Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εδώ στο μαγαζί με τα λάδια έχει τεράστια ποικιλία εγώ παίρνω ή αυτό το Ελληνικό λάδι ή ένα λάδι της Συκελίας.Τα Ισπανικά λάδια δεν μου αρέσουν.Υπάρχει και Συριακό αλλά τώρα τελευταία δεν το βρίσκω και αυτό είναι πολύ καλό,ποιό πολύ μοιάζει με της Μυτηλίνης.Το Ελληνικό λάδι το προτιμάω  είναι και λιγάκι φτηνότερο  :2funny:από ποιότητα πάνω κάτω τα ίδια είναι με της Συκελίας.Λιαστή ντομάτα παίρνω Ιταλική γιατί είναι πολύ καλύτερη από την Ελληνική καθώς και ελιές Ιταλικές.φένονται λίγο στην φωτογραφία.Πολύ φτηνότερες από της Ελληνικές και πολύ καλύτερες!Ξύδι βαλσαμικό το Ιταλικό της Μοντένα είναι έτη φωτός μπροστά απ'όλα τα άλλα.

Μήτσο,σέσκουλα έχει στη Ρωσία;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.578
Πόντοι
1.706
Παρακαλω το θρεντ να μετονομαστει σε "ρωσια,παρθενα ελαιολαδα και λιαστες ντοματες"
Γιατι απο νιμου δεν εχουμε δει τιποτα μετα το 2005.....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Παρακαλω το θρεντ να μετονομαστει σε "ρωσια,παρθενα ελαιολαδα και λιαστες ντοματες"
Γιατι απο νιμου δεν εχουμε δει τιποτα μετα το 2005.....

Ο αρχηγός πρέπει να μπουκάρει το συντομότερο στα σλαβικά μουνολίβαδα,αλλιώς μόνο λάδια θα βλέπουμε

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Μήτσο,γιατί η Ρωσία έχεις τόσους σπανομάριες?
Δεν τρώνε σπινιάλο?

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
εγραψε κατι για σερβικη φετα και οτι δε μπορουν να ανταγωνιστουν τους ισπανους στις ελιες.λογικο ειναι οτι ενα ποιοτικοτερο προιον,κοστιζει περισσοτερο.υπαρχει το τατα,υπαρχει και η μερσεντες.

Aυτο ειναι η δικη του προτιμηση. Δεν εχει να κανει με την ποιοτητα των προιοντων και το γιατι αποτυχανουν σε αυτες τις αγορες. Που η αιτια της αποτυχιας αναγεται στην καταναλωτικη κουλτουρα της αγορας ( η την ελλειψη της ) και οχι στην ποιοτητα του προιοντος.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Το τουλουμοτύρι κάνει τρελές πωλήσεις στην Οσάκα :smiley6600:

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
δεν εγραψα πουθενα για προιοντα απο αλλο πλανητη.εγραψα οτι οι ρωσοι ειναι φυσιολογικο  να μην αγοραζουν επειδη δεν εχουν γνωση των προιοντων.αν δε μπορουν να ξεχωρισουν το ελαιολαδοαπο το μουρουνελαιο,δε φταιει η ελληνικη ελια που κοστιζει πιο ακριβα απ την ισπανικη.αυτο ηθελα να πω.

Γιατι σε αλλες χωρες ευρωπαικες ποιες ελιες εχουν μεγαλυτερο μεριδιο αγορας και καταναλωσης ? Στη Γερμανια, Αγγλια, Ολλανδια.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Κλασσικό μπακάλικο με τον Κυρ Κώστα και τη κυρά του,τα έχει όλα
z7Gim40g29oD2krcB2jy9ic-q4O9_29Gkqynq-EGuoUner0f5kwD5KU2wUJYlCdeOYpUTttTYrpT5Lnrv-VIvXemtj3DmOJ6lr0D_edlqxHKiCnnNrGiNj0

Νέας γενιάς βιολογικό κατάστημα,με τον Λάκη που βγάζει και γούστα...φασόλια Πρεσπών ΑΑΑ
https://[URL unfurl="true"]www.tovima.gr/wp-content/uploads/2012/02/07/6J7F5505.jpg[/img[/URL]]

Το μανάβικο της Μάρως,φέρνει και μάνγκο...
[img]https://[URL unfurl="true"]www.mysep.gr/wp-content/uploads/2018/08/%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B2%CE%B7%CF%82.jpg[/img[/URL]]

Κρεοπωλείο πολυτελείας στη Μύκονο...άλλα κόλπα.
[img]https://[URL unfurl="true"]www.bovary.gr/sites/default/files/styles/horizontal/public/archive-files/field/image/1a-570.jpg?itok=pkjv9dsK[/img[/URL]]

Τυροκομείο στην Κρήτη,αν δε σ'αρεσει σε γαμάν.
[img]https://[URL unfurl="true"]www.olivemagazine.gr/wp-content/uploads/2019/11/tsitsiridis4-575x367.jpg[/img[/URL]]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: ναι εγινα Νεαντερταλ  :2funny:
Τιποτα δεν ισχυει απο οσα λεει ,οχι μονο Κισιναου αλλα και Οδησσο που πηγαινα συνεχεια ...
ασε που οι ανθρωποι ειναι πιο ευγενικοι απο οτι στην Ελλαδα  :grin: ποτε δεν με πειραξε κανενας ουτε αντιμετωπισα καποιο σοβαρο προβλημα εκτος απο μερικους κουτοπονηρους που υπαρχουν σε ολες τις χωρες.
καλα Αγια Πετρουπολη ειναι ονειρεμενη πολη ,ενα επιπεδο πανω ... τοσα ξερουν τοσα λενε  :grin:
Κ'εγώ πάντος έμεινα Τιράσπολ 25 μέρες και Κισινιώφ περίπου 25 και δε με κυνήγησε κανένας με μαχαίρι  :2funny:ούτε είδα άστεγους,ούτε μεθυσμένους με μπουκάλια στο δρόμο,ούτε ρακένδυτους!Η πλάκα είναι που πάω Ελλάδα και βλέπω όλα αυτά που γράφουν και συχαίνομαι  :vomit: με πλησιάζουν κάθε μέρα 20-30 ζητιάνοι,κακομοίρηδες και ντυμένοι σαν τον Βλάκμαν  :2funny:και μου ζητάνε να τους δώσω λεφτά!Άσε που στην Ελλάδα φοβάσαι συνέχεια μη σε κλέψουν  :headbang:!
   Μ'αρέσει το βιντεάκι που έβαλαν γιά τη Ρωσσία  :2funny:είναι σα τα βιντεάκια που βάζει ο Βλάκμαν γιά την Πολωνία  :jerking: :2funny:.
   Δεν ξέρω στη Μολδαβία πως φέρονται αλλά εδώ όταν έρχονται αυτοί οι κακομοίρηδες βγάζουν κακία  :2funny:γιατί βλέπουν την πόλη,βλέπουν τον κόσμο,το επίπεδο ζωής,βλέπουν ότι ακόμα και οι 40άρες τους κοιτάνε υποτημιτικά με το άθλιο ντύσιμο και τα μούσια που έχουν  :vomit:βλέπουν ότι εγώ έχω τα πάντα ενώ αυτοί μιά βίζα που λύγει και ότι δεν θα κάνουν λεφτά όπως νόμιζαν  :headbang:και βγάζουν κακία!
  Μ'αρέσει που είναι τόσο καθυστερημένοι εδώ στο σά'ι'τ που νομίζουν ότι το  :knockinb: είναι κάτι το τόσο δύσκολο  :2funny:.Και να μη μετράς καθόλου και να μην έχεις γκόμενες,πήγες στο σαλόν και  :knockinb:. Είδες που πήγες πως είναι  πολιτισμένα,καθαρά και πως γαμάς ανθρώπινα.
  Θυμάμαι που τους έβαλα της φώτο από μιά κοπέλα από το σαλόν που πήγα και  :knockinb:.Και με θαυμάζαν! :2funny:λες και έκανα κανένα κατόρθωμα  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Πιστεύω καταλαβαίνει γιατί γελάω μ'αυτούς στην Ελλάδα  :2funny:.Για αυτους που φύγαν στο εξωτερικό γιά δουλειά θα πω τα λόγια σου  :2funny::Στη Γερμανία ούτε στον εχθρό μου δεν θα ευχόμουν να πάει γιά δουλειά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Μ'αρέσει που είναι τόσο καθυστερημένοι εδώ στο σά'ι'τ που νομίζουν ότι το  :knockinb: είναι κάτι το τόσο δύσκολο  :2funny:.Και να μη μετράς καθόλου και να μην έχεις γκόμενες,πήγες στο σαλόν και  :knockinb:. Είδες που πήγες πως είναι  πολιτισμένα,καθαρά και πως γαμάς ανθρώπινα.

Ειναι επειδη ειναι επιλεκτικοι ρε δημητρακη. :2funny:
Σου λεει εγω δεν ειμαι σαβουρογαμης, θα βρω την καλυτερη απο
ολες. :2funny:

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Μιας και ανεφερες την Μολδαβια μπηκα στο θρεντ της Μολδαβιας
και εχει πολλη φωτογραφικο υλικο απο μελη.
λενε οτι οσοι ητανε Μολδαβια δεν
μπορουσανε να παρουνε τα ποδια τους απο τα γαμησια που
ριχνανε.
Αληθειες ειναι η κωμωδιες και κουκλοθεατρα σαν του "αρχηγου"?

Απο τα πιο πανω λινκ που εβαλα φαινεται οτι γουσταρουνε
τη φαση και οι κοπελες και πρεπει να περνουσα γαματα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
και πολυχρονος πανταμε υγεια φιλε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.118
Πόντοι
2.356
ριχνανε.

Απο το 09 εως το 14 στο Κισιναου γαμουσες/περνουσες καλυτερα απο οτι στην Οδησσο ...
μετα τον πολεμο στην Κριμαια η Ουκρανια εγινε φθηνοτερη μεχρι το 17 περιπου και αλλαξε αυτο
Τιρασπολ ηταν καλουτσικα επισης αλλα απο το 15 και μετα χαλασε.

δεκαετια 90 παντου ηταν ωραια  και τελη 80 περνουσες διαστημικα  :grin:
τωρα 2020 τελειωσαν ολα  :grin: πανω κατω και χονδρικα ετσι εχουν τα πραγματα για να μην το κουραζουμε το θεμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ριχνανε.

Για το 2009 συζητάς?Τότε γαμούσες κι έδερνες ακόμα και Τσεχία και Πολωνία.Ουκρανία ήσουνα πασάς.Το θέμα είναι τι κάνεις τη σήμερον.
Ο μόνος που βγάζει ακόμα φωτό με γκόμενες τα τελευταία χρόνια και φέτος είμαι εγώ.
Για τους άλλους έχουν δυσκολέψει τόσο τα πράγματα που θεωρούν οτι δεν αξίζει πλέον να πάνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο αρχηγός πρέπει να μπουκάρει το συντομότερο στα σλαβικά μουνολίβαδα,αλλιώς μόνο λάδια θα βλέπουμε

Οντως.Αντε να ανοίξουν τα γαμημένα τα σύνορα ξανά και οι πτήσεις.Λένε μέσα Ιουνίου ίσως.
Ωστόσο ίσως να μπορείς να καταφτάσεις σιδηροδρομικώς Πολωνία θα το ελέγξω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
εγω τις προαλλες ποθ πηγα με τακη μπουκα κισινναου θα πω οτι ειχε στο famοus club γυναικαρες αλλα σαν να εισαι  σε ελληνικο κλαμπακι
επισης κανενα θεμα απο κινδυνο

αλλα σε 3 μερες μονο μια γκομενα και αυτη με το ζορι 5-6 μονο φατσα καλουτσικη
και με αλλα δυο ραντεβου το ενα φιασκο μονο εξοδο  για να φαμε

και το τριτο σπιτι μου μονο φασωμα και στο τελος με την ψωλη στο χερι

συμπερασμα
αν δεν ειναι μονιμος κ πας για τρεις μερες μη περιμενεις πολλα

το ιδιο και αγια πετουπλη προπερσυ

την λατινικη αμερικη στα ns δεν τη συγκρινω με καμια και τατιστικα παντα ειχα κ περισσοτερες πιθανοτητες στα ταξιδια μου και φυσικα θαλασσα κοκτειλ παραλια

αντιειμενικα ομως ο μεσος ορος ομορφιας των μολδαβων ειναι ανωτερος και απο σλαβες και απο λατινες

τα 8αρια και πανω ομως στην λατινικη αμερικη ειναι διαστημοπλοια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom