Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
 :2funny:  :2funny:  :2funny: Εγω καλοκαιρι μονο Ελλαδα,προσκαλω και καμια φιλη μπορει και δυο απο Ρωσια η Ουκρανια και ειμαι μια χαρα.Ανοιξη σκεφτομαι να παω Μολδαβια εχω και εχει πολλους γνωστους και φιλους
Καλη ιδεα και αφου ξερεις και Ρωσσικα δεν θα χρειαστει να παρεις εμενα τηλεφωνο Αγια Πετρουπολη για να σου κανονισω πουτανες :2funny:Γιατι αν περιμενες απο το Μολδολαγνο να σου φερει να  :knockinb: αγαμητος θα εφευγες.Ο Τασος με το Ταξι θα σε γυριζει θα τρως στου Μολδολαγνου.Και εσυ θα κανεις διακοπες και αυτοι θα βγαλουνε κανα φραγκο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Καλη ιδεα και αφου ξερεις και Ρωσσικα δεν θα χρειαστει να παρεις εμενα τηλεφωνο Αγια Πετρουπολη για να σου κανονισω πουτανες :2funny:Γιατι αν περιμενες απο το Μολδολαγνο να σου φερει να  :knockinb: αγαμητος θα εφευγες.Ο Τασος με το Ταξι θα σε γυριζει θα τρως στου Μολδολαγνου.Και εσυ θα κανεις διακοπες και αυτοι θα βγαλουνε κανα φραγκο.
ΠΡΟΕΔΡΕ πριν φτασω εκει θα εχω κανονισει απο ιντερνετ ραντεβου με 2-3 αξιολογες κοπελες,και τωρα τα λεω με δυο απο εκει,οποτε ακυρες θα ειναι οι πουτανες

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καναδάς: Ο απατημένος σύζυγος και μία εξωφρενική απόφαση διατροφής

Το ανώτατο δικαστήριο του Κεμπέκ αποφάσισε ότι ένας άντρας που είχε χωρίσει με τη γυναίκα του από τον Απρίλιο του 2010, πρέπει τώρα να πληρώσει κανονικά τη διατροφή τριών παιδιών που όπως αποδείχτηκε μέσω των τεστ DNA δεν είναι ο βιολογικός τους πατέρας.

Όπως αναφέρει η «Τoronto Sun», ο ίδιος θεωρούσε μέχρι πρότινος ότι ήταν ο πατέρας τριών κοριτσιών, αλλά στην πορεία αποκαλύφτηκε ότι η πρώην σύζυγός του τον είχε απατήσει με τρεις διαφορετικούς άντρες. Ο άντρας μόλις έμαθε τα δυσάρεστα νέα δήλωσε συγκλονισμένος ενώ δεν μπορούσε να χωρέσει ο νους του το πόσο αφελής υπήρξε ο ίδιος.

να αυτο ειναι για σενα αφιερωμενο εξαιρετικα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νυκτερε,δωσε ενα γλιφυτζουρακι στο μπουλη του σαιτ για να χαρει λιγουλακι,μιας και η μαμα του ειναι μακρυα για να του χαιδεψει τα μαλλακια και να του πει 'μπραωο γιε μου, ετσι να πι νεις το γαλατακι σου να γινεις μεγαλος. Δωσε του ρε συ λιγη σημασια,μην το αποπαιρνεις το παιδι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Τι μαλακας εισαι ωρες ωρες ρε Δημητρακη  4 χρονια τα ιδια πραγματα λες . αλλαξε λιγο ρεπερτοριο.
Εμένα γιατι δεν μου εφαγε χρηματα ο Μολντολαγνος οσες φορες πηγα;;;
εκτος κι ααν ειμαι τοσο βλακας και δεν το καταλαβα τοτε repsect  πρεπει
να  ειναι μεγαλο γατόνι.

Σου ειπα πολλες φορες μην υοθετης την καθε μαλακια που σου λενε αν δεν εχεις προσωπικη εμπειρεία  αποψη.

πχ. Πιτσης = αρρωστος νυμφομανης που θελει καθε 1 ωρα να γαμαει εεε δεν ειχε εμφανη μπουρδελα δεν το βοηθησε  κανενας να τα βρη πηρε εσενα για τα ρωσσικα  σιγα το θεμα το λες και το ξαναλες 1000 φορες αστο να παει δεν ειναι ετσι τα πραγματα....  εκει ειμουν και ξερω τι εγινε.
(ειχε ξεμείνη απο χρηματα που πληρωνε  και είθελε κατι φτηνοτερο αυτο εψαχνε_)

Ιωσηφ Μπλάσκος =  Τον εχεις δει ποτε ;; στο σκυπε που μιλάτε σου ανοιξε ποτε την  κάμερα;;; ξερεις πως ειναι εμφανησιακά ασχετα αν ξερει απο Ουκρανια  και συμφωνείτε σε καποια θεματα (στηριζεις καποιον που δεν τον εχεις δει και ουτε προκειτε να δεις υπ'οψιν δεν ξερεις ουτε το ονομα του καθ'οτι ειναι μουφα το Ιωσηφ δεν ισχυει ).

Τελος παντων σταματα να μιλας αν δεν εχεις προσωπικη αποψη διοτι και εμενα μου ειπαν για σενα πολλα οι "" φιλοι "" σου που σε επισκεφτηκαν αλλα δεν τα λεω και μαλιστα προσβλητικα για  σενα απο την στιγμη που δεν εχω προσωπικη αποψη.

ειλικρινα  οταν πας και αν  πας Τιρασπολ θα πας σιγουρα και Κισιναου θα τα δεις ολα μονος σου οποτε θα εχεις να λες αλλα δικες σου αποψεις και γνωμες οχι αλονων.

αυτα χωρις  αντιπαραθεσεις και χωρις εξυπνάδες  αν θες τα αποδεχεσαι αν θες οχι.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τι μαλακας εισαι ωρες ωρες ρε Δημητρακη  4 χρονια τα ιδια πραγματα λες . αλλαξε λιγο ρεπερτοριο.
εκτος κι ααν ειμαι τοσο βλακας και δεν το καταλαβα τοτε repsect  πρεπει
να  ειναι μεγαλο γατόνι.

Σου ειπα πολλες φορες μην υουθετης την καθε μαλακια που σου λενε αν δεν εχεις προσωπικη εμπειρεία  αποψη.

πχ. Πιτσης = αρρωστος νυμφωμανης που θελει καθε 1 ωρα να γαμαει εεε δεν ειχε εμφανη μπουρδελα δεν το βοηθησε  κανενας να τα βρη πηρε εσενα για τα ρωσσικα  σιγα το θεμα το λες και το ξαναλες 1000 φορες αστο να παει δεν ειναι ετσι τα πραγματα....  εκει ειμουν και ξερω τι εγινε.
(ειχε ξεμείνη απο χρηματα που πληρωνε  και είθελε κατι φτηνοτερο αυτο εψαχνε_)

Ιωσηφ Μλάσκος =  Τον εχεις δει ποτε ;; στο σκυπε που μιλά;τε σου ανοιξε ποτε την  κάμερα;;; ξερεις πως ειναι εμφανησιακά ασχετα αν ξερει απο Ουκρανια  και συμφωνείτε σε καποια θεματα (στηριζεις καποιον που δεν τον εχεις δει και ουτε προκειτε να δεις υπ'οψιν δεν ξερεις ουτε το ονομα του καθ'οτι ειναι μουφα το Ιωσηφ δεν ισχυει ).

Τελος παντων σταματα να μιλας αν δεν εχεις προσωπικη αποψη διοτι και εμενα μου ειπαν για σενα πολλα οι "" φιλοι "" σου που σε επισκεφτηκαν αλλα δεν τα λεω και μαλιστα προσβλητικα για  σενα απο την στιγμη που δεν εχω προσωπικη αποψη.

ειλικρινα  οταν πας και αν  πας Τιρασπολ θα πας σιγουρα και Κισιναου θα τα δεις ολα μονος σου οποτε θα εχεις να λες αλλα δικες σου αποψεις και γνωμες οχι αλονων.

αυτα χωρις  αντιπαραθεσεις και χωρις εξυπνάδες  αν θες τα αποδεχεσαι αν θες οχι.

4 χρονια οι ιδιες βλακειες οι ιδιες λεξεις,τα ιδια κρυα αστεια. Προβλεψιμος χωρις θεληση να ανανεωσει το ρεπερτοριο του και να μην το παιζει ξερολας. Πως μπορει να μην το καταλαβαινει οτι γινεται ρεζιλι και ξεφτιλιζεται?  Να τωρα πχ θα απαντησει πισω για ασχημους,μουλικα, νεκρη συζυγο και αφραγκους. Περιμενε να δεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Τι μαλακας εισαι ωρες ωρες ρε Δημητρακη  4 χρονια τα ιδια πραγματα λες . αλλαξε λιγο ρεπερτοριο.
εκτος κι ααν ειμαι τοσο βλακας και δεν το καταλαβα τοτε repsect  πρεπει
να  ειναι μεγαλο γατόνι.

Σου ειπα πολλες φορες μην υοθετης την καθε μαλακια που σου λενε αν δεν εχεις προσωπικη εμπειρεία  αποψη.

πχ. Πιτσης = αρρωστος νυμφομανης που θελει καθε 1 ωρα να γαμαει εεε δεν ειχε εμφανη μπουρδελα δεν το βοηθησε  κανενας να τα βρη πηρε εσενα για τα ρωσσικα  σιγα το θεμα το λες και το ξαναλες 1000 φορες αστο να παει δεν ειναι ετσι τα πραγματα....  εκει ειμουν και ξερω τι εγινε.
(ειχε ξεμείνη απο χρηματα που πληρωνε  και είθελε κατι φτηνοτερο αυτο εψαχνε_)

Ιωσηφ Μπλάσκος =  Τον εχεις δει ποτε ;; στο σκυπε που μιλάτε σου ανοιξε ποτε την  κάμερα;;; ξερεις πως ειναι εμφανησιακά ασχετα αν ξερει απο Ουκρανια  και συμφωνείτε σε καποια θεματα (στηριζεις καποιον που δεν τον εχεις δει και ουτε προκειτε να δεις υπ'οψιν δεν ξερεις ουτε το ονομα του καθ'οτι ειναι μουφα το Ιωσηφ δεν ισχυει ).

Τελος παντων σταματα να μιλας αν δεν εχεις προσωπικη αποψη διοτι και εμενα μου ειπαν για σενα πολλα οι "" φιλοι "" σου που σε επισκεφτηκαν αλλα δεν τα λεω και μαλιστα προσβλητικα για  σενα απο την στιγμη που δεν εχω προσωπικη αποψη.

ειλικρινα  οταν πας και αν  πας Τιρασπολ θα πας σιγουρα και Κισιναου θα τα δεις ολα μονος σου οποτε θα εχεις να λες αλλα δικες σου αποψεις και γνωμες οχι αλονων.

αυτα χωρις  αντιπαραθεσεις και χωρις εξυπνάδες  αν θες τα αποδεχεσαι αν θες οχι.
+10000000000000

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΠΡΟΕΔΡΕ πριν φτασω εκει θα εχω κανονισει απο ιντερνετ ραντεβου με 2-3 αξιολογες κοπελες,και τωρα τα λεω με δυο απο εκει,οποτε ακυρες θα ειναι οι πουτανες

Ασε και για μας καμια ρε φίλε  ολες τις εχεις πάρει;;;;;;
Θα ακυρωσω την επισκεψη μου οταν θα εισαι εκει γιατι θα μεινω με το πουλι στο  χερι
:jerking: :jerking: :jerking: ........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Και εγω εχω σχεσεις και ζω στη Ρωσσια 20 χρονια!ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ!ΟΥΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΞΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!(ελπιζω να καταλαβες οτι αυτο δεν το λεω για 'σενα αλλα για καποιους αλλους)Δεν ξερω τι να κανω μ'εσας! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!! ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ... :2funny:
....ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΡΩΣΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ....ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ... :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!! ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ... :2funny:
....ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΡΩΣΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ....ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ... :grin:
ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΟΠΗΚΑΝ :2funny:
Τι μαλακας εισαι ωρες ωρες ρε Δημητρακη  4 χρονια τα ιδια πραγματα λες . αλλαξε λιγο ρεπερτοριο.
εκτος κι ααν ειμαι τοσο βλακας και δεν το καταλαβα τοτε repsect  πρεπει
να  ειναι μεγαλο γατόνι.

Σου ειπα πολλες φορες μην υοθετης την καθε μαλακια που σου λενε αν δεν εχεις προσωπικη εμπειρεία  αποψη.

πχ. Πιτσης = αρρωστος νυμφομανης που θελει καθε 1 ωρα να γαμαει εεε δεν ειχε εμφανη μπουρδελα δεν το βοηθησε  κανενας να τα βρη πηρε εσενα για τα ρωσσικα  σιγα το θεμα το λες και το ξαναλες 1000 φορες αστο να παει δεν ειναι ετσι τα πραγματα....  εκει ειμουν και ξερω τι εγινε.
(ειχε ξεμείνη απο χρηματα που πληρωνε  και είθελε κατι φτηνοτερο αυτο εψαχνε_)

Ιωσηφ Μπλάσκος =  Τον εχεις δει ποτε ;; στο σκυπε που μιλάτε σου ανοιξε ποτε την  κάμερα;;; ξερεις πως ειναι εμφανησιακά ασχετα αν ξερει απο Ουκρανια  και συμφωνείτε σε καποια θεματα (στηριζεις καποιον που δεν τον εχεις δει και ουτε προκειτε να δεις υπ'οψιν δεν ξερεις ουτε το ονομα του καθ'οτι ειναι μουφα το Ιωσηφ δεν ισχυει ).

Τελος παντων σταματα να μιλας αν δεν εχεις προσωπικη αποψη διοτι και εμενα μου ειπαν για σενα πολλα οι "" φιλοι "" σου που σε επισκεφτηκαν αλλα δεν τα λεω και μαλιστα προσβλητικα για  σενα απο την στιγμη που δεν εχω προσωπικη αποψη.

ειλικρινα  οταν πας και αν  πας Τιρασπολ θα πας σιγουρα και Κισιναου θα τα δεις ολα μονος σου οποτε θα εχεις να λες αλλα δικες σου αποψεις και γνωμες οχι αλονων.

αυτα χωρις  αντιπαραθεσεις και χωρις εξυπνάδες  αν θες τα αποδεχεσαι αν θες οχι.
Αν του εκοβε θα σου ειχε φαει σιγουρα :2funny:Οσο για τον Πιτσι καλα κανει και θελει να  :knockinb:καθε μια ωρα.Κ'εγω ετσι ειμαι!Ημαστε οι τελευταιοι των Μο'ι'κανων.Καποτε ημασταν πολλοι τετοιοι που θελαμε να  :knockinb:.Τωρα εχει καταντισει η Ελλαδα ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ!Και ας εχουνε ενα δεκαρικο! ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΥΜΦΟΜΑΝΗΣ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ  :knockinb: Ποτε προλαβαινουνε και γαμανε δεν ξερω? :think: Ο Πιτσι πηγε εκει για να  :knockinb: δεν πηγε για να φαει Παστιτσιο στου Μολδολαγνου.Εγω αν παω σιγα μην πηγαινω στα Ελληνικα εστιατορια να βλεπω τους εκει Ελληνες Πιρφορους :jerking: να παιζουνε ταβλι και να λενε οτι  :knockinb:Τετοιους ειναι γεματη και η Ελλαδα!

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
ρε συ πλακα ειναι,,δεν ειναι ο δημαρχος,,ενας εκει παστορας ειναι,αλλα οντως στο λουτσκ
για τον λαδακη τοβαλα κ τις μαλ,,ιες πουγραφε,οτι καναν λεει πολλες  αεροπορικες γραμμες οι εταιρειες για οδησο,με βασικη αιτια, γιατι εχει μουναρες εκει το μερος καλυτερες απ ολη την ουκρανια... :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι λένε οι Ιταλοι ,οι Γερμανοι και οι Γαλλοι τουρίστες που πάνε .
Για τις ΩΡΑΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ πανε ! Δεν πανε για τη μαυρη θαλασσα και τις ακτές που
δεν λένε τίποτα ,ουτε για την ανύπαρκτη εξυπηρετηση ,ουτε για το αδιαφορο τοπίο
ούτε για το φαγητό που είναι μέτριο .

Αν δεν το έχεις καταλάβει dimizerva ,το μυαλό σου δουλεύει σαν
ξεφούσκωτη ρεζέρβα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι απίθανο να λες οτι δεν ισχύει ,κατι που ειναι γνωστο σε ΟΛΗ
ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .Οι Ευρωπαιοι πάνε στην Οντεσσα ΜΟΝΟ για ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ !
Το αρνείσαι ; Πρόβλημα σου ! Εχεις μυαλό ΓΑΠ !  :2funny: :2funny:

Και βέβαια ο τουρίστας δεν ενδιαφέρεται αν η γυναίκα που θα δει στην Οντέσσα
είναι γεννημα-θρεμμα απο εκει .Ο τουρίστας θελει να δει ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ γυναικες.Αυτό θα το δει στην Αρκάντια ,στην Οντεσσα .
Και επειδή ΑΥΤΟ θα δει στην Οντεσσα ,γι'αυτό έχει τόσες πτήσεις .Αν δεν το καταλαβαίνεις
είσαι εκτός τοπου και χρόνου .Και μόνο σου παραδέχτηκες ότι η Οντέσσα είναι
σαν την ΜΥΚΟΝΟ ,δηλαδή έχει νυκτερινή ζωή καταπληκτική και πληθος
από πολυ ωραιες κοπελες .Το αν είναι ντοπιες ,δεν μας ενδιαφερει.Ωστόσο σε
ενημερώνω ότι στα καλλιστεία με ντοπιες που έγιναν ,οι γυναικες ήταν ΘΕΪΚΕΣ !
Ο λόγος είναι οτι στην Οντεσσα υπάρχει ΕΠΙΜΙΞΙΑ και γι'αυτό έχουν
προκύψει κοπέλες με ΣΠΑΝΙΑ ομορφιά .
Εχω πάει 11 φορες στην Οντέσσα και 3 φορές στο Κίεβο .Πρωτη φορά στην Οντεσσα
πήγα το 2002 .Εχω παέι και Μοσχα ,Σοτσι ,Κισινιώφ ,Ταλινν και Αγία Πετρούπολη.
Οτι γράφω είναι απο δική μου εμπειρία .Δεν έχει σημασία αν έβγαλα γκόμενα πολύ
ωραία ή μέτρια ,δεν μιλάμε για το τι γκόμενες έβγαλα ,αλλά για το τι γυναίκες
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΝΤΕΣΣΑ ,εστω το καλοκαίρι ,αν θες .
Το Φθινόπωρο και την Ανοιξη είναι ΚΛΕΙΣΤΗ η Αρκάντια ,η περιοχή με
τα κλαμπ και έτσι δεν εχει νοημα να παει κανεις .

ΠΡΑΚΤΙΚΑ λοιπον για τον τουρίστα ,αν θέλει να παει σε ενα μέρος
με πολυ κέφι στη νυκτερινή ζωή ,και ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ κοπέλες
το μερος αυτό είναι η Οντεσσα ,που όμως δεν προσφέρεται για τζαμπατζήδες
Ρωσοποντιους ,όπως δεν προσφέρεται και η Μυκονος .
Δεν προσπαθώ να σε πείσω Κύπριε ή οτι άλλο είσαι .Το αν αρνείσαι ότι
είναι γνωστό σε όλες τις χωρες της Ευρώπης ,είναι πρόβλημα σου ,όπως
πρόβλημα σου είναι η έλλειψη γενικής μόρφωσης .
Εδώ αυτά επισημαίνονται για τους συναγωνιστές που θέλουν να πανε
για ΤΟΥΡΙΣΜΟ και δεν είναι αφραγκοι Ρωσοπόντιοι.
Διοτι φραγκατους Ρωσοπόντιους γνώρισα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ .

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
.Εγω αν παω σιγα μην πηγαινω στα Ελληνικα εστιατορια να βλεπω τους εκει Ελληνες Πιρφορους :jerking: να παιζουνε ταβλι και να λενε οτι  :knockinb:Τετοιους ειναι γεματη και η Ελλαδα!

aaaaaaaaaaa   δεν εχεις δικιο εχει μεγαλο θέμα ειναι εμπειρια μεγαλη για σενα  στου Μολντο το μαγαζι αν πας θα πεθανεις να γελας  με τους  σεξοτουριστες .
παντος αν ανεβεις θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ  αρκει να πας  
θα ερθω και θα ειμαι σε αλλο τραπεζι μη σου χαλασω το ιματζ λογο εμφανησης και  ηλικιας ,,,,

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ο μονος που αποδεδειγμενα γαμαει ειναι ο νυκτεριδας και τον παραδεχομαι.ο δημητρακης μουφα εντελως ειναι,το μονο που εχει δειξει ειναι να φιλαει μια γκομενα μεσα στο αμαξι του και να εχει η καημενη μια φατσα αηδιασμενη λες και την φιλαει χυμπατζης.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ο μονος που αποδεδειγμενα γαμαει ειναι ο νυκτεριδας και τον παραδεχομαι.ο δημητρακης μουφα εντελως ειναι,το μονο που εχει δειξει ειναι να φιλαει μια γκομενα μεσα στο αμαξι του και να εχει η καημενη μια φατσα αηδιασμενη λες και την φιλαει χυμπατζης.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μπα σε καλο σου ....

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886

Γι' αυτο του στελνεις πμ με γυναικεία νικ
και του ζητάς ραντεβού ;  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
aaaaaaaaaaa   δεν εχεις δικιο εχει μεγαλο θέμα ειναι εμπειρια μεγαλη για σενα  στου Μολντο το μαγαζι αν πας θα πεθανεις να γελας  με τους  σεξοτουριστες .
παντος αν ανεβεις θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ  αρκει να πας  
θα ερθω και θα ειμαι σε αλλο τραπεζι μη σου χαλασω το ιματζ λογο εμφανησης και  ηλικιας ,,,,
θα κιλιεμαι απο τα  :2funny:αν παω να δω τα γεροντια.Κατι 50αρηδες αλλος με σαπια δοντια αλλος με κατι κοιλιες αλλος κακασχημος :2funny:Απο κατι τελευταια χωρια της Ελλαδας!Αφραγκοι ολοι!Θα καθονται και θα παιζουνε ταβλι :jerking:θα καπνιζουν σα φουγαρα και θα λενε ιστοριες για αγριους :2funny:Πολλοι απ'αυτους γραφουνε εδω περα οτι  :knockinb: συνεχεια :2funny:Για να δω τετοια κακομοιρια δεν χρειαζεται να παω Μολδαβια εχει και στην Ελλαδα τετοιους.Καλητερα να παρω τα παιδια απο το σα'ι'τ να παμε Μεταξουργειο να  :knockinb: να φαμε και τα σουβλακια μας.μετα να ξαναπαμε να  :knockinb:Ενας φιλος μου απο Θεσσαλονικη θα ερθει Αθηνα να τον παω Μπουρδελακια με 10 Ευρω.Ο Βαρδαρης εσας εχει 25  :rockon:!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Πάντως είναι φοβερό. Το στείλανε το βλαμμένο στη Ρωσσία να τον γλυτώσουνε. Χάρηκε και αυτός σου λέει θα πάω να γαμάω πουτάνες που είναι και φτηνές και με το που σκάει
ο ανάπηρος φύγανε όλες οι πουτάνες και η΄ρθανε Αθήνα. Έχει γίνει η Αθήνα διεθνές κέντρο μπουρδελιάρηδων και αυτός ο μαλάκας τρώει το κρύο τσάμπα.
Μιλάμε για looser ολκής όχι αστεία.
Άσε που ένας κοινός μας φίλος, που δεν το ξέρει ο μαλάκας ότι τον ξέρω και εγώ, μου είπε ότι κάνει πρόταση γάμου σε όλα τα μπουρδέλα και άμα βρει καμία που έχει και παιδί εκεί πέφτει με τα μούτρα γιατί νομίζει ότι έχει παραπάνω πιθανότητες  :2funny: :2funny: και ακόμη και εκεί τρώει άκυρο γιατί είναι σαν πίθηκος που έχει μεταμοσχεύσει τον κώλο στο κεφάλι.
Επειδή τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και τον δουλεύουνε έχει φτιάξει και 4-5 κλώνους να κάνουν ότι και καλά έχει δίκιο. Μιλάμε το άτομο είναι για κλάματα  :2on1:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως είναι φοβερό. Το στείλανε το βλαμμένο στη Ρωσσία να τον γλυτώσουνε. Χάρηκε και αυτός σου λέει θα πάω να γαμάω πουτάνες που είναι και φτηνές και με το που σκάει
ο ανάπηρος φύγανε όλες οι πουτάνες και η΄ρθανε Αθήνα. Έχει γίνει η Αθήνα διεθνές κέντρο μπουρδελιάρηδων και αυτός ο μαλάκας τρώει το κρύο τσάμπα.
Άσε που ένας κοινός μας φίλος, που δεν το ξέρει ο μαλάκας ότι τον ξέρω και εγώ, μου είπε ότι κάνει πρόταση γάμου σε όλα τα μπουρδέλα και άμα βρει καμία που έχει και παιδί εκεί πέφτει με τα μούτρα γιατί νομίζει ότι έχει παραπάνω πιθανότητες  :2funny: :2funny: και ακόμη και εκεί τρώει άκυρο γιατί είναι σαν πίθηκος που έχει μεταμοσχεύσει τον κώλο στο κεφάλι.
Επειδή τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και τον δουλεύουνε έχει φτιάξει και 4-5 κλώνους να κάνουν ότι και καλά έχει δίκιο. Μιλάμε το άτομο είναι για κλάματα  :2on1:

Eνταξη ότι μεγαλώνει τα παιδιά τις πουτάνας τις φιλιππινέζας που σίγουρα δεν είναι δικά του αλλα κανενός κινέζου νταβατζή και ότι μένει σε ένα κοτέτσι δεν σήμανε ότι είναι ένας μαλάκας και άφραγκος μπορεί να έχει αλλα προσόντα ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Άσε που ένας κοινός μας φίλος, που δεν το ξέρει ο μαλάκας ότι τον ξέρω και εγώ, μου είπε ότι κάνει πρόταση γάμου σε όλα τα μπουρδέλα και άμα βρει καμία που έχει και παιδί εκεί πέφτει με τα μούτρα γιατί νομίζει ότι έχει παραπάνω πιθανότητες  :2funny: :2funny: και ακόμη και εκεί τρώει άκυρο γιατί είναι σαν πίθηκος που έχει μεταμοσχεύσει τον κώλο στο κεφάλι.
Επειδή τον έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και τον δουλεύουνε έχει φτιάξει και 4-5 κλώνους να κάνουν ότι και καλά έχει δίκιο. Μιλάμε το άτομο είναι για κλάματα  :2on1:
Ο φιλος σου σου ειπε ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ  :knockinb:ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΗ?Τοσο βλακας εισαι :2funny:αληθεια και ποιος ειναι ο κοινος γνωστος μας και δεν τον ξερω εγω :think:?
Eνταξη ότι μεγαλώνει τα παιδιά τις πουτάνας τις φιλιππινέζας που σίγουρα δεν είναι δικά του αλλα κανενός κινέζου νταβατζή και ότι μένει σε ένα κοτέτσι δεν σήμανε ότι είναι ένας μαλάκας και άφραγκος μπορεί να έχει αλλα προσόντα ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Κ'εσυ γνωστο κοιμο μας φιλο εχεις? :2funny:Μ'αρεσει που λες οτι εισαι στην υψηλη κοινωνια και ποιανου ειναι το σκαφος που με ειχανε καλεσει στην Αρματα :2funny: Μαλλον στον υπνο σου βλεπεις την υψηλη κοινωνια :2funny:

Επισκέπτης
Ο μονος που αποδεδειγμενα γαμαει ειναι ο νυκτεριδας και τον παραδεχομαι.
Μετα απο αυτη την δηλωση βομβα του Μαστερ21 αρνουμε πλεον ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ να ανεβασω αλλες φωτο με γκομενες που τις τον ακουμπισα λιγο :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom