Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
οντως οπως ακουω ειναι προβλημα.το κακο με τα Салон ειναι οτι εχει πεσει η ποιοτητα και για μενα το χειροτερο ειναι οτι η μια απο της 2 Γυδες μου δουλευει σε Салон!σε καποιο απο τα ДОМИНО.οποτε πρεπει να προσεχω που πηγαινω!μην την πετυχω!θα ειναι και για γελια και για κλαματα μαζι!

Καλά συγνώμη, πιστεύει ότι της είσαι πιστός ;;;
Αν την έχεις πείσει για κάτι τέτοιο πρέπει να είσαι λόγιος ! Εύγε !

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
θα του βγει το ταξηδι για μια βδομαδα СПБ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑ'Ι'ΛΑΝΔΗ!ευτυχως που ειναι ετσι και δεν πολυερχονται ξενοι!

Πες τα Μήτσο. Για αυτό δεν ανεβαίνω συχνά επάνω, περιμένω τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Άσε που άμα ανέβω θα ξοδέψω πολλά λεφτά στις κοπέλες εκτός των άλλων. Θα είμαι 3 φορές τη μέρα σε σαλόν. Πρωί-μεσημέρι-βράδυ.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Νταρία αν σε πατρευτώ εδώ στην Ελλάδα παίρνω αυτόματα Ρωσικό διβατήριο ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά συγνώμη, πιστεύει ότι της είσαι πιστός ;;;
Αν την έχεις πείσει για κάτι τέτοιο πρέπει να είσαι λόγιος ! Εύγε !
της λεω οτι δουλευω στης μυστικες υπερησιες νομιζει οτι ειμαι κατι σαν  ФСБсник.2-3 μερες τη βδομαδα παω σπιτι!μου ειχε πει πριν κανα 2 μηνο.απο αυτα που μου λες πιστευω μονο το 70%-80%!σκεφτηκα τι ωραια την κορο'ι'δευω 70%-80%!!!εμενα καλητερα να δουλευει να μη μου ζηταει λεφτα!αλλο που δε θελω!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πες τα Μήτσο. Για αυτό δεν ανεβαίνω συχνά επάνω, περιμένω τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Άσε που άμα ανέβω θα ξοδέψω πολλά λεφτά στις κοπέλες εκτός των άλλων. Θα είμαι 3 φορές τη μέρα σε σαλόν. Πρωί-μεσημέρι-βράδυ.
χεχεχε τοτε παμε Ταιλανδη, ειναι ποιο φθηνα εκει)))))))))

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
σαλον τι ακριβως σημαινει?

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν με παντρευεσαι στη Ρωσια..))
αμα με παντρευεσαι στην ελλαδα- περνω εγω το ελληνικο)))))

Επισκέπτης
Αφού να φανταστείτε σε ένα ταξίδι 8 ημερών στην Πετρούπολη και αφού πήγαινα κάθε μέρα στα σαλόν μόνος μου κρυφά από συναδέλφους, την τελευταία μέρα όταν τελειώσαμε από τη δουλεία είπαμε να πάμε να δούμε το Hermitage. Και τελικά τους παράτησα και δεν πήγα μαζί τους και έχασα αυτό το εξαίσιο μουσείο γιατί σκέφτηκα ότι μπορώ να χαρώ ακόμα ένα κοριτσάκι σε σαλόν, και πήγα μόνος μου να γλεντήσω το μουνί.

Χεχε πολιτισμός - Ρωσίδες  0-1

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειναι κατι σαν κρυφο Μασαατζαδικο.πως ηταν τη δεκαετια του '90 στην Αθηνα.παιρνεις τηλεφωνο πηγαινεις εκει που σου λενε.μπαινεις στην πολυκατοικια που σου λενε και χτυπας το κουδουνι.απ'εξω δε φενεται τιποτα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Είναι ένα διαμέρισμα στο οποίο υπάρχουν από 5 έως 10 κορίτσια.
Πας περιμένεις σε ένα σαλόνι και έρχονται σε 3 λεπτά όλες σε σειρά μπροστά σου. Διαλέγεις αυτή που σου αρέσει περισσότερο και πάτε σε δωμάτιο. Πας και κάνεις μπάνιο με τη πετσέτα και τις παντόφλες που σου δίνουν. Μετά κάνει μπάνιο και η κοπέλα και κάνετε ερώτα για μία ή δύο ώρες ανάλογα πόσο πλήρωσες.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Είναι ένα διαμέρισμα στο οποίο υπάρχουν από 5 έως 10 κορίτσια.
Πας περιμένεις σε ένα σαλόνι και έρχονται σε 3 λεπτά όλες σε σειρά μπροστά σου. Διαλέγεις αυτή που σου αρέσει περισσότερο και πάτε σε δωμάτιο. Πας και κάνεις μπάνιο με τη πετσέτα και τις παντόφλες που σου δίνουν. Μετά κάνει μπάνιο και η κοπέλα και κάνετε ερώτα για μία ή δύο ώρες ανάλογα πόσο πλήρωσες.
και το αναλογα ποσο κυμαινεται? Ερωτα ή σεξ. (δεν μου αρεσουν τα ρομαντικα)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτο γινοταν επι Γιελτσιν.τωρα οχι.παιρνεις αδεια παραμονης.και μετα απο 5-7 χρονια κανεις αιτηση για διαβατηριο.εκτος αν εχεις παιδια οποτε το παιρνεις σε 2 χρονια περιπου.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
και το αναλογα ποσο κυμαινεται? Ερωτα ή σεξ. (δεν μου αρεσουν τα ρομαντικα)

Και εμένα δε μου αρέσαν τα ρομαντικά, αλλά όταν με κοίταξαν τα μπλε ματάκια τους άλλαξε η ζωή μου.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
αυτο γινοταν επι Γιελτσιν.τωρα οχι.παιρνεις αδεια παραμονης.και μετα απο 5-7 χρονια κανεις αιτηση για διαβατηριο.εκτος αν εχεις παιδια οποτε το παιρνεις σε 2 χρονια περιπου.

Νταρία όπως καταλαβαίνεις πρέπει να κάνουμε και παιδάκι.    :babycry: :babycry: :babycry:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Stories

Νέο!