.περασα παρα πολλες ωρες στην πισσινα.μου αρεσει πολυ το νερο!
Εχεσες τουλαχιστον;
.περασα παρα πολλες ωρες στην πισσινα.μου αρεσει πολυ το νερο!
καταρχην γυρισα χτες απο Ουγγαρια.και ακπμα δεν εχω συνελθει!ακτος απο τα γαμησια με τη γιδα μου την αδερφη της και την ξαδερφη της(ξεχωριστα οχι παρτουζα).περασα παρα πολλες ωρες στην πισσινα.μου αρεσει πολυ το νερο!σημερα βγηκα ντισκο.αλλα ειμαι ακομα κουρασμενος!μαλλον αυριο θα συναντιθω με την Κορεατισσα μου!
οχι!αλλα κατουρισα παρα πολυ.η πισινα δεν ειναι πολυ μεγαλη.και αμα χεσω θα κολυμπαω στο σκατο μου!Εχεσες τουλαχιστον;
γαματες ειναι!η γαιδα μου ομως ειναι πια μεγαλη αλλα οσο να ναι το προσωπο της εχει σπασει!η αδερφη της καλα κρατα.η ξαδερφη δεν ειναι τοσο ωραια αλλα ειναι 17 ετων!σημερα θα παω βολτα σε κατι εμπορικα κεντρα μπας και καμακωσω τιποτα καλο!Πως ηταν οι ουγγαρεζες?
Οπως οι πορνοσταρ?
Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί εδώ και λίγους μήνες το σάιτ: δεν λειτουργεί στον υπολογιστή μου ;
Ξέρω ότι από άλλους υπολογιστές λειτουργεί, και στον δικό μου λειτουργούσε πριν λίγους μήνες, τώρα δεν κατεβαίνει τίποτα λες και είναι μπλοκαρισμένο.
Τι μπορεί να φταίει; Τι πρέπει να κάνω ;
Κατέβασε απο το ίντερνετ, ένα διαφορετικό browser απο αυτόν που χρησιμοποιείς, και δοκίμασε να το ανοίξεις με τον καινούριο.΅
ΒΤW οι φωτός είναι αληθινές? Μόνο σε μία είδα "photo verified"
λετουργει μια χαρα.....
εμενα αντρες μ'αρεσουν....)))Κανά κοριτσάκι που να σ'αρέσει βρίσκεις ;;;
εμενα αντρες μ'αρεσουν....)))
λες α? θα το σκεφτω και μηπως να αλλαξω?)))))Αυτό θα πει διαστροφή!
λες α? θα το σκεφτω και μηπως να αλλαξω?)))))
χμμμμ δεν με καυλονει το θεμα.....Αν δοκιμάσεις τα κοριτσάκια δεν πρόκειται να ξαναπας με άντρα.
Είναι πολύ γλυκά ...
θες να σε βρω κανα αλλο σαιτ?))Καμιά λύση για το πρόβλημα έχει κανένας ;
Γιατί δε μου ανοίγει ένα συγκεκριμένο σάιτ ;
Μήπως είναι θέμα ρυθμνίσεων του explorer ή μήπως φταίει το firewall των windows ;
Αν δοκιμάσεις τα κοριτσάκια δεν πρόκειται να ξαναπας με άντρα.
Είναι πολύ γλυκά ...
χμμμμ δεν με καυλονει το θεμα.....
καλητερα να εχω πολλους αντρες > > >
εχω δοκιμασει και αυτο λεω οτι τελικα αντρες μ'αρεσουν)))Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα θα ήθελα νε ξεσκίσει μια φορά στη ζωή της μια άλλη γυναίκα.