Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
και πως θα κανει το νταραβερι ρε ΠΜΡ; ή Οντεσσα;;; θα βγει εξω με 100δολαρα στο δρομο και θα φωναζει χελλου ι χαβ 100ντολαρς φορ φακ;;;;;
Γιατι να παει εκει,εγω θα πηγαινα Τσεχια,ειναι πιο ασφαλεις απο ολα γεματο τανες και ολοι ξερουν αγλικα

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ PAYPAL (NA ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ PAYPAL TOY ME ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ DEBIT AΠΟ ΕΛΛΑΔΑ?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αν παει οταν θα ειμαι εγω εκει δε νομιζω οτι θα εχει τετοιο προβλημα.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.... :grin: ....ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ...

ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΤΟΣ!!!!!!!!!! Ο ΜΕΓΑΣ !!!!!Ο ΑΝΕΥ ΣΙΓΚΡΙΣΕΟΣ !!!!μεγιστος γαμιας   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΕΙΝΑΙ ΑΣΙΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΠΡΟΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΣ !!!! ΣΗΜΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑς ΣΤΟ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΕΝΕΙ  !!!! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΓΟΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΗΣΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗς ΡΩΣΙΚΕς ΣΤΕΠΕς!!!!! ΠΟΥ ΕΔΟΣΕ ΤΗΝ ΓΛΟΣΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗς ΝΤΕΒΟΥΣΚΕς!!!! ΜΟΥΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟς ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΘΙΚΟς ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟς!!!!! ΟΥΥΥΥΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΣΑΡΕΒΙΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
για λεφτα δεν υπάρχει πρόβλημα. αλλα ρωσσικά γιόκ.
Στην Ρωσια, Ουκρανια ειναι ετσι αν πας για μπουρδελοτσαρκα πας σε μεγαλη πολη αν πας για γκομενα πας σε μικρη.Ασε τι σου γραφουν εδω στην ΠΜΡ δεν εχει στουντιο και παιζει να μενεις με το πουλι στο χερι.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045

φιλε δεν γουστάρω να βγαίνω και να ψάχνω. Όπως είπα δεν θέλω την κοπέλα της διπλανής πορτας, αλλά πουτάνες που να μπορώ να βγάλω άκρη μαζί τους. ΠΜΡ απ όσα κατάφερα να διαβάσω δέν λέει γι αυτην την φάση.

Επισκέπτης
για λεφτα δεν υπάρχει πρόβλημα. αλλα ρωσσικά γιόκ.
μπορεις να πας τσεχια οπως ειπε ο φιλος
ή με τον Δημητρακη που τον γνωριζεις προσωπικα
εγω αν με εχεις διαβασει <αγοραζω> φοιτητριες και τις κλεινω για μια βδομαδα
το αγοραζω το εβαλα σε εισαγωγικα γιατι ο ανθρωπος δεν αγοραζετε ουτε πουλιετε
αλλα συνηθως αυτες που βρισκω απο αγγλικα ζερό
κι οσες ξερουν αγγλικα εχουν νταμπλ ντοτ

καλη λυση ειναι και η Γερμανια με τα φκκ καθαρα επαγγελματικη κατασταση με καποια πλην κατα την γνωμη μου

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ασε μας ρε συ να παμε για φαι στην "πεθερα",,που να ξερουνε σπιτι γιατι αργω,,,, :grin: :grin: :grin:
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ εφαγεσ την προικα και το ριξεσ στην πεθερα να φας και τα αμπελια???? :2funny: :2funny: :2funny:  πεινες παλι???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  κανα κοτετσι βρικες καινουργιο????   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
φιλε δεν γουστάρω να βγαίνω και να ψάχνω. Όπως είπα δεν θέλω την κοπέλα της διπλανής πορτας, αλλά πουτάνες που να μπορώ να βγάλω άκρη μαζί τους. ΠΜΡ απ όσα κατάφερα να διαβάσω δέν λέει γι αυτην την φάση.
Τσεχια,Γερμανια Ασε τι σου γραφουν εδω στην ΠΜΡ δεν εχει στουντιο και παιζει να μενεις με το πουλι στο χερι.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
μπορεις να πας τσεχια οπως ειπε ο φιλος
ή με τον Δημητρακη που τον γνωριζεις προσωπικα
εγω αν με εχεις διαβασει <αγοραζω> φοιτητριες και τις κλεινω για μια βδομαδα
το αγοραζω το εβαλα σε εισαγωγικα γιατι ο ανθρωπος δεν αγοραζετε ουτε πουλιετε
αλλα συνηθως αυτες που βρισκω απο αγγλικα ζερό
κι οσες ξερουν αγγλικα εχουν νταμπλ ντοτ

τον δημητρη τον γνώρισα πριν 5 χρόνια και με βοήθησε σε αυτό το θέμα λόγω που βρισκόμουν για λίγες μέρες αγία πετρούπολη. τότε θυμάμαι μου είχε πεί πως ήθελε να βάλει κάποια δική του φωτό στο σαιτ. του είχα πεί πως είναι κακή ιδέα και δέν έχουν όλοι το σκεπτικό του και θα τον παρεξηγησουν στην ελλάδα. Αλλά η απόφαση ήταν δική του. η μέθοδος σου ειναι ενδιαφέρουσα αλλά αν μπορείς στείλε πμ απο πού τις βρίσκεις τις κοπέλες και τι μεθόδους προσέγγισης χρησιμοποιείς. το ''αγοράζω'' φυσικα και εννοείς πώς αγοράζεις τον χρόνο της κοπέλας.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
Τσεχια,Γερμανια Ασε τι σου γραφουν εδω στην ΠΜΡ δεν εχει στουντιο και παιζει να μενεις με το πουλι στο χερι.

γερμανία και φκκ έχω πάει. τσεχία δεν είναι κακή ιδέα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
απο τα κοκαλα βγαλμενη η μαλακια τον μοντ δεν πεθενει!!!!   :helpplea: :helpplea: :helpplea:  πεντε κλονους και αλους τρις γιαυτο μεινατε μονο εσεις και εσεις   :2funny: :2funny: :2funny: καλο εε????? οπου βλεπο ρεντ ανεβενο!!!!!!!!! ντιμιζαβος δεν τα πιανετε τα ροσικα!!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin: και που να πιασουν οι ζεστες και δει κανας χριστιανος της κλεμενες φοτογραφιες του ανεβασμενες εδο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τελος παντος σινεχιστε χιστεσ μου  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: εγο διαβαζο ιεροδουλες!! ο πιτσιλας τουλαχιστον ειναι σοβαρος ουρττττ ρεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:   νταζβιντανια!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
τον δημητρη τον γνώρισα πριν 5 χρόνια και με βοήθησε σε αυτό το θέμα λόγω που βρισκόμουν για λίγες μέρες αγία πετρούπολη. τότε θυμάμαι μου είχε πεί πως ήθελε να βάλει κάποια δική του φωτό στο σαιτ. του είχα πεί πως είναι κακή ιδέα και δέν έχουν όλοι το σκεπτικό του και θα τον παρεξηγησουν στην ελλάδα. Αλλά η απόφαση ήταν δική του. η μέθοδος σου ειναι ενδιαφέρουσα αλλά αν μπορείς στείλε πμ απο πού τις βρίσκεις τις κοπέλες και τι μεθόδους προσέγγισης χρησιμοποιείς. το ''αγοράζω'' φυσικα και εννοείς πώς αγοράζεις τον χρόνο της κοπέλας.
δεν ειναι μυστικο πως τις βρισκω εχω ποσταρει διαλογο ολοκληρο
ολες τις βρισκω στο μαμπα
απλα και ψυχρα
γεια σου θα βρισκομαι στην πολη σου συντομα και θελω να σε ρωτησω αν θες να μεινεις μαζι μου στο ξενοδοχειο
μπορω να σου προσφερω ειτε δωρα ειτε λεφτα στο χερι
σε ενδιαφερει;;;;
πανω κατω αυτα στα ρωσσικα
εσυ καντω στα αγγλικα και δοκιμασε την τυχη σου
αλλα θελει διαπραγματευση και επιλογη λιγο το θεμα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
δεν ειναι μυστικο πως τις βρισκω εχω ποσταρει διαλογο ολοκληρο
ολες τις βρισκω στο μαμπα
απλα και ψυχρα
γεια σου θα βρισκομαι στην πολη σου συντομα και θελω να σε ρωτησω αν θες να μεινεις μαζι μου στο ξενοδοχειο
μπορω να σου προσφερω ειτε δωρα ειτε λεφτα στο χερι
σε ενδιαφερει;;;;
πανω κατω αυτα στα ρωσσικα
εσυ καντω στα αγγλικα και δοκιμασε την τυχη σου
αλλα θελει διαπραγματευση και επιλογη λιγο το θεμα

οι καλύτερες χώρες για να το κάνω αυτο ποιές είναι?? το θυμαμαι να το εχεις γράψει στα ρώσσικα εδω μέσα οπότε δεν κατάλαβα τιποτα.

Επισκέπτης
οι καλύτερες χώρες για να το κάνω αυτο ποιές είναι?? το θυμαμαι να το εχεις γράψει στα ρώσσικα εδω μέσα οπότε δεν κατάλαβα τιποτα.
εμενα βασικα σαν ατμοσφαιρα μου αρεσει η οδησσος
καλα ειναι ντονετσκ
παλι ουκρανια
Ρωσια θα ελεγα Καζαν
απο τιμες εγραψα τι προσφερω
το ΑΝΩΤΑΤΟ που φτανω ειναι τα 100δολλαρια την μερα
και το νουμερο αυτο στη ρωσσια, ουκρανια 50 με 70 δολλαρια το πολυ
εχω παρει μεχρι και με 200$ για 5 μερες

δηλαδη λιγοτερο απο μια πουτανα σε σαλον για μια ωρα
και οχι τιποτα βρωμιαρες ζακια
κοριτσακια που δουλευουν για 200-400 δολλαρια το μηνα
και δεν θελουν να βγουν στο κλαρι, αλλα βγαζουν το εξτραδακι τους με ξενους

και αυτα απο εμπειρια
μεχρι να μαθω και εμενα με φαγανε :2funny:

Μεθαυριο θα ειμαι Θεσ/νικη θα συναντησω τον Αλλαν
αν θες στα λεω και απο κοντα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
εμενα βασικα σαν ατμοσφαιρα μου αρεσει η οδησσος
καλα ειναι ντονετσκ
παλι ουκρανια
Ρωσια θα ελεγα Καζαν
απο τιμες εγραψα τι προσφερω
το ΑΝΩΤΑΤΟ που φτανω ειναι τα 100δολλαρια την μερα
και το νουμερο αυτο στη ρωσσια, ουκρανια 50 με 70 δολλαρια το πολυ
εχω παρει μεχρι και με 200$ για 5 μερες

δηλαδη λιγοτερο απο μια πουτανα σε σαλον για μια ωρα
και οχι τιποτα βρωμιαρες ζακια
κοριτσακια που δουλευουν για 200-400 δολλαρια το μηνα
και δεν θελουν να βγουν στο κλαρι, αλλα βγαζουν το εξτραδακι τους με ξενους

και αυτα απο εμπειρια
μεχρι να μαθω και εμενα με φαγανε :2funny:

Μεθαυριο θα ειμαι Θεσ/νικη θα συναντησω τον Αλλαν
αν θες στα λεω και απο κοντα

οπότε για  1 εβδομάδα με ένα 2 χίλιαρο θα περάσω καλά με αυτόν τον τρόπο. καλή ιδέα. θα googλαρω να δώ τις πόλεις που μου είπες και σε όποια μου αρέσει θα πάω καμία βόλτα. και να φτιάξω και προφίλ σε αυτό το μαμπα

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
Στην Ρωσια, Ουκρανια ειναι ετσι αν πας για μπουρδελοτσαρκα πας σε μεγαλη πολη αν πας για γκομενα πας σε μικρη.Ασε τι σου γραφουν εδω στην ΠΜΡ δεν εχει στουντιο και παιζει να μενεις με το πουλι στο χερι.

κοπέλα έχω και την μεσογειακή κοπέλα δεν την αλάζω με τίποτα όσον αφορά για σχέση. οπότε μόνο σε μεγάλη πόλη.

Επισκέπτης
οπότε για  1 εβδομάδα με ένα 2 χίλιαρο θα περάσω καλά με αυτόν τον τρόπο. καλή ιδέα. θα googλαρω να δώ τις πόλεις που μου είπες και σε όποια μου αρέσει θα πάω καμία βόλτα. και να φτιάξω και προφίλ σε αυτό το μαμπα
το κοστος που εχω εγω συνηθως ειναι γυρω στα 2500
350-500 το εισητηριο
120-150 το ξενοδοχειο ημερησιο κοστος (εχει και φτηνοτερα το μπουκινγκ)
50χ7 μερες το φαγητο
100 ευρω συνολο τα ταξι (γιατι εγω δεν παω αξιοθεατα κλεινομε στο δωματιο ;)  )
και 2 κοπελες με κοστος και για τις δυο 100$
βαλε σουβενιρ, ψωνια (για παρτυ μου οχι για τις γκομενες)

ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ
ΤΟ ΟΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΟΥΝ ΛΙΓΑ
ΠΧ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 800 ΓΡΙΒΝΕΣ (100$)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
το κοστος που εχω εγω συνηθως ειναι γυρω στα 2500
350-500 το εισητηριο
120-150 το ξενοδοχειο ημερησιο κοστος (εχει και φτηνοτερα το μπουκινγκ)
50χ7 μερες το φαγητο
100 ευρω συνολο τα ταξι (γιατι εγω δεν παω αξιοθεατα κλεινομε στο δωματιο ;)  )
και 2 κοπελες με κοστος και για τις δυο 100$
βαλε σουβενιρ, ψωνια (για παρτυ μου οχι για τις γκομενες)

ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ
ΤΟ ΟΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΟΥΝ ΛΙΓΑ
ΠΧ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 800 ΓΡΙΒΝΕΣ (100$)

100 και για τις 2??? πολυ φτηνα σου βγηκαν η απλα τοσο καιρο μου πιανουν τον κωλο. απο θεσσαλονικη με αμάξι συμφέρει να πάς η είναι χάσομο χρόνου?? 130 ημερισιως το ξενοδοχειο νομιζω είναι υπερβολικό. και 50 ευρώ την ημέρα για καλό φαί φτανούν σίγουρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom