Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα και Αγια Πετρουπολη εισοδο στις ντισκο εχει 500-1000 ρουβλια.βεβαια εγω παντου μπαινω τσαμπα ή΄εχω V.I.P καρτα ή με ξερουνε.παντος εδω η νυχτερινη ζωη εχει πεσει.παλια δεν εβγαινα σαββατο γιατι γινοτανε χαμος!τωρα της καθημερινες ειναι παντου αδεια!ο κοσμος δεν βγαινει πια.ολο δουλευουνε!
δεν ξερω, δεν βγαινω και εγω σηχνα γιατι ειμαι παντα πρωινη βαρδια και πρεπει να ειμαι φρεσκα...
ομως στη ρωσια μ'αρεσει να βγαινω!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν ξερω, δεν βγαινω και εγω σηχνα γιατι ειμαι παντα πρωινη βαρδια και πρεπει να ειμαι φρεσκα...
ομως στη ρωσια μ'αρεσει να βγαινω!!!!
καλα και εγω Ελλαδα δεν βγαινω!θα ερθω για μια βδομαδα τον Οκτωβρη και εχω στενοχωριθει!εδω ομως βγαινω συνεχεια.η πλακα ειναι οτι με θυμουνται ακομα απο τοτε που εκανα στριπτιζ 2 χρονια πριν!πολυ συχνα με πλησιαζουνε και μου λενε No Children(η ντισκο που εκανα στριπτιζ)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα και εγω Ελλαδα δεν βγαινω!θα ερθω για μια βδομαδα τον Οκτωβρη και εχω στενοχωριθει!εδω ομως βγαινω συνεχεια.η πλακα ειναι οτι με θυμουνται ακομα απο τοτε που εκανα στριπτιζ 2 χρονια πριν!πολυ συχνα με πλησιαζουνε και μου λενε No Children(η ντισκο που εκανα στριπτιζ)
χαχαχχαα))
και sorry αλλα ειμαι λιγο πισω.. που μενεις τωρα???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χαχαχχαα))
και sorry αλλα ειμαι λιγο πισω.. που μενεις τωρα???
δεν ειναι μυστηκο!το ξερουν ολοι οτι μενω μονιμα Санкт-Петербург!9 Νοεμβριου κλεινω 16 χρονια στον παραδισο!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
η Ζωη στο Αικατεριμπουργκ ειναι 30%-50% φτηνοτερη απο την Αγια Πετρουπολη.αλλα τα салон κοστιζουν το ιδιο!

Άρα η ποιότητα των κοριτσιών θα είναι καλύτερη στα σαλόν του Αικατέρινμπουργκ αν είναι έτσι όπως τα λες με τις τιμές.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειναι μυστηκο!το ξερουν ολοι οτι μενω μονιμα Санкт-Петербург!9 Νοεμβριου κλεινω 16 χρονια στον παραδισο!
αα ειναι πολυ ωραια πολη!! 2 φορες εχω παει εκει! πανεμορφα!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπαρχει μια εταιρεια που κανει πτησεις απο Ευρωπη και σε Μοσχα και σε Λενινγκραντ. Νομιζω οτι εχει εδρα στη Γερμανια. Lufthansa την λενε !!! Την εχει ακουσει κανεις?

καραγκιοζακο δεν ρωτησα εσενα  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: και μην πεταγεσαι σαν πορδη εκει που δεν σε σπερνουν  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: / οσο για τη Λουφτχανσα μην πορωνεσαι και πολυ γιατι και αυτη εχει ατυχηματα και μαλιστα ειχε και τελευταια ενα

και βεβαιως ασχετε την ξερω την Λουφτχανσα αλλα αναφερομαι σε εταιρειες στυλ Rossiya Airlines που δεν σου πιανουν τον κωλο / εσυ σαν ειρωνας και τα ξερω ολα και γαμαω μαλακοΕλληνας πηγαινε με τη Λουφτχανσα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αα ειναι πολυ ωραια πολη!! 2 φορες εχω παει εκει! πανεμορφα!
φανταστικη πολη.οταν γυριζω το πρω'ι' σπιτι μετα τη ντισκο και περναω απο το ποταμι και τα γεφυρια!λεω σε τη ομορφη πολη ζω!και ας ειμαι εδω σχεδον 16 χρονια!και λενε οτι ειναι Клубная Столица (η Πρωτευουσα απο πλευρας ντισκο της Ρωσσιας).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καραγκιοζακο δεν ρωτησα εσενα   :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: και μην πεταγεσαι σαν πορδη εκει που δεν σε σπερνουν  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: / οσο για τη Λουφτχανσα μην πορωνεσαι και πολυ γιατι και αυτη εχει ατυχηματα και μαλιστα ειχε και τελευταια ενα

και βεβαιως ασχετε την ξερω την Λουφτχανσα αλλα αναφερομαι σε εταιρειες στυλ Rossiya Airlines που δεν σου πιανουν τον κωλο / εσυ σαν ειρωνας και τα ξερω ολα και γαμαω μαλακοΕλληνας πηγαινε με τη Λουφτχανσα
με Λουφχανσα ειχα πεταξει παλια.δεν μου αρεσε οτι οι Γερμανοι δεν ειναι καθολου φιλικοι.με το που φτανει τ'αεροπλανο στην πορτα του αεροπλανου περιμενει ενα γομαρι με στρατιωτικη στολη και κοιτωντας σε αγρια σου ζηταει το διαβατηριο!ητανε δε πολυ ακριβη.και απο σερβις τιποτα!το φα'ι' το ιδιο με την Τσεχικη!και ηθελα να αλλαζω ημερομηνια και δυσκολευτηκα πολυ.τα τελευταια 2 χρονια πεταω με Αλιταλια.και οι Ιταλοι ειναι πιο ευχαριστοι και φιλικοι σαν λαος.και το αεροδρομιο πιο συμπαθητικο απο τη Φρανκφουρτη!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φανταστικη πολη.οταν γυριζω το πρω'ι' σπιτι μετα τη ντισκο και περναω απο το ποταμι και τα γεφυρια!λεω σε τη ομορφη πολη ζω!και ας ειμαι εδω σχεδον 16 χρονια!και λενε οτι ειναι Клубная Столица (η Πρωτευουσα απο πλευρας ντισκο της Ρωσσιας).
λες να'ρθω για καμια βολτιτσα?))))))

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Όντως η διαδρομή με το ποτάμι και τα γιοφύρια είναι εκπληκτική.
Μου λείπει πολύ ο παράδεισος.

Σήμερα βλέπω ότι είχατε 8 με 11 βαθμούς, δροσούλα, εμείς εδώ χάμου 32 φτάσαμε, μέσα Σεπτέμβρη και ακόμα λιοπύρι είναι !

Συνημμένα

• peter.jpg
    peter.jpg
    48,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • peter 2.jpg
    peter 2.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 22

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
λες να'ρθω για καμια βολτιτσα?))))))

Νταρία πάμε μαζί επάνω να βρούμε το Δημητράκη ;

Εσείς θα γυρνάτε τα βράδυα στις ντίσκο και εγώ θα περνάω όλη τη μέρα στα σαλόν.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Νταρία πάμε μαζί επάνω να βρούμε το Δημητράκη ;

Εσείς θα γυρνάτε τα βράδυα στις ντίσκο και εγώ θα περνάω όλη τη μέρα στα σαλόν.
οχι, αληθεια ειναι οτι οποτε θες- παμε!!!!! δεν εχω προβλιμα, παμε και για κανα ΣΚ???? τι λες?
ειναι πανεμορφη πολη και εχω αναμνησεις...)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αφού να φανταστείτε σε ένα ταξίδι 8 ημερών στην Πετρούπολη και αφού πήγαινα κάθε μέρα στα σαλόν μόνος μου κρυφά από συναδέλφους, την τελευταία μέρα όταν τελειώσαμε από τη δουλεία είπαμε να πάμε να δούμε το Hermitage. Και τελικά τους παράτησα και δεν πήγα μαζί τους και έχασα αυτό το εξαίσιο μουσείο γιατί σκέφτηκα ότι μπορώ να χαρώ ακόμα ένα κοριτσάκι σε σαλόν, και πήγα μόνος μου να γλεντήσω το μουνί.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
οχι, αληθεια ειναι οτι οποτε θες- παμε!!!!! δεν εχω προβλιμα, παμε και για κανα ΣΚ???? τι λες?
ειναι πανεμορφη πολη και εχω αναμνησεις...)

Εγώ να δεις τί αναμνήσεις έχω ...    :smitten: :smitten: :smitten:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ όμως έχεις Ρωσικό διαβατήριο, εγώ για να βγάλω βίζα θα μου βγει η παναγία.
δεν θα σου βγει η παναγια, αμα πας σε τουριστικο γραφειο σου τα κανουν ολα!! πακετο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ όμως έχεις Ρωσικό διαβατήριο, εγώ για να βγάλω βίζα θα μου βγει η παναγία.
οντως οπως ακουω ειναι προβλημα.το κακο με τα Салон ειναι οτι εχει πεσει η ποιοτητα και για μενα το χειροτερο ειναι οτι η μια απο της 2 Γυδες μου δουλευει σε Салон!σε καποιο απο τα ДОМИНО.οποτε πρεπει να προσεχω που πηγαινω!μην την πετυχω!θα ειναι και για γελια και για κλαματα μαζι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν θα σου βγει η παναγια, αμα πας σε τουριστικο γραφειο σου τα κανουν ολα!! πακετο!
θα του βγει το ταξηδι για μια βδομαδα СПБ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑ'Ι'ΛΑΝΔΗ!ευτυχως που ειναι ετσι και δεν πολυερχονται ξενοι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom