Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.298
Πόντοι
216
Μπορεί να είναι Ρουμανο μολδαβες. Αυτό το μπλε ματι, μη τη λεια επιδερμιδα, ρε παισιά είναι το κατι άλλο. Σαν Ρωσιδες.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Δυστηχώς έχω πάει το 1996 γιά 2 μέρες οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη,βέβαια μπορώ να γεμίσω το σά'ι'τ με βιντεάκια από το Καζάν από το youtube  :2funny: όπως κάνει ο Βλάκμαν γιά ότι τον ρωτήσεις:2funny:και να σου γράφω σελίδες αναλύσεων  πάνω στα βιντεάκια:2funny: :2funny: αλλά θα είναι μιά γελοιότητα σα του Βλάκμαν :2funny:.

:2funny:

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Μπορεί να είναι Ρουμανο μολδαβες. Αυτό το μπλε ματι, μη τη λεια επιδερμιδα, ρε παισιά είναι το κατι άλλο. Σαν Ρωσιδες.
Αυτη που πηδουσα ητανε μιση ταταρα μιση ρωσιδα.
Παντως εχει μια φιλη την οξανα μολδαβικης καταγωγης που ζει
στο καζαν και ειναι παντρεμενη με ενα που φερνει σε ταταρο.
Πολλη ωραια γκομενα ετσι οπως τις περιγραφεις τις μολδαβες ειναι.
ξερεις εσυ αν υπαρχουνε μειονοτητες μολδαβων στο καζαν?

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Θα έγραφα ότι θα τραβίξει 5  :jerking: αλλά δεν μπορεί γιατί όπως αποδείχτηκε δεν του σηκώνετε  :2funny: :2funny: :2funny:.
   Όταν βλέπω αυτούς τους φουκαράδες με πιάνουν γέλια  :2funny:θα έρθει ο Γκαστερμπά'ι'τερ από τη Γερμανία  :2funny:και οι γκόμενες θα ξετρελαθούνε μαζί του  :2funny: θα αφήσουν τους ντόπιους με τα παλιά μεγάλα τζιπ 20ετίας σαν το δικό μου  :2funny: ή με τα Toyota Camry ,τα  (άθλια) διαμερίσματα  :2funny:και θα πάνε με τον ξεβράκωτο τον Βλάκμαν με της γαλότσες και την πούδρα στα μούτρα  :2funny:.
Δημητρακη, διαβασε εδω τι λεει.
Εχει φαει διακοσια χιλιαρικα στις γκομενες λεει.
Λογικα καποια στιγμη θα εκανε χαρεμι! :2funny:
Αληθεια,ευκολα εχει φαει διακοσια χιλιαρικα!
Θα μπορουσε ομως να αγορασει ενα διαμερισμα στην
ουκρανια η στην πολωνια και να καθεται 5 η
7-10 μερες
και οχι να πηγαινει μια τριημερη.
θα μπορουσε να γλιτωσει καποια χρηματα και να
εχει περισσοτερο χρονο για δραση.
θα μπορουσε επισης να εχει μαζεψει κοπελες στην
γερμανια να καθονται μαζι του 1-2 μηνες και μετα
να τις στελνει.
κατι gold diggers που γωρισα ειχανε κατι πλουσιους
τουρκους
αγαπουληδες και τις περνανε στα διαμερισματα τους
και μενανε μαζι τους για 1-2μηνες. Αυτο μπορει να
γινει ευκολα. 

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.298
Πόντοι
216
Αυτη που πηδουσα ητανε μιση ταταρα μιση ρωσιδα.
Παντως εχει μια φιλη την οξανα μολδαβικης καταγωγης που ζει
στο καζαν και ειναι παντρεμενη με ενα που φερνει σε ταταρο.
Πολλη ωραια γκομενα ετσι οπως τις περιγραφεις τις μολδαβες ειναι.
ξερεις εσυ αν υπαρχουνε μειονοτητες μολδαβων στο καζαν?
Oxi . eDn εχω καμία σχεση με την πρωην ΕΣΣΔ. Αυτά που γραφω είναι από παρατηρήσεις αυτων των γυναικων από πρωην ΕΣΣΔ και Ρουμανοβουλγαρες στην Ελλάδα.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Κάποτε η Ουγγαρία ήταν πολύ καλή τώρα βέβαια έχει τελειώσει.
[/quote]Πηγα Βουδαπεστη το 08!
Διμετρα θεομουνα παντου
με σκηλυσια προσωπα.
Κοντα στο ποταμο θυμαμαι
τις γκομενες που κανανε
ηλιοθεραπεια topless! :tits:
Ηταν ενα ονειρο για ενα
14χρονο. :dancing:
Θυμαμαι φαγαμε σε ενα
υπογειο που σου σερβιρανε
το φαγητο μεσα σε πιατα
στελεστη και τα ποτα
μεσα σε κουζακια και ολες
οι σερβιτορες ητανε ντυμενες
παραδοσιακα σαν χωριατοπουλες
φορουσανε κατι σαν ποδιες!
Ολοι οι φοιτητες ειχανε ουγγαρεζες
και πηδουσανε και δεν λεω μαλακιες,
τους ειδα και γνωρισα αρκετους που
ειχανε.
Εσυ εζησες ουγγαρια?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κάποτε η Ουγγαρία ήταν πολύ καλή τώρα βέβαια έχει τελειώσει.
Πηγα Βουδαπεστη το 08!
Διμετρα θεομουνα παντου
με σκηλυσια προσωπα.
Κοντα στο ποταμο θυμαμαι
τις γκομενες που κανανε
ηλιοθεραπεια topless! :tits:
Ηταν ενα ονειρο για ενα
14χρονο. :dancing:
Θυμαμαι φαγαμε σε ενα
υπογειο που σου σερβιρανε
το φαγητο μεσα σε πιατα
στελεστη και τα ποτα
μεσα σε κουζακια και ολες
οι σερβιτορες ητανε ντυμενες
παραδοσιακα σαν χωριατοπουλες
φορουσανε κατι σαν ποδιες!
Ολοι οι φοιτητες ειχανε ουγγαρεζες
και πηδουσανε και δεν λεω μαλακιες,
τους ειδα και γνωρισα αρκετους που
ειχανε.
Εσυ εζησες ουγγαρια?
Ουγγαρία δεν έχω μείνει ποτέ συνεχόμενα πάνω από 10 μέρες και όταν πάω εκεί μένω στο χρυσό κλουβί  :'( :'(ένα τεράστιο σπίτι με πισσίνα γύρω στα 15 χλμ. από την πόλη.Στη Βουδαπέστη πήγαινα συνήθως με την αδερφή της γίδας μου (που επειδή την πηδάω η γίδα μου μου μείωσε τότε τα λεφτά :'.Γιά κάποιο διάστημα δε μου έδινε και καθόλου  :'( :'(. .Τώρα με πάει η κόρη μου όταν παώ εκεί.Καμιά φορά η κόρη μου μου γνωρίζει και καμιά φίλη της  :2funny: :2funny: οπότε δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι παίζει.Μόνο από φίλες της κόρης μου που βλέπω και συναναστρέφομαι.Οι φίλες της κόρης μου είναι η χρησή νεολαία με λεφτά και ταξήδια στο εξωτερικό με τα τελευταία μοντέλα κινητά που δεν τους έχει λείψει ποτέ τίποτα.Έχει πλάκα που οι φίλες της θαυμάζουν την κόρη μου που μιλάει Ρωσσικά και θέλουν να μάθουν κ'άυτές  :2funny:Στην Ουγγαρία δεν είδα πλούτο πάντος.Λίγοι είναι οι πλούσιοι.
  Μπορώ βέβαια να σας βάζω βιντεάκια από το youtube  :2funny: :2funny: γιά να σας δείξω πως είναι  :2funny: :2funny:αλλά αυτό είναι γελοιότητα  :2funny:
  Η νέα γενιά εκεί είναι όπως και στην Ρωσσία,με ένα κινητό στο χέρι και παίζουν ή με το τάμπλετ στο σπίτι  :rockon:.
  Στα κλαμπ πιτσιρίκια πιά δεν βλέπεις,μόνο 35+ δηλαδή αυτές που πριν από 15-20 χρόνια έβγαιναν στα κλαμπ.Όπου πήγα  :vomit:Το 2008 έβλεπες και καμία με γόβες και μίνι φούστα,τώρα όλες είναι με παντελόνια και κάτι σπορτέξ παπούτσια ή ερβιέλες  :vomit:Δυστηχώς χάλασε ο κόσμος  :vomit:
  Η Πολωνία τελείωσε από της αρχές του 2000.Η πτώση άρχισε γύρω στα μέσα της δεκαετίας του '90 γιά την Πολωνία όταν τους κατάργησαν τη βίζα γιά Ελλάδα.Πριν είχε τεράστιες ουρές έξω από την Ελληνική πρεσβεία γιά μιά βίζα λίγων ημερών.Η ολοκληρωτική καταστροφή ήρθε όταν η Πολωνία μπηκε στην Ε.Ε. τώρα τι παραμύθια μας λένε κάποιοι  :2funny:είναι άλλο θέμα :2funny:.Οι Ούγγροι παντα ήταν απατεώνες.Μιά ζωή πηγαίναν να σε κλέψουν!Πήγαινες σε εστιατόριο και μπορεί κάτι να στο χρέωναν τρελλή τιμή  :headbang:!
  Οι Πολωνοί πιό έντιμοι αλλά τι να το κάνεις   αφού εδώ και 15 χρόνια δεν έχει πιά  :knockinb: :2funny:μιλάω γιά γκόμενες,να πας να την καμακώσεις......να πάτε βόλτα....να πάτε να φάτε και μετά από 2-3 ραντεβού να την  :knockinb:.Αυτό έχει τελειώσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Συνημμένα

• ervieles.jpg
    ervieles.jpg
    60,6 KB · Εμφανίσεις: 49

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.583
Πόντοι
1.706
Σκέφτομαι αμα πάρω τελικά την μετάθεση για Μόσχα ή για Πετρούπολη (το πιο πιθανό) να κουβαλήσω και τον αδερφό μου πάνω. Θα του ανοίξω ενα σουβλατζίδικο, γιατί άλλη δουλειά δεν ξέρει να κάνει και θα τρωω εκεί. Άσε που θα ψαρέυω και τιποτα γκομενάκια και θα την βγάζω μπέηκα!

Αναρωτιέμαι τι μενού να φτιάξω απο σουβλακοειδή, αν και έχω καταλήξει ότι θα στουμπώνω τον πιττόγυρο με πατάτες. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι Ρώσοι εκτιμούν την ελληνική κουζίνα και έχοντας δει τι μαλακίες τρώνε οι ρωσσίδες που συναναστράφηκα τα τελευταία 20 χρόνια αμφιβάλω για το εγχείρημα. Από την άλλη έχω τον αχαίρευτο που δεν ξέρω τι να τον κάνω.

Επίσης σκέφτομαι να κάνω εισαγωγή ελληνικά προιόντα, ήξερα κάτι παλικάρια που έκαναν αυτήν την δουλειά σε αραβικές χώρες και χεστήκανε στο τάληρο. Δεν ξέρω αν πιάσει η πατέντα εκεί πάνω αλλά θα το δοκιμάσω κι αυτό.

Όλα αυτά ανεξάρτητα απο την κυρίως δουλειά μου, είπαμε για τον αχαίρευτο και κανένα φράγκο για τα στραβά έξοδα.

Ο θεός να μας έχει καλά

Καλη επιτυχια τυπε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σκέφτομαι αμα πάρω τελικά την μετάθεση για Μόσχα ή για Πετρούπολη (το πιο πιθανό) να κουβαλήσω και τον αδερφό μου πάνω. Θα του ανοίξω ενα σουβλατζίδικο, γιατί άλλη δουλειά δεν ξέρει να κάνει και θα τρωω εκεί. Άσε που θα ψαρέυω και τιποτα γκομενάκια και θα την βγάζω μπέηκα!

Αναρωτιέμαι τι μενού να φτιάξω απο σουβλακοειδή, αν και έχω καταλήξει ότι θα στουμπώνω τον πιττόγυρο με πατάτες. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι Ρώσοι εκτιμούν την ελληνική κουζίνα και έχοντας δει τι μαλακίες τρώνε οι ρωσσίδες που συναναστράφηκα τα τελευταία 20 χρόνια αμφιβάλω για το εγχείρημα. Από την άλλη έχω τον αχαίρευτο που δεν ξέρω τι να τον κάνω.

Επίσης σκέφτομαι να κάνω εισαγωγή ελληνικά προιόντα, ήξερα κάτι παλικάρια που έκαναν αυτήν την δουλειά σε αραβικές χώρες και χεστήκανε στο τάληρο. Δεν ξέρω αν πιάσει η πατέντα εκεί πάνω αλλά θα το δοκιμάσω κι αυτό.

Όλα αυτά ανεξάρτητα απο την κυρίως δουλειά μου, είπαμε για τον αχαίρευτο και κανένα φράγκο για τα στραβά έξοδα.

Ο θεός να μας έχει καλά

Το σουβλάκι δεν πιάνει Ρωσία με την καμία γιατί το ταυτίζουν με το σασλίκ που είναι μια μαλακία και μισή.Ούτε το τούρκικο κεμπάμπ πιάνει.
Ρωσία από ελληνικά φαγητά μόνο πολυτελείας ίσως να είχαν πέραση,αν είχες τρόπο να φέρνεις φρέσκα ψάρια π.χ.Κάτι τέτοιο θα το εκτιμούσαν,ψαροταβέρνα πολυτελείας με ελληνικά κρασιά,ελληνικό λάδι κτλ.Και Ουκρανία μόνο ιταλικά,γαλλικά ρεστωράν βλέπεις όπως και γεωργιανά,σχεδόν κανένα ελληνικό.
Σουβλατζίδικο δεν υπάρχει πουθενά ενώ η Πολωνία είναι γεμάτη.Για σουβλατζίδικο πολύ καλύτερα Πολωνία,να βρεις μια πόλη που να μην έχει κανένα και να χτυπήσεις στα ίσα τα κεπαμπτζίδικα των Τούρκων.
Γενικά Ρωσία σουβλάκια,γύρους,σασλίκ,κεμπάμπ δεν τα τρώνε οι έχοντες,τα θεωρούνε φαί του φτωχού και οι φτωχοί επίσης δεν τα τρώνε προτιμούν σλαβικό φαί και βότκα.Δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ο σβέρκος τη μουνάρα και να περιμένει τη γκόμενα να τρώει σουβλάκια και να είναι γεμάτη τζατζίκια.Οι γκόμενες είναι εκλεπτυσμένες δεν υπάρχει το χυμαδιό του γερμανικού κόσμου που η άλλη είναι στα λίπη τα πιτόγυρα και γουστάρει.Για τη Ρωσίδα αυτό είναι καταστροφή του ίματζ και επιζητά το γκουρμέ,σούσι κι έτσι ή κάτι εκλεκτόν γενικά.
Δηλαδή ναι ελληνικό εστιατόριο πολυτελείας σαν αυτά σε Μύκονο,Σαντορίνη με ακριβά,γκουρμέ φαγιά θα έπιανε Ρωσία αν και είναι ρίσκο γιατί ανταγωνίζεσαι απευθείας Ιταλό,Γάλλο και εγχώριο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το σουβλάκι δεν πιάνει Ρωσία με την καμία γιατί το ταυτίζουν με το σασλίκ που είναι μια μαλακία και μισή.Ούτε το τούρκικο κεμπάμπ πιάνει.
Ρωσία από ελληνικά φαγητά μόνο πολυτελείας ίσως να είχαν πέραση,αν είχες τρόπο να φέρνεις φρέσκα ψάρια π.χ.Κάτι τέτοιο θα το εκτιμούσαν,ψαροταβέρνα πολυτελείας με ελληνικά κρασιά,ελληνικό λάδι κτλ.Και Ουκρανία μόνο ιταλικά,γαλλικά ρεστωράν βλέπεις όπως και γεωργιανά,σχεδόν κανένα ελληνικό.
Σουβλατζίδικο δεν υπάρχει πουθενά ενώ η Πολωνία είναι γεμάτη.Για σουβλατζίδικο πολύ καλύτερα Πολωνία,να βρεις μια πόλη που να μην έχει κανένα και να χτυπήσεις στα ίσα τα κεπαμπτζίδικα των Τούρκων.
Γενικά Ρωσία σουβλάκια,γύρους,σασλίκ,κεμπάμπ δεν τα τρώνε οι έχοντες,τα θεωρούνε φαί του φτωχού και οι φτωχοί επίσης δεν τα τρώνε προτιμούν σλαβικό φαί και βότκα.Δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ο σβέρκος τη μουνάρα και να περιμένει τη γκόμενα να τρώει σουβλάκια και να είναι γεμάτη τζατζίκια.Οι γκόμενες είναι εκλεπτυσμένες δεν υπάρχει το χυμαδιό του γερμανικού κόσμου που η άλλη είναι στα λίπη τα πιτόγυρα και γουστάρει.Για τη Ρωσίδα αυτό είναι καταστροφή του ίματζ και επιζητά το γκουρμέ,σούσι κι έτσι ή κάτι εκλεκτόν γενικά.
Δηλαδή ναι ελληνικό εστιατόριο πολυτελείας σαν αυτά σε Μύκονο,Σαντορίνη με ακριβά,γκουρμέ φαγιά θα έπιανε Ρωσία αν και είναι ρίσκο γιατί ανταγωνίζεσαι απευθείας Ιταλό,Γάλλο και εγχώριο.
Όλα πολύ σωστά στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι ότι οι φτωχοί δεν το τρώνε το σουβλάκι,οι φτωχοί είναι αυτοί που το τρώνε γιατί δεν έχουν λεφτά γιά κάτι άλλο.

Ο θεός να μας έχει καλά

Ένας Έλληνας που ήρθε εδώ και είχα γράψει γ'αυτόν άνοιξε σουβλατζίδικο.....τελικά έχασε του κόσμου τα λεφτά και το έκλεισε......μετά άνοιξε ένα άλλο πολύ μικρό με ένα τραπέζι μόνο.Η ιδέα του ήταν να το παίρνεις στο σπίτι.Και αυτο το έκλεισε γιατί δεν πήγε καθόλου καλά.Τελικά έφαγε σε αυτά όλο το εφάπαξ του  :headbang:.
  Εδώ τα σουβλάκια τα έχουν οι Ουζμπέκοι και οι Τατζίκοι!Θεωρούντε ότι πιό φτηνό.
  Οι Ρώσσοι την Ελληνική κουζίνα όπως και την Τουρκική την συνδιάζουν με τα φτηνα σουβλάκια και δεν την προτιμάνε.
  Έχουν ανοίξει κάποια Ελληνικά εστιατόρια αλλά δεν πάνε καθόλου καλά.Είχα γράψει σχετικά ότι δίπλα στα χάμπουργκερ ή στο Mama Roma (Πιτσαρία) δυσκολευόσουν το σάββατο να βρεις τραπέζι και το Ελληνικό μέσα είχε 3-4 άτομα.Οι γκόμενες μέχρι πριν από λίγα χρόνια τρελένονταν γιά Σούσι και Γιαπωνέζικα.Τώρα πιά δεν θα το λεγα.
  Τα Ελληνικά προ'ι'όντα είναι πανάκρυβα και είναι πρακτικα αδύνατον να συναγωνιστούν προ'ι'όντα από άλλες χώρες.Οι Ελληνικές ελιές είναι 2.5-3 φορές ακριβότερες από της Ισπανικές  :headbang: η Σερβική φέτα εκτός από 2 φορές φτηνότερη είναι 100 φορές καλύτερη από την Ελληνική που είναι τίγκα στο αλάτι και δεν τρώγετε.Εφεραν Ελληνική φετα και δεν την έπαιρναν και λίγο πριν λήξει την έβαλαν σε τιμή κόστους μπας και την πάρουν και μετά δε ξανάφεραν.Τα παξημάδια και τέτοια είναι γιά  :2funny:.
  Σχετικά με της γκόμενες στην Αγία Πετρούπολη συχαίνοντε τους μη Ευρωπαίους αν είσαι μελαμψός καλύτερα μην έρθεις γιατί γκόμενες θα δυσκολευτείς να βρεις.Θα σε σταματάει η αστυνομία συνέχεια και γκόμενα πολύ δύσκολο να βρεις.
  Γιατί  :2funny:όταν λέει ο Βλάκμαν γιά Αραβότουρκους  :2funny: αυτοί εδώ με το ζόρι να βρούνε καμιά τελειωμένη :headbang:.
  Αυτοί που μπορούν να χτυπίσουν γκόμενες και δημιουργούν ανταγωνισμό είναι οι Ιταλοί από βόρεια Ιταλία,Μιλάνο κλπ. αυτοί και ντύσιμο έχουν και στυλ και βγάζουν γκόμενες το κακό είναι ότι αν πλακώσουν πολλοί χαλάνε την πιάτσα γιατί μετά οι γκόμενες είναι αδιάφορες από την πολύ σημασία που τους έχουν δώσει  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχετικά με αυτό που έγραψα ότι έρχεται η χρυσή εποχή του Πορνομετανάστη έκανα λάθος  :2funny: δεν έρχεται η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ του Πορνομετανάστη αλλά η ΠΛΑΤΙΝΈΝΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ  :2funny: η Ρωσσία θα κλείσει τα σύνορα της μέχρι το τέλος του έτους!Φέτος δεν θα έρθουν καθόλου τουρίστες!
  Όπως έχω πει οι Ελληνες από το 2004 και μετά δεν αποτελούν ανταγωνιστές στη δουλειά μου,γιατί η νέα μόδα της Ελλάδας με τα μούσια,τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια είναι μιά αηδία και εδώ με αυτά  :vomit:.Τους άραβες και τους Τουρκους πάνω από 20 χρόνια δεν τους θεωρούν γιά άντρες οι γυναίκες εδώ και δεν πάνε μαζί τους.Οι Ισπανοί που οι γκομενες ξετρελένοντε μαζί τους έχουν σταματίσει να έρχονται εδώ και αρκετά χρόνια λόγω οικονομικής κρίσης.Οι δε Ιταλοί εδώ δεν έρχονται γιατί είναι πανάκρυβα (εισητήρια,ξενοδοχεία,θέλει βίζα κλπ.) και πηγαίνουν στη Ρίγα με την Easy Jet με 19.90 Ευρώ  :2funny:.Οπότε μένω μόνο εγώ  :2funny:
  Σήμερα είπαν ότι η Ρωσσία θα κλείσει τα σύνορα γιά τους ξένους μέχρι την άνοιξη του 2021 αν γίνει αυτό τελειωσε  :headbaning2: :happy:.
  Οι ξένοι εδώ είναι μόνο τον αύγουστο και συνηθως ηλικιωμένα ζευγάρια αλλά έχει και κάποιους νέους που καμακώνουν και χαλάνε την πιάτσα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Που το διαβασες αυτό; τουριστική βιζα γιοκ αλλα για περιπτωσεις εργασίας; δηλαδη εχω προσκληση και δουλειά δεν μου δινουν βίζα;
Πάλι εξαρτάται από την εταιρία και από τη θέση?Αν κάνει πρόσκληση μιά μεγάλη πολυεθνική κάνει πρόσκληση σε κάποιο διευθυντικό στέλεχος το πιθανότερο είναι να του δώσουν βίζα,αν όμως κάνει πρόσκληση καμιά μικρή εταιρία σε έναν απλό υπάλληλο λογικά θα αρνηθούν να δώσουν βίζα.
  Μπίζνες βίζα να πάρει κάποιος είναι πολύ εύκολο δίνεις 200-300 ευρώ και παίρνεις γιά 1-2 χρόνια (με δικαίομα να είσαι 90 μέρες το εξάμηνο στην Ρωσσία) οπότε μπορεί ή να της κώψουν ή να της ελέγχουν περισσότερο.
  Μέχρι της αρχές αυγούστου και βίζα να έχει κάποιος είναι πάρα πολύ δύσκολο να έρθει γιατί απλούστατα έχουν ακυρωθεί όλες οι πτήσεις εξωτερικού.
  Λογικά ακόμα και όταν ανοίξουν τα αεροδρόμια εδώ θα σε βάζουν 15 μέρες καραντίνα μόλις θα έρχεσαι οπότε δε θα είναι και τόσο άνετα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Όλα πολύ σωστά στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι ότι οι φτωχοί δεν το τρώνε το σουβλάκι,οι φτωχοί είναι αυτοί που το τρώνε γιατί δεν έχουν λεφτά γιά κάτι άλλο.
  Ένας Έλληνας που ήρθε εδώ και είχα γράψει γ'αυτόν άνοιξε σουβλατζίδικο.....τελικά έχασε του κόσμου τα λεφτά και το έκλεισε......μετά άνοιξε ένα άλλο πολύ μικρό με ένα τραπέζι μόνο.Η ιδέα του ήταν να το παίρνεις στο σπίτι.Και αυτο το έκλεισε γιατί δεν πήγε καθόλου καλά.Τελικά έφαγε σε αυτά όλο το εφάπαξ του  :headbang:.
  Οι Ρώσσοι την Ελληνική κουζίνα όπως και την Τουρκική την συνδιάζουν με τα φτηνα σουβλάκια και δεν την προτιμάνε.
  Έχουν ανοίξει κάποια Ελληνικά εστιατόρια αλλά δεν πάνε καθόλου καλά.Είχα γράψει σχετικά ότι δίπλα στα χάμπουργκερ ή στο Mama Roma (Πιτσαρία) δυσκολευόσουν το σάββατο να βρεις τραπέζι και το Ελληνικό μέσα είχε 3-4 άτομα.Οι γκόμενες μέχρι πριν από λίγα χρόνια τρελένονταν γιά Σούσι και Γιαπωνέζικα.Τώρα πιά δεν θα το λεγα.
  Τα Ελληνικά προ'ι'όντα είναι πανάκρυβα και είναι πρακτικα αδύνατον να συναγωνιστούν προ'ι'όντα από άλλες χώρες.Οι Ελληνικές ελιές είναι 2.5-3 φορές ακριβότερες από της Ισπανικές  :headbang: η Σερβική φέτα εκτός από 2 φορές φτηνότερη είναι 100 φορές καλύτερη από την Ελληνική που είναι τίγκα στο αλάτι και δεν τρώγετε.Εφεραν Ελληνική φετα και δεν την έπαιρναν και λίγο πριν λήξει την έβαλαν σε τιμή κόστους μπας και την πάρουν και μετά δε ξανάφεραν.Τα παξημάδια και τέτοια είναι γιά  :2funny:.
  Σχετικά με της γκόμενες στην Αγία Πετρούπολη συχαίνοντε τους μη Ευρωπαίους αν είσαι μελαμψός καλύτερα μην έρθεις γιατί γκόμενες θα δυσκολευτείς να βρεις.Θα σε σταματάει η αστυνομία συνέχεια και γκόμενα πολύ δύσκολο να βρεις.
  Γιατί  :2funny:όταν λέει ο Βλάκμαν γιά Αραβότουρκους  :2funny: αυτοί εδώ με το ζόρι να βρούνε καμιά τελειωμένη :headbang:.
  Αυτοί που μπορούν να χτυπίσουν γκόμενες και δημιουργούν ανταγωνισμό είναι οι Ιταλοί από βόρεια Ιταλία,Μιλάνο κλπ. αυτοί και ντύσιμο έχουν και στυλ και βγάζουν γκόμενες το κακό είναι ότι αν πλακώσουν πολλοί χαλάνε την πιάτσα γιατί μετά οι γκόμενες είναι αδιάφορες από την πολύ σημασία που τους έχουν δώσει  :rockon:
dimitraki χρονια πολλα για τα γενεθλια σου πρωτον και δευτερον στην οδυσσο
το τουρκικο αλι μπαμπα που παω ειναι καθε μερα τινκα!το καλυτερο φαι στην πολη.
αλλα εκει ζουνε χιλιαδες τουρκοι,γεωργιανοι ,αζεροι αλλα σπανια εχει και ουκρανους.
οι ανδρες δεν πατανε αλλα οι ουκρανιδες ερχωντε παρεα 5 με 6 κοπελες μαζι.
ερχωντε και βιζιτες για τουρκους αλλα και νορμαλ μικρουλες μερικες φωρες εχουν
και κανα γκομενο στην παρεα.μοσχα που πηγαινα για σιαρμα παλι ολα τινκα ηταν αφου ολοι
οι αραβες και ξενοι εκει πηγαιναν να φανε.οδυσσο εχει δυο σιαρμα στο κεντρο που βγαζουν
πολλα λεφτα και ειναι 24.σπανια να παρω ομως μια φωρα καθε 8 με 12 μηνες αν πεθημησω
βοδινο.δεν θυμαμε αν πηγαμε μαζι στο γεωργιανο που πηγαινα εκει τελειο ηταν
και μονο εγω με την παρεα μου πηγαινα καθε βραδι.τωρα σχεδον καθε μερα τρωω στο τουρκικο
οδυσσο η καμια πιτσα απο το ντομινο,η κανα γριλ κοτσι και γουρουνια.
δεν εχω επιλοξες φαγητου καλες και σαν κρεατοφασ τωρα που εκλισε το ελληνικο
βολευτηκα στο τουρκικο.στο ελληνικο οταν ηρθες θυμασε μονο ελληνες πηγαιναμε
και μερικοι ουκρανοι παντα οι ιδιοι που τους αρεσει η ελλαδα.
μοσχα που πηγαινα σιασλικ οπως τα λες ουσπεκοι τα ειχανε εκει στο μετρο βτνχ
και πηγαινα και σε κατι ουσπεκικα στην αρπατσκαυα για σιασλικ και σαμσα.
εκει εβλεπα τις πιο ομορφες γκομενες ουζπεκες αλλα με γυφτους δικους τους ολες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
στην πετρουπολη μιτσο το 2009 δεν εβρισκα τιποτα στο κεντρο να φαω.
ησασταν μηδεν σε σχεση με κιεβο που 4 το πρωι ετρωγα την πιτσα μου
απο το μπεσαραπκι ρινακ διπλα απο το αρενα κλαμπ

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
δημητρακη,ελληνικα προιοντα οπως η ελια και η φετα,στα ισπανικα σουπερμαρκετ ειναι στο τμημα των γκουρμε.οι καλαμων στην ισπανια,η οποια ισπανια ειναι πρωτη παραγωγος χωρα σε αυτον τον τομεα,ειχαν 16 ευρω το κιλο και παλι οι ισπανοι τις αγοραζαν επειδη γνωριζουν.
ειναι αλλο πραγμα δεν εχω γνωση του προιοντος οπως συμβαινει σε χωρες που ζουν στο 16ο αιωνα και αλλο δεν ειναι ανταγωνιστικα προιοντα για την τιμη τους.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ειναι αλλο πραγμα δεν εχω γνωση του προιοντος οπως συμβαινει σε χωρες που ζουν στο 16ο αιωνα και αλλο δεν ειναι ανταγωνιστικα προιοντα για την τιμη τους.

Πολύ σωστά τα λες και είσαι και επιεικής.

Ανατολική Ευρώπη βρίσκονται γαστρονομικά (αλλά και αλλιώς) στην Παλαιολιθική Εποχή. Μπορεί όντως κάποια προϊόντα μας να είναι ακριβά αλλά αυτό εξηγείται όταν η διατροφή του μέσου ανθρώπου (και όχι της πουτάνας που την πάει ο σεξοτουρίστας για φαγητό) κυριαρχείται από χυλούς δημητριακών, νερόβραστες σούπες και στην καλύτερη χοιρινό σουβλάκι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρωσία,Ουκρανία κτλ σε αυτά τα προιόντα ελαιόλαδο κτλ επειδή είναι κεντρικής σημασίας παίζουν και τρελοί δασμοί,δεν τα αφήνουν ελεύθερα.
Γενικά από τυριά,γιαούρτια,κρασιά κτλ έχουν τα δικά τους που είναι της πούτσας και δεν είναι δυνατόν να τους πείσεις οτι υπάρχει κάτι που μπορεί να έχει ανώτερη γεύση.Δεν τους ενδιαφέρει στην τελική.Θα φάνε τα δικά τους που είναι φτηνότερα.Και το γαλλικό και το αλπικό τυρί δεν τους ενδιαφέρει,στα αρχίδια τους.Κοιτάνε μόνο τα σύμβολα στάτους επώνυμες σαμπάνιες,κυριλέ φαγιά κτλ.Το να τρως φέτα ή ελιές καλαμών δε σου δίνει στάτους,γενικώς είναι λίγο μαλάκες με αυτά.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
το el corte ingles ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αλυσιδες σουπερ μαρκετ της ισπανιας.ενδεικτικα,δες μερικες τιμες ελληνικων προιοντων για να καταλαβεις.εγω δεν ειμαι αλγερινος,ουτε μαροκανος και αυτο που λεω το εχω δει γτ ζουσα εκει 4 χρονια.

η φετα ειναι σε προσφορα απο 14 ευρω το κιλο και το γιαουρτι δωδωνη ειναι στα 9,67 το κιλο.στον καταλογο του μαγαζιου,το γιαουρτι ειναι στα γκουρμε.

δες και την τιμη κιλου που εχει ενα τυπου ελληνικο γιαουρτι πολυεθνικης εταιρειας

ελιες καλαμων

17,74 ευρω το κιλο.

το οτι δεν πουλησαν στη ρωσια,δεν τα κανει κακα προιοντα.οι ρωσοι δε γνωριζουν τιποτα αλλο περα απο χυλο.

Δεν ειπε αν ειναι καλα η κακα προιοντα. Ειπε οτι δε θα πουλησουν εκει. Και το ειπε επειδη καποιος ρωτησε .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom