Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
100 και για τις 2??? πολυ φτηνα σου βγηκαν η απλα τοσο καιρο μου πιανουν τον κωλο. απο θεσσαλονικη με αμάξι συμφέρει να πάς η είναι χάσομο χρόνου?? 130 ημερισιως το ξενοδοχειο νομιζω είναι υπερβολικό. και 50 ευρώ την ημέρα για καλό φαί φτανούν σίγουρα?
τα ρωσσικα που ξερω παιζουν ρολο, εσενα θα σου τυχουν οι <εξυπνες>
βαζω 2 εικονες απο βκοντακτε
οπου θα καταλαβεις απο τα νουμερα τις τιμες
2 φιλες για μια εβδομαδα 700$
400 η μια με λωκο
300 η αλλη χωρις λωκο
και η Τανυα μπονους :2funny:

οποιος μπορει και δεν βαριετε να κανει μεταφραση τους διαλογους
α και οι κοπελες 20 & 21 ετων

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 67
  • Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 46

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι γίνεται με το ιντερνετ. Πάντως για άντρες ψάχνουν σαν τρελές. Πριν βάλουμε ιντερνετ στο σπίτι στο Τιράσπολ πήγαινα σε ιντερνετ καφέ που ήταν γεμάτα κοριτσάκια που γράφανε  σε παρόμοια σαϊτ.
Για χαντάκια αποκλείεται. Είναι εξαιρετικά ασφαλής για τους τουρίστες ρωσσόφωνους ή μη.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι γίνεται με το ιντερνετ. Πάντως για άντρες ψάχνουν σαν τρελές. Πριν βάλουμε ιντερνετ στο σπίτι στο Τιράσπολ πήγαινα σε ιντερνετ καφέ που ήταν γεμάτα κοριτσάκια που γράφανε  σε παρόμοια σαϊτ.
Για χαντάκια αποκλείεται. Είναι εξαιρετικά ασφαλής για τους τουρίστες ρωσσόφωνους ή μη.
πιστευεις οτι μπορω να βρω <τιμες> οπως στην ουκρανια;;;
δεν ξερω αν διαβασες τους παραπανω διαλογους....αλλα παντα ψαχνω νεους προορισμους  :)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
:offtopic: Δες αντίστοιχο θρεντ, όπου μετέφερα την ερώτησή σου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κυριε Μακη
η μεθοδος μου θα ειχε επιτυχια εκει ή θα με βρουν σε τιποτα χαντακια;;;;
ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!Βλεπεις τι κανει η προπαγανδα!? :headbang:Ακομα και με το φιλο σου τον ποντιο να πας δεν προκειται να σας κανει κανεις τιποτα!Με τον Ποντιο στη Ρωσσικη επαρχια σιγουρα μπορεις να φας ξυλο ΣΤΗΝ ΠΜΡ ΟΧΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ η πολη ειναι 155.000 κατοικοι εχει 2 ντισκο και μια πιτσαρια!Και ενα σχετικα μικρο Super Market.ΑΠΛΩΣ ΘΑ  ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!Ενα αλλο αρνητικο θα ειναι οτι το διαμερισμα δεν θα εχει ολες της ανεσεις.Θα ειναι ενα απλο σοβιετικο διαμερισμα.Μην περιμενεις τιποτα φανταστικα διαμερισματα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!Βλεπεις τι κανει η προπαγανδα!? :headbang:Ακομα και με το φιλο σου τον ποντιο να πας δεν προκειται να σας κανει κανεις τιποτα!Με τον Ποντιο στη Ρωσσικη επαρχια σιγουρα μπορεις να φας ξυλο ΣΤΗΝ ΠΜΡ ΟΧΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ η πολη ειναι 155.000 κατοικοι εχει 2 ντισκο και μια πιτσαρια!Και ενα σχετικα μικρο Super Market.ΑΠΛΩΣ ΘΑ  ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!Ενα αλλο αρνητικο θα ειναι οτι το διαμερισμα δεν θα εχει ολες της ανεσεις.Θα ειναι ενα απλο σοβιετικο διαμερισμα.Μην περιμενεις τιποτα φανταστικα διαμερισματα.
Ναι σιγα μην φαμε και ξυλο,πιο πολλες πιθανοτητες εχεις εσυ να φας ξυλο στην ρωσικη επαρχια απο εμενα  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι σιγα μην φαμε και ξυλο,πιο πολλες πιθανοτητες εχεις εσυ να φας ξυλο στην ρωσικη επαρχια απο εμενα  :2funny:
ΕΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!Νοβγκοροντ,Βολογκντα,Πετροζαβοντσκ,Ιβανοβο κλπ. Γιατι φενομαι οτι ειμαι ξενος.Αντιθετα ειναι πολυ φιλικοι οι ντοπιοι αν δουνε οτι καποιος ειναι ξενος.Μονος σου δεν μας εγραψες οτι στην επαρχια δερνουνε και ειναι εχθρικοι :think:Οταν πηγα καπου με φιλους μου Καυκασιους μας κοιταγαν αγρια.Για Ουκρανια νομιζω δεν εχουνε τετοια μιση αλλα Ρωσσια αν μοιαζεις με Καυκασιο θα σε αγριοκοιτανε και αν πας σε κανενα μπαρ μπορει και να της αρπαξεις.Δηλαδη εσυ οπως πας θα μας πεις ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΚΑΣΙΟΥΣ! :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ΕΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!Νοβγκοροντ,Βολογκντα,Πετροζαβοντσκ,Ιβανοβο κλπ. Γιατι φενομαι οτι ειμαι ξενος.Αντιθετα ειναι πολυ φιλικοι οι ντοπιοι αν δουνε οτι καποιος ειναι ξενος.Μονος σου δεν μας εγραψες οτι στην επαρχια δερνουνε και ειναι εχθρικοι :think:Οταν πηγα καπου με φιλους μου Καυκασιους μας κοιταγαν αγρια.Για Ουκρανια νομιζω δεν εχουνε τετοια μιση αλλα Ρωσσια αν μοιαζεις με Καυκασιο θα σε αγριοκοιτανε και αν πας σε κανενα μπαρ μπορει και να της αρπαξεις.Δηλαδη εσυ οπως πας θα μας πεις ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΚΑΣΙΟΥΣ! :2funny:
Εμενα μου ετυχε τετοιο προβλημα αλλα οχι για τον λογο που λες εσυ, ειχα βγει με καποια γκομενα και αυτη πριν ηταν με με εναν ντοπιο μαλακα και μας ειδε μαζι το βραδυ στο κλαμπ και επειδη ηταν πολυ μαγκας μου την επεσε με καμια δεκαρια φιλους του. Και ακομα μια φορα με παρεα ρωσους μοσχοβιτες μας καναν προβληματα παλι σε κλαμπ αλλα εκει ενας φιλος της παρεας μου ηξερε τον εισαγγελεα της πολης και γλιτωσαμε το λιντσαρισμα με ενα τηλεφωνο που εκανε.Γενικα φασαριες γινονται στα μικρα κλαμπ της επαρχιας ιδιος αν σε δουν με καμια ντοπια. Ποτε κατι δεν μου ετυχε στο δρομο,στο ρεστοραν η καπου αλλου μονο στα κλαμπ της επαρχιας που πινουν σαν τα ζωα  και ζηλευουν που πηδας τις γκομενες τους.  Αυτα εγιναν πριν το 2003 τωρα ειναι πιο ησυχα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ουκρανια δεν σε πειραζουν πουθενα εκει κανουν αλλες μαλακιες σου σπανε τους καθρεφτες απο το αυτοκινητο η στο γρατζουνανε αν το αφησεις στο δρομο το βραδυ. Οποτε παντα το βαζεις στο παρκιν για να εισαι ησυχος. Μολδαβια ειναι ακομα πιο καλα και σπανια να συμβει κατι τετοιο

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
Οντεσσα

Φωτοτυπία απο σελιδα διαβατηριου μου .
Εχω πάει 11 φορες .Πρωτη φορά  το 2002 .

Επειδή το μέγιστο μέγεθος για φωτο που δεχεται το σάϊτ είναι 400 ΚΒ
πρέπει να φωτοτυπήσω και τις άλλες σελίδες από τα διαβατήρια μου κτλ
για να τις ποστάρω .Αν τις σκαναρω ,το αρχειο υπερβαινει τα 400 ΚΒ και δεν
μπορώ να το ποστάρω.

Εσυ  ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχεις παει 11 φορες από το 2002 .

Συνημμένα

• Scan_DocODESSA 01.jpg
    Scan_DocODESSA 01.jpg
    377 KB · Εμφανίσεις: 29

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886

Το 2002 , το 2003 και το 2004 χρειαζόταν βίζα για την Οντέσσα που
μπορει να την εβγαζες στο αεροδρόμιο .
Για ΠΡΩΤΗ φορά το 2002 ,μπορούσε κανείς να βγάλει βίζα στο αεροδρόμιο της Οντεσσα.
Το 2005 καταργήθηκε η βίζα για την Ουκρανία ,για τους κατόχους διαβατηρίων
ΕΕ .Ολες τις φορες πηγα αεροπορικώς ,μεσω του Πρακτορείου Μουζενίδη .
Ετσι έχω εμπειρία 11 ετών .Πήγα 11 φορες σαν τουρίστας και ολες τις φορες έμενα
στο ξενοδοχείο Chernoye More ,στην Rishelievskaya Ulitsa .
Πάντα πήγαινα καλοκαιρι εκτός από το 2007 που πήγα ΚΑΙ Πασχα .

Οποιος ενδιαφερεται για ΤΟΥΡΙΣΜΟ στην Οντεσσα ,μπορώ να του πώ τις εμπειριες μου.
Οποιος επίσης ενδιαφέρεται για κλασικη μουσική ,η Οντεσσα εχει καταπληκτικό επίπεδο
ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ .Από το Ωδειο της Οντεσσας ξεκίνησαν οι κορυφαιοι πιανίστες Σβιατοσλάβ
Ριχτερ ,Εμιλ Γκιλελς ,Μπένο Μοϊσεγιεβιτς κτλ ο Βιολονίστας Νταβιντ Οϊστραχ κτλ

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
Και βέβαια στο ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ μιας συναυλίας κλασικής μουσικής
στην Οντεσσα , υπάρχουν γκομενες ΘΕΪΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ !
Πανέμορφες και καλλιεργημένες !
Υπάρχουν πολύ καλες πιανιστριες και όμορφες επίσης !

Οπως η πιο κάτω !

URL]]

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886