Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μετα απο μερικες μερες στο κολοχωρι του πετριτσιου βρηκα ελευθερο ιντερνετ
ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΩ ΠΑΛΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
1)Δημητρακη ευχαριστω αλλα εγω εδω δεν μπηκα να το παιξω μαγκας, μπηκα να δωσω τις προσωπικες μου εμπειριες
2)Δημητρακη, γιατι συνεχεια ασχολεισε με την εμφανιση μου;
3)για το μονο που εχω μετανοιωσει στα 40 χρονια που ζω ειναι οτι δεν εκανα παιδια :headbang:
4)Δημητρακη, δεν εχω κλωνους και δεν χρειαζομαι κλωνους, οτι θελω το λεω εδω
5)απο μεθαυριο παλι Αθηνα :dancing:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
μετα απο μερικες μερες στο κολοχωρι του πετριτσιου βρηκα ελευθερο ιντερνετ
ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΩ ΠΑΛΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
1)Δημητρακη ευχαριστω αλλα εγω εδω δεν μπηκα να το παιξω μαγκας, μπηκα να δωσω τις προσωπικες μου εμπειριες
2)Δημητρακη, γιατι συνεχεια ασχολεισε με την εμφανιση μου;
3)για το μονο που εχω μετανοιωσει στα 40 χρονια που ζω ειναι οτι δεν εκανα παιδια :headbang:
4)Δημητρακη, δεν εχω κλωνους και δεν χρειαζομαι κλωνους, οτι θελω το λεω εδω
5)απο μεθαυριο παλι Αθηνα :dancing:
σε ολα τα βενζιναδικα OMV kai lucoil εχει free-wifi,,, ;)
αν εισαι σλεντουσοια νεντελνιου αθηνα μπορει ν ανεβω,πινουμε κανα καφε,αν θες,,εκει κατα βεικου μερια.. ;)
40 χρονων?ολ τα πουρα εδω μεσα μαζευτηκαμε?? :grin: :grin: :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Καλα περασαμε Ουκρανια

Συνημμένα

• IMG_0086.JPG
    IMG_0086.JPG
    73,3 KB · Εμφανίσεις: 72
  • IMG_0093.JPG
    IMG_0093.JPG
    59,9 KB · Εμφανίσεις: 59

Επισκέπτης
σε ολα τα βενζιναδικα OMV kai lucoil εχει free-wifi,,, ;)
αν εισαι σλεντουσοια νεντελνιου αθηνα μπορει ν ανεβω,πινουμε κανα καφε,αν θες,,εκει κατα βεικου μερια.. ;)
40 χρονων?ολ τα πουρα εδω μεσα μαζευτηκαμε?? :grin: :grin: :grin:
γαμησε τα προχτες τα εκλεισα
μπα... δεν θα κατσω να στηθω σε βενζιναδικο για να γραψω στο μπου
αλλα απο μεθαυριο εχω να γραψω πολλες παρατηρησεις

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Θα εχουμε πολλα να θυμομαστε

Συνημμένα

• IMG_0094.JPG
    IMG_0094.JPG
    59 KB · Εμφανίσεις: 38
  • IMG_0095.JPG
    IMG_0095.JPG
    82,8 KB · Εμφανίσεις: 63

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
γαμησε τα προχτες τα εκλεισα
μπα... δεν θα κατσω να στηθω σε βενζιναδικο για να γραψω στο μπου
αλλα απο μεθαυριο εχω να γραψω πολλες παρατηρησεις
υπαρχουν( οπως υπολογιζω )κ χειροτερα,,φαντασου οταν θα κλεινουμε τα πενηντα....
αυτα σκεφτομαι κ παρηγοριεμαι δηλαδη με το ζορι... :grin: :grin: :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ασε μας στον πονο μας ρε συ μεσημεριατικα.. :2funny: :2funny: :2funny:
υγ μ αρεσει που η αριστερη την χοτφτωνει την αλλη δεξια ,στα μπουτια... :rockon: :rockon: :rockon:
Που να δεις και την συνεχεια ...........οοοπ φτανει τοσο

Συνημμένα

• IMG_0096.JPG
    IMG_0096.JPG
    84,7 KB · Εμφανίσεις: 51
  • IMG_0136.JPG
    IMG_0136.JPG
    78,2 KB · Εμφανίσεις: 69

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

Συνημμένα

• IMG_0084.JPG
    IMG_0084.JPG
    111,3 KB · Εμφανίσεις: 56

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Νυκτερε εγω σε παραδεχομαι παντως. Οχι σαν κατι αλλλους...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτα ειναι τα καλα και μακαρι να κανουμε καμια εκδρομη Oυκρανια αυτη που τα βρισκουμε μεταξυ μας και οχι να τρωγομαστε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
με αυτους μονο εσυ κανεις παρεα,επειδη εισαι το ιδιο στο μυαλο...
Καναδάς: Ο απατημένος σύζυγος και μία εξωφρενική απόφαση διατροφής

Το ανώτατο δικαστήριο του Κεμπέκ αποφάσισε ότι ένας άντρας που είχε χωρίσει με τη γυναίκα του από τον Απρίλιο του 2010, πρέπει τώρα να πληρώσει κανονικά τη διατροφή τριών παιδιών που όπως αποδείχτηκε μέσω των τεστ DNA δεν είναι ο βιολογικός τους πατέρας.

Όπως αναφέρει η «Τoronto Sun», ο ίδιος θεωρούσε μέχρι πρότινος ότι ήταν ο πατέρας τριών κοριτσιών, αλλά στην πορεία αποκαλύφτηκε ότι η πρώην σύζυγός του τον είχε απατήσει με τρεις διαφορετικούς άντρες. Ο άντρας μόλις έμαθε τα δυσάρεστα νέα δήλωσε συγκλονισμένος ενώ δεν μπορούσε να χωρέσει ο νους του το πόσο αφελής υπήρξε ο ίδιος.

να αυτο ειναι για σενα αφιερωμενο εξαιρετικα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτα ειναι τα καλα και μακαρι να κανουμε καμια εκδρομη Oυκρανια αυτη που τα βρισκουμε μεταξυ μας και οχι να τρωγομαστε
Σε φανταζομαι με 5-6 Πιρφορους γυρω σου.Εδω παντος μοιαζεις λιγο για ξεναγος.Πρεπει ομως να εχεις και γνωσεις ψυχιατρικης γιατι θα εχεις πολλους προβληματικους γυρω σου :2funny:

Συνημμένα

• IMG_0458.JPG
    IMG_0458.JPG
    147,2 KB · Εμφανίσεις: 57

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Σε φανταζομαι με 5-6 Πιρφορους γυρω σου.Εδω παντος μοιαζεις λιγο για ξεναγος.Πρεπει ομως να εχεις και γνωσεις ψυχιατρικης γιατι θα εχεις πολλους προβληματικους γυρω σου :2funny:
Αν υπαρχει καλη διαθεση με ολους τα βρισκεις, στο κατω κατω παμε για διασκεδαση  :tits2: και εσυ να ερθεις  :rockon: ΠΡΟΕΔΡΕ  :rockon: δεν εχω προβλημα  καλα θα περασουμε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν υπαρχει καλη διαθεση με ολους τα βρισκεις, στο κατο κατο παμε για διασκεδαση  :tits2: και εσυ να ερθεις  :rockon: ΠΡΟΕΔΡΕ  :rockon: δεν εχω προβλημα  καλα θα περασουμε
Εξαρταται απο το που και απο το πότε.Καλοκαιρι πηγαινω βορεια Ναριν-Μαρ γιατι δεν αντεχω τη ζεστη!Ποιος θα αναλαβει τα φαρμακα?Θα χρειαστουνε μεγαλες ποσοτητες ψυχοφαρμακων,καλο ειναι να παρουμε και ενα γιατρο μαζι.Νοσοκομα θα βρουμε εκει να τους κανει της ενεσεις αν τα χάπια δεν βοηθανε.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εξαρταται απο το που και απο το πότε.Καλοκαιρι πηγαινω βορεια Ναριν-Μαρ γιατι δεν αντεχω τη ζεστη!Ποιος θα αναλαβει τα φαρμακα?Θα χρειαστουνε μεγαλες ποσοτητες ψυχοφαρμακων,καλο ειναι να παρουμε και ενα γιατρο μαζι.Νοσοκομα θα βρουμε εκει να τους κανει της ενεσεις αν τα χάπια δεν βοηθανε.
 :2funny:  :2funny:  :2funny: Εγω καλοκαιρι μονο Ελλαδα,προσκαλω και καμια φιλη μπορει και δυο απο Ρωσια η Ουκρανια και ειμαι μια χαρα.Ανοιξη σκεφτομαι να παω Μολδαβια εχω και εχει πολλους γνωστους και φιλους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχω πληροφοριες οτι ο Προδωμενος ειναι σε καποια φυλακη της Ουκρανιας :2funny:Μπορειτε να πατε να τον επισκευθειτε,να του πατε και γλυκα γιατι το φα'ι' εκει ειναι  :shit:Εκει παντος δεν καλοπερναει αφου οι Ουκρανοι δεν  :knockinb:Οποτε Καπότες δεν χρειαζεται να του πατε. !Οταν ηταν φυλακη στην Αμερικη ηταν πολυ καλητερα ειχα πανω απο 100 καβλωμενους αραπαδες που τον  :knockinb:!Μπορειτε να τον  :knockinb: κιολας αν σας αφησουν οι φύλακες :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom