Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μαλακιες λεει η ψυχολογος,ερχονται με φτηνα πακετα για σεξ αυτες που το εχουν επαγγελμα.οι νορμαλ,καλες ρωσιδες που ερχονται τρελενονται να πανε στα λουτρα της αφροδιτης,στον κολπο των κοραλιων,στην μονη στον κυκκο και σταυροβουν!πανε σε αρχαια κουρειο,μερη που οι κυπριοι δεν ξερουν οτι υπαρχουν.πανε θαλλασα με τις ωρες,ξυπνανε νωρις ετσι δεν πανε στα μπαρ που πολλες εκει δουλευουν για αυτα.τρελενονται με τα ψαρια και τα φωτωγραφιζουν σαν τρελες.αυτες τις ρωσιδες θελω,αυτες που ο καθε χωριατης εδω νομιζει ειναι πουτανες.πολοι μου λενε βρηκαμε ρωσιδες,τελικα μονο πινουν τζαμπα και εξαφανιζονται.φιλος νορβηγος με δεσμο 2 χρονια με ρωσιδα που γνωρισε σε μπαρ αγια ναπα μου ειπαι αυτη δεν εχει λεφτα,πηγε και ρωσια και την βρικε.του ειπα δεν δουλευει,πως ερχεται διακοπες κυπρο?ομορφη κοπελα 22 βρισκει ευκολα σπονσορες για διακοπες.οι καλες κοπελες σηνηθως δεν ερχονται μονες.αν ζειτε αθηνα,σαλονικι μπορειται παιδεια να μην συμφωνειτε μαζι μου.εγω ζω κυπρο και απο απριλη μεχρι οχτωβρη  ζω καθιμερινα αυτες τις καταστασεις.φιλος που δουλευει γκαρσονι με τα λιγα ρωσικα που ξερει μου λεει ρε μιλανε η μια στην αλλη για τους μαλακες που τις κερνανε.το πηρα σαν μαλακια μεχρι που εξω απο το αεροδρομιο οταν εφτασαν τα λεωφορεια,ακουσα μια να λεει στην φιλη της που ηρθε μας χαμογελανε οι πορτιεριδες,μπαινουν τζαμπα και ολοι οι μπαρμαν και οι μαλακες τις κερνανε,μες την τρελη χαρα.εδω και 3 χρονια δεν παω αγια ναπα πλεον.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
μαλλον σε μας ερχεται το 24 της εκατο χαχαχα.κυπρο το εγραψα πριν λιγες μερες καπου οτι γαμας αγια ναπα μονο βιζητες η καμια μονη που μενει σε πανσιον 7-10 ευρο την ωρα και ηρθε χωρις μια στην τζεπη χαχαχα.αυτην την μια της την πεφτη απο τον λεωφοριατζη,γκαρσονι της πανσιον μεχρι να βγει παραλια την κυνηγανε χιλιοι,ποντιοι και ελληνες.εχω 2 φιλαρακια 45-50 χρονια καμακια στην παραλια.απο το πρωι μεχρι το βραδικυνηγι.αποτλεσμα τα καλοκαιρια πριν 10 χρονια που ερχονταν οι ρωσοι εβρισκαν μερικες γκομενες αυτης της κατηγοριας.τα τελευταια 4 χρονια επιδει δεν πληρωνουν πουτανες,ειναι καμακια ταχα,μονο ο ενας βρηκε μια που εμενε στο κακτους χοτελ λαρνακα με 10 ευρο.τους φιλοξενησα περσι και προπερσι τον ενα και τον αλλο οδησσο αλλα καμακι τους μιλουσαν μονο οι πουτανες αρκαδια στα αγγλικα χα χα χα.
επιδι εσι μαλλον μομο πλιρονις κε ισε πιο κοντοσ κι απο τον κατσικογαμι

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
φιλε σεβομαι την αποψη σου.λεω τι παιζει κυπρο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• P8090418.jpg
    P8090418.jpg
    154,8 KB · Εμφανίσεις: 63

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι ομορφο ζευγαρι  :grin: :grin:
Κακοψωφο να 'χει το Σύχαμα καταραστητε το ολοι μαζι :2funny: ριξτε του μια καταρα να παθει παλι εμφραγμα στον υπνο του και να ταλαιπωρηθει και να ψωφοκοπισει :2funny:.Καιρο εχει να γραψει με τους κλωνους του? :think:Λες να ψωφισε? :2funny:

Σχετικα με τη Ρωσσια.Οταν εφτασα Αγια Πετρουπολη ηταν ενας Ελληνας που ειχε παρα πολλα πραγματα μιλαμε για 5 πολυ μεγαλες τσαντες σαν αυτες που κουβαλανε τα πραγματα οι εμποροι στις αγορες.Οι τελωνιακες (2 κοπελες) τον σταματισαν και προσπαθουσαν να συνενοηθουνε με τα ελαχιστα Αγγλικα που ξερουν.Προσφερθηκα να μεταφρασω και με χαρα το δεχτηκαν ο ανθρωπος λεει οτι ειχε παιδικα ρουχα γιατι εχει ενα παιδακι και ηρθε Ρωσσια για 90 μερες (τοση βιζα μπορει να παρει καποιος) μπορει και να τα ειχε φερει για εμποριο δεν μπορω να ξερω δεν ειναι αυτο το θεμα μας.Οι τελωνιακες του ειπαν οτι λεει ο νομος (παρακατω γραφω τι λεει ο νομος).Εγω του τα μετεφρασα μετα μετεφρασα αυτο που ειπε στις τελωνιακες οτι εχει ρουχα για το παιδακι που εχει,εγινε ενας διαλογος 3-4 λεπτα που μετεφρασα και μετα τους χαιρετησα ολους και εφυγα.
  Οπως καταλαβα αρκετοι Ελληνες λογο κρισης πανε να κανουνε δουλειες με τη Ρωσσια
  Σας το γραφω σαν πληροφορια για να μην εχετε στο αεροδρομιο δυσαρεστες εκπληξεις.
  Στη Ρωσσια δικαιουτε καποιος να εχει μαζι του οταν μπαινει στα συνορα ΜΕΧΡΙ 50 ΚΙΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ η δε αξια τους δεν πρεπει να υπερβαινει τα 1000 Ευρω για καθε παραπανω κιλο ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΕΛΟΝΙΣΜΟΣ και φορολογιται το καθε κιλο προς 4,2 Ευρω ανεξαρτητος την αξια των πραγματων Για αξια πραγματων ποτέ δεν κοιταγανε Π.Χ. μια φορα ειχα ρωτησει οταν εφευγα αν πρεπει να δηλωσω τη γουνα μου για να μη μου πουνε τιποτα οταν τη φερω πισω στη Ρωσσια και μου ειπαν οχι.Γουνες ή δερματινα παλτα δικαιουστε να εχετε μαζι σας μεχρι 3 κομματια
  Υπαρχει και ενας νομος που λεει οτι αν καποιος κανει περισσοτερες απο 1 εισοδους το μηνα στη Ρωσσια Π.Χ. εγω ηρθα απο Ελλαδα 29 Μα'ι'ου και ειναι πιθανον να παω Ουγγαρια για 3-4 μερες προς τα μεσα ιουνιου (δεν ειναι σιγουρο ακομα) και στις 21 ιουνιου θα παω για 2 μερες Ελσίνκι.Πρεπει να εκτελωνισει ολα τα καινουργια πραγματα που εχει αγωρασει στο εξωτερικο και εχει μαζι του ο φορος ειναι 20% ο φορος εισαγωγης,20% Φ.Π.Α και 5% ενας αλλος φορος δηλαδη 45% φορο (νομιζω πληρωνεις και 0,1 τελη τελωνειου) βεβαια οποιος ξερει ανοιγει τα πραγματα που πηρε πεταει το κουτι τους και βγαζει της ετικετες οποτε τα περναει σαν μεταχηρησμενα.Εγω θα παω με μια γκομενα οποτε δεν εχω προβλημα οτι φερω αν μου πουνε τιποτα θα πουμε οτι ειναι δικα της.Αν και δεν παω για ψωνια εκει αλλα για βολτα :).
  Αυτα σχετικα με τα τελωνεια της Ρωσσιας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έιχα την ευτυχια να πεταξω απο το καινουργιο κτηριο του αεροδρομιου που τοσο διαφημιζανε  :2funny: το Пулково 3 βρισκεται διπλα στο Пулково 1 των εσωτερικων πτησεων.Ειναι ενα κακασχημο κτηριο θυμιζει τη αρχητεκτονικη μοδα στην Ελλαδα στις αρχες της δεκαετιας του '70 ενα φουτουριστικο στυλ σαν το κτηριο του ΟΛΠ στον Πειραια μεσα θυμιζει το STAR TREK  :2funny: ειναι γκρι μεσα εξω και πολυ άχαρο  :headbang: δεν καταλαβα γιατι φτιαξαν ενα τετοιο τερατουργημα σε μια τοσο ομορφη πολη οπως ειναι η Αγια Πετρουπολη  :huh:.
  Οι δυσαρεστες εκπληξεις συνεχιστηκαν και μεσα στο κτηριο  :2funny: οταν ειδα της τιμες στα φαγαδικα  :headbang: στο шереметьево αρκετα χρονια τωρα βγαινει καθε χρονο το καλητερο αεροδρομιο της Ευρωπης (εχω βαλει σχετικα λινκ στο Thread της Λευκορωσιας) οι τιμες ειναι οπως αν πας να φας στην πολη.Στο Пулково οι τιμες στα Χάμπουργκερ και στα Σούσι ειναι τουλαχιστον δυπλασιες  :headbang:.
  Οι τιμες στο DUTTY FREE κανονικες ουτε πανακρυβες ουτε ομως και πολυ φτηνες (στο Dutty Free της Αθηνας ειδα μια αυξηση των τιμων σε ενα χρονο 5%-10%).
  Μεσα ειναι πολυ άχαρο με ενα πανυψηλο γκρι χρωματος με εναν ελαφρο φωτισμο.Οι καρεκλες του δεν ειναι καθολου ανετες! :rockon: Απο τα φαγαδικα που ειναι στον πανω οροφο το μονο που εχει λογικες τιμες ειναι η Πιτσαρία απο 350 ρουβλια η πιτσα (7,3 Ευρω).
  Τα Τερμιναλ 1 και 2 εχουν κλεισει για επισκευη για αοριστο χρονικο διαστημα :think:.
  Το αεροπλανο προς και απο την Ελλαδα ηταν αδειο στο πηγαινε ειχε 80-90 ατομα στην επιστροφη καμια 40αρια.
  Οι αεροσυνοδοι με αναγνωρισαν απο τα βιντεακια ή την τηλεοραση και κουτσομπολευανε και χαμογελαγανε μεταξυ τους  :2funny:.
  Η απευθειας πτηση ειναι πολυ ανετη.Ειδηκα στην επιστροφη πεταγα την ιδανικη ωρα για μενα 23.10 και εφτανα Αγια Πετρουπολη κατα της 4 (εφτασε νομιζω 3.55).Οι τιμες στα ταξι δεν αλλαξανε αν πατε στο γκισε που γραφει ταξι και μιλατε Ρωσσικα για το σπιτι μου 1000 ρουβλια για το κεντρο της πολη 700 ή 800 δεν θα χαρακτηριζα το ταξι απο το αεροδρομιο ακριβο.

Συνημμένα

• bf7edf3a-648e-48ca-a6c2-5d1efade8bac.jpg
    bf7edf3a-648e-48ca-a6c2-5d1efade8bac.jpg
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 35

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα σχετικα με τα οικονομικα η πτωση της Ρωσσικης οικονομιας κατα τη γνωμη μου πρεπει να ειναι μεγαλητερη απο οσο λενε αυτο το μηνα Μα'ι'ο το резервный фонд της Ρωσσιας μειωθηκε κατα 3,6%!Και οι περισσοτερες εταιριες εχουνε ελλειματα και αρχισαν να κανουν περικοπες οταν περσι ειχανε κερδη.Αυτο αρχισε να φενεται στα ταξηδια των Ρωσσων στο εξωτερικο.Περσι ειχε και η Aegean και η Transaero απευθειας πτησης απο Αγια Πετρουπολη και για να βρεις εισητηριο επρεπε να το κλεισεις ενα μηνα πριν.Φετος εχει μονο η Aegean και το αεροπλανο ηταν αδειο!
 Οι Ρωσσοι βεβαια δεν ενδιαφερονται και τοσο για την οικονομια και επμιστευονται τον Πούτιν.Ολοι λενε για το οτι δεν επεμβαινει στην Ουκρανια οτι αυτος ξερει τι κανει.----------
------Τωρα σχετικα με την Ελλαδα ειδα οτι ακριβηναν πολλα πραγματα απο το σουπερ μαρκετ που οι τιμες ειναι σε πολλα πραγματα ακομα και 100% παραπανω απο την Αγια Πετρουπολη (τυρι,κοτοπουλο,κρεας) σε μερικα ειναι ιδιες κέτσαπ ,σαλτσες,και καποια ειδη ταξηδιου και στα περισσοτερα 30% παραπανω απο την Αγια Πετρουπολη  :headbang: φτηνοτερα ειναι μονο καποια λαχανικα και αυτα οχι πολυ.Ρεκορ στην ακριβεια στην Ελλαδα σπανε οι βαφες μαλλιων,τα σαμπουαν,τα ξυραφακια,αποσμητικα κλπ. που τα περισσοτερα απο αυτα τα ειδη ειναι 2,5 φορες ακριβοτερα απο τη Ρωσσια  :headbang: :headbang: :headbang:
 Τα αμαξια ειναι για  :2funny: :2funny: :2funny: οι περισσοτεροι πηγαινουν με κατι τετοια της φωτογραφιας  :2funny: ειχα παει στην αντιπροσωπεια της VOLKSWAGEN και ειδα να πουλανε κατι αυτοκινητα σαν καροτσια του Σουπερ μαρκετ  :2funny: οχι μεγαλητερα απο αυτο της φωτογραφιας  :2funny:.Το πιο μεγαλο αμαξι που θα δει κανεις στους Ελληνικους δρομους ειναι Volkswagen Tiguan  :2funny: σπανια να δεις πια μεγαλο αμαξι να κυκλοφορει.
 Σχετικα με τη νεολαια  :jerking: τα συνηθισμενα  :2funny: μουσατοι που καθονται στις καφετεριες απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ  :2funny:.Για της Ελεηνιδες που καποιος ειπε  :jerking: οτι ειναι ωραιες απλος ειχα ξεχασει την ασχημια τους!Θεοχοντρες σα βουβάλια στις 10 μερες μια ωραια κοπελα δεν ειδα  :headbang:.Στη Ρωσσια οταν γυιρζω ολες μου φενονται μετα κουκλες  :2funny:.
 Εχει πλακα στα Μπουρδελακια που ειναι Μολδαβες και Ρουμανες που εδω θα δουλευανε σε κανα σουβλατζηδικο  :2funny: και αν πηγαινε καποιος που λιγο θα μετραγε θα τον τρωγανε με τα ματια εκει την εχουνε δει θεές  :2funny: οι Πιρφοροι της εχουνε θεοποιησει.
 Ο Alex why not μου εστειλε τη φωτο μιας απο το Μεταξουργειο με τον γκομενο της  :2funny: εναν πολυ ασχημαντρα  :2funny: μεγαλη σκατοφατσα  :2funny:.Οι υπαναπτικτες αυτες βρισκουνε οποιον να'ναι  :rockon:.
 Θυμαμαι τον BMW που μου ελεγε οτι ειχε μια γκομενα απο τη Φυλης και τα χάλασε και οταν τον ρωτησα γιατι δεν κανει αυτο που κανω εγω με της εργαζομενες γκομενες που εχω (Κορεατισα,κακασχημη και 3-4 αλλες) να της συνανταει οποτε γουσταρει και να πηγαινουνε βολτα και μετα να της  :knockinb: (εγω εχω προβλημα μ'αυτες οτι αν ερθουν δεν μπορω να της διωξω μετα καθονται 2 ή τρεις μερες και με ζαλιζουν)  σημερα ειχα την κακίστρο μια καθηγητρια Αγγλικων στο επαγγελμα το απογευμα μετα το  :knockinb: την πηγα σπιτι της την τεταρτη θελει ομως να ερθει να κοιμηθει εδω,τι να κανω θα το υπομεινω κ'αυτο.Ο BMW μου απαντησε:Τι λες ρε?!Θα με διωξει και θα βρει αλλον!Εδω (στο Πιρφορισταν)αν εχεις γκομενα πρεπει να εισαι συνεχεια μαζι της αλλιως βρισκει αλλον  :rockon:.
 Για συγκριση Αγια Πετρουπολη οταν πηγαινω με καποια γκομενα σινεμα (1-3 φορες τη βδομαδα συνηθως εξαρταται απο το τι εργα παιζει) η αιθουσα ειναι γεματη απο γκομενιτσες μονες τους  :headbang: και εμας  με τη γκομενα που ημαστε ζευγαρι μας κοιτανε με ενα βλεμμα σα να ζηλευουν.
 Απο θεμα ασφαλειας η Αθηνα εχει γινει τελειως ασφαλης αφου εχει παντου αστυνομια καμια σχεση με 2-3 χρονια πριν που φοβοσουν να κυκλοφορισεις στην Αθηνα.
 Το πιο συχαμερο με της Ελεηνιδες ειναι οτι πηγαινουν με αραπαδες,γυφτους ή οτι αλλα  :shit: υπαρχουν το ιδιο και οι Βουλγαρες,Ρουμανες ειδα πολλα τετοια ζευγαρια μαυριδερο Άραβα ή Πακιστανό χερακι χερακι γκομενιτσα απλος πηγα να ξερασω απο τη αηδια  :rockon:.Κατι τετοιο ειδα και με της Ουκρανες :rockon:
 Εδω ειναι ρατσιστες με την καλη εννοια δεν επιτηθονται μεν στον Αράπη ή τον Πακιστανό αλλα τον θεωρουνε κατωτερο ον και τον βλεπουνε με καποια λυπηση.Οι Ουζμπεκοι,Μολδαβοι κλπ. που δουλευουν εδω τη βγαζουνε με ψωμι και ολα τα λεφτα τα στελνουνε στο σπιτι τους μετα απο 2-4 χρονια αγωραζουνε εκει σπιτι,διαμερισμα ή οτι αλλο θελουν και γυριζουν πισω και ζουνε την ευτηχια τους.
 Αυτο που ειδα στην Αθηνα κοπελες με αραπαδες εδω δεν θα το δειτε (συνηθως εχουν της δικες τους γυναικες οσοι της φερνουν) και γενικα αυτοι ολοι δεν ειναι μερος της κοινωνιας οπως ειναι στην Ελλαδα.Στα περισσοτερα μερη αν πανε θα φανε πορτα και γ'αυτο δεν πανε (τον Αλγερινο π.χ. στις περισσοτερες ντισκο δεν τον βαζουν και γ'αυτο δεν πηγαινει πουθενα).
 Η διαφορα με την Ελλαδα ειναι οτι εδω θα προτιμησουν να ειναι μονες τους παρα να πανε με καποιον λεχριτη  :2funny:!Ελλαδα θα πανε με τον τελευταιο καφρο  :2funny: μ'αρεσει που κρατανε χερακι χερακι τον αραπά και δεν ντρεπονται  :headbang: και αν τους πεις κατι σε λενε και ρατσιστη  :headbang:!

Συνημμένα

• DSC_0165a.jpg
    DSC_0165a.jpg
    101,4 KB · Εμφανίσεις: 36

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Δηλαδη, τα ιδια και χειροτερα τα βρηκες στην ελλαδα, σε σχεση με οταν ειχες ξαναρθει.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Τωρα σχετικα με τα οικονομικα η πτωση της Ρωσσικης οικονομιας κατα τη γνωμη μου πρεπει να ειναι μεγαλητερη απο οσο λενε αυτο το μηνα Μα'ι'ο το резервный фонд της Ρωσσιας μειωθηκε κατα 3,6%!Και οι περισσοτερες εταιριες εχουνε ελλειματα και αρχισαν να κανουν περικοπες οταν περσι ειχανε κερδη.Αυτο αρχισε να φενεται στα ταξηδια των Ρωσσων στο εξωτερικο.Περσι ειχε και η Aegean και η Transaero απευθειας πτησης απο Αγια Πετρουπολη και για να βρεις εισητηριο επρεπε να το κλεισεις ενα μηνα πριν.Φετος εχει μονο η Aegean και το αεροπλανο ηταν αδειο!
 Οι Ρωσσοι βεβαια δεν ενδιαφερονται και τοσο για την οικονομια και επμιστευονται τον Πούτιν.Ολοι λενε για το οτι δεν επεμβαινει στην Ουκρανια οτι αυτος ξερει τι κανει.----------
------Τωρα σχετικα με την Ελλαδα ειδα οτι ακριβηναν πολλα πραγματα απο το σουπερ μαρκετ που οι τιμες ειναι σε πολλα πραγματα ακομα και 100% παραπανω απο την Αγια Πετρουπολη (τυρι,κοτοπουλο,κρεας) σε μερικα ειναι ιδιες κέτσαπ ,σαλτσες,και καποια ειδη ταξηδιου και στα περισσοτερα 30% παραπανω απο την Αγια Πετρουπολη  :headbang: φτηνοτερα ειναι μονο καποια λαχανικα και αυτα οχι πολυ.Ρεκορ στην ακριβεια στην Ελλαδα σπανε οι βαφες μαλλιων,τα σαμπουαν,τα ξυραφακια,αποσμητικα κλπ. που τα περισσοτερα απο αυτα τα ειδη ειναι 2,5 φορες ακριβοτερα απο τη Ρωσσια  :headbang: :headbang: :headbang:
 Τα αμαξια ειναι για  :2funny: :2funny: :2funny: οι περισσοτεροι πηγαινουν με κατι τετοια της φωτογραφιας  :2funny: ειχα παει στην αντιπροσωπεια της VOLKSWAGEN και ειδα να πουλανε κατι αυτοκινητα σαν καροτσια του Σουπερ μαρκετ  :2funny: οχι μεγαλητερα απο αυτο της φωτογραφιας  :2funny:.Το πιο μεγαλο αμαξι που θα δει κανεις στους Ελληνικους δρομους ειναι Volkswagen Tiguan  :2funny: σπανια να δεις πια μεγαλο αμαξι να κυκλοφορει.
 Σχετικα με τη νεολαια  :jerking: τα συνηθισμενα  :2funny: μουσατοι που καθονται στις καφετεριες απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ  :2funny:.Για της Ελεηνιδες που καποιος ειπε  :jerking: οτι ειναι ωραιες απλος ειχα ξεχασει την ασχημια τους!Θεοχοντρες σα βουβάλια στις 10 μερες μια ωραια κοπελα δεν ειδα  :headbang:.Στη Ρωσσια οταν γυιρζω ολες μου φενονται μετα κουκλες  :2funny:.
 Εχει πλακα στα Μπουρδελακια που ειναι Μολδαβες και Ρουμανες που εδω θα δουλευανε σε κανα σουβλατζηδικο  :2funny: και αν πηγαινε καποιος που λιγο θα μετραγε θα τον τρωγανε με τα ματια εκει την εχουνε δει θεές  :2funny: οι Πιρφοροι της εχουνε θεοποιησει.
 Ο Alex why not μου εστειλε τη φωτο μιας απο το Μεταξουργειο με τον γκομενο της  :2funny: εναν πολυ ασχημαντρα  :2funny: μεγαλη σκατοφατσα  :2funny:.Οι υπαναπτικτες αυτες βρισκουνε οποιον να'ναι  :rockon:.
 Θυμαμαι τον BMW που μου ελεγε οτι ειχε μια γκομενα απο τη Φυλης και τα χάλασε και οταν τον ρωτησα γιατι δεν κανει αυτο που κανω εγω με της εργαζομενες γκομενες που εχω (Κορεατισα,κακασχημη και 3-4 αλλες) να της συνανταει οποτε γουσταρει και να πηγαινουνε βολτα και μετα να της  :knockinb: (εγω εχω προβλημα μ'αυτες οτι αν ερθουν δεν μπορω να της διωξω μετα καθονται 2 ή τρεις μερες και με ζαλιζουν)  σημερα ειχα την κακίστρο μια καθηγητρια Αγγλικων στο επαγγελμα το απογευμα μετα το  :knockinb: την πηγα σπιτι της την τεταρτη θελει ομως να ερθει να κοιμηθει εδω,τι να κανω θα το υπομεινω κ'αυτο.Ο BMW μου απαντησε:Τι λες ρε?!Θα με διωξει και θα βρει αλλον!Εδω (στο Πιρφορισταν)αν εχεις γκομενα πρεπει να εισαι συνεχεια μαζι της αλλιως βρισκει αλλον  :rockon:.
 Για συγκριση Αγια Πετρουπολη οταν πηγαινω με καποια γκομενα σινεμα (1-3 φορες τη βδομαδα συνηθως εξαρταται απο το τι εργα παιζει) η αιθουσα ειναι γεματη απο γκομενιτσες μονες τους  :headbang: και εμας  με τη γκομενα που ημαστε ζευγαρι μας κοιτανε με ενα βλεμμα σα να ζηλευουν.
 Απο θεμα ασφαλειας η Αθηνα εχει γινει τελειως ασφαλης αφου εχει παντου αστυνομια καμια σχεση με 2-3 χρονια πριν που φοβοσουν να κυκλοφορισεις στην Αθηνα.
 Το πιο συχαμερο με της Ελεηνιδες ειναι οτι πηγαινουν με αραπαδες,γυφτους ή οτι αλλα  :shit: υπαρχουν το ιδιο και οι Βουλγαρες,Ρουμανες ειδα πολλα τετοια ζευγαρια μαυριδερο Άραβα ή Πακιστανό χερακι χερακι γκομενιτσα απλος πηγα να ξερασω απο τη αηδια  :rockon:.Κατι τετοιο ειδα και με της Ουκρανες :rockon:
 Εδω ειναι ρατσιστες με την καλη εννοια δεν επιτηθονται μεν στον Αράπη ή τον Πακιστανό αλλα τον θεωρουνε κατωτερο ον και τον βλεπουνε με καποια λυπηση.Οι Ουζμπεκοι,Μολδαβοι κλπ. που δουλευουν εδω τη βγαζουνε με ψωμι και ολα τα λεφτα τα στελνουνε στο σπιτι τους μετα απο 2-4 χρονια αγωραζουνε εκει σπιτι,διαμερισμα ή οτι αλλο θελουν και γυριζουν πισω και ζουνε την ευτηχια τους.
 Αυτο που ειδα στην Αθηνα κοπελες με αραπαδες εδω δεν θα το δειτε (συνηθως εχουν της δικες τους γυναικες οσοι της φερνουν) και γενικα αυτοι ολοι δεν ειναι μερος της κοινωνιας οπως ειναι στην Ελλαδα.Στα περισσοτερα μερη αν πανε θα φανε πορτα και γ'αυτο δεν πανε (τον Αλγερινο π.χ. στις περισσοτερες ντισκο δεν τον βαζουν και γ'αυτο δεν πηγαινει πουθενα).
 Η διαφορα με την Ελλαδα ειναι οτι εδω θα προτιμησουν να ειναι μονες τους παρα να πανε με καποιον λεχριτη  :2funny:!Ελλαδα θα πανε με τον τελευταιο καφρο  :2funny: μ'αρεσει που κρατανε χερακι χερακι τον αραπά και δεν ντρεπονται  :headbang: και αν τους πεις κατι σε λενε και ρατσιστη  :headbang:!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι και εγω στην θεσαλονικη ειδα συμπαθητικες κοπελες μετρημενες στα δακτυλα των χεριων μου.πιο ομορφες κοπελιτσες ηταν μικρουλες ποντιες που βολταρουν λευκο πυργο.τα ιδια ειδα,ολοι μουσατοι 10 ανδροπαρεα στο καφε η γυναικοπαρεα.οπου εβλεπα ζευγαρια υταν κυπριοι.χαζευουν στα καφε,απο καμακι μηδεν και ολοι μου λεγανε δεν μιλανε οι κοπελες εδω και σνομπαρουν.ρωτα τον γιαννη που οπου με επαιρνε εκανα γνωριμιες πανευκολα.σε καφε μπηκαν 2 μπαζακια για μενα στιλ,φατσα,ντυσιμο πουτανε σαν την παολα και ολοι χαζευαν και σχολιαζαν.ειπα στον γιαννη αυτες θα τις παρω μαζι μου φαγητο.τελικα εκανα το λαθος αντι στο καβλακι που επαιζε το ματακι του και απο το επονημο φανελακι καταλαβε οτι θα φαει καλα πλησιασα ευγενικα την φιλη της και τις καλεσα απεναντι για φαγητο.αρνηθηκε ευγενικα,χαμογελασε και τις καλυνηχτισα.εκανα την κινηση μου οι αλλοι ανδροπαρεες μονο εβλεπαν.ο κοσμος ηταν πολυ καλος για αυτο μου αρεσε και θα παω ξανα.το κρεας στο κεντρο δεν τρωγεται ουτε στα γνωστα μερη.τα προιοντα ειναι ακριβα και δεν εβρισκα αν ειναι δυνατο μια μεγαλη υπεραγορα.μονο περιπτερα και μικρα σουπερμαρκετ.ειμαι καλομαθημενος ρωσια-ουκρανια με τα 24 υπεραγορες.πηγα τρανζιτ απο σοφια αθηνα,πραγματικα δεν ειδα ποτε τοση ασχημια γυναικων να δουλευουν σε αεροδρομια.εκανα πλακα σε ενα μπατσο τωρα καταλαβα γιατι ο φουστανος ζει αθηνα χαχαχα.η ελλαδα εχει αλλα καλα και ομορφιες.δες τις φοτο μου που εβαλε ο γιαννης στο facebook του.εχω θαυμαστρια τωρα ομορφι ποντια ξανθουλα οδοντιατρο φιλη του γιαννη 27 χαχαχα.οταν την καλεσε ο γιαννις μασ ελεγε μαλακιες μετα που ειδε φοτο θελει να παω ξανα χαχαχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακι και εγω στην θεσαλονικη ειδα συμπαθητικες κοπελες μετρημενες στα δακτυλα των χεριων μου.πιο ομορφες κοπελιτσες ηταν μικρουλες ποντιες που βολταρουν λευκο πυργο.τα ιδια ειδα,ολοι μουσατοι 10 ανδροπαρεα στο καφε η γυναικοπαρεα.οπου εβλεπα ζευγαρια υταν κυπριοι.χαζευουν στα καφε,απο καμακι μηδεν και ολοι μου λεγανε δεν μιλανε οι κοπελες εδω και σνομπαρουν.ρωτα τον γιαννη που οπου με επαιρνε εκανα γνωριμιες πανευκολα.σε καφε μπηκαν 2 μπαζακια για μενα στιλ,φατσα,ντυσιμο πουτανε σαν την παολα και ολοι χαζευαν και σχολιαζαν.ειπα στον γιαννη αυτες θα τις παρω μαζι μου φαγητο.τελικα εκανα το λαθος αντι στο καβλακι που επαιζε το ματακι του και απο το επονημο φανελακι καταλαβε οτι θα φαει καλα πλησιασα ευγενικα την φιλη της και τις καλεσα απεναντι για φαγητο.αρνηθηκε ευγενικα,χαμογελασε και τις καλυνηχτισα.εκανα την κινηση μου οι αλλοι ανδροπαρεες μονο εβλεπαν.ο κοσμος ηταν πολυ καλος για αυτο μου αρεσε και θα παω ξανα.το κρεας στο κεντρο δεν τρωγεται ουτε στα γνωστα μερη.τα προιοντα ειναι ακριβα και δεν εβρισκα αν ειναι δυνατο μια μεγαλη υπεραγορα.μονο περιπτερα και μικρα σουπερμαρκετ.ειμαι καλομαθημενος ρωσια-ουκρανια με τα 24 υπεραγορες.πηγα τρανζιτ απο σοφια αθηνα,πραγματικα δεν ειδα ποτε τοση ασχημια γυναικων να δουλευουν σε αεροδρομια.εκανα πλακα σε ενα μπατσο τωρα καταλαβα γιατι ο φουστανος ζει αθηνα χαχαχα.η ελλαδα εχει αλλα καλα και ομορφιες.δες τις φοτο μου που εβαλε ο γιαννης στο facebook του.εχω θαυμαστρια τωρα ομορφι ποντια ξανθουλα οδοντιατρο φιλη του γιαννη 27 χαχαχα.οταν την καλεσε ο γιαννις μασ ελεγε μαλακιες μετα που ειδε φοτο θελει να παω ξανα χαχαχα
Με λιγα λογια γραφεις οτι κ'εγω αλλα με δικα σου λογια.Γκομενες δεν εχει κανενας δεν γαμαει  :2funny:,ολοι καθονται σε κατι καφετεριες και  :jerking: ακομα γραφεις οτι εγραψα κ'εγω σχετικα με της ανεσεις λες δεν εβρισκα μια 24ωρη υπεραγορα οπως στην ουκρανια.Αγια πετρουπολη ειναι γεματο τετοιες 24ωρες υπεραγορες τωρα πριν λιγο ειχα παει για ψωνια.Τα μαγαζια και τα εμπορικα κεντρα της Ουκρανιας σε σχεση με της Αγιας Πετρουπολης ειναι σαν μίνι μάρκετ!
Πρεπει να ερθεις εδω να δεις ανέσεις!Λιγα λεφτα να εχει κανεις και ζει σαν θεος!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Με λιγα λογια γραφεις οτι κ'εγω αλλα με δικα σου λογια.Γκομενες δεν εχει κανενας δεν γαμαει  :2funny:,ολοι καθονται σε κατι καφετεριες και  :jerking: ακομα γραφεις οτι εγραψα κ'εγω σχετικα με της ανεσεις λες δεν εβρισκα μια 24ωρη υπεραγορα οπως στην ουκρανια.Αγια πετρουπολη ειναι γεματο τετοιες 24ωρες υπεραγορες τωρα πριν λιγο ειχα παει για ψωνια.Τα μαγαζια και τα εμπορικα κεντρα της Ουκρανιας σε σχεση με της Αγιας Πετρουπολης ειναι σαν μίνι μάρκετ!
Πρεπει να ερθεις εδω να δεις ανέσεις!Λιγα λεφτα να εχει κανεις και ζει σαν θεος!

που και ποσα δημητρακη?? :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[/b]

που και ποσα δημητρακη?? :grin:
Το που το ξερεις  :2funny:Ξερεις πολυ καλα που μενω  :2funny:.Το πόσα υπολογιζε 2000-2500 Ευρω το μηνα αν εχεις δικο σου διαμερισμα και ενα αυτοκινητο οσο καλητερο τοσο καλητερα.Εχεις ολες της ανεσεις σου αν τα εχεις αυτα!
  Μην αρχισουν οι εξυπνοι  :jerking: να πουνε τη  :jerking: τους οτι με 2000-2500 Ευρω και Ελλαδα ζεις καλα  :2funny:.Ελλαδα ουτε με 10.000 δεν ζεις καλα! :headbang: αμαξι θα εχεις μια κουτσουλια  :2funny:στην καλητερη θα εχεις μια γκομενα που θα σε ζαλιζει και θα σου στοιχιζει ενα καρο λεφτα και θα σου τη λεει οτι αν δεν ηταν αυτη δεν θα ειχες γκομενα  :headbang:!Αν παλι θελεις να  :knockinb: με λεφτα το μονο που μπορεις να  :knockinb: ειναι Ρουμανες,Βουλγαρες και Μολδαβες που ακομα και αυτες οι Πιρφοροι στην Ελλαδα της εχουν θεοποιησει! :rockon:.Το καλοκαιρι θα τρως 5 μηνες ζεστη στη Μάπα  :rockon:.Και αυτο που επιβεβαιωσε και ο Χάρης μια υπεραγορα δεν θα βρεις να κανεις τα ψωνια σου σαν ανθρωπος!24ωρες υπεραγορες θα ειναι κατι το εξωπραγματικο! :2funny:Μονο στα ονειρα σου θα της βλεπεις!Συν οτι θα βλεπεις παντου κωλοφατσες,αναρχικους,μουσατους σαν Ταλιμπαν  :2funny:αραπαδες και Πακιστανους  :rockon:!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Το που το ξερεις  :2funny:Ξερεις πολυ καλα που μενω  :2funny:.Το πόσα υπολογιζε 2000-2500 Ευρω το μηνα αν εχεις δικο σου διαμερισμα και ενα αυτοκινητο οσο καλητερο τοσο καλητερα.Εχεις ολες της ανεσεις σου αν τα εχεις αυτα!
  Μην αρχισουν οι εξυπνοι  :jerking: να πουνε τη  :jerking: τους οτι με 2000-2500 Ευρω και Ελλαδα ζεις καλα  :2funny:.Ελλαδα ουτε με 10.000 δεν ζεις καλα! :headbang: αμαξι θα εχεις μια κουτσουλια  :2funny:στην καλητερη θα εχεις μια γκομενα που θα σε ζαλιζει και θα σου στοιχιζει ενα καρο λεφτα και θα σου τη λεει οτι αν δεν ηταν αυτη δεν θα ειχες γκομενα  :headbang:!Αν παλι θελεις να  :knockinb: με λεφτα το μονο που μπορεις να  :knockinb: ειναι Ρουμανες,Βουλγαρες και Μολδαβες που ακομα και αυτες οι Πιρφοροι στην Ελλαδα της εχουν θεοποιησει! :rockon:.Το καλοκαιρι θα τρως 5 μηνες ζεστη στη Μάπα  :rockon:.Και αυτο που επιβεβαιωσε και ο Χάρης μια υπεραγορα δεν θα βρεις να κανεις τα ψωνια σου σαν ανθρωπος!24ωρες υπεραγορες θα ειναι κατι το εξωπραγματικο! :2funny:Μονο στα ονειρα σου θα της βλεπεις!Συν οτι θα βλεπεις παντου κωλοφατσες,αναρχικους,μουσατους σαν Ταλιμπαν  :2funny:αραπαδες και Πακιστανους  :rockon:!

Δν μ πολυαρεσει Αγια Πετρουπολη δημητρακη  :-
με 2500χ μια χαρα ζεις ελλαδα ρε τυπε,ποσα θες δηλαδη?10χιλιαρικα το μηνα?  :headbang: :headbang:
τι 5 μηνες καλοκαιρι ρε εδω ιουνιος ειναι κ ακομα με ζακετες κυκλοφορουμε :uglystupid:
σιγα μη παω τοσο μακρια για τις υπεραγορες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νταξει οι μουσατοι οντως μου τη σπανε αρκετα εγω ξυριζομαι αλλα τι να κανεις?να τους ξυρισεις ολους? :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Σκατά είναι στην Ρωσσία όχι στην Ελλάδα :2funny: ειδικά η Αγία Πετρουπουλη έχει ένα από τα χειρότερα κλίματα παγκοσμίως,μέσα στη μούχλα και στην υγρασία 9 μήνες το χρόνο :2funny:
οι γκόμενες πολύ καλύτερες φυσικά αλλά τι να το κάνεις,εσύ πάλι στα μπουρδέλα γαμάς και εκεί όπως και στην Αθήνα :2funny: τώρα το να ζεις μέσα σε ένα κωλοδιαμέρισμα όπως το δικό σου και όταν έρχεσαι Ελλάδα να παινευεσαι που ζεις στη Ρωσσία αυτό μου θυμίζει τους βλαχογερμανούς ελληναράδες που κάνουν το ίδιο :2funny: αυτοί τουλάχιστον μένουν και σε ένα κράτος της προκόπης άσχετα που είναι μέσα στη μούχλα όλο το χρόνο.
μεγάλη βλαχάρα είσαι τελικά μινάρα  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σκατά είναι στην Ρωσσία όχι στην Ελλάδα :2funny: ειδικά η Αγία Πετρουπουλη έχει ένα από τα χειρότερα κλίματα παγκοσμίως,μέσα στη μούχλα και στην υγρασία 9 μήνες το χρόνο :2funny:
οι γκόμενες πολύ καλύτερες φυσικά αλλά τι να το κάνεις,εσύ πάλι στα μπουρδέλα γαμάς και εκεί όπως και στην Αθήνα :2funny: τώρα το να ζεις μέσα σε ένα κωλοδιαμέρισμα όπως το δικό σου και όταν έρχεσαι Ελλάδα να παινευεσαι που ζεις στη Ρωσσία αυτό μου θυμίζει τους βλαχογερμανούς ελληναράδες που κάνουν το ίδιο :2funny: αυτοί τουλάχιστον μένουν και σε ένα κράτος της προκόπης άσχετα που είναι μέσα στη μούχλα όλο το χρόνο.
μεγάλη βλαχάρα είσαι τελικά μινάρα  :2funny:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ θαψιμο στον πορνομεταναστη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδη, τα ιδια και χειροτερα τα βρηκες στην ελλαδα, σε σχεση με οταν ειχες ξαναρθει.
Οχι χειροτερα δεν ειναι.Ηρεμησε ο κοσμος και εμαθε να ζει με λιγοτερα και τελικα η οικονομια επιασε πάτο αναπτυξη ομως δεν βλεπω να ερχεται.Το προβλημα με τον Ελληνα ειναι οτι πεταει τα λεφτα του σε  :jerking: πιστευω η κεριση του εκανε καλο γιατι ο Ελληνας Πιρφορος μαζευτηκε.
  Τα αρνητικα ειναι οτι αρχισσε να ακριβαινει παλι.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ θαψιμο στον πορνομεταναστη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν πας να τους δει στη Μολδαβια πως ζουνε θα  :2funny:Εκει κ'αν εχουνε ανεσεις  :2funny: ειδες και της φωτο απο τους μεγαλους γαμιαδες εκει  :2funny:
Δν μ πολυαρεσει Αγια Πετρουπολη δημητρακη  :-
με 2500χ μια χαρα ζεις ελλαδα ρε τυπε,ποσα θες δηλαδη?10χιλιαρικα το μηνα?  :headbang: :headbang:
τι 5 μηνες καλοκαιρι ρε εδω ιουνιος ειναι κ ακομα με ζακετες κυκλοφορουμε :uglystupid:
σιγα μη παω τοσο μακρια για τις υπεραγορες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νταξει οι μουσατοι οντως μου τη σπανε αρκετα εγω ξυριζομαι αλλα τι να κανεις?να τους ξυρισεις ολους? :2funny: :2funny: :2funny:
Μια χαρά τι εννοεις?Να εχεις να φας?και να εχεις ενα μικρο αυτοκινητο και να του βαζεις βενζινη?Μια γκομενα :2funny:?Που θα φοβασαι μην την χάσεις :2funny: Ναι αυτα θα τα εχεις.Οσα και να εχεις Ελλαδα ζεις  :shit: εκτος αν εισαι μεγιστάνας και εχεις το ιδιοτικο αεροπλανο σου και φευγεις οποτε θελεις.
  Οι υπεραγορες και τα εμπορικα κεντρα για μενα ειναι πολυ σημαντικο εχεις τα παντα 24ωρες το 24ωρο!Ελλαδα πρεπει να τρεξεις να προλαβεις το σαββατο το πρω'ι' γιατι την κυριακη ειναι ολα κλειστα.Ασε που τωρα πια δεν εχει τιποτα να αγωρασεις  :rockon: μονο κατι αθλια Κινεζικα ρουχα που δεν ειναι και φτηνα! :rockon: :rockon:
  Ελλαδα που θα πας?Στο Γκάζι :jerking:?Στο Κωλονάκι :jerking:?Στη Γλυφαδα :jerking:? Να βλεπεις της συχαμερες Ελεηνιδες να το παιζουν οτι καποιες ειναι  :2funny: και μουσατους Πιρφορους σαν Ταλιμπάν να χαλάνε τρελλά λεφτα για παρτι του μπας και τους κατσουνε  :2funny:
  Αν διαβασεις παλια ποστ θα δεις οτι οσα παιδια απο το σα'ι'τ ηρθαν εδω και ειδανε πως ζω ξετρελαθηκανε ολοι θελανε να μεινουνε για παντα εδω.Και εχουνε γραψει αν βγαζω γκομενες ή οχι.
  Σχετικα με τα διαμερισματα εχω 3 εδω.Αυτο που βλεπω εδω ειναι οτι ο Ελληνας δεν εχει καμια γνωση και καμια πληροφορια σχετικα με τη Ρωσσια και τη ζωη εδω.
  Το κλιμα της Ελλαδας ειναι απαισιο ηρθα και τη μερα εφαγα ζέστη!Και δεν ειχε τιποτα 25-27 βαθμους ειχε.Τωρα αν το βραδυ βαζει κρυο ουτε αυτο ειναι θετικο.Οσο για το χειμωνα το δαγκωνεις Ελλαδα γιατι πουθενα δεν αναβουνε τη θερμανση  :2funny: Αφου λεγαμε για πλακα οτι για να ζεσταθει καποιος πρεπει να πηγαινει να καθεται στα Μπουρδελακια που ειναι ζεστά  :2funny:.
Για να καταλαβει ο αναγνωστης πόσο χάλια την εχουνε την Ελλαδα θα σας αναφερω αυτο το παραδηγμα ενας γνωστος μου εχει μια γκομενα 38-39 ετων με παιδι απο Λευκορωσια (οχι Μινσκ) μια γυναικα μιας τετοια ηλικιας και με παιδι σε ενα μερος οπου ο μισθος δεν ειναι ουτε 200 Ευρω ειναι τελειωμενη δεν προκειται να την κοιταξει κανενας!Κ'ομως ακομα κ'αυτη ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ! :headbang:.Που θα επρεπε να τρεχει σαν τρελλη να φυγει απο τη Λευκορωσια!Το οτι ο Ελληνας παντα ελεγε οτι η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα στον κοσμο διχνει οτι ειναι υπαναπτικτος ολοι οσοι γνωστοι εχω καποιου επιπεδου (μορφωτικου και οικονομικου) εχουνε φυγει απο καιρο απο την Ελλαδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom