το el corte ingles ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αλυσιδες σουπερ μαρκετ της ισπανιας.ενδεικτικα,δες μερικες τιμες ελληνικων προιοντων για να καταλαβεις.εγω δεν ειμαι αλγερινος,ουτε μαροκανος και αυτο που λεω το εχω δει γτ ζουσα εκει 4 χρονια.
η φετα ειναι σε προσφορα απο 14 ευρω το κιλο και το γιαουρτι δωδωνη ειναι στα 9,67 το κιλο.στον καταλογο του μαγαζιου,το γιαουρτι ειναι στα γκουρμε.
δες και την τιμη κιλου που εχει ενα τυπου ελληνικο γιαουρτι πολυεθνικης εταιρειας
ελιες καλαμων
17,74 ευρω το κιλο.
το οτι δεν πουλησαν στη ρωσια,δεν τα κανει κακα προιοντα.οι ρωσοι δε γνωριζουν τιποτα αλλο περα απο χυλο.
[/quote
δεν εγραψα πουθενα για προιοντα απο αλλο πλανητη.εγραψα οτι οι ρωσοι ειναι φυσιολογικο να μην αγοραζουν επειδη δεν εχουν γνωση των προιοντων.αν δε μπορουν να ξεχωρισουν το ελαιολαδοαπο το μουρουνελαιο,δε φταιει η ελληνικη ελια που κοστιζει πιο ακριβα απ την ισπανικη.αυτο ηθελα να πω.
Ναι και εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω την ποιότητα
γιατί να πάρω της ελιές που έβαλες στην φωτογραφία που είναι σε ένα αλατόνερο με ξύδι και είναι πολύ ακριβότερες και να μην πάρω αυτές που πήρα που είναι σε λάδι.Γιατί να πάρω την Ελληνική λιαστή ντομάτα που είναι χειρότερη και ακριβότερη και να μην πάρω αυτή που πήρα που είναι καλύτερη πιό προσεγμένη και σε πολύ πιό ποιοτικό λάδι!
Αυτό το Ιταλικό λάδι μπορεί να είναι λιγάκι ακριβότερο από το Ελληνικό αλλά είναι πολύ ανώτερο στη γεύση (στη φώτο στο μεγάλο μπουκάλι) το μικρό δεν το δοκίμασα ακόμα,οταν το δοκιμάσω θα σας πω.
Κάπως έτσι νόμιζαν ότι είναι η Ρωσσία κάποιοι κακομοίρηδες πριν έρθουν
φτώχια,ουρές γιά τρόφιμα και αυτά που γράφει ο Βλάκμαν
και ήρθαν εδώ και ήταν σαν τους Πακιστανούς στην Ελλάδα
.
Γκουρμεδιά το μαγαζι!
ποσό πάει το λίτρο το λάδι;
Όμως, σουβλακια δεν τρώνε οι μαλάκες
Το Ελληνικό 630 ρούβλια οι ελιές 240 όπως και η λιαστή ντομάτα.
Σουβλάκια γεμάτο είναι σε κάθε γωνία έχει αλλά ο κόσμος δεν το θεωρεί ότι καλύτερο.
Τέλος του έτους? Εγώ νόμιζα πως μέχρι τον Αύγουστο έχει διακόψει πτήσεις η Αεροφλοτ. Έχει αποκλειστεί η γυναίκα μου στη Μόσχα, να δω πως θα τη βγάλω από εκεί.
Σου έχω καλά νέα
οι Ρώσσοι που έχουν δεύτερη υπηκοότητα ή άδεια παραμονής σε κάποιο άλλο κράτος του κόσμου μπορούν να φύγουν από την Ρωσσία γιά μία φορά.Νομίζω μετά της 4 ή της 12 μα'ι'ου.Το πρόβλημα είναι ότι τα αεροπλάνα δεν πετάνε.Λογικά θα αρχίσουν κάποιες αραιες πτησεις αρχες ιουλίου.Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό? τι τιμές θα έχουν τα εισητήρια?και προς τα που θα γίνονται αυτές οι πτήσεις?
Τύποι δε νομίζω να ανοίξουν τα σύνορα σύντομα, δυστυχώς. Προβλέπω να ανοίγουν τα εντός Σένγκεν μέσα Ιουνίου και τα υπόλοιπα μέσα Ιουλίου, και αυτά ως καλό σενάριο. Στη Ρωσία γίνεται της πουτανας με τον κορώνα, ακόμα αυξάνονται τα νέα κρούσματα.
Επίσης μία παράκληση για τους παλιούς, μη μας λέτε διαρκώς πως ήταν όλα καλύτερα παλιά, το έχουμε εμπεδώσει η γενιά μου πως σε όλα θα ζήσουμε πιο δύσκολα από τους προηγούμενους. Το θέμα είναι, δεδομένου του περιβάλλοντος, τι κάνουμε, πως παίζουμε μπάλα.
Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά δεν έχουν τίποτα καινούργιο να γράψουν γιατί δεν πηγαίνουν πουθενά
οπότε από της πληροφορίες που είχαν από τότε βάζουν την φαντασία τους και γράφουν
Σχετικά με της
που έβαλαν στο Thread πρέπει να σβιστούν,τι σχέση έχουν με τη Ρωσσία τα μανάβικα της Ελλάδας?Εγώ βάζω φώτο από την αγορά της Ρωσσίας και της τιμές στην Ρωσσία που είναι το θέμα μας.Βάζω τα μέρη που πηγαίνω και τρώμε με τα γατάκια μου,τα υπόγεια πάρκινγκ που αφήνω τ'αμάξι μου όταν πηγαίνω ραντεβού.Δε βάζω άσχετες φωτογραφίες κατεβασμένες από το ιντερνέτ
.
Σχετικά με το τώρα,μετά το σαλόν χτεςέκανα βόλτα στο κέντρο και είχε σχετικά λίγο κόσμο να φας είχε μόνο τυρόπιτες και σουβλάκι στο χέρι.Κανείς δεν έπαιρνε τίποτα,μη με ρωτάτε γιατί?δεν θέλαν να φάνε?ή δεν υπάρχουν λεφτά ούτε γιά σουβλάκι?Γκόμενες δε θα έλεγα ότι είχε πολλές,όλες κάπου πηγαίναν δεν θα έλεγα ότι είχαν βγει γιά βόλτα όπως κάνουν το καλοκαίρι.και φυσικά λειπουν οι γκόμενες από άλλες πόλεις που τέτοια εποχη αρχισαν και έρχονταν.
Για το τι θα γίνει στο μέλλον θα σας κρατάω ενήμερους