Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μην κοροϊδευεις τους πενηνταρηδεεεεςςςςς κοντα εισαι κι εσυ 11 χρονακια
αντε 11.5
γρηγορα περνουν
Γιατι οταν ηταν 38-39 ετων ηταν καλητεροι? :2funny:Εμενα με εχεις δει πως ειμαι αμφανησιακα!ή θα μου πεις παλι οτι εισαι καλητερος? :2funny:Αυτοι ακομα και στα 30 τους τελειωμενοι για κλαματα ητανε.Νομιζεις οτι τοτε τους κοιταγε γυναικα? :2funny:Η πλακα ειναι οτι ο ανθρωπος πρεπει να προοδευει οσο μεγαλωνει αυτοι το αντιθετο μπατηριδες ηταν και μπατηριδες μειναν.Εχω μια υποψια :think:συνηθως ο Ιεραποστολος και ο Ποντιος Πιλατος μπαινουν ταυτοχρονα με 'σενα στο σα'ι'τ
Εγω με υποκλιση σου λεω οτι εισαι ο πρωτος και καλυτερος γιατι μπορεις και πηδας 3-4 την βδομαδα
Ειστε και οι 2 πανεμορφοι και μεγαλοι γαμιαδες.Ολες οι γυναικες θα ζηλευαν την ομορφια σας και θα ηθελαν να εχουν ομορφους αντρες οπως εσεις διπλα τους.Ο Βλακας αυτος που η γυναικα του  :priest: και τον αφησε μονο και ερημο που ειναι σημερα?Ειχαμε και καποιον να  :2funny:!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ειστε και οι 2 πανεμορφοι και μεγαλοι γαμιαδες.Ολες οι γυναικες θα ζηλευαν την ομορφια σας και θα ηθελαν να εχουν ομορφους αντρες οπως εσεις διπλα τους.
Ετσι ειναι  :rockon: ΠΡΟΕΔΡΕ  :rockon: δοξαζουμε την Ελλαδα την παραταξη και ΕΣΕΝΑ.Δεν βλεπουμε καμια κινηση ομως να μας βαλεις στο κομμα να πολιτευτουμε μαζι ΣΟΥ

Επισκέπτης
Γιατι οταν ηταν 38-39 ετων ηταν καλητεροι? :2funny:Εμενα με εχεις δει πως ειμαι αμφανησιακα!ή θα μου πεις παλι οτι εισαι καλητερος? :2funny:Αυτοι ακομα και στα 30 τους τελειωμενοι για κλαματα ητανε.Νομιζεις οτι τοτε τους κοιταγε γυναικα? :2funny:Η πλακα ειναι οτι ο ανθρωπος πρεπει να προοδευει οσο μεγαλωνει αυτοι το αντιθετο μπατηριδες ηταν και μπατηριδες μειναν.Εχω μια υποψια :think:συνηθως ο Ιεραποστολος και ο Ποντιος Πιλατος μπαινουν ταυτοχρονα με 'σενα στο σα'ι'τΕιστε και οι 2 πανεμορφοι και μεγαλοι γαμιαδες.Ολες οι γυναικες θα ζηλευαν την ομορφια σας και θα ηθελαν να εχουν ομορφους αντρες οπως εσεις διπλα τους.Ο Βλακας αυτος που η γυναικα του  :priest: και τον αφησε μονο και ερημο που ειναι σημερα?Ειχαμε και καποιον να  :2funny:!
ξεφυγε επιτελους απο το συνδρομο του κυνηγημενου πια
Μαρθα βουρτση κανταντησες
στην 6η αισθηση ειχαμε το παιδακι που ελεγε άι ση ντετ πιπολ
κι εδω εχουμε εσενα: άι ση κλονς
πια ωρα ειναι η πιο κοινη να μαλακιστει καποιος στο ιντερνετ;; απο τις 8 και μετα
ε λογικο καποιοι να μπαινουν σε κοινες ωρες

προσεχε λιγο με την ωραιoπαθεια σου
στην αρχαιοτητα ο μυθος λεει οτι ο ναρκισσος ειχε ψωνιστει τοσο πολυ με την ομορφια του που οι θεoι τον μεταμορφωσαν σε λουλουδι
μην παθεις κι εσυ τα ιδια φοβαμε και οι θεοι σε μεταμορφωσουν σε αγαλμα :2funny:

για να μην στεναχωριεσε στο λεω
δεν θα την πεσουμε στις ιδιες γκομενες που θα καμακωσεις εσυ
οποτε μην σε ανυσηχει αν ειμαστε ομορφοι ή ασχημοι

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ετσι ειναι  :rockon: ΠΡΟΕΔΡΕ  :rockon: δοξαζουμε την Ελλαδα την παραταξη και ΕΣΕΝΑ.Δεν βλεπουμε καμια κινηση ομως να μας βαλεις στο κομμα να πολιτευτουμε μαζι ΣΟΥ

NOMIZΩ ΟΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ... ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ... ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 2...

Σ.Π.Ε.Ρ.Μ.Α ( ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΤΩΝ ΡΩΣΟΦΙΛΩΝ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ) ΚΑΙ
Ε.Κ.Ρ.Η.Ξ.Η

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
NOMIZΩ ΟΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ... ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ... ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 2...

Σ.Π.Ε.Ρ.Μ.Α ( ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΤΩΝ ΡΩΣΟΦΙΛΩΝ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ) ΚΑΙ
Ε.Κ.Ρ.Η.Ξ.Η
  :2funny:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
ξεφυγε επιτελους απο το συνδρομο του κυνηγημενου πια
Μαρθα βουρτση κανταντησες
στην 6η αισθηση ειχαμε το παιδακι που ελεγε άι ση ντετ πιπολ
κι εδω εχουμε εσενα: άι ση κλονς
πια ωρα ειναι η πιο κοινη να μαλακιστει καποιος στο ιντερνετ;; απο τις 8 και μετα
ε λογικο καποιοι να μπαινουν σε κοινες ωρες

προσεχε λιγο με την ωραιoπαθεια σου
στην αρχαιοτητα ο μυθος λεει οτι ο ναρκισσος ειχε ψωνιστει τοσο πολυ με την ομορφια του που οι θεoι τον μεταμορφωσαν σε λουλουδι
μην παθεις κι εσυ τα ιδια φοβαμε και οι θεοι σε μεταμορφωσουν σε αγαλμα :2funny:

για να μην στεναχωριεσε στο λεω
δεν θα την πεσουμε στις ιδιες γκομενες που θα καμακωσεις εσυ
οποτε μην σε ανυσηχει αν ειμαστε ομορφοι ή ασχημοι

ρε μαλακα συγκρίνεις τον νάρκισσο με τον δημητράκη?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
παίδες θέλω μια άποψη γενικά την άνοιξη για το καλύτερο μέρος για πορνοδιακοπές. εννοώ όμορφες πουτάνες και ασφαλές μέρος. Καμάκι δεν θέλω κοπέλα έχω. για μια εβδομάδα διακοπές τον μαιο.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
ήταν να πάω ταιλάνδη, αλλά τελικά έκλεισα οκτώβριο λόγω ανεπαρκούς ελεύθερου χρόνου τον μαιο. ακούω ιδέες

Επισκέπτης
το πετριτσι μπορει να εχει μαπα γυναικες αλλα απο μασα.......

Συνημμένα

• P2070095.jpg
    P2070095.jpg
    134,6 KB · Εμφανίσεις: 54

Επισκέπτης
παίδες θέλω μια άποψη γενικά την άνοιξη για το καλύτερο μέρος για πορνοδιακοπές. εννοώ όμορφες πουτάνες και ασφαλές μέρος. Καμάκι δεν θέλω κοπέλα έχω. για μια εβδομάδα διακοπές τον μαιο.
αναλογα τι μπαντζετ εχεις κι αν μιλας ρωσσικα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τσογλαναρεοι ουρττττττ μου δουλευτε το ζοντανο!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  ο μεγασ τσαροσ προτογαμικουλας τεζα μακροψολογαμιστης και τιτανοτεραστιοαπεραντογαλαξιακος ελληναρας γαμαει και δερνει με την απεραντη σοφια και τεχνη που μονο αυτος κατεχει στο ανατολικο μπλοκ!!!!! ουρτττττττττ κοπροσκιλα ΖΙΛΕΥΤΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!  ΒΙΒΑΑΑΑΑ ΤΣΑΡΕΒΙΤΣΣΣΣΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και πως θα κανει το νταραβερι ρε ΠΜΡ; ή Οντεσσα;;; θα βγει εξω με 100δολαρα στο δρομο και θα φωναζει χελλου ι χαβ 100ντολαρς φορ φακ;;;;;
Αν παει οταν θα ειμαι εγω εκει δε νομιζω οτι θα εχει τετοιο προβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom