ναι εγινα Νεαντερταλ
Τιποτα δεν ισχυει απο οσα λεει ,οχι μονο Κισιναου αλλα και Οδησσο που πηγαινα συνεχεια ...
ασε που οι ανθρωποι ειναι πιο ευγενικοι απο οτι στην Ελλαδα
ποτε δεν με πειραξε κανενας ουτε αντιμετωπισα καποιο σοβαρο προβλημα εκτος απο μερικους κουτοπονηρους που υπαρχουν σε ολες τις χωρες.
καλα Αγια Πετρουπολη ειναι ονειρεμενη πολη ,ενα επιπεδο πανω ... τοσα ξερουν τοσα λενε
Κ'εγώ πάντος έμεινα Τιράσπολ 25 μέρες και Κισινιώφ περίπου 25 και δε με κυνήγησε κανένας με μαχαίρι
ούτε είδα άστεγους,ούτε μεθυσμένους με μπουκάλια στο δρόμο,ούτε ρακένδυτους!Η πλάκα είναι που πάω Ελλάδα και βλέπω όλα αυτά που γράφουν και συχαίνομαι
με πλησιάζουν κάθε μέρα 20-30 ζητιάνοι,κακομοίρηδες και ντυμένοι σαν τον Βλάκμαν
και μου ζητάνε να τους δώσω λεφτά!Άσε που στην Ελλάδα φοβάσαι συνέχεια μη σε κλέψουν
!
Μ'αρέσει το βιντεάκι που έβαλαν γιά τη Ρωσσία
είναι σα τα βιντεάκια που βάζει ο Βλάκμαν γιά την Πολωνία
.
Δεν ξέρω στη Μολδαβία πως φέρονται αλλά εδώ όταν έρχονται αυτοί οι κακομοίρηδες βγάζουν κακία
γιατί βλέπουν την πόλη,βλέπουν τον κόσμο,το επίπεδο ζωής,βλέπουν ότι ακόμα και οι 40άρες τους κοιτάνε υποτημιτικά με το άθλιο ντύσιμο και τα μούσια που έχουν
βλέπουν ότι εγώ έχω τα πάντα ενώ αυτοί μιά βίζα που λύγει και ότι δεν θα κάνουν λεφτά όπως νόμιζαν
και βγάζουν κακία!
Μ'αρέσει που είναι τόσο καθυστερημένοι εδώ στο σά'ι'τ που νομίζουν ότι το
είναι κάτι το τόσο δύσκολο
.Και να μη μετράς καθόλου και να μην έχεις γκόμενες,πήγες στο σαλόν και
. Είδες που πήγες πως είναι πολιτισμένα,καθαρά και πως γαμάς ανθρώπινα.
Θυμάμαι που τους έβαλα της φώτο από μιά κοπέλα από το σαλόν που πήγα και
.Και με θαυμάζαν!
λες και έκανα κανένα κατόρθωμα
.
Πιστεύω καταλαβαίνει γιατί γελάω μ'αυτούς στην Ελλάδα
.Για αυτους που φύγαν στο εξωτερικό γιά δουλειά θα πω τα λόγια σου
:Στη Γερμανία ούτε στον εχθρό μου δεν θα ευχόμουν να πάει γιά δουλειά