Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλα αντε ελα να βγουμε μαζι να τη πεφτεις σε αγνωστες και να σε δω  :2funny:
Καλα,να δεχοταν και να τον εβγαζες καμια φοτο να τον βλεπαμε εδω  :2funny: :2funny:,θα γελουσαμε καμια βδομαδα,σαν τον πικερ θα ναι σε λιγο πιο μπαζολε  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καλα,να δεχοταν και να τον εβγαζες καμια φοτο να τον βλεπαμε εδω  :2funny: :2funny:,θα γελουσαμε καμια βδομαδα,σαν τον πικερ θα ναι σε λιγο πιο μπαζολε  :grin:

να μην ειναι και σαν το Σινοχαρα το ζουμπουρλουδικο αγορι  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με μπερδευεις με καποιον αλλον... :think:
Ε κατι τετοιες μαλακιες σαν εσενα ελεγε και ενας αλλος οτι τις εβλεπε ολες μπαζα και τελικα αποδειχτηκε οτι ηταν σαν τον Τσακωνα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποιος εχει δεχτει να βγει φωτο εδω φατσα καρτα ρε μαν εκτος απο κατι τελειωμενους οπως ο δημητρακης,ο τακμαν,ο πικερ,ο λακης..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ποιος εχει δεχτει να βγει φωτο εδω φατσα καρτα ρε μαν εκτος απο κατι τελειωμενους οπως ο δημητρακης,ο τακμαν,ο πικερ,ο λακης..

ο λακης33 βγηκε φοτο  :o :o :o :o βαλτην να τη δω  :grin:

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πρεπει να βγεις και συ μια φοτο για να δουμε πως καταφερνεις και πηδας τα σαλονικιοτικα μωρα...για να ζηλεψουμε,εισαι πλεον ενα σημαντικο μελος του μπου  :grin:,ισαξιο του μπολντεμορτ,πικερ,αχαχουχα που ειναι ολοι ειδωλα μου  :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πρεπει να βγεις και συ μια φοτο για να δουμε πως καταφερνεις και πηδας τα σαλονικιοτικα μωρα...για να ζηλεψουμε,εισαι πλεον ενα σημαντικο μελος του μπου  :grin:,ισαξιο του μπολντεμορτ,πικερ,αχαχουχα που ειναι ολοι ειδωλα μου  :S

ποιος κλωνος να εισαι εσυ αραγε  :grin:

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειμαι κλωνος,παντα θαυμαζα τον μαστερ οταν εμπαινα ως επισκεπτης και συμφωνουσα με τις αποψεις του,κατι απαισια τρολλ ομως οπως ο μουτσος 21 τον κοροιδευουν,και εγω δεν συμφωνω με αυτο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν ειμαι κλωνος,παντα θαυμαζα τον μαστερ οταν εμπαινα ως επισκεπτης και συμφωνουσα με τις αποψεις του,κατι απαισια τρολλ ομως οπως ο μουτσος 21 τον κοροιδευουν,και εγω δεν συμφωνω με αυτο...
o μουτσος21 ειναι τυπος. :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Nαι, αν παει σε 2 πσωνομαγαζα κατι θα αλλαξει,εγω κυριακη που κατεβαινα το μαιο για καφε βαρεθηκα να βλεπω μπαζα να τριγυρνανε,στο τελος μετανοιωσα που βγηκα απο το μπαζο μαζομα,ασχημια μπαζιλα παντου,πως ανεχονται και τον εαυτο τους να ναι ετσι.

Η να πουμε για τις νανογκομενες,1.50 με ποδια 20 εκατοστα  :2funny: :2funny:,μονο η αγγλια μπορει να ανταγωνιστει αυτες τις πατσαβουρες.
Μαλακα τι γαματε σε αυτες τις χωρες μερικους που τους βλεπω να κυκλοφορουν με τις μπαζολες τους λυπαμαι πραγματικα,εγω θα το σκεφτομυν πολυ σοβαρα να αυτοκτονησω  :S
Ενας λογος που αυξηθηκαν οι αυτοκτονιες ειναι και αυτος για να γλυτωσουν απο τις μπαζολες  :grin:
Σ'αυτο εχεις δικιο ειδα κατι μπάζα στην Ελλαδα και πηγαινανε με γκομενο αγκαλιά  :2funny: και αυτος ηταν περιφανος που ειχε γκομενα  :2funny:!
Βεβαια εδω στο σα'ι'τ ολα θα τα δεις και θα τα ακουσεις  :2funny:Θα δεις Ρωσσοποντιους που μενουνε στα βορεια προαστια  :2funny:Θα ακουσεις να λενε οτι οι Ελεηνιδες ειναι οι πιο ωραιες γκομενες στον κοσμο  :2funny:.Η Αγια Πετρουπολη ειναι μουντή,φτωχή και ειναι γεματη με λακουβες με νερό ο κοσμος ειναι παμφτωχος και κακος :2funny:.Και φυσικα αυτο που λενε ολοι οι υπαναπτικτοι που δεν εχουνε παει παραεξω οτι η Ελλαδα εχει το καλητερο κλιμα στον κοσμο,η Ελλαδα εχει της καλητερες παραλιες σε ολο τον κοσμο,η Ελλαδα εχει την καλητερη ζωη σε ολο τον κοσμο και ειναι το καλητερο μερος για να ζησει κανεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Αν παρεις εναν Αιθιοπα ή ενα Σομαλό που δεν εχει παει ποτέ πουθενα εξω απο την Αντίς Αμπέμπα και το Μογκαντίσου θα σου απαντησει τα ιδια  :2funny: οτι η Αιθιοπία και η Σομαλία αντιστοιχα ειναι τα καλητερα μερη στον κοσμο  :2funny:.

Ρε ζωα δεν εχετε δει τα βιντεακια μου στα οδοιπορικα?Δεν ειδατε τι αμαξι κυκλοφορει?Δεν ειδατε πως ειναι ο κοσμος και πως ειναι η πόλη?
Μ'αρεσει που ολοι οι υπαναπτικτοι και ασχετοι γραφουνε οτι  :jerking: τους κατεβει.Δε λεω μερικοι ειχαν ερθει εδω πριν απο 10-20 χρονια για μια δυο μερες και τα ειδαν ολα και ξερουν τα παντα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.
  Εγω μιλαω με στοιχεια οταν γραφω κατι και μαζι μου συμφωνουν και ο Χάρης και ο Φιντέλ  που εχουν καποια σχεση με το εξωτερικο.Και αυτοι ψεματα λενε?

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Βρε ηλίθιε πορδομεταναστή,μας έχεις βγάλει την Ρωσία καλύτερο κράτος από την Γερμανία και το κλίμα της Αγίας Πετρούπολης καλύτερο από της Αθήνας :2funny:
βλαχαδερό :2funny:

Επισκέπτης
Βρε ηλίθιε πορδομεταναστή,μας έχεις βγάλει την Ρωσία καλύτερο κράτος από την Γερμανία και το κλίμα της Αγίας Πετρούπολης καλύτερο από της Αθήνας :2funny:
βλαχαδερό :2funny:

Ἡ Ρωσσία εἶναι πόρρω καλύτερον κράτος τῆς Γερμανίας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:)
4η πιο δυστυχισμένη χώρα στον κόσμο είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα της Gallup για τα θετικά και αρνητικά συναισθήματα. Η χώρα μας είναι μάλιστα μια θέση πίσω από την ταραγμένη Αίγυπτο και μια θέση πάνω από την εμπόλεμη Συρία. Στην κορυφή βρίσκεται το Ιράκ και αμέσως μετά το Ιράν.   Η Gallup μέτρησε τα αρνητικά συναισθήματα πολιτών σε 138 χώρες το 2013 ρωτώντας τους «αν την προηγούμενη μέρα ένιωσαν θυμό, λύπη, άγχος, φυσικό πόνο ή ανησυχία».   Το δείγμα ήταν 1.000 άτομα που ρωτήθηκαν με τηλεφωνικές αλλά και προσωπικές συνεντεύξεις.

Η δεκάδα των πιο δυστυχισμένων χωρών       

Ιράκ   
Ιράν   
Αίγυπτος     
Ελλάδα     
Συρία     
Σιέρα Λεόνε     
Κύπρος     
Κατεχόμενα (Βόρεια Κύπρος)     
Καμπότζη   
Απαντησες εσυ για 'μενα  :) στον βλάκα!Εκτος αυτου στην Ελλαδα δεν βλεπει κανεις καμια προοδο.Οπως ηταν το 1990 ετσι ειναι και τωρα πολυ λιγα πραγματα εχουν αλλαξει.Οταν στη Ρωσσια μεσα σε 2-3 χρονια μπορει να γινουν τρομερες αλλαγες!
  Αυτο το βλεπω εγω οταν ερχομαι δεν βλεπω καμια αλλαγη τοσα χρονια ουτε στην Αθήνα ουτε και στον πλυθισμο.
  Ο υπολοιπος κοσμος ομως πηγαινει μπροστα δεν μενει στασιμος.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
:)Απαντησες εσυ για 'μενα  :) στον βλάκα!Εκτος αυτου στην Ελλαδα δεν βλεπει κανεις καμια προοδο.Οπως ηταν το 1990 ετσι ειναι και τωρα πολυ λιγα πραγματα εχουν αλλαξει.Οταν στη Ρωσσια μεσα σε 2-3 χρονια μπορει να γινουν τρομερες αλλαγες!
  Αυτο το βλεπω εγω οταν ερχομαι δεν βλεπω καμια αλλαγη τοσα χρονια ουτε στην Αθήνα ουτε και στον πλυθισμο.

Αυτο ειναι πολυ μεγαλη αληθεια.
Ο κοσμος προοδευει, κι εμεις μενουμε στασιμοι ή και παμε και χειροτερα.
Κοιταξτε που ηταν η ρωσια πριν 20 χρονια και που ειναι σημερα.
Και δειτε και την ελλαδα πως κατηντησε και πως την κατηντησαν...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτο ειναι πολυ μεγαλη αληθεια.
Ο κοσμος προοδευει, κι εμεις μενουμε στασιμοι ή και παμε και χειροτερα.
Κοιταξτε που ηταν η ρωσια πριν 20 χρονια και που ειναι σημερα.
Και δειτε και την ελλαδα πως κατηντησε και πως την κατηντησαν...
Την ελλαδα την καταστρεψαν οι cool11 που ψαχνουν γκομενα 8 χρονια και δεν βρισκουν. :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:)Απαντησες εσυ για 'μενα  :) στον βλάκα!Εκτος αυτου στην Ελλαδα δεν βλεπει κανεις καμια προοδο.Οπως ηταν το 1990 ετσι ειναι και τωρα πολυ λιγα πραγματα εχουν αλλαξει.Οταν στη Ρωσσια μεσα σε 2-3 χρονια μπορει να γινουν τρομερες αλλαγες!

Την επόμενη φορά που θα έρθεις,πάλι τα ίδια θα δεις και χειρότερα... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom