Επισκέπτης
Υπαρχει μια εταιρεια που κανει πτησεις απο Ευρωπη και σε Μοσχα και σε Λενινγκραντ. Νομιζω οτι εχει εδρα στη Γερμανια. Lufthansa την λενε !!! Την εχει ακουσει κανεις?
Υπαρχει μια εταιρεια που κανει πτησεις απο Ευρωπη και σε Μοσχα και σε Λενινγκραντ. Νομιζω οτι εχει εδρα στη Γερμανια. Lufthansa την λενε !!! Την εχει ακουσει κανεις?
Απο Γερμανια και ειδικα απο Βερολινο και Δρεσδη υπαρχει και η Luftwaffe καλη εταιρεια με μικρα γρηγορα αεροπλανα!!!Υπαρχει μια εταιρεια που κανει πτησεις απο Ευρωπη και σε Μοσχα και σε Λενινγκραντ. Νομιζω οτι εχει εδρα στη Γερμανια. Lufthansa την λενε !!! Την εχει ακουσει κανεις?
το Νοβγκοροντ ειναι διπλα.184χλμ.το Αικατερινμπουργκ ειναι 4 ωρες με το αεροπλανο.για το Αικατετιμπουργκ λενε οτι εχει το μεγαλητερο ποσοστο με AIDS στη Ρωσσια.
εχει εχει))) ηπαμε θα σε παω εγω)))))))
Ολεν'κα- ετσι θα την φοναζεις εσυ))Τη λένε Оленька και θέλω να τη παντρευτώ.
Ντάρια, για βόηθα, πως προφέρεται το όνομα της μέλλουσας γυναίκας μου στα ελληνικά ;;
ΠΛΗΡΩΣ εξοπλισμενες και Εξυπηρετικοτατες!Αναχαιτιστικα-Βομβαρδιστικα,ημερας-νυκτος,παντος καιρου!!!Χωρια ,που με 50 ευρωπουλα σε αφηνει ακριβως πανω απ το σπιτι!Αναμνηστικο,το αλεξιπτωτο!Ας μην συνεχισουμε...θα φαμε κραξιμο και θα χουν και δικιο!Απο Γερμανια και ειδικα απο Βερολινο και Δρεσδη υπαρχει και η Luftwaffe καλη εταιρεια με μικρα γρηγορα αεροπλανα!!!
εφω πεταω με Allitalia.μεσω Ρωμης ή Μιλανου.
αν παμε εκει ολες θα δοκιμασεις και μετα θα διαλεξεις))))Αγαπάω και τη Даша όμως.
Ποια να διαλέξω ;;;
ναι γαμοτο και ειναι κοντα στη πολη μου((((((((((ακουσατε το δυστηχημα με ΑΕΡΟΦΛΟΤ που εγινε σημερα στη Ρωσια?
και ποια ειναι η πολιτεια σου?ναι γαμοτο και ειναι κοντα στη πολη μου((((((((((
τωρα το δειχνανε στη TV με λεπτομεριες((((((
Ekaterinburg, και αυτο εγεινε στο Περμ, ειναι κοντα αυτη η πολη... πολυ κοντα, εχω και φιλους απο'κει...και ποια ειναι η πολιτεια σου?
οταν δεις ομως τις πραγματικες γκομενες θα τρεχεις να φυγεις!θα αναρωτιεσαι αν της πατησε φορτηγο και γιναν ετσι?Δείτε ρε μάγκες θηλυκά !!!
σε αυτο εχεις δικαιο.. πριν λιγο ηταν οι γονεις μου εδω και μου λεγανε οτι ολα εδω ειναι παμφθηνα....παντος Νεαρχε δεν αξιζει να πας Αικατεριμπουργκ.γιατι οι τιμες εναι οι ιδιες με τη Αγια Πετρουπολη!
η Ζωη στο Αικατεριμπουργκ ειναι 30%-50% φτηνοτερη απο την Αγια Πετρουπολη.αλλα τα салон κοστιζουν το ιδιο!σε αυτο εχεις δικαιο.. πριν λιγο ηταν οι γονεις μου εδω και μου λεγανε οτι ολα εδω ειναι παμφθηνα....
ακριβη ειναι ζοη εκει, ενοω νυχτερινη, κλαμπακια και αυτα.... τρελενομαι οταν πηγαινω... για να μπεις σε κανα κλαμπ πληρονεις απο 15 μεχρη 50 ευ (μονο να μπεις μεσα)η Ζωη στο Αικατεριμπουργκ ειναι 30%-50% φτηνοτερη απο την Αγια Πετρουπολη.αλλα τα салон κοστιζουν το ιδιο!
καλα και Αγια Πετρουπολη εισοδο στις ντισκο εχει 500-1000 ρουβλια.βεβαια εγω παντου μπαινω τσαμπα ή΄εχω V.I.P καρτα ή με ξερουνε.παντος εδω η νυχτερινη ζωη εχει πεσει.παλια δεν εβγαινα σαββατο γιατι γινοτανε χαμος!τωρα της καθημερινες ειναι παντου αδεια!ο κοσμος δεν βγαινει πια.ολο δουλευουνε!ακριβη ειναι ζοη εκει, ενοω νυχτερινη, κλαμπακια και αυτα.... τρελενομαι οταν πηγαινω... για να μπεις σε κανα κλαμπ πληρονεις απο 15 μεχρη 50 ευ (μονο να μπεις μεσα)
Κανα σπιτακι (γκαρσονιερα) ενοικιαζεις με 13000-18000 рублей, dld 400-500 eυ