You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
μπηκες νυχτα μεταξουργειο και βγηκες μερα?παλι ξεχαστηκες στο γλυψιμο 3 ωρες οπως στην οδυσσο? χαχαχα
Ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο με πολλα διαγραμματα σχετικα με την Ρωσσικη οικονομια.Ειναι λιγακι συνθετο και θελει γνωσεις για να καταλαβει καποιος ολα τα διαγραμματα.Αν ομως δειτε ολοι οι δεικτες ειναι αρνητικοι.
Μας είχες πει ότι το ρουβλι θα φτάσει στα 60 για 1 ευρω.Τώρα απο 50 εκατσε στα 47.
Πως το βλέπεις τώρα??
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Το ρουβλι λογικα πρεπει να πεσει γιατι η κεντρικη τραπεζα αυτη τη στιγμη ξοδευει πολυ μεγαλα ποσά για να το στηριξει.Η κεντρικη τραπεζα της Ρωσσιας πουλωντας ή αγωραζοντας συναλλαγμα μπορει και καθοριζει την τιμη του ρουβλιου.Κανονικα πρεπει να παει γυρω στο 60-65 για να μην ξοδευει η κεντρικη τραπεζα τα αποθεματα της.Μας είχες πει ότι το ρουβλι θα φτάσει στα 60 για 1 ευρω.Τώρα απο 50 εκατσε στα 47.
Πως το βλέπεις τώρα??
Συνηθως το ρουβλι παιφτει φτανει στον πάτο (εφτασε 51) και μετα ανεβαινει λιγακι τωρα ειναι μεταξυ 47-48.Εγω οταν ηταν 50,5-51 εκανα ολες της πληρωμες μου.
Πιστευω οτι σιγα σιγα η κεντρικη τραπεζα θα αφησει το ρουβλι να κατεβει σιγα σιγα.Κατα τη γνωμη μου θα φτασει 51-52 και θα παιζει εκει.
Ωραια η Οδησσος αλλα λιγακι πληκτικη πιο καλο μερος για καμακι ειναι το Привоз εκει πρεπει να παιζει κανεις εχει απλες γκομενιτσες απο επαρχια.μπηκες νυχτα μεταξουργειο και βγηκες μερα?παλι ξεχαστηκες στο γλυψιμο 3 ωρες οπως στην οδυσσο? χαχαχα
διμητρακι πιο πληκτικη πολη απο πετρουπολη δεν συναντησα.περιμενα να νυχτωσει να παω ντισκο.οδυσσο τελευτεα 12-2 πηγαινα για υπνο και καθολου ντισκο.τρεχω ολη μερα πανω κατω στην πολη και κουραζομαι.ουτε ομορφη πολη βρισκω την πετρουπολη,αλλο να βλεπεις τις φοτο που τραβανε απο ψηλα και αλλο να βολταρεις στην πολη.σαν πολη μονο το κιεβο μου αρεσει που ισως να κανω χρονια να ξαναπαω.
διμητρακι πιο πληκτικη πολη απο πετρουπολη δεν συναντησα.περιμενα να νυχτωσει να παω ντισκο.οδυσσο τελευτεα 12-2 πηγαινα για υπνο και καθολου ντισκο.τρεχω ολη μερα πανω κατω στην πολη και κουραζομαι.ουτε ομορφη πολη βρισκω την πετρουπολη,αλλο να βλεπεις τις φοτο που τραβανε απο ψηλα και αλλο να βολταρεις στην πολη.σαν πολη μονο το κιεβο μου αρεσει που ισως να κανω χρονια να ξαναπαω.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Το εχω πει οτι στην Αγια Ππετρουπολη πρεπει να εχεις αμαξι,ντυσιμο,εμφανιση και καποια λεφτα για να περασεις καλά αν ειναι να εισαι σα το φιλο σου το Σινοχάρα δεν εχεις καμια ελπιδα και καλητερα να πας καπου αλλου !διμητρακι πιο πληκτικη πολη απο πετρουπολη δεν συναντησα.περιμενα να νυχτωσει να παω ντισκο.οδυσσο τελευτεα 12-2 πηγαινα για υπνο και καθολου ντισκο.τρεχω ολη μερα πανω κατω στην πολη και κουραζομαι.ουτε ομορφη πολη βρισκω την πετρουπολη,αλλο να βλεπεις τις φοτο που τραβανε απο ψηλα και αλλο να βολταρεις στην πολη.σαν πολη μονο το κιεβο μου αρεσει που ισως να κανω χρονια να ξαναπαω.
Αυτη τη στιγμη για οποιον ειναι μερακλής και δεν φοβαται ο καλητερος τόπος για να παει για καλοκαιρι ειναι η Οδησσός!Και φτηνα και οι γκομενες θα σε παρακαλανε να της και πολυ ομορφη πολη.Τουριστες φετος δεν θα εχει καθολου ειδηκα Ρωσσους που χαλάγανε και τα περισσοτερα λεφτα και ανεβαζαν της τιμες.Βεβαια τα αρνητικα ειναι οτι μπορει να σε κλεψουνε και να γυρισεις πισω χωρις βρακί ή αν σε περασουνε για κατασκοπο να παθεις πολυ χειροτερα !
Μην πας παντος για μια γκομενα ειναι .Εκει πρεπει να ξεσκιστεις!
Μαζεψε κοσμο απο το σα'ι'τ να κανετε εκδρομη και να εχεις και παρεα.Πιστευω με 500-600 Ευρω καποιος τη βγαζει άνετα αν παει με λεωφορειο μεχρι το Κισινιωφ (πηγαιν'ελα 140 Ευρω) και απο'κει με Λεοφωρειο μεχρι την Οδησσο (τον Οκτωβριο ηταν 131 λε'ι' πηγαινε και 100 Γκριβνια η επιστροφη).Ειναι ο καλητερος προορισμος για τον Ελληνα που θελει να παει καπου να φτηνα τωρα με την κριση.
σκεφτομουν για 3 μερο μολδαβια σεπτεβρη-οχτωβρη αλλα φοβαμαι στα ουκρανικα συνορα μην μου τα παρουν ολα τωρα.διμητρακι χτες η κορη μιας φιλης απο μολδαβια,19 χρονων μου ειπε οτι συχναζει ελ γρεκο.μου ειπε μια φορα της μιλησε ενας ελληνας που την ακουσε να μιλα ελληνικα,ιδιοκτητης ταξι με το ονομα τασος και της μιλησε.μετα ο τασος εβαζε ελληνικη μουσικη.η μικρη μετακομισε κυπρο πριν 2 μηνες,εμενε εκει μεχρι να τελειωσει το σχολειο και μιλα απταιστα ελληνικα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τι να πας να κανεις εκει ρε μαν,εδω πηγε ο στελακης μας και ετρωγε χυλοπιτες συνεχεια απο τις μολδαβες.σκεφτομουν για 3 μερο μολδαβια σεπτεβρη-οχτωβρη αλλα φοβαμαι στα ουκρανικα συνορα μην μου τα παρουν ολα τωρα.διμητρακι χτες η κορη μιας φιλης απο μολδαβια,19 χρονων μου ειπε οτι συχναζει ελ γρεκο.μου ειπε μια φορα της μιλησε ενας ελληνας που την ακουσε να μιλα ελληνικα,ιδιοκτητης ταξι με το ονομα τασος και της μιλησε.μετα ο τασος εβαζε ελληνικη μουσικη.η μικρη μετακομισε κυπρο πριν 2 μηνες,εμενε εκει μεχρι να τελειωσει το σχολειο και μιλα απταιστα ελληνικα
μην κοροιδευετε τον κοσμο οτι θα γαμανε αβαρτα και πανε και χαλανε τα λεφτα τους τσαμπα.αν ειναι να πηγαινουν
με πουτανες ποιος ο λογος να φυγουν,εδω ειναι τιγκα απο πουτανες των 10 ευρω.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Τι να πας να κανεις εκει ρε μαν,εδω πηγε ο στελακης μας και ετρωγε χυλοπιτες συνεχεια απο τις μολδαβες.
μην κοροιδευετε τον κοσμο οτι θα γαμανε αβαρτα και πανε και χαλανε τα λεφτα τους τσαμπα.αν ειναι να πηγαινουν
αντε ντε...ειναι κ κυπριος ο τυπος εγω κυπρο μια φορα πηγα και γινοταν χαμος καλοκαιρι 2004
Τι να πας να κανεις εκει ρε μαν,εδω πηγε ο στελακης μας και ετρωγε χυλοπιτες συνεχεια απο τις μολδαβες.
αυτα τα εγραψα και εγω χαχαχα.στο θεμα για μολδαβια ειχα γραψει οτι μολδαβια θελω να παω μονο για να δοκιμασω τα φαγητα του μολδο,χαλαρωση,κρασακι.σου εστειλα 2 φορες πμ να μιλησουμε να σου πω τι παιζει οδεσσα καμακι αλλα δεν απαντησες.και οδεσσα μην νομιζεις τα ιδια.ελληνας ηρθε απο βραζιλια 3 μηνες και του μιλησε μια μονο που μιλουσε αγγλικα πουτανα χαχαχα.ταχα ηταν καμακι και δεν πληρωνει βραζιλια!μετα τα πολλα μαθηματα και τους τσακωμους που ειχαμε 15 μερες για τι πειος εχει δικαιο τελευτεα ημερα ειπε αυτο.ρε πουτανιερο,ετσι με ελεγε τελικα εχεις δικαιο.εδω καμια δεν σου μιλαει.ειναι καραπουταναρες ξερουν εχουν την τιμη τους στο ιτερνετ,τι να μιλανε με τον καθε αγαμητο μαλακα στον δρομο.του ειπα εστο και την τελευτεα μερα επιτελους το καταλαβες χαχαχα.μια μερα πηγαμε μακρια απο το κεντρο με τα ποδια γιατι επεμενε οι κοπελες θα ειναι πιο προσεγγισιμες.τελικα εδωσα πανω στην τρελη μου που εβγαινε απο ενα μαγαζι,πως τα φερνει ο διαβολος.η κοπελα με πηρε μανιακο οτι την παρακολουθουσα απο το κεντρο εξω απο το σπιτι τις μεχρι εκει χαχαχα.δεν πιστεψε οτι βρεθηκα τυχαια και για 4 μηνες φοβοταν και με απειλουσε αν πλισιασω το σπιτι τις θα με πλακωσουν οι μπραβοι του αντρα της.ελλδα επιμενω πιο ευκολα κανεις γνωριμιες.μετανιωσα που δεν θα παω τωρα χαλκιδικι και θα παω ουκρανια,χανω τον χρονο μου με αυτες τις πουτανες.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μη νομιζεις οτι θα ερθει και κανενας οπως καταλαβα ουτε 600 Ευρω δεν εχουνε να πανε Οδησσό Ελλαδα θα τη βγαλουνε στη θαλασσιτσα με φρεσκο ψαρακι και πολυ .Και να ειχανε λεφτα ειναι ολοι μαμούκαλοι δεν πανε παραεξω απο τον Άλιμο .σας περιμενω φιλοι οδυσσο.βεβαια δεν θα εχω χρονο να ειμαι συνεχως μαζι σας αλλα γκομενιτσες θα σας βρω.
Τελικα εχει δικιο ο Νύχτερος που λεει οτι ο Σινοχάρας τους εβαλε τα γυαλια! Τέρας,χοντρος οπως θελετε πειτε τον αλλα αυτος παει παντου και ψαχνει και βρισκει και .Ενω ο Φουκαρας Ελληνας Πιρφορος θα κατσει Ελλαδα θα κυλιεται απο τη και θα καθεται να βριζει απο την κακία του για την κατάντια του!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Μη νομιζεις οτι θα ερθει και κανενας οπως καταλαβα ουτε 600 Ευρω δεν εχουνε να πανε Οδησσό Ελλαδα θα τη βγαλουνε στη θαλασσιτσα με φρεσκο ψαρακι και πολυ .Και να ειχανε λεφτα ειναι ολοι μαμούκαλοι δεν πανε παραεξω απο τον Άλιμο .
Τελικα εχει δικιο ο Νύχτερος που λεει οτι ο Σινοχάρας τους εβαλε τα γυαλια! Τέρας,χοντρος οπως θελετε πειτε τον αλλα αυτος παει παντου και ψαχνει και βρισκει και .Ενω ο Φουκαρας Ελληνας Πιρφορος θα κατσει Ελλαδα θα κυλιεται απο τη και θα καθεται να βριζει απο την κακία του για την κατάντια του!
Τα λογια ειναι περιτα τα ειπες ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
διμητρακι εγω ειδη αποφασαισα να μην γραφω τιποτα πλεον απο ουκρανια.οπειος θελει θα μιλαμε με πμ.δεν μπορω να ανοιξω το κοντακτε να δω καμια ειδηδη,η μικρη απο το ντονετσκ με τρελενει μυνηματα.γραφουνε και αλλες αλλα τις γραφω δεν εχω χρονο για ολες.μακαρι να μπορουσα να πηγαινα και εγω ελλαδα καλοκαιρι.φιλος τωρα πηγε καλαματα,δεν ηξερα οτι ακομα και εκει ειναι οραια.δεν μου αρεσουν ηλιος,θαλασσα και η οδυσσος ειναι αδεια την μερα.ακομα και την νυκτα ο κοσμος περσι το καλοκαιρι ηταν 3-4 φορες λιγοτερος απο προπερσι.την ελλαδα δεν θα την αλαζα ποτε καλοκαιρι,απλα ουκρανια οτι ωρα θελω να γαμησω μπορω να βρω και τα τελευταια 2 χρονια που παω βολτα θαλασα εκει γκομενακια που γνςρισα εκει τα εφερα αμεσως σπιτι.τις δυδιμες απο πολταβα που ειδες την μια την γνωρισα παραλια,πηγαμε βολτα να φαμε παγωτο και μετα απο μιση ωρα την πηγα σπιτι.μετα ακολουθησε η δυδιμη αδερφη της και η 18 χρονη φιλη τους.αυτο δεν θα μπορουσα να το κανω αλλου και ειναι το μονο καλυτερο που εχει εκει απο ελλαδα.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Πρέπει να ζήσεις σε αυτή την πόλη τις Ελλάδας γιατί…έχει τις περισσότερες γυναίκες!
Πού μπορεί κανείς να βρει τις περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα…
Μα, στη Θεσσαλονίκη!
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ και τα στοιχεία του 2011, ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας είναι 10.815.197 άτομα, από τα οποία το 49% (δηλαδή 5.302.703) είναι άνδρες ενώ το το 51% (δηλαδή 5.512.494) είναι γυναίκες. Όπως φαίνεται, σε εννέα από τους δέκα μεγαλύτερους δήμους της χώρας, οι άντρες είναι λιγότεροι από τις γυναίκες… με εξαίρεση το δήμο Ρόδου, όπου οι γυναίκες αποτελούν το 49,9%.
Συνημμένα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αλλα δεν καθοσουνα τοτε που ηθελε το κοριτσάκι να σε κατουρισει! .Οταν ερθεις Αγια Πετρουπολη θα σου φερω την πριγγηπισσα μου να σου χαρίσει γλυκεια χρυση βροχη οι αλλοι γ'αυτο πληρωνουνε 5000+2000 ρουβλια και εσενα θα στα κανει τσάμπα .διμητρακι εγω ειδη αποφασαισα να μην γραφω τιποτα πλεον απο ουκρανια.οπειος θελει θα μιλαμε με πμ.δεν μπορω να ανοιξω το κοντακτε να δω καμια ειδηδη,η μικρη απο το ντονετσκ με τρελενει μυνηματα.γραφουνε και αλλες αλλα τις γραφω δεν εχω χρονο για ολες.μακαρι να μπορουσα να πηγαινα και εγω ελλαδα καλοκαιρι.φιλος τωρα πηγε καλαματα,δεν ηξερα οτι ακομα και εκει ειναι οραια.δεν μου αρεσουν ηλιος,θαλασσα και η οδυσσος ειναι αδεια την μερα.ακομα και την νυκτα ο κοσμος περσι το καλοκαιρι ηταν 3-4 φορες λιγοτερος απο προπερσι.την ελλαδα δεν θα την αλαζα ποτε καλοκαιρι,απλα ουκρανια οτι ωρα θελω να γαμησω μπορω να βρω και τα τελευταια 2 χρονια που παω βολτα θαλασα εκει γκομενακια που γνςρισα εκει τα εφερα αμεσως σπιτι.τις δυδιμες απο πολταβα που ειδες την μια την γνωρισα παραλια,πηγαμε βολτα να φαμε παγωτο και μετα απο μιση ωρα την πηγα σπιτι.μετα ακολουθησε η δυδιμη αδερφη της και η 18 χρονη φιλη τους.αυτο δεν θα μπορουσα να το κανω αλλου και ειναι το μονο καλυτερο που εχει εκει απο ελλαδα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν και δεν σας ειχα για τέρατα εξυπνάδας ευτυχως καταλαβατε οτι η Μολδαβία δεν κανει για να παει κανεις να .Αλλο τι σας λεγανε οι εκει μεγαλοι γαμιαδες .Τους ειδατε στη φωτο τι τελειωμενοι ειναι και βγαλατε σωστα συμπερασματα.Τι να πας να κανεις εκει ρε μαν,εδω πηγε ο στελακης μας και ετρωγε χυλοπιτες συνεχεια απο τις μολδαβες.
Μη νομιζεις οτι θα ερθει και κανενας οπως καταλαβα ουτε 600 Ευρω δεν εχουνε να πανε Οδησσό Ελλαδα θα τη βγαλουνε στη θαλασσιτσα με φρεσκο ψαρακι και πολυ .Και να ειχανε λεφτα ειναι ολοι μαμούκαλοι δεν πανε παραεξω απο τον Άλιμο .
Και για να μην αρχισουν οι Πιρφόροι να γαραφουνε οπως οτι θελουμε με το Χάρη να τους φαμε τα λεφτα τους .Θα πω μόνο αυτο ο Χάρης δεν εχει αναγκη κανεναν θελει δε να πληρωνει συνεχεια αυτος και σε υποχρεωνει.Προσπαθουσα να προλλαβω πρωτος να παω να πληρωσω για να μην προλαβει αυτος να παει να πληρωσει.
Τα λογια ειναι περιτα τα ειπες ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Αυτα που εγραψα για την Ελλαδα ηταν με πολυ επιείκεια η αληθεια ειναι πολυ χειροτερη!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις