dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Η κυπρος ειναι ενα ξερονησο!Μην σας ξεγελαει οτι ηρθανε τα τελευταια 2 χρονια επενδυτες και αλλαξε λιγο η εικονα. Την κυπρο την βλεπεις ολη μεσα σε μια εβδομαδα.Μονο με αεροπλανο μπορεις να φυγεις, οδικος δεν γινεται. Η πρωτευουσα δεν εχει ουτε κεντρο. Πλατειες και παρκα κατι λιγα σαπια που δεν αξιζουν.Χριστουγενιατικες Εκδηλωσεις τελειως για τον πουτσο. Μουσικα φεστιβαλ κατι παει να γινει αλλα δεν εχει τις καταλληλες υποδομες για να γινουν σωστα.Ποιό γαμήσι?Δεν είδες τι έγραψε ο αρχηφουκαράς ο ξενητεμένος? μένω σε καινούργιο διαμέρισμα που νοικιάζω στην Κύπρο,κάθομαι στο μπαλκόνι και πίνω καφέ και τρώω φέτα γ'αυτόν τον φουκαρά αυτό είναι επητυχία ήθελε να πάει και Ουκρανία ναι μόνο που άργησε 25 χρόνια!
Πόσο γελοίοι είναι μερικοί που θαυμάζουν έναν γκαστερμπά'ι'τερ και έναν που καυχιέται ότι δεν πεινάει δηλαδή Ελλάδα αυτοί τι ήταν άτεγοί?πεινάγανε?
Γερμανια παντα ετσι ηταν ειδικα για τους Ελληνες που δεν μας πανε οπως και να το κανεις ...Ακριβως.
Η γερμανια παντα προσεφερε μια αξιοπρεπη ζωη ,ασφαλεια και σιγουρια σε καποιον που δεν την ειχε στην ελλαδα.
Απο ωραιες γκομενες ξεχασε το.
Ωραιες γκομενες πηδας ευκολα στα fkk ομως. Σε ομορφο, αντρικο και πολιτισμενο περιβαλλον.
Κι ο δημητρακης ετσι κ αλλιως πουτανες γαμαει. Καμμια διαφορα.
Οι ρωσιδες κ γενικως ανατολικες εχουν αλλαξει τροπο σκεψης. Δεν ειναι πλεον οι ευκολες χαζογκομενες του 1990. Δεν σκεφτοντε πλεον σοβιετικα αλλα καπιταλιστικά.
Οποτε και ο δημητρακης ,γερός να ειναι, δεν ζει την ζωη την οποια επελεξε πριν 30 χρονια επειδη οι γκομενες αλλαξαν τροπο σκεψης. Επειδη ομως εχει επενδυσει εκει εχει πλεον εγκλωβιστει κ δεν μπορει να φυγει ακομη κ αν θελει.
Η αγορα ακινητου ειναι δικοπο μαχαιρι. Σε βγαζει απο το ενοικιο αλλα σε εγκλωβιζει καπου που μπορει να μην θελεις πλεον.
Προσωπικο παραδειγμα εγω ετος 2019.
3 ταξιδια σε ελλαδα
5-6 επισκεψεις σε fkk
Ταξιδι βραζιλια
Ταξιδι πορτογαλια
Ταξιδι φιλιπινες
Αγορα ακινητου 50 τμ θεσνικη, αγιων παντων.
2020
Ενα ταξιδι ελλαδα
1-2 φορες fkk
Πληρης ανακαινιση του ακινητου
Ταξιδι τουρκια (ακυρωθηκε λογω κορονα)
Προετοιμασια οικονομικα για αγορα πολυτελους αυτοκινητου, jaguar 10ετιας οχι γιατι το εχω αναγκη, εχω audi,αλλα για την γκαβλα μου.
ΚΙ εχουμε ακομη μαιο....
Προσεχως.... ταξιδι βραζιλια, πορτογαλια ,μαροκο μεχρι τελους του ετους κ αν ο κορονα επιτρεψει.
Συζητω με μεσιτη για αγορα ακινητου 50-60 τμ εδω που μενω (δεν ξερω αν θα γινει)
Ρωτα τον sexvolcano τον κοινο μας γνωστο αν λεω παραμυθια.
Στο γκομενοσεξουαλικοψυχαγωγικο ομως ειναι πικρα σιγουρα
Ποιό γαμήσι?Δεν είδες τι έγραψε ο αρχηφουκαράς ο ξενητεμένος? μένω σε καινούργιο διαμέρισμα που νοικιάζω στην Κύπρο,κάθομαι στο μπαλκόνι και πίνω καφέ και τρώω φέτα γ'αυτόν τον φουκαρά αυτό είναι επητυχία ήθελε να πάει και Ουκρανία ναι μόνο που άργησε 25 χρόνια!
Πόσο γελοίοι είναι μερικοί που θαυμάζουν έναν γκαστερμπά'ι'τερ και έναν που καυχιέται ότι δεν πεινάει δηλαδή Ελλάδα αυτοί τι ήταν άτεγοί?πεινάγανε?
Το αμάξι είναι ένα όπλο που σε διαφορετικά χέρια έχει διαφορετική δύναμη!Του Βλάκμαν π.χ. ότι αμάξι και να του δώσεις δεν πρόκειται να του κάτσει γκόμενα το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει που έχει και τώρα
ισχύει με εξαίρεση Βερολίνο που έχει πολλές ευκαιρίες για να γεμίσεις ωραία μουνακια από όλο τον κόσμο και βέβαια δυνατοτητα για σκ στην πολονιαραΑκριβως.
Η γερμανια παντα προσεφερε μια αξιοπρεπη ζωη ,ασφαλεια και σιγουρια σε καποιον που δεν την ειχε στην ελλαδα.
Απο ωραιες γκομενες ξεχασε το.
Ωραιες γκομενες πηδας ευκολα στα fkk ομως. Σε ομορφο, αντρικο και πολιτισμενο περιβαλλον.
Κι ο δημητρακης ετσι κ αλλιως πουτανες γαμαει. Καμμια διαφορα.
Οι ρωσιδες κ γενικως ανατολικες εχουν αλλαξει τροπο σκεψης. Δεν ειναι πλεον οι ευκολες χαζογκομενες του 1990. Δεν σκεφτοντε πλεον σοβιετικα αλλα καπιταλιστικά.
Οποτε και ο δημητρακης ,γερός να ειναι, δεν ζει την ζωη την οποια επελεξε πριν 30 χρονια επειδη οι γκομενες αλλαξαν τροπο σκεψης. Επειδη ομως εχει επενδυσει εκει εχει πλεον εγκλωβιστει κ δεν μπορει να φυγει ακομη κ αν θελει.
Η αγορα ακινητου ειναι δικοπο μαχαιρι. Σε βγαζει απο το ενοικιο αλλα σε εγκλωβιζει καπου που μπορει να μην θελεις πλεον.
Προσωπικο παραδειγμα εγω ετος 2019.
3 ταξιδια σε ελλαδα
5-6 επισκεψεις σε fkk
Ταξιδι βραζιλια
Ταξιδι πορτογαλια
Ταξιδι φιλιπινες
Αγορα ακινητου 50 τμ θεσνικη, αγιων παντων.
2020
Ενα ταξιδι ελλαδα
1-2 φορες fkk
Πληρης ανακαινιση του ακινητου
Ταξιδι τουρκια (ακυρωθηκε λογω κορονα)
Προετοιμασια οικονομικα για αγορα πολυτελους αυτοκινητου, jaguar 10ετιας οχι γιατι το εχω αναγκη, εχω audi,αλλα για την γκαβλα μου.
ΚΙ εχουμε ακομη μαιο....
Προσεχως.... ταξιδι βραζιλια, πορτογαλια ,μαροκο μεχρι τελους του ετους κ αν ο κορονα επιτρεψει.
Συζητω με μεσιτη για αγορα ακινητου 50-60 τμ εδω που μενω (δεν ξερω αν θα γινει)
Ρωτα τον sexvolcano τον κοινο μας γνωστο αν λεω παραμυθια.
Στο γκομενοσεξουαλικοψυχαγωγικο ομως ειναι πικρα σιγουρα
Ρωτησα εναν φιλο μου που ειναι υπαλληλος της Ε.Ε και μενει βελγιο 2 ωρες απο το ντυσεντολφ εαν ειναι δυνατον να παιρνει καποιος Ελληνας μεταναστης 5000 ευρω στην Γερμανια και μου ειπε ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ εκτος εαν ειναι διευθυντης.Ε τι μας λέει ρε πορνομεταναστη ο κμαν ότι βγάζει 5000, και ότι είναι Μπρουκλης, ρε μήπως έχει πάρει τίποτα δάνεια? Ο τραμου μαλωνε εχτές με τον ζαν κλοντ, και ο τραμου έλεγε ότι έχει εταιρία στην Βουλγαρία για να φοροδιαφευγει,βλέπουμε λοιπόν τον νεαρό στην φώτο, και λέει αλήθεια, το βλέμμα του είναι αληθές. Όσο για της κλοπές, πρέπει δυστυχώς να έχεις στοιχεία επαρκή εναντίων κάποιου για να τον κατηγορήσεις εδώ. Πρέπει να είναι κάποιος τέρμα στόκος να νομίζει ότι έμεινε ένα κράτος όπως την δεκαετία 90, και λογικο αυτό που λες σε δέρνανε αν έκλεβες έστω ψωμί, ήταν άγριες εποχές. Υγ καλησπερα είμαι ο Νώντας
Δεν ξέρω ποιός είναι πιό ηλίθιος και πιό κακομοίρης?Ο ξενητεμένος?ή ο Βολταίρος?
Καλα αυτος ηταν εντελως χαζος ... θυμαμαι λιγο τις μπουρδες που εγραφε
Έχεις μείνει 20 χρόνια πίσω.Κάποτε η Πολωνία κάτι είχε τώρα ξέχνα το!ισχύει με εξαίρεση Βερολίνο που έχει πολλές ευκαιρίες για να γεμίσεις ωραία μουνακια από όλο τον κόσμο και βέβαια δυνατοτητα για σκ στην πολονιαρα
Εδώ δεν είδες τι έγρφε? Εκτός από της 5.000 ευρώ το μήνα που παίρνει έχει λεέι και 3 διαμερίσματα στην Αθήνα και μας έβαλε φωτογραφίες από ένα διαμέρισμα που νοίκιασε μέσω R bnb Το άλλο του ψέμα ήταν ότι πήγε 2 φορές Η.Π.Α του είπε ο Τάσος να μας βάλει φωτογραφίες από της Η.Π.Α και ακόμα περιμένουμε .Ρωτησα εναν φιλο μου που ειναι υπαλληλος της Ε.Ε και μενει βελγιο 2 ωρες απο το ντυσεντολφ εαν ειναι δυνατον να παιρνει καποιος Ελληνας μεταναστης 5000 ευρω στην Γερμανια και μου ειπε ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ εκτος εαν ειναι διευθυντης.
Ονειρα, πουλια του ταξιδιαρικα.. που λεει και το τραγουδι. Το παιντι εχει πλουσια φαντασια στα μυθιστορηματαδεν είδες τι έγρφε? Εκτός από της 5.000 ευρώ το μήνα που παίρνει έχει λεέι και 3 διαμερίσματα στην Αθήνα και μας έβαλε φωτογραφίες από ένα διαμέρισμα που νοίκιασε μέσω R bnb Το άλλο του ψέμα ήταν ότι πήγε 2 φορές Η.Π.Α του είπε ο Τάσος να μας βάλει φωτογραφίες από της Η.Π.Α και ακόμα περιμένουμε .
Ένα άλλο που υποψιάζομαι είναι ότι αυτός ο ηλίθιος όχι μόνο δεν είχε ποτέ αυτοκίνητο αλλά δεν ξέρει καν να οδηγεί αυτοκίνητο
Το πιό γελοίο είναι ότι υπάρχουν και μερικοί που τον πιστεύουν κιόλας
ότι λέω πάντα το αποδυκνίω ο Βλάκμαν ποτέ
Από προχθές μιλάω με Ρωσίδα εκ Μόσχας στο Tinder. Την αρχή την έκανε αυτή και κατευθείαν στο δεύτερο μήνυμα με ρώτησε τι κάνω το Σ/Κ και ότι μένει σε παραθαλάσσιο μέρος όπου μπορούμε να κολυμπήσουμε. Δεν μπόρεσα να πάω λόγο δουλειάς και παρ'ολα αυτά συνεχίζουμε και μιλάμε περισσότερο. Μένει Ελλάδα για δουλειά. Μου έστειλε και το Insta της πρώτη όπου και είδα οτι έχει και μία κόρη περίπου στα 10. Αυτή είναι στα 42 και εγώ στα 41.Μου λέει ότι Έλληνες και Ρώσοι είμαστε κοντά σε νοοτροπίες ότι της αρέσει ο ήλιος το φάει οτι λατρεύει την Ελλάδα κτλ κτλ κτλ...
Χαρακτηριστικά από τις φώτο και από clip Που είδα πολύ ωραία, αρχοντικά Ρωσικά θα έλεγα αν και άβαφη, πράσινα μάτια, αδύνατη με παράστημα και ύψος στο 1.80 ή κάτι λιγότερο Τι λέτε να στρίψω ή να προχωρήσω λόγο ηλικίας και παιδιού; Από την άλλη σκέφτομαι ότι μπορεί να βρω άκρες μέσα από αυτή καθώς έχει γνωριμίες λόγο τουριστικού επαγγέλματος.
Μια χαρα , πηγαινε να την ριξεις ενα ....Σας βάζω αυτή την κοπέλα από το σαλόν,δε μου είχε κάνει καμιά εντύπωση αλλά έβαλαν αυτό το βιντεάκι στο amurspb
Αμέσως θυμήθηκα τον Τάσο που του αρέσουν πολύ αυτές που παίζουν σε τσόντες
Σκέφτομαι να πάω να την αύριο που δεν έχω κανένα ραντεβού γιά τους εκλεκτούς που έχουν VIP κάρτες το μαλλί πάει 45 ευρώ την ώρα. Για τους κοινούς Ρωσσόφωνους θνητούς 51 Ευρώ τώρα αν πάτε με ταξιτζήδες δεν ξέρω πόσο θα πάει το μαλλί? εξαρτάται από την όρεξη του ταξιτζή αν και νομίζω ότι αυτό το σαλόν δε δουλεύει με ταξιτζήδες.
Σας βάζω αυτή την κοπέλα από το σαλόν,δε μου είχε κάνει καμιά εντύπωση αλλά έβαλαν αυτό το βιντεάκι στο amurspb
Ελπίζω ο Γκαστερμπά'ι'τερ να μην βρωμίσει με βλακείες και αυτό το Thread .
Δυστηχώς σήμερα δεν θα ήταν,στο κανάλι Telegram τους ρώτησα και μου είπαν ότι θα είναι την πέμπτη μετά της 15.00Μια χαρα , πηγαινε να την ριξεις ενα ....
εχει και insta https://www.instagram.com/assolmagnum/
Το πρόβλημα δεν είναι ο ιός.Ιός το καλοκαίρι δεν μεταδίδετε ειδικά εδώ με ηλιοφάνια 21 ώρες το 24ωρο απλός η Ρωσσία δεν έχει λεφτά και γάυτό έχει κλείσει τα σύνορα,ούτε εισαγωγές γίνονται ούτε επιτρέπετε στον κόσμο να πάει στο εξωτερικό.Βέβαια χάνει γιατί δεν θα έρθουν τουρίστες αλλά το ισοζύγιο στα χρήματα από τον τουρισμό είναι αρνητικό γιά την Ρωσσία.Δημητράκη,
πότε θα σας ξεκλειδώσουν; Εχουν δώσει ημερομηνία για το πότε ανοίγουν τα αεροδρόμια;
Απο κρούσματα πως πάτε; Μοσχα και Πετρούπολη, η υπόλοιπη χώρα δεν με νοιάζει.
Σας βάζω αυτή την κοπέλα από το σαλόν,δε μου είχε κάνει καμιά εντύπωση αλλά έβαλαν αυτό το βιντεάκι στο amurspb
Σκέφτομαι να πάω να την αύριο που δεν έχω κανένα ραντεβού γιά τους εκλεκτούς που έχουν VIP κάρτες το μαλλί πάει 45 ευρώ (3.500 ρούβλια) την ώρα Για τους κοινούς Ρωσσόφωνους θνητούς 51 Ευρώ (4.000 ρούβλια) τώρα αν πάτε με ταξιτζήδες δεν ξέρω πόσο θα πάει το μαλλί?εξαρτάται από την όρεξη του ταξιτζή (συνηθως 500-1500 ρούβλια) αν και νομίζω ότι αυτό το σαλόν δε δουλεύει με ταξιτζήδες.
Ελπίζω ο Γκαστερμπά'ι'τερ να μην βρωμίσει με βλακείες και αυτό το Thread .