dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ρωσίδα νοσηλεύτρια στην Ρωσική πόλη Τούλα εμφανίστηκε έτσι λόγω ζέστης!!!
Δείτε τον παππού πίσω που είναι έτοιμος να καταπιεί την μάσκα!!!
Και τους δυο εχει σαπισει η ξενιτια και εχουν γινει σαν παλιογριες. Μενουν σε καμαρουλα μια σταλια με κοινοβιο wc και κουζινα. Ξεροσταλιαζουν απ τις 5 το πρωι στην σταση του λεωφορειου να πανε στο μεροκαματο για να χτυπησουν 12ωρα.. Ζωαρα!! 5000e/μηνα στον υπνο τους μπορει να βγαζουν..Ε τι μας λέει ρε ο κμαν ότι βγάζει 5000, και ότι είναι Μπρουκλης, ρε μήπως έχει πάρει τίποτα δάνεια? Ο τραμου μαλωνε εχτές με τον ζαν κλοντ, και ο τραμου έλεγε ότι έχει εταιρία στην Βουλγαρία για να φοροδιαφευγει
Συγγνώμη πλάκα κάνεις? δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο Βλάκμαν που μένει σε μιά αποθήκη που του έχουν παραχωρήσει από τη δουλειά του και δεν έχει βρακί να πάρει γιά αμάξι δεν το συζητάω παίρνει αυτά τα λεφτά! στο βιντεάκι το παιδί τα λέει όλα γιά τους μισθούς.Ε τι μας λέει ρε πορνομεταναστη ο κμαν ότι βγάζει 5000, και ότι είναι Μπρουκλης, ρε μήπως έχει πάρει τίποτα δάνεια? Ο τραμου μαλωνε εχτές με τον ζαν κλοντ, και ο τραμου έλεγε ότι έχει εταιρία στην Βουλγαρία για να φοροδιαφευγει,βλέπουμε λοιπόν τον νεαρό στην φώτο, και λέει αλήθεια, το βλέμμα του είναι αληθές. Όσο για της κλοπές, πρέπει δυστυχώς να έχεις στοιχεία επαρκή εναντίων κάποιου για να τον κατηγορήσεις εδώ. Πρέπει να είναι κάποιος τέρμα στόκος να νομίζει ότι έμεινε ένα κράτος όπως την δεκαετία 90, και λογικο αυτό που λες σε δέρνανε αν έκλεβες έστω ψωμί, ήταν άγριες εποχές. Υγ καλησπερα είμαι ο Νώντας
Φυσικά και είναι!Δε μιλάω να είσαι φτωχομπινές αν είσαι φτωχομπινές όπου και να πας φουκαράς σα το βλάκμαν γιά θα είσαι .Δημητρακη μας λες πως η ζωη σου ειναι 1.000.000 φορες καλυτερη απο ελλαδα,
Ενω στο θρεντ της μεταναστευσης λες πως ελλαδα ειναι 1.000.000 φορες καλυτερα απο γερμανια.
Δλδ 1.000.000 ×1.000.000 = 1,000,000,000,000 φορες καλυτερα στην ρωσια απο την γερμανια.
Σωστα?
Ωραία έχεις προσόντα και παίρνεις μισθό 1.700-2.200 ευρώ το μήνα!Για πήγαινε και δοκίμασε να ζήσεις με αυτά τα λεφτά!Ένα απλό διαμέρισμα σε ένα καλό σχετικά κεντρικό σημείο της Φρανκφούρτης ή του Μονάχου έχει ενοίκιο 1.200+ Ευρώ.Είδα το παραπάνω βιντεάκι. Προφανώς ο τυπάς πήγε στη Γερμανία με μηδενικά προσόντα, για να κάνει καριέρα. Αν είναι να ξενιτευτείς για να γίνεις σερβιτόρος, κλάφτα Χαράλαμπε.
Υπάρχουν 2 διακριτές κατηγορίες πάντως:
1) Η παραπάνω περίπτωση.
2) Άντρες και γυναίκες με σπουδές και εμπειρία, που αξιοποιούν πολύ καλύτερα τα προσόντα τους στο εξωτερικό.
Μην τα μπερδεύετε.
Το 99.9% των ξενιτεμένων στην Ευρώπη είναι σερβιτόροι;Ωραία έχεις προσόντα και παίρνεις μισθό 1.700-2.200 ευρώ το μήνα!Για πήγαινε και δοκίμασε να ζήσεις με αυτά τα λεφτά!Ένα απλό διαμέρισμα σε ένα καλό σχετικά κεντρικό σημείο της Φρανκφούρτης ή του Μονάχου έχει ενοίκιο 1.200+ Ευρώ.
Εκτός αν εσύ εννοείς προσόντα τον 1 στους 10.000 Έλληνες.Εμείς μιλάμε γιά το 99.9% όχι γιά την εξαίρεση της εξαίρεσης!
Το 99.9% των Ελληνων μεταναστών παίρνουν 1.000-2.500 ευρώ το μήνα στη μαυρη ξενητιά μη μου αναφέρεις κανέναν Έλληνα διευθυντή πολυεθνικής γιά παράδειγμα ή κανένα καθηγητή πανεπηστημίου,αυτοί είναι το 0.1%.Το 99.9% των ξενιτεμένων στην Ευρώπη είναι σερβιτόροι;
Είσαι καλά άνθρωπέ μου;
Ο οδοντίατρος με δικό του οδοντιατρείο στην Ελλάδα νομίζεις βγάζει λίγα λεφτά?γιατρός είναι ο πατέρας μου και ξέρω τι βγάζουν οι οδοντίατροι!Τύπε, από τα ορθογραφικά που κάνεις και μας βγάλανε τα μάτια, αμφιβάλλω αν έχεις τελειώσει 3τάξιο Γυμνάσιο.
Φίλοι μου (ο ένας οδοντίατρος, ο άλλος μηχανικός με διδακτορικό), βγάζουν λεφτά στην Ευρώπη που δε μπορώ ούτε καν να πλησιάσω.
Δε θα πω για σένα, γιατί θα παρεξηγηθείς και μπορεί να μιλάμε μέχρι το βράδυ και άκρη δε θα βγάλουμε.
500.000 Έλληνες και Ελληνίδες που μετανάστευσαν, ζουν σε τρώγλες; Αυτά βλέπω γράφεις. Σοβαρά μιλάς τώρα;
Επειδή έχεις λοιπόν (για τους δικούς σου λόγους, που δεν κατανοώ και δε μ' ενδιαφέρει κιόλας) φτιάξει αυτό το βολικό σενάριο στο κεφάλι σου, εγώ δε θα σου χαλάσω τη φαντασίωση.
To each their own, λένε οι Αμερικάνοι. Googlαρέ το.
Ακριβως ... απο γαμησι δε με ωραιες γκομενες το ξεχνανε τελειως οι περισσοτεροι ,τιποτα μπαζα και αν ...Το 99.9% των Ελληνων μεταναστών παίρνουν 1.000-2.500 ευρώ το μήνα στη μαυρη ξενητιά μη μου αναφέρεις κανέναν Έλληνα διευθυντή πολυεθνικής γιά παράδειγμα ή κανένα καθηγητή πανεπηστημίου,αυτοί είναι το 0.1%.
Βέβαια στην Ελλάδα όταν πάνε σας πουλάνε παραμύθι γιά το πόσο καλά ζούνε στη Γερμανία και στην Αγγλία .
Απλός δεν έχετε πάει να δείτε πως ζούνε και πιστεύεται τα παραμύθια που σας λένε γιά την επυτηχία τους στο εξωτερικό
Ακριβως.Ακριβως ... απο γαμησι δε με ωραιες γκομενες το ξεχνανε τελειως οι περισσοτεροι ,τιποτα μπαζα και αν ...
αλλο τι λενε βεβαια