Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οποιος και να εχει αναλαβει να το χτισει δεν παυει να ειναι ενα κακασχημο τερατουργημα που δεν δενει με την ομορφια της πολης! :headbang: :headbang:
  Σε μια τετοια πολη με ομορφα κλασικα κτηρια το αεροδρομιο δεν μπορει να ειναι στο στυλ του Ο.Λ.Π δεν ταιριαζει το στυλ Σταρ Τρεκ στην Αγια Πετρουπολη για μια πολη σαν την Νεα Υορκη σιγουρα θα ταιριαζε.Το αεροδρμιο στην Αγια Πετρουπολη πρεπει να εχει κλασικο στυλ και οχι φουτουριστικο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Οχι χειροτερα δεν ειναι.Ηρεμησε ο κοσμος και εμαθε να ζει με λιγοτερα και τελικα η οικονομια επιασε πάτο αναπτυξη ομως δεν βλεπω να ερχεται.Το προβλημα με τον Ελληνα ειναι οτι πεταει τα λεφτα του σε  :jerking: πιστευω η κεριση του εκανε καλο γιατι ο Ελληνας Πιρφορος μαζευτηκε.
  Τα αρνητικα ειναι οτι αρχισσε να ακριβαινει παλι.Αν πας να τους δει στη Μολδαβια πως ζουνε θα  :2funny:Εκει κ'αν εχουνε ανεσεις  :2funny: ειδες και της φωτο απο τους μεγαλους γαμιαδες εκει  :2funny:Μια χαρά τι εννοεις?Να εχεις να φας?και να εχεις ενα μικρο αυτοκινητο και να του βαζεις βενζινη?Μια γκομενα :2funny:?Που θα φοβασαι μην την χάσεις :2funny: Ναι αυτα θα τα εχεις.Οσα και να εχεις Ελλαδα ζεις  :shit: εκτος αν εισαι μεγιστάνας και εχεις το ιδιοτικο αεροπλανο σου και φευγεις οποτε θελεις.
  Οι υπεραγορες και τα εμπορικα κεντρα για μενα ειναι πολυ σημαντικο εχεις τα παντα 24ωρες το 24ωρο!Ελλαδα πρεπει να τρεξεις να προλαβεις το σαββατο το πρω'ι' γιατι την κυριακη ειναι ολα κλειστα.Ασε που τωρα πια δεν εχει τιποτα να αγωρασεις  :rockon: μονο κατι αθλια Κινεζικα ρουχα που δεν ειναι και φτηνα! :rockon: :rockon:
  Ελλαδα που θα πας?Στο Γκάζι :jerking:?Στο Κωλονάκι :jerking:?Στη Γλυφαδα :jerking:? Να βλεπεις της συχαμερες Ελεηνιδες να το παιζουν οτι καποιες ειναι  :2funny: και μουσατους Πιρφορους σαν Ταλιμπάν να χαλάνε τρελλά λεφτα για παρτι του μπας και τους κατσουνε  :2funny:
  Αν διαβασεις παλια ποστ θα δεις οτι οσα παιδια απο το σα'ι'τ ηρθαν εδω και ειδανε πως ζω ξετρελαθηκανε ολοι θελανε να μεινουνε για παντα εδω.Και εχουνε γραψει αν βγαζω γκομενες ή οχι.
  Σχετικα με τα διαμερισματα εχω 3 εδω.Αυτο που βλεπω εδω ειναι οτι ο Ελληνας δεν εχει καμια γνωση και καμια πληροφορια σχετικα με τη Ρωσσια και τη ζωη εδω.
  Το κλιμα της Ελλαδας ειναι απαισιο ηρθα και τη μερα εφαγα ζέστη!Και δεν ειχε τιποτα 25-27 βαθμους ειχε.Τωρα αν το βραδυ βαζει κρυο ουτε αυτο ειναι θετικο.Οσο για το χειμωνα το δαγκωνεις Ελλαδα γιατι πουθενα δεν αναβουνε τη θερμανση  :2funny: Αφου λεγαμε για πλακα οτι για να ζεσταθει καποιος πρεπει να πηγαινει να καθεται στα Μπουρδελακια που ειναι ζεστά  :2funny:.
Για να καταλαβει ο αναγνωστης πόσο χάλια την εχουνε την Ελλαδα θα σας αναφερω αυτο το παραδηγμα ενας γνωστος μου εχει μια γκομενα 38-39 ετων με παιδι απο Λευκορωσια (οχι Μινσκ) μια γυναικα μιας τετοια ηλικιας και με παιδι σε ενα μερος οπου ο μισθος δεν ειναι ουτε 200 Ευρω ειναι τελειωμενη δεν προκειται να την κοιταξει κανενας!Κ'ομως ακομα κ'αυτη ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ! :headbang:.Που θα επρεπε να τρεχει σαν τρελλη να φυγει απο τη Λευκορωσια!Το οτι ο Ελληνας παντα ελεγε οτι η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα στον κοσμο διχνει οτι ειναι υπαναπτικτος ολοι οσοι γνωστοι εχω καποιου επιπεδου (μορφωτικου και οικονομικου) εχουνε φυγει απο καιρο απο την Ελλαδα
.

καλα αυτο οτι ο ελληνας σταματησε να πεταει λεφτα μην το νομιζεις τοσο στην επαρχια στα κολομπαρα πετανε ανετα λεφτα ακομα οι γεροι  :2funny:
καλα Μολδαβια δν εχω παει και ουτε θελω  :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα το χειμωνα αναβεις κλιματιστικο ινβερτερ  :sunglasses: κ εγω π ειμαι βορειοελλαδιτης ειχα ερθει χριστουγεννα αθηνα σε ενα φιλο και μου φανηκε ζεστη τον ελεγα κλεισε το κλιματιστικο  :cheesy:
οσο για τη φιλη που δν θελει να ρθει ελλαδα τι να κανουμε ας παει αλλου,δν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα εσενα μπορει να σου τη σπανε οι γκομενες και οι μουσατοι αλλα απο ζωη δν ειναι οπως τα λες εσυ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλα αυτο οτι ο ελληνας σταματησε να πεταει λεφτα μην το νομιζεις τοσο στην επαρχια στα κολομπαρα πετανε ανετα λεφτα ακομα οι γεροι  :2funny:
καλα Μολδαβια δν εχω παει και ουτε θελω  :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα το χειμωνα αναβεις κλιματιστικο ινβερτερ  :sunglasses: κ εγω π ειμαι βορειοελλαδιτης ειχα ερθει χριστουγεννα αθηνα σε ενα φιλο και μου φανηκε ζεστη τον ελεγα κλεισε το κλιματιστικο  :cheesy:
οσο για τη φιλη που δν θελει να ρθει ελλαδα τι να κανουμε ας παει αλλου,δν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα εσενα μπορει να σου τη σπανε οι γκομενες και οι μουσατοι αλλα απο ζωη δν ειναι οπως τα λες εσυ
Μετα ομως οταν του ερχεται ο λογαρισμος της ΔΕΗ τραβαει της πουτσοτριχες του!Το εχω δει κ'αυτο!Ανθρωπου στη ΔΕΗ με κατι λογαριασμους 300-400 Ευρω να χτυπιουντε  :headbang:.
  Αν ο Ελληνας δεν σταματισε να πεταει τα λεφτα του σε  :jerking: πρεπει να του μειωσουνε κ'αλλο το μισθο αφου ειναι ανικανος να διαχηριστει χρηματα σωστα.
  Τι ειναι η καλη ζωη στην Ελλαδα?Να πηγαινεις στις καφετεριες και να καθεσαι με της ωρες και να λες στους αλλους οτι γαμάς?Να μην εχεις γκομενα?Να κυκλοφωρεις με παπάκι :2funny:?ή στην καλητερη περιπτωση με ενα αμαξι που εδω θα  :2funny: μαζι σου?Να πηγαινεις να  :knockinb: στο Μεταξουργειο και να τρως σουβλακι απο εντοσθια  :2funny:? (στο γυρο βαζουνε εντοσθια εχει μια γευση σικωτιου απο το πιο φτηνο σουβλατζηδικο μεχρι και στο πιο ακριβο).Να πηγαινεις κωλομπαρα :2funny:?Να μην εχεις ενα μαγαζι να πας να ψωνισεις σαν ανθρωπος? στα μαγαζια στην Ελλαδα δεν εχει ουτε το 1/5 απο οτι εχει στη Ρωσσια.
 Ενα αλλο θεμα που δεν μου αρεσε στην Ελλαδα ειναι ο πολυ Αριστερισμος το ειδα και στο σα'ι'τ θα αναφερω σαν παραδηγμα το Σινοχάρα γιατι ταιριαζει.Οταν πηγαινα σχολείο (στο λυκειο) ειχαμε εναν πιτσιρικα του γυμνασιου χοντρο και ασχημο που του ειχαμε βγαλει το παρατσουκλι αναπηρος  :2funny: το τι του ειχαμε κανει δεν λεγεται  :2funny:.Η γενια μου δεν δεχοτανε τα τέρατα.Η νεα γενια στης Ελλαδας δεχεται το τέρας δεχεται και τον Αράπη,και τον Πακιστανό :rockon:.Οταν βλεπεις κοπελιτσες να πηγαινουν χεράκι χεράκι με εναν άραβα ή Πακιστανό και να μην ντρεπονται τι μπορεις να πεις.
 Βαζω αυτη τη φωτογραφια γιατι ταιριαζει εδω.Γραφει αυτες οι 2 εκδικουνται τη Ρωσσια γιατι ειναι κακασχημες  :2funny:.Οταν βλεπω της Αμερικανες νιωθω αηδια  :rockon: θεοχοντρες ντυμενες  :shit: με κατι γυαλια σαν πατομπουκαλα  :2funny:.Καπως ετσι ειναι η Νεα Ταξη πραγματων μας επιβαλει να δεχτουμε τον Αράπη,τον αναπηρο,τον κακασχημο διπλα μας σαν ανθρωπο και αν παμε να πουμε κατι μας λενε ρατσιστες!

Συνημμένα

• Yk2Kj3cAVRQ.jpg
    Yk2Kj3cAVRQ.jpg
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Να μην εχεις ενα μαγαζι να πας να ψωνισεις σαν ανθρωπος? στα μαγαζια στην Ελλαδα δεν εχει ουτε το 1/5 απο οτι εχει στη Ρωσσια.

Ἐδῶ πάντως δὲν ἔχετε δίκαιον. Ἐν Ρωσσίᾳ ὑπάρχουσιν ὡραῖα καταστήματα τροφίμων μὲ εἴδη καλῆς ποιότητος καὶ χαμηλὰς τιμάς.

Ὡστόσο ἡ Ρωσσία πιστεύω ὅτι ὑστερεῖ εἰς τὰ καταστήματα ἐνδυμάτων. Αἱ Ρωσσίδαι περιηγήτριαι οὐχὶ μόνον ἐν Ἑλλάδι ἀλλὰ καὶ έν Τουρκίᾳ ἀγοράζουσιν ένδύματα εἰς μεγάλας ποσότητας, πολλάκις διὰ μεταπώλησιν.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μετα ομως οταν του ερχεται ο λογαρισμος της ΔΕΗ τραβαει της πουτσοτριχες του!Το εχω δει κ'αυτο!Ανθρωπου στη ΔΕΗ με κατι λογαριασμους 300-400 Ευρω να χτυπιουντε  :headbang:.
  Αν ο Ελληνας δεν σταματισε να πεταει τα λεφτα του σε  :jerking: πρεπει να του μειωσουνε κ'αλλο το μισθο αφου ειναι ανικανος να διαχηριστει χρηματα σωστα.
  Τι ειναι η καλη ζωη στην Ελλαδα?Να πηγαινεις στις καφετεριες και να καθεσαι με της ωρες και να λες στους αλλους οτι γαμάς?Να μην εχεις γκομενα?Να κυκλοφωρεις με παπάκι :2funny:?ή στην καλητερη περιπτωση με ενα αμαξι που εδω θα  :2funny: μαζι σου?Να πηγαινεις να  :knockinb: στο Μεταξουργειο και να τρως σουβλακι απο εντοσθια  :2funny:? (στο γυρο βαζουνε εντοσθια εχει μια γευση σικωτιου απο το πιο φτηνο σουβλατζηδικο μεχρι και στο πιο ακριβο).Να πηγαινεις κωλομπαρα :2funny:?Να μην εχεις ενα μαγαζι να πας να ψωνισεις σαν ανθρωπος? στα μαγαζια στην Ελλαδα δεν εχει ουτε το 1/5 απο οτι εχει στη Ρωσσια.
 Ενα αλλο θεμα που δεν μου αρεσε στην Ελλαδα ειναι ο πολυ Αριστερισμος το ειδα και στο σα'ι'τ θα αναφερω σαν παραδηγμα το Σινοχάρα γιατι ταιριαζει.Οταν πηγαινα σχολείο (στο λυκειο) ειχαμε εναν πιτσιρικα του γυμνασιου χοντρο και ασχημο που του ειχαμε βγαλει το παρατσουκλι αναπηρος  :2funny: το τι του ειχαμε κανει δεν λεγεται  :2funny:.Η γενια μου δεν δεχοτανε τα τέρατα.Η νεα γενια στης Ελλαδας δεχεται το τέρας δεχεται και τον Αράπη,και τον Πακιστανό :rockon:.Οταν βλεπεις κοπελιτσες να πηγαινουν χεράκι χεράκι με εναν άραβα ή Πακιστανό και να μην ντρεπονται τι μπορεις να πεις.
 Βαζω αυτη τη φωτογραφια γιατι ταιριαζει εδω.Γραφει αυτες οι 2 εκδικουνται τη Ρωσσια γιατι ειναι κακασχημες  :2funny:.Οταν βλεπω της Αμερικανες νιωθω αηδια  :rockon: θεοχοντρες ντυμενες  :shit: με κατι γυαλια σαν πατομπουκαλα  :2funny:.Καπως ετσι ειναι η Νεα Ταξη πραγματων μας επιβαλει να δεχτουμε τον Αράπη,τον αναπηρο,τον κακασχημο διπλα μας σαν ανθρωπο και αν παμε να πουμε κατι μας λενε ρατσιστες!

μονο 400?εδω και 1000ρικα ερχονται λογαριασμοι της ΔΕΗ  :o :o :o
ξερεις επειδη εσυ δν εχεις γκομενα δν σημαινει οτι ολοι δν εχουν..ενταξει συμφωνω υπαρχουν πολλοι πυρφοροι ελλεινοι σιχαμεροι με μουσια αλλα τι να κανεις....καλες ειναι οι καφετεριες αλλα δν βγαινω και τοσο πολυ...οσο για τα αμαξια π λες πολλοι Σερραιοι κ Σαλονικοι εχουν βαλει βουλγαρικες πινακιδες και κυκλοφορουν με κατι θηρια  :sunglasses:.Μαγαζια να ψωνισεις μια χαρα μολ εχει στην Ελλαδα πχ Αουτλετ η Κοσμος σ Θεσσαλονικη.
Γιατι τι εχουν δηλαδη οι Μαυροι?εσυ εισαι καλυτερος? :2funny: :2funny: εισαι της Αρειας φυλης των Ποντιων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και με τους αναπηρους τι προβλημα εχεις δηλαδη?να τους πεταμε στα κρεματορια?αυτο προτεινεις? :uglystupid:
Για να βγαζει γκομενα ο Αραβας και συ οχι μαλλον θα χεις καποιο προβλημα  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ἐδῶ πάντως δὲν ἔχετε δίκαιον. Ἐν Ρωσσίᾳ ὑπάρχουσιν ὡραῖα καταστήματα τροφίμων μὲ εἴδη καλῆς ποιότητος καὶ χαμηλὰς τιμάς.

Ὡστόσο ἡ Ρωσσία πιστεύω ὅτι ὑστερεῖ εἰς τὰ καταστήματα ἐνδυμάτων. Αἱ Ρωσσίδαι περιηγήτριαι οὐχὶ μόνον ἐν Ἑλλάδι ἀλλὰ καὶ έν Τουρκίᾳ ἀγοράζουσιν ένδύματα εἰς μεγάλας ποσότητας, πολλάκις διὰ μεταπώλησιν.

Εσυ νεοελληνικη δν ομιλεις ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Αφηστε τον Δημητρακη να λεει τα δικα του. Το Σαντ Πετερμπουργκ θυμίζει τοπο εξοριας και αξιζει κανεις να το επισκεφτεί για 5 μερες οταν θα εχει περασει τα εξικοστο πεμπτο ετος της ηλικιας του.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Το που το ξερεις  :2funny:Ξερεις πολυ καλα που μενω  :2funny:.Το πόσα υπολογιζε 2000-2500 Ευρω το μηνα αν εχεις δικο σου διαμερισμα και ενα αυτοκινητο οσο καλητερο τοσο καλητερα.Εχεις ολες της ανεσεις σου αν τα εχεις αυτα!
 Μην αρχισουν οι εξυπνοι  :jerking: να πουνε τη  :jerking: τους οτι με 2000-2500 Ευρω και Ελλαδα ζεις καλα  :2funny:.Ελλαδα ουτε με 10.000 δεν ζεις καλα! :headbang: αμαξι θα εχεις μια κουτσουλια  :2funny:στην καλητερη θα εχεις μια γκομενα που θα σε ζαλιζει και θα σου στοιχιζει ενα καρο λεφτα και θα σου τη λεει οτι αν δεν ηταν αυτη δεν θα ειχες γκομενα  :headbang:!Αν παλι θελεις να  :knockinb: με λεφτα το μονο που μπορεις να  :knockinb: ειναι Ρουμανες,Βουλγαρες και Μολδαβες που ακομα και αυτες οι Πιρφοροι στην Ελλαδα της εχουν θεοποιησει! :rockon:.Το καλοκαιρι θα τρως 5 μηνες ζεστη στη Μάπα  :rockon:.Και αυτο που επιβεβαιωσε και ο Χάρης μια υπεραγορα δεν θα βρεις να κανεις τα ψωνια σου σαν ανθρωπος!24ωρες υπεραγορες θα ειναι κατι το εξωπραγματικο! :2funny:Μονο στα ονειρα σου θα της βλεπεις!Συν οτι θα βλεπεις παντου κωλοφατσες,αναρχικους,μουσατους σαν Ταλιμπαν  :2funny:αραπαδες και Πακιστανους  :rockon:!

Εκτός τόπου και χρόνου είσαι καλέ μου Δημητράκη.... Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα που είναι το καλύτερο στο κόσμο. Μη μας τρελάνεις.... Αν δεν σε είχα συναντησει στο Λέννινγραντ θα έλεγα ότι δεν εχεις πατήσει ποτέ εκεί, και ότι γράφεις από το κάτω Λιανοκλάδι. Χειμώνας ας πούμε στο Λεννινγραντ..... χα χα χα... 'Η θα εχει μείον 20 που δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στους δρόμους, και αν το κάνεις θα πρέπει να έχεις ντυθεί σαν αρκούδα με 3 παλτά και διπλά μακρυά σώβρακα, ή θα εχει θερμοκρασία καπου κοντά στο μηδέν, με αποτέλεσμα να λιώνουν οι πάγοι και τα χιόνια στους δρόμους με αποτέλεσμα η λάσπη να είναι παντού... μα παντου. Μηπως δεν είναι έτσι;
--------------------------------------------
Δεν θα σχολίασω συμπεριφορά, επειδή δεν είναι του παρόντος, αλλα από εμφάνιση οι σύγχρονες Ελληνίδες είναι από τις ποιο όμορφες στον κόσμο. Οποιος ισχυριστεί το αντίθετο, ΄μάλλον δεν έχει βγεί ποτέ εκτός Ελλάδος.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αφηστε τον Δημητρακη να λεει τα δικα του. Το Σαντ Πετερμπουργκ θυμίζει τοπο εξοριας και αξιζει κανεις να το επισκεφτεί για 5 μερες οταν θα εχει περασει τα εξικοστο πεμπτο ετος της ηλικιας του.
Καθολου δεν αξιζει να το επισκεφτεις μονο αν εισαι τελειωμενος.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
+1.000.000

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Μεχρι το 2006-2007 η Ελλαδα ειχε πολυ καλα ρουχα τωρα ομως δεν εχει τιποτα.Η Τουρκια εχει φοβερα ρουχα παμφτηνα.Εχει δε ολες της ποιοτητες απο το πιο φτηνο που ειναι σαν τα Κινεζικα μεχρι και το πιο ακριβο ποιοτηκο ρουχο αξιζει να παει καποιος μονο και μονο για να αγωρασει ρουχα.Στη Ρωσσια εχει τα παντα αλλα ειναι πολυ ακριβοτερα.
μονο 400?εδω και 1000ρικα ερχονται λογαριασμοι της ΔΕΗ  :o :o :o
ξερεις επειδη εσυ δν εχεις γκομενα δν σημαινει οτι ολοι δν εχουν..ενταξει συμφωνω υπαρχουν πολλοι πυρφοροι ελλεινοι σιχαμεροι με μουσια αλλα τι να κανεις....καλες ειναι οι καφετεριες αλλα δν βγαινω και τοσο πολυ...οσο για τα αμαξια π λες πολλοι Σερραιοι κ Σαλονικοι εχουν βαλει βουλγαρικες πινακιδες και κυκλοφορουν με κατι θηρια  :sunglasses:.Μαγαζια να ψωνισεις μια χαρα μολ εχει στην Ελλαδα πχ Αουτλετ η Κοσμος σ Θεσσαλονικη.
Γιατι τι εχουν δηλαδη οι Μαυροι?εσυ εισαι καλυτερος? :2funny: :2funny: εισαι της Αρειας φυλης των Ποντιων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και με τους αναπηρους τι προβλημα εχεις δηλαδη?να τους πεταμε στα κρεματορια?αυτο προτεινεις? :uglystupid:
Για να βγαζει γκομενα ο Αραβας και συ οχι μαλλον θα χεις καποιο προβλημα  :grin:
Στην Ελλαδα ξερεις πολλους να εχουνε πανω απο μια γκομενα?Πρεπει να εχεις μια και να εισαι συνεχεια μαζι της.Και μπορει να βρει και αλλον και να σε στειλει.Εγω τωρα σκεφτομαι ποια να συναντισω σημερα?Και τι ρουχα θα φορεσω?(Αυτα τα προβληματα τα εχω συνεχεια  :2funny:).
  Ο Χάρης που εχει ταξιδεψει πολυ εγραψε μια παρομοια αναλυση με τη δικη μου.Οποιος εχει ταξιδεψει ή μεινει στο εξωτερικο και εχει καποιο οικονομικο και κοινωνικο επιπεδο τα ιδια θα γραψει.Παρομοια πραγματα γραφει και ο Fidel που μενει Κρακοβία.
Σχετικα με τα αυτοκινητα με Βουλγαρικες πινακιδες τωρα τα κυνηγανε συνεχεια αν ειναι να εχεις ενα αμαξι και να φοβασαι μην στο παρουνε (του Red τη BMW που ειχε με Βουλγαρικες πινακιδες του την κατασχανε).
  Τους αναπηρους στην αρχαια Σπαρτη τους πεταγανε στον Καιαδα.
  Με τους Μαύρους δεν εχω κανενα μισος να πανε να ζησουνε στην Αφρικη και οι Πακιστανοι να πανε στο Πακιστάν οχι να ερχονται στην Ευρωπη και να πηγαινουν να επιβαλουν τους νόμους τους!Φυσικα και ειμαι 1.000.000 καλητερος απ'αυτους!Και ο καθε Ελληνας ειναι καλητερος τους!
 Ο Άραβας για μενα ειναι ηλιθιος σαν ενα ζωο φυσικα και θα συχαθώ τη γκομενα που πηγαινει μαζι του.Και αν δεν ηταν το Ισραηλ να τους κραταει θα δημιουργουσαν προβληματα σ'εμας!
 Απο την Αιγυπτο ο Νάσερ ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ηρθαν στην Ελλαδα προσφυγες εμεις ομως τους εχουμε και τους τα'ι'ζουμε.
 Γ'αυτο και μενω στη Ρωσσια που δεν δεχονται αυτα τα ζωα στην κοινωνια.Η καταντια της Ευρωπης φενεται απο τη Γιουροβίζιον  :2funny: που βγαλανε νικητη το τραβεστι με το μουσι  :rockon:.Εγω προτιμαω να μενω στη Ρωσσια οπου ο Αραπάς τρωει πόρτα στην ντισκο δουλευει οικοδομη και μενει εκει γιατι αν βγει θα τον πιασει το αλλοδαπων και θα τον στειλει πισω και κανει της δουλειες που δεν παει κανενας ντοπιος να κανει (Οικοδομη αν δεν εχει χαρτια καιΤαξιτζης,Σεκιουριτας κλπ. αν ειναι νομιμος) ερχεται στη Ρωσσια προσωρινα για να μαζεψει λεφτα και να φυγει πισω στην πατριδα του (οπως ερχονταν και στην Ελλαδα τη δεκαετια του '80) και τον βλεπει ο κοσμος με μισο ματι παρα να ζω στην Ευρωπη και να εχω τον καθε βρωμιαρη διπλα μου!
 Ακομα και η Ευρωπαιοι αρχισαν να αντιστεκονται στη Γαλλία η Λε Πεν βγηκε πρωτη στις Ευρωεκλογες!
 Δεν φταιτε εσεις αλλα η πλυση εγκεφαλου που σας εχουνε κανει τοσα χρόνια.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Αν πας να τους δει στη Μολδαβια πως ζουνε θα  :2funny:
Ναι ας πάει να τους δει και μετά ας έρθει να δει και σένα που κάνεις παρέα με τον Αλγερινό και ξερενεις το σκατό σου για να βγάλεις το μήνα :2funny: αυτά που χαλάνε αυτοί σε Ρουμανία-Μολδαβία τα σαββατοκύριακα εσύ τα χαλάς όλο το χρόνο μπατίρη :2funny:

Συνημμένα

• 10155565_731614396860455_6180709099311209172_n.jpg
    10155565_731614396860455_6180709099311209172_n.jpg
    64,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 1618414_719851401378632_917076765_n.jpg
    1618414_719851401378632_917076765_n.jpg
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 21

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Με λιγα λογια γραφεις οτι κ'εγω αλλα με δικα σου λογια.Γκομενες δεν εχει κανενας δεν γαμαει  :2funny:,ολοι καθονται σε κατι καφετεριες και  :jerking: ακομα γραφεις οτι εγραψα κ'εγω σχετικα με της ανεσεις λες δεν εβρισκα μια 24ωρη υπεραγορα οπως στην ουκρανια.Αγια πετρουπολη ειναι γεματο τετοιες 24ωρες υπεραγορες τωρα πριν λιγο ειχα παει για ψωνια.Τα μαγαζια και τα εμπορικα κεντρα της Ουκρανιας σε σχεση με της Αγιας Πετρουπολης ειναι σαν μίνι μάρκετ!
Πρεπει να ερθεις εδω να δεις ανέσεις!Λιγα λεφτα να εχει κανεις και ζει σαν θεος!
Τι πρόβλημα εχει ρε Δημητράκη με τις καφετέριες... Δεν το καταλαβαίνω...  Δηλαδή αυτοι που κάθονται στις καφετέριες δεν γαμάνε; Εστω ότι ένας έχει μια γκόμενα, τι θα πρέπει να κάνει; να την τον έχει χωμένο μέσα 24 ώρες το 24ωρο; Αν καποιος/ο οποιοσδήποτε εχει μια γκόμενα η οποία μένει με τους γονείς της τι θα κάνει;. Θα βρεθούνε το απόγευμα, θα πανε σε κανα ξενοδοχείο, σε καμια καβάτζα, σε κανα δωματιο κανενος φίλου, θα γαμηθούνε μια, δυο, τρεις, πεντε.... Μετά τι θα κάνουνε; θα μείνουνε εκει στο κρεββάτι και θα της τον εχει συνέχεια μέσα; Ασφαλώς όχι... Και καφετέρια και σινεμά και σε κανενα φαγαδικο θα πάνε....
--------------------
Οσο για το ότι μπορείς να τη βγάλεις με λιγα λεφτα στη Ρωσσία/Λέννινγραντ.... αστο καλύτερα... έχω έρθει και ξέρω.... Ένα ποτήρι κρασί ήθελα να παραγγείλω στο εστιατόριο και το σκεφτόμουν.....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μεχρι το 2006-2007 η Ελλαδα ειχε πολυ καλα ρουχα τωρα ομως δεν εχει τιποτα.Η Τουρκια εχει φοβερα ρουχα παμφτηνα.Εχει δε ολες της ποιοτητες απο το πιο φτηνο που ειναι σαν τα Κινεζικα μεχρι και το πιο ακριβο ποιοτηκο ρουχο αξιζει να παει καποιος μονο και μονο για να αγωρασει ρουχα.Στη Ρωσσια εχει τα παντα αλλα ειναι πολυ ακριβοτερα.Στην Ελλαδα ξερεις πολλους να εχουνε πανω απο μια γκομενα?Πρεπει να εχεις μια και να εισαι συνεχεια μαζι της.Και μπορει να βρει και αλλον και να σε στειλει.Εγω τωρα σκεφτομαι ποια (πουτανα)να συναντισω σημερα?Και τι ρουχα θα φορεσω?(Αυτα τα προβληματα τα εχω συνεχεια  :2funny:).  :grin:
  Ο Χάρης που εχει ταξιδεψει πολυ εγραψε μια παρομοια αναλυση με τη δικη μου.Οποιος εχει ταξιδεψει ή μεινει στο εξωτερικο και εχει καποιο οικονομικο και κοινωνικο επιπεδο τα ιδια θα γραψει.Παρομοια πραγματα γραφει και ο Fidel που μενει Κρακοβία.
Σχετικα με τα αυτοκινητα με Βουλγαρικες πινακιδες τωρα τα κυνηγανε συνεχεια αν ειναι να εχεις ενα αμαξι και να φοβασαι μην στο παρουνε (του Red τη BMW που ειχε με Βουλγαρικες πινακιδες του την κατασχανε).
  Τους αναπηρους στην αρχαια Σπαρτη τους πεταγανε στον Καιαδα.
  Με τους Μαύρους δεν εχω κανενα μισος να πανε να ζησουνε στην Αφρικη και οι Πακιστανοι να πανε στο Πακιστάν οχι να ερχονται στην Ευρωπη και να πηγαινουν να επιβαλουν τους νόμους τους!Φυσικα και ειμαι 1.000.000 καλητερος απ'αυτους!Και ο καθε Ελληνας ειναι καλητερος τους!
 Ο Άραβας για μενα ειναι ηλιθιος σαν ενα ζωο φυσικα και θα συχαθώ τη γκομενα που πηγαινει μαζι του.Και αν δεν ηταν το Ισραηλ να τους κραταει θα δημιουργουσαν προβληματα σ'εμας!
 Απο την Αιγυπτο ο Νάσερ ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ηρθαν στην Ελλαδα προσφυγες εμεις ομως τους εχουμε και τους τα'ι'ζουμε.
 Γ'αυτο και μενω στη Ρωσσια που δεν δεχονται αυτα τα ζωα στην κοινωνια.Η καταντια της Ευρωπης φενεται απο τη Γιουροβίζιον  :2funny: που βγαλανε νικητη το τραβεστι με το μουσι  :rockon:.Εγω προτιμαω να μενω στη Ρωσσια οπου ο Αραπάς τρωει πόρτα στην ντισκο δουλευει οικοδομη και μενει εκει γιατι αν βγει θα τον πιασει το αλλοδαπων και θα τον στειλει πισω και κανει της δουλειες που δεν παει κανενας ντοπιος να κανει (Οικοδομη αν δεν εχει χαρτια καιΤαξιτζης,Σεκιουριτας κλπ. αν ειναι νομιμος) ερχεται στη Ρωσσια προσωρινα για να μαζεψει λεφτα και να φυγει πισω στην πατριδα του (οπως ερχονταν και στην Ελλαδα τη δεκαετια του '80) και τον βλεπει ο κοσμος με μισο ματι παρα να ζω στην Ευρωπη και να εχω τον καθε βρωμιαρη διπλα μου!

Ακομα και η Ευρωπαιοι αρχισαν να αντιστεκονται στη Γαλλία η Λε Πεν βγηκε πρωτη στις Ευρωεκλογες!
 Δεν φταιτε εσεις αλλα η πλυση εγκεφαλου που σας εχουνε κανει τοσα χρόνια.

ξερω πολλους π εχουν πανω απο μια γκομενα ναι  :grin:
Ετσι ε τους πεταγανε?και συ δηλαδη τι κανεις και εισαι αξιος?και σενα να σε πεταξουμε που τρως τα ετοιμα των γονιων σου βουτυροκεφτε
Εγω επαρχια π ειμαι ουτε πακιστανους εχει ουτε αραπηδες μονο στη παραλια π πουλανε cd,και δν εχω κανα προβλημα μ αυτους,πιο πολυ μου τη σπανε ελληνες γαμιαδες :2funny: :2funny: σαν εσενα  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τι πρόβλημα εχει ρε Δημητράκη με τις καφετέριες... Δεν το καταλαβαίνω...  Δηλαδή αυτοι που κάθονται στις καφετέριες δεν γαμάνε; Εστω ότι ένας έχει μια γκόμενα, τι θα πρέπει να κάνει; να την τον έχει χωμένο μέσα 24 ώρες το 24ωρο; Αν καποιος/ο οποιοσδήποτε εχει μια γκόμενα η οποία μένει με τους γονείς της τι θα κάνει;. Θα βρεθούνε το απόγευμα, θα πανε σε κανα ξενοδοχείο, σε καμια καβάτζα, σε κανα δωματιο κανενος φίλου, θα γαμηθούνε μια, δυο, τρεις, πεντε.... Μετά τι θα κάνουνε; θα μείνουνε εκει στο κρεββάτι και θα της τον εχει συνέχεια μέσα; Ασφαλώς όχι... Και καφετέρια και σινεμά και σε κανενα φαγαδικο θα πάνε....
--------------------
Οσο για το ότι μπορείς να τη βγάλεις με λιγα λεφτα στη Ρωσσία/Λέννινγραντ.... αστο καλύτερα... έχω έρθει και ξέρω.... Ένα ποτήρι κρασί ήθελα να παραγγείλω στο εστιατόριο και το σκεφτόμουν.....

τι προβλημα να χει αμα δν του χει κατσει ποτε καμια κανονικη γυναικα θα χει προβλημα λογικο ειναι :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εκτός τόπου και χρόνου είσαι καλέ μου Δημητράκη.... Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα που είναι το καλύτερο στο κόσμο. Μη μας τρελάνεις.... Αν δεν σε είχα συναντησει στο Λέννινγραντ θα έλεγα ότι δεν εχεις πατήσει ποτέ εκεί, και ότι γράφεις από το κάτω Λιανοκλάδι. Χειμώνας ας πούμε στο Λεννινγραντ..... χα χα χα... 'Η θα εχει μείον 20 που δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στους δρόμους, και αν το κάνεις θα πρέπει να έχεις ντυθεί σαν αρκούδα με 3 παλτά και διπλά μακρυά σώβρακα, ή θα εχει θερμοκρασία καπου κοντά στο μηδέν, με αποτέλεσμα να λιώνουν οι πάγοι και τα χιόνια στους δρόμους με αποτέλεσμα η λάσπη να είναι παντού... μα παντου. Μηπως δεν είναι έτσι;
--------------------------------------------
Δεν θα σχολίασω συμπεριφορά, επειδή δεν είναι του παρόντος, αλλα από εμφάνιση οι σύγχρονες Ελληνίδες είναι από τις ποιο όμορφες στον κόσμο. Οποιος ισχυριστεί το αντίθετο, ΄μάλλον δεν έχει βγεί ποτέ εκτός Ελλάδος.....

καλα τοσες βλακειες τι τις γραφει οντως ,να πας εκει Ρωσσια να ξεπαγιαζεις απο το κρυο  :2funny: :2funny: :2funny:

οταν λες συγχρονες τυπε?τι ηλικιες?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom