Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι 30 ιουλη αναχωρω οδυσσο.περιμενω 20χρονο απο ντονετκ καλη κοπελιτσα που με τρελενει καθε μερα στα μυνηματα.καταλαβε δεν ειμαι μαλακαε,της ειπα ειναιμικρουλα αλλα επιμενει την τρωει ο κολος της

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
νορμαλ κοπελιτσα παιδεια οχι να νομιζεται βιζιτουλα.πριν 9 μηνες πηγε μοσχα και καλοκαιρι θα ερχοταν κυπρο.με τον πολεμο στο ντονετκ εμεινε εκει.ρωτουσε πριν 4-5 μηνες σε μια σελιδα για κυπρο πως παιρνει βιζα,λεφτα ποσα να εχει,χοτελ και πληροφοριες.της απαντησα και με εβαλε στους φιλους.πριν 10 μερες αρχισαμε να μιλαμε και δεν με αφηνει υσηχο.τις ειπα ποσα χρονια ουκρανια,δεν ειμαι μαλακασ και της αποδειξα οτι ειμαι πανεξυπνος και δεν με ξεγελανε.σαν τρελη θελει να με δει,αφιερωνει τραγουδια και κανει λικε της φοτο μου χαχαχα.υπαρχουν και αλλες που ενδιαφερονται να ερθουν.η μικρη εχει φιλη οδυσσο απο τπ πανεπιστιμιο,την μερα θα λεω τραβα θαλασσα δεν μπορω τους ηλιους για να καμακωνω σε αλλες παραλιες

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Εδώ άν βρίσκεσαι στό κέντρο Αθήνας μπορείς εναλλακτικά νά ρίξεις μία τσαπού 5 τό πρωϊ καί μάλιστα στά 5 λεπτά μέ τά πόδια σέ τιμή πίτσας. :grin:

Μέ αυτοκίνητο νύχτα έχεις εύκολα πρόσβαση σέ φαϊ, στούντιο, μπάρ, στρίπ κ.λ.π σέ ακτίνα Βουλιαγμένης έως Κατεχάκη χωρίς πρόβλημα κίνησης.

Σέ γενικές ανέσεις υστερεί ή Αθήνα αλλά σέ γαμωανέσεις έχει υποδομές δηλαδή. :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ναι ρε φιλε συμφωνω,αλλα εγω που ερχομαι σαν τουριστας δεν εχω αυτοκινητο.οδεσσα παω παντου με τα ποδια,ολα ειναι διπλα μου.θεσαλονικη ειχα το φιλαρακι που με βολταρε με το αυτοκινητο.οδυσσο δεν κινδυνευω ομως να μου την πεσουν ναρκομανεις,κλεφτες σαν το κεντρο της αθηνας.γκομενες τις εχω εξω ακριβως απο τ διαμερισμα που μενω η ερχονται ντελιβερι χαχαχα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
ναι ρε φιλε συμφωνω,αλλα εγω που ερχομαι σαν τουριστας δεν εχω αυτοκινητο.οδεσσα παω παντου με τα ποδια,ολα ειναι διπλα μου.θεσαλονικη ειχα το φιλαρακι που με βολταρε με το αυτοκινητο.οδυσσο δεν κινδυνευω ομως να μου την πεσουν ναρκομανεις,κλεφτες σαν το κεντρο της αθηνας.γκομενες τις εχω εξω ακριβως απο τ διαμερισμα που μενω η ερχονται ντελιβερι χαχαχα

Κάθε πόλη έχει τήν ψυχή της καί όπου νιώθει καλά κανείς. Τό βράδυ πάντως δέν μέ φοβίζει ιδιαίτερα στήν Αθήνα.

Δέν παίζει περίπτωση γιά εμφυλιακή αρρυθμία στήν Οδυσσό μέσα στό καλοκαίρι ή γενικά γιά κάποιο μπλοκάρισμα/δυσκολία/κίνδυνο εξόδου από τήν εμπόλεμη στά ανατολικά αυτή χώρα;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κάθε πόλη έχει τήν ψυχή της καί όπου νιώθει καλά κανείς. Τό βράδυ πάντως δέν μέ φοβίζει ιδιαίτερα στήν Αθήνα.

Δέν παίζει περίπτωση γιά εμφυλιακή αρρυθμία στήν Οδυσσό μέσα στό καλοκαίρι ή γενικά γιά κάποιο μπλοκάρισμα/δυσκολία/κίνδυνο εξόδου από τήν εμπόλεμη στά ανατολικά αυτή χώρα;

εγω ειμαι Βορειοελλαδιτης και Αθηνα που πηγα τα Χριστουγεννα μου φανηκε ασφαλης πολη με πολλες επιλογες  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:  :grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω ειμαι Βορειοελλαδιτης και Αθηνα που πηγα τα Χριστουγεννα μου φανηκε ασφαλης πολη με πολλες επιλογες  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:  :grin: :grin: :grin:
Σαν την θεσσαλονικη δεν ειναι καμια πολη στον κοσμο  :rockon:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Σαν την θεσσαλονικη δεν ειναι καμια πολη στον κοσμο  :rockon:

Πολύ καλή είναι αλλά κάπως πιό συγκεκριμένη σέ επιλογές φυσικά. Έχει χρώμα πόλης καί ανθρώπων μέ ταυτότητα. Σίγουρα ομορφότερη καί λιγότερο χαώδης από Αθήνα πού είναι μητρόπολη καί μπορεί νά συνδιάζει αλλά καί νά αποξενώνει. Καλός σέ μικρότερη κλίμακα καί ό Βόλος. Γενικά οί πόλεις μέ λιμάνι καί εργατική παράδοση είναι οί πιό μόρτικες. Όπως καί ό Πειραιάς γιά τούς ίδιους λόγους όπου μπορεί νά πάρει γρήγορα άλλη γεύση κάποιος πού ζεί Αθήνα μιάς καί ενώνονται.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σαν την θεσσαλονικη δεν ειναι καμια πολη στον κοσμο  :rockon:

για πορνοκαταστασεις ομως μ αρεσε η Αθηνα ...για καφε μοναστηρακι κολωνακι ηταν ωραια...επισης εχει πολλες μαυρουλες Αθηνα  :rockon:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Τύπε Κωστάκη μαζί στήν κόλαση μέ τό υπόλοιπο σάιτ θά πάμε. Ή λαγνεία είναι στά επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Θά καταδικαστούμε από τό διάολο νά διαβάζουμε 1000 πόστ Τραμουντάνα καί Λάκη τήν ημέρα. Ό πρώτος θά τόν προκαλεί καί ό δεύτερος θά τόν βρίσκει αλλά δέν θά μπορεί νά τόν σκοτώσει γιατί οί πεθαμένοι δέν σκοτώνονται καί γαμησέτα, παλι από τήν αρχή. :2funny:

Ούτε ό Ντάντε δέν πρόβλεψε τήν τόσο σκληρή αιώνια τιμωρία μας. :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τύπε Κωστάκη μαζί στήν κόλαση μέ τό υπόλοιπο σάιτ θά πάμε. Ή λαγνεία είναι στά επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Θά καταδικαστούμε από τό διάολο νά διαβάζουμε 1000 πόστ Τραμουντάνα καί Λάκη τήν ημέρα. Ό πρώτος θά τόν προκαλεί καί ό δεύτερος θά τόν βρίσκει αλλά δέν θά μπορεί νά τόν σκοτώσει γιατί οί πεθαμένοι δέν σκοτώνονται καί γαμησέτα, παλι από τήν αρχή. :2funny:

:grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.273
Πόντοι
506

Πολυ καλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για αυτο δεν προκειται να ερθω αθηνα,εχω μαθει με ανεσεις.κιεβο πηγαινα μεχρι 3-4 στασεις πιο κατω με το μετρο,ειχα 24α μεγαλα καταστηματα για ψωνια,τιν πιτσα μου αν ηθελα να φαω 5 το πρωι.οδησσο παλη διπλα μου εχω 3 μεγαλα καταστηματα 24α με φαγητο και οτι χρειαζεσαι.
Σκεψου οτι εγω ολα αυτα τα εχω αν βγω με τα πόδια 5-7 λεπτα στην σταση του μετρο.
  Οδησσο μου φενοταν σε σχεση με Αγια Πετρουπολη οτι δεν εχει τιποτα!

διμητρακι 30 ιουλη αναχωρω οδυσσο.περιμενω 20χρονο απο ντονετκ καλη κοπελιτσα που με τρελενει καθε μερα στα μυνηματα.καταλαβε δεν ειμαι μαλακαε,της ειπα ειναιμικρουλα αλλα επιμενει την τρωει ο κολος της
Ελπιζω να περασεις καλα και να μην σε περασουνε για Ρωσσο κατασκοπο! :2funny:Πλακα θα'χει να σε διχνει το CNN  :2funny:

Τωρα η Αθήνα ηρεμησε παντου Ασυτνομια εχει περιπολουνε συνεχεια με Μοτοσυκλετες καμια σχεση με 1-2 χρονια πριν.Με το που δουνε πραζάκια τον μαζευουνε!
Για γραψε ξανα σε παρακαλω τα σα'ι'τ που μπορω να βαλω το καινουργιο στριπτιζ μου  :2funny:γιατι δεν τα βρισκω :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο με πολλα διαγραμματα σχετικα με την Ρωσσικη οικονομια.Ειναι λιγακι συνθετο και θελει γνωσεις για να καταλαβει καποιος ολα τα διαγραμματα.Αν ομως δειτε ολοι οι δεικτες ειναι αρνητικοι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο με πολλα διαγραμματα σχετικα με την Ρωσσικη οικονομια.Ειναι λιγακι συνθετο και θελει γνωσεις για να καταλαβει καποιος ολα τα διαγραμματα.Αν ομως δειτε ολοι οι δεικτες ειναι αρνητικοι.

δημητρακη μαν εσυ τι σπουδασες στη ρωσσια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom