό ρεκόρ μοιχείας). :boobies:

Αν δεν διάβασες λεπτομερώς οκ. Χαίρομαι που έχεις εξαιρετικές κυρίως εμπειρίες, φαίνεται να έχεις γούστο τότε με το ποιές γνωρίζεσαι. Keep up the good work.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλές σκάρτες. Ένα όμως χαρακτηριστικό αυτού του κόσμου απο εκεί (που το έχουμε και εμείς) είναι ότι ο καλός κόσμος είναι ιδιαίτερα καλός.

Ούτε εγώ θέλω να αποδείξω τίποτα. Πάντως αυτό το ότι κυριαρχεί στους σημερινούς Ρώσους σκανδιναβικό DNA, άστο. Δεν παίζει.

Για εμάς τους Έλληνες γάματα. Μην το πιάσουμε καλύτερα. Είμαστε των άκρων, και υπάρχει κονφορμισμός. Στις μεγάλες χώρες υπάρχουν διάφορες τοπικές και ταξικές τάσεις που δύναται να γεννήσουν σημασίες. Εμείς βαλτώσαμε πολιτιστικά το 80.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δε λεω οι Ρωσσιδες ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΣΙΓΓΟΥΝΕς.και οι Ρωσσοι σαν λαος ειναι πολλοι φυλαργιροι και αφιλωξενοι.καθως και αγενεις.αλλα ακομα και τη χειροτερη γυναικα πουτανα απο ανατολικη Ευρωπη να παρεις η συμπεριφορα της ειναι πολυ πιο ευγενικη απο οποιαςδηποτε Ελληνιδας.στις Ελληνιδες που ειναι κακασχημες πας να μιλισεις και μπορει να σε βρισουνε κιολας!!!αυτο δεν συμβαινει πουθενα στον κοσμο!---στη Σκανδιναυ'ι'α τωρα τα πραγματα εχουν δυσκολεψει.καταρχην μια γυναικα 18-20 ετων στη Σουηδια ειναι αδυνατον να παει με εναν αντρα 40-45!και εχουν αρχισει και μισουνε τους σκουροχρωμους.οταν την πλησιαζεις δεν γραφει πουθενα οτι εισαι Ελληνας!εχουνε γεμισει αραβες,Κουρδους και αραπηδες που τους συχαινονται!στη Ρωσσια οι γυναικες μισουνε οποιον δε μιλαει τη γλωσσα τους!πολυ δυσκολο να καμακωσεις αν δεν ξερεις Ρωσσικα

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Νάτα λοιπόν...φιλαργυρία=συμφεροντολογία. Άρα έλειψη ανθρωπιάς. Μήπως απλά, ξένοι που το φυσάνε, βλεπουν την ωραία πλευρά, γιατί αυτό τους πουλάνε; Αφιλόξενοι, αγγενείς... Δεν είπαμε και πολλές ανακρίβιες δηλαδή νωρίτερα...
Δεν μου λές Δημητράκη, οι Ρωσίδες ανταγωνίζονται και ζηλεύουν ένα κοινωνικά αρκετά επιτυχή άντρα, ή στέκονται γλυκιές στο πλευρό του; Κέρατο άνευ λόγου ρίχνουν εύκολα στον άντρα;
Μισούνε όποιον δεν μιλάει την γλώσσα τους; Ώπα! Ρατσισμός, ξενοφοβία; Τι γνώμη έχουν για μαύρους, Εβραίους, Καυκάσιους;
Υπάρχει Ναζισμός; Αν ναι, τι δουλειά έχει εκεί; Παράδοση τέτοια δεν υπήρχε. Ήταν οι μεγάλοι εχθροί τους. Παίζει να είναι απο κοινωνική ανωριμότητα και μισαλλοδοξία; Τους gay τους αποδέχονται;

Η Ελληνίδα είναι στρεβλή σήμερα. Άστην. Πρός Αμερικάνα το πάει. Χαρακτηριστικό το καμποϋλίκι όπως λές, και ναι οι περισσότερες άλλες γυναίκες απο πολλές χώρες κρατάνε την ευγένεια απέναντι στον άντρα δημόσια. Ειδικά στην Άπω Ανατολή. Τραγικό λάθος η γυναίκα να μαγκίζει. Σε ξεκαβλώνει στο λεπτό.

Κάτσε να περάσει μία γενιά να απελευθερωθεί οικονομικά και η μέση Ρωσίδα και να δούμε γλέντια. Όποιος πουλάει, ευγενικός το παίζει Δημητράκη. Η κάθε επαγγελματίας πουτάνα, πουλάει. Είναι ειδική κατηγορία μην κρίνουμε απο εκεί.
Εδώ την καλύτερη πολιτική την έχουν οι λίγες Ελληνίδες της πιάτσας, δες τα θρέντ των σπιτιών. Δεν είναι παράδοξο, αφου είναι και αυτές Ελληνίδες; Έχουν πιάσει το παράπονο του Έλληνα. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom