You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
νορμαλ κοπελιτσα παιδεια οχι να νομιζεται βιζιτουλα.πριν 9 μηνες πηγε μοσχα και καλοκαιρι θα ερχοταν κυπρο.με τον πολεμο στο ντονετκ εμεινε εκει.ρωτουσε πριν 4-5 μηνες σε μια σελιδα για κυπρο πως παιρνει βιζα,λεφτα ποσα να εχει,χοτελ και πληροφοριες.της απαντησα και με εβαλε στους φιλους.πριν 10 μερες αρχισαμε να μιλαμε και δεν με αφηνει υσηχο.τις ειπα ποσα χρονια ουκρανια,δεν ειμαι μαλακασ και της αποδειξα οτι ειμαι πανεξυπνος και δεν με ξεγελανε.σαν τρελη θελει να με δει,αφιερωνει τραγουδια και κανει λικε της φοτο μου χαχαχα.υπαρχουν και αλλες που ενδιαφερονται να ερθουν.η μικρη εχει φιλη οδυσσο απο τπ πανεπιστιμιο,την μερα θα λεω τραβα θαλασσα δεν μπορω τους ηλιους για να καμακωνω σε αλλες παραλιες
Εδώ άν βρίσκεσαι στό κέντρο Αθήνας μπορείς εναλλακτικά νά ρίξεις μία τσαπού 5 τό πρωϊ καί μάλιστα στά 5 λεπτά μέ τά πόδια σέ τιμή πίτσας.
Μέ αυτοκίνητο νύχτα έχεις εύκολα πρόσβαση σέ φαϊ, στούντιο, μπάρ, στρίπ κ.λ.π σέ ακτίνα Βουλιαγμένης έως Κατεχάκη χωρίς πρόβλημα κίνησης.
Σέ γενικές ανέσεις υστερεί ή Αθήνα αλλά σέ γαμωανέσεις έχει υποδομές δηλαδή.
ναι ρε φιλε συμφωνω,αλλα εγω που ερχομαι σαν τουριστας δεν εχω αυτοκινητο.οδεσσα παω παντου με τα ποδια,ολα ειναι διπλα μου.θεσαλονικη ειχα το φιλαρακι που με βολταρε με το αυτοκινητο.οδυσσο δεν κινδυνευω ομως να μου την πεσουν ναρκομανεις,κλεφτες σαν το κεντρο της αθηνας.γκομενες τις εχω εξω ακριβως απο τ διαμερισμα που μενω η ερχονται ντελιβερι χαχαχα
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
ναι ρε φιλε συμφωνω,αλλα εγω που ερχομαι σαν τουριστας δεν εχω αυτοκινητο.οδεσσα παω παντου με τα ποδια,ολα ειναι διπλα μου.θεσαλονικη ειχα το φιλαρακι που με βολταρε με το αυτοκινητο.οδυσσο δεν κινδυνευω ομως να μου την πεσουν ναρκομανεις,κλεφτες σαν το κεντρο της αθηνας.γκομενες τις εχω εξω ακριβως απο τ διαμερισμα που μενω η ερχονται ντελιβερι χαχαχα
Κάθε πόλη έχει τήν ψυχή της καί όπου νιώθει καλά κανείς. Τό βράδυ πάντως δέν μέ φοβίζει ιδιαίτερα στήν Αθήνα.
Δέν παίζει περίπτωση γιά εμφυλιακή αρρυθμία στήν Οδυσσό μέσα στό καλοκαίρι ή γενικά γιά κάποιο μπλοκάρισμα/δυσκολία/κίνδυνο εξόδου από τήν εμπόλεμη στά ανατολικά αυτή χώρα;
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Κάθε πόλη έχει τήν ψυχή της καί όπου νιώθει καλά κανείς. Τό βράδυ πάντως δέν μέ φοβίζει ιδιαίτερα στήν Αθήνα.
Δέν παίζει περίπτωση γιά εμφυλιακή αρρυθμία στήν Οδυσσό μέσα στό καλοκαίρι ή γενικά γιά κάποιο μπλοκάρισμα/δυσκολία/κίνδυνο εξόδου από τήν εμπόλεμη στά ανατολικά αυτή χώρα;
εγω ειμαι Βορειοελλαδιτης και Αθηνα που πηγα τα Χριστουγεννα μου φανηκε ασφαλης πολη με πολλες επιλογες
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Σαν την θεσσαλονικη δεν ειναι καμια πολη στον κοσμοεγω ειμαι Βορειοελλαδιτης και Αθηνα που πηγα τα Χριστουγεννα μου φανηκε ασφαλης πολη με πολλες επιλογες
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Σαν την θεσσαλονικη δεν ειναι καμια πολη στον κοσμο
Πολύ καλή είναι αλλά κάπως πιό συγκεκριμένη σέ επιλογές φυσικά. Έχει χρώμα πόλης καί ανθρώπων μέ ταυτότητα. Σίγουρα ομορφότερη καί λιγότερο χαώδης από Αθήνα πού είναι μητρόπολη καί μπορεί νά συνδιάζει αλλά καί νά αποξενώνει. Καλός σέ μικρότερη κλίμακα καί ό Βόλος. Γενικά οί πόλεις μέ λιμάνι καί εργατική παράδοση είναι οί πιό μόρτικες. Όπως καί ό Πειραιάς γιά τούς ίδιους λόγους όπου μπορεί νά πάρει γρήγορα άλλη γεύση κάποιος πού ζεί Αθήνα μιάς καί ενώνονται.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Σαν την θεσσαλονικη δεν ειναι καμια πολη στον κοσμο
για πορνοκαταστασεις ομως μ αρεσε η Αθηνα ...για καφε μοναστηρακι κολωνακι ηταν ωραια...επισης εχει πολλες μαυρουλες Αθηνα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Τύπε Κωστάκη μαζί στήν κόλαση μέ τό υπόλοιπο σάιτ θά πάμε. Ή λαγνεία είναι στά επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Θά καταδικαστούμε από τό διάολο νά διαβάζουμε 1000 πόστ Τραμουντάνα καί Λάκη τήν ημέρα. Ό πρώτος θά τόν προκαλεί καί ό δεύτερος θά τόν βρίσκει αλλά δέν θά μπορεί νά τόν σκοτώσει γιατί οί πεθαμένοι δέν σκοτώνονται καί γαμησέτα, παλι από τήν αρχή.
Ούτε ό Ντάντε δέν πρόβλεψε τήν τόσο σκληρή αιώνια τιμωρία μας.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Τύπε Κωστάκη μαζί στήν κόλαση μέ τό υπόλοιπο σάιτ θά πάμε. Ή λαγνεία είναι στά επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Θά καταδικαστούμε από τό διάολο νά διαβάζουμε 1000 πόστ Τραμουντάνα καί Λάκη τήν ημέρα. Ό πρώτος θά τόν προκαλεί καί ό δεύτερος θά τόν βρίσκει αλλά δέν θά μπορεί νά τόν σκοτώσει γιατί οί πεθαμένοι δέν σκοτώνονται καί γαμησέτα, παλι από τήν αρχή.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.273
- Πόντοι
- 506
Πολυ καλοΤύπε Κωστάκη μαζί στήν κόλαση μέ τό υπόλοιπο σάιτ θά πάμε. Ή λαγνεία είναι στά επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Θά καταδικαστούμε από τό διάολο νά διαβάζουμε 1000 πόστ Τραμουντάνα καί Λάκη τήν ημέρα. Ό πρώτος θά τόν προκαλεί καί ό δεύτερος θά τόν βρίσκει αλλά δέν θά μπορεί νά τόν σκοτώσει γιατί οί πεθαμένοι δέν σκοτώνονται καί γαμησέτα, παλι από τήν αρχή.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σκεψου οτι εγω ολα αυτα τα εχω αν βγω με τα πόδια 5-7 λεπτα στην σταση του μετρο.για αυτο δεν προκειται να ερθω αθηνα,εχω μαθει με ανεσεις.κιεβο πηγαινα μεχρι 3-4 στασεις πιο κατω με το μετρο,ειχα 24α μεγαλα καταστηματα για ψωνια,τιν πιτσα μου αν ηθελα να φαω 5 το πρωι.οδησσο παλη διπλα μου εχω 3 μεγαλα καταστηματα 24α με φαγητο και οτι χρειαζεσαι.
Οδησσο μου φενοταν σε σχεση με Αγια Πετρουπολη οτι δεν εχει τιποτα!
Ελπιζω να περασεις καλα και να μην σε περασουνε για Ρωσσο κατασκοπο! Πλακα θα'χει να σε διχνει το CNNδιμητρακι 30 ιουλη αναχωρω οδυσσο.περιμενω 20χρονο απο ντονετκ καλη κοπελιτσα που με τρελενει καθε μερα στα μυνηματα.καταλαβε δεν ειμαι μαλακαε,της ειπα ειναιμικρουλα αλλα επιμενει την τρωει ο κολος της
Τωρα η Αθήνα ηρεμησε παντου Ασυτνομια εχει περιπολουνε συνεχεια με Μοτοσυκλετες καμια σχεση με 1-2 χρονια πριν.Με το που δουνε πραζάκια τον μαζευουνε!ναι ρε φιλε συμφωνω,αλλα εγω που ερχομαι σαν τουριστας δεν εχω αυτοκινητο.οδεσσα παω παντου με τα ποδια,ολα ειναι διπλα μου.θεσαλονικη ειχα το φιλαρακι που με βολταρε με το αυτοκινητο.οδυσσο δεν κινδυνευω ομως να μου την πεσουν ναρκομανεις,κλεφτες σαν το κεντρο της αθηνας.γκομενες τις εχω εξω ακριβως απο τ διαμερισμα που μενω η ερχονται ντελιβερι χαχαχα
Για γραψε ξανα σε παρακαλω τα σα'ι'τ που μπορω να βαλω το καινουργιο στριπτιζ μου γιατι δεν τα βρισκωΠολυ καλο
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο με πολλα διαγραμματα σχετικα με την Ρωσσικη οικονομια.Ειναι λιγακι συνθετο και θελει γνωσεις για να καταλαβει καποιος ολα τα διαγραμματα.Αν ομως δειτε ολοι οι δεικτες ειναι αρνητικοι.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.273
- Πόντοι
- 506
Θα στα στειλω αργοτερα σε ΠΜΓια γραψε ξανα σε παρακαλω τα σα'ι'τ που μπορω να βαλω το καινουργιο στριπτιζ μου γιατι δεν τα βρισκω
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο με πολλα διαγραμματα σχετικα με την Ρωσσικη οικονομια.Ειναι λιγακι συνθετο και θελει γνωσεις για να καταλαβει καποιος ολα τα διαγραμματα.Αν ομως δειτε ολοι οι δεικτες ειναι αρνητικοι.
δημητρακη μαν εσυ τι σπουδασες στη ρωσσια?
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.273
- Πόντοι
- 506
юристδημητρακη μαν εσυ τι σπουδασες στη ρωσσια?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις