Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.484
- Πόντοι
- 506
Καλησπέρα! Για όσους θέλουν έγκυρες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση για business visa καθώς και την έκδοση της σχετικής βίζας εδώ στην Ελλάδα από το κέντρο βίζας της Ρωσικής Πρεσβείας, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στέλνοντας προσωπικό μήνυμα. Είμαι σε θέση να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις για την διαδικασία που απαιτείται και το κόστος. Κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες πρακτορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ρωσία όπου κάνουν προσκλήσεις από ανύπαρκτες εταιρείες ή εταιρείες που βρίσκονται σε μαύρη λίστα και παρουσιάζονται προβλήματα κατά καιρούς κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων με την είσοδο στην RF.
Δυστυχώς τα γραφεία στην Ελλάδα κοροϊδεύουν τον κόσμο και παίρνουν όπως έχει αναφερθεί 400+ ευρώ για την πρόσκληση και έκδοσή τους.
Να γνωρίζετε ότι βγάζουν γύρω στο 100% από τις πραγματικές τιμές και είναι κοροϊδία.
Αν αργήσω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματά σας να ξέρετε πως δεν βρίσκομαι συνέχεια συνδεδεμένος σ αυτόν τον ιστότοπο. Υπόσχομαι ωστόσο να τσεκάρω συχνά το mailbox.
Θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω σε ό,τι χρειάζεστε για αυτόν τον προορισμό.
Y.Γ Δεν είμαι σε θέση να παρακολουθώ ότι γράφεται στο συγκεκριμένο θέμα. Για τον λόγο αυτό και προτιμάω προσωπικά μηνύματα. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ!!!
Δυστυχώς τα γραφεία στην Ελλάδα κοροϊδεύουν τον κόσμο και παίρνουν όπως έχει αναφερθεί 400+ ευρώ για την πρόσκληση και έκδοσή τους.
Να γνωρίζετε ότι βγάζουν γύρω στο 100% από τις πραγματικές τιμές και είναι κοροϊδία.
Αν αργήσω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματά σας να ξέρετε πως δεν βρίσκομαι συνέχεια συνδεδεμένος σ αυτόν τον ιστότοπο. Υπόσχομαι ωστόσο να τσεκάρω συχνά το mailbox.
Θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω σε ό,τι χρειάζεστε για αυτόν τον προορισμό.
Y.Γ Δεν είμαι σε θέση να παρακολουθώ ότι γράφεται στο συγκεκριμένο θέμα. Για τον λόγο αυτό και προτιμάω προσωπικά μηνύματα. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ!!!