Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τύπε μόνος του δε πήγε. Τον έστειλε η κακομοίρα η μάνα του. Και ήταν τόσο απελπισμένη που του έδωσε και αρκετά χρήματα, όπως και του δίνει ακόμη, διότι είναι πολύ μαλάκας για να ζήσει αξιοπρεπώς. Ούτε η μάνα του δεν τον θέλει!!!! Και σιγά σιγά ακόμη και από το σαιτ τον πήρανε χαμπάρι για πόσο τιτανομεγιστομαλακοπούστης είναι και τον κάνουν πέρα. Αυτόν τον πιρφόρο που βρίζει συνέχεια, φαντάσου τι του έκανε ο τύπος και τον έχει άχτι...
Ελεος μονος μου πηγα!Τσακονομασταν γιατι δεν ηθελα να μεινω Ελλαδα με τιποτα
Γιατι δεν πας σε καποιο ψυχιατρο να σου γραψει τιποτα χάπια να ηρεμεις.Θα παιρνεις τα χάπια θα πηγαινεις να καθεσαι κοντα στη γυναικα σου στο νεκροταφειο και θα της λες τα προβληματα σου και θα ηρεμεις,απο τα χάπια θα νομιζεις οτι η γυναικα σου σου απανταει.Εγω σα φιλος σου μιλαω το καλο σου θελω.
axaxaxax καταλαβες τωρα γιατι σε λεω σκατιαρη και σκατοψυχο? Κατι που να εχει νοημα μπορεισ να πεισ? δεν λες κατι καινουργιο ρε παιδι μου. Ολο τα ιδια και τα ιδια. και το κακο εινια οτι πιστευεις οτι με αυτα που λες καποιοι διασκεδαζουνε ,αλλα στο βαθος αυτοι ολοι γελανε μαζι σου και ο μονος που διασκεδαζει τελικα εισαι εσυ. Μονος σου τελειως νομιζοντας οτι ειπες κατι μοναδικο, τρομερο σπουδαιο... Τελικα ποσο ρομπας παιζει να εισαι για να αναφερεσαι σε νεκροφιλους και νεκροταφεια  για ανθρωπους που πεθαναν ρε πουστη? δηλαδη ελεος. Τοσο ξεφτιλας εισαι?
Ειναι ενα ωραιο θεμα για αναλυση η περιπτωση σου.Σε βλεπω σαν ασθενη και τιποτ'αλλο.Το παιδι δεν πρεπει να ειναι δικο σου ή νομιζεις οτι ειναι.Υπαρχει μια περιπτωση η γυναικα σου μπορει να ηξερε απο πριν οτι συντομα θα  :priest:και εψαξε και βρικε εναν αγαθο και  :jerking: σαν κ'σενα σου πουλησε ερωτες εσυ δεν ηξερες τιποτα την πηρες φορτωθηκες και το παιδι και καθεσαι και κλαις τη μοιρα σου.μετα συνεβει αυτο που ηξερε οτι θα συνεβαινε  :priest: και εσυ καθεσαι και κλαις και μας βριζεις.Το πιστευω οτι μπορει να εγινε ετσι γιατι πρεπει να εισαι ο πιο χαζος εδω μεσα :think:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τύπε μόνος του δε πήγε. Τον έστειλε η κακομοίρα η μάνα του. Και ήταν τόσο απελπισμένη που του έδωσε και αρκετά χρήματα, όπως και του δίνει ακόμη, διότι είναι πολύ μαλάκας για να ζήσει αξιοπρεπώς. Ούτε η μάνα του δεν τον θέλει!!!! Και σιγά σιγά ακόμη και από το σαιτ τον πήρανε χαμπάρι για πόσο τιτανομεγιστομαλακοπούστης είναι και τον κάνουν πέρα. Αυτόν τον πιρφόρο που βρίζει συνέχεια, φαντάσου τι του έκανε ο τύπος και τον έχει άχτι...
Εσεις καθιστε τωρα με τον Πατακο,τον Τσιπρα,τους πουστιδες και τους Πακιστανους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μπα εγω νομιζω μονος του πηγε, αφου απο εδω μαλλον ητανε καταζητουμενοσ για απατες και οφειλες προσ το δημοσιο ή καποιοες αλλες δουλειες και εφυγε νυχτα. Απλα εκει ζει σε μια χωρα με 50000000 γυναικαρες σαν τα κρυα νερα,και αντι να πηδηξει ρωσσιδες μουναρες πηδαει φιλιππινεζςες σε σαλουν και μπουρδελα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε δεν νομιζω να τον καταζητουν αλλιως θα τον επιαναν οταν ερχοταν εδω.Δεν τον βλεπεις που αντι να παει στα μπουρδελα να γαμαει οταν ερχεται παει και χεζει απεξω; :grin:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αυτο που λες το εχω ακουσει ξανα οτι τον εστειλαν μακρια για να μην τον βλεπουν.Πραγμα που ειναι λαθος για εμενα δεν επρεπε να το κανουν γιατι ειναι κριμα.

Κρίμα είναι, έχουμε και εδώ τρελοκομεία :uglystupid: :uglystupid:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Αφου γνώρισες την ντιεβουσκα σου στην Οντεσσα ,πως λες ότι δεν εχει ωραιες
γυναικες ; Τι σημασία έχει από που κατάγονται ; Και οι ωραίες στην Αθήνα
είναι Αθηναίες ; Το ζήτημα είναι ότι οι ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ γυναικες στην Ελλάδα
βρίσκονται στην Αθήνα ,άσχετα που γεννηθήκαν .
Ετσι και στην Οντεσσα ,βρίσκονται οι ωραιοτερες γυναικες .
Δεν μας ενδιαφερει η καταγωγή τους .
Απλα πράγματα .
Αν θελει κανεις να δει πολλες ωραιες γυναικες ,πρεπει να
παει στην Οντεσσα το καλοκαιρι
.Αυτη είναι η πληροφορία
για τον τουρίστα που δεν είναι Ρωσοποντιος .
Το τι λέτε εσεις οι Ρωσοποντιοι ,να τα πειτε στους άλλους Ρωσοποντιους
που θελουν να τη βγαλουν πολυ φτηνα .Οι τουρίστες δεν έχουν τη νοοτροπία
του Ρωσοποντιου .Και μια φιλικη συμβουλη ,διαβάστε κανενα βιβλίο ,καμία
εφημερίδα κτλ διότι είναι φανερό ότι δεν είστε τοσο μορφωμενοι  ,περα από το ότι
δεν φερεστε με το καλυτερο τροπο  και δεν εχετε τοσο ψηλό  δεικτη ευφυϊας .
επειδη εισαι οχι μνο βλαξ αλλα και ανωριμος κανεις κολωτουμπες συνεχεια αντι απλα να πες εκανα λαθος..
1.ειπες οι ωραιοτερες γυναικες στην ουκρανια ειναι στην οδησο
ειναι μαλακια κι ισχυει εν μερει μονο το καλοκαιρι,ειδικα  στο αρκαντια που μας τα ζαλισες,πανε επι το πλειστον τουριστριες ουκρανες ρωσσιδες κλπ
2.ρωσσοποντιος μπορει ναναι ο πατερας σου και να μην το ξεεις,παντως οχι ο δικος μου κι ο δεικτης ευφυιας μου και η μορφωση μου  δεν μπαινει σε διαβουλευση,ειδικα στο "μπου" και πιο ειδικα απο εσενα  :grin: :grin: :grin:
3.δεν εχει σχεση το που ειναι φτηνα κι ακριβα ,κι αλλα τετοια
με τις μαλ,,ιες που ελεγες ατην αρχη  οι ωραιοτερες γυναικες κλπ,πηγες να το παιξεις "επαιοντας"κ τωρα ειδες οτι επεσες σε υφαλο, τοστριψες... ;)
φανερο ειναι οτι, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙς ΝΑ ΓΥΡΣΕΙς ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,ενω απλα ειπες ενα καρο μαλ..ιες πριν
4.ποιος ειναι εξυπνος φαινεται μονο και μονο απο το επιχηρημα σου οτι "βαλαν εκει αεροπορικες γραμμες και συνδεσεις γατι ειδαν οτι εχει ωραιες γκομενες"  :2funny: :2funny: :2funny:
στο ειπα ρε φιλε,ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΚΟς,μην το πιεζεις ,ειναι φανερο οτι εισαι ΒΛΑΞ...αστο να παει,, :helpplea:
5 και το πιο βασικο
λες "η ντεβουσκα σου "   κλπ
ειπα η βασικη,δηλ μια γκομενα που την βλεπω ερκετες φορες τον χρονο
δεν την εχω γκομενα γιατι θαμανουν ασχετος οπως εισαι εσυ,αν αποκαλουσα σαν ντεβουσκα μου μια γκμενα που την βλεπω 5-6 φορες το χρονο την τελευταια διετια
ειναι φυσικο οτι εχω κι εγω οπως κι αυτη αλλα ατομα που ειναι πιο κοντα μας σε αυτο που λεμε σχεση ...
απλα κατεβαινει κι αυτη συχνα λεμεσο και την βλεπω λοφω δουλειας της
ηταν μια ευτυχης συγκυρια,και γαι τους δυο..
αυτο ομως το "η ντεβουσκα σου" ειναι μια ενδειξη οτι η οπτικη σου ειναι ελληνικη οποτε δεν μπορεις ναχεις αποψη για τα τεκτενομενα εκει,που κ πως,η εχε αποψη αλλα μη θες να μας την επιβαλλεις κιολας.. :grin:
εισαι ακομα ενα ς"χανος" τουριστας
ειπες να κανεις το κοματι σου στους αλλους εδω μεσα,αλλα εισαι ατυχος,,τουμπεκισαου λοιπον κι ασε τις θεωριες,ασχολησου να βαλεις καμμμια  αεροπορικη γραμμη    :jerking: :jerking: :jerking: σε καποιο αλλο μερος με μουναρες,,πχ λουτσκ,θα σε στηριξει κι ο δημαρχος με τις κορες του  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ενα ωραιο θεμα για αναλυση η περιπτωση σου.Σε βλεπω σαν ασθενη και τιποτ'αλλο.Το παιδι δεν πρεπει να ειναι δικο σου ή νομιζεις οτι ειναι.Υπαρχει μια περιπτωση η γυναικα σου μπορει να ηξερε απο πριν οτι συντομα θα  :priest:και εψαξε και βρικε εναν αγαθο και  :jerking: σαν κ'σενα σου πουλησε ερωτες εσυ δεν ηξερες τιποτα την πηρες φορτωθηκες και το παιδι και καθεσαι και κλαις τη μοιρα σου.μετα συνεβει αυτο που ηξερε οτι θα συνεβαινε  :priest: και εσυ καθεσαι και κλαις και μας βριζεις.Το πιστευω οτι μπορει να εγινε ετσι γιατι πρεπει να εισαι ο πιο χαζος εδω μεσα :think:.
Παντος εχεις κατι να ασχολισε πηγαινεις νεκροταφειο καθεσαι της μιλας και ηρεμης κατι σαν ψυχαναλυση.Λες καπου τον πονο σου.Αυτο αν εγινε ετσι δεν εισαι ο πρωτος πολλοι  :jerking: ξενοι περνουνε γυναικες με παιδια ακομα και αναπηρες :headbang:Για γραψε μας σχετικα με το θεμα σου εχει ενδιαφερον :think:μπορουμε να αναλυσουμε τα μυνηματα σου το βραδυ με τον Ιωσηφ Μπλασκο στο Σκα'ι'π και να προσπαθισουμε να σου βρουμε μια λυση.Αν και πολυ φοβαμαι οτι δεν μας λες αληθεια :think:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Παντος εχεις κατι να ασχολισε πηγαινεις νεκροταφειο καθεσαι της μιλας και ηρεμης κατι σαν ψυχαναλυση.Λες καπου τον πονο σου.Αυτο αν εγινε ετσι δεν εισαι ο πρωτος πολλοι  :jerking: ξενοι περνουνε γυναικες με παιδια ακομα και αναπηρες :headbang:Για γραψε μας σχετικα με το θεμα σου εχει ενδιαφερον :think:μπορουμε να αναλυσουμε τα μυνηματα σου το βραδυ με τον Ιωσηφ Μπλασκο στο Σκα'ι'π και να προσπαθισουμε να σου βρουμε μια λυση.Αν και πολυ φοβαμαι οτι δεν μας λες αληθεια :think:
ρε συ ντημας,παροτι ειμαι φαν σου γενικα,εδω εισαι λαθος
τοχεις τραβηξει πολυ ακομψα το θεμα με τον ανθρωπο,,,κοφτο τωρα,λες χοντρα πραγματα,,,αν δεν το καταλαβαινεις κ μονος σου...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
σιγα τα καλλιστεια ρε λαδακη αν κρινω απο το βιντεο. σα να πηγαινω στην καλαματα ειναι. μπα εχει και καλυτερες γκομενες στην καλαματα.
αρχηγε φαινετε το γνωριζεις το ατομο λαδακης
ειναι οντως ΒΛΑΞ?
η ητο απλα μια συμπτωσις?
υγ καλαματα εχει βγαλει κ μια Σκληβα,ολα κι ολα  ;) ;) ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: ο ΠΑΤΑΚΟς που κολλαει ρε ντημα?? :think: :think: :think: :think:
τα λοιπα σωστα.. :grin: :s&m_3:
Ειναι μεταφορικη εννοια.Δεν απευθυνομαι συγκεκριμενα στον Πατακο.Η Ελλαδα ειναι γεματη γέρους σαν κ'αυτον που τα εχουνε χανει λενε  :jerking:Εδω στο σα'ι'τ οι περισσοτεροι τη Ρωσσια την εχουνε δει μονο απο την τηλεωραση!Ουτε στα ονειρα τους δεν θα πανε ποτέ

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Φιλαρακο εγω σταματησα να γραφω  ολη μερα χτεσ, δεν ανεφερα τιποτα και αυτος παλι αναφερθηκε σε μενα. Τι να κανω? αφου ειναι πουτανασ γιος τι να πω. Τα θελει ο κωλος του. Και το κακο ποιοι ειναι? Οτι πιστευει οτι υπαρχουνε ανθρωποι που τον παιρνουν στα σοβαρα  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
σορρυ αλλα..ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ,ποιος παιρνει σοβαρα η οχι τον ντημα,κι αυτα που λεει για σενα?
ειναι λογος αυτος ν ανακατευεις σε ενα τετοιο σαιτ τα παιδια κ την εκλειπουσα?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: ο ΠΑΤΑΚΟς που κολλαει ρε ντημα?? :think: :think: :think: :think:
τα λοιπα σωστα.. :grin: :s&m_3:
ελα ντε.την ιδια απορια εχω και εγω.στα υπολοιπα σωστα γραφει και σωστα απαντησε.ειδα την φοτο με τον δημαρχο.ωραια κορη εχει.η μεσαι και αυτη σε μερικα χρονια θα ειναι σουπερ. :-* :-*
παντως ο δημαρχος εχει ενα θεμα με το στυλ του.σαγιοναρες με καλτσες. :2funny: :2funny: οχι οτι ειναι ο μοναδικος...ροδο εχω δει ενα σωρο τουριστες ετσι και οχι μονο εκει.
μαρεσουν ολα οσα γραφεις και τα διαβαζω. :thumbsup: :thumbsup:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ειναι μεταφορικη εννοια.Δεν απευθυνομαι συγκεκριμενα στον Πατακο.Η Ελλαδα ειναι γεματη γέρους σαν κ'αυτον που τα εχουνε χανει λενε  :jerking:Εδω στο σα'ι'τ οι περισσοτεροι τη Ρωσσια την εχουνε δει μονο απο την τηλεωραση!Ουτε στα ονειρα τους δεν θα πανε ποτέ
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΠΤΟ-ΝΟΣΤΑΛΓΟς  :rockon: :rockon: :rockon:
απο δω το πας απο κει το φερνεις ολο στην επταετια αναφερομεθα. :grin: :grin: :grin:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ελα ντε.την ιδια απορια εχω και εγω.στα υπολοιπα σωστα γραφει και σωστα απαντησε.ειδα την φοτο με τον δημαρχο.ωραια κορη εχει.η μεσαι και αυτη σε μερικα χρονια θα ειναι σουπερ. :-* :-*
παντως ο δημαρχος εχει ενα θεμα με το στυλ του.σαγιοναρες με καλτσες. :2funny: :2funny: οχι οτι ειναι ο μοναδικος...ροδο εχω δει ενα σωρο τουριστες ετσι και οχι μονο εκει.
μαρεσουν ολα οσα γραφεις και τα διαβαζω. :thumbsup: :thumbsup:
ρε συ πλακα ειναι,,δεν ειναι ο δημαρχος,,ενας εκει παστορας ειναι,αλλα οντως στο λουτσκ
για τον λαδακη τοβαλα κ τις μαλ,,ιες πουγραφε,οτι καναν λεει πολλες  αεροπορικες γραμμες οι εταιρειες για οδησο,με βασικη αιτια, γιατι εχει μουναρες εκει το μερος καλυτερες απ ολη την ουκρανια... :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΠΤΟ-ΝΟΣΤΑΛΓΟς  :rockon: :rockon: :rockon:
απο δω το πας απο κει το φερνεις ολο στην επταετια αναφερομεθα. :grin: :grin: :grin:
τυπε το εχει δηλωσει ο δημητρακης.εχει πει και κατι αλλο και το εχει βγαλει σε βιντεο.εχει βγαλει στην φορα το παπαδαριο και την θρησκεια και την εκμεταλευση που εχει κανει ο κληρος εις βαρος του λαου.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Το παιδι δεν πρεπει να ειναι δικο σου ή νομιζεις οτι ειναι.Υπαρχει μια περιπτωση η γυναικα σου μπορει να ηξερε απο πριν οτι συντομα θα  :priest:και εψαξε και βρικε εναν αγαθο
χαχααχαχ πραγματικα με αυτα που λες μου θυμιζεις παιδι 5 ετων. Γιατι αν ειχες λιγο μυαλο -που να το βρεις,οταν εβρεχε μυαλο εσι κραταγες πιρουνι- δεν θα αναφεροσουνα ποτε σε μια γυναικα οτι ηξερε οτι θα πεθανει. Για αυτο εισαι τοσο μικροψυχος και σκατιαρης,σε σημειο που να πηδας σε σαλουν σε μια χωρα με τοσα εκατομμιρια γυναικες. που να σου κατσει ρε καυμενε εστω και μια με τα μαυαλα που κουβαλας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom