Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
θα εισαι καλος μπαμπας?))) η ολο σε σαλονακια θα σε εχω?))))))

Ναι μωρό μου. Θα τα φροντίζω πολύ και θα τα στέλνω στον παιδικό σταθμό απέναντι από το σπίτι του Δημητράκη:

Συνημμένα

• Photo-0179.jpg
    Photo-0179.jpg
    175,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το παιδι πινει 10η μπιρα και δεν ειναι στα καλα του :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι μωρό μου. Θα τα φροντίζω πολύ και θα τα στέλνω στον παιδικό σταθμό απέναντι από το σπίτι του Δημητράκη:
Νεαρχε τωρα μολις ημουνα στο μπαλκονι!και κοιταγα τον παιδικο σταθμο!η καλητερη ΜΟΥΝΟΠΑΓΙΔΑ!αν τους πεις εκει θα πηγαινουν τα παιδακια μας μονες τους γδυνονται και ξαπλωνουν για να τα κανουμε!!!!

Επισκέπτης

Μου μυρίζεται μονομαχία στο Ελ Πάσο Νέαρχος VS Κομάντο για τα μάτια της Ντάριας... :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μου μυρίζεται μονομαχία στο Ελ Πάσο Νέαρχος VS Κομάντο για τα μάτια της Ντάριας... :grin:
εγω εδω εχω αλλα προβληματα.ευτυχως σταματισε να μου γραφει αυτη που δουλευει στη Ντισκο!ειπε οτι θα με εκδικιθει επειδη δεν θελω να τη συναντισω να την πηδηξω!κουκλαρα ειναι αλλα δεν εχει βυζια και δεν θα καυλωσω!αυτο ειναι το μεγαλητερο προβλημα στη Ρωσσια οτι σου γινονται κολιτσιδες!και δεν μπορεις να της διωξεις!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ευτυχώς. Ο σάτυρος εξαφανίστηκε. Θα ήταν ένα κακό όνειρο.
Δε πιστεύω να με απατάς Νταρία ;;;

Επισκέπτης
εγω εδω εχω αλλα προβληματα.ευτυχως σταματισε να μου γραφει αυτη που δουλευει στη Ντισκο!ειπε οτι θα με εκδικιθει επειδη δεν θελω να τη συναντισω να την πηδηξω!κουκλαρα ειναι αλλα δεν εχει βυζια και δεν θα καυλωσω!αυτο ειναι το μεγαλητερο προβλημα στη Ρωσσια οτι σου γινονται κολιτσιδες!και δεν μπορεις να της διωξεις!

Προβλήματα που έχεις και συ βρε Δημητράκη..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Προβλήματα που έχεις και συ βρε Δημητράκη..
ωραια προβληματα!!!!!!αλλα καπου με κουραζουν.παω Ντισκο να καμακωσω και συνηθως με περιμενουν κανα 2 που δεν της γουσταρω και θελουνε να της παρω και σπιτι μου!καπου της βαριεσαι!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Μακάρι να ήμουν εκεί και να γαμούσα τ'αποφάγια σου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μακάρι να ήμουν εκεί και να γαμούσα τ'αποφάγια σου.
εχω το Ρωσσικο συνδρομο.και της πιο πολλες δεν της γαμαω και τσαντιζονται!φοβαμαι καμια φορα μην τα παρει καμια και με μαχαιρωσει!με την ελειψη αντρων που υπαρχει ειναι ετοιμες να κανουν τα παντα προκειμενου να βρουνε εναν αντρα που να μην πινει,να της γαμαει και να της γλυφει!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
με την ελειψη αντρων που υπαρχει ειναι ετοιμες να κανουν τα παντα προκειμενου να βρουνε εναν αντρα που να μην πινει,να της γαμαει και να της γλυφει!

Κάτσε ρε Δημήτρη, έτσι που τα λες θα έχω τρελή πέραση εκεί πάνω. Δεν πίνω παρά ελάχιστα και για το μουνί το κόβω και αυτό, θα τις γαμάω πολύ ευχαρίστως και θα τις γλύφω με τις ώρες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κ'εμεις εδω πλακα κανουμε))
πλακα κανεται αλλα εμενα θα με μαχαιρωσει καμια στα σοβαρα!οι μαλακισμενες κοιτανε τ'αμαξι αν ειναι απο κατω παλια μου χτυπαγαν τα κουδουνια αλλα εδω και καιρο τα εκλεισα και τωρα φωναζουν για να βγω στο παραθυρο!προσπαθω να μην καμακωνω στη γειτονια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom