Μετα ομως οταν του ερχεται ο λογαρισμος της ΔΕΗ τραβαει της πουτσοτριχες του!Το εχω δει κ'αυτο!Ανθρωπου στη ΔΕΗ με κατι λογαριασμους 300-400 Ευρω να χτυπιουντε
.
Αν ο Ελληνας δεν σταματισε να πεταει τα λεφτα του σε
πρεπει να του μειωσουνε κ'αλλο το μισθο αφου ειναι ανικανος να διαχηριστει χρηματα σωστα.
Τι ειναι η καλη ζωη στην Ελλαδα?Να πηγαινεις στις καφετεριες και να καθεσαι με της ωρες και να λες στους αλλους οτι γαμάς?Να μην εχεις γκομενα?Να κυκλοφωρεις με παπάκι
?ή στην καλητερη περιπτωση με ενα αμαξι που εδω θα
μαζι σου?Να πηγαινεις να
στο
Μεταξουργειο και να τρως σουβλακι απο εντοσθια
? (στο γυρο βαζουνε εντοσθια εχει μια γευση σικωτιου απο το πιο φτηνο σουβλατζηδικο μεχρι και στο πιο ακριβο).Να πηγαινεις κωλομπαρα
?Να μην εχεις ενα μαγαζι να πας να ψωνισεις σαν ανθρωπος? στα μαγαζια στην Ελλαδα δεν εχει ουτε το 1/5 απο οτι εχει στη Ρωσσια.
Ενα αλλο θεμα που δεν μου αρεσε στην Ελλαδα ειναι ο πολυ Αριστερισμος το ειδα και στο σα'ι'τ θα αναφερω σαν παραδηγμα το Σινοχάρα γιατι ταιριαζει.Οταν πηγαινα σχολείο (στο λυκειο) ειχαμε εναν πιτσιρικα του γυμνασιου χοντρο και ασχημο που του ειχαμε βγαλει το παρατσουκλι αναπηρος
το τι του ειχαμε κανει δεν λεγεται
.Η γενια μου δεν δεχοτανε τα τέρατα.Η νεα γενια στης Ελλαδας δεχεται το τέρας δεχεται και τον Αράπη,και τον Πακιστανό
.Οταν βλεπεις κοπελιτσες να πηγαινουν χεράκι χεράκι με εναν άραβα ή Πακιστανό και να μην ντρεπονται τι μπορεις να πεις.
Βαζω αυτη τη φωτογραφια γιατι ταιριαζει εδω.Γραφει αυτες οι 2 εκδικουνται τη Ρωσσια γιατι ειναι κακασχημες
.Οταν βλεπω της Αμερικανες νιωθω αηδια
θεοχοντρες ντυμενες
με κατι γυαλια σαν πατομπουκαλα
.Καπως ετσι ειναι η Νεα Ταξη πραγματων μας επιβαλει να δεχτουμε τον Αράπη,τον αναπηρο,τον κακασχημο διπλα μας σαν ανθρωπο και αν παμε να πουμε κατι μας λενε ρατσιστες!