Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
aaaaaaaaaaa   δεν εχεις δικιο εχει μεγαλο θέμα ειναι εμπειρια μεγαλη για σενα  στου Μολντο το μαγαζι αν πας θα πεθανεις να γελας  με τους  σεξοτουριστες .
παντος αν ανεβεις θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ  αρκει να πας  
θα ερθω και θα ειμαι σε αλλο τραπεζι μη σου χαλασω το ιματζ λογο εμφανησης και  ηλικιας ,,,,
εγω επειδη εχουμε ιδιο ιματζ και εμφανιση κατα το Δημητρακη θα σου ερθω Σαββατο για καφε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πλακα πλακα εχει γουστο να ειστε κλωνοι του Μπουγατσοφαγου :2funny:Αυτον εθιξα σημερα :think:ή καποιου τελειωμενου απο τη Μολδαβια :think:Ολοι οι τελειωμενοι ολα τα ζωα εδω μαζευτηκατε :shit:

Επισκέπτης
Που να δεις και την συνεχεια ...........οοοπ φτανει τοσο
αυτο νυκτερε ειναι ενα αισχος
εβαλες δυο γκομενες να φιλιουντε και αμεσως εισαι ο μονος που γαμας
εβαλα φωτο 2 να μου τον γλυφουν...καμια αντιδραση
μιλαμε αηδιασα
το φορουμ ειναι στημενο
κατω η παραγκα του νυκτερου ουυυυυυ

Επισκέπτης
επειδη εισαι οχι μνο βλαξ αλλα και ανωριμος κανεις κολωτουμπες συνεχεια αντι απλα να πες εκανα λαθος..
1.ειπες οι ωραιοτερες γυναικες στην ουκρανια ειναι στην οδησο
ειναι μαλακια κι ισχυει εν μερει μονο το καλοκαιρι,ειδικα  στο αρκαντια που μας τα ζαλισες,πανε επι το πλειστον τουριστριες ουκρανες ρωσσιδες κλπ
2.ρωσσοποντιος μπορει ναναι ο πατερας σου και να μην το ξεεις,παντως οχι ο δικος μου κι ο δεικτης ευφυιας μου και η μορφωση μου  δεν μπαινει σε διαβουλευση,ειδικα στο "μπου" και πιο ειδικα απο εσενα  :grin: :grin: :grin:
3.δεν εχει σχεση το που ειναι φτηνα κι ακριβα ,κι αλλα τετοια
με τις μαλ,,ιες που ελεγες ατην αρχη  οι ωραιοτερες γυναικες κλπ,πηγες να το παιξεις "επαιοντας"κ τωρα ειδες οτι επεσες σε υφαλο, τοστριψες... ;)
φανερο ειναι οτι, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙς ΝΑ ΓΥΡΣΕΙς ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ενω απλα ειπες ενα καρο μαλ..ιες πριν
4.ποιος ειναι εξυπνος φαινεται μονο και μονο απο το επιχηρημα σου οτι "βαλαν εκει αεροπορικες γραμμες και συνδεσεις γατι ειδαν οτι εχει ωραιες γκομενες"  :2funny: :2funny: :2funny:
στο ειπα ρε φιλε,ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΚΟς,μην το πιεζεις ,ειναι φανερο οτι εισαι ΒΛΑΞ...αστο να παει,, :helpplea:
5 και το πιο βασικο
λες "η ντεβουσκα σου "   κλπ
ειπα η βασικη,δηλ μια γκομενα που την βλεπω ερκετες φορες τον χρονο
δεν την εχω γκομενα γιατι θαμανουν ασχετος οπως εισαι εσυ,αν αποκαλουσα σαν ντεβουσκα μου μια γκμενα που την βλεπω 5-6 φορες το χρονο την τελευταια διετια
ειναι φυσικο οτι εχω κι εγω οπως κι αυτη αλλα ατομα που ειναι πιο κοντα μας σε αυτο που λεμε σχεση ...
απλα κατεβαινει κι αυτη συχνα λεμεσο και την βλεπω λοφω δουλειας της
ηταν μια ευτυχης συγκυρια,και γαι τους δυο..
αυτο ομως το "η ντεβουσκα σου" ειναι μια ενδειξη οτι η οπτικη σου ειναι ελληνικη οποτε δεν μπορεις ναχεις αποψη για τα τεκτενομενα εκει,που κ πως,η εχε αποψη αλλα μη θες να μας την επιβαλλεις κιολας.. :grin:
εισαι ακομα ενα ς"χανος" τουριστας
ειπες να κανεις το κοματι σου στους αλλους εδω μεσα,αλλα εισαι ατυχος,,τουμπεκισαου λοιπον κι ασε τις θεωριες,ασχολησου να βαλεις καμμμια  αεροπορικη γραμμη    :jerking: :jerking: :jerking: σε καποιο αλλο μερος με μουναρες,,πχ λουτσκ,θα σε στηριξει κι ο δημαρχος με τις κορες του  :2funny: :2funny: :2funny:

εγω παντως καλα περασα στην οντεσσα και χειμωνα
εχει οχι μονο τουριστριες αλλα και καργα φοιτητριες

Επισκέπτης
Σε φανταζομαι με 5-6 Πιρφορους γυρω σου.Εδω παντος μοιαζεις λιγο για ξεναγος.Πρεπει ομως να εχεις και γνωσεις ψυχιατρικης γιατι θα εχεις πολλους προβληματικους γυρω σου :2funny:
ιζβινιτε ποζαλουιστα γκοσποντιν νικτερος κουντα γκοστινιτσου μοτζαρτ;;;;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ετσι λένε οι Ιταλοι ,οι Γερμανοι και οι Γαλλοι τουρίστες που πάνε .
Για τις ΩΡΑΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ πανε ! Δεν πανε για τη μαυρη θαλασσα και τις ακτές που
δεν λένε τίποτα ,ουτε για την ανύπαρκτη εξυπηρετηση ,ουτε για το αδιαφορο τοπίο
ούτε για το φαγητό που είναι μέτριο .

Αν δεν το έχεις καταλάβει dimizerva ,το μυαλό σου δουλεύει σαν
ξεφούσκωτη ρεζέρβα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι απίθανο να λες οτι δεν ισχύει ,κατι που ειναι γνωστο σε ΟΛΗ
ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .Οι Ευρωπαιοι πάνε στην Οντεσσα ΜΟΝΟ για ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ !
Το αρνείσαι ; Πρόβλημα σου ! Εχεις μυαλό ΓΑΠ !  :2funny: :2funny:

Και βέβαια ο τουρίστας δεν ενδιαφέρεται αν η γυναίκα που θα δει στην Οντέσσα
είναι γεννημα-θρεμμα απο εκει .Ο τουρίστας θελει να δει ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ γυναικες.Αυτό θα το δει στην Αρκάντια ,στην Οντεσσα .
Και επειδή ΑΥΤΟ θα δει στην Οντεσσα ,γι'αυτό έχει τόσες πτήσεις .Αν δεν το καταλαβαίνεις
είσαι εκτός τοπου και χρόνου .Και μόνο σου παραδέχτηκες ότι η Οντέσσα είναι
σαν την ΜΥΚΟΝΟ ,δηλαδή έχει νυκτερινή ζωή καταπληκτική και πληθος
από πολυ ωραιες κοπελες .Το αν είναι ντοπιες ,δεν μας ενδιαφερει.Ωστόσο σε
ενημερώνω ότι στα καλλιστεία με ντοπιες που έγιναν ,οι γυναικες ήταν ΘΕΪΚΕΣ !
Ο λόγος είναι οτι στην Οντεσσα υπάρχει ΕΠΙΜΙΞΙΑ και γι'αυτό έχουν
προκύψει κοπέλες με ΣΠΑΝΙΑ ομορφιά .
Εχω πάει 11 φορες στην Οντέσσα και 3 φορές στο Κίεβο .Πρωτη φορά στην Οντεσσα
πήγα το 2002 .Εχω παέι και Μοσχα ,Σοτσι ,Κισινιώφ ,Ταλινν και Αγία Πετρούπολη.
Οτι γράφω είναι απο δική μου εμπειρία .Δεν έχει σημασία αν έβγαλα γκόμενα πολύ
ωραία ή μέτρια ,δεν μιλάμε για το τι γκόμενες έβγαλα ,αλλά για το τι γυναίκες
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΝΤΕΣΣΑ ,εστω το καλοκαίρι ,αν θες .
Το Φθινόπωρο και την Ανοιξη είναι ΚΛΕΙΣΤΗ η Αρκάντια ,η περιοχή με
τα κλαμπ και έτσι δεν εχει νοημα να παει κανεις .

ΠΡΑΚΤΙΚΑ λοιπον για τον τουρίστα ,αν θέλει να παει σε ενα μέρος
με πολυ κέφι στη νυκτερινή ζωή ,και ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ κοπέλες
το μερος αυτό είναι η Οντεσσα ,που όμως δεν προσφέρεται για τζαμπατζήδες
Ρωσοποντιους ,όπως δεν προσφέρεται και η Μυκονος .
Δεν προσπαθώ να σε πείσω Κύπριε ή οτι άλλο είσαι .Το αν αρνείσαι ότι
είναι γνωστό σε όλες τις χωρες της Ευρώπης ,είναι πρόβλημα σου ,όπως
πρόβλημα σου είναι η έλλειψη γενικής μόρφωσης .
Εδώ αυτά επισημαίνονται για τους συναγωνιστές που θέλουν να πανε
για ΤΟΥΡΙΣΜΟ και δεν είναι αφραγκοι Ρωσοπόντιοι.
Διοτι φραγκατους Ρωσοπόντιους γνώρισα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ .
Εμενα με επεισες καταλαβα οτι ουτε με αεροπλανο απο πανω εχεις περασει απο αυτα τα μερη,ξεχασες να αναφερεις οτι τον μεγαλυτερο αυτοκινητοδρομο στην Ουκρανια  Κιεβο-Οδεσσα για αυτο το λογο τον κατασκευασαν να μπορουν οι αγγλοι,γαλλοι,πορτογαλοι να κανουν τον σεξοτουρισμο τους στην Οδησσο.Καταλαβα ακομα οτι δεν εισαι πανω απο 20 και θελεις να παρεις μερος στις συζητησεις με το χαρακτηριστικο του ξερολα. Δεν υπαρχει κανεις εδω να σε πιστεψει ομως γιατι εισαι εντελως ασχετος. Και καλα που πηγες δεν μας ανεβασες μια φωτογραφια, ακομα και το τελευταιο κινητο εχει καμερα τον 5 εκατομμυριων μεγαπιξελ.Οσο περισσοτερα γραφεις τοσο περισσοτερο καταλαβαινω οτι εισαι ασχετος και παραμιθας

Επισκέπτης
θα κιλιεμαι απο τα  :2funny:αν παω να δω τα γεροντια.Κατι 50αρηδες αλλος με σαπια δοντια αλλος με κατι κοιλιες αλλος κακασχημος :2funny:Απο κατι τελευταια χωρια της Ελλαδας!Αφραγκοι ολοι!Θα καθονται και θα παιζουνε ταβλι :jerking:θα καπνιζουν σα φουγαρα και θα λενε ιστοριες για αγριους :2funny:Πολλοι απ'αυτους γραφουνε εδω περα οτι  :knockinb: συνεχεια :2funny:Για να δω τετοια κακομοιρια δεν χρειαζεται να παω Μολδαβια εχει και στην Ελλαδα τετοιους.Καλητερα να παρω τα παιδια απο το σα'ι'τ να παμε Μεταξουργειο να  :knockinb: να φαμε και τα σουβλακια μας.μετα να ξαναπαμε να  :knockinb:Ενας φιλος μου απο Θεσσαλονικη θα ερθει Αθηνα να τον παω Μπουρδελακια με 10 Ευρω.Ο Βαρδαρης εσας εχει 25  :rockon:!

μην κοροϊδευεις τους πενηνταρηδεεεεςςςςς κοντα εισαι κι εσυ 11 χρονακια
αντε 11.5
γρηγορα περνουν

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ασε και για μας καμια ρε φίλε  ολες τις εχεις πάρει;;;;;;
Θα ακυρωσω την επισκεψη μου οταν θα εισαι εκει γιατι θα μεινω με το πουλι στο  χερι
:jerking: :jerking: :jerking: ........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ειμαι ετσι τυπε εγω δεν τρεχω καθε μερα και με αλλη,μια την εβδομαδα μου φτανει και παντα φροντιζω να φερει και μερικες φιλες της για τους φιλους μου

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Δεν ειμαι ετσι τυπε εγω δεν τρεχω καθε μερα και με αλλη,μια την εβδομαδα μου φτανει και παντα φροντιζω να φερει και μερικες φιλες της για τους φιλους μου

Προσπάθησε σε παρακαλώ να βρεις και μία με παιδιά για τον φίλο μου τον Δημητράκη.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
αυτο νυκτερε ειναι ενα αισχος
εβαλες δυο γκομενες να φιλιουντε και αμεσως εισαι ο μονος που γαμας
εβαλα φωτο 2 να μου τον γλυφουν...καμια αντιδραση
μιλαμε αηδιασα
το φορουμ ειναι στημενο
κατω η παραγκα του νυκτερου ουυυυυυ
Εγω με υποκλιση σου λεω οτι εισαι ο πρωτος και καλυτερος γιατι μπορεις και πηδας 3-4 την βδομαδα

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πλακα πλακα εχει γουστο να ειστε κλωνοι του Μπουγατσοφαγου :2funny:Αυτον εθιξα σημερα :think:ή καποιου τελειωμενου απο τη Μολδαβια :think:Ολοι οι τελειωμενοι ολα τα ζωα εδω μαζευτηκατε :shit:

Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΣΤΗ (ΕΥΡΩ)ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΟΥΝΙ!!!!  :2funny: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom