dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
καλη ιδεα!!!ο Νεαρχος μου ειπε να γραψω για τις ντισκο και τα μαγαζια!ειναι γενικες πληροφωριες.2-3 σελιδες πιο πριν γραφω για τα μασσατζαδικα και της Ντισκο.διαβασε το θα σε ενδιαφερει.ισως επρεπε να τα γραψω αυτα στο thread θελω να φυγω απο τη σκατοχωρα.δημητρακη,δεν φτιαχνεις ενα blog καλυτερα για να εξιστορεις τον καθημερινο σου βιο?
καλη ιδεα!!!ο Νεαρχος μου ειπε να γραψω για τις ντισκο και τα μαγαζια!ειναι γενικες πληροφωριες.2-3 σελιδες πιο πριν γραφω για τα μασσατζαδικα και της Ντισκο.διαβασε το θα σε ενδιαφερει.ισως επρεπε να τα γραψω αυτα στο thread [size=28pt]θελω να φυγω απο τη σκατοχωρα[/size].
Το κειμενο το βρηκα στο νετ......διαβαστε.
................................................
θα ηθελα και γω να παραθεσω την αποψη μου μιας και επισκευθηκα την Μοσχα προσφατα και εμεινα σε μιας κοπελας το σπιτι(δεν ημουν δηλαδη κλασικος τουριστας μεσω γραφειου)την οποια γνωρισα σε διακοπες στην κρητη.ο πρωτος μυθος που επεσε σε μενα ειναι οτι οι ρωσιδες ειναι μεγαλες πουτανες και σκατοχαρακτηρες.παιδια οι κοπελες ειναι τρομερα ευγενικες.καμια σχεση με τις δικιες μας που αμα δεν σε ξερει δε σε μιλαει με τιποτα και γενικα δεν δινουν σημασια.επισης στο κρεβατι δεν παιζονται με τιποτα.οσο για ομορφια νομιζω πως δεν υπαρχει συγκριση με ελλαδα τουλαχιστον.οσο αφορα το φετιχ μας δεν χωραει συζητηση βεβαια.δεν ειναι τυχαιο που τα μισα σαιτσ με φετιχιστικο υλικο ειναι ρωσικα.γενικα οι κοπελες ειναι πολυ ανοιχτομυαλες εκει.[size=20pt]πιστευω πως εαν ενας ελληνας παει με μια νορμαλ ρωσιδα δυσκολα μετα θα ξαναπαει με ελληνιδα[/size].και ιδιως αν ειναι καποιος ετσι λιγο βιτσιοζος οπως ειμαστε εμεις εδω μεσα.η αληθεια μετα ειναι οτι εμας τους ελληνες μας εχουν σε μεγαλη εκτιμηση.κι αυτο για τον εξης λογο.στη ρωσια οι αντρες απο οτι ειδα δεν τις δινουν σημασια τις γυναικες.δεν ασχολουνται ρε παιδι μου οπως εμεις εδω.χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι οτι εκει στα κλαμπ αμα πηγαινανε 4 ρωσιδες να μπουνε δεν τις βαζανε!!!δηλαδη το αντιθετο απο οτι εδω που συμβαινει με τους αντρες.επαθα πλακα.και μιλαμε τωρα για θεες.εδω αμα ηταν θα εφερνε ο αλλος τραπεζι απο το διαστημα και θα τις εβαζε να κατσουν.τα μαγαζια ηταν φουλ απο γυναικες.και τι γυναικες!!!οι αντρες μαζευοντουσαν σε μπαρ και μπεκρουλιαζανε οι βλεπανε ποδοσφαιρο-χοκευ.οποτε οταν ξερουν οτι ελληνες εκτιμουν τις γυναικες και τις συμπεριφερονται ωραια και τις κανουν τα χατιρια επομενο ειναι να μας θεωρουν τους τελειους.αυτα που σας λεω δεν τα εχω βγαλει απο το νου μου.στη μοσχα γνωρισα πανω απο 20 κοπελες και συζιτησα μαζι τους(μεσα απο παρεες) και μιλαμε κοπελες φοιτητριες η με καλες δουλειες(γιατρος,δικηγορος,πωλητρια,σε τουριστικο γραφειο κλπ).τωρα οσο αφορα την μαφια οπως ολοι ξερουμε ειναι γνωστο το προβλημα.κι εγω θα συμβουλευα καποιον να μην κανει κινηση μεσω ιντερνετ.γενικα θελει μεγαλη προσοχη σ αυτα.δεν θελει ενθουσιασμους.το λεω γιατι κι εγω παραλιγο να την πατισω με μια που γνωρισα μεσω νετ αλλα οχι απο τετοιο σαιτ γνωριμιων αλλα απο το facebook.παντος για μενα [size=20pt]μια κανονικη σχεση με μια original ρωσιδα ειναι εμπειρια ζωης[/size] για μας τους φετιχιστες.τωρα γιατι μιλαω για original ρωσιδα ειναι γιατι υπαρχουν και οι γεωργιανες,οι ουκρανες,οι λιθουανες.εκει σε καθε μια φυλη αλλαζουν τα πραγματα.
καλο το κειμενο και πολυ ρεαληστικο θα ελεγα.αλλα λιγακι παλιο.γιατι τωρα η μαφια αποτελει πια παρελθον.τωρα ολα ειναι υπο ελεγχο πια.εκει που κυνδινευεις να σε φανε ειναι αν πας να ασχολιθεις με το εμποριο πετραιλεου....ουρανιου....οπλων.....εκει ναι μπορει εχει μαφια.αλλα ειναι για γελια να νομιζει κανεις οτι θα πανε αυτοι οι ανθρωποι που ασχολουνται με τετοιες δουλειες θα κατεβουν απο το HUMMER ή απο τη Μερσεντες για να σε κλεψουνε!!!!μπραβο Χριστο πολυ καλο κειμενο βρηκες ........τωρα οσο αφορα την μαφια οπως ολοι ξερουμε ειναι γνωστο το προβλημα.κι εγω θα συμβουλευα καποιον να μην κανει κινηση μεσω ιντερνετ.γενικα θελει μεγαλη προσοχη σ αυτα.δεν θελει ενθουσιασμους.το λεω γιατι κι εγω παραλιγο να την πατισω με μια που γνωρισα μεσω νετ αλλα οχι απο τετοιο σαιτ γνωριμιων αλλα απο το facebook.παντος για μενα μια κανονικη σχεση με μια original ρωσιδα ειναι εμπειρια ζωης για μας τους φετιχιστες.τωρα γιατι μιλαω για original ρωσιδα ειναι γιατι υπαρχουν και οι γεωργιανες,οι ουκρανες,οι λιθουανες.εκει σε καθε μια φυλη αλλαζουν τα πραγματα.
Το κειμενο το βρηκα στο νετ... διαβαστε:
θα ηθελα και γω να παραθεσω την αποψη μου μιας και επισκευθηκα την Μοσχα...
ωραιο blog....
Σαν το bourdela αλλα μονο για foot fetish.....ωραιο blog....
1000%!!!!το κειμενο πρεπει να ειναι λιγακι παλιο.7-8 χρονια πριν ακομα μπορουσες να εχεις καποια προβληματα με τη μαφια.κατα τα αλλα ειναι ενα τελειο κειμενο!!!!ολα οσα λεει ισχυουνε.αλλα για καποιον Ελληνα στη Ρωσσια υπαρχει ενα μεγαλο προβλημα που δυστηχως το εχω και εγω.οταν εχεις γυρω σου τοσα θεομουνα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΚΑΤΣΕΙς ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ οσο ερωτευμενος και να εισαι μαζι της!!!!οσο θεα και να 'ναι!!!Δεν εβαλα το λινκ γιατι νομιζα οτι απαγορευοταν.
Δημητρακη αυτα που λεει ισχυουν δηλαδη εκτος απο τη μαφια........
Kαι στoν παραδεισο εχεις προβληματα....................1000%!!!!το κειμενο πρεπει να ειναι λιγακι παλιο.7-8 χρονια πριν ακομα μπορουσες να εχεις καποια προβληματα με τη μαφια.κατα τα αλλα ειναι ενα τελειο κειμενο!!!!ολα οσα λεει ισχυουνε.αλλα για καποιον Ελληνα στη Ρωσσια υπαρχει ενα μεγαλο προβλημα που δυστηχως το εχω και εγω.οταν εχεις γυρω σου τοσα θεομουνα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΚΑΤΣΕΙς ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ οσο ερωτευμενος και να εισαι μαζι της!!!!οσο θεα και να 'ναι!!!
ειχα μια θεα και ελεγα ειμαι ερωτευμενος μαζι της δεν θελω τιποτα αλλο!!!!μονο αυτην!!!!οι φιλοι μου μου λεγανε για ποσο θα 'σαι????μου ειπανε το ΠΟΛΥ 2 ΜΗΝΕς ε,καθησα μαζι της 1,5 μηνα και μετα τη βαρεθηκα τελειως.ενας φιλος μου ο Νικος ελεγε:εγω δεν ηρθα εδω για να κατσω με μια γυναικα.και στο Αφγανισταν να πας μια γυναικα θα την εχεις.θα του πεις του μουσατου ειμαι Ταλιμπαν και θελω να παντρευτω την κορη σου και θα εχεις μια γυναικα!!!!!!Kαι στoν παραδεισο εχεις προβληματα....................
Αν βρεις ομως μια που να ειναι η τοπ μουναρα τι κανεις?
δεν καθονται ολες να της φωτογραφισω!!!φοβουνται μην της βαλω στο ιντερνετ!!!!Τοτε πρεπει να βγαζεις αρκετες φωτο για να βλεπεις τι μαουναρες ειχες.
και με το δικιο τουςδεν καθονται ολες να της φωτογραφισω!!!φοβουνται μην της βαλω στο ιντερνετ!!!!