You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εκεί πάνε από κάτι χωριά αυτές που κυνηγάει ο Βλάκμαν λογικό είναι να πηγαίνουν με Άραβες και Τούρκους να φάνε θέλουν .Επιβεβαιώνω. Για παράδειγμα στη Djerba.
Καταρχήν εδώ κυκλοφορούμε ελεύθερα.Τα μαγαζιά ετοιμάζονται να ανοίξουν στις 12-13 Μα'ι'ου τώρα αν θα ανοίξουν και ποιά θα ανοίξουν εξαρτάται από την κυβέρνιση.Δημητράκη, πως είναι τα πράματα με την καραντίνα;
θα ανοίξουν στις 15 τρέχοντος ή θα το πανε επ αόριστον; στην Μοσχα διαβάζω για 6 χιλιάδες κρούσματα, σε εσάς καμιά πεντακοσαριά κάθε μέρα.
Έχει κόσμο αλλά χαμηλής διαλογής,θα έλεγα ότι στο κέντρο πηγαίνουν μόνο οι φτωχοί της Αγίας Πετρούπολης.Εγώ πήγα γιά να αλλάξω λεφτά στο ανταλλακτήριο.Στις τράπεζες δεν έχει ούτε έναν,ο κόσμος δεν έχει λεφτά.
Γκόμενες είχε αλλά χαμηλής διαλογής,ντυμένες σαν αυτή της φωτογραφίας.Και άντρες στο στυλ αυτών από της φωτογραφίες.
Τέτοιους πριν την κρίση και τον ιό και της καραντίνες έβλεπες στο κέντρο της κυριακές,το 30%-40% ηταν τέτοιοι.Της καθημερινές πάντα το κέντρο είχε καλό κόσμο.
Το κακό με της γκόμενες είναι ότι σου γίνονται κολιτσίδα,πας βόλτα με τ'αμάξι,πάτε σε ένα υπερμάρκετ,σπίτι,βόλτα με τα πόδια και μετά πάλι σπίτι.Θα πηδήξεις μία,δύομτρεις μετά θα τη βαρεθείς και δεν θα φεύγει Πολύ κακό αυτό ότι δεν φεύγουν .
Νομίζω ότι γύρισα στο 1993 .Κάπου με κουράζει,όπως με κούραζε και τότε γ'αυτό και όταν βαριόμουν έφευγα και πήγαινα ταξήδια.Η Αεροφλότ τότε είχε γελοίες τιμές στα εισητήρια γιά τους Ρώσσους υπηκόους (γιά τους ξένους είχε άλλες τιμές) το ίδιο και τα κρατικά ξενοδοχεία!Και μιά φορά το δύμηνο πήγαινα σε εξωτικά μέρη.θυμάμαι είχα πετάξει Ινδία με 28$ πηγαιν'έλα!Πακιστάν με 19$ ή 22$ (δε θυμάμαι).Αυτπες οι 2 τιμές γιά τα εισητήρια σταμάτησαν το 1996.
Τώρα δεν έχει όμως να φύγω αν βαρεθώ .
Συνημμένα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οι τιμές σίγουρα θα πέσουν αλλά δε νομίζω να ξανανέβουν (μιλάω γιά αυξήσεις που είχαμε τα έτη 1999-2008,που πήρα ένα στούντιο 23 τετραγωνικά 8.000$ το 1999 όταν χτιζόταν και το πούλησα 80.000 Ευρώ στις αρχές του 2008).Με τα ακινητα τι θα συμβει?
Μου ελεγε ενας φιλος σημερα
Οτι τα δικα του θα χασουνε
την μιση τους αξια.
Θα ειναι καλυτερα για αυτους
που εχουνε μετρητα και θα
μπορουνε να αγοραζουνε?
Θα πεσουνε οι τιμες στην ρωσια?
Τώρα όλοι έχουν πάρει από 2-3 διαμερίσματα και τα νοικιάζουν.Πολλοί δε τα πήραν με δάνειο,δίνουν δόση δανείου 13.000-17.000 ρούβλια το μήνα και το νοικιάζουν γιά 18.000-23.000 ρούβλια.Τώρα όμως έχουν πρόβλημα γιατί δεύτερο μήνα δεν παίρνουν ενοίκιο!και τα δάνεια τρέχουν !
Οι τιμές έχουν πέσει Π.Χ. στο Μούρινο στη τελευταία στάση του μετρό της κόκκινης γραμμής (Ντζιβιάτκινο) παίρνεις στούντιο 22-24 τετραγωνικά με 1.500.000-1.700.000.Ο κόσμος σε αυτά τα μέρη δε μου αρέσει καθόλου βλέπεις πολλά άτομα στο στυλ από της φωτογραφίες και πολύ χειρότερους.
Για να καταλάβει ο αναγνώστης και οι ηλίθιοι που έχουν μεσάνυχτα σχετικά με την Ρωσσία βάζω φωτογραφίες.Αυτές όλες οι (εργατικές) πολυκατοικίες στις φωτογραφίες χτίστηκαν τα τελευταία 2-7 χρόνια.Πριν από 10 χρόνια στο μέρος που ειναι αυτές οι (εργατικές) πολυκατοικίες δεν υπήρχε τίποτα μόνο χορτάρι!......
Συνημμένα
-
6.5.6.jpg449,4 KB · Εμφανίσεις: 90
-
6.5.5.jpg413,1 KB · Εμφανίσεις: 99
-
6.5.4.jpg523,7 KB · Εμφανίσεις: 117
-
6.5.3.jpg497,4 KB · Εμφανίσεις: 62
-
6.5.1.jpg574,1 KB · Εμφανίσεις: 147
-
6.5.10.jpg375,7 KB · Εμφανίσεις: 80
-
6.5.9.jpg439,1 KB · Εμφανίσεις: 122
-
6.5.8.jpg728,6 KB · Εμφανίσεις: 69
-
6.5.7.jpg480,3 KB · Εμφανίσεις: 79
-
6.5.jpg627,7 KB · Εμφανίσεις: 85
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
.....γιά κάποιον που θέλει γκόμενες εδώ το να έχει δικό του διαμέρισμα είναι το Α και το Ω της υπόθεσης.Αν έχεις δικό σου διαμέρισμα ειδικά οι γκόμενες από άλλες πόλεις από μόνες τους θα προσπαθήσουν να πηδηχτούν μαζί σου με σκοπό να μείνουν μαζί σου!Εγώ της φοβάμαι γιατί πολλές πάνε να γκαστρωθούν επίτηδες .Προτιμάω να είναι από Αγία Πετρούπολη.Ισως στα 28,5 χρόνια που είμαι εδώ έχω πιά νοοτροπία ντόπιου .Με τα ακινητα τι θα συμβει?
Μου ελεγε ενας φιλος σημερα
Οτι τα δικα του θα χασουνε
την μιση τους αξια.
Θα ειναι καλυτερα για αυτους
που εχουνε μετρητα και θα
μπορουνε να αγοραζουνε?
Θα πεσουνε οι τιμες στην ρωσια?
Αν έχεις δικό σου διαμέρισμα θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά στις γκόμενες!Π.Χ. γκόμενες σαν αυτές του Βλάκμαν που δεν έχουν στο ήλιο μοίρα και ψάχνουν κάναν Ιταλό να του φάνε όσα περισσότερα μπορούνε και να μην του κάτσουν ('οπως δηλαδή έκαναν και με το Βλάκμαν ) αν έχεις της γνωρίσεις....βγείτε βόλτα....και καταλάβουν ότι έχεις δικό σου διαμέρισμα αλλάζει τελείως η συμπεριφορά τους!Δεν σου ζητάνε τίποτα προσπαθούν να πηδηχτούνε μαζί σου αλλά μετά δε σε αφήνουν με τίποτα! .
Στην αρχή βέβαια γιά μιά γκόμενα μετράει το ντύσιμο και το στυλ,και να ξέρεις να μιλάς,μετά όταν την γνωρίσεις αν έχεις ένα μεγάλο τζιπ και την πας με τάμάξι η γκόμενα ψαρώνει ακόμα περισσότερο,και τέλος αν έχεις και διαμέρισμα τα ΄χεις όλα!είσαι ο ιδανικός γαμπρός .
Σίγουρα οι τιμές θα πέσουν στα διαμερίσματα 2 φορές σε Ευρώ σίγουρα.Το θέμα είναι ότι και να πάρει ο ξένος διαμέρισμα εδώ αυτό δε σημαίνει ότι παίρνει αυτόματα βίζα.Εγώ δεν ενδιαφέρομαι να πάρω Αγία Πετρούπολη άλλα διαμερίσματα,αν οι τιμές ισοπεδοθούν και κλείσουν τα περισσότερα μαγαζιά και δεν έχει τι να πάρω και τα λεφτά μαζεύονται και στο Νόβγκοροντ είναι έτσι παράδεισος ίσως πάρω ένα διαμέρισμα εκεί,αν και εκεί είναι πολύ ακριβά τα διαμερίσματα να τααγωράσεις 800-1.000 ευρώ το τετραγωνικό (Ιανουάριος 2020) με αυτές της τιμές παίρνεις 40-50 χλμ. από τον περιφεριακό της Μόσχας.Όταν νοικιάζεις σε παλιό σπίτι 7.000-8.000 ρούβλια,με καλή επισκευή 10.000 ρούβλια και σε καινουργιο 12.000 ρούβλια.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.341
- Πόντοι
- 22.266
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εκεί είναι το πιό άθλιο μέρος!Ότι πιό υπανάπτικτο.Το αν θα ανέβουν εκεί οι τιμές εξαρτάται από το πόσο θα είναι ανοικτά τα σύνορα γιά τους Ρώσσους γιά να πάνε εξωτερικό.Η Τουρκία ή η Βουλγαρία το ξεσκίζει!Γιά γκόμενες εκεί ξέχνα το!Τους την πέφτουν συνέχεια οι ντόπιοι .Πάρε στο Κρασνοντάρ που θα είναι σύντομο παράθυρο ευκαιρίας για επένδυση αν πρόσκαιρα πέσουν και εκεί.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ήξερα ότι είναι από τα ψηλότερα της Ευρώπης αλλά δεν ήξερα ότι είναι το ψηλότερο.Μήτσο δες τελικά όπως σου έλεγα ότι στο Πίτερ είναι το ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης
Λακχτα
Και με διαφορά από το δεύτερο
Βέβαια όταν πήγα εγώ το 2018 δεν είχε τελειωσει
Νομίζω το είχα βάλει και πιό παλιά στο σά'ι'τ.
Γ'αυτό γελάω με τους Ελληνες της Γερμανίας ή της Αγγλίας όταν μου μιλάνε γιά τη Γερμανία ή την Αγγλία γιατί πήγα και είδα ότι είναι .Απλός αυτοί οι φουκαράδες Ελλάδα δεν είχαν να φάνε και εκεί επειδή στην Αγγλία ή τη Γερμανία έχουν να φάνε κάτι τους φένεται .
Οταν τους μιλάω γιά γκόμενες αυτοί δεν ενδιαφέρονται είναι γ'αυτούς κάτι άγνωστο!Αμέσως μου λένε εμένα με ενδιαφέρει να κάνω λεφτά βέβαια λεφτά δε θα κάνουν ποτέ απλός δεν θα πεθάνουν από την πείνα!
Συνημμένα
-
Lahta3.jpg239,2 KB · Εμφανίσεις: 85
-
Lahta.jpg200,5 KB · Εμφανίσεις: 68
-
Lahta4.jpg220,5 KB · Εμφανίσεις: 81
-
Lahta5.jpg217,2 KB · Εμφανίσεις: 62
-
Lahta6.jpg159,6 KB · Εμφανίσεις: 60
-
Lahta7.jpg217,2 KB · Εμφανίσεις: 87
-
Lahta8.jpg314,1 KB · Εμφανίσεις: 62
-
Lahta9.jpg215,2 KB · Εμφανίσεις: 73
-
Lahta10.jpg214,2 KB · Εμφανίσεις: 61
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Το θυμαμαι ,ειχαμε περασει με το τουριστικο λεωφορειο.
πολυ εντυπωσιακο πραγματι ...
Γατάκια Ευρωπαίοι !!
Καλησπέρα φίλε
Συνημμένα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.341
- Πόντοι
- 22.266
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κ'εγώ μόνο από κάτω πηγαίνω γιατί φοβάμαι το ύψος έχει μιά καφετέρια στους τελευταίους ορόφους,είχα δοκιμάσει να πάω αλλά δεν ένιωθα καλά και δεν έκατσα.Το θυμαμαι ,ειχαμε περασει με το τουριστικο λεωφορειο.
πολυ εντυπωσιακο πραγματι ...
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Εκεί είναι το πιό άθλιο μέρος!Ότι πιό υπανάπτικτο.Το αν θα ανέβουν εκεί οι τιμές εξαρτάται από το πόσο θα είναι ανοικτά τα σύνορα γιά τους Ρώσσους γιά να πάνε εξωτερικό.Η Τουρκία ή η Βουλγαρία το ξεσκίζει!Γιά γκόμενες εκεί ξέχνα το!Τους την πέφτουν συνέχεια οι ντόπιοι .
Δεν σκέφτηκα σε γραμμές πολιτιστικές και γκομενικές. Απλά υπέθεσα αφού αυξάνεται με ρυθμό +100 χιλιάδες πληθυσμό το χρόνο αυτή η πόλη, ότι αγοράσει κανείς ευκαιρία σε κατοικία λογικά σύντομα θα το πουλήσει ακριβότερα.
Δημητρακη,βλεπω οτι ανεβαινει ο αριθμος των επιβεβαιωμενων κρουσματων στην ρωσια.
Εχει παει στην δευτερη θεση με τα πιο πολλα κρουσματα μετα απο την Αμερικη.
Το αρθρο λεει οτι ειναι τριτη χωρα με τα πιο πολλα κρουσματα αλλα εδω ο χαρτης βαζει την ρωσια στην δευτερη θεση.
Το αρθρο λεει οτι ειναι τριτη χωρα με τα πιο πολλα κρουσματα αλλα εδω ο χαρτης βαζει την ρωσια στην δευτερη θεση.
Διαβαζα καπου, οτι στις προηγουμενες πανδημιες, οι 'παγκοσμιοποιητες', ειχαν σχεδον ξεχασει την Ρωσια στα σχεδια τους.
Αποτελεσμα: Ανετοι κι ωραιοι οι Ρωσοι επιστημονες, πηγαιναν και βοηθουσαν οπου μπορουσαν, Αφρικη κλπ.
Κατι εμπολα κλπ.
Οι Ρωσοι ξεμπροστιαζαν τους μεγαλους που θελανε να πεθαινει κοσμος αβερτα, ελεγχο πληθυσμου κλπ
Ομως, πηραν οι παγκοσμιοποιτες το μαθημα τους, και στον κορονοιο, φροντισαν να χτυπηθει καλα και η Ρωσια πλεον, ετσι ωστε να μην ξεφευγει κανενας...
Αποτελεσμα: Ανετοι κι ωραιοι οι Ρωσοι επιστημονες, πηγαιναν και βοηθουσαν οπου μπορουσαν, Αφρικη κλπ.
Κατι εμπολα κλπ.
Οι Ρωσοι ξεμπροστιαζαν τους μεγαλους που θελανε να πεθαινει κοσμος αβερτα, ελεγχο πληθυσμου κλπ
Ομως, πηραν οι παγκοσμιοποιτες το μαθημα τους, και στον κορονοιο, φροντισαν να χτυπηθει καλα και η Ρωσια πλεον, ετσι ωστε να μην ξεφευγει κανενας...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Και στο Κόσοβο μπορεί να έχουν άνοδο οι τιμές,πηγαίνεις όμως να αγωράσεις διαμέρισμα εκεί?Δεν σκέφτηκα σε γραμμές πολιτιστικές και γκομενικές. Απλά υπέθεσα αφού αυξάνεται με ρυθμό +100 χιλιάδες πληθυσμό το χρόνο αυτή η πόλη, ότι αγοράσει κανείς ευκαιρία σε κατοικία λογικά σύντομα θα το πουλήσει ακριβότερα.
Δημητρακη,βλεπω οτι ανεβαινει ο αριθμος των επιβεβαιωμενων κρουσματων στην ρωσια.
Τα νούμερα τα μαγειρεύουν οπως θέλουν.Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε μέρα βρίσκουν 10.500 κρούσματα?! όταν αποφασίσουν θα τα μειώσουν.Όποιος περάσει απο Μόσχα την πάτησε, θα πάει άκλαφτος. Παραπάνω απο τα μισα κρούσματα είναι εκει.
Το μέγα παράξενο είναι το χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας.
Ρώσσοι συνάδελφοι στο εργοτάξιο μιλανε αφενός ότι μπορεί και να λένε ψέματα και αφετέρου ότι ο ρωσικός λαός έχει επιβιώσει απο πολέμους, λιμούς, πυρηνικά ατυχήματα, 70 χρόνια κουμουνισμού και 30 χρόνια γαμήσι απο κάθε παρακμιακό, ε, ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, εσείς θα ψοφήσετε!
Το πρόβλημα στην Ρωσσία δεν είναι ο ιός αλλά ότι δεν υπάρχουν λεφτά!Έτσι όπως είναι όλα κλειστά και ο κόσμος έχει να πάρει μισθό 1,5 μήνα!Δεν αγωράζει κανένας τίποτα!δεν κινείται η αγορά και δεν γίνονται εισαγωγές......δεν πηγαίνουν οι εισαγωγείς να αγωράσουν συνάλλαγμα γιά να πληρώσουν της εισαγωγές που θα έκαναν οπότε το ρούβλι που είναι η ιερή αγελάδα το κρατάνε σε αυτές της τιμές ρίχνοντας στην αγορά 200-300 εκατομμύρια $ κάθε μέρα.
Ενας αλλος λογος που δεν θελουν να αφησουν τον κοσμο να βγει εξω είναι οτι φοβουντε ότι θα γίνουν διαδηλώσεις!Είναι κάτι το πολύ λογικό,όταν ανοίξουν τα εμπορικά κέντραμο κόσμος βγει εξώ και δεν έχει λεφτά θα ξεσηκωθεί!Ενώ έτσι δεν έχουν λεφτά αλλά δεν υπάρχουν και πράγματα να πάρουν.
Είπε θα δώσει επίδομα 5.000 ρούβλια σε οικογένειες με παιδιά από 3 μέχρι 15 ετών,δεν θα το σχολιάσω!Θα πω μόνο ότι τα κοινόχρηστα γιά ένα διαμέρισμα με 3 δωμάτια και γραμμένα τρία άτομα έχει κοινόχρηστα 8.500 ρούβλια περίπου!Οπότε βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Δημητρακη, οι ουζμπεκιστανες πως τις βλεπεις?σου αρεσουνε?Εχω μια φιλη απο ουζμπεκισταν με ελληνικες ριζες και καταλαβα οτι δεν τους χωνευει. Δεν εχουν φιλοτιμο οι ουζμπεκιστανοι και θα προσπαθησει να φυγει συντομα απο τη χωρα. Μεχρι και η μουσικη τους ειναι σιχαμενη λεει. Δεν θελησε ποτε να μαθει αυτη την γλωσσα τους που εχει ριζες τουρκικες αν και πιστευω οτι ξερει. Τους μιλαει ρωσικα.
Οι κοπελες πρεπει να γουσταρουνε τους ξενους.
Εσυ που τους βλεπεις καθε μερα, τι φαση ειναι?
Παντως οι λευκες καζακαστανες ειναι φοβερα μωρα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εδώ αυτές μαζί με της Μολδαβές της θεωρούν τριτοκοσμικές,αυτές εδώ σε κυνηγάνε Οι περισσότερες Ουζμπέκες είναι σαν μα'ι'μούδες μία στις 30-40 όμως που είναι ωραία είναι κουκλάρα! .Δημητρακη, οι ουζμπεκιστανες πως τις βλεπεις?σου αρεσουνε?Εχω μια φιλη απο ουζμπεκισταν με ελληνικες ριζες και καταλαβα οτι δεν τους χωνευει. Δεν εχουν φιλοτιμο οι ουζμπεκιστανοι και θα προσπαθησει να φυγει συντομα απο τη χωρα. Μεχρι και η μουσικη τους ειναι σιχαμενη λεει. Δεν θελησε ποτε να μαθει αυτη την γλωσσα τους που εχει ριζες τουρκικες αν και πιστευω οτι ξερει. Τους μιλαει ρωσικα.
Το ότι εδώ οι άντρες της έχουν σα δε σημαίνει ότι αν πας εκεί θα ξεσκιστείς να !Π.χ. πήγα Μολδαβία το 2014 νομίζοντας ότι αφού εδώ οι Μολδαβές είναι απαξιωμένες θα πάω εκεί και θα είμαι θεός!Το αποτέλεσμα ήταν ότι οι Μολδαβές εκεί την είχαν δει και οι ντόπιοι που εδώ οι περισσότεροι δουλεύαν στις οικοδομές και δε μετράγαν γιά της γυναίκες εκεί ήταν καμάκια και οι ντόπιες πηγαίναν μαζί τους,έδειχναν κάποιο ενδιαφέρον γιά Αγία Πετρούπολη αλλά δε θα έλεγα ότι τρελενόνταν!
Το Ουζμπεκιστάν δε φημίζετε γσαν μέρος γιά να πας να .Το Καζαχστάν και η Κιργιζία έχουν φήμη ότι έχει .
Κεντρική Ασία είχα πάει πριν από 14 χρόνια οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη γιά το τι συμβαίνει τώρα?
Εμένα οι Ουζμπέκοι μου έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση δε με πείραξε ποτέ κανένας.Είναι πάρα πολύ χαζοί αλλά είναι καλοκάγαθοι και ύσηχοι άνθρωποι.
Με το Βλάκμαν και τους φουκαράδες στην Αγγλία και τη Γερμανία που μένουν στις αποθήκες και στα κελιά και πάνε με το λεοφωρείο δε μπορώ να μην γελάω είναι ακριβως ότι είναι οι Ουζμπέκοι και οι Μολδαβοί εδώ.Γκαστερμπά'ι'τερ που κάνουν όλες της μαύρες δουλειές και μετά πάνε πίσω στην Μολδαβία και λένε ότι εκεί είναι μεγιστάνες .Γ'αυτό γελάω μαζί τους όταν λένε ζω στην Ευρώπη η πλάκα είναι ότι η (φτωχή) Ρωσσία που σας έβαλα φωτογραφίες είναι 1.000.000 φορές καλύτερη από την πλούσια Γερμανία και την πλούσια Αγγλία .
Βέβαια η διαφορά μου με αυτούς είναι ότι εγώ δεν ήρθα εδώ σαν γκαστερμπά'ι'τερ ήρθα εδώ γιά να ζω καλύτερα και πιό άνετα από την Ελλάδα και το κυριότερο να πιό εύκολα και περισσότερο .
Τώρα αυτή γιατί δεν τους γουστάρει δεν μπορώ να ξέρω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις