Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΠΤΟ-ΝΟΣΤΑΛΓΟς  :rockon: :rockon: :rockon:
απο δω το πας απο κει το φερνεις ολο στην επταετια αναφερομεθα. :grin: :grin: :grin:
Μπα πιο πολυ  :2funny:μαζι τους!Π.Χ. που αλλαξε το νομο για να παντρευτει τη δεσποινα :2funny:με τα κρεατα Αργεντινης!και το πιο καλο ηταν η απαγορευση πανω απο 3 ή 4 ατομα!Λεει θα θεωρειτε συγκεντρωση κατα του καθεστωτος! :2funny:Βγηκαν τοτε τα ανεκδοτα γονεις με 2 παιδια =4 ατομα συγκεντρωση κατα του καθεστωτος! :2funny:Και τωρα παντος δεν εχουμε καμια δημοκρατια ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ Ε.Ο.Κ και ΜΝΗΜΟΝΙΟ θα εχεις!Ακομα και με τον Τσιπρα δεν θα αλαλξει ΤΙΠΟΤΑ!Αμερικη συνεχεια για να τον βγαλουνε! [youtube=425,350]U4tX2rimqKA[/youtube]

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε συ πλακα ειναι,,δεν ειναι ο δημαρχος,,ενας εκει παστορας ειναι,αλλα οντως στο λουτσκ
για τον λαδακη τοβαλα κ τις μαλ,,ιες πουγραφε,οτι καναν λεει πολλες  αεροπορικες γραμμες οι εταιρειες για οδησο,με βασικη αιτια, γιατι εχει μουναρες εκει το μερος καλυτερες απ ολη την ουκρανια... :2funny: :2funny: :2funny:
παλι καλα που το διευκρινισες γιατι οντως πιστεψα οτι ειναι ο δημαρχος.αλλωστε που να ξερω.δεν μαρεσε η κοντρα και τα μπινελικια.γενικως αυτα που γραφεις.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
@@@ντημας,οσο για  το θεμα,αν ειναι παλαβος η μαλ..ας οποιος παντρευεται γυναικα με παιδι,μην γενικευεις,
γιατι παιρνει η μπαλλα κ τον κο μακουλις,ενα απο τα αξιολογοτερα ατομα του φορουμ,συμπερονοντας απο τον τροπο κ το στυλ γραφης του,,.
οποτε,
αυτο και μονο ειναι μια ενδειξη οτι δεν τοχεις κι εσυ πιασει σωστα το θεμα με τον παρης...δεν μπαινουν στον κουβα ολες οι υποθεσεις αυτες,,,σωστα?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αφου γνώρισες την ντιεβουσκα σου στην Οντεσσα ,πως λες ότι δεν εχει ωραιες
γυναικες ; Τι σημασία έχει από που κατάγονται ; Και οι ωραίες στην Αθήνα
είναι Αθηναίες ; Το ζήτημα είναι ότι οι ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ γυναικες στην Ελλάδα
βρίσκονται στην Αθήνα ,άσχετα που γεννηθήκαν .
Ετσι και στην Οντεσσα ,βρίσκονται οι ωραιοτερες γυναικες .
Δεν μας ενδιαφερει η καταγωγή τους .
Απλα πράγματα .
Αν θελει κανεις να δει πολλες ωραιες γυναικες ,πρεπει να
παει στην Οντεσσα το καλοκαιρι
.Αυτη είναι η πληροφορία
για τον τουρίστα που δεν είναι Ρωσοποντιος .
Το τι λέτε εσεις οι Ρωσοποντιοι ,να τα πειτε στους άλλους Ρωσοποντιους
που θελουν να τη βγαλουν πολυ φτηνα .Οι τουρίστες δεν έχουν τη νοοτροπία
του Ρωσοποντιου .Και μια φιλικη συμβουλη ,διαβάστε κανενα βιβλίο ,καμία
εφημερίδα κτλ διότι είναι φανερό ότι δεν είστε τοσο μορφωμενοι  ,περα από το ότι
δεν φερεστε με το καλυτερο τροπο  και δεν εχετε τοσο ψηλό  δεικτη ευφυϊας .
Οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζουν οι προσβολες.Για να κανει καποιος συγκριση θα πρεπει να εχει παει σε 5-6 αλλα μερη αλλιως δεν μπορεις να εχεις αποψη.Μοιαζεις με πρωταρη που εχει παει με την πρωτη του κοπελα και λεει οτι ειναι η καλυτερη στον κοσμο. Απο το γεγονος και μονο οτι πας καλοκαιρι φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα της καταστασεις εκει,ο ψαγμενος και αυτος που γνωριζει παει παντα ανοιξη και φθινοπωρο.Το να την βγαλεις φθηνα ειναι μαγκια γιατι εχω δει πολλους τουριστες να ξοδευουν περιουσιες και στο τελος να μενουν με το πουλι στο χερι.Kαι στο τελος δεν εχει καμια σημασια ποσες ομορφες γυναικες θα δεις αλλα ποσες θα πηδηξεις.Ομορφες γυναικες βλεπω και στην τηλεοραση.Εχω ανεβασει πολλες φωτογραφιες και εσυ το μονο που ανεβαζεις ειναι λογια και θεωριες.Ανεβασε λοιπον και καμια φωτογραφια για να μιλαμε με γεγονοτα γιατι οταν τα γεγονοτα μιλανε και οι θεοι σωπαινουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
@@@ντημας,οσο για  το θεμα,αν ειναι παλαβος η μαλ..ας οποιος παντρευεται γυναικα με παιδι,μην γενικευεις,
γιατι παιρνει η μπαλλα κ τον κο μακουλις,ενα απο τα αξιολογοτερα ατομα του φορουμ,συμπερονοντας απο τον τροπο κ το στυλ γραφης του,,.
οποτε,
αυτο και μονο ειναι μια ενδειξη οτι δεν τοχεις κι εσυ πιασει σωστα το θεμα με τον παρης...δεν μπαινουν στον κουβα ολες οι υποθεσεις αυτες,,,σωστα?
Ο Μακης ΔΕΝ ΜΑΓΑΛΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ ΠΑΙΔΙ!Η κορη της γυναικας του ειναι 20+ ετων!Δεν εχει καμια σχεση με αυτο.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ ντημας,παροτι ειμαι φαν σου γενικα,εδω εισαι λαθος
τοχεις τραβηξει πολυ ακομψα το θεμα με τον ανθρωπο,,,κοφτο τωρα,λες χοντρα πραγματα,,,αν δεν το καταλαβαινεις κ μονος σου...
φιλαρακο για να καταλαβεις πρεπει να εχεις μυαλο. και αυτος δεν εχει. αυτος αντι να προσπαθησει να μου την πει -τι να πειπου πηδαει φιλιππινεζες πουατνες στην ουκρανια- βριζει μια γυναικα που ειχε ατυχημα και πεθανε. Τοσο ξεφτιλας ειναι. μια ζωη τις ιδιες λεξεις λεει.μια καινουργια λεξη δεν λεει. Και απο πανω βριζει τα παιδια, απο οπου κι αν αυτα προερχονται. πως να του κατσει κανονικη γυναικα οταν ο ιδιος στο μυαλο ειναι σκατα?

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Βρε Μήτσο.... παράθεση στον εαυτό σου κάνεις? :rolleyes:
ολοι οι μεγαλοι ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙΣΑΡΑΣ κλπ ,μιλουσαν για τον εαυτο τους στο τριτο προσωπο
ο ντημας πηγε ενα βημα πιο μπροστα απο αυτους
συνδιαλεγεται με τον εαυτο του δημοσια  :rockon: :rockon: :rockon:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
σορρυ αλλα..ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ,ποιος παιρνει σοβαρα η οχι τον ντημα,κι αυτα που λεει για σενα?
ειναι λογος αυτος ν ανακατευεις σε ενα τετοιο σαιτ τα παιδια κ την εκλειπουσα?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...
Παρακολουθεις τα ποστ μου φιλε ή οχι? εγω μια χαρα μιλουσα,του εκανα μια παρατηρηση και αυτος αρχισε να λεει για μουλικα και για το οτι η γυναικα μου ειχε παιδι και με βρηκε εμενα κατι βλακειες και του ειπα να μην βριζει νεκρους γιατι ειναι νεκρη η γυναικα μου. Και αυτος συνεχισε παρολο που του το ειπα. Ποιος ειναι πουτανας γιος? για πες να δουμε? ενας σοβαρος ανθρωπος θα συνεχιζε να αναφερεται σε νεκρη γυναικα ή σε ενα παιδι 6 ετων? ειναι ή δεν ειναι ξεφτιλας?

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
φιλαρακο για να καταλαβεις πρεπει να εχεις μυαλο. και αυτος δεν εχει. αυτος αντι να προσπαθησει να μου την πει -τι να πειπου πηδαει φιλιππινεζες πουατνες στην ουκρανια- βριζει μια γυναικα που ειχε ατυχημα και πεθανε. Τοσο ξεφτιλας ειναι. μια ζωη τις ιδιες λεξεις λεει.μια καινουργια λεξη δεν λεει. Και απο πανω βριζει τα παιδια, απο οπου κι αν αυτα προερχονται. πως να του κατσει κανονικη γυναικα οταν ο ιδιος στο μυαλο ειναι σκατα?
ναι αλλα και εσυ επιμενεις,,αστο να παει στο καλο,για θεμα,,,ειναι σαιτ αυτο τωρα να μιλας για την γυναικα σου πουχει πεθανει ρε φιλε??
νομιζω λιγο εχεςι ξεφυγει κι εσυ.....
σε παρακολουθω,και αισθανομαι ασχημα,γιατι περα απο την πλακα που κανουμε εδω μεσα,ειναι ενα θεμα λυπηρο ,η δικη σου φαση,,,δεν κολλαει εδω,,,φταει ο ντημας,τουτογραψα κ πριν,,αλλα σταματα το κι εσυ,δεν ειανι το σαιτ καταλληλο ,αυτη ειναι η γνωμη μου..

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
ναι αλλα και εσυ επιμενεις,,αστο να παει στο καλο,για θεμα,,,ειναι σαιτ αυτο τωρα να μιλας για την γυναικα σου πουχει πεθανει ρε φιλε??
νομιζω λιγο εχεςι ξεφυγει κι εσυ.....
Σου λεω ξανα οτι σταματησα να γραφω και αυτος συνεχισε. Εσυ τι θα εκανες? θα αφηνες εναν πουτανας γιο να βριζει το παιδι σου,ενω εσυ δεν απαντας? Ο ανθρωπος εδω και τοσο καιρο που τον διαβαζω,επαναλαμβανει 3 λεξεις: μουλικα,ρωσσοποντιοι, αφραγκος και τεταρτη ασχημος. Ειδες ποτε εσυ σοβαρο ανθρωπο να ποσταρει μονο 4 λεξεις? Εγω σταματαω και εκεινος παλι αναφερεται σε μενα. τι θες να κανω? αν σου βριζανε εσενα το παιδι και την γυναικα σου τι θα εκανες, ενω εσυ δεν αναφερεσαι για καποιο διαστημα σε καποιον? το ιδιο δεν θα εκανες?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σου λεω ξανα οτι σταματησα να γραφω και αυτος συνεχισε. Εσυ τι θα εκανες? θα αφηνες εναν πουτανας γιο να βριζει το παιδι σου,ενω εσυ δεν απαντας? Ο ανθρωπος εδω και τοσο καιρο που τον διαβαζω,επαναλαμβανει 3 λεξεις: μουλικα,ρωσσοποντιοι, αφραγκος και τεταρτη ασχημος. Ειδες ποτε εσυ σοβαρο ανθρωπο να ποσταρει μονο 4 λεξεις? Εγω σταματαω και εκεινος παλι αναφερεται σε μενα. τι θες να κανω? αν σου βριζανε εσενα το παιδι και την γυναικα σου τι θα εκανες, ενω εσυ δεν αναφερεσαι για καποιο διαστημα σε καποιον? το ιδιο δεν θα εκανες?

η αληθεια ειναι οτι μας εσπασες τον πουτσο τελευταια. ο μητσος ειναι αναγκαια ζαλαδα πλεον δευτερο μητσο ομως δεν αντεχουμε και θα το φας το κεφαλι σου

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
νομιζω οτι το καταλαβε κι ο ντημας,κι ειναι καλο να σταματησουμε ολοι εδω,ασε να τσακονμαστε εμεις με τον λαδακη και τις μαλ,,ιες του
αυτο εχει φαση
το δικο σου το θεμα θα παρακαλεσω κι εγω τον ντημα να κλεισει εδω
νομιζω ολοι θα συμφωνουν..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ολοι οι μεγαλοι ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙΣΑΡΑΣ κλπ ,μιλουσαν για τον εαυτο τους στο τριτο προσωπο
ο ντημας πηγε ενα βημα πιο μπροστα απο αυτους
συνδιαλεγεται με τον εαυτο του δημοσια   :rockon: :rockon: :rockon:
Οχι απλως δεν προλαβα σε ενα μυνημα να ολοκληρωσω και συνεχισα ετσι.Το ιδιο εκανε πολλες φορες και ο μεγαλος δασκαλος Ιωσηφ

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ο Μακης ΔΕΝ ΜΑΓΑΛΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ ΠΑΙΔΙ!Η κορη της γυναικας του ειναι 20+ ετων!Δεν εχει καμια σχεση με αυτο.
Όντως έτσι έχουν τα πράγματα. Απλά όταν παντρεύτηκα την ίδια ημέρα έγινα (κατ'ευφημισμό) σύζυγος, πατέρας και παππούς ταυτόχρονα  :2funny:
Τρία σε ένα. Συμφέρει  :dancing:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Όντως έτσι έχουν τα πράγματα. Απλά όταν παντρεύτηκα την ίδια ημέρα έγινα (κατ'ευφημισμό) σύζυγος, πατέρας και παππούς ταυτόχρονα  :2funny:
Τρία σε ένα. Συμφέρει  :dancing:
ΡΙΣΠΕΚΤ κε μακουλης
εισαι ως συνηθως μια κλαση πιο πανω!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Οχι απλως δεν προλαβα σε ενα μυνημα να ολοκληρωσω και συνεχισα ετσι.Το ιδιο εκανε πολλες φορες και ο μεγαλος δασκαλος Ιωσηφ
μην μου το χαλας ρε ντημας
με τον ΝΑΠ0ΛΕΩΝ και τον ΚΑΙΣΑΡΑ ,σε εβαλα,και βιαστηκες να το χαλασεις.. :huh: :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom