stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
χου ρε, δεν θα παω μονο για τον χειμωνα...Και γιατι δε πας στο Νευροκοπι...
χου ρε, δεν θα παω μονο για τον χειμωνα...Και γιατι δε πας στο Νευροκοπι...
αρα μελλοντικα θα ειναι ενας καλος τοπος σεξοτουρισμουο Ρωσσικος χειμωνας ειναι παρελθον!!!!τωρα το κλιμα εχει αλλαξει!!!!φετος δεν εκανε ακθολου χειμωνα.εριχνε χιονι και μετα απο 2 μερες το ελιωνε!!!!το πιο κρυο που ειχε ηταν -10,-12 για 2-3 μερες!!!!ενω τη δεκαετια του 90 θυμαμαι.ειχε βουνα απο χιονι 3-4 μηνες το χρονο.το χιονι ελιωνε τελη μαρτιου!!!αλλες εποχες...---στο Νευροκοπη δεν εχει μουνι μονο κατσικες!!!!
-στο Νευροκοπη δεν εχει μουνι μονο κατσικες!!!!
ευχαριστω φιλαρακι!ο Ρωσσικος χειμωνας ειναι παρελθον!!!!τωρα το κλιμα εχει αλλαξει!!!!φετος δεν εκανε ακθολου χειμωνα.εριχνε χιονι και μετα απο 2 μερες το ελιωνε!!!!το πιο κρυο που ειχε ηταν -10,-12 για 2-3 μερες!!!!ενω τη δεκαετια του 90 θυμαμαι.ειχε βουνα απο χιονι 3-4 μηνες το χρονο.το χιονι ελιωνε τελη μαρτιου!!!αλλες εποχες...---στο Νευροκοπη δεν εχει μουνι μονο κατσικες!!!!
αν και το ρητο λεει ΚΩΛΟς ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟς.και το κατσικακι απο το τιποτα καλο ειναι!!!!αρα μελλοντικα θα ειναι ενας καλος τοπος σεξοτουρισμου
το μουνι του μελλοντος ειναι το κατσικακι,ετσι δεν ειναι?
στην Ελλαδα οι πιο γαμιαδες αντρες με τις πιο αχρηστες ασχημες γυναικες....
Το ξερω ετσι για το ρητο το ειπα........Αρχίδια γαμιάδες είναι οι έλληνες. Κακομοίρηδες είναι.
+1000Αρχίδια γαμιάδες είναι οι έλληνες. Κακομοίρηδες είναι.
ετσι ακριβως ειναι.αν δειτε τι ζωα ειναι οι Ρωσσοι θα πειτε οτι οι Ελληνες ειναι θεοι!!!!--οι Ρωσσοι ειναι ασχημοι,αγενεστατοι,τσιγγουνιδες μεχρι αηδιας,αφιλοξενοι.και ειναι η τελευταια επιλογη των γυναικων!!!!μια γνωστη μου μου ειπε εχεις κανα φιλο για τη φιλη μου ας ειναι και Ρωσσος!!!!!!---θα μου πειτε γιατι πανε μαζι τους????γιατι ο ξενος ουτε διαμερισμα εχει ουτε αμαξι!!!!αν ομως βρεθει ενας ξενος που μιλαει τη γλωσσα μενει εκει με αμαξι και διαμερισμα το Ρωσσο ουτε που θα τον κοιταξουνε!!!!!!Δημητρακη για πες αν ισχυει το παρακατω ρητο που εβγαλα.....
Στη Ρωσια υπαρχουν οι πιο μαλακες αντρες μα τις πιο ομορφες καυλιαρες γυναικες και στην Ελλαδα οι πιο γαμιαδες αντρες με τις πιο αχρηστες ασχημες γυναικες....
ετσι ακριβως ειναι.αν δειτε τι ζωα ειναι οι Ρωσσοι θα πειτε οτι οι Ελληνες ειναι θεοι!!!!--οι Ρωσσοι ειναι ασχημοι,αγενεστατοι,τσιγγουνιδες μεχρι αηδιας,αφιλοξενοι.και ειναι η τελευταια επιλογη των γυναικων!!!!μια γνωστη μου μου ειπε εχεις κανα φιλο για τη φιλη μου ας ειναι και Ρωσσος!!!!!!---θα μου πειτε γιατι πανε μαζι τους????γιατι ο ξενος ουτε διαμερισμα εχει ουτε αμαξι!!!!αν ομως βρεθει ενας ξενος που μιλαει τη γλωσσα μενει εκει με αμαξι και διαμερισμα το Ρωσσο ουτε που θα τον κοιταξουνε!!!!!!
Εδω χαραμιζομαστε αδικα...
οχι η Ελλαδα ειναι ωραια.εγω μια φορα το χρονο για καμια βδομαδα ερχομαι!!!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!Κι όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε και την κοπανήσουμε... τόσο το καυλύτερο!
ΔΥΣΤΗΧΩΣ είμαι απολύτως βέβαιος πως, η γενικότερη κατάσταση διαβίωσης στην Ελλάδα θα χειροτερεύει συνεχώς και όσοι παραμένουν εδώ χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο, κάνουν το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ της ζωής τους... αλλά όταν το συνειδητοποιήσουν θα είναι πλέον ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...
Ειδικά όσοι είστε νέοι, μην το σκέφτεστε καθόλου, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ την τύχη σας οπουδήποτε ΕΚΤΟΣ της ψωροκόσταινας που θα σας φάει τα νιάτα... (μακάρι να ξαναήμουν 25... κ δεν θα ξαναγύριζα ΠΟΤΕ πίσω, ούτε καν για διακοπές) !!!
οχι η Ελλαδα ειναι ωραια.εγω μια φορα το χρονο για καμια βδομαδα ερχομαι!!!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!