Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Γιατι δεν εισαι ενεργος ? Ολο χανεσαι..
Γιατί ρδέλα και στριπ πάω πια πολύ σπάνια.
Γιατι δεν εισαι ενεργος ? Ολο χανεσαι..
δεν ξερω τι ειναι το borwser?αλλα εγω και κομπιουτερ θα αλλαζα προκειμενου να μπορω να μπαινω σε ενα τετοιο σα'ι'τ!Δεν θα αλλάξω borwser για ένα σάιτ. Άλλη λύση υπάρχει ;
Οι περισσότερες φώτο δεν είναι αληθινές. Πρόσεχε !
Οι μισές περίπου είναι ψεύτικες, και οι άλλες μισές βελτιωμένες με photoshop.
τα κοιταω καιρο τωρα ειδηκα στο αφεινω και σχολια σαν dimitrakis.και βοηθαω τους συναγωνιστες.κοιτα /details.php?id=20827 .αν ειναι καποιος απειρος ας διαβασει της κριτηκες βλεπεις αμεσως αν οι φωτο ειναι αληθινες.εγω γραφω οτι οι φωτο ειναι αληθινες 100% ειχα παει εκει την ανοιξη.περνας ομορφα μαζι της και ειναι πολυ γλυκια κοπελα!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΧΡΥΣΗ ΒΡΟΧΗ(κατουριμα)ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝ!(μονο αν την παρεις σπιτι).αξιζει να παει κανεις.Δημήτρη όταν μπεις δώσε πληροφορίες για αυτά τα σάιτ αν έχεις.
Αν και νομίζω ότι για δύο έχεις ήδη σχολιάσει παλαιότερα.
Αυτή σου www.jetcharters.com/]κάνει;;[/url].
Καλα αυτη η ΑΕΡΟΦΛΟΤ ειναι συμβολαιο με το θανατο / δεν εχω ακουσει κανεναν να πει καλα λογια και μαλλον δεν εχουν και αδικο .....
Για πειτε ρε παιδες και ειδικα εσυ dimitraki29 καμια αεροπορικη εταιρεια ασφαλης για να παμε καμια Ρωσσια !!!!!
Θα πάρουμε και επιστροφή φόρου. Θα το περάσουμε σαν εκπαιδευτικό σεμινάριο....!Κατι πιο οικονομικο δεν υπαρχει ?????
Θα πάρουμε και επιστροφή φόρου. Θα το περάσουμε σαν εκπαιδευτικό σεμινάριο....!
Δημητρακης για πες μας λιγα για δουλειες σε Ρωσια , μισθους, ενοικια, κοστη (ειδικα Αγ Πετρουπολη) και αλλα τετοια..δεν ξερω τι ειναι το borwser?αλλα εγω και κομπιουτερ θα αλλαζα προκειμενου να μπορω να μπαινω σε ενα τετοιο σα'ι'τ!
Υπαρχει μια εταιρεια που κανει πτησεις απο Ευρωπη και σε Μοσχα και σε Λενινγκραντ. Νομιζω οτι εχει εδρα στη Γερμανια. Lufthansa την λενε !!! Την εχει ακουσει κανεις?
Καλα αυτη η ΑΕΡΟΦΛΟΤ ειναι συμβολαιο με το θανατο / δεν εχω ακουσει κανεναν να πει καλα λογια και μαλλον δεν εχουν και αδικο .....
Για πειτε ρε παιδες και ειδικα εσυ dimitraki29 καμια αεροπορικη εταιρεια ασφαλης για να παμε καμια Ρωσσια !!!!!
δεν ξερω τι ειναι το borwser?αλλα εγω και κομπιουτερ θα αλλαζα προκειμενου να μπορω να μπαινω σε ενα τετοιο σα'ι'τ!
εφω πεταω με Allitalia.μεσω Ρωμης ή Μιλανου.
εχει εχει))) ηπαμε θα σε παω εγω)))))))Και κάτι άλλο, για Εκατέρινμπουργκ δεν έχεις μιλήσει ποτέ. Όλο στο Νόβγκοροντ πας για σεξοεκδρομή. Στο Εκατερινμπουργκ πως είναι τα πράγματα ; Έχει σαλόν ; Έχει πιάτσα ;
ενοικιο διαμερισματος ενος δωματιου (οχι στο κεντρο) 17.000-22.000 ρουβλια(470-610 ευρω).μισθος 15.000-25.000 ρουβλια (410-690 ευρω).στις προηγουμενες σελιδες τα εχω γραψει και αναλυτικα.Δημητρακης για πες μας λιγα για δουλειες σε Ρωσια , μισθους, ενοικια, κοστη (ειδικα Αγ Πετρουπολη) και αλλα τετοια..
Ευχαριστω
το Νοβγκοροντ ειναι διπλα.184χλμ.το Αικατερινμπουργκ ειναι 4 ωρες με το αεροπλανο.για το Αικατετιμπουργκ λενε οτι εχει το μεγαλητερο ποσοστο με AIDS στη Ρωσσια.Και κάτι άλλο, για Εκατέρινμπουργκ δεν έχεις μιλήσει ποτέ. Όλο στο Νόβγκοροντ πας για σεξοεκδρομή. Στο Εκατερινμπουργκ πως είναι τα πράγματα ; Έχει σαλόν ; Έχει πιάτσα ;
εεε πρεπει να βαζεις 2 προφιλακτικα)))))))το Νοβγκοροντ ειναι διπλα.184χλμ.το Αικατερινμπουργκ ειναι 4 ωρες με το αεροπλανο.για το Αικατετιμπουργκ λενε οτι εχει το μεγαλητερο ποσοστο με AIDS στη Ρωσσια.