Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
-Τελικα εισαι πολυ χειροτερος σκατιαρης απο οτι νομιζα. ΒΛΑΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΖΟΥΣΑ ΕΚΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 50000000 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΦΙΛΙΠΠΠΙΝΕΖΕΣ Ή ΚΟΡΕΑΤΙΣΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΓΙΟ. Και κατι αλλο μπασταρδε: ΠΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΙΡΦΟΡΟΣ,ΑΦΡΑΓΚΟΣ,ΑΣΧΗΜΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΑ ΑΛΛΗ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ Ε? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ-ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ- ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ''ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙΣ?'''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΒΛΑΚΑΚΟ: ΗΘΕΛΕΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΗΔΟΥΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ. ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ? ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ. ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ. ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΘΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΒΛΑΚΑ. ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΩ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΝΑ ΓΜΑΩ ΣΕ ΣΑΛΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΒΛΑΚΑΚΟ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΗΔΑΩ ΣΕ ΣΑΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ ΚΟΡΕΑΤΙΣΣΕΣ Ή ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ.  

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ρε συ φιλε ,αφησε  το τωρα το θεμα ...
δεν ειναι ο ντημας για τετοιες συζητησεις
φθειρεσαι ψυχικα,και βασικα...
ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ?
αρκει να εισαι καλα εσυ με το η τα παιδια σου,τ αλλα τωρα σ ενα σαιτ που λεγεται "μπου"...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
-Τελικα εισαι πολυ χειροτερος σκατιαρης απο οτι νομιζα. ΒΛΑΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΖΟΥΣΑ ΕΚΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 50000000 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΦΙΛΙΠΠΠΙΝΕΖΕΣ Ή ΚΟΡΕΑΤΙΣΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΓΙΟ. Και κατι αλλο μπασταρδε: ΠΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΙΡΦΟΡΟΣ,ΑΦΡΑΓΚΟΣ,ΑΣΧΗΜΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΑ ΑΛΛΗ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ Ε? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ-ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ- ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ''ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙΣ?'''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ εισαι και Μαζοχας :2funny:τα θελει ο Κωλος σου να τρεχεις και να μη φτανεις :2funny:Πρεπει να εισαι και Νεκροφιλος οπως καταλαβαινω.Αν το παιδι ηταν δικο σου δεν θα τσιμπαγες :think:Ξερεις τουλαχιστον ποιος ειναι ο πατερας του παιδιου? :2funny:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ακομα δεν καταλαβες οτι ο Ιεραποστολος ειναι Κλωνος του Shinohara και ο Παρης ειναι ο Χριστος Λαζαρου !Γιατι νομιζεις τσαντιστηκε? :2funny:αν ηταν δικο του το παιδι? :think:ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΗΣ Η ΟΥΚΡΑΝΗ και το μεγαλωνει αυτος! :2funny:Σα  που ειναι.

ΡΕ ΒΛΑΚΑ, ΕΓΩ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΗΛΙΘΙΕ ΕΠΕΙΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΛΕΝΕ, ΔΕΙΞΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙΣ Ε? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥ? ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ? ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΩΡΑΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ...

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ εισαι και Μαζοχας :2funny:τα θελει ο Κωλος σου να τρεχεις και να μη φτανεις :2funny:
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ? ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ? ΜΠΑΡΣΤΑΡΔΑΚΟ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΑ ΣΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΥΣΩ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΑΠΟ ΟΑΛ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΕΞΗ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ?  :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στη πιο κάτω περιοχή ,Αρκάντια , το καλοκαίρι είναι

σαν να πηγαίνεις σε καλλιστεία

σιγα τα καλλιστεια ρε λαδακη αν κρινω απο το βιντεο. σα να πηγαινω στην καλαματα ειναι. μπα εχει και καλυτερες γκομενες στην καλαματα.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ εισαι και Μαζοχας :2funny:τα θελει ο Κωλος σου να τρεχεις και να μη φτανεις :2funny:Πρεπει να εισαι και Νεκροφιλος οπως καταλαβαινω.Αν το παιδι ηταν δικο σου δεν θα τσιμπαγες :think:Ξερεις τουλαχιστον ποιος ειναι ο πατερας του παιδιου? :2funny:
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ,ΘΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΕΙΣΑΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ,ΕΓΩ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΘΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ? ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ?  :rolleyes:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ φιλε ,αφησε  το τωρα το θεμα ...
δεν ειναι ο ντημας για τετοιες συζητησεις
φθειρεσαι ψυχικα,και βασικα...
ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ?
αρκει να εισαι καλα εσυ με το η τα παιδια σου,τ αλλα τωρα σ ενα σαιτ που λεγεται "μπου"...
Φιλαρακο εγω σταματησα να γραφω  ολη μερα χτεσ, δεν ανεφερα τιποτα και αυτος παλι αναφερθηκε σε μενα. Τι να κανω? αφου ειναι πουτανασ γιος τι να πω. Τα θελει ο κωλος του. Και το κακο ποιοι ειναι? Οτι πιστευει οτι υπαρχουνε ανθρωποι που τον παιρνουν στα σοβαρα  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φιλαρακο εγω σταματησα να γραφω  ολη μερα χτεσ, δεν ανεφερα τιποτα και αυτος παλι αναφερθηκε σε μενα. Τι να κανω? αφου ειναι πουτανασ γιος τι να πω. Τα θελει ο κωλος του. Και το κακο ποιοι ειναι? Οτι πιστευει οτι υπαρχουνε ανθρωποι που τον παιρνουν στα σοβαρα  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ? ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ? ΜΠΑΡΣΤΑΡΔΑΚΟ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΑ ΣΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΥΣΩ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΑΠΟ ΟΑΛ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΕΞΗ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ?  :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
Γιατι δεν πας σε καποιο ψυχιατρο να σου γραψει τιποτα χάπια να ηρεμεις.Θα παιρνεις τα χάπια θα πηγαινεις να καθεσαι κοντα στη γυναικα σου στο νεκροταφειο και θα της λες τα προβληματα σου και θα ηρεμεις,απο τα χάπια θα νομιζεις οτι η γυναικα σου σου απανταει.Εγω σα φιλος σου μιλαω το καλο σου θελω.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
ναι ρε πανεξυπνε,επειδη ακριβως ειναι καλοκαιρι,,
οπως και στο κιεβο,οι πιο καλες ειναι φερτες απο αλλα μερη συνηθως ντιπρε κ ντονιετσκ ομπλαστ,,,
"δεν ξερουμε δεν μιλαμε",,,η αυτοκριτικη δεν βλαπτει  :grin: :grin: :grin:
στο λεω κι εγω που η βασικη μου ντεβουσκα μενει κ δουλευει εκει,εκει την γνωρισα προπερσι,
αλλα ειναι απο ντιπρε μερια,, ;) ;) ;)

Αφου γνώρισες την ντιεβουσκα σου στην Οντεσσα ,πως λες ότι δεν εχει ωραιες
γυναικες ; Τι σημασία έχει από που κατάγονται ; Και οι ωραίες στην Αθήνα
είναι Αθηναίες ; Το ζήτημα είναι ότι οι ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ γυναικες στην Ελλάδα
βρίσκονται στην Αθήνα ,άσχετα που γεννηθήκαν .
Ετσι και στην Οντεσσα ,βρίσκονται οι ωραιοτερες γυναικες .
Δεν μας ενδιαφερει η καταγωγή τους .
Απλα πράγματα .
Αν θελει κανεις να δει πολλες ωραιες γυναικες ,πρεπει να
παει στην Οντεσσα το καλοκαιρι
.Αυτη είναι η πληροφορία
για τον τουρίστα που δεν είναι Ρωσοποντιος .
Το τι λέτε εσεις οι Ρωσοποντιοι ,να τα πειτε στους άλλους Ρωσοποντιους
που θελουν να τη βγαλουν πολυ φτηνα .Οι τουρίστες δεν έχουν τη νοοτροπία
του Ρωσοποντιου .Και μια φιλικη συμβουλη ,διαβάστε κανενα βιβλίο ,καμία
εφημερίδα κτλ διότι είναι φανερό ότι δεν είστε τοσο μορφωμενοι  ,περα από το ότι
δεν φερεστε με το καλυτερο τροπο  και δεν εχετε τοσο ψηλό  δεικτη ευφυϊας .

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Ενώ εσένα δημητράκη, αντι να σε πλακώσουν στα χάπια, σε έστειλαν κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αφου γνώρισες την ντιεβουσκα σου στην Οντεσσα ,πως λες ότι δεν εχει ωραιες
γυναικες ; Τι σημασία έχει από που κατάγονται ; Και οι ωραίες στην Αθήνα
είναι Αθηναίες ; Το ζήτημα είναι ότι οι ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ γυναικες στην Ελλάδα
βρίσκονται στην Αθήνα ,άσχετα που γεννηθήκαν .
Ετσι και στην Οντεσσα ,βρίσκονται οι ωραιοτερες γυναικες .
Δεν μας ενδιαφερει η καταγωγή τους .
Απλα πράγματα .
Αν θελει κανεις να δει πολλες ωραιες γυναικες ,πρεπει να
παει στην Οντεσσα το καλοκαιρι
.Αυτη είναι η πληροφορία
για τον τουρίστα που δεν είναι Ρωσοποντιος .
Το τι λέτε εσεις οι Ρωσοποντιοι ,να τα πειτε στους άλλους Ρωσοποντιους
που θελουν να τη βγαλουν πολυ φτηνα .Οι τουρίστες δεν έχουν τη νοοτροπία
του Ρωσοποντιου .Και μια φιλικη συμβουλη ,διαβάστε κανενα βιβλίο ,καμία
εφημερίδα κτλ διότι είναι φανερό ότι δεν είστε τοσο μορφωμενοι  ,περα από το ότι
δεν φερεστε με το καλυτερο τροπο  και δεν εχετε τοσο ψηλό  δεικτη ευφυϊας .
Σε αυτο σημφωνουμε η Οδησσο εχει απο τις ωραιοτερες γυναικες το καλοκαιρι αλλα λογικο ειναι αφου μαζεουνται για διακοπες.το χειμωνα ειναι πιο νορμαλ.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θα παιρνεις τα χάπια θα πηγαινεις να καθεσαι κοντα στη γυναικα σου στο νεκροταφειο και θα της λες τα προβληματα σου και θα ηρεμεις,απο τα χάπια θα νομιζεις οτι η γυναικα σου σου απανταει.

axaxaxax καταλαβες τωρα γιατι σε λεω σκατιαρη και σκατοψυχο? Κατι που να εχει νοημα μπορεισ να πεισ? δεν λες κατι καινουργιο ρε παιδι μου. Ολο τα ιδια και τα ιδια. και το κακο εινια οτι πιστευεις οτι με αυτα που λες καποιοι διασκεδαζουνε ,αλλα στο βαθος αυτοι ολοι γελανε μαζι σου και ο μονος που διασκεδαζει τελικα εισαι εσυ. Μονος σου τελειως νομιζοντας οτι ειπες κατι μοναδικο, τρομερο σπουδαιο... Τελικα ποσο ρομπας παιζει να εισαι για να αναφερεσαι σε νεκροφιλους και νεκροταφεια  για ανθρωπους που πεθαναν ρε πουστη? δηλαδη ελεος. Τοσο ξεφτιλας εισαι?

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
Σε αυτο σημφωνουμε η Οδησσο εχει απο τις ωραιοτερες γυναικες το καλοκαιρι αλλα λογικο ειναι αφου μαζεουνται για διακοπες.το χειμωνα ειναι πιο νορμαλ.

:2funny: :2funny: :2funny:

Αφου δεν εχεις παέι ρε Μαστεράκη !  :2funny:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ενώ εσένα δημητράκη, αντι να σε πλακώσουν στα χάπια, σε έστειλαν κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά...
Μπα εγω νομιζω μονος του πηγε, αφου απο εδω μαλλον ητανε καταζητουμενοσ για απατες και οφειλες προσ το δημοσιο ή καποιοες αλλες δουλειες και εφυγε νυχτα. Απλα εκει ζει σε μια χωρα με 50000000 γυναικαρες σαν τα κρυα νερα,και αντι να πηδηξει ρωσσιδες μουναρες πηδαει φιλιππινεζςες σε σαλουν και μπουρδελα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε παρη σε εχει κανει βαπορι στο θυμο ο δημητρακης παντως ετσι?  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μπα εγω νομιζω μονος του πηγε, αφου απο εδω μαλλον ητανε καταζητουμενοσ για απατες και οφειλες προσ το δημοσιο ή καποιοες αλλες δουλειες και εφυγε νυχτα. Απλα εκει ζει σε μια χωρα με 50000000 γυναικαρες σαν τα κρυα νερα,και αντι να πηδηξει ρωσσιδες μουναρες πηδαει φιλιππινεζςες σε σαλουν και μπουρδελα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν ησουν εσυ σοβαρη γκομενα θα καθοσουν να σε πηδηξει ο πυροβολημενος;

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Τύπε μόνος του δε πήγε. Τον έστειλε η κακομοίρα η μάνα του. Και ήταν τόσο απελπισμένη που του έδωσε και αρκετά χρήματα, όπως και του δίνει ακόμη, διότι είναι πολύ μαλάκας για να ζήσει αξιοπρεπώς. Ούτε η μάνα του δεν τον θέλει!!!! Και σιγά σιγά ακόμη και από το σαιτ τον πήρανε χαμπάρι για πόσο τιτανομεγιστομαλακοπούστης είναι και τον κάνουν πέρα. Αυτόν τον πιρφόρο που βρίζει συνέχεια, φαντάσου τι του έκανε ο τύπος και τον έχει άχτι...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τύπε μόνος του δε πήγε. Τον έστειλε η κακομοίρα η μάνα του. Και ήταν τόσο απελπισμένη που του έδωσε και αρκετά χρήματα, όπως και του δίνει ακόμη, διότι είναι πολύ μαλάκας για να ζήσει αξιοπρεπώς. Ούτε η μάνα του δεν τον θέλει!!!! Και σιγά σιγά ακόμη και από το σαιτ τον πήρανε χαμπάρι για πόσο τιτανομεγιστομαλακοπούστης είναι και τον κάνουν πέρα. Αυτόν τον πιρφόρο που βρίζει συνέχεια, φαντάσου τι του έκανε ο τύπος και τον έχει άχτι...
Αυτο που λες το εχω ακουσει ξανα οτι τον εστειλαν μακρια για να μην τον βλεπουν.Πραγμα που ειναι λαθος για εμενα δεν επρεπε να το κανουν γιατι ειναι κριμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom