dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μηπως εισαι ο Κυριος Red ?Γιατι το μυαλο του Σινοχάρα δεν φτανει για κατι τετοιο να βρει της φωτο αυτουνου και να της ανεβασει Τη φωτογραφια αυτου του κακομοιρη γιατι την εβαλες παλι ? Επειδη οταν ηρθες σπιτι του στο Κισινιωφ με το λεωφορειο απο το Βουκουρέστι 2 μερες μετα τσακωθηκατε .Μου ειπανε οτι σε χαρτζηλικωνε γιατι δεν ειχες φραγκο.Ειναι αληθεια?Ναι ας πάει να τους δει και μετά ας έρθει να δει και σένα που κάνεις παρέα με τον Αλγερινό και ξερενεις το σκατό σου για να βγάλεις το μήνα αυτά που χαλάνε αυτοί σε Ρουμανία-Μολδαβία τα σαββατοκύριακα εσύ τα χαλάς όλο το χρόνο μπατίρη
Αυτος τωρα εχει φουσκωσει ακομα περισσοτερο και παει με της μπαντες Οταν τον εβλεπα με πιαναν τα αυτες πρεπει να ειναι φωτο 4-5 χρονια πριν αν δεις το προσωπο του και τοτε ηταν σπασμενο τωρα μοιαζει για 45αρης εγω για 40+ τον εκανα οταν τον πρωτοειδα ας ειναι 32-33!Εγω παντος σχεδον ενα μηνα με γκομενα δεν τον ειδα καθε μερα στο ΟΠΑ και οπως μου ειπαν και οι αλλοι εκει ουτε αυτοι τον ειδανε ποτέ με καμια γκομενα μαλιστα του την ειχα πει:που γαμας ρε μεγαλε? Που ειναι οι γκομενες? Περιφανευοταν οτι εχει μια παντρεμενη και .Κανεις παντος δεν τον ειχε δει ποτέ με γκομενα.Ουτε τον ειδα ποτέ να χαλαει τιποτα λεφτα σε σχεση βεβαια με τους μπατηριδες εκει που δεν επαιρναν ουτε ενα τσα'ι' το οτι αυτος ετρωγε μια μεριδα φαγητο στο ΟΠΑ ειναι μεγιστανας