α ναι....καληνυχτα...Με ξαναρωτησες και σου απαντησα στο Thread της Πολωνιας!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κ'ομως χρειαζομουνα αν δουλευεις σε υπηρεσια της Ρωσσιας δεν δικαιουσε να εχεις δευτερο διαβατηριο .Αυτο βεβαια δεν το γραφει πουθενά ειναι ενας αγραφος νόμος.Για βίζα πανω απο ενα χρόνο δεν εχω ακουσει να πηρε κανενας (μιλαω για το Ελληνικο και το Φινλανδικό προξενειο της Αγιας Πετρουπολης που εχω γνωστους και ξερω) για την πρεσβεια στη Μοσχα δεν ξερω.Εδω η Ελλαδα πολυ δυσκολα δινει βιζες ολοι εχουνε Φινλανδικες εξαμηνιαιες ή ετησιες.Μεχρι τωρα πολυχρονες βιζες εδιναν μονο σε οσους ρωσους ειχαν αγορασει ακινητα στην Ελλαδα.Εσυ κανονικα δεν χρειαζεται να εχεις βιζα αρκει να δειξεις το ελληνικο σου διαβατηριο.Δυο αρθρογραφοι του σαιτ ειναι γνωστοι μου και δεν γραφουν μαλακιες.Γενικα το ειναι αξιοπιστο σαιτ
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.275
- Πόντοι
- 506
Σε υπηρεσια της Ρωσιας. Δεν θα αναφερω σε τι υπηρεσια αλλα εγω καταλαβα.Μην μου πεις οτι εισαι εκει μεσα ? Για αυτο λοιπον εισαι τοσο πωρωμένος με την ΡωσιαΚ'ομως χρειαζομουνα αν δουλευεις σε υπηρεσια της Ρωσσιας δεν δικαιουσε να εχεις δευτερο διαβατηριο .Αυτο βεβαια δεν το γραφει πουθενά ειναι ενας αγραφος νόμος.Για βίζα πανω απο ενα χρόνο δεν εχω ακουσει να πηρε κανενας (μιλαω για το Ελληνικο και το Φινλανδικό προξενειο της Αγιας Πετρουπολης που εχω γνωστους και ξερω) για την πρεσβεια στη Μοσχα δεν ξερω.Εδω η Ελλαδα πολυ δυσκολα δινει βιζες ολοι εχουνε Φινλανδικες εξαμηνιαιες ή ετησιες.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σε οποιαδηποτε υπηρεσια και να εισαι δεν επιτρεπεται να εχεις δευτερο διαβατηριο.Δεν ειμαι σε αυτη που υποψιαζεσαι .Υπηρεσια ειναι και η Αστυνομία,και το Υπουργειο δικαιοσυνης και το υπουργειο εθνικης αμυνας ακομα και το υπουργειο οικονομικων ειναι υπηρεσια.Τωρα δεν ειμαι πια γιατι βαρεθηκα.Σε υπηρεσια της Ρωσιας. Δεν θα αναφερω σε τι υπηρεσια αλλα εγω καταλαβα.Μην μου πεις οτι εισαι εκει μεσα ? Για αυτο λοιπον εισαι τοσο πωρωμένος με την Ρωσια
Αφου ειδες οτι εχω στρατιωτικο βιβλιαρακι το ειχα βαλει και φωτο για να εχω τετοιο δεν πρεπει καπου να δουλευα?!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σε υπηρεσια της Ρωσιας. Δεν θα αναφερω σε τι υπηρεσια αλλα εγω καταλαβα.Μην μου πεις οτι εισαι εκει μεσα ? Για αυτο λοιπον εισαι τοσο πωρωμένος με την Ρωσια
Τωρα σχετικα με τη Ρωσσια λεω και τα αρνητικα της.Δεν γουστάρω καθολου τους Ευρωπαιους και τους Αμερικανους και χαιρομαι που δεν μπορουνε εδω να επιβαλουν τον τροπο ζωης τους! Να εισαι με μια γυναικα και οι γκομενες να μην ανεχονται να εχεις κ'αλλες γκομενες! ή την οικολογία τους Να φοραω πλαστικα μπουφαν και να ντυνομαι αθλια οπως αυτοι!Σε οποιαδηποτε υπηρεσια και να εισαι δεν επιτρεπεται να εχεις δευτερο διαβατηριο.Δεν ειμαι σε αυτη που υποψιαζεσαι .Υπηρεσια ειναι και η Αστυνομία,και το Υπουργειο δικαιοσυνης και το υπουργειο εθνικης αμυνας ακομα και το υπουργειο οικονομικων ειναι υπηρεσια.Τωρα δεν ειμαι πια γιατι βαρεθηκα.
Αφου ειδες οτι εχω στρατιωτικο βιβλιαρακι το ειχα βαλει και φωτο για να εχω τετοιο δεν πρεπει καπου να δουλευα?!
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.275
- Πόντοι
- 506
Σε αρμοδιοτητα που υπαγεται σ αυτα τα υπουργεια министерство обороны,министерство внутренних дел <МВД> υπαρχει προβλημα αν εισαι ξενος υπηκοος αυτο το ξερω. Ελπιζω να μην εχασες την ελληνικη σοου υπηκοοτητα .Σε οποιαδηποτε υπηρεσια και να εισαι δεν επιτρεπεται να εχεις δευτερο διαβατηριο.Δεν ειμαι σε αυτη που υποψιαζεσαι .Υπηρεσια ειναι και η Αστυνομία,και το Υπουργειο δικαιοσυνης και το υπουργειο εθνικης αμυνας ακομα και το υπουργειο οικονομικων ειναι υπηρεσια.Τωρα δεν ειμαι πια γιατι βαρεθηκα.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.275
- Πόντοι
- 506
Εγω παλι πεθαινω στο γελιο οταν βλεπω αντρες με γουνες στην Ρωσια μου φενετε πολυ ξενερωτο.Ευτυχώς τα τελευταια χρονια δεν της πολυφορανε Δεν ξερω αν ειναι λογο οτι δεν κανει πολυ κρυο πλεον η απλα φυγαν απο την μοδαΤωρα σχετικα με τη Ρωσσια λεω και τα αρνητικα της.Δεν γουστάρω καθολου τους Ευρωπαιους και τους Αμερικανους και χαιρομαι που δεν μπορουνε εδω να επιβαλουν τον τροπο ζωης τους! Να εισαι με μια γυναικα και οι γκομενες να μην ανεχονται να εχεις κ'αλλες γκομενες! ή την οικολογία τους Να φοραω πλαστικα μπουφαν και να ντυνομαι αθλια οπως αυτοι!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οχι φυσικα και δεν την έχασα.Το προβλημα το δημιουργουνε απο μονοι τους.Αν διαβασεις το νομο για την Αστυνομια το αρθρο 19 γραφει:Σε αρμοδιοτητα που υπαγεται σ αυτα τα υπουργεια министерство обороны,министерство внутренних дел <МВД> υπαρχει προβλημα αν εισαι ξενος υπηκοος αυτο το ξερω. Ελπιζω να μην εχασες την ελληνικη σοου υπηκοοτητα .
Статья 19. Прием и увольнение сотрудников милиции
На службу в милицию имеют право поступать граждане Российской Федерации не моложе 18 лет и не старше 35 лет независимо от пола, расы, национальности, языка, происхождения, имущественного и должностного положения, места жительства, отношения к религии, убеждений, принадлежности к общественным объединениям, имеющие образование не ниже среднего (полного) общего образования, способные по своим личным и деловым качествам, физической подготовке и состоянию здоровья исполнять возложенные на сотрудников милиции обязанности.
(часть первая в ред. Федерального закона от 31.03.1999 N 68-ФЗ)
(см. текст в предыдущей редакции)
Не могут быть приняты на службу в милицию граждане, имеющие либо имевшие судимость, а также граждане, уголовное преследование в отношении которых прекращено за истечением срока давности, в связи с примирением сторон, за исключением уголовных дел частного обвинения, вследствие акта об амнистии, в связи с деятельным раскаянием.
(часть вторая в ред. Федерального закона от 22.07.2010 N 157-ФЗ)
Часть третья исключена. - Федеральный закон от 31.03.1999 N 68-ФЗ.
Не могут быть приняты на службу в милицию граждане, лишенные на определенный срок вступившим в законную силу решением суда права занимать должности сотрудников милиции, в течение указанного срока.
(часть третья введена Федеральным законом от 25.07.2002 N 112-ФЗ)
Для поступающего в милицию устанавливается испытательный срок от трех до шести месяцев в зависимости от уровня подготовки и должности, на которую он поступает. В период испытательного срока указанное лицо является стажером по должности.
© КонсультантПлюс, 1992-2014
Δεν γραφει πουθενα οτι δεν πρεπει να εχουνε δευτερη υπηκοοτητα!Τωρα κυνηγανε και τους απλους δημοσιους υπαλληλους !Και καλα να μην εχουνε δευτερα διαβατηρια ουτε αδεια παραμονης σε ξενη χωρα! κυνηγι μαγισσων εχει καταντισει!Επι Γιέλτσιν ηταν πιο απλα και ολα ηταν πιο φτηνα.Ναι δεν ζουσες πλουσια αλλα της τιμες στα ειδη πρωτης αναγκης Αυγα,ψωμι,βουτηρο και μερικα άλλα τα κανονιζε το κράτος και τα κοινοχρηστα ηταν παμφτηνα!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Άπλος ειναι ακριβες και τσιγκουνευονται να της αγωρασουν Μια γουνα εχει τη διπλη τιμη απο ενα δερματινο οποτε δεν το παιρνουν.Παντος στα μαγαζια εχειΕγω παλι πεθαινω στο γελιο οταν βλεπω αντρες με γουνες στην Ρωσια μου φενετε πολυ ξενερωτο.Ευτυχώς τα τελευταια χρονια δεν της πολυφορανε Δεν ξερω αν ειναι λογο οτι δεν κανει πολυ κρυο πλεον η απλα φυγαν απο την μοδα
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.275
- Πόντοι
- 506
Εχω μια γκομενα 33 ετων που ειναι διοικητης της αστυνομιας σε ρωσικη πολη και εχει αδεια παραμονης διετιας στην Ελλαδα. Φετος θα μου ερθει παλι. Εχει ακινητο στην Ελλαδα.Οποτε νομιζω η παραμονη δεν ειναι προβλημα.Οχι φυσικα και δεν την έχασα.Το προβλημα το δημιουργουνε απο μονοι τους.Αν διαβασεις το νομο για την Αστυνομια το αρθρο 19 γραφει:
На службу в милицию имеют право поступать граждане Российской Федерации не моложе 18 лет и не старше 35 лет независимо от пола, расы, национальности, языка, происхождения, имущественного и должностного положения, места жительства, отношения к религии, убеждений, принадлежности к общественным объединениям, имеющие образование не ниже среднего (полного) общего образования, способные по своим личным и деловым качествам, физической подготовке и состоянию здоровья исполнять возложенные на сотрудников милиции обязанности.
Не могут быть приняты на службу в милицию граждане, имеющие либо имевшие судимость, а также граждане, уголовное преследование в отношении которых прекращено за истечением срока давности, в связи с примирением сторон, за исключением уголовных дел частного обвинения, вследствие акта об амнистии, в связи с деятельным раскаянием.
(часть вторая в ред. Федерального закона от 22.07.2010 N 157-ФЗ)
Часть третья исключена. - Федеральный закон от 31.03.1999 N 68-ФЗ.
Не могут быть приняты на службу в милицию граждане, лишенные на определенный срок вступившим в законную силу решением суда права занимать должности сотрудников милиции, в течение указанного срока.
(часть третья введена Федеральным законом от 25.07.2002 N 112-ФЗ)
Для поступающего в милицию устанавливается испытательный срок от трех до шести месяцев в зависимости от уровня подготовки и должности, на которую он поступает. В период испытательного срока указанное лицо является стажером по должности.
© КонсультантПлюс, 1992-2014
Δεν γραφει πουθενα οτι δεν πρεπει να εχουνε δευτερη υπηκοοτητα!Τωρα κυνηγανε και τους απλους δημοσιους υπαλληλους !Και καλα να μην εχουνε δευτερα διαβατηρια ουτε αδεια παραμονης σε ξενη χωρα! κυνηγι μαγισσων εχει καταντισει!Επι Γιέλτσιν ηταν πιο απλα και ολα ηταν πιο φτηνα.Ναι δεν ζουσες πλουσια αλλα της τιμες στα ειδη πρωτης αναγκης Αυγα,ψωμι,βουτηρο και μερικα άλλα τα κανονιζε το κράτος και τα κοινοχρηστα ηταν παμφτηνα!
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.275
- Πόντοι
- 506
Πολυ δημοκρατικο παντως,δεν πιστευω στα ματια μου αυτο που γραφει .Οχι φυσικα και δεν την έχασα.Το προβλημα το δημιουργουνε απο μονοι τους.Αν διαβασεις το νομο για την Αστυνομια το αρθρο 19 γραφει:
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν το μαθουν ειναι.Αλλα στην πραξη δεν μπορουνε να το μαθουνε .Εχω μια γκομενα 33 ετων που ειναι διοικητης της αστυνομιας σε ρωσικη πολη και εχει αδεια παραμονης διετιας στην Ελλαδα. Φετος θα μου ερθει παλι. Εχει ακινητο στην Ελλαδα.Οποτε νομιζω η παραμονη δεν ειναι προβλημα.
Τον Буковский δεν τον αφησανε να κατεβει για προεδρος γιατι ειχε αδεια παραμονης στην Αγγλια!Ο νομος για τον προεδρο λεει οτι πρεπει να ειναι Ρωσσος υπηκοος πανω απο 35 ετων.Ειναι πολυ περιεργοι σε πολλα πραγματα δυστηχως!
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.275
- Πόντοι
- 506
Το ακινητο το ειχαν αγορασει οι γονεις της και ηταν αυτοι που πηραν πρωτη παραμονες.Σαν μελος της οικογενειας εκαναν αιτησεις και πηρε και αυτη παραμονη.Για προεδρίνα δεν την κοβω να παει οποτε δεν υπαρχει προβλημα .Αν το μαθουν ειναι.Αλλα στην πραξη δεν μπορουνε να το μαθουνε .
Τον Буковский δεν τον αφησανε να κατεβει για προεδρος γιατι ειχε αδεια παραμονης στην Αγγλια!Ο νομος για τον προεδρο λεει οτι πρεπει να ειναι Ρωσσος υπηκοος πανω απο 35 ετων.Ειναι πολυ περιεργοι σε πολλα πραγματα δυστηχως!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μα η Ρωσσια σε τα θεματα η Ρωσσια ειναι δημοκρατικη απο της πιο δημοκρατικες χωρες στον κοσμο ειναι πολυεθνικη και πολυθρησκευτικη χωρα και προστατευουνε τα δικαιοματα του καθε λαου.Ο Μεντβέτζεφ εχει μητερα Εβραία!Και παρα πολλοι στην κυβερνιση ειναι απο διαφορες εθνοτητες.Η Ελλαδα στα θεματα μειονοτητων θρησκευτικων και εθνικων ειναι πολυ χειροτερα.Πολυ δημοκρατικο παντως,δεν πιστευω στα ματια μου αυτο που γραφει .
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.275
- Πόντοι
- 506
Μην ξεχνας οτι η Ρωσια ειναι υπερδυναμη και οτι θελει κανει και κανενας δεν της λεει και τιποτα.Οποιος και να σηκωσει κεφαλι εκει θα του το κοψουν οι ρωσοι. Αν ξεσηκωθουν οι μουσουλμανοι στην θρακη τι μπορει να κανει η Ελλαδα??????Μα η Ρωσσια σε τα θεματα η Ρωσσια ειναι δημοκρατικη απο της πιο δημοκρατικες χωρες στον κοσμο ειναι πολυεθνικη και πολυθρησκευτικη χωρα και προστατευουνε τα δικαιοματα του καθε λαου.Ο Μεντβέτζεφ εχει μητερα Εβραία!Και παρα πολλοι στην κυβερνιση ειναι απο διαφορες εθνοτητες.Η Ελλαδα στα θεματα μειονοτητων θρησκευτικων και εθνικων ειναι πολυ χειροτερα.
Μια πραγματική πρωτοτυπια της Ελλαδας που αξιζει επαινο. Ξεκιναει να εκδιδει πενταχρονες βιζες σενγκεν πολλαπλων εισοδων για ρωσους πολιτες .
Ομως μια ρωσιδα θα μπορει να καθισει το μεγιστο ενα εξαμηνο στην ελλαδα και μετα θα πρεπει να φυγει?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
90 μερες το εξαμηνο θα μπορει να κατσει.Μακαρι να δινουνε τετοιες βίζες να παρω κ'εγω για 5 χρονιαΟμως μια ρωσιδα θα μπορει να καθισει το μεγιστο ενα εξαμηνο στην ελλαδα και μετα θα πρεπει να φυγει?
Στις 15 του μηνα παω μοσχα...η γκομενα μου ειναι ρωσιδα και παω να δω τι λεει...ενα ταξιδι που ονειρευομουν παντα.
θελω να δω αν μπορω να βγαλω και μακροπροθεσμη βιζα για ρωσσια γιατι δε γινεται να κανω την ιδια διαδικασια οποτε θελω να παω εκει.
ευτυχως που χαμε γνωστο και σε 1 βδομαδα εβγαλα την βιζα αλλιως θα χανα το εισιτηριο...
θελω να δω αν μπορω να βγαλω και μακροπροθεσμη βιζα για ρωσσια γιατι δε γινεται να κανω την ιδια διαδικασια οποτε θελω να παω εκει.
ευτυχως που χαμε γνωστο και σε 1 βδομαδα εβγαλα την βιζα αλλιως θα χανα το εισιτηριο...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δεν ειναι δυσκολο να βγαλεις βιζα.Στο Μουζανίδι αν πας θα σου βγαλει οχι τσάμπα βεβαια.Υπολογισε 300-400 Ευρω για βιζα ενος ετους που δικαιουσε να κατσεις Ρωσσια 90 μερες το εξαμηνο.Στις 15 του μηνα παω μοσχα...η γκομενα μου ειναι ρωσιδα και παω να δω τι λεει...ενα ταξιδι που ονειρευομουν παντα.
Εγω εβγαλα απο ενα αλλο γραφειο στην συγγρου..Δεν ειναι δυσκολο να βγαλεις βιζα.Στο Μουζανίδι αν πας θα σου βγαλει οχι τσάμπα βεβαια.Υπολογισε 300-400 Ευρω για βιζα ενος ετους που δικαιουσε να κατσεις Ρωσσια 90 μερες το εξαμηνο.
πηρα τον μουζενιδη και δε με εξυπηρετησε επειδη θα μεινω σε σπιτι και οχι σε ξενοδοχειο.
τωρα την ακρη τη βρηκα και μου ειπε και φτηνοτερα για 1 ετους.
η προσκληση ειναι το ολο θεμα,αυτη αργει.
βρηκα ομως ακρη και στο προξενειο εδω...
φιλος που ξερει τον προξενο και θα με στειλει συστημενο...
ανοιγουν οι δρομοι αμα το ψαξεις...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17