Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω εβγαλα απο ενα αλλο γραφειο στην συγγρου..
πηρα τον μουζενιδη και δε με εξυπηρετησε επειδη θα μεινω σε σπιτι και οχι σε ξενοδοχειο.
τωρα την ακρη τη βρηκα και μου ειπε και φτηνοτερα για 1 ετους.
η προσκληση ειναι το ολο θεμα,αυτη αργει.
βρηκα ομως ακρη και στο προξενειο εδω...
φιλος που ξερει τον προξενο και θα με στειλει συστημενο...
ανοιγουν οι δρομοι αμα το ψαξεις...
Σιγουρα αν εχεις γνωστους ειναι πιο ευκολο.Συνηθως ο Μουζενίδης εξυπηρετει εχει ετοιμες προσκλησεις.Ενας γνωστος μου πριν λιγες μερες εβγαλε Μπίζνες βιζα για ενα χρονο του στοιχισε κοντα στα 400 Ευρω.
  Σχετικα με της βιζες για Ρωσσια ο Νυχτερος τα ξερει πολυ καλητερα απο'μενα γιατι εγω δεν εχω ασχολιθει με αυτο το θεμα ας γραψει οταν μπει αναλυτικα τι χρειαζεται.
  Φτηνοτερα πόσο?Βαλε μας το γραφειο που σου εβγαλε τη βιζα (δε νομιζω οτι ειναι μυστικο,εκτος αν ηταν προσωπικα γνωστος σου και εκανε εξαιρεση) μπορει να βοηθισει καποια παιδια να βγαλουνε φτηνα βιζα για Ρωσσια.
  Και για της προσκλησεις δεν ξερω καθολου με τι ερχονται? :think:καποτε ερχοντουσαν με το ταχυδρομιο και αργουσαν :2funny:τωρα στον 21ο αιωνα δεν ερχονται μεσω ιντερνετ?ή τελος παντων με Fax?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Βιζες στην Συγγρου βγαζει ο Σαριδης SARIDIS TOURS
Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 22 Αθήνα, Τ.Κ. 11742 Συνήθως η βιζα αν σου κανουν προσκληση απο Ρωσια στοιχιζει 30-40 ευρω Η βιζα για ενα μηνα (απο το πρακτορειο) ηταν πριν το νεο ετος 110-140 ευρω και για χρονο γυρω στα 200-250 ευρω.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Στις 15 του μηνα παω μοσχα...η γκομενα μου ειναι ρωσιδα και παω να δω τι λεει...ενα ταξιδι που ονειρευομουν παντα.
θελω να δω αν μπορω να βγαλω και μακροπροθεσμη βιζα για ρωσσια γιατι δε γινεται να κανω την ιδια διαδικασια οποτε θελω να παω εκει.
ευτυχως που χαμε γνωστο και σε 1 βδομαδα εβγαλα την βιζα αλλιως θα χανα το εισιτηριο...
Μα και εσυ ρε τυπε θα πας στην Ρωσια παρεα με γκομενα .  :S Σαν να πας Γερμανια και να γεμίσεις τις αποσκευες σου με ελληνικη μπυρα  :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βιζες στην Συγγρου βγαζει ο Σαριδης SARIDIS TOURS
Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 22 Αθήνα, Τ.Κ. 11742 Συνήθως η βιζα αν σου κανουν προσκληση απο Ρωσια στοιχιζει 30-40 ευρω Η βιζα για ενα μηνα (απο το πρακτορειο) ηταν πριν το νεο ετος 110-140 ευρω και για χρονο γυρω στα 200-250 ευρω.
:)Ευγε παντα ελεγα οτι οι βιζες ειναι η ειδηκοτητα σου.Αυτο πρεπει να ειναι το πιο φτηνο γραφειο για βιζες.

Μα και εσυ ρε τυπε θα πας στην Ρωσια παρεα με γκομενα .  :S Σαν να πας Γερμανια και να γεμίσεις τις αποσκευες σου με ελληνικη μπυρα  :S
Αν παει Μόσχα καλητερα να παει με γκομενα.Εκει δεν ειναι κ'ευκολο για ενα τουριστα να βρει γκομενα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
:)Ευγε παντα ελεγα οτι οι βιζες ειναι η ειδηκοτητα σου.Αυτο πρεπει να ειναι το πιο φτηνο γραφειο για βιζες.
 Αν παει Μόσχα καλητερα να παει με γκομενα.Εκει δεν ειναι κ'ευκολο για ενα τουριστα να βρει γκομενα.
Θα σου εξηγησω γιατι συμβαινει αυτο.Το καθε πρακτορειο δεν το συμφέρει να πουλαει μονο μια βιζα.Ο Μουζενιδης πουλαει το πακετο βιζα,εισιτηριο,ασφαλεια και ξενοδοχειο και απο εκει τα κερδη ειναι αρκετα.Οταν καποιος σου κανει προσκληση απο Ρωσια η βιζα μονο στοιχιζει 30-40 ευρω οποτε το πρακτορειο δεν εχει περιθωρια κερδους και αρνουνται συνηθως να σου βαλουν μια σκετη βιζα.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Nukteros ,εννοεις οτι πρεπει να εχεις προσκληση απο Ρωσια και μετα νας πας στο πρακτορειο της Συγγρου και να σου βγαλει ετησια ? Εγω δεν τα εχω καταφερει ακομα αν και παω τακτικα Ρωσια ,καθε φορα βγαζω και νεα ολογοημερη βιζα ,οσο καθομαι .Ρωτησα τον Μουζενιδη και μουπε οτι δεν βγαζει ετησια κλπ .και οταν ρωτησα αλλου για προσκληση ,μου ειπαν οτι αυτη ειναι για να πας  2 φορες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Nukteros ,εννοεις οτι πρεπει να εχεις προσκληση απο Ρωσια και μετα νας πας στο πρακτορειο της Συγγρου και να σου βγαλει ετησια ? Εγω δεν τα εχω καταφερει ακομα αν και παω τακτικα Ρωσια ,καθε φορα βγαζω και νεα ολογοημερη βιζα ,οσο καθομαι .Ρωτησα τον Μουζενιδη και μουπε οτι δεν βγαζει ετησια κλπ .και οταν ρωτησα αλλου για προσκληση ,μου ειπαν οτι αυτη ειναι για να πας  2 φορες
Εμένα ενας φιλος μου εβγαλε προσφατα Μπίζνες βίζα ετησια τιμη κοντα στα 400 Ευρω αν μιλησω μαζι του θα τον ρωτησω απο που την εβγαλε.Της προσκλησεις της (πουλανε) τα γραφεια γ'αυτες της βιζες ειναι προσκλησεις απο καποια εταιρια.Ο Νυκτερος πρεπει να τα ξερει αυτα καλητερα απο'μενα.

theressaou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
I must say that it is hard to find a good site like that. ButIthink I found it is best to do just this.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Τι να κανω ρε τυπε...αφου αυτη μου ελαχε...εκει μενει και παω να τη βρω.δε λες που θα μεινω σπιτι τηε και δε θα  πληρωνω και διαμονη?
και εισιτηριο 160 ευρω που το βαζεις με aegean???
τσαμπα θα μου παει μια βδομαδα μοσχα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω πηγα συγγρου 43 στο vnukovo...
115 πηγαν ολα μαζι με ταξιδιωτικη ασφαλεια κομπλε...σε μια βδομαδα την ειχα...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Τα πρακτορεια που κανουν αυτη τη δουλεια σου κανουν και την προσκληση.γι αυτο παιρνουν τοσα.
εμενα μου ζητησε 95 για προσκληση για ετησια βιζα και μετα επιπλεον ολα τα αλλα εξοδα...

Επισκέπτης
αξιος αξιος......

Συνημμένα

• 2014-04-30_135725.png
    2014-04-30_135725.png
    99,8 KB · Εμφανίσεις: 24

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Nukteros ,εννοεις οτι πρεπει να εχεις προσκληση απο Ρωσια και μετα νας πας στο πρακτορειο της Συγγρου και να σου βγαλει ετησια ? Εγω δεν τα εχω καταφερει ακομα αν και παω τακτικα Ρωσια ,καθε φορα βγαζω και νεα ολογοημερη βιζα ,οσο καθομαι .Ρωτησα τον Μουζενιδη και μουπε οτι δεν βγαζει ετησια κλπ .και οταν ρωτησα αλλου για προσκληση ,μου ειπαν οτι αυτη ειναι για να πας  2 φορες
Τα τουριστικα γραφεια σου βγαζουν την προσκληση συνηθως ειναιτα πιο μικρα και αυτα που δεν εχουν πολυ δουλεια.Τα περισσοτερα τουριστικα πρακτορεια που συνεργαζονται με Ρωσια ανηκουν σε ανθρωπους που εχουν ερθει απο την πρωην CCCP και επομενος τους ειναι ευκολο να βρουν καποιον να κανει προσκληση απο την Μοσχα.Ο Μουζενιδης ειναι το μεγαλυτερο τουριστικο γραφειο και εχει καβαλησει το καλαμι. Η ετησια βιζα ειναι πολλαπλων εισοδων και σου δινει το δικαιωμα να μεινεις εξι μηνες  Ρωσια με ανωτατο οριο ανα επισκεψη τους τρεις μηνες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα τουριστικα γραφεια σου βγαζουν την προσκληση συνηθως ειναιτα πιο μικρα και αυτα που δεν εχουν πολυ δουλεια.Τα περισσοτερα τουριστικα πρακτορεια που συνεργαζονται με Ρωσια ανηκουν σε ανθρωπους που εχουν ερθει απο την πρωην CCCP και επομενος τους ειναι ευκολο να βρουν καποιον να κανει προσκληση απο την Μοσχα.Ο Μουζενιδης ειναι το μεγαλυτερο τουριστικο γραφειο και εχει καβαλησει το καλαμι. Η ετησια βιζα ειναι πολλαπλων εισοδων και σου δινει το δικαιωμα να μεινεις εξι μηνες  Ρωσια με ανωτατο οριο ανα επισκεψη τους τρεις μηνες.
Σχετικα με της βιζες ετσι ακριβως ειναι.Τα γραφεια εχουνε εταιριες που τους δινουν της προσκλησεις.Μεχρι περσι ετησια βιζα δεν δινανε μονο εξαμηνιαια.Τωρα αρχισαν και δινουν και ετησιες.Δικαιουσε με αυτη τη βιζα να κατσεις 90 μερες Ρωσσια το καθε εξαμηνο.Εννοειται οτι πρεπει την καθε φορα να συμπηρωσεις οταν μπαινεις στη Ρωσσια το ασπρο χαρτακι και μεσα σε τρεις (νομιζω δεν ειμαι σιγουρος) πρεπει να πας στο ταχυδρομιο με καποιον κατοικο της πολης να κανεις Ρεγκιστρατσια ή δινεις 1200-1500 ρουβλια (Αγια Ππετρουπολη) σε καποιο γραφειο και σου κανει αυτο τη Ρεγκιστράτσια.
  Πιο πολλες λεπτομεριες δυστηχως δεν ξερω.Γραψτε πατνος οτι ξερετε γιατι ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα και αφορα αρκετα ατομα στο σα'ι'τ.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Εκανα τωρα μια ερευνα αγορας. Λεωφόρος Συγγρού 43, Μοσχάτο, τκ 18344 εχει τις καλυτερες τιμες για βιζες.Η βιζα για ενα χρονο ειναι πολυ πιο φθηνη αν ο κατοχος του διαβατηριου εχει και αλλη ρωσικη βιζα.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εγω μενω παντα σε ξενοδοχειο και κανουν την ρεγκιστραντζα ,αλλα παιρνω καθε φορα για τις 4 μερες που καθομαι .Πληρωνω 56 + 16 ασφαλεια + καμια φορα αλλα 20 ,αν απο το ξενοδοχειο δεν μου δωσουν Visa support doc.Φυσικα αν εχω ετησια με συμφερι ,γιατι μπορω να παω και ποιο πολλες φορες οταν βρισκω φτηνο εισιτηριο και να γλυτωνω την ταλαιπωρεια .Οταν ομως τους ρωτησα στο γραφειο που βγαζουν τις βιζες ,μου ειπαν οτι μπορω να παρω τριμηνη με 2 εισοδους .Εγω συνολικα πηγαινων 4 - 6 φορες τον χρονο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
εγω μενω παντα σε ξενοδοχειο και κανουν την ρεγκιστραντζα ,αλλα παιρνω καθε φορα για τις 4 μερες που καθομαι .Πληρωνω 56 + 16 ασφαλεια + καμια φορα αλλα 20 ,αν απο το ξενοδοχειο δεν μου δωσουν Visa support doc.Φυσικα αν εχω ετησια με συμφερι ,γιατι μπορω να παω και ποιο πολλες φορες οταν βρισκω φτηνο εισιτηριο και να γλυτωνω την ταλαιπωρεια .Οταν ομως τους ρωτησα στο γραφειο που βγαζουν τις βιζες ,μου ειπαν οτι μπορω να παρω τριμηνη με 2 εισοδους .Εγω συνολικα πηγαινων 4 - 6 φορες τον χρονο
Ξεχνα τον Μουζενιδη υπαρχουν και πολλοι αλλοι που βγαζουν βιζα για ενα χρονο. Εξηγησα τους λογους που δεν βγαζει χρονο ο Μουζενιδης.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μουζενιδη ,δεν εχω παει ποτε .Η διεύθυνση που εγαρψες ειναι Μοσχατο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom