trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.298
- Πόντοι
- 216
Μπορεί να είναι Ρουμανο μολδαβες. Αυτό το μπλε ματι, μη τη λεια επιδερμιδα, ρε παισιά είναι το κατι άλλο. Σαν Ρωσιδες.
Δυστηχώς έχω πάει το 1996 γιά 2 μέρες οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη,βέβαια μπορώ να γεμίσω το σά'ι'τ με βιντεάκια από το Καζάν από το youtube όπως κάνει ο Βλάκμαν γιά ότι τον ρωτήσειςκαι να σου γράφω σελίδες αναλύσεων πάνω στα βιντεάκια αλλά θα είναι μιά γελοιότητα σα του Βλάκμαν .
Αυτη που πηδουσα ητανε μιση ταταρα μιση ρωσιδα.Μπορεί να είναι Ρουμανο μολδαβες. Αυτό το μπλε ματι, μη τη λεια επιδερμιδα, ρε παισιά είναι το κατι άλλο. Σαν Ρωσιδες.
Δημητρακη, διαβασε εδω τι λεει.Θα έγραφα ότι θα τραβίξει 5 αλλά δεν μπορεί γιατί όπως αποδείχτηκε δεν του σηκώνετε .
Όταν βλέπω αυτούς τους φουκαράδες με πιάνουν γέλια θα έρθει ο Γκαστερμπά'ι'τερ από τη Γερμανία και οι γκόμενες θα ξετρελαθούνε μαζί του θα αφήσουν τους ντόπιους με τα παλιά μεγάλα τζιπ 20ετίας σαν το δικό μου ή με τα Toyota Camry ,τα (άθλια) διαμερίσματα και θα πάνε με τον ξεβράκωτο τον Βλάκμαν με της γαλότσες και την πούδρα στα μούτρα .
Oxi . eDn εχω καμία σχεση με την πρωην ΕΣΣΔ. Αυτά που γραφω είναι από παρατηρήσεις αυτων των γυναικων από πρωην ΕΣΣΔ και Ρουμανοβουλγαρες στην Ελλάδα.Αυτη που πηδουσα ητανε μιση ταταρα μιση ρωσιδα.
Παντως εχει μια φιλη την οξανα μολδαβικης καταγωγης που ζει
στο καζαν και ειναι παντρεμενη με ενα που φερνει σε ταταρο.
Πολλη ωραια γκομενα ετσι οπως τις περιγραφεις τις μολδαβες ειναι.
ξερεις εσυ αν υπαρχουνε μειονοτητες μολδαβων στο καζαν?
Ουγγαρία δεν έχω μείνει ποτέ συνεχόμενα πάνω από 10 μέρες και όταν πάω εκεί μένω στο χρυσό κλουβί :'( :'(ένα τεράστιο σπίτι με πισσίνα γύρω στα 15 χλμ. από την πόλη.Στη Βουδαπέστη πήγαινα συνήθως με την αδερφή της γίδας μου (που επειδή την πηδάω η γίδα μου μου μείωσε τότε τα λεφτά :'.Γιά κάποιο διάστημα δε μου έδινε και καθόλου :'( :'(. .Τώρα με πάει η κόρη μου όταν παώ εκεί.Καμιά φορά η κόρη μου μου γνωρίζει και καμιά φίλη της οπότε δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι παίζει.Μόνο από φίλες της κόρης μου που βλέπω και συναναστρέφομαι.Οι φίλες της κόρης μου είναι η χρησή νεολαία με λεφτά και ταξήδια στο εξωτερικό με τα τελευταία μοντέλα κινητά που δεν τους έχει λείψει ποτέ τίποτα.Έχει πλάκα που οι φίλες της θαυμάζουν την κόρη μου που μιλάει Ρωσσικά και θέλουν να μάθουν κ'άυτές Στην Ουγγαρία δεν είδα πλούτο πάντος.Λίγοι είναι οι πλούσιοι.Κάποτε η Ουγγαρία ήταν πολύ καλή τώρα βέβαια έχει τελειώσει.
Πηγα Βουδαπεστη το 08!
Διμετρα θεομουνα παντου
με σκηλυσια προσωπα.
Κοντα στο ποταμο θυμαμαι
τις γκομενες που κανανε
ηλιοθεραπεια topless!
Ηταν ενα ονειρο για ενα
14χρονο.
Θυμαμαι φαγαμε σε ενα
υπογειο που σου σερβιρανε
το φαγητο μεσα σε πιατα
στελεστη και τα ποτα
μεσα σε κουζακια και ολες
οι σερβιτορες ητανε ντυμενες
παραδοσιακα σαν χωριατοπουλες
φορουσανε κατι σαν ποδιες!
Ολοι οι φοιτητες ειχανε ουγγαρεζες
και πηδουσανε και δεν λεω μαλακιες,
τους ειδα και γνωρισα αρκετους που
ειχανε.
Εσυ εζησες ουγγαρια?
Καλη επιτυχια τυπεΣκέφτομαι αμα πάρω τελικά την μετάθεση για Μόσχα ή για Πετρούπολη (το πιο πιθανό) να κουβαλήσω και τον αδερφό μου πάνω. Θα του ανοίξω ενα σουβλατζίδικο, γιατί άλλη δουλειά δεν ξέρει να κάνει και θα τρωω εκεί. Άσε που θα ψαρέυω και τιποτα γκομενάκια και θα την βγάζω μπέηκα!
Αναρωτιέμαι τι μενού να φτιάξω απο σουβλακοειδή, αν και έχω καταλήξει ότι θα στουμπώνω τον πιττόγυρο με πατάτες. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι Ρώσοι εκτιμούν την ελληνική κουζίνα και έχοντας δει τι μαλακίες τρώνε οι ρωσσίδες που συναναστράφηκα τα τελευταία 20 χρόνια αμφιβάλω για το εγχείρημα. Από την άλλη έχω τον αχαίρευτο που δεν ξέρω τι να τον κάνω.
Επίσης σκέφτομαι να κάνω εισαγωγή ελληνικά προιόντα, ήξερα κάτι παλικάρια που έκαναν αυτήν την δουλειά σε αραβικές χώρες και χεστήκανε στο τάληρο. Δεν ξέρω αν πιάσει η πατέντα εκεί πάνω αλλά θα το δοκιμάσω κι αυτό.
Όλα αυτά ανεξάρτητα απο την κυρίως δουλειά μου, είπαμε για τον αχαίρευτο και κανένα φράγκο για τα στραβά έξοδα.
Ο θεός να μας έχει καλά
Σκέφτομαι αμα πάρω τελικά την μετάθεση για Μόσχα ή για Πετρούπολη (το πιο πιθανό) να κουβαλήσω και τον αδερφό μου πάνω. Θα του ανοίξω ενα σουβλατζίδικο, γιατί άλλη δουλειά δεν ξέρει να κάνει και θα τρωω εκεί. Άσε που θα ψαρέυω και τιποτα γκομενάκια και θα την βγάζω μπέηκα!
Αναρωτιέμαι τι μενού να φτιάξω απο σουβλακοειδή, αν και έχω καταλήξει ότι θα στουμπώνω τον πιττόγυρο με πατάτες. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι Ρώσοι εκτιμούν την ελληνική κουζίνα και έχοντας δει τι μαλακίες τρώνε οι ρωσσίδες που συναναστράφηκα τα τελευταία 20 χρόνια αμφιβάλω για το εγχείρημα. Από την άλλη έχω τον αχαίρευτο που δεν ξέρω τι να τον κάνω.
Επίσης σκέφτομαι να κάνω εισαγωγή ελληνικά προιόντα, ήξερα κάτι παλικάρια που έκαναν αυτήν την δουλειά σε αραβικές χώρες και χεστήκανε στο τάληρο. Δεν ξέρω αν πιάσει η πατέντα εκεί πάνω αλλά θα το δοκιμάσω κι αυτό.
Όλα αυτά ανεξάρτητα απο την κυρίως δουλειά μου, είπαμε για τον αχαίρευτο και κανένα φράγκο για τα στραβά έξοδα.
Ο θεός να μας έχει καλά
Όλα πολύ σωστά στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι ότι οι φτωχοί δεν το τρώνε το σουβλάκι,οι φτωχοί είναι αυτοί που το τρώνε γιατί δεν έχουν λεφτά γιά κάτι άλλο.Το σουβλάκι δεν πιάνει Ρωσία με την καμία γιατί το ταυτίζουν με το σασλίκ που είναι μια μαλακία και μισή.Ούτε το τούρκικο κεμπάμπ πιάνει.
Ρωσία από ελληνικά φαγητά μόνο πολυτελείας ίσως να είχαν πέραση,αν είχες τρόπο να φέρνεις φρέσκα ψάρια π.χ.Κάτι τέτοιο θα το εκτιμούσαν,ψαροταβέρνα πολυτελείας με ελληνικά κρασιά,ελληνικό λάδι κτλ.Και Ουκρανία μόνο ιταλικά,γαλλικά ρεστωράν βλέπεις όπως και γεωργιανά,σχεδόν κανένα ελληνικό.
Σουβλατζίδικο δεν υπάρχει πουθενά ενώ η Πολωνία είναι γεμάτη.Για σουβλατζίδικο πολύ καλύτερα Πολωνία,να βρεις μια πόλη που να μην έχει κανένα και να χτυπήσεις στα ίσα τα κεπαμπτζίδικα των Τούρκων.
Γενικά Ρωσία σουβλάκια,γύρους,σασλίκ,κεμπάμπ δεν τα τρώνε οι έχοντες,τα θεωρούνε φαί του φτωχού και οι φτωχοί επίσης δεν τα τρώνε προτιμούν σλαβικό φαί και βότκα.Δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ο σβέρκος τη μουνάρα και να περιμένει τη γκόμενα να τρώει σουβλάκια και να είναι γεμάτη τζατζίκια.Οι γκόμενες είναι εκλεπτυσμένες δεν υπάρχει το χυμαδιό του γερμανικού κόσμου που η άλλη είναι στα λίπη τα πιτόγυρα και γουστάρει.Για τη Ρωσίδα αυτό είναι καταστροφή του ίματζ και επιζητά το γκουρμέ,σούσι κι έτσι ή κάτι εκλεκτόν γενικά.
Δηλαδή ναι ελληνικό εστιατόριο πολυτελείας σαν αυτά σε Μύκονο,Σαντορίνη με ακριβά,γκουρμέ φαγιά θα έπιανε Ρωσία αν και είναι ρίσκο γιατί ανταγωνίζεσαι απευθείας Ιταλό,Γάλλο και εγχώριο.
Ένας Έλληνας που ήρθε εδώ και είχα γράψει γ'αυτόν άνοιξε σουβλατζίδικο.....τελικά έχασε του κόσμου τα λεφτά και το έκλεισε......μετά άνοιξε ένα άλλο πολύ μικρό με ένα τραπέζι μόνο.Η ιδέα του ήταν να το παίρνεις στο σπίτι.Και αυτο το έκλεισε γιατί δεν πήγε καθόλου καλά.Τελικά έφαγε σε αυτά όλο το εφάπαξ του .Σκέφτομαι αμα πάρω τελικά την μετάθεση για Μόσχα ή για Πετρούπολη (το πιο πιθανό) να κουβαλήσω και τον αδερφό μου πάνω. Θα του ανοίξω ενα σουβλατζίδικο, γιατί άλλη δουλειά δεν ξέρει να κάνει και θα τρωω εκεί. Άσε που θα ψαρέυω και τιποτα γκομενάκια και θα την βγάζω μπέηκα!
Ο θεός να μας έχει καλά
Πάλι εξαρτάται από την εταιρία και από τη θέση?Αν κάνει πρόσκληση μιά μεγάλη πολυεθνική κάνει πρόσκληση σε κάποιο διευθυντικό στέλεχος το πιθανότερο είναι να του δώσουν βίζα,αν όμως κάνει πρόσκληση καμιά μικρή εταιρία σε έναν απλό υπάλληλο λογικά θα αρνηθούν να δώσουν βίζα.Που το διαβασες αυτό; τουριστική βιζα γιοκ αλλα για περιπτωσεις εργασίας; δηλαδη εχω προσκληση και δουλειά δεν μου δινουν βίζα;
dimitraki χρονια πολλα για τα γενεθλια σου πρωτον και δευτερον στην οδυσσοΌλα πολύ σωστά στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι ότι οι φτωχοί δεν το τρώνε το σουβλάκι,οι φτωχοί είναι αυτοί που το τρώνε γιατί δεν έχουν λεφτά γιά κάτι άλλο.
Ένας Έλληνας που ήρθε εδώ και είχα γράψει γ'αυτόν άνοιξε σουβλατζίδικο.....τελικά έχασε του κόσμου τα λεφτά και το έκλεισε......μετά άνοιξε ένα άλλο πολύ μικρό με ένα τραπέζι μόνο.Η ιδέα του ήταν να το παίρνεις στο σπίτι.Και αυτο το έκλεισε γιατί δεν πήγε καθόλου καλά.Τελικά έφαγε σε αυτά όλο το εφάπαξ του .
Εδώ τα σουβλάκια τα έχουν οι Ουζμπέκοι και οι Τατζίκοι!Θεωρούντε ότι πιό φτηνό.
Οι Ρώσσοι την Ελληνική κουζίνα όπως και την Τουρκική την συνδιάζουν με τα φτηνα σουβλάκια και δεν την προτιμάνε.
Έχουν ανοίξει κάποια Ελληνικά εστιατόρια αλλά δεν πάνε καθόλου καλά.Είχα γράψει σχετικά ότι δίπλα στα χάμπουργκερ ή στο Mama Roma (Πιτσαρία) δυσκολευόσουν το σάββατο να βρεις τραπέζι και το Ελληνικό μέσα είχε 3-4 άτομα.Οι γκόμενες μέχρι πριν από λίγα χρόνια τρελένονταν γιά Σούσι και Γιαπωνέζικα.Τώρα πιά δεν θα το λεγα.
Τα Ελληνικά προ'ι'όντα είναι πανάκρυβα και είναι πρακτικα αδύνατον να συναγωνιστούν προ'ι'όντα από άλλες χώρες.Οι Ελληνικές ελιές είναι 2.5-3 φορές ακριβότερες από της Ισπανικές η Σερβική φέτα εκτός από 2 φορές φτηνότερη είναι 100 φορές καλύτερη από την Ελληνική που είναι τίγκα στο αλάτι και δεν τρώγετε.Εφεραν Ελληνική φετα και δεν την έπαιρναν και λίγο πριν λήξει την έβαλαν σε τιμή κόστους μπας και την πάρουν και μετά δε ξανάφεραν.Τα παξημάδια και τέτοια είναι γιά .
Σχετικά με της γκόμενες στην Αγία Πετρούπολη συχαίνοντε τους μη Ευρωπαίους αν είσαι μελαμψός καλύτερα μην έρθεις γιατί γκόμενες θα δυσκολευτείς να βρεις.Θα σε σταματάει η αστυνομία συνέχεια και γκόμενα πολύ δύσκολο να βρεις.
Γιατί όταν λέει ο Βλάκμαν γιά Αραβότουρκους αυτοί εδώ με το ζόρι να βρούνε καμιά τελειωμένη .
Αυτοί που μπορούν να χτυπίσουν γκόμενες και δημιουργούν ανταγωνισμό είναι οι Ιταλοί από βόρεια Ιταλία,Μιλάνο κλπ. αυτοί και ντύσιμο έχουν και στυλ και βγάζουν γκόμενες το κακό είναι ότι αν πλακώσουν πολλοί χαλάνε την πιάτσα γιατί μετά οι γκόμενες είναι αδιάφορες από την πολύ σημασία που τους έχουν δώσει
δημητρακη,ελληνικα προιοντα οπως η ελια και η φετα,στα ισπανικα σουπερμαρκετ ειναι στο τμημα των γκουρμε.οι καλαμων στην ισπανια,η οποια ισπανια ειναι πρωτη παραγωγος χωρα σε αυτον τον τομεα,ειχαν 16 ευρω το κιλο και παλι οι ισπανοι τις αγοραζαν επειδη γνωριζουν.Όλα πολύ σωστά στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι ότι οι φτωχοί δεν το τρώνε το σουβλάκι,οι φτωχοί είναι αυτοί που το τρώνε γιατί δεν έχουν λεφτά γιά κάτι άλλο.
Ένας Έλληνας που ήρθε εδώ και είχα γράψει γ'αυτόν άνοιξε σουβλατζίδικο.....τελικά έχασε του κόσμου τα λεφτά και το έκλεισε......μετά άνοιξε ένα άλλο πολύ μικρό με ένα τραπέζι μόνο.Η ιδέα του ήταν να το παίρνεις στο σπίτι.Και αυτο το έκλεισε γιατί δεν πήγε καθόλου καλά.Τελικά έφαγε σε αυτά όλο το εφάπαξ του .
Εδώ τα σουβλάκια τα έχουν οι Ουζμπέκοι και οι Τατζίκοι!Θεωρούντε ότι πιό φτηνό.
Οι Ρώσσοι την Ελληνική κουζίνα όπως και την Τουρκική την συνδιάζουν με τα φτηνα σουβλάκια και δεν την προτιμάνε.
Έχουν ανοίξει κάποια Ελληνικά εστιατόρια αλλά δεν πάνε καθόλου καλά.Είχα γράψει σχετικά ότι δίπλα στα χάμπουργκερ ή στο Mama Roma (Πιτσαρία) δυσκολευόσουν το σάββατο να βρεις τραπέζι και το Ελληνικό μέσα είχε 3-4 άτομα.Οι γκόμενες μέχρι πριν από λίγα χρόνια τρελένονταν γιά Σούσι και Γιαπωνέζικα.Τώρα πιά δεν θα το λεγα.
Τα Ελληνικά προ'ι'όντα είναι πανάκρυβα και είναι πρακτικα αδύνατον να συναγωνιστούν προ'ι'όντα από άλλες χώρες.Οι Ελληνικές ελιές είναι 2.5-3 φορές ακριβότερες από της Ισπανικές η Σερβική φέτα εκτός από 2 φορές φτηνότερη είναι 100 φορές καλύτερη από την Ελληνική που είναι τίγκα στο αλάτι και δεν τρώγετε.Εφεραν Ελληνική φετα και δεν την έπαιρναν και λίγο πριν λήξει την έβαλαν σε τιμή κόστους μπας και την πάρουν και μετά δε ξανάφεραν.Τα παξημάδια και τέτοια είναι γιά .
Σχετικά με της γκόμενες στην Αγία Πετρούπολη συχαίνοντε τους μη Ευρωπαίους αν είσαι μελαμψός καλύτερα μην έρθεις γιατί γκόμενες θα δυσκολευτείς να βρεις.Θα σε σταματάει η αστυνομία συνέχεια και γκόμενα πολύ δύσκολο να βρεις.
Γιατί όταν λέει ο Βλάκμαν γιά Αραβότουρκους αυτοί εδώ με το ζόρι να βρούνε καμιά τελειωμένη .
Αυτοί που μπορούν να χτυπίσουν γκόμενες και δημιουργούν ανταγωνισμό είναι οι Ιταλοί από βόρεια Ιταλία,Μιλάνο κλπ. αυτοί και ντύσιμο έχουν και στυλ και βγάζουν γκόμενες το κακό είναι ότι αν πλακώσουν πολλοί χαλάνε την πιάτσα γιατί μετά οι γκόμενες είναι αδιάφορες από την πολύ σημασία που τους έχουν δώσει
ειναι αλλο πραγμα δεν εχω γνωση του προιοντος οπως συμβαινει σε χωρες που ζουν στο 16ο αιωνα και αλλο δεν ειναι ανταγωνιστικα προιοντα για την τιμη τους.
το el corte ingles ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αλυσιδες σουπερ μαρκετ της ισπανιας.ενδεικτικα,δες μερικες τιμες ελληνικων προιοντων για να καταλαβεις.εγω δεν ειμαι αλγερινος,ουτε μαροκανος και αυτο που λεω το εχω δει γτ ζουσα εκει 4 χρονια.
η φετα ειναι σε προσφορα απο 14 ευρω το κιλο και το γιαουρτι δωδωνη ειναι στα 9,67 το κιλο.στον καταλογο του μαγαζιου,το γιαουρτι ειναι στα γκουρμε.
δες και την τιμη κιλου που εχει ενα τυπου ελληνικο γιαουρτι πολυεθνικης εταιρειας
ελιες καλαμων
17,74 ευρω το κιλο.
το οτι δεν πουλησαν στη ρωσια,δεν τα κανει κακα προιοντα.οι ρωσοι δε γνωριζουν τιποτα αλλο περα απο χυλο.