You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εγω μετα απο 10 μερες Ελλαδα ολες κουκλες μετα της εβλεπα την πρωτη μερα στη ΡωσσιαΚαι 6 μηνες να κατσεις παλι δεν προκειται να δεις οι καυμενοι που γραφουν εδω οι ελληναραδες εχουν τυφλωθει απο την αγαμια και ολες ωραιες τις βλεπουν
Για τους ασχετους που δεν ξερουν τι του γινεται εδω μεσα βαζω μια αγγελια για παραδηγμα Touareg με το μοτερ του δικου μου χωρις υδροπνευματικη και με πολυ φτωχο εξοπλισμο και τα καθισματα ταλαιπορημενα 844.000 ρουβλια
παρομοιο με το δικο μου αλλα με το μοτερ 3,6 που ειναι 280 αλογα (πληρωνεις φορο 42.000 ρουβλια αντι για 17.500 που πληρωνω εγω με τα 241 αλογα οποτε το 3,6 ειναι αρκετα φτηνοτερο) 900.000 ρουβλια
αλλο ενα με 1.100.000 ρουβλια
Αυτο για να μην ακουω ΜΑΛΑΚΙΕΣ απο ασχετους εδω μεσα.Το δικο μου φευγει ανετα αυτη τη στιγμη το λιγοτερο με 1.000.000 ρουβλια.Ενας φιλος μου μου το ζηταγε και μου προτινε 1.050.000 ρουβλια.
Καλα μπες σε κανα τσατ τωρα να παρακαλεσεις καμια μπαζοελληνιδα και να φας κανα κλασιμο οπως εχεις συνηθισει τοσα χρονια και ασε τον σαβουρογαμη δημητρακη να πηδαει τις ρωσσιδεςΕσενα τυπε θα σου απαντησω οταν ενηλικιωθεις.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ρε μαν μαλακιες λες τωρα,σιγουρα δεν ειναι οι ομορφοτερες γυναικες οπως ειπε ενας αλλος,αλλα με την καμιαΟχι δεν εχω ταξιδεψει τυπε στην Αγια Πετρουπολη.Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μου.Αν προσεξες τι εγραψα,θα ειδες οτι σχολιασα το οτι οι Ελληνιδες ειναι οι πιο ασχημες γυναικες στον κοσμο,και οτι το κλιμα στην Ελλαδα δεν ειναι καλο,αλλα ειναι καλο στην Ρωσσια.Μονο ενας καμενος εγκεφαλος μπορει να τα πει αυτα,που δεν θα εχει και το ακαταλογιστο.
δεν ειναι οι ασχημοτερες.Ουτε καν στην Ευρωπη δεν ειναι οι ασχημοτερες.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
χουυυυυ....μωρή λελέτα... χου...Ρε ανθρωπε εσυ θα μας τρελλανεις το παιζεις και πολυταξιδεμενος,τι ασυναρτησιες λες πας να συγκρινεις τις πατσαβουρες τις ελληνιδες με τις γκομενες του ανατολικου μπλοκ,ποσο μπαζογαμης εισαι ρε αδελφε
Σήμερα μπήκες στο μπου και σου κέντρισα τόσο πολύ το ενδιαφέρον που πρόλαβες να δεις ότι είμαι πολυταξιδεμένος, κτλ, κτλ....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Πρεπει να εχεις δικιο σιγουρα υπαρχουν και ασχημοτερες γυναικες στον κοσμο απο της Ελεηνιδες ασχημοτερες ειναι οι Σριλανκιοτισες,οι Πακιστανες,Οι Μπαγκλαντεζιωτισες και οι περισσοτερες Αραπίνες .Ρε μαν μαλακιες λες τωρα,σιγουρα δεν ειναι οι ομορφοτερες γυναικες οπως ειπε ενας αλλος,αλλα με την καμια
δεν ειναι οι ασχημοτερες.Ουτε καν στην Ευρωπη δεν ειναι οι ασχημοτερες.
Επισκέπτης
Κύριοι:
Αἱ Ρωσσίδαι εἶναι μὲ διαφορὰν αἱ ὡραιώτεραι γυναὶ τοῦ πλανήτου.
Ἡ θέσις αὐτὴ οὐδεμίαν ἀμφισβήτησιν ἐπιδέχεται.
Ἡ συζήτησις περὶ προσωπικότητος καὶ χαρακτῆρος εἶναι ἀνοικτή, καίτοι (φεῦ!) καὶ ἐκεὶ αἱ ὀμοεθνεῖς ἡμῶν θὰ καταλάβωσιν λίαν χαμηλὴν θέσιν.
Αἱ Ρωσσίδαι εἶναι μὲ διαφορὰν αἱ ὡραιώτεραι γυναὶ τοῦ πλανήτου.
Ἡ θέσις αὐτὴ οὐδεμίαν ἀμφισβήτησιν ἐπιδέχεται.
Ἡ συζήτησις περὶ προσωπικότητος καὶ χαρακτῆρος εἶναι ἀνοικτή, καίτοι (φεῦ!) καὶ ἐκεὶ αἱ ὀμοεθνεῖς ἡμῶν θὰ καταλάβωσιν λίαν χαμηλὴν θέσιν.
Να πω και εγω την γνωμη μου μιας και γυρισα απο Μοσχα πριν απο μια βδομαδα?
Λοιπον...περιμενα καλυτερα...
δεν ειδα τις γυναικες που περιμενα.Ειδα βεβαια ωραιες γυναικες αλλα οχι στην ποσοτητα που περιμενα.
Νομιζα οτι θα παω Ρωσσια και το κεφαλι μου θα ξεβιδωνοταν απο το κοιταγμα αλλα μπα...Μια καλη στο τοσο.
Εκατσα μια βδομαδα και μπορω να πω οτι ειδα 3 γυναικες που μπορω να πω οτι ηταν "θηρια"...
Οι αλλες απλα ωραιες γυναικες...
Εδω στην ελλαδα βλεπω πιο ωραιες γυναικες καθως εχω μαγαζι στο πιο τουριστικο μερος της ελλαδας και βλεπω πολλες...
στην κοκκινη πλατεια δεν ειδα τοσες...
δεν ειδα τις γυναικες που περιμενα.Ειδα βεβαια ωραιες γυναικες αλλα οχι στην ποσοτητα που περιμενα.
Νομιζα οτι θα παω Ρωσσια και το κεφαλι μου θα ξεβιδωνοταν απο το κοιταγμα αλλα μπα...Μια καλη στο τοσο.
Εκατσα μια βδομαδα και μπορω να πω οτι ειδα 3 γυναικες που μπορω να πω οτι ηταν "θηρια"...
Εδω στην ελλαδα βλεπω πιο ωραιες γυναικες καθως εχω μαγαζι στο πιο τουριστικο μερος της ελλαδας και βλεπω πολλες...
Επισκέπτης
Εἰς τὴν ρωσσικὴν ἐπαρχίαν ἡμεῖς ἐχἀσαμεν τὴν σφαίραν ἐκ τῶν ποδῶν μας.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Να πω και εγω την γνωμη μου μιας και γυρισα απο Μοσχα πριν απο μια βδομαδα?
Και γω τα ιδια φιλε που πηγα τ 2009 Μοσχα δν ξετρελαθηκα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εσυ ρε μαν απο την αγαμια σου μαιμου να δεις μουναρα θα την βλεπεις.Εἰς τὴν ρωσσικὴν ἐπαρχίαν ἡμεῖς ἐχἀσαμεν τὴν σφαίραν ἐκ τῶν ποδῶν μας.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Εσυ ρε μαν απο την αγαμια σου μαιμου να δεις μουναρα θα την βλεπεις.
Kαι τι περιμενες γκομενες με 3000 μισθο να ειναι αδυνατες μπαζα θα ναι σαν τις ελληνιδες απλα πιο ψηλα μπαζα,για την επαρχια μλαμεΝα πω και εγω την γνωμη μου μιας και γυρισα απο Μοσχα πριν απο μια βδομαδα?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εχεις παει επαρχια ρωσσιας τυπεKαι τι περιμενες γκομενες με 3000 μισθο να ειναι αδυνατες μπαζα θα ναι σαν τις ελληνιδες απλα πιο ψηλα μπαζα,για την επαρχια μλαμε
Γιατι,χρειαζεται να παω?Εχεις παει επαρχια ρωσσιας τυπε
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Πηγαινε πρωτα να δεις συνθηκες ζωης στην επαρχια της ρωσσιας,να βλεπεις γυναικες με μουστακιαΓιατι,χρειαζεται να παω?
και τριχες στα χερια απο το κρυο και μετα ξαναελα να μιλησουμε.Οι ωραιες γυναικες στην ρωσσια ειναι μονο
στην πρωτευουσα και σε κεντρικες πολεις.Αν περιμενεις να δεις μουναρες στην επαρχια το χασες το τραινο
εκτος και αν εχεις να γαμησεις απο το 1821 οπως ο μπακαλης.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Πηγαινε πρωτα να δεις συνθηκες ζωης στην επαρχια της ρωσσιας,να βλεπεις γυναικες με μουστακια
και τριχες στα χερια απο το κρυο και μετα ξαναελα να μιλησουμε.Οι ωραιες γυναικες στην ρωσσια ειναι μονο
στην πρωτευουσα και σε κεντρικες πολεις.Αν περιμενεις να δεις μουναρες στην επαρχια το χασες το τραινο
Ωραιες γκομενες για σενα μπορει να ναι τα βουβαλια που πηδας στην ελλαδα με το ωραιο προσωπακι και κολο ελεφαντα,ας εχει τριχες στα χερια και στον κολο,οταν κατσει στα τεσσερα θα την ξυρισω.Πηγαινε πρωτα να δεις συνθηκες ζωης στην επαρχια της ρωσσιας,να βλεπεις γυναικες με μουστακια
Οι ωραιες στην πρωτευουσα ειναι οι επαρχιωτισες που ερχονται να βρουν τον πλουσιο γαμπρο οι υπολοιπες πρωτευουσιανες ειναι τα ιδια μπαζα με αυτες που γαμας εσυ εδω και τις παρακαλας κι ολας
Ενω εσυ ξεσκιστηκες να γαμας ενα διμηνο δουλευεις μουτσος μετα ανεργος ,η πιρφορικη ζωη σου πλεον τελειωσε απο την αφραγκια,αναπολεις τις καλιες παλιες στιγμες που επαιρνες χοντρες και τις χρυσοπληρωνες μπας και γαμησειςΠηγαινε πρωτα να δεις συνθηκες ζωης στην επαρχια της ρωσσιας,να βλεπεις γυναικες με μουστακια
Τωρα τις βγαζεις για χαμομηλι στο ζαχαροπλαστειο
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Ενω εσυ ξεσκιστηκες να γαμας ενα διμηνο δουλευεις μουτσος μετα ανεργος ,η πιρφορικη ζωη σου πλεον τελειωσε απο την αφραγκια,αναπολεις τις καλιες παλιες στιγμες που επαιρνες χοντρες και τις χρυσοπληρωνες μπας και γαμησεις
Τωρα τις βγαζεις για χαμομηλι στο ζαχαροπλαστειο
καποιος κλωνος θα εισαι και συ τυπε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις