Ετσι θα γινεις σε 20 χρονια κ ακομη τα ιδια και τα ιδια θα γραφεις ,μονος σου μεσα στο σαπιο δωματιο σου. Την ιδια κασετα χαχαχαχ
Τι καλα που περνας στην ρωσια ,πας mcdonalds και βολτα μεχρι το parking
Οτι εχει μουναρες, αυτο ειναι αληθεια ,αλλα.....καμμια σχεση με σενα αυτο...
Οτι εχεις διαμερισμα, αν το εβαζες στο rbnb ,ουτε μια φορα δεν θα νοικιαζοταν τετοιο γιαπί που μενεις.
Οτι εχεις υψηλες γνωριμιες πχ αντιεισαγγελεας
Οι φιλοι σου ειναι τουρκοι κ αλγερινοι
Διαμερισμα πηρα περσι στην θεσνικη
Κι αν θα ξαναπαρω παλι στην θεσνικη θα ειναι. Τι να το κανω στην ρωσια αν ειναι να γαμαω σαυρες ,τις γαμαω κι εδω
Στα όνειρα σου το πήρες
ούτε σε καμιά 15αριά χρόνια που θα ξεχρεώσεις της τράπεζες θα μπορέσεις να πάρεις διαμέρισμα αν και το πιθανότερο είναι να τα έχεις τεζάρει μέχρι τότε
.
Μεγάλη μαλακία είπες πάλι
αμέσως νοικιάζεται το δικό μου γιά 400 ευρώ το μήνα πριν τον ιό και περισσότερο
Εγώ σε 20 χρόνια θα είμαι με τεράστια περιουσία και δεν θα έχω αλλάξει και πολύ.Οι φώτο μου που ανεβάζει συνέχεια ο Ιωσήφ είναι του 2010 και όπως βλέπετε δεν έχω αλλάξει καθόλου σε 10 χρόνια!
Σιγά μην κάθομαι να ασχολούμαι με ενοικιάσεις και
είδες πόσα παίρνω κάθε μήνα!
κοντά τα διπλά απ'όσα βγάζεις εσύ δουλεύοντας στη Γερμανία διπλοβάρδιες
Και το Σεπτέβρη έχω να παίρνω 2.500 συν τα 300 της κόρης μου συν 500 στην κάρτα
γιά τέταρτο μήνα αν είναι σας τα βάζω φωτογραφία
Το όνειρο σου όπως και του κάθε οικονομικού μετανάστη είναι να μπορέσει να γυρίσει στον τόπο του
Μ'αρέσει που πήγε 10 μέρες Ελλάδα και την έχει δει
εμένα μέχρι πριν από 2 χρονια με το ζόρι με ανάγκαζαν να έρχομαι Ελλάδα.Ηταν το μεγαλύτερο πρόβλημα της ζωής μου,να ταλαιπωρούμε,να μπαίνω στα αεροπλάνα,μου είχαν σπάσει τα νεύρα
Ευτυχώς το έλυσα και δε χρειάζεται να έρχομαι.Και αυτός ο αρχιμαλάκας πληρώνει εισητήρια γιά να πηγαίνει μόνος του Ελλάδα
Αυτό δείχνει πόσο κακομοίρης είναι
να ονειρεύεται κάθε χρόνο να γυρίσει στην αηδία