Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδώ το θέμα μας είναι η Ρωσσία.Κατεβάζεις που κατεβάζεις φωτογραφίες από το ιντερνέτ τουλάχιστον βάλε από την Ρωσσία  :2funny:
  Εγώ προσπαθώ να σας δώσω πληροφορίες γιά την Ρωσσία,ένα μέρος που δεν θα πάτε ποτέ γιατί η Ρωσσία είναι γιά τους δυνατούς και ικανούς αυτοί  :knockinb: και την περνάνε ζωή και κότα.Οι αδύναμοι ξημεροβραδιάζονται στις φάμπρικες της Γερμανίας  :headbang:και μένουν σε αποθήκες  :2funny: :2funny:ή πάνε με το λεοφωρείο στη δουλειά στο Λονδίνο  :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Εδώ το θέμα μας είναι η Ρωσσία.Κατεβάζεις που κατεβάζεις φωτογραφίες από το ιντερνέτ τουλάχιστον βάλε από την Ρωσσία  :2funny:
  Εγώ προσπαθώ να σας δώσω πληροφορίες γιά την Ρωσσία,ένα μέρος που δεν θα πάτε ποτέ γιατί η Ρωσσία είναι γιά τους δυνατούς και ικανούς αυτοί  :knockinb: και την περνάνε ζωή και κότα.Οι αδύναμοι ξημεροβραδιάζονται στις φάμπρικες της Γερμανίας  :headbang:και μένουν σε αποθήκες  :2funny: :2funny:ή πάνε με το λεοφωρείο στη δουλειά στο Λονδίνο  :2funny:

Ρε συ Μήτσο εγώ αυτά τρώω,τα ποστάρω για να μου πεις αν τα έχουν Ρωσία να ξέρω όταν έρθω αν θα τα βρω ή πρέπει να τα πάρω μαζί μου από Ελλάδα.
Από φρούτα δε μου πες,τι παίζε; :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο,καρπούζια-πεπόνια έχουν στη Ρωσία ή κάνουν εισαγωγή;
Αφού έχει σχέση με την Ρωσσία θα σου απαντήσω.
  Τα καρπούζια εδώ αρχίζουν ιούλιο μέχρι τέλη Σεπτεβρίου,συνήθως είναι από νότια Ρωσσία,υπάρχει μιά ποικηλία καρπουζιών από το Άστραχαν που θεωρείτε πολύ καλή γάυτό και γιά ΟΛΑ τα καρπούζια λένε ότι είναι από κει  :2funny:.Καρπούζια φέρνουν και από το Ουζμπεκιστάν.Είναι συνήθως μικρότερα από της Ελλάδας 3-9 κιλά.Εδώ έχει και κίτρινα καρπούζια (στο εσωτερικό) αλλά είναι πολύ ακριβότερα .Πέρσι στη σεζόν είχαν τα κόκκινα (σαν της Ελλάδας) είχαν γύρω στα 10 ρούβλια το κιλό τα κίτρινα 40-50.
  το χειμώνα έχει καρπούζια από τη Χιλή και την Αργεντινή αλλά με τρελλές τιμές 300-350 ρούβλια το κιλό είναι πολύ μικρά και δεν ξέρω πως ειναι στη γευση γιατί δεν έχω πάρει ποτέ.
   Φέτος δεν ξέρω τι θα παιχτεί?με την Κορονο'ι'στερία!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
  Τα καρπούζια εδώ αρχίζουν ιούλιο μέχρι τέλη Σεπτεβρίου,συνήθως είναι από νότια Ρωσσία,υπάρχει μιά ποικηλία καρπουζιών από το Άστραχαν που θεωρείτε πολύ καλή γάυτό και γιά ΟΛΑ τα καρπούζια λένε ότι είναι από κει  :2funny:.Καρπούζια φέρνουν και από το Ουζμπεκιστάν.Είναι συνήθως μικρότερα από της Ελλάδας 3-9 κιλά.Εδώ έχει και κίτρινα καρπούζια (στο εσωτερικό) αλλά είναι πολύ ακριβότερα .Πέρσι στη σεζόν είχαν τα κόκκινα (σαν της Ελλάδας) είχαν γύρω στα 10 ρούβλια το κιλό τα κίτρινα 40-50.
  το χειμώνα έχει καρπούζια από τη Χιλή και την Αργεντινή αλλά με τρελλές τιμές 300-350 ρούβλια το κιλό είναι πολύ μικρά και δεν ξέρω πως ειναι στη γευση γιατί δεν έχω πάρει ποτέ.

Και δε μου λες ρε συ Μήτσο,τα γαμάνε και εκεί ή δεν τους έχεις μάθει ακόμα τα κόλπα; :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ησουνα χυδαιος Mr.Kman2 και σε βγαλανε εξω.?
Γιατι εδω κατι για μπουτακια που τα χαιδευεις γραφεις
στο τελος το κειμενακι.  ;)
:happy:

Δε με βγάλανε ποτέ έξω.Μόνο μια φορά Ελλάδα επειδή χτύπησα μια γκόμενα που γούσταρε ένας του καταστήματος.Εξωτερικό ποτέ.
Εξάλλου είναι δύσκολο να καταλάβει ο άλλος τι κάνω πρέπει να με παρακολουθούνε.Σουηδία με πέρνανε τσούρμα από Αραβες από πίσω να ακούσουν τι έλεγα στις γκόμενες και έρχονταν μαζί μου.
Σε θέρετρα όταν με μαθαίνουν υπάρχουν τύποι που με ακολουθούνε για να την πέσουν στις γκόμενες που θα πάω.
Οι Αραβες,Τούρκοι συνήθως στήνουν αυτί,τους ενδιαφέρει να ακούσουν τι λέω στις γκόμενες.

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
Γεια σου Μήτσο...ξεκινάμε :headbaning1: :headbaning2:

Πιπεριές γεμιστές
almopia_gemistes-piperies-toursi.jpg

Σπαράγγια ΑΑΑ
https://[URL unfurl="true"]www.sesoula.gr/image/cache/Products/Saltses-orektika/sparaggi-0-1000x1000.jpg[/img[/URL]]
Ντοματάκι Σαντορίνης καλλιεργημένο σε ηφαιστειογενή περιοχή.
[img]https://[URL unfurl="true"]www.thanopoulos.gr/476275/tomataki-olokliro-400g-se-xumo-tomatas-santo.jpg[/img[/URL]]
Γκουρμέ φάση
[img]https://[URL unfurl="true"]www.manitaropolio.gr/images/stories/virtuemart/product/dirfis-troufa-mavri-olokliri-25g.jpg[/img[/URL]]
Μερέντα οικογενειακή συσκευασία
[img]https://cdn.themart.gr/media/catalog/product/cache/84eec7a1e898444d4a38d46cfed625c3/1/0/107498_2.jpg
:rockon:  :cum:

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
454
Πόντοι
26
Δε με βγάλανε ποτέ έξω.Μόνο μια φορά Ελλάδα επειδή χτύπησα μια γκόμενα που γούσταρε ένας του καταστήματος.Εξωτερικό ποτέ.
Εξάλλου είναι δύσκολο να καταλάβει ο άλλος τι κάνω πρέπει να με παρακολουθούνε.Σουηδία με πέρνανε τσούρμα από Αραβες από πίσω να ακούσουν τι έλεγα στις γκόμενες και έρχονταν μαζί μου.
Σε θέρετρα όταν με μαθαίνουν υπάρχουν τύποι που με ακολουθούνε για να την πέσουν στις γκόμενες που θα πάω.
Οι Αραβες,Τούρκοι συνήθως στήνουν αυτί,τους ενδιαφέρει να ακούσουν τι λέω στις γκόμενες.
Οι Αραβες ειναι υπουλοι και χαλαστρες!
Το ιδιο ισχυει και για τους νησιωτες(οχι τοσο υπουλοι ομως).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οι Αραβες πάνε σε αγέλες.Δέκα δεκαπέντε άτομα μαζί για να νιώθουν δυνατοί.Ετσι ψαρώνουν τις γκόμενες.Οι Τούρκοι πάνε σε παρέες των 5 ατόμων.Οι Ελληναράδες είναι σόλο γιόλο άντε 2-3 άτομα μαζί αφού συνέχεια τσακώνονται.
Οι Ελληνες είναι τελείως αναρχικοί δεν υπακούουν και δεν ακολουθούν τη στρατηγική και είναι δύσκολο έως πολύ κουραστικό να τους ελέγξεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην Κρακοβία παραλίγο να σε πετάξουν έξω  :2funny:πάντος σε όποια την έπεσες σε έδιωξε  :2funny:
  Εδώ άραβες και να υπάρχουν ψήνουν σουβλάκια είναι εντελώς ακίνδυνοι,οι γκόμενες δε τους θεωρούν γιά ανθρώπους.Η Σουηδία άστο έχει πεθάνει από τα τέλη της δεκαετίας του '80.Εκεί δε γαμάει κανένας από τότε!
  Δεν είδα ποτέ να ψαρώνουν γκόμενες από Τούρκους και άραβες  :2funny:με πέθανες στα γέλια  :2funny:μήπως και οι Ουζμπέκοι είναι καμάκια? :2funny:
βρες το ρεζίλεμα του Βλάκμαν στην Κρακοβία  :2funny:.Μετά απ'αυτό το γύρισε στο σπόνσορινγκ  :2funny:ότι και καλά της πληρώνει  :2funny:πριν το έπαιζε καμάκι  :2funny:.
  Για να γελας με την κακομοιριά του καλός είναι αλλά ριχνει το επίπεδο του σά'ι'τ γιατί αυτά που γράφει δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
  Τα καρπούζια εδώ αρχίζουν ιούλιο μέχρι τέλη Σεπτεβρίου,συνήθως είναι από νότια Ρωσσία,υπάρχει μιά ποικηλία καρπουζιών από το Άστραχαν που θεωρείτε πολύ καλή γάυτό και γιά ΟΛΑ τα καρπούζια λένε ότι είναι από κει  :2funny:.Καρπούζια φέρνουν και από το Ουζμπεκιστάν.Είναι συνήθως μικρότερα από της Ελλάδας 3-9 κιλά.Εδώ έχει και κίτρινα καρπούζια (στο εσωτερικό) αλλά είναι πολύ ακριβότερα .Πέρσι στη σεζόν είχαν τα κόκκινα (σαν της Ελλάδας) είχαν γύρω στα 10 ρούβλια το κιλό τα κίτρινα 40-50.

Μήτσο να βάζεις ένα σ στη Ρωσία,μη σε περάσουν και για αμόρφωτο.
Δεν απάντησες....
Και δε μου λες ρε συ Μήτσο,τα γαμάνε και εκεί ή δεν τους έχεις μάθει ακόμα τα κόλπα; :2funny: :2funny: :2funny:

2000x2000.2.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο να βάζεις ένα σ στη Ρωσία,μη σε περάσουν και για αμόρφωτο.
Δεν απάντησες....
2000x2000.2.jpg
Αυτό ποιός το σκέφτηκε?Ενα σ στην Ρωσσία? :2funny:  RUSSIA РОССИЯ
  Μου φένεται κ'εσένα η αγαμία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι  :2funny:αλλά τον βλάκμαν και τους κλώνους του δεν τον φτάνεις με τίποτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Το κακό είναι ότι βρωμίζεις το Thread με βλακείες και άσχετα πράγματα  :jerking:.

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
  Μου φένεται κ'εσένα η αγαμία σε έχει βαρέσει στο κεφάλι  :2funny:αλλά τον βλάκμαν και τους κλώνους του δεν τον φτάνεις με τίποτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Το κακό είναι ότι βρωμίζεις το Thread με βλακείες και άσχετα πράγματα  :jerking:.

Δημητρακη τα πεπονια ειναι ακριβα ρωσια

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
454
Πόντοι
26
Με τα ακινητα τι θα συμβει?
Μου ελεγε ενας φιλος σημερα
Οτι τα δικα του θα χασουνε
την μιση τους αξια.
Θα ειναι καλυτερα για αυτους
που εχουνε μετρητα και θα
μπορουνε να αγοραζουνε?
Θα πεσουνε οι τιμες στην ρωσια?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936
Eδώ η δίμετρη Ρωσίδα που έχω σε φωτό από το 2016. Αυτή πιέζει για γάμο.
Σίγουρα εσένα πιέζει και άλλους 3553 πελάτες που έχει στο καρνέ της. Δεν είπαμε μην μπερδεύεις τις  ..τάνες  με γκόμενες από καμάκια;  :sunglasses:

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
454
Πόντοι
26
Για ποια Τουριστικα θερετρα μιλας?
Πηγαινεις σε τουριστικα θερετρα στους αραβες
Αιγυπτο και Τυνησια?
Εκει πηγαινουν ρωσιδες που δεν ειναι περπατημενες
και ταξιδευουνε πρωτη φορα εξωτερικο.Τους δινουνε
πακετα σε καλες τιμες σε τετραστερα και πενταστερα.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
454
Πόντοι
26
Σίγουρα εσένα πιέζει και άλλους 3553 πελάτες που έχει στο καρνέ της. Δεν είπαμε μην μπερδεύεις τις  ..τάνες  με γκόμενες από καμάκια;  :sunglasses:
Τι ειναι αυτος ο αριθμος τυπε? Σας κωδικας ειναι.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Πάω πάσο,νόμιζα ότι γράφεις Ελληνικά όχι Ρώσικα.
Για τα πεπόνια τι νευριάζεις;Πλάκα κάνουμε,εσύ δεν είχες γράψει ότι έβαζες πεπόνια στο φούρνο να ζεσταθούν,μετά άνοιγες τρύπα,τα γαμούσες-έχυνες και τα έδινες στον πατέρα σου να τα φάει;  :vomit:
Αν κάνω λάθος διόρθωσε με και ζητώ ταπεινά συγγνώμη(στα Ελληνικά με 2 γγ).

sonath

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Για ποια Τουριστικα θερετρα μιλας?
Πηγαινεις σε τουριστικα θερετρα στους αραβες
Αιγυπτο και Τυνησια?
Εκει πηγαινουν ρωσιδες που δεν ειναι περπατημενες
και ταξιδευουνε πρωτη φορα εξωτερικο.Τους δινουνε
πακετα σε καλες τιμες σε τετραστερα και πενταστερα.

Επιβεβαιώνω. Για παράδειγμα στη Djerba.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom