Επισκέπτης
πετριτσιΚατι μου θυμιζει αυτο,που ειναι?
οδος τσαρ συμεων
πετριτσιΚατι μου θυμιζει αυτο,που ειναι?
Για τωνΠροσπάθησε σε παρακαλώ να βρεις και μία με παιδιά για τον φίλο μου τον Δημητράκη.
Γιατι οταν ηταν 38-39 ετων ηταν καλητεροι?μην κοροϊδευεις τους πενηνταρηδεεεεςςςςς κοντα εισαι κι εσυ 11 χρονακια
αντε 11.5
γρηγορα περνουν
Ειστε και οι 2 πανεμορφοι και μεγαλοι γαμιαδες.Ολες οι γυναικες θα ζηλευαν την ομορφια σας και θα ηθελαν να εχουν ομορφους αντρες οπως εσεις διπλα τους.Ο Βλακας αυτος που η γυναικα τουΕγω με υποκλιση σου λεω οτι εισαι ο πρωτος και καλυτερος γιατι μπορεις και πηδας 3-4 την βδομαδα
Προσπάθησε σε παρακαλώ να βρεις και μία με παιδιά για τον φίλο μου τον Δημητράκη.
Ετσι ειναιΕιστε και οι 2 πανεμορφοι και μεγαλοι γαμιαδες.Ολες οι γυναικες θα ζηλευαν την ομορφια σας και θα ηθελαν να εχουν ομορφους αντρες οπως εσεις διπλα τους.
ξεφυγε επιτελους απο το συνδρομο του κυνηγημενου πιαΓιατι οταν ηταν 38-39 ετων ηταν καλητεροι?Εμενα με εχεις δει πως ειμαι αμφανησιακα!ή θα μου πεις παλι οτι εισαι καλητερος?
Αυτοι ακομα και στα 30 τους τελειωμενοι για κλαματα ητανε.Νομιζεις οτι τοτε τους κοιταγε γυναικα?
Η πλακα ειναι οτι ο ανθρωπος πρεπει να προοδευει οσο μεγαλωνει αυτοι το αντιθετο μπατηριδες ηταν και μπατηριδες μειναν.Εχω μια υποψια
συνηθως ο Ιεραποστολος και ο Ποντιος Πιλατος μπαινουν ταυτοχρονα με 'σενα στο σα'ι'τΕιστε και οι 2 πανεμορφοι και μεγαλοι γαμιαδες.Ολες οι γυναικες θα ζηλευαν την ομορφια σας και θα ηθελαν να εχουν ομορφους αντρες οπως εσεις διπλα τους.Ο Βλακας αυτος που η γυναικα του
και τον αφησε μονο και ερημο που ειναι σημερα?Ειχαμε και καποιον να
!
Ετσι ειναιΠΡΟΕΔΡΕ
δοξαζουμε την Ελλαδα την παραταξη και ΕΣΕΝΑ.Δεν βλεπουμε καμια κινηση ομως να μας βαλεις στο κομμα να πολιτευτουμε μαζι ΣΟΥ
NOMIZΩ ΟΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ... ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ... ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 2...
Σ.Π.Ε.Ρ.Μ.Α ( ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΤΩΝ ΡΩΣΟΦΙΛΩΝ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ) ΚΑΙ
Ε.Κ.Ρ.Η.Ξ.Η
ξεφυγε επιτελους απο το συνδρομο του κυνηγημενου πια
Μαρθα βουρτση κανταντησες
στην 6η αισθηση ειχαμε το παιδακι που ελεγε άι ση ντετ πιπολ
κι εδω εχουμε εσενα: άι ση κλονς
πια ωρα ειναι η πιο κοινη να μαλακιστει καποιος στο ιντερνετ;; απο τις 8 και μετα
ε λογικο καποιοι να μπαινουν σε κοινες ωρες
προσεχε λιγο με την ωραιoπαθεια σου
στην αρχαιοτητα ο μυθος λεει οτι ο ναρκισσος ειχε ψωνιστει τοσο πολυ με την ομορφια του που οι θεoι τον μεταμορφωσαν σε λουλουδι
μην παθεις κι εσυ τα ιδια φοβαμε και οι θεοι σε μεταμορφωσουν σε αγαλμα
για να μην στεναχωριεσε στο λεω
δεν θα την πεσουμε στις ιδιες γκομενες που θα καμακωσεις εσυ
οποτε μην σε ανυσηχει αν ειμαστε ομορφοι ή ασχημοι
ο Δημητρακης ειναι ο πιο ομορφος στο μπουρε μαλακα συγκρίνεις τον νάρκισσο με τον δημητράκη?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα ΠΜΡήταν να πάω ταιλάνδη, αλλά τελικά έκλεισα οκτώβριο λόγω ανεπαρκούς ελεύθερου χρόνου τον μαιο. ακούω ιδέες
Μια τοσο μικρη λεξη ομορφια δεν μπορει να σταθει ανταξια διπλα σε ενα τετοιο μεγαλο αντραο Δημητρακης ειναι ο πιο ομορφος στο μπου
οποτε ναι![]()
αναλογα τι μπαντζετ εχεις κι αν μιλας ρωσσικαπαίδες θέλω μια άποψη γενικά την άνοιξη για το καλύτερο μέρος για πορνοδιακοπές. εννοώ όμορφες πουτάνες και ασφαλές μέρος. Καμάκι δεν θέλω κοπέλα έχω. για μια εβδομάδα διακοπές τον μαιο.
Τι να τα κανει τα ρωσικα ???? πουτανες ψαχνει ο τυποςαναλογα τι μπαντζετ εχεις κι αν μιλας ρωσσικα
και πως θα κανει το νταραβερι ρε ΠΜΡ; ή Οντεσσα;;; θα βγει εξω με 100δολαρα στο δρομο και θα φωναζει χελλου ι χαβ 100ντολαρς φορ φακ;;;;;Τι να τα κανει τα ρωσικα ???? πουτανες ψαχνει ο τυπος
Αν παει οταν θα ειμαι εγω εκει δε νομιζω οτι θα εχει τετοιο προβλημα.και πως θα κανει το νταραβερι ρε ΠΜΡ; ή Οντεσσα;;; θα βγει εξω με 100δολαρα στο δρομο και θα φωναζει χελλου ι χαβ 100ντολαρς φορ φακ;;;;;