Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εσενα τυπε θα σου απαντησω οταν ενηλικιωθεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και 6 μηνες να κατσεις παλι δεν προκειται να δεις οι καυμενοι που γραφουν εδω οι ελληναραδες   :grin: εχουν τυφλωθει απο την αγαμια και ολες ωραιες τις βλεπουν  :jerking: :jerking:
Εγω μετα απο 10 μερες Ελλαδα ολες κουκλες μετα της εβλεπα την πρωτη μερα στη Ρωσσια  :2funny: :2funny: :2funny:
  Για τους ασχετους που δεν ξερουν τι του γινεται εδω μεσα βαζω μια αγγελια για παραδηγμα Touareg με το μοτερ του δικου μου χωρις υδροπνευματικη και με πολυ φτωχο εξοπλισμο και τα καθισματα ταλαιπορημενα 844.000 ρουβλια
      παρομοιο με το δικο μου αλλα με το μοτερ 3,6 που ειναι 280 αλογα  (πληρωνεις φορο 42.000 ρουβλια αντι για 17.500 που πληρωνω εγω με τα 241 αλογα οποτε το 3,6 ειναι αρκετα φτηνοτερο) 900.000 ρουβλια

αλλο ενα με   1.100.000 ρουβλια

Αυτο για να μην ακουω ΜΑΛΑΚΙΕΣ απο ασχετους εδω μεσα.Το δικο μου φευγει ανετα αυτη τη στιγμη το λιγοτερο με 1.000.000 ρουβλια.Ενας φιλος μου μου το ζηταγε και μου προτινε 1.050.000 ρουβλια.

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εσενα τυπε θα σου απαντησω οταν ενηλικιωθεις.
Καλα μπες σε κανα τσατ τωρα να παρακαλεσεις καμια μπαζοελληνιδα και να φας κανα κλασιμο οπως εχεις συνηθισει τοσα χρονια  :2funny: :2funny: και ασε τον σαβουρογαμη δημητρακη να πηδαει τις ρωσσιδες  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οχι δεν εχω ταξιδεψει τυπε στην Αγια Πετρουπολη.Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μου.Αν προσεξες τι εγραψα,θα ειδες οτι σχολιασα το οτι οι Ελληνιδες ειναι οι πιο ασχημες γυναικες στον κοσμο,και οτι το κλιμα στην Ελλαδα δεν ειναι καλο,αλλα ειναι καλο στην Ρωσσια.Μονο ενας καμενος εγκεφαλος μπορει να τα πει αυτα,που δεν θα εχει και το ακαταλογιστο.
Ρε μαν μαλακιες λες τωρα,σιγουρα δεν ειναι οι ομορφοτερες γυναικες οπως ειπε ενας αλλος,αλλα με την καμια
δεν ειναι οι ασχημοτερες.Ουτε καν στην Ευρωπη δεν ειναι οι ασχημοτερες.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ρε ανθρωπε εσυ θα μας τρελλανεις το παιζεις και πολυταξιδεμενος,τι ασυναρτησιες λες πας να συγκρινεις τις πατσαβουρες τις ελληνιδες με τις γκομενες του ανατολικου μπλοκ,ποσο μπαζογαμης εισαι ρε αδελφε
χουυυυυ....μωρή λελέτα... χου...  :kissass2:
Σήμερα μπήκες στο μπου και σου κέντρισα τόσο πολύ το ενδιαφέρον που πρόλαβες να δεις ότι είμαι πολυταξιδεμένος, κτλ, κτλ....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε μαν μαλακιες λες τωρα,σιγουρα δεν ειναι οι ομορφοτερες γυναικες οπως ειπε ενας αλλος,αλλα με την καμια
δεν ειναι οι ασχημοτερες.Ουτε καν στην Ευρωπη δεν ειναι οι ασχημοτερες.
Πρεπει να εχεις δικιο σιγουρα υπαρχουν και ασχημοτερες γυναικες στον κοσμο απο της Ελεηνιδες ασχημοτερες ειναι οι Σριλανκιοτισες,οι Πακιστανες,Οι Μπαγκλαντεζιωτισες και οι περισσοτερες Αραπίνες  :2funny:.

Επισκέπτης
Κύριοι:

Αἱ Ρωσσίδαι εἶναι μὲ διαφορὰν αἱ ὡραιώτεραι γυναὶ τοῦ πλανήτου.

Ἡ θέσις αὐτὴ οὐδεμίαν ἀμφισβήτησιν ἐπιδέχεται.

Ἡ συζήτησις περὶ προσωπικότητος καὶ χαρακτῆρος εἶναι ἀνοικτή, καίτοι (φεῦ!) καὶ ἐκεὶ αἱ ὀμοεθνεῖς ἡμῶν θὰ καταλάβωσιν λίαν χαμηλὴν θέσιν.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Να πω και εγω την γνωμη μου μιας και γυρισα απο Μοσχα πριν απο μια βδομαδα?
Λοιπον...περιμενα καλυτερα...
δεν ειδα τις γυναικες που περιμενα.Ειδα βεβαια ωραιες γυναικες αλλα οχι στην ποσοτητα που περιμενα.
Νομιζα οτι θα παω Ρωσσια και το κεφαλι μου θα ξεβιδωνοταν απο το κοιταγμα αλλα μπα...Μια καλη στο τοσο.
Εκατσα μια βδομαδα και μπορω να πω οτι ειδα 3 γυναικες που μπορω να πω οτι ηταν "θηρια"...
Οι αλλες απλα ωραιες γυναικες...
Εδω στην ελλαδα βλεπω πιο ωραιες γυναικες καθως εχω μαγαζι στο πιο τουριστικο μερος της ελλαδας και βλεπω πολλες...
στην κοκκινη πλατεια δεν ειδα τοσες...

Επισκέπτης
Εἰς τὴν ρωσσικὴν ἐπαρχίαν ἡμεῖς ἐχἀσαμεν τὴν σφαίραν ἐκ τῶν ποδῶν μας.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δεν ειδα τις γυναικες που περιμενα.Ειδα βεβαια ωραιες γυναικες αλλα οχι στην ποσοτητα που περιμενα.
Νομιζα οτι θα παω Ρωσσια και το κεφαλι μου θα ξεβιδωνοταν απο το κοιταγμα αλλα μπα...Μια καλη στο τοσο.
Εκατσα μια βδομαδα και μπορω να πω οτι ειδα 3 γυναικες που μπορω να πω οτι ηταν "θηρια"...
Εδω στην ελλαδα βλεπω πιο ωραιες γυναικες καθως εχω μαγαζι στο πιο τουριστικο μερος της ελλαδας και βλεπω πολλες...

Και γω τα ιδια φιλε που πηγα τ 2009 Μοσχα δν ξετρελαθηκα  :headbang:

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Kαι τι περιμενες γκομενες με 3000 μισθο να ειναι αδυνατες μπαζα θα ναι σαν τις ελληνιδες απλα πιο ψηλα μπαζα,για την επαρχια μλαμε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Kαι τι περιμενες γκομενες με 3000 μισθο να ειναι αδυνατες μπαζα θα ναι σαν τις ελληνιδες απλα πιο ψηλα μπαζα,για την επαρχια μλαμε
Εχεις παει επαρχια ρωσσιας τυπε  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γιατι,χρειαζεται να παω?
Πηγαινε πρωτα να δεις συνθηκες ζωης στην επαρχια της ρωσσιας,να βλεπεις γυναικες με μουστακια
και τριχες στα χερια απο το κρυο και μετα ξαναελα να μιλησουμε.Οι ωραιες γυναικες στην ρωσσια ειναι μονο
στην πρωτευουσα και σε κεντρικες πολεις.Αν περιμενεις να δεις μουναρες στην επαρχια το χασες το τραινο
εκτος και αν εχεις να γαμησεις απο το 1821 οπως ο μπακαλης.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πηγαινε πρωτα να δεις συνθηκες ζωης στην επαρχια της ρωσσιας,να βλεπεις γυναικες με μουστακια
και τριχες στα χερια απο το κρυο και μετα ξαναελα να μιλησουμε.Οι ωραιες γυναικες στην ρωσσια ειναι μονο
στην πρωτευουσα και σε κεντρικες πολεις.Αν περιμενεις να δεις μουναρες στην επαρχια το χασες το τραινο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ωραιες γκομενες για σενα μπορει να ναι τα βουβαλια που πηδας στην ελλαδα με το ωραιο προσωπακι και κολο ελεφαντα,ας εχει τριχες στα χερια  και στον κολο,οταν κατσει στα τεσσερα θα την ξυρισω.
Οι ωραιες στην πρωτευουσα ειναι οι επαρχιωτισες που ερχονται να βρουν τον πλουσιο γαμπρο οι υπολοιπες πρωτευουσιανες ειναι τα ιδια μπαζα με αυτες που γαμας εσυ εδω και τις παρακαλας κι ολας  :2funny: :2funny: :2funny:

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ενω εσυ ξεσκιστηκες να γαμας ενα διμηνο δουλευεις μουτσος μετα ανεργος  :grin:,η πιρφορικη ζωη σου πλεον τελειωσε απο την αφραγκια,αναπολεις τις καλιες παλιες στιγμες που επαιρνες χοντρες και τις χρυσοπληρωνες μπας και γαμησεις  :2funny: :2funny:
Τωρα τις βγαζεις για χαμομηλι στο ζαχαροπλαστειο  :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ενω εσυ ξεσκιστηκες να γαμας ενα διμηνο δουλευεις μουτσος μετα ανεργος  :grin:,η πιρφορικη ζωη σου πλεον τελειωσε απο την αφραγκια,αναπολεις τις καλιες παλιες στιγμες που επαιρνες χοντρες και τις χρυσοπληρωνες μπας και γαμησεις  :2funny: :2funny:
Τωρα τις βγαζεις για χαμομηλι στο ζαχαροπλαστειο  :2funny: :2funny:

καποιος κλωνος θα εισαι και συ τυπε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom