Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε μαν μαλακιες λες τωρα,σιγουρα δεν ειναι οι ομορφοτερες γυναικες οπως ειπε ενας αλλος,αλλα με την καμια
δεν ειναι οι ασχημοτερες.Ουτε καν στην Ευρωπη δεν ειναι οι ασχημοτερες.

Ποιες ειναι οι ασχημοτερες στην Ευρωπη τυπε? :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βορεια προαστια δεν ειναι μονο οι Εκαλη,απο το Ψυχικο και πανω ολα ειναι βορεια προαστια. Νεα Σμυρνη πινω καφε με τον φιλο μας τον Σινοχαρα, αυτο δεν σημαινει οτι κατοικω εκει.Τον τελευταιο καιρο καθε εβδομαδα καινουργια γκομενα φερνει,εχει καταντησει την περιοχη πασαρελα.  :tits2: 
Ναι και τωρα ειναι στο Σκορπιό στο πάρτι των μεγιστανων  :2funny:.θα  :2funny: πιο πολυ οταν θα του παρει η τραπεζα το τυπογραφειο και θα μεινει χωρις τιποτα  :2funny: Ωρες ωρες ξεφευγεται σπο την πραγματικοτητα και μετα απορείτε γιατι σας κραζω  :2funny:
  Καλα εγω τωρα στην μιζερη,μουντη και φτωχη Αγια Πετρουπολη θα βγω στην Ντισκο λιγακι.Ειδα και τα Ελληνικα κλαμπ με τους Αλβανους,τους μουσατους  :2funny: και 5-6 γκομενες που τους την παιφτουν ολοι  :headbang:.Παλι με κανατε και  :2funny: σημερα
Πως, εχει και ομορφες ελληνιδες απλα η θα ναι κατω των 20 χρονων η θα πρεπει να ζητιανευεις στο φβ με τις ωρες κανοντας δημοσιες σχεσεις για να δειξεις οτι αξιζεις τις προσοχης του χρυσου μουνιου της,η να τριγυρνας σαν τον μπολντεμορντ με 500 φιλες μεχρι να σου κατσει καποτε καμια της προκοπης   :2funny: :2funny:
Ολοι αυτοι που τα κανουν αυτα ομως  δεν ειναι πιρφοροι   :S,ειναι γαμιαδες που γαμαν αβερτα,ετσι λενε τουλαχιστον στους αλλους  :2funny: :2funny:
Μετα ειναι και οι πουα αλλοι σουπερ γαμιαδες που εφευρισκουν 1500 τροπους να γαμησουν.

Ειναι τοσο μουναρες οι ελλεηνιδες και εναι τοσο ευκολο να τις γαμησεις που ολοι αυτοι συνωστιζονται στα τσατ ρουμς και παρακαλανε να γαμησουν ο καθενας με τον δικο του τροπο,και μετα μπαινουν στο μπου  :grin: ολοι μαζι και λεν για τον παραδεισο που λεγεται ελλαδα  :2funny: :2funny:
Με καλυψες πληρως  :2funny:.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποιες ειναι οι ασχημοτερες στην Ευρωπη τυπε? :grin:
Αλβανιδες μακραν τυπε.Στις 10 ομορφες υπαρχουν 1000 ασχημες.Περα απο οτι εχουν μια χαρακτηριστικη αλβανικη ασχημια.
Απο εκει και περα το ιδιο ισχυει με γεωργιανες και αρμενιες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μητσο αφου δεν πας στα σωστα μερη ουτε στα σωστα μαγαζια που θα δεις τις ομορφες ελλεεινιδες, στη πλατεια στο γκαζι ή στο μεταξουργειο? συγκεντρωσου.

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ρε μητσο αφου δεν πας στα σωστα μερη ουτε στα σωστα μαγαζια που θα δεις τις ομορφες ελλεεινιδες, στη πλατεια στο γκαζι ή στο μεταξουργειο? συγκεντρωσου.
Nαι, αν παει σε 2 πσωνομαγαζα κατι θα αλλαξει,εγω κυριακη που κατεβαινα το μαιο για καφε βαρεθηκα να βλεπω μπαζα να τριγυρνανε,στο τελος μετανοιωσα που βγηκα απο το μπαζο μαζομα,ασχημια μπαζιλα παντου,πως ανεχονται και τον εαυτο τους να ναι ετσι.

Η να πουμε για τις νανογκομενες,1.50 με ποδια 20 εκατοστα  :2funny: :2funny:,μονο η αγγλια μπορει να ανταγωνιστει αυτες τις πατσαβουρες.
Μαλακα τι γαματε σε αυτες τις χωρες μερικους που τους βλεπω να κυκλοφορουν με τις μπαζολες τους λυπαμαι πραγματικα,εγω θα το σκεφτομυν πολυ σοβαρα να αυτοκτονησω  :S
Ενας λογος που αυξηθηκαν οι αυτοκτονιες ειναι και αυτος για να γλυτωσουν απο τις μπαζολες  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Nαι, αν παει σε 2 πσωνομαγαζα κατι θα αλλαξει,εγω κυριακη που κατεβαινα το μαιο για καφε βαρεθηκα να βλεπω μπαζα να τριγυρνανε,στο τελος μετανοιωσα που βγηκα απο το μπαζο μαζομα,ασχημια μπαζιλα παντου,πως ανεχονται και τον εαυτο τους να ναι ετσι.

Η να πουμε για τις νανογκομενες,1.50 με ποδια 20 εκατοστα  :2funny: :2funny:,μονο η αγγλια μπορει να ανταγωνιστει αυτες τις πατσαβουρες.
Μαλακα τι γαματε σε αυτες τις χωρες μερικους που τους βλεπω να κυκλοφορουν με τις μπαζολες τους λυπαμαι πραγματικα,εγω θα το σκεφτομυν πολυ σοβαρα να αυτοκτονησω  :S
Ενας λογος που αυξηθηκαν οι αυτοκτονιες ειναι και αυτος για να γλυτωσουν απο τις μπαζολες  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Φυσικα ρε μαν,οι γκομενες ολες ειναι μπαζα ενω εσυ εισαι ο αδωνις.Που να πας ρε στελακι να βρεις γκομενα ανταξια σου.μονο στη σουηδια αλλα και εκει εισαι τοσο ομορφος εσυ που ολες μπαζα θα τις βλεπεις.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Φυσικα ρε μαν,οι γκομενες ολες ειναι μπαζα ενω εσυ εισαι ο αδωνις.Που να πας ρε στελακι να βρεις γκομενα ανταξια σου.μονο στη σουηδια αλλα και εκει εισαι τοσο ομορφος εσυ που ολες μπαζα θα τις βλεπεις.

νταξει ρε μαστερ δν τις λες και ολες ομορφες....και ειδικα εδω πανω Σαλονικη κ Σερρες ειναι υπερψωναρες οι απλα ωραιες...οι μουναρες αστο...ξεφευγει το πραμα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
νταξει ρε μαστερ δν τις λες και ολες ομορφες....και ειδικα εδω πανω Σαλονικη κ Σερρες ειναι υπερψωναρες οι απλα ωραιες...οι μουναρες αστο...ξεφευγει το πραμα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Τι λες ρε στην Σαλλονικη ειδικα ειναι το πιο ομορφα μουνια στην Ελλαδα και τα πιο ευκολα..Αρκει βεβαια να εισαι αθηναιος. :grin:
Πουθενα στον κοσμο δεν υπαρχουν μονο ομορφες μαν.Οποιος νομιζει οτι θα παει σε μια χωρα και θα βλεπει μονο μουναρες,ειναι βλημα.

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Τι λες ρε στην Σαλλονικη ειδικα ειναι το πιο ομορφα μουνια στην Ελλαδα και τα πιο ευκολα..Αρκει βεβαια να εισαι αθηναιος. :grin:
Πουθενα στον κοσμο δεν υπαρχουν μονο ομορφες μαν.Οποιος νομιζει οτι θα παει σε μια χωρα και θα βλεπει μονο μουναρες,ειναι βλημα.
Πέρασες με το καίκι απο Θεσσαλονική και έβγαλες συμπεράσματα ;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

καλα αντε ελα να βγουμε μαζι να τη πεφτεις σε αγνωστες και να σε δω  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πέρασες με το καίκι απο Θεσσαλονική και έβγαλες συμπεράσματα ;

ασε ρε πολυ μπαρμπαληθεις ειναι οι Ελληνες..εμενα ενας φιλος μου επι ενα χρονο μ ελεγε πως γαμησε μια Σερραια πανω στο υδραγωγειο..με ειχε πρηξει τα αρχιδια..τον ελεγα νταξει το ξερω μου το πες  :2funny:

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
ασε ρε πολυ μπαρμπαληθεις ειναι οι Ελληνες..εμενα ενας φιλος μου επι ενα χρονο μ ελεγε πως γαμησε μια Σερραια πανω στο υδραγωγειο..με ειχε πρηξει τα αρχιδια..τον ελεγα νταξει το ξερω μου το πες  :2funny:
Και μέτα ήπιαμε νερό με τα χύσια του φίλου σου ;

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ολες οι σαλονικιες μολις σε ειδαν ειπαν ηρθε ο αθηναιος μουτσος να μας γαμησει και σου ανοιξανε τα ποδια  :headbang: :headbang: :headbang:

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Με μπερδευεις με καποιον αλλον... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom