Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο Ρωσσικος χειμωνας ειναι παρελθον!!!!τωρα το κλιμα εχει αλλαξει!!!!φετος δεν εκανε ακθολου χειμωνα.εριχνε χιονι και μετα απο 2 μερες το ελιωνε!!!!το πιο κρυο που ειχε ηταν -10,-12 για 2-3 μερες!!!!ενω τη δεκαετια του 90 θυμαμαι.ειχε βουνα απο χιονι 3-4 μηνες το χρονο.το χιονι ελιωνε τελη μαρτιου!!!αλλες εποχες...---στο Νευροκοπη δεν εχει μουνι μονο κατσικες!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο Ρωσσικος χειμωνας ειναι παρελθον!!!!τωρα το κλιμα εχει αλλαξει!!!!φετος δεν εκανε ακθολου χειμωνα.εριχνε χιονι και μετα απο 2 μερες το ελιωνε!!!!το πιο κρυο που ειχε ηταν -10,-12 για 2-3 μερες!!!!ενω τη δεκαετια του 90 θυμαμαι.ειχε βουνα απο χιονι 3-4 μηνες το χρονο.το χιονι ελιωνε τελη μαρτιου!!!αλλες εποχες...---στο Νευροκοπη δεν εχει μουνι μονο κατσικες!!!!
αρα μελλοντικα θα ειναι ενας καλος τοπος σεξοτουρισμου
το μουνι του μελλοντος ειναι το κατσικακι,ετσι δεν ειναι? :rockon: :rockon: :rockon:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ευχαριστω φιλαρακι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αρα μελλοντικα θα ειναι ενας καλος τοπος σεξοτουρισμου
το μουνι του μελλοντος ειναι το κατσικακι,ετσι δεν ειναι? :rockon: :rockon: :rockon:
αν και το ρητο λεει ΚΩΛΟς ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟς.και το κατσικακι απο το τιποτα καλο ειναι!!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δημητρακη για πες αν ισχυει το παρακατω ρητο που εβγαλα.....

Στη Ρωσια υπαρχουν οι πιο μαλακες αντρες μα τις πιο ομορφες καυλιαρες γυναικες και στην Ελλαδα οι πιο γαμιαδες αντρες με τις πιο αχρηστες ασχημες γυναικες....

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ok, Μπορεί και να υπερέβαλα.
Χαίρομαι όμως που συμφωνούμε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη για πες αν ισχυει το παρακατω ρητο που εβγαλα.....

Στη Ρωσια υπαρχουν οι πιο μαλακες αντρες μα τις πιο ομορφες καυλιαρες γυναικες και στην Ελλαδα οι πιο γαμιαδες αντρες με τις πιο αχρηστες ασχημες γυναικες....
ετσι ακριβως ειναι.αν δειτε τι ζωα ειναι οι Ρωσσοι θα πειτε οτι οι Ελληνες ειναι θεοι!!!!--οι Ρωσσοι ειναι ασχημοι,αγενεστατοι,τσιγγουνιδες μεχρι αηδιας,αφιλοξενοι.και ειναι η τελευταια επιλογη των γυναικων!!!!μια γνωστη μου μου ειπε εχεις κανα φιλο για τη φιλη μου ας ειναι και Ρωσσος!!!!!!---θα μου πειτε γιατι πανε μαζι τους????γιατι ο ξενος ουτε διαμερισμα εχει ουτε αμαξι!!!!αν ομως βρεθει ενας ξενος που μιλαει τη γλωσσα μενει εκει με αμαξι και διαμερισμα το Ρωσσο ουτε που θα τον κοιταξουνε!!!!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Α ρε Δημητρακη τυχερε........
Γαμας αβερτα Ρωσιδες.........
Που εισαι ρε 'πουστη' στον παραδεισο??? :2funny: :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ετσι ακριβως ειναι.αν δειτε τι ζωα ειναι οι Ρωσσοι θα πειτε οτι οι Ελληνες ειναι θεοι!!!!--οι Ρωσσοι ειναι ασχημοι,αγενεστατοι,τσιγγουνιδες μεχρι αηδιας,αφιλοξενοι.και ειναι η τελευταια επιλογη των γυναικων!!!!μια γνωστη μου μου ειπε εχεις κανα φιλο για τη φιλη μου ας ειναι και Ρωσσος!!!!!!---θα μου πειτε γιατι πανε μαζι τους????γιατι ο ξενος ουτε διαμερισμα εχει ουτε αμαξι!!!!αν ομως βρεθει ενας ξενος που μιλαει τη γλωσσα μενει εκει με αμαξι και διαμερισμα το Ρωσσο ουτε που θα τον κοιταξουνε!!!!!!

Εσύ θέλεις να μας ξεκάνεις, να κόψουμε τις φλέβες μας.
Κακούργε !

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παμε Ρωσια μαγκες......
Εδω χαραμιζομαστε αδικα......

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εδω χαραμιζομαστε αδικα...

Κι όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε και την κοπανήσουμε... τόσο το καυλύτερο!
ΔΥΣΤΗΧΩΣ είμαι απολύτως βέβαιος πως, η γενικότερη κατάσταση διαβίωσης στην Ελλάδα θα χειροτερεύει συνεχώς και όσοι παραμένουν εδώ χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο, κάνουν το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ της ζωής τους... αλλά όταν το συνειδητοποιήσουν θα είναι πλέον ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...
Ειδικά όσοι είστε νέοι, μην το σκέφτεστε καθόλου, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ την τύχη σας οπουδήποτε ΕΚΤΟΣ της ψωροκόσταινας που θα σας φάει τα νιάτα... (μακάρι να ξαναήμουν 25... κ δεν θα ξαναγύριζα ΠΟΤΕ πίσω, ούτε καν για διακοπές) !!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
περιμενω να με παρει τηλεφωνο αυτη η γκομενα που γνωρισα απο το ιντερνετ.ειναι απο το Κρασνονταρ και εχει ερθει στη θεια της.σε καμια ωρα θα παω να την παρω με τ'αμαξι...

Συνημμένα

• alesia kr1.jpg
    alesia kr1.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 24
  • alesia kr3.jpg
    alesia kr3.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • alesia kr2.jpg
    alesia kr2.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 23

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κι όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε και την κοπανήσουμε... τόσο το καυλύτερο!
ΔΥΣΤΗΧΩΣ είμαι απολύτως βέβαιος πως, η γενικότερη κατάσταση διαβίωσης στην Ελλάδα θα χειροτερεύει συνεχώς και όσοι παραμένουν εδώ χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο, κάνουν το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ της ζωής τους... αλλά όταν το συνειδητοποιήσουν θα είναι πλέον ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...
Ειδικά όσοι είστε νέοι, μην το σκέφτεστε καθόλου, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ την τύχη σας οπουδήποτε ΕΚΤΟΣ της ψωροκόσταινας που θα σας φάει τα νιάτα... (μακάρι να ξαναήμουν 25... κ δεν θα ξαναγύριζα ΠΟΤΕ πίσω, ούτε καν για διακοπές) !!!
οχι η Ελλαδα ειναι ωραια.εγω μια φορα το χρονο για καμια βδομαδα ερχομαι!!!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ναι η Ελλαδα ειναι καμμενη υποθεση και θα παρει και αλλες στον πατο

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
οχι η Ελλαδα ειναι ωραια.εγω μια φορα το χρονο για καμια βδομαδα ερχομαι!!!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!

Δεν είπα ότι δεν είναι ωραία... ΑΛΛΑ είναι πλέον ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ γι' αυτά που προσφέρει! Κι επειδή έχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλο το κόσμο, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΞΙΣΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... για να μην πω ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ-ΣΥΜΦΕΡΟΤΕΡΑ (λογω της ισοτιμίας του ευρώ) για διακοπές !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom