Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Καλησπέρα! Για όσους θέλουν έγκυρες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση για business visa καθώς και την έκδοση της σχετικής βίζας εδώ στην Ελλάδα από το κέντρο βίζας της Ρωσικής Πρεσβείας, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στέλνοντας προσωπικό μήνυμα. Είμαι σε θέση να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις για την διαδικασία που απαιτείται και το κόστος. Κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες πρακτορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ρωσία όπου κάνουν προσκλήσεις από ανύπαρκτες εταιρείες ή εταιρείες που βρίσκονται σε μαύρη λίστα και παρουσιάζονται προβλήματα κατά καιρούς κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων με την είσοδο στην RF.
Δυστυχώς τα γραφεία στην Ελλάδα κοροϊδεύουν τον κόσμο και παίρνουν όπως έχει αναφερθεί 400+ ευρώ για την πρόσκληση και έκδοσή τους.
Να γνωρίζετε ότι βγάζουν γύρω στο 100% από τις πραγματικές τιμές και είναι κοροϊδία.
Αν αργήσω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματά σας να ξέρετε πως δεν βρίσκομαι συνέχεια συνδεδεμένος σ αυτόν τον ιστότοπο. Υπόσχομαι ωστόσο να τσεκάρω συχνά το mailbox.
Θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω σε ό,τι χρειάζεστε για αυτόν τον προορισμό. :)

Y.Γ Δεν είμαι σε θέση να παρακολουθώ ότι γράφεται στο συγκεκριμένο θέμα. Για τον λόγο αυτό και προτιμάω προσωπικά μηνύματα. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ!!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Τα ξερω τυπε αυτα ελεγα και εγω.Καλως ηρθες στην παρεα του Μπουρδελα και ελπιζουμε να βοηθησης

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Τα ξερω τυπε αυτα ελεγα και εγω.Καλως ηρθες στην παρεα του Μπουρδελα και ελπιζουμε να βοηθησης
Να είσαι καλά Νύκτερος.. Παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα εδώ και χρόνια. Έχω δει να γράφονται πολλές ανακρίβειες από άτομα που έχουν παράδοση στον χώρο. Θα βοηθήσω σίγουρα  ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλησπέρα! Για όσους θέλουν έγκυρες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση για business visa καθώς και την έκδοση της σχετικής βίζας εδώ στην Ελλάδα από το κέντρο βίζας της Ρωσικής Πρεσβείας, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στέλνοντας προσωπικό μήνυμα. Είμαι σε θέση να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις για την διαδικασία που απαιτείται και το κόστος. Κυκλοφορούν πολλές μαϊμούδες πρακτορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ρωσία όπου κάνουν προσκλήσεις από ανύπαρκτες εταιρείες ή εταιρείες που βρίσκονται σε μαύρη λίστα και παρουσιάζονται προβλήματα κατά καιρούς κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων με την είσοδο στην RF.
Δυστυχώς τα γραφεία στην Ελλάδα κοροϊδεύουν τον κόσμο και παίρνουν όπως έχει αναφερθεί 400+ ευρώ για την πρόσκληση και έκδοσή τους.
Να γνωρίζετε ότι βγάζουν γύρω στο 100% από τις πραγματικές τιμές και είναι κοροϊδία.
Αν αργήσω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματά σας να ξέρετε πως δεν βρίσκομαι συνέχεια συνδεδεμένος σ αυτόν τον ιστότοπο. Υπόσχομαι ωστόσο να τσεκάρω συχνά το mailbox.
Θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω σε ό,τι χρειάζεστε για αυτόν τον προορισμό. :)

Y.Γ Δεν είμαι σε θέση να παρακολουθώ ότι γράφεται στο συγκεκριμένο θέμα. Για τον λόγο αυτό και προτιμάω προσωπικά μηνύματα. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ!!!
Εγω δυστηχως σε αυτο το θεμα δεν ειμαι ειδηκος γιατι απλουστατα εχω να ασχολιθω με βιζες καμια 20αρια χρονια απο τοτε που η Βίζα ηταν ενα πρασινο χαρτάκι που το κουβαλαγες μαζι με το διαβατηριο σου.
Αυτο με τα γραφεια εχεις απολυτο δικιο οι περισσοτερες προσκλησεις ειναι απο εταιριες που απλουστατα δεν υπαρχουν :rockon:.Τα γραφεια φυσικα και πανε να βγαλουνε λεφτα γ'αυτο και υπαρχουν για να κερδιζουν χρηματα δυστηχως πολλες φορες σε βαρος του καταναλωτη.
  Τωρα σχετικα με την Μπιζνες βιζα μονο το οτι παει καποιος να παρει τετοια βιζα ειναι απατη!Η μπίζνες βιζα εγινε για να μπορει να ερχεται ενας επιχειρηματιας στη Ρωσσια και να κλεινει εμπορικες συμφωνιες αλλο αν απο αυτους που παιρνουνε Μπιζνες βιζα ουτε ο ενας στους δεκα δεν εχει σχεση με δουλειες στη Ρωσσια.Γ'αυτο και δεν υπαρχει και διαφανεια.
  Εχω μια υποψια χωρις να ειμαι σιγουρος οτι εισαι ο Shinoharas  :think:.Και να εισαι παντος μακαρι να ξερει και να δωσεις πληροφοριες σχετικα με το θεμα.Παντος ο Νυχτερος προς το παρον ειναι ο πιο σχετικος με το θεμα με της βιζες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη μονος σου εμαθες ισπανικα ?
Εσυ μου κανεις διαφημιση  :2funny: Πολλες φορες και η Αντιδιαφημιση ειναι πολυ καλη διαφημιση  :2funny:.Χαρας το κουραγιο σου να καθεσαι να γραφεις υποτιτλους για ολα τα βιντεακια μου  :2funny:.Ο Σινοχάρας παντος δεν εισαι το μυαλο του αυτουνου δεν φτανει για να μονταρει βιντεακια και να γραψει υποτιτλους  :2funny:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Εγω δυστηχως σε αυτο το θεμα δεν ειμαι ειδηκος γιατι απλουστατα εχω να ασχολιθω με βιζες καμια 20αρια χρονια απο τοτε που η Βίζα ηταν ενα πρασινο χαρτάκι που το κουβαλαγες μαζι με το διαβατηριο σου.
Αυτο με τα γραφεια εχεις απολυτο δικιο οι περισσοτερες προσκλησεις ειναι απο εταιριες που απλουστατα δεν υπαρχουν :rockon:.Τα γραφεια φυσικα και πανε να βγαλουνε λεφτα γ'αυτο και υπαρχουν για να κερδιζουν χρηματα δυστηχως πολλες φορες σε βαρος του καταναλωτη.
 Τωρα σχετικα με την Μπιζνες βιζα μονο το οτι παει καποιος να παρει τετοια βιζα ειναι απατη!Η μπίζνες βιζα εγινε για να μπορει να ερχεται ενας επιχειρηματιας στη Ρωσσια και να κλεινει εμπορικες συμφωνιες αλλο αν απο αυτους που παιρνουνε Μπιζνες βιζα ουτε ο ενας στους δεκα δεν εχει σχεση με δουλειες στη Ρωσσια.Γ'αυτο και δεν υπαρχει και διαφανεια.
 Εχω μια υποψια χωρις να ειμαι σιγουρος οτι εισαι ο Shinoharas  :think:.Και να εισαι παντος μακαρι να ξερει και να δωσεις πληροφοριες σχετικα με το θεμα.Παντος ο Νυχτερος προς το παρον ειναι ο πιο σχετικος με το θεμα με της βιζες.
Γειά σου Δημήτρη! Δεν είμαι ο Σινοχάρας για να σου φύγει η απορία. Γενικά μην είσαι καχύποπτος!
Αναφορικά με τα όσα λες περί παρανομίας, εν μέρη έχεις δίκιο. Η κυβέρνηση πάνω το γνωρίζει βέβαια και τα γραφεία που συνεργάζονται με κάποιες εταιρείες που κάνουν προσκλήσεις, δίνουν μέρος της προμήθειάς τους στους υπεύθυνους για τον σκοπό αυτό. Μπορώ να σου αναφέρω χαρακτηριστικά πως προσκλήσεις γίνονται και από μεγάλες εταιρείες στον τομέα της ενέργειας, γνωστές και σ' εσένα.
Κανείς δεν μπορεί να το ελέγξει κατά την στιγμή του ελέγχου του διαβατηρίου σου κατά την είσοδο για το αν πράγματι πας γι αυτό τον σκοπό εκεί.
Το μόνο που ελέγχεται είναι αν είναι καταχωρημένος ο κωδικός της πρόσκλησης στα βιβλία του Υπ.Εξ της Ρ.Ο. Τα υπόλοιπα είναι απλώς για να λέμε.. Τα γραφεία για την ιστορία είναι καθόλα νόμιμα, καθώς για το κάθε τι κόβεται και το ανάλογο παραστατικό.
Είναι απλώς ένα παραθυράκι στο νόμο από τα πολλά που έχουν να κάνουν με το Migration της Ρ.Ο.
Τέλος, κάλλιστα για το αν η πρόσκληση γίνεται από κάποια ανύπαρκτη ΟΟΟ (Ltd ανά τον κόσμο)ή οποιασδήποτε άλλης μορφής εταιρεία, είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να το ελέγξει από τις black lists που το Υπ. Εμπορίου δίνει προς ενημέρωση των πολιτών Ρώσων ή ξένων σε ανάλογους ιστότοπους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γειά σου Δημήτρη! Δεν είμαι ο Σινοχάρας για να σου φύγει η απορία. Γενικά μην είσαι καχύποπτος!
Αναφορικά με τα όσα λες για το περί παρανομίας, εν μέρη έχεις δίκιο. Η κυβέρνηση πάνω το γνωρίζει βέβαια και τα γραφεία που συνεργάζονται με κάποιες εταιρείες που κάνουν προσκλήσεις, δίνουν μέρος της προμήθειάς τους στους υπεύθυνους για τον σκοπό αυτό. Μπορώ να σου αναφέρω χαρακτηριστικά πως προσκλήσεις γίνονται και από μεγάλες εταιρείες στον τομέα της ενέργειας, γνωστές και σ' εσένα.
Κανείς δεν μπορεί να το ελέγξει κατά την στιγμή του ελέγχου του διαβατηρίου σου κατά την είσοδο για το αν πράγματι πας γι αυτό τον σκοπό εκεί.
Το μόνο που ελέγχεται είναι αν είναι καταχωρημένος ο κωδικός της πρόσκλησης στα βιβλία του Υπ.Εξ της Ρ.Ο. Τα υπόλοιπα είναι απλώς για να λέμε.. Τα γραφεία για την ιστορία είναι καθόλα νόμιμα, καθώς για το κάθε τι κόβεται και το ανάλογο παραστατικό.
Είναι απλώς ένα παραθυράκι στο νόμο από τα πολλά που έχουν να κάνουν με το Migration της Ρ.Ο.
Τέλος, κάλλιστα για το αν η πρόσκληση γίνεται από κάποια ανύπαρκτη ΟΟΟ (Ltd ανά τον κόσμο)ή οποιασδήποτε άλλης μορφής εταιρεία, είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να το ελέγξει από τις black lists που το Υπ. Εμπορίου δίνει προς ενημέρωση των πολιτών Ρώσων ή ξένων σε ανάλογους ιστότοπους.
Εδω ολοι οι γνωστοι μου ξενοι μενουν με φοιτητικες βιζες γιατι μενουν μονιμα εδω και δεν θελουν να πηγαινοερχονται ουτε θελουν να φυγουν στις 90 μερες.Η φοιτητικη βιζα ειναι πιο ευκολη.Σου κανει προσκληση το πανεπηστημιο ή σχολη μεσης εκπαιδευσης τα πανεπηστημια ζητανε 1100-1500 Ευρω περιπου το χρονο (με εισοτημια 40 ρουβλια το Ευρω.δεν ξερω αν φετος ακριβηνανε) οι σχολες μεσης εκπαιδευσης ζητανε απο 800-1200 Ευρω.σου στελνουνε την προσκληση πας προξενειο παιρνεις βιζα και για ενα χρονο ζεις ησυχα στη Ρωσσια,τον επομενο χρονο κανεις  το ιδιο χωρις να χρειαστει να φυγεις απο τη Ρωσσια.Πολλοι γνωστοι μου το κανουν αυτο πανω απο 10 χρονια και της σχολες συμφερει που βγαζουνε λεφτα και τους ξενους που δινοντας ενα οχι μεγαλο ποσό μπορουνε να ζησουνε ενα χρονο στη Ρωσσια.Ετσι γινεται αν πας με το νόμο κατα γραμμα.
  Υπαρχουν ομως αρκετα γραφεια που κανουν αυτοι τη δουλεια εχουν ετοιμες προσλησεις απο κολλέγια (σχολες μεσης εκπαιδευσης) που συνεργαζονται μαζι τους και με 500-600 Ευρω σου φτιαχνουνε βίζα φοιτητικη για ενα χρονο.
  Απο τους γνωστους που εχω αλλοι εχουνε καποιο γνωστο σε καποια σχολη και κανουνε μεσω του γνωστου τους καθε χρονο βιζα φοιτητικη (μπορουνε να παζαρεψουν την τιμη) αλλοι πανε μεσω σχολων ή πανεπηστημιων (αυτο στοιχιζει πιο ακριβα) και αλλοι μεσω αυτων των γραφειων σιγουρα πολλα απο τα γραφεια μπορει να εχουνε σχολες που μπηκανε στη μαυρη λιστα γιατι το παρακανανε!ή ποιος ξερει τι αλλες πλαστογραφιες να εχουνε κανει.Ενας Ιταλος την ειχε παθει ετσι πηγε στο προξενειο με την προσκληση απο σχολη και δεν πηρε βίζα γιατι η σχολή ειχε μπει στην μαυρη λίστα και του βαλανε απαγορευση εισοδου στην Ρωσσια για 5 χρονια!
  Ολα αυτα σιγουρα θελουνε πολυ προσοχη δεν ειναι παιχνηδια και μπορεις να βρεθεις μπλεγμενος!

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Εδω ολοι οι γνωστοι μου ξενοι μενουν με φοιτητικες βιζες γιατι μενουν μονιμα εδω και δεν θελουν να πηγαινοερχονται ουτε θελουν να φυγουν στις 90 μερες.Η φοιτητικη βιζα ειναι πιο ευκολη.Σου κανει προσκληση το πανεπηστημιο ή σχολη μεσης εκπαιδευσης τα πανεπηστημια ζητανε 1100-1500 Ευρω περιπου το χρονο (με εισοτημια 40 ρουβλια το Ευρω.δεν ξερω αν φετος ακριβηνανε) οι σχολες μεσης εκπαιδευσης ζητανε απο 800-1200 Ευρω.σου στελνουνε την προσκληση πας προξενειο παιρνεις βιζα και για ενα χρονο ζεις ησυχα στη Ρωσσια,τον επομενο χρονο κανεις  το ιδιο χωρις να χρειαστει να φυγεις απο τη Ρωσσια.Πολλοι γνωστοι μου το κανουν αυτο πανω απο 10 χρονια και της σχολες συμφερει που βγαζουνε λεφτα και τους ξενους που δινοντας ενα οχι μεγαλο ποσό μπορουνε να ζησουνε ενα χρονο στη Ρωσσια.Ετσι γινεται αν πας με το νόμο κατα γραμμα.
  Υπαρχουν ομως αρκετα γραφεια που κανουν αυτοι τη δουλεια εχουν ετοιμες προσλησεις απο κολλέγια (σχολες μεσης εκπαιδευσης) που συνεργαζονται μαζι τους και με 500-600 Ευρω σου φτιαχνουνε βίζα φοιτητικη για ενα χρονο.
  Απο τους γνωστους που εχω αλλοι εχουνε καποιο γνωστο σε καποια σχολη και κανουνε μεσω του γνωστου τους καθε χρονο βιζα φοιτητικη (μπορουνε να παζαρεψουν την τιμη) αλλοι πανε μεσω σχολων ή πανεπηστημιων (αυτο στοιχιζει πιο ακριβα) και αλλοι μεσω αυτων των γραφειων σιγουρα πολλα απο τα γραφεια μπορει να εχουνε σχολες που μπηκανε στη μαυρη λιστα γιατι το παρακανανε!ή ποιος ξερει τι αλλες πλαστογραφιες να εχουνε κανει.Ενας Ιταλος την ειχε παθει ετσι πηγε στο προξενειο με την προσκληση απο σχολη και δεν πηρε βίζα γιατι η σχολή ειχε μπει στην μαυρη λίστα και του βαλανε απαγορευση εισοδου στην Ρωσσια για 5 χρονια!
   Ολα αυτα σιγουρα θελουνε πολυ προσοχη δεν ειναι παιχνηδια και μπορεις να βρεθεις μπλεγμενος!

Συμφωνώ με όσα γράφεις Δημήτρη.
Πιστεύω πως ο τρόπος να αποκτήσεις βίζα σαν φοιτητής έχει μεγάλο ρίσκο και αυτό είναι πραγματική απάτη. Αυτή την πρακτική ίσως γνωρίζεις καλύτερα από εμένα πως ακολουθούν εκδιδόμενες κοπέλες αφρικανικών χωρών και οι προαγωγοί τους.

Το κόστος που περιγράφεις για την εγγραφή σε Ρωσική ανώτατη σχολή είναι σχεδόν διπλάσιο από την έκδοση βίζας πολλαπλών εισόδων, σύμφωνα πάντα με τις ταρίφες Ελληνικών τουριστικών γραφείων. Κάποιος που θέλει να πάει στην Ρωσία μόνιμα, αρκεί να ανοίξει μια επιχείρηση και να ετοιμάσει ένα φάκελο με δικαιολογητικά που απαιτούν ένα τετράμηνο περίπου για την ολοκλήρωσή τους.

Καταλήγω λέγοντάς σου πως τα πάντα ελέγχονται και ο καθένας πληρώνεται στο πόστο που είναι για τις υπηρεσίες του, είτε για να κάνει τα μαύρα μάτια...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνώ με όσα γράφεις Δημήτρη.
Πιστεύω πως ο τρόπος να αποκτήσεις βίζα σαν φοιτητής έχει μεγάλο ρίσκο και αυτό είναι πραγματική απάτη. Αυτή την πρακτική ίσως γνωρίζεις καλύτερα από εμένα πως ακολουθούν εκδιδόμενες κοπέλες αφρικανικών χωρών και οι προαγωγοί τους.

Το κόστος που περιγράφεις για την εγγραφή σε Ρωσική ανώτατη σχολή είναι σχεδόν διπλάσιο από την έκδοση βίζας πολλαπλών εισόδων, σύμφωνα πάντα με τις ταρίφες Ελληνικών τουριστικών γραφείων. Κάποιος που θέλει να πάει στην Ρωσία μόνιμα, αρκεί να ανοίξει μια επιχείρηση και να ετοιμάσει ένα φάκελο με δικαιολογητικά που απαιτούν ένα τετράμηνο περίπου για την ολοκλήρωσή τους.

Καταλήγω λέγοντάς σου πως τα πάντα ελέγχονται και ο καθένας πληρώνεται στο πόστο που είναι για τις υπηρεσίες του, είτε για να κάνει τα μαύρα μάτια...
Ολες οι Αραπίνες πουτανες εδω ειναι αιωνιες φοιτητριες  :2funny:Αν πας σε καποια μεση σχολη δεν εχεις κανενα προβλημα ειναι ολα νομιμα.Δεν θα ερθει το αλλοδαπων να ελεγξει αν πηγαινεις στα μαθηματα ή οχι  :2funny: .Ενας Ελληνας εδω θα βγαλει βιζα σπουδαστικη για 6 μηνες (μεχρι να βγει η αδεια παραμονης του) απο ενα φροντηστηριο Αγγλικων  οτι και καλα θα ερθει για 6 μηνες και θα κανει εντατικο 5 μερες τη βδομαδα μαθηματα ηξερε τον διευθυντη και του εκανε προσκληση.Ολα ειναι νομιμα σε αυτην την περιπτωση.Αν ομως πας μεσω γραφειου υπαρχει περιπτωση να βρεθεις μπλεγμενος απο αυτα που ειπες παραπανω (πλαστες προσκλησεις,εταιριες μα'ι'μουδες,εταιριες που ειναι στη μαυρη λιστα).
  Αυτο σχετικα με την εταιρια στη θεωρια το εχω ακουσει στην πραξη ομως πρεπει να ειναι περιπλοκο!Και να στοιχιζει παραπανω ενας Ελληνας ηθελε να παρει ετσι βιζα υδρυωνας εταιρια αλλα τελικα του εβγαινε πιο ακριβα και πιο δυσκολα και περιπλοκα και δεν το εκανε.Δεν ξερω κανεναν να το εκανε αυτο για να παρει βιζα.Ακομα και ατομα που εχουν εδω επιχηρησεις Οπως Π.Χ. ο Αλγερινός που εχει 2 σουβλατζιδικα στο ονομα τους ειναι εδω με βιζα μαθητικη απο μια μεση σχολη που βγαζει καθε χρονο με 600-700 (Πριν 2 χρονια εδινε τοσα.Τωρα δεν ξερω πόσα δινει).
  Τωρα εχει μερικους Ελληνες εδω  :) που μεταναστευσαν απο την Ελλαδα.Οι περισσοτεροι ειναι παντρεμενοι 40-50 ετων πολυ καλα παιδια θα ελεγα σχετικα ησυχοι που έμεναν Ελλαδα με της γυναικες τους αλλα αναγκαστηκαν να ερθουν εδω λογω κρισης και προσπαθουνε να παρουνε αδειες παραμονης για να μεινουν εδω μονιμα.
  Αν ξερεις παντος καποιες λεπτομεριες σχετικα μ'αυτο γραψτο μας :)

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη ,εισαι η wikipedia μας .Μαθαινουμε πολλα απο σενα και εχεις παντα την διαθεση να ενημερωσεις και να βοηθησεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σας ειχα πει οτι η Ρωσσικη οικονομια θα εχει καποια υφεση φετος.Ακομα δεν ξερουμε βεβαια σε τι ποσοστο?Η Moody's μιλαει για υφεση της Ρωσσικης οικονομιας κατα 1% η Ρωσσικη κυβερνιση παραδεχεται οτι μπορει φερος να υπαρξει υφεση 0,8% και παραδεχονται οτι οσο στο δευτερο και τριτο τετραμηνο η Ρωσσικη οικονομια θα εχει χειροτερους δεικτες.Για να κανει καποιος αυτη τη προγνωση δεν χρειαζεται να ειναι μάντης αν εχει απλες γνωσεις της οικονομιας μπορει να το καταλαβει.
  Η Ρωσσια εχει χασει απο την αρχη του ετους 40 Δις συναλλαγμα εξαιτιας τις Ουκρανιας και αυτη τη βδομαδα εχασε πανω απο 11 Δις.Ολα φενονται ησυχα γιατι δεν υπαρχει καθολου πανικος οπως υπηρχε το 2008 η κυβερνιση δεν μιλαει γ'αυτο και ολοι κοιτανε τι γινεται στην Ουκρανια.
  Οι Ρωσσικες εταιριες πουλανε τα εργοστασια που εχουν στο εξωτερικο σε τιμες κατω της αξιας τους στο εξωτερικο καθως φοβουνται μηπως η Αμερικη τους κανει κυρωσεις.Στην Ρωσσια γινονται λιγοτερες επενδυσεις απο το εξωτερικο καθως φοβουνται μηπως η Ρωσσια απαντησει στις κυρωσεις της δυσης και τους κατασχει τα κεφαλαια που εχουν επενδυσει ή της μετοχες απο καποιο εργοστασιο που κατεχουνε.Το κεφαλαιο για να ερθει καπου θελει σταθεροτητα γ'αυτο αλλωστε δεν ερχεται και στην Ελλαδα.
  Η γνωμη μου ειναι οτι με της σημερινες τιμες του πετρελαιου η Ρωσσικη οικονομια θα συρικνωθει γυρω στο 1,5%-2% φετος.Αν οι Αμερικανοι ριξουν το πετρελαιο στα 80-90 τοτε η υφεση θα ειναι 5%-7%.Για το ρουβλι υπαρχουν μερικες παραμετροι.Αν οι τιμες του πετρελαιου μεινουν σταθερες το ρουβλι ή θα παιζει στις σημερινες τιμες χωρις μεγαλες μεταβολες ή θα το αφησουν λιγακι να πεσει 51-52 ρουβλια το Ευρω και κοντα στα 37 το $ (αυτο ειναι πιο εξυπνο γιατι θα εξοικονομισουν συναλλαγμα που θα χαλαγανε για τη στηριξη του νομισματος).Αν πεσουν οι τιμες του πετρελαιου τοτε το ρουβλι θα αναγκαστουνε να το ριξουνε το πόσο εξαρταται απο της τιμες του πετρελαιου.
  Παντος πανικος δεν θα δημιουργηθει γιατι ο κοσμος ειναι απασχολημενος με την Ουκρανια και ο Πούτιν θεωρειται θεός μετα της πετυχημενες κινησεις που εκανε με την Κριμαια.Αν δε καταφερει και κανει την ανατολικη Ουκρανια ανεξαρτητο κρατος και το αναγνωρισουνε καποια φιληκα προς τη Ρωσσια κρατη τοτε θα θεωρηθει ο μεγαλητερος ηγετης της Ρωσσιας ολων των εποχων!Και ο κοσμος δεν προκειται να κοιταξει την οικονομικη κατασταση και κανεις δεν θα παραπονεθει απλος θα ζουνε ησυχα με λιγοτερα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι τιμες στις ενοικιασεις διαμερισματων στη Ρωσσια μειωθηκαν πριν απο μερικους μηνες για να νοικιασεις διαμερισμα ενος δωματιου ηθελες απο 23.000 ρουβλια και πανω με εισοτημια του Ευρω 40-42 ρουβλια δηλαδη απο 550 Ευρω και πανω! :rockon:Τωρα βρισκεις και με 16.000-17.000 και η ισοτημια του Ευρω ειναι 48,5-49,5 ρουβλια δηλαδη 330 Ευρω  :).
  Συμφωνα με ενα φιλο μου μεσιτη μπηκαν πολλα καινουργια διαμερισματα στο χωρο της ενοικιασης που ειχαν αγωραστει σαν επενδυση χρηματων ή παιρνοντας καποιο δανειο και τωρα οι ιδιοκτητες τους τα νοικιαζουν για να βγαλουν εισοδημα ή να πληρωσουν το δανειο που ειχαν παρει για την αγορα του συγκεκριμενου ακινητου.

Για παραδηγμα στο Купчино αυτη τη στιγμη βρισκεις ανετα διαμερισμα ενος δωματιου (οχι πρωτο οροφο που ειναι παντα φτηνοτερος) με 16.000-17.000 ρουβλια μιλαω για μια μεση κατασταση και να μην ειναι εντελως  :shit:.Αν ειναι σε κακη κατασταση και δεν σε νοιαζει μπορεις να βρεις και με ακομα μικροτερο ενοικιο  :).

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Καμια προβλεψη για την συνδεση Μολδαβιας με ΕΕ? Θα μπορουν οι Μολδαβες να μενουν οπου και οσο θελουν εντος ΕΕ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καμια προβλεψη για την συνδεση Μολδαβιας με ΕΕ? Θα μπορουν οι Μολδαβες να μενουν οπου και οσο θελουν εντος ΕΕ?
:offtopic:Εδω το θεμα μας ειναι η Ρωσσια.Αυτο επρεπε να το γραψεις στο Thread της Μολδαβιας.Οι Μολδαβες μπορουνε να ερθουν τωρα στην Ε.Ε. για τρεις μηνες χωρις βιζα.Τους φτανουν τρεις μηνες για να δουλεψουν στο Μεταξουργειο  :2funny: και να μαζεψουν αρκετα λεφτα :2funny:.
  Και το ερωτημα που εθεσες ισως δεν ειναι σωστο.Αφου σχετικα με τη Μολδαβια υπαρχουν 2 πιθανα σεναρια.Το ενα ειναι να ενωθει με τη Ρουμανια ολοκληρη και το αλλο να διαλυθει και οτι απομεινει απο τη Μολδαβια θα ενωθει με τη Ρουμανια.Ενα αλλο σεναριο που το βλεπω πιο δυσκολο να γινεται ειναι να εχει φιλορωσσικη κυβερνιση και να συσφιξει σχεσεις με τη Ρωσσια.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1

Συνημμένα

• ysrNtGz.jpg
    ysrNtGz.jpg
    50,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • VmYrbcp.jpg
    VmYrbcp.jpg
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 31

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχεις δικιο οι γκομενες των καινουργιων Ελληνων του Κισινιώφ ειναι πολυ πιο ομορφες  :2funny:.Τι κανουν τα παιδια?Πως παιρνανε εκει?Πηγαινουν στα καινουργια μαγαζια που ανοιξαν? :2funny:γραψε μας στο Thread της Μολδαβιας σχετικα  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η κεντρικη τραπεζα αυξησε το επιτοκιο απο 7% σε 7,5% οποτε πολλοι δεν θα μπορεσουν να παρουνε δανεια για την αγορα διαμερισματος.Το μεσο επιτόκιο για τα στεγαστικα δανεια αυξηθηκε απο 12,1% σε 12,3% και θα αυξηθει ακομα περισσοτερο.Η δοση του δανειου πρεπει να ειναι μεχρι 50%-55% του μηνιαιου εισοδηματος οποτε με την αυξηση των επιτοκιων πολλοι δεν θα μπορεσουν να παρουνε δανειο για την αγορα διαμερισματος.
  Οι αιτησεις για δανεια αυξηθηκαν γιατι ο κοσμος φοβαται οτι θα ανεβουν κ'αλλο τα επιτόκια.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Δημητράκης ειναι το καταλληλο προσωπο να σας πει για οτιδηποτε που εχει σχεση με Ρωσια,Μολδαβια,Ουκρανια κλπ  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom