Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τη βαζω παλι για να δειτε πως η πανουκλα γινεται κουκλα!ειχανε παει κατι φιλοι μου Αρμενιοι στο        δε ηταν ουτε δυσαρεστημενοι αλλα ουτε μεινανε και ευχαρηστιμενοι!

Συνημμένα

• aliona5.jpg
    aliona5.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • aliona2.jpg
    aliona2.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • aliona dura.jpg
    aliona dura.jpg
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • aliona dura2.jpg
    aliona dura2.jpg
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 26

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειχανε παει κατι φιλοι μου Αρμενιοι στο που ειναι στη Φοντανκα κοντα στο μετρο Σιναγια.δεν ηταν ουτε δισαρεστημενοι ουτε Ευχαριστημενοι.ισως επηδει ηταν Αρμενιοι γι'αυτο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παιδια δεν δουλευει το δευτερη μαρα σημερα!και εχω 3 γκομενες ετοιμες για συναντιση!για δοκιμαστε και 'σεις απο Ελλαδα και πειτε μου αν δουλευει το αυτο το σα'ι'τ?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
работает хорошее

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
απο τη Βουδαπεστη που ειμαι τωρα!δεν δουλευει!не хуя не работает!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
почему? не понимаю  >:( . Здесь работает прекрасный

Επισκέπτης
παιδια δεν δουλευει το δευτερη μαρα σημερα!και εχω 3 γκομενες ετοιμες για συναντιση!για δοκιμαστε και 'σεις απο Ελλαδα και πειτε μου αν δουλευει το αυτο το σα'ι'τ?

Δουλέυει μια χαρά θες να κάνω τον μεσάζοντα να σου κλείσω εγώ ραντεβού;  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δουλέυει μια χαρά θες να κάνω τον μεσάζοντα να σου κλείσω εγώ ραντεβού;  :grin:
ευχαριστω :2funny: :2funny: :2funny:καλη ιδεα!απο εδω δεν το βγαζει!πολυ φοβαμαι οτι και οι γκομενες δεν θα μπορουνε να μπουνε οποτε δεν βοηθαει!δες ποσες ειναι on line απο Αγια Πετρουπολη?αν ειναι λιγες ή καμια τοτε εχει προβλημα απο την Αγια Πετρουπολη!

Επισκέπτης
ευχαριστω :2funny: :2funny: :2funny:καλη ιδεα!απο εδω δεν το βγαζει!πολυ φοβαμαι οτι και οι γκομενες δεν θα μπορουνε να μπουνε οποτε δεν βοηθαει!δες ποσες ειναι on line απο Αγια Πετρουπολη?αν ειναι λιγες ή καμια τοτε εχει προβλημα απο την Αγια Πετρουπολη!

Καμάκωσες καμία Ουγγαρέζα; ;) Βουδαπέστη είσαι;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καμάκωσες καμία Ουγγαρέζα; ;) Βουδαπέστη είσαι;
τι να καμακωσω?ειμαι στο χρυσο κλουβι 18 χλμ απο την πολη.γαμαω μονο την εδω γιδα μου την αδερφη της και την ξαδερφη της!το σαββατο θα ειμαι Αγια Πετρουπολη θα βγω ντισκο να καμακωσω.κοιταξες αυτο που σου ειπα?αν εχει γκομενες απο Αγια Πετρουπολη on line?φοβαμαι πως ειναι γενικο το προβλημα γιατι και ενας φιλος μου απο Αγια Πετρουπολη δεν μπορει να μπει!και ηθελε να μου δωσει τους κωδικους του να ζητησω το τηλεφωνο απο μια γκομενα!και ουτε εγω μπορω να μπω!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα πάθεις στέρητικό σύνδρομο..  :grin: 
πως λένε στα ρώσικα "είσαι σαν κουνέλι και γλυκιά σαν μέλι" να της το πω;   :sunglasses:
ты самая нежная зайка на свете=εισαι η πιο γλυκεια λαγουδιτσα στον κοσμο.βαλε και καμια 10αρια καρδουλες!κατι τετοιο πες της!οταν παω Αγια Πετρουπολη αν δεν δουλευει θα παρω τηλ. στην εταιρια του ιντερντ και θα τους πω οτι δεν δουλευει αυτο το σα'ι'τ.αο εδω δεν μπορω να κανω τιποτα!-καλα παιρναω πηγα για να κανω αλλαγη περιβαλλοντος μερικες μερες!

Επισκέπτης
ты самая нежная зайка на свете=εισαι η πιο γλυκεια λαγουδιτσα στον κοσμο.βαλε και καμια 10αρια καρδουλες!κατι τετοιο πες της!οταν παω Αγια Πετρουπολη αν δεν δουλευει θα παρω τηλ. στην εταιρια του ιντερντ και θα τους πω οτι δεν δουλευει αυτο το σα'ι'τ.αο εδω δεν μπορω να κανω τιποτα!-καλα παιρναω πηγα για να κανω αλλαγη περιβαλλοντος μερικες μερες!

Της το γραψα αλλά καμία απάντηση... :(

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Της το γραψα αλλά καμία απάντηση... :(
οπως λεω δεν φταις εσυ!εκανες το καλητερο δυνατο!τωρα δουλευει το σα'ι'τ αλλα πολυ αργα!κριμα που εχασα αυτην εδω!γραφαμε το χειμωνα.εβγαλε την ανκετα της απο το σα'ι'τ.και τωρα ξαναγραφαμε καμια 10αρια μερες.μου ζητησε να της στηλω λουλουδια στη δουλεια με Κουριερ και πηρε :shit:σιγα μην της στελνω και λουλουδια.της ειπα να συναντιθουμε και θα παρουμε λουλουδια.μετα γραψαμε μερικες φορες.και τωρα ειδα οτι ειχε σβισει την ανκετα της!κριμα γιατι θελω να την συναντισω!

Συνημμένα

• kris3.jpg
    kris3.jpg
    19,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • kris4.jpg
    kris4.jpg
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 25

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πατα εχω φτιαξει σελιδα με της φωτο του μαλακα!αν καταλαβεις τι γραφω θα σκασεις πολυ γελιο!οτι ολοι αυτοι τον γαμανε!!!!

Συνημμένα

• m9.jpg
    m9.jpg
    43,8 KB · Εμφανίσεις: 17

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στην αρχη στην πρωτη φωτο που ειναι στο ποταμι γραφω θελω να δοκιμασω να πηδηχτω με αντρα λετε να με πονεσει αν βρω με μεγαλη πουτσα?και μετα στις αλλες φωτο γραφω οτι αυτοι ειναι οι γκομενοι μου!αλλα το περιγραφω τοσο ποιητικα!παρε ενα λεξικο και μετεφρασε το!θα λυθεις στο γελιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
στην αρχη στην πρωτη φωτο που ειναι στο ποταμι γραφω θελω να δοκιμασω να πηδηχτω με αντρα λετε να με πονεσει αν βρω με μεγαλη πουτσα?και μετα στις αλλες φωτο γραφω οτι αυτοι ειναι οι γκομενοι μου!αλλα το περιγραφω τοσο ποιητικα!παρε ενα λεξικο και μετεφρασε το!θα λυθεις στο γελιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποιός είναι αυτός ο τύπος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom