Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
:)Απαντησες εσυ για 'μενα  :) στον βλάκα!Εκτος αυτου στην Ελλαδα δεν βλεπει κανεις καμια προοδο.Οπως ηταν το 1990 ετσι ειναι και τωρα πολυ λιγα πραγματα εχουν αλλαξει.Οταν στη Ρωσσια μεσα σε 2-3 χρονια μπορει να γινουν τρομερες αλλαγες!
  Αυτο το βλεπω εγω οταν ερχομαι δεν βλεπω καμια αλλαγη τοσα χρονια ουτε στην Αθήνα ουτε και στον πλυθισμο.
  Ο υπολοιπος κοσμος ομως πηγαινει μπροστα δεν μενει στασιμος.

οταν λες υπολοιπος κοσμος?για διευκρινισε το λιγακι  :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Αυτο ειναι πολυ μεγαλη αληθεια.
Ο κοσμος προοδευει, κι εμεις μενουμε στασιμοι ή και παμε και χειροτερα.
Κοιταξτε που ηταν η ρωσια πριν 20 χρονια και που ειναι σημερα.
Και δειτε και την ελλαδα πως κατηντησε και πως την κατηντησαν...
Καταρχας να συγκρινουμε την οικονομια της Ρωσιας και της Ελλαδας ειναι τελειος ακυρη συγκριση. Η Ρωσια ηταν και ειναι υπερδυναμη κι αν εκανε κοιλια μια εικοσαετια γρηγορα επανηλθε στο προσκηνιο. Ειναι ανομοια συγκριση γιατι μιλαμε για την μεγαλυτερη χωρα του κοσμου με πολυ παραπανω εκταση,πληθυσμο και πλουτο. Σε φυσικες ομορφιες και ιστορια η Ελλαδα ειναι αδιαμφισβήτητος νικητης σε ολα τα αλλα η Ρωσια ειναι πολυ μπροστα μας.Αν βαλουμε ομως διπλα μας ομοιες χωρες οπως,Πορτογαλια,Βουλγαρια,Σερβια κτλ θα δουμε οτι σε πολλες απο αυτες τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απο εμας και πολυ χειροτερα απο οτι ηταν μια εικοσαετια πριν. Ο κοσμος προοδευει επιλεκτικα καπου και καπου καταβαραθρωνεται

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Καταρχας να συγκρινουμε την οικονομια της Ρωσιας και της Ελλαδας ειναι τελειος ακυρη συγκριση. Η Ρωσια ηταν και ειναι υπερδυναμη κι αν εκανε κοιλια μια εικοσαετια γρηγορα επανηλθε στο προσκηνιο. Ειναι ανομοια συγκριση γιατι μιλαμε για την μεγαλυτερη χωρα του κοσμου με πολυ παραπανω εκταση,πληθυσμο και πλουτο. Σε φυσικες ομορφιες και ιστορια η Ελλαδα ειναι αδιαμφισβήτητος νικητης σε ολα τα αλλα η Ρωσια ειναι πολυ μπροστα μας.Αν βαλουμε ομως διπλα μας ομοιες χωρες οπως,Πορτογαλια,Βουλγαρια,Σερβια κτλ θα δουμε οτι σε πολλες απο αυτες τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απο εμας και πολυ χειροτερα απο οτι ηταν μια εικοσαετια πριν. Ο κοσμος προοδευει επιλεκτικα καπου και καπου καταβαραθρωνεται

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
κ Αγγλια Κ ΗΠΑ ειναι χειροτερα απο πριν μια εικοσαετια να προσθεσω εγω  :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
κ Αγγλια Κ ΗΠΑ ειναι χειροτερα απο πριν μια εικοσαετια να προσθεσω εγω  :grin:

Μεγάλες αλλάγές γίνονται μετά από πολέμους φυσικούς ή/καί αλλαγές πολιτικών-οικονομικών συστημάτων. Στά ενδιάμεσα υπάρχει φθορά. Ή Ελλάδα άλλαξε πολύ στά 75-95 όταν ισχυροποίησε κάποια μεσαία τάξη. Μετά από μία ιστορική πολιτιακή αλλαγή δηλαδή. Ή Ρωσία εκβιομηχανίστηκε σέ ρυθμούς παγκοσμίου ρεκόρ επί Σταλινισμού αλλά υπέφερε ή κοινωνία χάρη δημιουργίας τών υποδομών, άργησε σέ επιπεδο βιοτικών δυτικών στάνταρ καί πλέον όταν βγήκε από τό ψυγείο (έκανε πολιτιακή αλλαγή πάλι), οδήγησε στό νά δημιούργησε μεσαία τάξη μετά τό 2000, κάτι άγνωστο καί μέ Τσάρους καί μέ Λένιν κλπ... Γιά αυτό είναι εντυπωσιακό, γίνανε όλα μαζεμένα καί φυσικά ό νεοπλουτισμός βάρεσε κόκκινο. Καί ή Πολωνία έχει κάνει μεσαία τάξη καί μοντερνοποίηση δυνατή.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μεγάλες αλλάγές γίνονται μετά από πολέμους φυσικούς ή/καί αλλαγές πολιτικών-οικονομικών συστημάτων. Ή Ελλάδα άλλαξε πολύ στά 75-95 όταν ισχυροποίησε κάποια μεσαία τάξη. Μέτά από μία ιστορική πολιτιακή αλλαγή δηλαδή. Ή Ρωσία εκβιομηχανίστηκε σέ ρυθμούς παγκοσμίου ρεκόρ επί Σταλινισμού αλλά υπέφερε ή κοινωνία χάρη τών υποδομών, άργησε σέ επιπεδο βιοτικών δυτικών στάνταρ καί πλέον όταν βγήκε από τό ψυγείο καί δημιούργησε μεσαία τάξη έγινε μετά τό 2000, κάτι άγνωστο καί μέ Τσάρους καί μέ Λένιν κλπ... Γιά αυτό είναι εντυπωσιακό, γίνανε όλα μαζεμένα καί φυσικά ό νεοπλουτισμός βάρεσε κόκκινο.

σωστοτατος

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Ετσι οπως φαινεται στην φωτογραφια ο πορδομεταναστης με την μηχανη διπλα του μοιαζει σαν νανος και δεν πιστευω να ειναι περισσοτερο απο εναμισο μετρο υψος  :2funny:

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
10313974_241526976037441_5619227555917864361_n.jpg

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ετσι οπως φαινεται στην φωτογραφια ο πορδομεταναστης με την μηχανη διπλα του μοιαζει σαν νανος και δεν πιστευω να ειναι περισσοτερο απο εναμισο μετρο υψος   :2funny:

πορδομεταναστης  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακόμα χειρότερα φίλε....
Εχω μια υποψια οτι και οι δυο ειναι ο Σκυλοχάρας  :2funny: Μετα το ρεζηλικι που επαθε μονο με κλωνους γραφει  :2funny:
Μεγάλες αλλάγές γίνονται μετά από πολέμους φυσικούς ή/καί αλλαγές πολιτικών-οικονομικών συστημάτων. Στά ενδιάμεσα υπάρχει φθορά. Ή Ελλάδα άλλαξε πολύ στά 75-95 όταν ισχυροποίησε κάποια μεσαία τάξη. Μετά από μία ιστορική πολιτιακή αλλαγή δηλαδή. Ή Ρωσία εκβιομηχανίστηκε σέ ρυθμούς παγκοσμίου ρεκόρ επί Σταλινισμού αλλά υπέφερε ή κοινωνία χάρη δημιουργίας τών υποδομών, άργησε σέ επιπεδο βιοτικών δυτικών στάνταρ καί πλέον όταν βγήκε από τό ψυγείο (έκανε πολιτιακή αλλαγή πάλι), οδήγησε στό νά δημιούργησε μεσαία τάξη μετά τό 2000, κάτι άγνωστο καί μέ Τσάρους καί μέ Λένιν κλπ... Γιά αυτό είναι εντυπωσιακό, γίνανε όλα μαζεμένα καί φυσικά ό νεοπλουτισμός βάρεσε κόκκινο. Καί ή Πολωνία έχει κάνει μεσαία τάξη καί μοντερνοποίηση δυνατή.
Αυτες της χωρες αν καποιος εχει παει 10 χρονια πριν δεν θα της γνωρισει αν παει τωρα!Η Πολωνία ενω ξεκηνισε το 1990 με κατεστραμενη οικονομια και μια απαρχαιωμενη βιομηχανία τωρα εχει γινει ο Τίγρης της Ευρωπης και οι Πολωνοι απολαμβανουν πολλες ανεσεις αυτο μπορει να σας το επιβεβαιωσει και ο Φιντέλ.
 Εκει που η Ελλαδα εχει μεινει πολυ πισω 50 χρονια ειναι στις μεταφορες τα τραινα στην εποχη μας πηγαινουν με 250-300 χλμ. ακομα και το сапсан  (που στην πραξη ειναι Siemens) στη Ρωσσια πηγαινει με 200 και στο μελλον θα πηγαινει με 250.Στη Γαλλία σε πολυ λιγες ωρες απο το Παρησι εισαι στη Μασσαλία τα τραινα εκει πηγαινουν με 300+ χλμ/ωρα για την Κίνα και την Ιαπωνια δεν το συζηταμε τα εκει τραινα πηγαινουν με εξωπραγματικες ταχυτητες.Τα τραινα στην Ελλαδα ουτε με 100 δεν πηγαινουν  :2funny: με 60 πανε  :2funny: για να πας Θεσσαλονικη θελει πανω απο 8 ωρες  :headbang:!Για το μετρό της Αθήνας δεν μιλαω η τεχνολογια του ειναι του 1960 πηγαινει με γελοίες ταχυτητες 60-70 χλμ/ωρα!
 Σχετικα με της υποδομες και της ανεσεις της Αθηνας σας εχω μιλησει :2funny:μπορουνε να συγκριθουνε μονο με Αφρικανικες χωρες! :headbang: Π.Χ. στην Πολωνία καποιος εχει πολυ περισσοτερες ανεσεις σε σχεση με την Ελλαδα.Για Αγια Πετρουπολη και Μόσχα δεν το συζηταω καν.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
για αυτο δεν προκειται να ερθω αθηνα,εχω μαθει με ανεσεις.κιεβο πηγαινα μεχρι 3-4 στασεις πιο κατω με το μετρο,ειχα 24α μεγαλα καταστηματα για ψωνια,τιν πιτσα μου αν ηθελα να φαω 5 το πρωι.οδησσο παλη διπλα μου εχω 3 μεγαλα καταστηματα 24α με φαγητο και οτι χρειαζεσαι.

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Την ελλαδα την καταστρεψαν οι cool11 που ψαχνουν γκομενα 8 χρονια και δεν βρισκουν. :grin:
Μαστερ εμαθα απο καποιους συναγωνιστες που σε ειδαν οτι ο πικερ ειναι πιο ωραιος απο σενα  :2funny: :2funny: :2funny:
Ακομα εμαθα απο εγκυρες πηγες που δεν μπορω να αποκαλυψω οτι κυνηγουσες πολυ καιρο στις αρχες την εριναλ,και συναντηθηκατε στη θεσσαλονικη και μολις σε ειδε εξαφανιστηκε  :2funny: :2funny: :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
 Εκει που η Ελλαδα εχει μεινει πολυ πισω 50 χρονια ειναι στις μεταφορες τα τραινα στην εποχη μας πηγαινουν με 250-300 χλμ. ακομα και το сапсан  (που στην πραξη ειναι Siemens) στη Ρωσσια πηγαινει με 200 και στο μελλον θα πηγαινει με 250.Στη Γαλλία σε πολυ λιγες ωρες απο το Παρησι εισαι στη Μασσαλία τα τραινα εκει πηγαινουν με 300+ χλμ/ωρα για την Κίνα και την Ιαπωνια δεν το συζηταμε τα εκει τραινα πηγαινουν με εξωπραγματικες ταχυτητες.Τα τραινα στην Ελλαδα ουτε με 100 δεν πηγαινουν  :2funny: με 60 πανε  :2funny: για να πας Θεσσαλονικη θελει πανω απο 8 ωρες  :headbang:!Για το μετρό της Αθήνας δεν μιλαω η τεχνολογια του ειναι του 1960 πηγαινει με γελοίες ταχυτητες 60-70 χλμ/ωρα!

Δέν ξέρω πιά θά ήταν ή μέση ασφαλής ταχύτητα άν έμπαιναν ακόμα καί οί πιό μοντέρνες τεχνολογίες τραίνων στήν Ελλάδα αλλά σίγουρα είναι αδύνατο νά πιάσουν στάνταρτ χωρών μέ επίπεδο συνεχές τερέν.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
για αυτο δεν προκειται να ερθω αθηνα,εχω μαθει με ανεσεις.κιεβο πηγαινα μεχρι 3-4 στασεις πιο κατω με το μετρο,ειχα 24α μεγαλα καταστηματα για ψωνια,τιν πιτσα μου αν ηθελα να φαω 5 το πρωι.οδησσο παλη διπλα μου εχω 3 μεγαλα καταστηματα 24α με φαγητο και οτι χρειαζεσαι.

Εδώ άν βρίσκεσαι στό κέντρο Αθήνας μπορείς εναλλακτικά νά ρίξεις μία τσαπού 5 τό πρωϊ καί μάλιστα στά 5 λεπτά μέ τά πόδια σέ τιμή πίτσας. :grin:

Μέ αυτοκίνητο νύχτα έχεις εύκολα πρόσβαση σέ φαϊ, στούντιο, μπάρ, στρίπ κ.λ.π σέ ακτίνα Βουλιαγμένης έως Κατεχάκη χωρίς πρόβλημα κίνησης.

Σέ γενικές ανέσεις υστερεί ή Αθήνα αλλά σέ γαμωανέσεις έχει υποδομές δηλαδή. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom