kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Ναι ολες οι σαλονικιες μολις σε ειδαν ειπαν ηρθε ο αθηναιος μουτσος να μας γαμησει και σου ανοιξανε τα ποδια
Ναι ολες οι σαλονικιες μολις σε ειδαν ειπαν ηρθε ο αθηναιος μουτσος να μας γαμησει και σου ανοιξανε τα ποδια
Καλα,να δεχοταν και να τον εβγαζες καμια φοτο να τον βλεπαμε εδω ,θα γελουσαμε καμια βδομαδα,σαν τον πικερ θα ναι σε λιγο πιο μπαζολεκαλα αντε ελα να βγουμε μαζι να τη πεφτεις σε αγνωστες και να σε δω
Καλα,να δεχοταν και να τον εβγαζες καμια φοτο να τον βλεπαμε εδω ,θα γελουσαμε καμια βδομαδα,σαν τον πικερ θα ναι σε λιγο πιο μπαζολε
Ε κατι τετοιες μαλακιες σαν εσενα ελεγε και ενας αλλος οτι τις εβλεπε ολες μπαζα και τελικα αποδειχτηκε οτι ηταν σαν τον Τσακωνα.Με μπερδευεις με καποιον αλλον...
Ποιος εχει δεχτει να βγει φωτο εδω φατσα καρτα ρε μαν εκτος απο κατι τελειωμενους οπως ο δημητρακης,ο τακμαν,ο πικερ,ο λακης..Καλα,να δεχοταν και να τον εβγαζες καμια φοτο να τον βλεπαμε εδω ,θα γελουσαμε καμια βδομαδα,σαν τον πικερ θα ναι σε λιγο πιο μπαζολε
Ποιος εχει δεχτει να βγει φωτο εδω φατσα καρτα ρε μαν εκτος απο κατι τελειωμενους οπως ο δημητρακης,ο τακμαν,ο πικερ,ο λακης..
Πρεπει να βγεις και συ μια φοτο για να δουμε πως καταφερνεις και πηδας τα σαλονικιοτικα μωρα...για να ζηλεψουμε,εισαι πλεον ενα σημαντικο μελος του μπου ,ισαξιο του μπολντεμορτ,πικερ,αχαχουχα που ειναι ολοι ειδωλα μου :SΠοιος εχει δεχτει να βγει φωτο εδω φατσα καρτα ρε μαν εκτος απο κατι τελειωμενους οπως ο δημητρακης,ο τακμαν,ο πικερ,ο λακης..
Πρεπει να βγεις και συ μια φοτο για να δουμε πως καταφερνεις και πηδας τα σαλονικιοτικα μωρα...για να ζηλεψουμε,εισαι πλεον ενα σημαντικο μελος του μπου ,ισαξιο του μπολντεμορτ,πικερ,αχαχουχα που ειναι ολοι ειδωλα μου :S
o μουτσος21 ειναι τυπος.Δεν ειμαι κλωνος,παντα θαυμαζα τον μαστερ οταν εμπαινα ως επισκεπτης και συμφωνουσα με τις αποψεις του,κατι απαισια τρολλ ομως οπως ο μουτσος 21 τον κοροιδευουν,και εγω δεν συμφωνω με αυτο...
Σ'αυτο εχεις δικιο ειδα κατι μπάζα στην Ελλαδα και πηγαινανε με γκομενο αγκαλιά και αυτος ηταν περιφανος που ειχε γκομενα !Nαι, αν παει σε 2 πσωνομαγαζα κατι θα αλλαξει,εγω κυριακη που κατεβαινα το μαιο για καφε βαρεθηκα να βλεπω μπαζα να τριγυρνανε,στο τελος μετανοιωσα που βγηκα απο το μπαζο μαζομα,ασχημια μπαζιλα παντου,πως ανεχονται και τον εαυτο τους να ναι ετσι.
Η να πουμε για τις νανογκομενες,1.50 με ποδια 20 εκατοστα ,μονο η αγγλια μπορει να ανταγωνιστει αυτες τις πατσαβουρες.
Μαλακα τι γαματε σε αυτες τις χωρες μερικους που τους βλεπω να κυκλοφορουν με τις μπαζολες τους λυπαμαι πραγματικα,εγω θα το σκεφτομυν πολυ σοβαρα να αυτοκτονησω :S
Ενας λογος που αυξηθηκαν οι αυτοκτονιες ειναι και αυτος για να γλυτωσουν απο τις μπαζολες
Βρε ηλίθιε πορδομεταναστή,μας έχεις βγάλει την Ρωσία καλύτερο κράτος από την Γερμανία και το κλίμα της Αγίας Πετρούπολης καλύτερο από της Αθήνας
βλαχαδερό
AΞΙΟΣ !!!!!!!!!!
Απαντησες εσυ για 'μενα στον βλάκα!Εκτος αυτου στην Ελλαδα δεν βλεπει κανεις καμια προοδο.Οπως ηταν το 1990 ετσι ειναι και τωρα πολυ λιγα πραγματα εχουν αλλαξει.Οταν στη Ρωσσια μεσα σε 2-3 χρονια μπορει να γινουν τρομερες αλλαγες!4η πιο δυστυχισμένη χώρα στον κόσμο είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα της Gallup για τα θετικά και αρνητικά συναισθήματα. Η χώρα μας είναι μάλιστα μια θέση πίσω από την ταραγμένη Αίγυπτο και μια θέση πάνω από την εμπόλεμη Συρία. Στην κορυφή βρίσκεται το Ιράκ και αμέσως μετά το Ιράν. Η Gallup μέτρησε τα αρνητικά συναισθήματα πολιτών σε 138 χώρες το 2013 ρωτώντας τους «αν την προηγούμενη μέρα ένιωσαν θυμό, λύπη, άγχος, φυσικό πόνο ή ανησυχία». Το δείγμα ήταν 1.000 άτομα που ρωτήθηκαν με τηλεφωνικές αλλά και προσωπικές συνεντεύξεις.
Η δεκάδα των πιο δυστυχισμένων χωρών
Ιράκ
Ιράν
Αίγυπτος
Ελλάδα
Συρία
Σιέρα Λεόνε
Κύπρος
Κατεχόμενα (Βόρεια Κύπρος)
Καμπότζη
Απαντησες εσυ για 'μενα στον βλάκα!Εκτος αυτου στην Ελλαδα δεν βλεπει κανεις καμια προοδο.Οπως ηταν το 1990 ετσι ειναι και τωρα πολυ λιγα πραγματα εχουν αλλαξει.Οταν στη Ρωσσια μεσα σε 2-3 χρονια μπορει να γινουν τρομερες αλλαγες!
Αυτο το βλεπω εγω οταν ερχομαι δεν βλεπω καμια αλλαγη τοσα χρονια ουτε στην Αθήνα ουτε και στον πλυθισμο.
Ο υπολοιπος κοσμος ομως πηγαινει μπροστα δεν μενει στασιμος.
Την ελλαδα την καταστρεψαν οι cool11 που ψαχνουν γκομενα 8 χρονια και δεν βρισκουν.Αυτο ειναι πολυ μεγαλη αληθεια.
Ο κοσμος προοδευει, κι εμεις μενουμε στασιμοι ή και παμε και χειροτερα.
Κοιταξτε που ηταν η ρωσια πριν 20 χρονια και που ειναι σημερα.
Και δειτε και την ελλαδα πως κατηντησε και πως την κατηντησαν...
Tελικά δεν γαμάς κώλο έσυ ;Την ελλαδα την καταστρεψαν οι cool11 που ψαχνουν γκομενα 8 χρονια και δεν βρισκουν.
Απαντησες εσυ για 'μενα στον βλάκα!Εκτος αυτου στην Ελλαδα δεν βλεπει κανεις καμια προοδο.Οπως ηταν το 1990 ετσι ειναι και τωρα πολυ λιγα πραγματα εχουν αλλαξει.Οταν στη Ρωσσια μεσα σε 2-3 χρονια μπορει να γινουν τρομερες αλλαγες!
Αυτο το βλεπω εγω οταν ερχομαι δεν βλεπω καμια αλλαγη τοσα χρονια ουτε στην Αθήνα ουτε και στον πλυθισμο.
Ο υπολοιπος κοσμος ομως πηγαινει μπροστα δεν μενει στασιμος.
AΞΙΟΣ !!!!!!!!!!