Δεν υπαρχουν κλωνοι στο μπου τυπε...καποιος κλωνος θα εισαι και συ τυπε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Πρεπει να ειναι ενα μπαζο ο στελιος που ειχε παει μολδαβια με πουλμαν γιατι εκει νομιζε οτι θα γαμαει τσαμπακαποιος κλωνος θα εισαι και συ τυπε
και θα του τα πληρωνουν οι γκομενες γιατι νομιζε οτι ηταν ωραιος.Και τελικα κατεληξε να τρωει καθε μερα χαμπουργκερ
των 50 λεπτων στα μακντοναλντς της μολδαβιας μεχρι να γυρισει πισω.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Πρεπει να ειναι ενα μπαζο ο στελιος που ειχε παει μολδαβια με πουλμαν γιατι εκει νομιζε οτι θα γαμαει τσαμπα
και θα του τα πληρωνουν οι γκομενες γιατι νομιζε οτι ηταν ωραιος.Και τελικα κατεληξε να τρωει καθε μερα χαμπουργκερ
των 50 λεπτων στα μακντοναλντς της μολδαβιας μεχρι να γυρισει πισω.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ναι αυτο ομως εγινε πριν απο πανω απο 20 χρονια αυτο που δεν εχετε καταλαβει και προσπαθει να σας το πει και ο Φιντελ ειναι οτι ο κοσμος αλλαζει δεν μενει στασιμος οπως στην Ελλαδα.
Αν ο Ταύρος και η Καλλιθεα που μενεις ειναι καλητερος απο την Αγια Πετρουπολη εγω τι να πω?
Δεν εχει καμια σχεση η Ρωσσια και η Πολωνια του 1990 με τωρα.Οσο για της γκομενες στην Ελλαδα σε 10 μερες μια ωραια δεν ειδα!Αυτο το λενε ολοι οχι μονο εγω Στην Ελλαδα πρεπει να εχει της πιο ασχημες γκομενες στον κοσμο με διαφορα!
Οσο για τα διαμερισματα μου το ενα ειναι 47 τετραγωνικα το τρυαρι 88 και το αλλο κοντα στα 70.
Εχω τρια διαμερισματα που μενω μια στο ενα και μια στο αλλο πηγαινω για να αλλαζω περιβαλλον.Αυτο το εχουνε δει οσοι εχουν ερθει Αγια Πετρουπολη και με εχουν συναντισει και της γατες εχουν γνωρισει
μητσο για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, το σπιτι που μενεις ειναι αθλιο. δεν ξερω τι αλλα σπιτια εχεις παντως οσες φωτογραφιες εχεις βαλει ειναι απο το ιδιο σπιτι και μου θυμιζει τριτο υπογειο στην πλατεια βαθης. μεχρι και η εξοπορτα μου εκανε εντυπωση θυμαμαι, ετοιμορροπη η κασα.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
μητσο για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, το σπιτι που μενεις ειναι αθλιο. δεν ξερω τι αλλα σπιτια εχεις παντως οσες φωτογραφιες εχεις βαλει ειναι απο το ιδιο σπιτι και μου θυμιζει τριτο υπογειο στην πλατεια βαθης. μεχρι και η εξοπορτα μου εκανε εντυπωση θυμαμαι, ετοιμορροπη η κασα.
ρε το τραγικο ειναι ολοι αυτοι οι τυποι που πανε εξωτερικο και νομιζουν θα γαμανε τσαμπα
κ παλι με πουτανες νταλαβεριζονται
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ρε το τραγικο ειναι ολοι αυτοι οι τυποι που πανε εξωτερικο και νομιζουν θα γαμανε τσαμπα
κ παλι με πουτανες νταλαβεριζονται
νταξει ο μητσος το ριχνει στο θεμα της αισθητικης του εξωτερικου περιβαλλοντος εγω δεν το συμμεριζομαι αυτο. θα προτιμουσα ας πουμε να ζω βασιλιας σε χωριο παρα μουτσος στην πολη. ή αλλιως, καλυτερα να τρως βασιλικα σε ταβερνα παρα να κοιτας το εστιατοριο απ'εξω με τη μουτσουνα στη τζαμαρια σαν βασιλακης καϊλας.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
νταξει ο μητσος το ριχνει στο θεμα της αισθητικης του εξωτερικου περιβαλλοντος εγω δεν το συμμεριζομαι αυτο. θα προτιμουσα ας πουμε να ζω βασιλιας σε χωριο παρα μουτσος στην πολη. ή αλλιως, καλυτερα να τρως βασιλικα σε ταβερνα παρα να κοιτας το εστιατοριο απ'εξω με τη μουτσουνα στη τζαμαρια σαν βασιλακης καϊλας.
αυτος ετσι ζει?? σαν βασιλακης καιλας?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αυτος ετσι ζει?? σαν βασιλακης καιλας?
παραδειγμα εφερα δεν ειπα οτι ειναι βασιλακης καϊλας. δεν το κοροιδευω αλλα φαινεται να ζει στην ανεχεια εκει που διαλεξε. τα λεφτα και ο βηχας δεν κρυβονται η φραση αυτη ποτε δεν εχει διαψευστει.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
δεν το κοροιδευω αλλα φαινεται να ζει στην ανεχεια εκει που διαλεξε. τα λεφτα και ο βηχας δεν κρυβονται η φραση αυτη ποτε δεν εχει διαψευστει.
ρωσσια παντως πρεπει να ειναι πολυ ακριβα για ελληνες σημερα .Αυτος εχει 20χρονια εκει
παντως εχει αμαξι 40χιλ ευρω,με τοσα λεφτα να πηγαινε πριν 15 χρονια στη βουλγαρια θα χε αγορασει 3 διαμερισματα
και θα ταν και κυριλες
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.273
- Πόντοι
- 506
Με Ταυρο και Καλλιθεα ποτε δεν ειχα σχεση.Βορεια προαστια κατοικω απο τοτε που ηρθα Ελλαδα και αυτο σε διαμερισμα 105 τετρ.Σε ποσοστα η ρωσιδες ειναι πιο ομορφες αλλα υπαρχουν εξισου και ελληνιδες πολυ ομορφες.Τα μπουρδελακια που αγαπας τοσο πολυ ειναι πολυ φθηνοτερα εδω παντως. Δεν ξερω για ποιο λογο αυτοτιμωρεις τον εαυτο σου και μενεις εκει.Ναι αυτο ομως εγινε πριν απο πανω απο 20 χρονια αυτο που δεν εχετε καταλαβει και προσπαθει να σας το πει και ο Φιντελ ειναι οτι ο κοσμος αλλαζει δεν μενει στασιμος οπως στην Ελλαδα.
Αν ο Ταύρος και η Καλλιθεα που μενεις ειναι καλητερος απο την Αγια Πετρουπολη εγω τι να πω?
Δεν εχει καμια σχεση η Ρωσσια και η Πολωνια του 1990 με τωρα.Οσο για της γκομενες στην Ελλαδα σε 10 μερες μια ωραια δεν ειδα!Αυτο το λενε ολοι οχι μονο εγω Στην Ελλαδα πρεπει να εχει της πιο ασχημες γκομενες στον κοσμο με διαφορα!
Οσο για τα διαμερισματα μου το ενα ειναι 47 τετραγωνικα το τρυαρι 88 και το αλλο κοντα στα 70.
Εχω τρια διαμερισματα που μενω μια στο ενα και μια στο αλλο πηγαινω για να αλλαζω περιβαλλον.Αυτο το εχουνε δει οσοι εχουν ερθει Αγια Πετρουπολη και με εχουν συναντισει και της γατες εχουν γνωρισει
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Με Ταυρο και Καλλιθεα ποτε δεν ειχα σχεση.Βορεια προαστια κατοικω απο τοτε που ηρθα Ελλαδα και αυτο σε διαμερισμα 105 τετρ.Σε ποσοστα η ρωσιδες ειναι πιο ομορφες αλλα υπαρχουν εξισου και ελληνιδες πολυ ομορφες.Τα μπουρδελακια που αγαπας τοσο πολυ ειναι πολυ φθηνοτερα εδω παντως. Δεν ξερω για ποιο λογο αυτοτιμωρεις τον εαυτο σου και μενεις εκει.
μαζοχας τυπε
εσυ εισαι μισος ρωσος μαν?
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.273
- Πόντοι
- 506
Περηφανος Ελληνας ειμαι τυπε, δεν εχω ουτε μια σταγονα ρωσικου αιματος.μαζοχας τυπε
εσυ εισαι μισος ρωσος μαν?
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Περηφανος Ελληνας ειμαι τυπε, δεν εχω ουτε μια σταγονα ρωσικου αιματος.
α οκ γιατι ελεγες οτι εχεις γεννηθει εκει
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.273
- Πόντοι
- 506
Η παππουδες μου ηταν ανταρτες και γεννηθηκα στην εξοριαα οκ γιατι ελεγες οτι εχεις γεννηθει εκει
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Η παππουδες μου ηταν ανταρτες και γεννηθηκα στην εξορια
Τασκενδη τυπε? προσεχε μη το μαθει ο λακης33
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τοτε εισαι εξαιρεση απο τον κανονα.Εκάλη που μενεις?Κοντα στη Λιάνη? Και το Σκυλοχάρα που τον ξερεις?Μη μου πεις οτι ο Μουτζουρης ειναι κ'αυτος γειτονας σου απο την Εκάλη? Ενα πουλακι μου ειπε οτι η εδρα σου ειναι Νεα Σμυρνη-ΚαλλιθεαΜε Ταυρο και Καλλιθεα ποτε δεν ειχα σχεση.Βορεια προαστια κατοικω απο τοτε που ηρθα Ελλαδα και αυτο σε διαμερισμα 105 τετρ.Σε ποσοστα η ρωσιδες ειναι πιο ομορφες αλλα υπαρχουν εξισου και ελληνιδες πολυ ομορφες.Τα μπουρδελακια που αγαπας τοσο πολυ ειναι πολυ φθηνοτερα εδω παντως. Δεν ξερω για ποιο λογο αυτοτιμωρεις τον εαυτο σου και μενεις εκει.
Σχετικα με το διαμερισμα μου η τιμη του ηταν το Νοεμβριο του 2013 πανω απο 120.000 Ευρω και μιλαμε οτι πουλιουντε τα διαμερισματα αμεσως στη Ρωσσια οχι οπως στην Ελλαδα που το πουλας 2 χρονια και αγοραστες δεν βλεπεις Και για τ'αμαξι λεγατε .Οποιος θελει στο ιντερνετ ειναι γεματο αγγελιες για να δειτε οποιος θελει της τιμες των διαμερισματων εδω.
Ελληνιδες ομορφες που ειδες?Εγω σε 10 μερες δεν ειδα καμια
Πως, εχει και ομορφες ελληνιδες απλα η θα ναι κατω των 20 χρονων η θα πρεπει να ζητιανευεις στο φβ με τις ωρες κανοντας δημοσιες σχεσεις για να δειξεις οτι αξιζεις τις προσοχης του χρυσου μουνιου της,η να τριγυρνας σαν τον μπολντεμορντ με 500 φιλες μεχρι να σου κατσει καποτε καμια της προκοπηςΤοτε εισαι εξαιρεση απο τον κανονα.Εκάλη που μενεις?Κοντα στη Λιάνη? Και το Σκυλοχάρα που τον ξερεις?Μη μου πεις οτι ο Μουτζουρης ειναι κ'αυτος γειτονας σου απο την Εκάλη? Ενα πουλακι μου ειπε οτι η εδρα σου ειναι Νεα Σμυρνη-Καλλιθεα
Σχετικα με το διαμερισμα μου η τιμη του ηταν το Νοεμβριο του 2013 πανω απο 120.000 Ευρω και μιλαμε οτι πουλιουντε τα διαμερισματα αμεσως στη Ρωσσια οχι οπως στην Ελλαδα που το πουλας 2 χρονια και αγοραστες δεν βλεπεις Και για τ'αμαξι λεγατε .Οποιος θελει στο ιντερνετ ειναι γεματο αγγελιες για να δειτε οποιος θελει της τιμες των διαμερισματων εδω.
Ολοι αυτοι που τα κανουν αυτα ομως δεν ειναι πιρφοροι :S,ειναι γαμιαδες που γαμαν αβερτα,ετσι λενε τουλαχιστον στους αλλους
Μετα ειναι και οι πουα αλλοι σουπερ γαμιαδες που εφευρισκουν 1500 τροπους να γαμησουν.
Ειναι τοσο μουναρες οι ελλεηνιδες και εναι τοσο ευκολο να τις γαμησεις που ολοι αυτοι συνωστιζονται στα τσατ ρουμς και παρακαλανε να γαμησουν ο καθενας με τον δικο του τροπο,και μετα μπαινουν στο μπου ολοι μαζι και λεν για τον παραδεισο που λεγεται ελλαδα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Πως, εχει και ομορφες ελληνιδες απλα η θα ναι κατω των 20 χρονων η θα πρεπει να ζητιανευεις στο φβ με τις ωρες κανοντας δημοσιες σχεσεις για να δειξεις οτι αξιζεις τις προσοχης του χρυσου μουνιου της,η να τριγυρνας σαν τον μπολντεμορντ με 500 φιλες μεχρι να σου κατσει καποτε καμια της προκοπης
Ολοι αυτοι που τα κανουν αυτα ομως δεν ειναι πιρφοροι :S,ειναι γαμιαδες που γαμαν αβερτα,ετσι λενε τουλαχιστον στους αλλους
Μετα ειναι και οι πουα αλλοι σουπερ γαμιαδες που εφευρισκουν 1500 τροπους να γαμησουν.
Ειναι τοσο μουναρες οι ελλεηνιδες και εναι τοσο ευκολο να τις γαμησεις που ολοι αυτοι συνωστιζονται στα τσατ ρουμς και παρακαλανε να γαμησουν ο καθενας με τον δικο του τροπο,και μετα μπαινουν στο μπου ολοι μαζι και λεν για τον παραδεισο που λεγεται ελλαδα
epic post
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.273
- Πόντοι
- 506
Βορεια προαστια δεν ειναι μονο οι Εκαλη,απο το Ψυχικο και πανω ολα ειναι βορεια προαστια. Νεα Σμυρνη πινω καφε με τον φιλο μας τον Σινοχαρα, αυτο δεν σημαινει οτι κατοικω εκει.Τον τελευταιο καιρο καθε εβδομαδα καινουργια γκομενα φερνει,εχει καταντησει την περιοχη πασαρελα.Τοτε εισαι εξαιρεση απο τον κανονα.Εκάλη που μενεις?Κοντα στη Λιάνη? Και το Σκυλοχάρα που τον ξερεις?Μη μου πεις οτι ο Μουτζουρης ειναι κ'αυτος γειτονας σου απο την Εκάλη? Ενα πουλακι μου ειπε οτι η εδρα σου ειναι Νεα Σμυρνη-Καλλιθεα
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.273
- Πόντοι
- 506
Μη του το πεις γιατι φοβαμαιΤασκενδη τυπε? προσεχε μη το μαθει ο λακης33