Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και εγω εχω εναν γιο στην Ρωσια που τον μεγαλωνει καποιος αλλος,και νιωθω για αυτον ευγνωμοσυνη
quote author=dimitrakis29 link=topic=3034.msg4340263#msg4340263 date=1360195494]
Τι θελεις να σου πουμε μπραβο :headbang:Μ'αρεσει που το λες με μια περιφανεια :rockon:Εγω στη θεση σου θα ντρεπομουνα,να κοιταξω τον εαυτο μου στον καθρεφτη! :headbang:
[/quote]Αυτο διχνει μεγαλη ανωριμοτητα!Γιατι τοτε το εκανες το παιδι?Αν ητανε να εχει τετοιο μελλον.Ας μην το εκανες.Εγω με οποια γιδα εκανα παιδια ηξερα απο πριν τι παω να κανω ναι μετα μου λενε επεσα στην παγιδα σου με κορο'ι'δεψες κλπ. αλλα ξερω με ποια θα κανω παιδι.Μαλιστα αν παω να κανω σοβαρη σχεση με καποια γκομενα ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Γ'ΑΥΤΗΝ!Μεχρι και προπαπουδες ψαχνω!Εχει τυχει να ξερω για καποια γκομενα για καποιον συγγενη της που αυτη δεν τον γνωριζε καν :2funny:!Ανθρωποι που με ξερουνε χρονια λενε οτι ολα τα σχεδιαζω ακομα και το πότε θα παω να χεσω το εχω σχεδιασει απο πριν.Αν ησουν εξυπνος ή θα εβρισκες μια αλλη να κανεις παιδι αφου αυτη που εκανες το παιδι μπορει να σου δημιουργουσε προβληματα ή απλος δεν θα εκανες.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Και εγω εχω εναν γιο στην Ρωσια που τον μεγαλωνει καποιος αλλος,και νιωθω για αυτον ευγνωμοσυνη
quote author=dimitrakis29 link=topic=3034.msg4340263#msg4340263 date=1360195494]
Τι θελεις να σου πουμε μπραβο :headbang:Μ'αρεσει που το λες με μια περιφανεια :rockon:Εγω στη θεση σου θα ντρεπομουνα,να κοιταξω τον εαυτο μου στον καθρεφτη! :headbang:
Αυτο διχνει μεγαλη ανωριμοτητα!Γιατι τοτε το εκανες το παιδι?Αν ητανε να εχει τετοιο μελλον.Ας μην το εκανες.Εγω με οποια γιδα εκανα παιδια ηξερα απο πριν τι παω να κανω ναι μετα μου λενε επεσα στην παγιδα σου με κορο'ι'δεψες κλπ. αλλα ξερω με ποια θα κανω παιδι.Μαλιστα αν παω να κανω σοβαρη σχεση με καποια γκομενα ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Γ'ΑΥΤΗΝ!Μεχρι και προπαπουδες ψαχνω!Εχει τυχει να ξερω για καποια γκομενα για καποιον συγγενη της που αυτη δεν τον γνωριζε καν :2funny:!Ανθρωποι που με ξερουνε χρονια λενε οτι ολα τα σχεδιαζω ακομα και το πότε θα παω να χεσω το εχω σχεδιασει απο πριν.Αν ησουν εξυπνος ή θα εβρισκες μια αλλη να κανεις παιδι αφου αυτη που εκανες το παιδι μπορει να σου δημιουργουσε προβληματα ή απλος δεν θα εκανες.
Πρωτον ημουνα πολυ μικρος, δευτερο δεν το θελα εγω το παιδι το ηθελε η κοπελα και δεν μπορουσα να την βαλω με το ζορι να το ριξει. Αλλα και εσυ που το παιζεις πολυ υπευθυνο ατομο δεν σε βλεπω να μενεις με την οικογενεια σου αλλα με την κορεατισα. Ειπα οτι εχω παιδια και στην Ελλαδα που ειμαι μαζι τους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οχι ετσι ετυχε και τελος,εχω παιδια και στην Ελλαδα ουτε ντρεπομαι ουτε περιφανευομαι.Δεν ειμαι μουσουλμανος να εχω δικαιωμα να ζω με δυο γυναικες ταυτοχρονα
Ε,πως ετσι ετυχε?Τι ημαστε κουνελια ετσι κανουμε παιδια και μετα τα παραταμε? να περιφανευτεις τι?οτι παρατησες τα παιδια σου?Αυτο ειναι  ακομα χειροτερο και απ'αυτους που μεγαλονουν ξενα παιδια  ας εκανες τα παιδια με πλουσιες να μην εχουν αναγκη να βρουνε καποιον και να σου δινουνε κ'εσενα αν δεν ηθελες να μενεις συνεχεια μαζι τους.Και να πηγαινεις εκει οποτε θελεις!ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!Τελικα θα το ξαναπω και ας με βρισετε  ο Shinoharas ειναι ο πιο οριμος απο ολους σας εδω μεσα μπορει να ειναι χάλια εμφανησιακα αλλα ανωριμος δεν ειναι!Τι να πω ΜΕ ΣΚΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ΣΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ε,πως ετσι ετυχε?Τι ημαστε κουνελια ετσι κανουμε παιδια και μετα τα παραταμε? να περιφανευτεις τι?οτι παρατησες τα παιδια σου?Αυτο ειναι  ακομα χειροτερο και απ'αυτους που μεγαλονουν ξενα παιδια  ας εκανες τα παιδια με πλουσιες να μην εχουν αναγκη να βρουνε καποιον και να σου δινουνε κ'εσενα αν δεν ηθελες να μενεις συνεχεια μαζι τους.Και να πηγαινεις εκει οποτε θελεις!ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!Τελικα θα το ξαναπω και ας με βρισετε  ο Shinoharas ειναι ο πιο οριμος απο ολους σας εδω μεσα μπορει να ειναι χάλια εμφανησιακα αλλα ανωριμος δεν ειναι!Τι να πω ΜΕ ΣΚΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ΣΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!
Δεν σε βριζει κανενας, ναι ειναι ο πιο μαγκας ο  Shinoharasκαι και μπραβο του.Μονο που εγω ειχα σχεσεις και δεν ημουν στην Ρωσια τουριστας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρωτον ημουνα πολυ μικρος, δευτερο δεν το θελα εγω το παιδι το ηθελε η κοπελα και δεν μπορουσα να την βαλω με το ζορι να το ριξει. Αλλα και εσυ που το παιζεις πολυ υπευθυνο ατομο δεν σε βλεπω να μενεις με την οικογενεια σου αλλα με την κορεατισα.
Κοιτα κ'εγω ημουνα 20 ετων οταν την γκαστρωσα.Και ηξερα τι εκανα ηξερα ποια παω να γκαστρωσω και δεν εγινε τυχαια και 20 ΕΤΩΝ ΑΓΩΡΑΖΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ!Οταν οι περισσοτεροι  :jerking:στην Ελλαδα σε αυτη την ηλικια.Αυτο οτι το ηθελε το παιδι η κοπελα ειναι σα να λες ειμαι εντελως  :jerking: και με κορο'ι'δεψε μια γκομενα και πηγα σα  :jerking:!Οσο για την Κορεατισα ποιος σου ειπε οτι μενω μαζι της?Εγω μτα απο 2-3 γαμησια την βαριεμαι τελειως.Μια φορα στις 2 βδομαδες τη συνανταω αν οχι και αραιοτερα.Αν δεν εχω (πολλες)φωτογραφιες απο γκομενες ειναι γιατι οι γκομενες φοβουντε να της φωτογραφισω μην τους κανω μάγια ή της βαλω στο ιντερνετ :2funny:Ακομα και να ερθει εδω να κοιμηθει η Κορεατισα μου λει :τη νυχτα ερωτες και το πρω'ι' με διωχνεις σαν γαταασε που αν δεν εχει λεφτα να μου βαλει βενζινη και να με παει καπου απλουστατα δεν την συνανταω!Στις γιδες μου πηγαινω αρκετα συχνα.Εχω κανει τη ζωη μου οπως τη θελω ΕΓΩ!Και ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ!Και με ακουνε!Δεν χρειαζεται καν  :s&m_1: :s&m_2:παλι με σκασατε! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν σε βριζει κανενας, ναι ειναι ο πιο μαγκας ο  Shinoharasκαι και μπραβο του.Μονο που εγω ειχα σχεσεις και δεν ημουν στην Ρωσια τουριστας
Και εγω εχω σχεσεις και ζω στη Ρωσσια 20 χρονια!ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ!ΟΥΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΞΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!(ελπιζω να καταλαβες οτι αυτο δεν το λεω για 'σενα αλλα για καποιους αλλους)Δεν ξερω τι να κανω μ'εσας! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Κοιτα κ'εγω ημουνα 20 ετων οταν την γκαστρωσα.Και ηξερα τι εκανα ηξερα ποια παω να γκαστρωσω και δεν εγινε τυχαια και 20 ΕΤΩΝ ΑΓΩΡΑΖΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ!Οταν οι περισσοτεροι  :jerking:στην Ελλαδα σε αυτη την ηλικια.Αυτο οτι το ηθελε το παιδι η κοπελα ειναι σα να λες ειμαι εντελως  :jerking: και με κορο'ι'δεψε μια γκομενα και πηγα σα  :jerking:!Οσο για την Κορεατισα ποιος σου ειπε οτι μενω μαζι της?Εγω μτα απο 2-3 γαμησια την βαριεμαι τελειως.Μια φορα στις 2 βδομαδες τη συνανταω αν οχι και αραιοτερα.Αν δεν εχω (πολλες)φωτογραφιες απο γκομενες ειναι γιατι οι γκομενες φοβουντε να της φωτογραφισω μην τους κανω μάγια ή της βαλω στο ιντερνετ :2funny:Ακομα και να ερθει εδω να κοιμηθει η Κορεατισα μου λει :τη νυχτα ερωτες και το πρω'ι' με διωχνεις σαν γαταασε που αν δεν εχει λεφτα να μου βαλει βενζινη και να με παει καπου απλουστατα δεν την συνανταω!Στις γιδες μου πηγαινω αρκετα συχνα.Εχω κανει τη ζωη μου οπως τη θελω ΕΓΩ!Και ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ!Και με ακουνε!Δεν χρειαζεται καν  :s&m_1: :s&m_2:παλι με σκασατε! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!
Μαλακιες κανουμε ολοι μας μικροι και μεγαλη,εκεινα τα χρονια που αγορασες το διαμερισμα στην Ρωσια η τιμες ειναι πολυ σκοτομενες απο 1.000 μεχρι 15.000 το διαμερισμα εκανε εξαρταται παντα απο την πολη και την περιοχη.Αλλα θα επρεπε να παρεις 10 οχι 1 και θα ειχες να εισπραττεις τωρα απο ενοικια πολλα λεφτα.Δηλαδη με οσα χρειαζοταν στην Ελλαδα να αγορασεις παπακι εκει αγοραζατε διαμερισμα.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
:jerking: :jerking: :jerking:
καλοκαιρι ειναι βλαξ τουριστριες,,οντεσα γενικα εχει μετριες γυναικες,και βασικα κοντες,σε σχεση με αλλες περιοχες,πχ ντιπρε ντανιετσκ κλπ

Τυπάκο ,έχω πάει 11 φορές στην Οντέσσα διότι έχω φίλο που

με φιλοξενεί και υπάρχει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πτήση από Αθήνα διάρκειας 1 ωρας και 45 λεπτά

ΜΟΝΟ .Εχω πάει ΠΑΣΧΑ και Καλοκαιρι και αρχες χειμώνα και έχει ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ από την Ουκρανία .Αυτό φαίνεται και στα τοπικά Καλλιστεία .

Δεν είναι " τουριστριες " οι όμορφες στην Οντέσσα .

Αν δεν ξέρεις μη μιλάς .

Το "βλαξ " να το λες στο καθρέφτη σου !  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μαλακιες κανουμε ολοι μας μικροι και μεγαλη,εκεινα τα χρονια που αγορασες το διαμερισμα στην Ρωσια η τιμες ειναι πολυ σκοτομενες απο 1.000 μεχρι 15.000 το διαμερισμα εκανε εξαρταται παντα απο την πολη και την περιοχη.Αλλα θα επρεπε να παρεις 10 οχι 1 και θα ειχες να εισπραττεις τωρα απο ενοικια πολλα λεφτα.Δηλαδη με οσα χρειαζοταν στην Ελλαδα να αγορασεις παπακι εκει αγοραζατε διαμερισμα.
Τοτε εκανε 38.725 $ και τοτε το $ ειχε αλλη αξια 3 φορες απανω θα ελεγα.Το πηρα σε σπιτι που χτιζοταν.Ταυτοχρονα αγωρασα και Βαρσοβια το πρωτο διαμερισμα 35.000 $ Ελλαδα τοτε ειχαμε δραχμη.Δυστηχως δεν ηρθα τοσο νωρις Ρωσσια οταν ητανε τσαμπα ασε που μεχρι της αρχες του 1994 η Ρωσσια δεν ηταν καθολου σταθερη δεν ηξερες τι θα ξημερωσει.Ποτέ δεν γουσταρα να τα νοικιαζω γιατι μου τα χαλανε και τσαντιζομαι!Στη Βαρσοβια το νοικιαζω φτηνοτερα απο οσο θα μπορουσα αλλα το εχω νοικιασει σε 2 επιχειρηματιες γνωστους μου και δεν μενουνε συνεχεια εκει Βαρσοβια πανε 2 φορες το μηνα.Τα μονα προβληματα που ειχα ηταν οι γονεις μου που δεν με βοηθισαν αντιθετα ολο προβληματα μου δημιουργουσαν!Εγω οτι και να πετυχω παντα βαζω τον πυχη ψηλοτερα και προσπαθω να πετυχω κατι καλητερο.Παντα στη ζωη μου πετυχαινω τους στοχους που βαζω αλλα παντα με δυσκολιες (βεβαια μιλαμε για υψηλους στοχους)και ποτέ δεν ειμαι ευχαριστημενος με τον εαυτο μου!Αν με συγκρινεις με καποιον απο τους κακομοιρηδες εδω μεσα ναι μπορει να ειμαι θεός! :2funny:Αλλα προσπαθω να βαζω σαν συγκριση και να προσπαθω να φτασω τους καλητερους μου!Και οχι να λεω ναι ειμαι καλητερος απο τον Πιρφορο αρα ειμαι μαγκας!
ρε nykteros κάθεσαι και ακούς τις μαλακίες του δημητράκη? ποσο iq να υποβιβάσεις? δημητράκη πως έχεις παιδιά? αφού οι πουτάνες δεν κάνουνε παιδιά με πελάτες? μήπως και εσύ μεγαλώνεις μούλικα κανενός νταβατζή??? αύριο θα το συζητήσουμε όταν μπούνε όλοι να μας πούνε την άποψη τους.. :think: :think: :think:
Eσυ εισαι ακομα πιο  :jerking:!Δεν μππορεις να βρεις γκομενα να κανεις παιδι! :2funny:Γ'αυτο και τελικα καταληγεται και παιρνετε γυναικες με παιδια που δεν της θελει κανενας!Εγω εχεις δει στα βιντεακια με ποιος κανω παρεα και και οσοι με ξερουν,γνωριζουν με ποιες πλουσιες εχω παιδια και τι δυναμη εχω,τι γνωρημιες εχω κλπ.Αν και ο πιο βλακας εδω μεσα ειναι αυτος που πεθανε η γυναικα του!Αυτος ειναι εντελως προβληματικος! :2funny:Χρειαζεται ψυχολογικη βοηθεια επειγοντως μην παει και κανει καμια  :jerking: και αυτοκτωνισει!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ αν και δυστηχως δεν σας βλεπω να καταλαβαινετε και τη  :jerking: θα την κανετε.Ο καθενας  φτιαχνει τη χωη του  αν ειστε  :jerking: και φουκαραδες και εξαιτιας της  :jerking: ζειτε στα  :shit: δεν σας φταιω εγω.Εγω τη ζωη μου την εφτιαξα οπως θελω. Οποιος ειναι λιγακι εξυπνος (δεν χρειαζεται να ειστε κανενα τερας εξυπναδας) φτιαχνει τη ζωη του οπως τη θελει οποιος ειναι εντελως  :jerking:   ζει κακομοιρης,αφραγκος και μισει και βριζει τους αλλους!και ολοι του φτεινε αντι να κοιταξει τη  :jerking: του.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

με φιλοξενεί και υπάρχει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πτήση από Αθήνα διάρκειας 1 ωρας και 45 λεπτά

Αν δεν ξέρεις μη μιλάς .

Το "βλαξ " να το λες στο καθρέφτη σου !  :2funny: :2funny:
Τυπε δεν ειναι ετσι,δεν ειναι στην Οδησσο οι πιο ομορφες.Εχω παει πανω απο 25 φορες Ουκρανια και την εχω γυρισει ολη.Συνολικα εχω μεινει εκει(Ουκρανια)  πανω απο εναμιση χρονο οποτε σου λεω με σιγουρια οτι δεν ειναι ετσι.  Kαι ο Dimizerva εχει παει πολλες φορες και το ξερω

Συνημμένα

• IMG_0428.JPG
    IMG_0428.JPG
    133,8 KB · Εμφανίσεις: 92
  • IMG_0422.JPG
    IMG_0422.JPG
    109,6 KB · Εμφανίσεις: 66

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
Τυπε δεν ειναι ετσι,δεν ειναι στην Οδησσο οι πιο ομορφες.Εχω παει πανω απο 25 φορες Ουκρανια και την εχω γυρισει ολη.Συνολικα εχω μεινει εκει πανω απο εναμιση χρονο οποτε σου λεω με σιγουρια οτι δεν ειναι ετσι

Εχεις παει στην Οντεσσα ,στην Αρκαντια ;

Αν όχι ,πως έχεις γνωμη ;

Εχει τις ωραιότερες γυναικες και το λένε και οι Ουκρανοί .

Εχω πάει 11 φορές στην Οντέσσα ( και 3 στο Κίεβο ) .

Ξέρω τα πράγματα από τα ταξείδια μου ,εξ ιδίας πείρας .

Αν δεν ξέρετε ,μην μιλάτε .

Στη πιο κάτω περιοχή ,Αρκάντια , το καλοκαίρι είναι

σαν να πηγαίνεις σε καλλιστεία

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

Εχει τις ωραιότερες γυναικες και το λένε και οι Ουκρανοί .

Εχω πάει 11 φορές στην Οντέσσα ( και 3 στο Κίεβο ) .

Ξέρω τα πράγματα από τα ταξείδια μου ,εξ ιδίας πείρας .

Εγω αυτα που λεω τα αποδεικνυω με φωτογραφιες και οχι μονο με λογια.Επειδη πολυ καλα ξερω για αυτο μιλαω

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
Εγω αυτα που λεω τα αποδηκνειω με φωτογραφιες και οχι μονο με λογια.Επειδη πολυ καλα ξερω για αυτο μιλαω

Δεν προσπαθώ να σε πεισω .Αναφέρω τη δική μου εμπειρία μετά
από 11 φορές που έχω επισκεφτεί την Οντέσσα . Για  πρωτη φορά πήγα το 2002 .
Τότε είχε πολύ λίγους τουρίστες .
Εχω πάει πολλές φορές και με πολλά άτομα παρέα και εχουν την ιδια γνώμη .
Στην Αρκάντια ,στην Οντεσσα έχει φοβερες γυναίκες .
Γι' αυτό έχει άλλωστε απευθείας πτήσεις από Ιταλια ,Γερμανία κτλ
Είναι διεθνώς γνωστό ότι έχει πολύ ωραίες γυναικες .
Αν εχεις αλλη άποψη ,δικαίωμα σου .Απλά αν την πεις στους
χιλιαδες Ιταλους ,Γερμανους ,Γάλλους κτλ που πηγαίνουν κάθε χρόνο
θα σου συστήσουν να πας στον οφθαλμίατρο να αλλάξεις γυαλιά .  :2funny:

Η φωτό που έβαλες δείχνει στο βάθος την Οπερα στην Οντεσσα .
Ειναι απο το δρόμο Ρισελιεβσκαγια νομίζω .Για να δεις όμως τις ωραιες
γυναικες πρεπει να πας στην Αρκαντια που απεχει περιπου 10 χλμ απο το κεντρο.
Εκει ειναι μαζεμενες .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Δεν προσπαθώ να σε πεισω .Αναφέρω τη δική μου εμπειρία μετά
από 11 φορές που έχω επισκεφτεί την Οντέσσα . Για  πρωτη φορά πήγα το 2002 .
Τότε είχε πολύ λίγους τουρίστες .
θα σου συστήσουν να πας στον οφθαλμίατρο να αλλάξεις γυαλιά .  :2funny:

Η φωτό που έβαλες δείχνει στο βάθος την Οπερα στην Οντεσσα .
Ειναι απο το δρόμο Πουσκινσκαγια νομίζω .Για να δεις όμως τις ωραιες
γυναικες πρεπει να πας στην αρκαντια που απεχει περιπου 10 χλμ απο το κεντρο.
Εκει ειναι μαζεμενες .
Επειδη δεν θελω να σε κουραζω με μια ανουσια συζητηση θα σου πω μονο οτι εχω γεννηθει Ρωσια και απο τα 44 μου χρονια τα 36 τα εχω ζησει σε αυτα τα μερη.Τωρα αν σου φαινεται οτι ειναι εκει οι πιο ομορφες ειναι γιατι δεν εχεις παει αλλου να δεις.Το χειροτερο απο την αμαθεια ειναι η ημιμαθεια

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
Επειδη δεν θελω να σε κουραζω με μια ανουσια συζητηση θα σου πω μονο οτι εχω γεννηθει Ρωσια και απο τα 44 μου χρονια τα 36 τα εχω ζησει σε αυτα τα μερη.Τωρα αν σου φαινεται οτι ειναι εκει οι πιο ομορφες ειναι γιατι δεν εχεις παει αλλου να δεις.Το χειροτερο απο την αμαθεια ειναι η ημιμαθεια

Ακριβώς αυτό έχεις ,ημιμαθεια από την Οντεσσα .
Πηγες εκει μια εκδρομη το πρωϊ ,που κοιμουνται οι γκομενες από την κραιπάλη.
Εχω παει 11 φορες στην Οντεσσα και εχω μεινει καθε φορά πανω από 1 εβδομαδα
και εχω γυρίσει ολα τα μερη νυκτερινης διασκεδασης .Η γνώμη μου για την Οντεσσα
συμπιπτει με τη γνωμη πολλών Ευρωπαίων που εχω γνωρίσει ,επειδή μιλώ καλά αγγλικά ,
γαλλικά και γερμανικά ,εκτός από τα Ρωσσικά ( που τα ξέρω μέτρια ).
Η ομορφιά των γυναικών από την Οντεσσα είναι γνωστη παγκοσμίως .
Μπορεις να εχεις την αποψη σου .Οχι μονο ευρωπαιοι ,αλλα και από την Τουρκία
και άλλες χώρες ,εχουν την ιδια γνώμη .Δεν είναι " ημιμαθείς " ,εσυ εισαι
διότι δεν πήγες στα μέρη που συχνάζουν οι καλλονες .Και στην Αθήνα αν δεν ξέρεις
που να πας ,δεν μπορεις να εχεις γνώμη για το αν υπάρχουν πολλές ωραιες
γυναικες στην Αθήνα .Αλλα δεν προσπαθώ να σε πεισω ,εισαι ισχυρογνώμων .  

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ακριβώς αυτό έχεις ,ημιμαθεια από την Οντεσσα .
Πηγες εκει μια εκδρομη το πρωϊ ,που κοιμουνται οι γκομενες από την κραιπάλη.
Εχω παει 11 φορες στην Οντεσσα και εχω μεινει καθε φορά πανω από 1 εβδομαδα
και εχω γυρίσει ολα τα μερη νυκτερινης διασκεδασης .Η γνώμη μου για την Οντεσσα
συμπιπτει με τη γνωμη πολλών Ευρωπαίων που εχω γνωρίσει ,επειδή μιλώ καλά αγγλικά ,
γαλλικά και γερμανικά ,εκτός από τα Ρωσσικά ( που τα ξέρω μέτρια ).
Η ομορφιά των γυναικών από την Οντεσσα είναι γνωστη παγκοσμίως .
Μπορεις να εχεις την αποψη σου .Οχι μονο ευρωπαιοι ,αλλα και από την Τουρκία
και άλλες χώρες ,εχουν την ιδια γνώμη .Δεν είναι " ημιμαθείς " ,εσυ εισαι
διότι δεν πήγες στα μέρη που συχνάζουν οι καλλονες .Και στην Αθήνα αν δεν ξέρεις
που να πας ,δεν μπορεις να εχεις γνώμη για το αν υπάρχουν πολλές ωραιες
γυναικες στην Αθήνα .Αλλα δεν προσπαθώ να σε πεισω ,εισαι ισχυρογνώμων .  
Να και φωτογραφιες απο Αρκαντια Μαιο μηνα απο το ξενοδοχειο που εμενα και απο ενα μερος της παραλιας,να μην νομιζεις οτι απευθυνεσε σε ασχετο. Εχει πολλες γυναικες το καλοκαιρι αλλα αυτες δεν ειναι ντοπιες.Μαζευονται εκει απο ολη την Ουκρανια,Μολδαβια και Ρωσια με την ιδια λογικη θα ελεγες οτι στην Μυκονο κατοικουν οι πιο ομορφες γυναικες στην Ελλαδα.  Επειδη εχω γυρισει ολα τα παραλια της μαυρης θαλασσας απο μερια Ρωσια,Ουκρανια,Βουλγαρια δεν χρειαζομαι μαθηματα.Εκτος και αν θελεις να μου μαθεις την χωρα που γεννηθηκα και μεγαλωσα

Συνημμένα

• IMGP5301.JPG
    IMGP5301.JPG
    164,5 KB · Εμφανίσεις: 55
  • IMGP5307.JPG
    IMGP5307.JPG
    118,4 KB · Εμφανίσεις: 65

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6

Αν δεν ξέρεις μη μιλάς .

Το "βλαξ " να το λες στο καθρέφτη σου !  :2funny: :2funny:
to βλαξ φυσικα και ισχυει,αν ειχα μια μικρη επιφυλαξη πριν γι αυτα που ελεγες για τον ντημα κ τον παρης,,τωρα με τον τροπο που γγραφεις ειμαι πλεον σιγουρς οτι εισαι
οντεσα σου φαινονται oi  ωραιοτερες  γυναικες  στην χωρα..γιατι?που αλλου εχεις απει?
εγω λεω πουθενα ,
δεν εχεις σχεση με το θεμα,απλα εχεςι παει οντεσα..ε,,ενταξει ...ωραια ειναι,ισως μαζι με το λβιβ οι ωραιοτερες πολεις της ουκρανιας,απο εκει κ περα ομως?
στοπε κι ο νυκτερος πιο πριν,αν πας μυκονο η ροδο κ βλεπεις ωραιες γκομενες,δεν σημαινει οτι οι ροδιτισες η οι μυκονιατισες ειναι μουναρες,,,δικαιολογεισαι λογω του οτι εχεις παει μονο εκει κι οχι αλλου στην ουκρανια
,αλλα μην κανεις και τον ειδικο σε ατομα που εχουν πληρη γνωση κκι εμπειρια στο θεμα,εξω απο μενα,υπαρχει κι ο νυκτερος που εχει βγαλει εκει μια ζωη,,,τωρα εσυ πηγες 11 φορες,που μπορει ναναι κ 2,αλλα ας πουμε 11,και νομιζεις τα ξερεις ολα,,προφανως σουπε κι ο φιλος σου εκει τις μαλ,,ιες που λεν ολοι,και αναπαραγεις αυτες τις μαλ,,ιες κι εσυ,,,
αλλα αυτο ειναι κι ενα στοιχειο του βλακα,οποτε λογκο ειναι να γραφεις ετσι,δεν εκλησομε :s&m_3:

οσο για το αρκαντια που λες,δεν ειναι το σημειο αναφορας,για τους ντοπιους ακομα κ  το καλοκαιρι
,νωρις η εκατερινσκαγια ντεριμπασκαγια κλπ δρομοι περιξ ειναι εκει οπου κυκλοφορουν οι ντοπιοικι ειδικοτερα οι πιο χαι κλας
αρκαντια πανε βασικα οι μικρες μικρες ηλικιες,και κυριως ξενοι αι τουριστες,αν εξαιρεσουμε το κλαμπ ιτακα,οπου πανε κ λιγο πιο μεγαλοι μεγαλυτερες των 25 ηληκιες,αλλα αυτα δεν τα πιανεις κ λογικο ειναι,γαιτι δεν εχεις γνωση της ανθρωπογεωγραφιας εκει να καταλαβαινεις ποιοι κ πως κι απο που ειναι,,,μην μας κανεις μαθηματα λοιπον
οσο για τα καλιστεια δεν τα παρακολυθω,δεν εχ αποψη,μουχαν πει ομως ντεβουσκες οτι σηνηθως απ ππεριοχες ντιπρε κ ντανιετσκ ειναι οι μις,αλλα κι απο οντεσα αν ειναι δεν σημαινει κατι αυτο,,δεν ειπε κανεις οτι οντεσα ειναι φολα οι γκομενες
απλα ο μεσος ορος δεν ειναι στα πικ της ουκρανιας
τεσπα στα γραφω απλα για να τουμπεκιαστεις,μην μας ζαλησεις με ανταπαντησεις..

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6

ναι ρε πανεξυπνε,επειδη ακριβως ειναι καλοκαιρι,,
οπως και στο κιεβο,οι πιο καλες ειναι φερτες απο αλλα μερη συνηθως ντιπρε κ ντονιετσκ ομπλαστ,,,
"δεν ξερουμε δεν μιλαμε",,,η αυτοκριτικη δεν βλαπτει  :grin: :grin: :grin:
στο λεω κι εγω που η βασικη μου ντεβουσκα μενει κ δουλευει εκει,εκει την γνωρισα προπερσι,
αλλα ειναι απο ντιπρε μερια,, ;) ;) ;)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
θα σου συστήσουν να πας στον οφθαλμίατρο να αλλάξεις γυαλιά .  :2funny:
ναι γι αυτο εχει πτησεις,ετσι το σκεφτηκαν οι εταιρειες,οχι γιατι  η δευτερη-τριτη πολη της ουκραιας σημαντικο εμπορικο κεντρο κ  το μεγαλυτερο λιμανι,ουτε γιατι ειναι τουριστικος προορισμος,ολα αυτα μαζι
απλα μαζευτηκαν μια μερα οι αεροπλαναδες κι ειπαν μεταξυ τους,"ρε σεις που ειναι τα καλυτερα μουνια?στην οντεσα ?"
"εκει ναι" ειπαν οι αλλοι,
ε και βαλαν εκει 3,4,5 πτησεις την μερα να πηγαινει ο κοσμος να τα βλεπει
παραλιγο να βαλουν δεκα πτησεις την μερα για το λουτσκ ,επειδη ειπε καποιος αλλος οτι εκει ειναι τα καλυτερα μουνια,αλλα καπιος εβαλε το βιντεακι αυτ κ πειστηκαν κι αποφασιασαν ,οτι οντεσα τελικα εχει πιο μουνι κι εβαλαν τα δρομολογια για οντεσα οχι για λουτσκ
τομθε ο δημαρχος του λουτσκ κ εκανε μυνηση"εδω ειναι τα καλυτερα μουνια,στο λουτσκ"ειπε
,αλλα τιποτα δυστυχως... :jerking: :jerking: :jerking:
,αλλιως τωρα θα χε δεκα πτησεις την μερα το λουτσκ
εδω φωτογραφηθηκε με τι ςκορες του για αποδειξη,αλλα φευ,,τιποτε 

:2funny: :2funny: :2funny:
τωρα τι γυναικες κυνηγανε οι ιταλοι κι οι γερμανοι,ας απαντησει ο ντημας,ταπε κ πιο πριν δηλαδη,,οτι πιο μπαζο κι αποτυχια ,εκει θα τους δεις να παρακαλανε,, :jerking: :jerking: :jerking:,
υγ απο οραση καλα παω,απλα ειμαι λιγο μακακας.. :grin: :grin: :grin:
εσυ?

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Eσυ εισαι ακομα πιο  :jerking:!Δεν μππορεις να βρεις γκομενα να κανεις παιδι! :2funny:Γ'αυτο και τελικα καταληγεται και παιρνετε γυναικες με παιδια που δεν της θελει κανενας!Εγω εχεις δει στα βιντεακια με ποιος κανω παρεα και και οσοι με ξερουν,γνωριζουν με ποιες πλουσιες εχω παιδια και τι δυναμη εχω,τι γνωρημιες εχω κλπ.Αν και ο πιο βλακας εδω μεσα ειναι αυτος που πεθανε η γυναικα του!Αυτος ειναι εντελως προβληματικος! :2funny:Χρειαζεται ψυχολογικη βοηθεια επειγοντως μην παει και κανει καμια  :jerking: και αυτοκτωνισει!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ αν και δυστηχως δεν σας βλεπω να καταλαβαινετε και τη  :jerking: θα την κανετε.Ο καθενας  φτιαχνει τη χωη του  αν ειστε  :jerking: και φουκαραδες και εξαιτιας της  :jerking: ζειτε στα  :shit: δεν σας φταιω εγω.Εγω τη ζωη μου την εφτιαξα οπως θελω. Οποιος ειναι λιγακι εξυπνος (δεν χρειαζεται να ειστε κανενα τερας εξυπναδας) φτιαχνει τη ζωη του οπως τη θελει οποιος ειναι εντελως  :jerking:   ζει κακομοιρης,αφραγκος και μισει και βριζει τους αλλους!και ολοι του φτεινε αντι να κοιταξει τη  :jerking: του.
-Τελικα εισαι πολυ χειροτερος σκατιαρης απο οτι νομιζα. ΒΛΑΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΖΟΥΣΑ ΕΚΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 50000000 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΦΙΛΙΠΠΠΙΝΕΖΕΣ Ή ΚΟΡΕΑΤΙΣΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΓΙΟ. Και κατι αλλο μπασταρδε: ΠΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΙΡΦΟΡΟΣ,ΑΦΡΑΓΚΟΣ,ΑΣΧΗΜΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΑ ΑΛΛΗ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ Ε? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ-ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ- ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ''ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙΣ?'''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom