Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι ας πάει να τους δει και μετά ας έρθει να δει και σένα που κάνεις παρέα με τον Αλγερινό και ξερενεις το σκατό σου για να βγάλεις το μήνα :2funny: αυτά που χαλάνε αυτοί σε Ρουμανία-Μολδαβία τα σαββατοκύριακα εσύ τα χαλάς όλο το χρόνο μπατίρη :2funny:
Μηπως εισαι ο Κυριος Red ?Γιατι το μυαλο του Σινοχάρα δεν φτανει για κατι τετοιο να βρει της φωτο αυτουνου και να της ανεβασει  :2funny:Τη φωτογραφια αυτου του κακομοιρη γιατι την εβαλες παλι  :2funny:? Επειδη οταν ηρθες σπιτι του στο Κισινιωφ με το λεωφορειο απο το Βουκουρέστι 2 μερες μετα τσακωθηκατε  :2funny:.Μου ειπανε οτι σε χαρτζηλικωνε γιατι δεν ειχες φραγκο.Ειναι αληθεια? :2funny:
  Αυτος τωρα εχει φουσκωσει ακομα περισσοτερο και παει με της μπαντες  :2funny:Οταν τον εβλεπα με πιαναν τα  :2funny: :2funny: αυτες πρεπει να ειναι φωτο 4-5 χρονια πριν αν δεις το προσωπο του και τοτε ηταν σπασμενο τωρα μοιαζει για 45αρης εγω για 40+ τον εκανα οταν τον πρωτοειδα ας ειναι 32-33!Εγω παντος σχεδον ενα μηνα με γκομενα δεν τον ειδα καθε μερα στο ΟΠΑ και οπως μου ειπαν και οι αλλοι εκει ουτε αυτοι τον ειδανε ποτέ με καμια γκομενα μαλιστα του την ειχα πει:που γαμας ρε μεγαλε? :2funny:Που ειναι οι γκομενες?  :2funny:Περιφανευοταν οτι εχει μια παντρεμενη και  :knockinb:.Κανεις παντος δεν τον ειχε δει ποτέ με γκομενα.Ουτε τον ειδα ποτέ να χαλαει τιποτα λεφτα σε σχεση βεβαια με τους μπατηριδες εκει που δεν επαιρναν ουτε ενα τσα'ι' το οτι αυτος ετρωγε μια μεριδα φαγητο στο ΟΠΑ ειναι μεγιστανας  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αφηστε τον Δημητρακη να λεει τα δικα του. Το Σαντ Πετερμπουργκ θυμίζει τοπο εξοριας και αξιζει κανεις να το επισκεφτεί για 5 μερες οταν θα εχει περασει τα εξικοστο πεμπτο ετος της ηλικιας του.
Ναι γ'αυτο οποιος ηρθε εδω περα ξετρελαθηκε.Ναι αν πας εσυ σιγουρα δεν θα σ'αρεσει και του φιλου σου δεν του αρεσε.Αν ειναι να μην μπορεις να πας πουθενα ασχημα θα ειναι.΄

Εκτός τόπου και χρόνου είσαι καλέ μου Δημητράκη.... Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα που είναι το καλύτερο στο κόσμο. Μη μας τρελάνεις.... Αν δεν σε είχα συναντησει στο Λέννινγραντ θα έλεγα ότι δεν εχεις πατήσει ποτέ εκεί, και ότι γράφεις από το κάτω Λιανοκλάδι. Χειμώνας ας πούμε στο Λεννινγραντ..... χα χα χα... 'Η θα εχει μείον 20 που δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στους δρόμους, και αν το κάνεις θα πρέπει να έχεις ντυθεί σαν αρκούδα με 3 παλτά και διπλά μακρυά σώβρακα, ή θα εχει θερμοκρασία καπου κοντά στο μηδέν, με αποτέλεσμα να λιώνουν οι πάγοι και τα χιόνια στους δρόμους με αποτέλεσμα η λάσπη να είναι παντού... μα παντου. Μηπως δεν είναι έτσι;
--------------------------------------------
Δεν θα σχολίασω συμπεριφορά, επειδή δεν είναι του παρόντος, αλλα από εμφάνιση οι σύγχρονες Ελληνίδες είναι από τις ποιο όμορφες στον κόσμο. Οποιος ισχυριστεί το αντίθετο, ΄μάλλον δεν έχει βγεί ποτέ εκτός Ελλάδος.....
Οχι απο το Ζούμπερι γραφω  :2funny: :2funny: μακαρι να κανει -20 να βαλω τη γουνα απο φωκια γιατι τα τελευταια χρονια κατω απο -10 σπανια κανει.Ετσι οπως λες ντυνονται οι Αράπιδες εδω  :2funny: εγω βαζω ενα μπλουζακι και απο πανω τη γούνα ουτε διπλα σοβρακα ουτε 3 παλτα.Αν δεν εχει καλο καιρο εχω και τ'αμαξι δεν εχω προβλημα.Τωρα τι μεσογειακο κλιμα εχει η Ελλαδα που ειναι το καλητερο στον κοσμο οταν μεχρι της 6.30-7 δεν μπορεις να βγεις εξω για να μην σε καψει ο ηλιος!Κ'εδω τωρα εχει βαλει ζεστη 23-24 αλλα ο ηλιος δεν καιει ημουν βολτα σημερα ολη μερα και δεν ενιωσα δυσφορια.Ελλαδα υπεφερα απο τον καυτο ηλιο! :headbang: :headbang:Τη λασπη απο την Ουκρανια θα την ειδες.Εδω λασπη αντε να εχει μια βδομαδα το πολυ 10 μερες το χρονο αν ανεβει ξαφνικα η θερμοκρασια τελη μαρτιου και εχει μαζεψει πολυ χιονι (εχει να μαζεψει πολυ χιονι 4-5 χρονια).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι πρόβλημα εχει ρε Δημητράκη με τις καφετέριες... Δεν το καταλαβαίνω...  Δηλαδή αυτοι που κάθονται στις καφετέριες δεν γαμάνε; Εστω ότι ένας έχει μια γκόμενα, τι θα πρέπει να κάνει; να την τον έχει χωμένο μέσα 24 ώρες το 24ωρο; Αν καποιος/ο οποιοσδήποτε εχει μια γκόμενα η οποία μένει με τους γονείς της τι θα κάνει;. Θα βρεθούνε το απόγευμα, θα πανε σε κανα ξενοδοχείο, σε καμια καβάτζα, σε κανα δωματιο κανενος φίλου, θα γαμηθούνε μια, δυο, τρεις, πεντε.... Μετά τι θα κάνουνε; θα μείνουνε εκει στο κρεββάτι και θα της τον εχει συνέχεια μέσα; Ασφαλώς όχι... Και καφετέρια και σινεμά και σε κανενα φαγαδικο θα πάνε....
--------------------
Οσο για το ότι μπορείς να τη βγάλεις με λιγα λεφτα στη Ρωσσία/Λέννινγραντ.... αστο καλύτερα... έχω έρθει και ξέρω.... Ένα ποτήρι κρασί ήθελα να παραγγείλω στο εστιατόριο και το σκεφτόμουν.....
Αν στην Ελλαδα εχεις ενας μια γκομενα τοτε εξαφανιζεται! :2funny: δεν τον βλεπει κανενας!οι φιλοι του τον χάνουν :2funny: γινεται δουλος της  :2funny: :2funny: και τρεμει μην την χάσει!  :2funny:Στις καφετεριες συνηθως πηγαινουν αυτοι που δεν εχουν γκομενα αλλα ψαχνουν να βρουνε  :2funny: αν ειχαν δεν θα πηγαιναν εκει αλλα θα ηταν ολη μερα να νταντεουνε τη γκομενα μην τους διωξει και  :jerking:  :2funny:

ξερω πολλους π εχουν πανω απο μια γκομενα ναι  :grin:
Ετσι ε τους πεταγανε?και συ δηλαδη τι κανεις και εισαι αξιος?και σενα να σε πεταξουμε που τρως τα ετοιμα των γονιων σου βουτυροκεφτε
Εγω επαρχια π ειμαι ουτε πακιστανους εχει ουτε αραπηδες μονο στη παραλια π πουλανε cd,και δν εχω κανα προβλημα μ αυτους,πιο πολυ μου τη σπανε ελληνες γαμιαδες :2funny: :2funny: σαν εσενα  :2funny:
Αν εισαι Ελλαδα και επαρχια το μονο που μπορεις να κανει ειναι να αυτοκτονισεις! :2funny: εκει δεν εχει να κανεις τιποτα!Και μη μου πεις για τουριστριες που διψανε για μεσογειακους γαμιαδες γιατι θα πεθανω απο τα  :2funny:.Το εχω πει πολλες φορες οτι ολες οι τελειωμενες πηγαινουν Ελλαδα για να βρουνε γκομενους :rockon:Αυτες που δεν της κοιταει κανενας στη Ρωσσια.Ειδα της γκομενες των Ελληνων που βρηκανε στην Κρητη χεσε τη μια και κατουρα την αλλη ειναι  :2funny:.Αν ειναι καποια γκομενα επιπεδου θα παει διακοπες με καποιο γκομενο.

Ας μπει ο Αγιος Φιντελ να γραψει για τον Ελληνα γαμιά της Κρακοβίας  :2funny: εγω εγραψα μια μικρη περιληψη σχετικα ο φιντελ θα σας τα πει πιο αναλυτικα  :2funny:.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Ναι γ'αυτο οποιος ηρθε εδω περα ξετρελαθηκε.Ναι αν πας εσυ σιγουρα δεν θα σ'αρεσει και του φιλου σου δεν του αρεσε.Αν ειναι να μην μπορεις να πας πουθενα ασχημα θα ειναι.΄
Τι λες ρε Δημητρακη? Την Ρωσια,Λευκορωσια και Ουκρανια της εχω γυρισει περισσοτερο απο εσενα.Δικη μου επιλογη ηταν να φυγω απο εκει και ας ειχα υψηλο κυκλο γνωριμιων και πολλους φιλους ρωσους επωνυμους και μη. Εσυ μονο με αλγερινους και τατζικους κανεις παρεα ,ζεις και σε ενα κοτετσι και μας λες για την ομορφη ζωη σου. :2funny:  Αν ειναι να ζω σαν την φωκια στους πολους για να πηδηξω καμια γκομενα (και αυτη σε μπουρδελο) να μου λειπει.Μια χαρα πηδαω και στην Ελλαδα και σε συγκριση με σενα ζω σαν βασιλιας εδω . Αυτο που κανεις συνεχεια να ποσταρεις τι καλα που εισαι εκει ειναι για να πεισεις τον εαυτο σου και οχι τους αλλους. Ρωτα καποιον ψυχιατρο τα ιδια θα σου πει.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αν στην Ελλαδα εχεις ενας μια γκομενα τοτε εξαφανιζεται! :2funny: δεν τον βλεπει κανενας!οι φιλοι του τον χάνουν :2funny: γινεται δουλος της  :2funny: :2funny: και τρεμει μην την χάσει!  :2funny:Στις καφετεριες συνηθως πηγαινουν αυτοι που δεν εχουν γκομενα αλλα ψαχνουν να βρουνε  :2funny: αν ειχαν δεν θα πηγαιναν εκει αλλα θα ηταν ολη μερα να νταντεουνε τη γκομενα μην τους διωξει και  :jerking:  :2funny:

Αν εισαι Ελλαδα και επαρχια το μονο που μπορεις να κανει ειναι να αυτοκτονισεις! :2funny: εκει δεν εχει να κανεις τιποτα!Και μη μου πεις για τουριστριες που διψανε για μεσογειακους γαμιαδες γιατι θα πεθανω απο τα  :2funny:.Το εχω πει πολλες φορες οτι ολες οι τελειωμενες πηγαινουν Ελλαδα για να βρουνε γκομενους :rockon:Αυτες που δεν της κοιταει κανενας στη Ρωσσια.Ειδα της γκομενες των Ελληνων που βρηκανε στην Κρητη χεσε τη μια και κατουρα την αλλη ειναι  :2funny:.Αν ειναι καποια γκομενα επιπεδου θα παει διακοπες με καποιο γκομενο.

Ας μπει ο Αγιος Φιντελ να γραψει για τον Ελληνα γαμιά της Κρακοβίας  :2funny: εγω εγραψα μια μικρη περιληψη σχετικα ο φιντελ θα σας τα πει πιο αναλυτικα  :2funny:.

Μια χαρα ειναι η Θεσσαλονικη,η καταγωγη μου ειναι απο χωριο των σερρων γιαυτο πηγαινω συχνα εκει,καλα κατα τ αλλα επαρχια(Σερρες Καβαλα) οντως δν εχει τιποτα να κανεις  :S
Και συ αφου εισαι επιπεδου κ εχεις κ περιουσια τι πηγες να κανεις στη Ρωσσια?Ελαδα δν σε ηθελε καμια χαι γκομενα οπως εισαι εσυ? :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Μια χαρα ειναι η Θεσσαλονικη,η καταγωγη μου ειναι απο χωριο των σερρων γιαυτο πηγαινω συχνα εκει,καλα κατα τ αλλα επαρχια(Σερρες Καβαλα) οντως δν εχει τιποτα να κανεις  :S
Και συ αφου εισαι επιπεδου κ εχεις κ περιουσια τι πηγες να κανεις στη Ρωσσια?Ελαδα δν σε ηθελε καμια χαι γκομενα οπως εισαι εσυ? :grin:
Οχι μια πολλες περιουσιες εχει  :2funny: και διαμενει σε διαμερισμα 20 τετραγωνικων  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι λες ρε Δημητρακη? Την Ρωσια,Λευκορωσια και Ουκρανια της εχω γυρισει περισσοτερο απο εσενα.Δικη μου επιλογη ηταν να φυγω απο εκει και ας ειχα υψηλο κυκλο γνωριμιων και πολλους φιλους ρωσους επωνυμους και μη. Εσυ μονο με αλγερινους και τατζικους κανεις παρεα ,ζεις και σε ενα κοτετσι και μας λες για την ομορφη ζωη σου. :2funny:  Αν ειναι να ζω σαν την φωκια στους πολους για να πηδηξω καμια γκομενα (και αυτη σε μπουρδελο) να μου λειπει.Μια χαρα πηδαω και στην Ελλαδα και σε συγκριση με σενα ζω σαν βασιλιας εδω . Αυτο που κανεις συνεχεια να ποσταρεις τι καλα που εισαι εκει ειναι για να πεισεις τον εαυτο σου και οχι τους αλλους. Ρωτα καποιον ψυχιατρο τα ιδια θα σου πει.
Ναι αυτο ομως εγινε πριν απο πανω απο 20 χρονια αυτο που δεν εχετε καταλαβει και προσπαθει να σας το πει και ο Φιντελ ειναι οτι ο κοσμος αλλαζει δεν μενει στασιμος οπως στην Ελλαδα.
  Αν ο Ταύρος και η Καλλιθεα που μενεις ειναι καλητερος απο την Αγια Πετρουπολη εγω τι να πω?
  Δεν εχει καμια σχεση η Ρωσσια και η Πολωνια του 1990 με τωρα.Οσο για της γκομενες στην Ελλαδα σε 10 μερες μια ωραια δεν ειδα!Αυτο το λενε ολοι οχι μονο εγω  :2funny: Στην Ελλαδα πρεπει να εχει της πιο ασχημες γκομενες στον κοσμο με διαφορα! :2funny:
  Οσο για τα διαμερισματα μου το ενα ειναι 47 τετραγωνικα το τρυαρι 88 και το αλλο κοντα στα 70.
  Εχω τρια διαμερισματα που μενω μια στο ενα και μια στο αλλο πηγαινω για να αλλαζω περιβαλλον.Αυτο το εχουνε δει οσοι εχουν ερθει Αγια Πετρουπολη και με εχουν συναντισει και της γατες εχουν γνωρισει  :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν αντεξα να μην στο πω ρε φιλε.Πρεπει να εχεις φαει πολυ κλασιμο απο πολλες Ελληνιδες.Δεν εξηγειται αλλιως.Πρεπει να εφυγες πολυ δυστυχισμενος απ αυτη την χωρα.Οι πιο ασχημες γυναικες οι Ελληνιδες?Πρεπει να σου χαλασαν την αυτοπεποιθηση σιγουρα.Δεν ειναι ο καιρος γαματος εδω και ειναι στην Ρωσσια.Τυπε να το κοιταξεις το θεμα σου οσο ειναι ακομα νωρις.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Οχι μια πολλες περιουσιες εχει  :2funny: και διαμενει σε διαμερισμα 20 τετραγωνικων  :2funny:

καθαρα η μικτα τα 20τετραγωνικα? :grin:
κατσε εδω σε ενα βιντεο ελεγε με 40χιλιαρικα περνεις τουαρεγκ  :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.153
Πόντοι
1.686
Δεν αντεξα να μην στο πω ρε φιλε.Πρεπει να εχεις φαει πολυ κλασιμο απο πολλες Ελληνιδες.Δεν εξηγειται αλλιως.Πρεπει να εφυγες πολυ δυστυχισμενος απ αυτη την χωρα.Οι πιο ασχημες γυναικες οι Ελληνιδες?Πρεπει να σου χαλασαν την αυτοπεποιθηση σιγουρα.Δεν ειναι ο καιρος γαματος εδω και ειναι στην Ρωσσια.Τυπε να το κοιταξεις το θεμα σου οσο ειναι ακομα νωρις.

Εσυ φιλαράκο ,έχεις ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη ;

Αν πας είσαι σίγουρος ότι δεν θα αλλάξεις γνώμη ;

Ασε τον Μητσάρα ,αυτός ασχολείται με τα πολιτικά !  :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Λαδακη μονο Μοσχα εχω παει εγω  :- για πες για Αγια Πετρουπολη  :cheesy:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Οχι δεν εχω ταξιδεψει τυπε στην Αγια Πετρουπολη.Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μου.Αν προσεξες τι εγραψα,θα ειδες οτι σχολιασα το οτι οι Ελληνιδες ειναι οι πιο ασχημες γυναικες στον κοσμο,και οτι το κλιμα στην Ελλαδα δεν ειναι καλο,αλλα ειναι καλο στην Ρωσσια.Μονο ενας καμενος εγκεφαλος μπορει να τα πει αυτα,που δεν θα εχει και το ακαταλογιστο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Οχι δεν εχω ταξιδεψει τυπε στην Αγια Πετρουπολη.Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μου.Αν προσεξες τι εγραψα,θα ειδες οτι σχολιασα το οτι οι Ελληνιδες ειναι οι πιο ασχημες γυναικες στον κοσμο,και οτι το κλιμα στην Ελλαδα δεν ειναι καλο,αλλα ειναι καλο στην Ρωσσια.Μονο ενας καμενος εγκεφαλος μπορει να τα πει αυτα,που δεν θα εχει και το ακαταλογιστο.

Ε νταξει οι ρωσσιδες οσο ναναι ειναι πιο ομορφες  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Η πλακα ειναι οτι γραφουμε ακριβως τα ιδια τρια ατομα εγω που μενω μονιμα Αγια Πετρουπολη,ο Φιντελ που μενει Κρακοβία και ο Χάρης ο Κυπριος που ταξιδευει συχνα Ουκρανια,Ρωσσια.Γραφουμε και οι τρεις για την ελλειψη ανεσεων στην Ελλαδα βγαινουν εδω οι πανεξυπνοι  :jerking: που δεν εχουν ζησει εξωτερικο ποτέ για να μπορουν να συγκρινουν και λενε οτι η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα :2funny:.
  Τωρα ο αλλος ειπε οτι οι Ελεηνιδες ειναι και οι πιο ομορφες γυναικες  :headbang: Μ'αρεσει που κανενας δεν εχει ιδεα για το τι συμβαινει εκτος Ελλαδας και εχει και αποψη  :2funny:
  Με λιγα λογια εγω ο Χάρης και ο Φιντέλ που μένουμε εξωτερικο γραφουμε  :jerking:.Αυτα που γραφω για την Ελλαδα ειναι με πολυ μεγαλη επιείκεια η αληθεια ειναι πολυ φριχτοτερη! :headbang:.
  Ας δει καποιος τα βιντεακια μου να δει τι αμαξι κυκλοφωρει στην μουντή και φτωχη Αγία Πετρούπολη πως ειναι τα κτηρια και πως ειναι ο κοσμος και αν εχει λακουβες! :2funny:Ας δει και τα πλανα απο Ελλαδα στο Γκάζι ή σε καποιο αλλο μερος.
 Οσο για το αμαξι μου οταν το πηρα 45.000 εκανε το 2009 (μοντελο 2007) τοτε δεν ειχε βγει ακομα το καινουργιο μοντελο που βγηκε το 2010.Τωρα το δινω ανετα 1.000.000 ρουβλια.Εδω τα 2,5 td που ειναι τελειως ψωφια και το σαλονι τους ειναι αθλιο χωρις να εχουνε ουτε καν δερματινα καθισματα εχουνε 800.000-900.000 ρουβλια.

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
τι ειναι ολοι αθτοι οι μπαζογαμιαδες που μαζευτηκαν εδω μεσα ειναι δυνατον  :idiot:,δημητρακη βαλε λιγο ταξη γιατι θα μας τρελλανουν εδω μεσα οι σαβουρογαμηδες

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εκτός τόπου και χρόνου είσαι καλέ μου Δημητράκη.... Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα που είναι το καλύτερο στο κόσμο. Μη μας τρελάνεις.... Αν δεν σε είχα συναντησει στο Λέννινγραντ θα έλεγα ότι δεν εχεις πατήσει ποτέ εκεί, και ότι γράφεις από το κάτω Λιανοκλάδι. Χειμώνας ας πούμε στο Λεννινγραντ..... χα χα χα... 'Η θα εχει μείον 20 που δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στους δρόμους, και αν το κάνεις θα πρέπει να έχεις ντυθεί σαν αρκούδα με 3 παλτά και διπλά μακρυά σώβρακα, ή θα εχει θερμοκρασία καπου κοντά στο μηδέν, με αποτέλεσμα να λιώνουν οι πάγοι και τα χιόνια στους δρόμους με αποτέλεσμα η λάσπη να είναι παντού... μα παντου. Μηπως δεν είναι έτσι;
--------------------------------------------
Δεν θα σχολίασω συμπεριφορά, επειδή δεν είναι του παρόντος, αλλα από εμφάνιση οι σύγχρονες Ελληνίδες είναι από τις ποιο όμορφες στον κόσμο. Οποιος ισχυριστεί το αντίθετο, ΄μάλλον δεν έχει βγεί ποτέ εκτός Ελλάδος.....
Ρε ανθρωπε εσυ θα μας τρελλανεις το παιζεις και πολυταξιδεμενος,τι ασυναρτησιες λες πας να συγκρινεις τις πατσαβουρες τις ελληνιδες με τις γκομενες του ανατολικου μπλοκ,ποσο μπαζογαμης εισαι ρε αδελφε

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αυτο ομως εγινε πριν απο πανω απο 20 χρονια αυτο που δεν εχετε καταλαβει και προσπαθει να σας το πει και ο Φιντελ ειναι οτι ο κοσμος αλλαζει δεν μενει στασιμος οπως στην Ελλαδα.
 Αν ο Ταύρος και η Καλλιθεα που μενεις ειναι καλητερος απο την Αγια Πετρουπολη εγω τι να πω?
 Δεν εχει καμια σχεση η Ρωσσια και η Πολωνια του 1990 με τωρα.Οσο για της γκομενες στην Ελλαδα σε 10 μερες μια ωραια δεν ειδα!Αυτο το λενε ολοι οχι μονο εγω  :2funny: Στην Ελλαδα πρεπει να εχει της πιο ασχημες γκομενες στον κοσμο με διαφορα! :2funny:
  Οσο για τα διαμερισματα μου το ενα ειναι 47 τετραγωνικα το τρυαρι 88 και το αλλο κοντα στα 70.
 Εχω τρια διαμερισματα που μενω μια στο ενα και μια στο αλλο πηγαινω για να αλλαζω περιβαλλον.Αυτο το εχουνε δει οσοι εχουν ερθει Αγια Πετρουπολη και με εχουν συναντισει και της γατες εχουν γνωρισει  :2funny:
Και 6 μηνες να κατσεις παλι δεν προκειται να δεις οι καυμενοι που γραφουν εδω οι ελληναραδες   :grin: εχουν τυφλωθει απο την αγαμια και ολες ωραιες τις βλεπουν  :jerking: :jerking:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η πλακα ειναι οτι γραφουμε ακριβως τα ιδια τρια ατομα εγω που μενω μονιμα Αγια Πετρουπολη,ο Φιντελ που μενει Κρακοβία και ο Χάρης ο Κυπριος που ταξιδευει συχνα Ουκρανια,Ρωσσια.Γραφουμε και οι τρεις για την ελλειψη ανεσεων στην Ελλαδα βγαινουν εδω οι πανεξυπνοι  :jerking: που δεν εχουν ζησει εξωτερικο ποτέ για να μπορουν να συγκρινουν και λενε οτι η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα :2funny:.
  Τωρα ο αλλος ειπε οτι οι Ελεηνιδες ειναι και οι πιο ομορφες γυναικες  :headbang: Μ'αρεσει που κανενας δεν εχει ιδεα για το τι συμβαινει εκτος Ελλαδας και εχει και αποψη  :2funny:
  Με λιγα λογια εγω ο Χάρης και ο Φιντέλ που μένουμε εξωτερικο γραφουμε  :jerking:.Αυτα που γραφω για την Ελλαδα ειναι με πολυ μεγαλη επιείκεια η αληθεια ειναι πολυ φριχτοτερη! :headbang:.
  Ας δει καποιος τα βιντεακια μου να δει τι αμαξι κυκλοφωρει στην μουντή και φτωχη Αγία Πετρούπολη πως ειναι τα κτηρια και πως ειναι ο κοσμος και αν εχει λακουβες! :2funny:Ας δει και τα πλανα απο Ελλαδα στο Γκάζι ή σε καποιο αλλο μερος.
 Οσο για το αμαξι μου οταν το πηρα 45.000 εκανε το 2009 (μοντελο 2007) τοτε δεν ειχε βγει ακομα το καινουργιο μοντελο που βγηκε το 2010.Τωρα το δινω ανετα 1.000.000 ρουβλια.Εδω τα 2,5 td που ειναι τελειως ψωφια και το σαλονι τους ειναι αθλιο χωρις να εχουνε ουτε καν δερματινα καθισματα εχουνε 800.000-900.000 ρουβλια.
Απο μαλακια σε μαλακια εισαι Δημητρακη.Θες να σου πω που εχω ζησει στο εξωτερικο και να μου πεις που εχεις ζησει εσυ?Προσεξε τυπε γιατι δεν ειναι ολη η γη η χωρα που μενεις.Δευτερον εγω τουλαχιστον δεν σου ειπα οτι οι Ελληνιδες ειναι πιο ομορφες απο τις Ρωσιδες.Σχολιασα την βλακεια που ειπες οτι οι Ελληνιδες ειναι οι πιο ασχημες γυναικες στον κοσμο.Και σου ειπα να την ψαξεις την περιπτωση σου για να την προλαβεις.Τωρα αυτα για τα αμαξια σου που γραφεις και το ποσο κοστιζουν,θα αφησω να τα διαβασει κανα παιδακι μπας και γκαυλωσει.Δεν θα ξαναασχοληθω με την περιπτωση σου σου δινω τον λογο μου.Γραψε οτι θελεις,αν αυτο μπορει να σε βοηθησει να σωσεις οτι εχει απομεινει.

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΕΣΥ φιλε πρεπει να μας βαλεις καμια φοτο σου εδω μεσα να σε δουμε... :2funny: :2funny:

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ναι η διαφορα φιλε ειναι τι πηδας εδω  :S και τι θα πηδουσες ρωσσια  :think: και μην μου λες οτι πηδας τις ιδιες γιατι θα γελαν και οι πετρες  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom