Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:

Γελάσαμε ,αλλά ,φιλαράκο θα σου δώσω μια συμβουλή .
Μην το παρατραβάς με τον Δημητράκη ,διότι δεν ξέρεις τι σε περιμένει...
Κατ' αρχην ο Δημητράκης είναι 38 ετών και οχι 50 ,και έχει παιδιά
και μάλιστα απο πλουσια γυναίκα ...
Αλλά το κυριώτερο είναι ότι αν συνεχίζεις να τη λες στο Δημητράκη
και τον εκνευρίσεις πραγματικά ,δεν ξέρεις τι μπορεις να πάθεις...
Μην τα βαζεις με καποιους που δεν ξερεις...
o nthmas με ολα του τα μειον ειναι καλτ
εσυ αν γραφεις σοβαρα,αυτα πιο πανω,απλα  εισαι στοκος,,

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
να συμπαθω ιδιεταιρα τους δεξιους που κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ συντηριτικοι ανθρωποι δεν μπορω να ξεχασω τα λογια του Γ.Παπαδοπουλου οτι ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΟ ΓΥΨΟ!Μηπως ειχε δικιο? :think:
ρε ντημας,απριλιανος εισαι ρε συ?κρυπτοχουντικος? :humpleg:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε στην Οντεσσα βρισκεται η μεγαλυτερη αναλογια ωραίων γυναικών !

Θα δεις σπάνιες ομορφιές !
:jerking: :jerking: :jerking:
καλοκαιρι ειναι βλαξ τουριστριες,,οντεσα γενικα εχει μετριες γυναικες,και βασικα κοντες,σε σχεση με αλλες περιοχες,πχ ντιπρε ντανιετσκ κλπ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Καλα ακομα δεν καταλαβες οτι ο Ιεραποστολος ειναι Κλωνος του Shinohara και ο Παρης ειναι ο Χριστος Λαζαρου :2funny:!Γιατι νομιζεις τσαντιστηκε? :2funny:αν ηταν δικο του το παιδι? :think:ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΗΣ Η ΟΥΚΡΑΝΗ και το μεγαλωνει αυτος! :2funny:Σα  :jerking: που ειναι.Αν πας μ'αυτους Οντεσα δεν θα  :knockinb: μονο  ματακι θα παρεις!Οποτε καλητερα πηγαινε Φυλης :2funny:Δεν θυμασαι τι εγινε οταν ολοι οι Πιρφοροι πηγαν Μολδαβια? :2funny:που διναν 100 Ευρω για να  :knockinb:μια ωρα και τον ανθρωπο Πιρφορο δεν τον θελα ουτε οι Πουτανες :2funny:.
 :rockon: ΠΡΟΕΔΡΕ  :rockon: λεω να παω και εγω μαζι τους οποτε το  :knockinb: ειναι σιγουρο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
:jerking: :jerking: :jerking:
καλοκαιρι ειναι βλαξ τουριστριες,,οντεσα γενικα εχει μετριες γυναικες,και βασικα κοντες,σε σχεση με αλλες περιοχες,πχ ντιπρε ντανιετσκ κλπ
και εγω αυτην την γνωμη εχω

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Εχω κορη πιο μικρη και δεν παω με 18αρες απο 25 και πανω
σε επιασα,απο τα συμφραζομενα...παντως 18 ειναι πολυ μικρα,καλα ειναι απο 20-23 κ μετα στα 30-33 ηλικιες
οι ενδιαμεσες,ειναι σπασαρχιδες
κ μετα απο 32,αντε 34 δεν ειναι τις προτημησεως μου ακομα
τις αφηνω για μετα τα πενηντα..

@@νυκτερε ηρθαν τα νεα,αυριο θαχεις ενημερωση

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Καλα ακομα δεν καταλαβες οτι ο Ιεραποστολος ειναι Κλωνος του Shinohara και ο Παρης ειναι ο Χριστος Λαζαρου :2funny:!Γιατι νομιζεις τσαντιστηκε? :2funny:αν ηταν δικο του το παιδι? :think:ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΗΣ Η ΟΥΚΡΑΝΗ και το μεγαλωνει αυτος! :2funny:Σα  :jerking: που ειναι.Αν πας μ'αυτους Οντεσα δεν θα  :knockinb: μονο  ματακι θα παρεις!Οποτε καλητερα πηγαινε Φυλης :2funny:Δεν θυμασαι τι εγινε οταν ολοι οι Πιρφοροι πηγαν Μολδαβια? :2funny:που διναν 100 Ευρω για να  :knockinb:μια ωρα και τον ανθρωπο Πιρφορο δεν τον θελα ουτε οι Πουτανες :2funny:.
Δεν ξερω ποιος ποιανου κλωνος ειναι ουτε και των Λαζαρου ξερω αλλα να μεγαλωνει ομως ενα ξενο παιδι ειναι υπευθυνη πραξη απο εναν υπευθυνο ανθρωπο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε ντημας,απριλιανος εισαι ρε συ?κρυπτοχουντικος? :humpleg:
Οχι εχω πει χιλιαδες φορες οτι δεν γουσταρω τους δεξιους,αυτο δε σημαινει βεβαια οτι γουσταρω τους αριστερους.Αλλα οταν καποιος λεει κατι σωστο δεν μπορω να μην το δεχτω.Και εδω ο Ππαπαδοπουλος εχει δικιο.Οταν πηγαινει καποιος και παιρνει απο το Ανατολικο μπλοκ μια γυναικα με παιδι :headbang: (ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ αν ειναι 18 και πανω κανουν τη ζωη τους και δεν ενοχλουνε) και ανατρεφει τα Μουλικα της σαν παιδια του ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!Το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι ανωριμος.Και οπως ειπε ο Ππαδοπουλος ειναι ασθενης στο γυψο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχεις και 18αρα κορη?????
Τωρα εχω 17 ετων σε μερικους ομως μηνες θα εχω κορη 18 ετων :)Πλακα πλακα μετα απο κανα χρονο μπορει να ειμαι και παπους :2funny:
Δεν ξερω ποιος ποιανου κλωνος ειναι ουτε και των Λαζαρου ξερω αλλα να μεγαλωνει ομως ενα ξενο παιδι ειναι υπευθυνη πραξη απο εναν υπευθυνο ανθρωπο
Το να παιρνεις μια γυναικα με παιδια και να μεγαλωνεις τα Μουλικα της ειδεικα ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΉΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ (το εχουνε κανει πολλοι μαλακες Ελληνες αυτο.Εχουν παρατισει τα δικα τους παιδια και μεγαλωνουν ξενα Μπασταρδα!) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ.Και αυτοι οι ανθρωποι ειναι το λιγοτερο ΑΝΩΡΙΜΟΙ!Γ'αυτο και η Ελλαδα παει κατα διαολου γιατι ειναι γεματη τετοια ζωα!Σαν αυτο το φουκαρα που μας εχει ζαλισει με τη γυναικα του που πεθανε!Αντι να παει σε κανενα ψυχολογο ερχετ'εδω να μας τα πριξει :2funny:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Οχι εχω πει χιλιαδες φορες οτι δεν γουσταρω τους δεξιους,αυτο δε σημαινει βεβαια οτι γουσταρω τους αριστερους.Αλλα οταν καποιος λεει κατι σωστο δεν μπορω να μην το δεχτω.Και εδω ο Ππαπαδοπουλος εχει δικιο.Οταν πηγαινει καποιος και παιρνει απο το Ανατολικο μπλοκ μια γυναικα με παιδι :headbang: (ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ αν ειναι 18 και πανω κανουν τη ζωη τους και δεν ενοχλουνε) και ανατρεφει τα Μουλικα της σαν παιδια του ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!Το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι ανωριμος.Και οπως ειπε ο Ππαδοπουλος ειναι ασθενης στο γυψο!
εχει βαση αυτο που λες,οταν ειναι καθαρα ωφελημιστικη η σχεση,οπως καπιος ειπε,αν πχ μια 20αρα με ΠΑΙΔΙ ειναι μ εναν 40νταρη κ δη χαλια
καποιες φορες ομως,καποια εκανε την μαλ,,ια κι εμεινε εγγυος μικρη,αλλα αξιζει τον κοπο
δεν χαθηκε κι ο κοσμος αν καποιος,ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΜΕΓΑΛΗ,την παρει κ την βοηθησει να μεγαλωσει το παιδι της
αν ομως ειναι με λιγα χρηματα,καλο ειναι ν αποφευγετε,υπαρχουν κι ελληνιδες φτωχες κι αξιολογες για οπιον θελει να κανει το καλο
βεββια δεν ειναι τοσο καβλιαρες συνηθως σαν τις ουκρανορωσσιδες  ;) ;) ;)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Τωρα εχω 17 ετων σε μερικους ομως μηνες θα εχω κορη 18 ετων :)Πλακα πλακα μετα απο κανα χρονο μπορει να ειμαι και παπους :2funny:Το να παιρνεις μια γυναικα με παιδια και να μεγαλωνεις τα Μουλικα της ειδεικα ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΉΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ (το εχουνε κανει πολλοι μαλακες Ελληνες αυτο.Εχουν παρατισει τα δικα τους παιδια και μεγαλωνουν ξενα Μπασταρδα!) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ.Και αυτοι οι ανθρωποι ειναι το λιγοτερο ΑΝΩΡΙΜΟΙ!Γ'αυτο και η Ελλαδα παει κατα διαολου γιατι ειναι γεματη τετοια ζωα!:
ΕΔΩ ΕΧΕΙς 100% ΔΙΚΙΟ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Και εγω εχω εναν γιο στην Ρωσια που τον μεγαλωνει καποιος αλλος,και νιωθω για αυτον ευγνωμοσυνη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχει βαση αυτο που λες,οταν ειναι καθαρα ωφελημιστικη η σχεση,οπως καπιος ειπε,αν πχ μια 20αρα με απδι ειναι μ εναν 40νταρη κ δη χαλια
καποιες φορες ομως,καποια εκανε την μαλ,,ια κι εμεινε εγγυος μικρη,αλλα αξιζει τον κοπο
δεν χαθηκε κι ο κοσμος αν καποιος,ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΜΕΓΑΛΗ,την παρει κ την βοηθησει να μεγαλωσει το παιδι της
αν ομως ειναι με λιγα χρηματα,καλο ειναι ν αποφευγετε,υπαρχουν κι ελληνιδες φτωχες κι αξιολογες για οπιον θελει να κανει το καλο
βεββια δεν ειναι τοσο καβλιαρες συνηθως σαν τις ουκρανορωσσιδες  ;) ;) ;)
Οι Ρωσσοι μια γυναικα ΑΝΩ ΤΩΝ 23-25 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝΕ ΠΟΤΈ!ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙ!Ακομα και γυναικα χωρις διαμερισμα απο αλλη πολη ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝΕ! ποσο μαλλον με παιδι! μια 25χρονη θα βρει ενα 40αρη να παντρευτει! ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΛΕΠΡΗ! θα βρει καποιον τελειωμενο!Παρα πολυ δυσκολα Ρωσσος θα παρει γυναικα με παιδιΓ'αυτο και ολη η σαβουρα Ασχημες,χοντρες,με κωλοχαρακτηρες με παιδια  κοιτανε να βρουνε ξενους! .Οι πρωτοι  :jerking: στη λιστα ειναι οι Ιταλοι :2funny:εχουνε παντρευτει ολα τα  :shit:!Εχουνε φαει περιουσιες για μια γκομενα και εχουνε χρεωκοπισει! :headbang:Μετα ημαστε εμεις οι Ελληνες δευτεροι στη μαλακια!Ελληνα με ωραια γκομενα πολυ δυσκολα θα δεις :think:Οσους εχω δει με κατι μπαζα ειναι και λενε η γυναικα μου (με ελαχιστες εξαιρεσεις βεβαια) Κατι τελειωμενες με παιδια απο κατι κωλοχωρια της παιρνουνε και της παντρευοντε σα  :jerking: και μεγαλονουνε και τα μουλικα τους! :rockon:ΤΕΛΙΚΑ Ο SHINOHARAS ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑασχημος ξε ασχημος ξερει πως να τους φερθει ουτε αγαπες ουτε  :jerking:Πόσα θες?Τοσα?(της παζαρευει για να μην τον πιασουνε μαλακα) και της παιρνει για 2-5 μερες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και εγω εχω εναν γιο στην Ρωσια που τον μεγαλωνει καποιος αλλος,και νιωθω για αυτον ευγνωμοσυνη
Τι θελεις να σου πουμε μπραβο :headbang:Μ'αρεσει που το λες με μια περιφανεια :rockon:Εγω στη θεση σου θα ντρεπομουνα,να κοιταξω τον εαυτο μου στον καθρεφτη! :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ 100% ΛΑΘΟς :(
Καλα ας εκανε το λαθος αυτος ο ανθρωπος να ερθει εδω οπως ελεγε :2funny:Αλλα ειναι μεγαλος ΧΕΣΤΗΣ κωλοσε αμεσως.Και να μην ειναι ο Χριστος Λαζαρου πιθανοτατα καποιο Μουλικο μεγαλωνει :think:γ'αυτο και τσιμπησε.Αλλιως δεν εξηγειται.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Τι θελεις να σου πουμε μπραβο :headbang:Μ'αρεσει που το λες με μια περιφανεια :rockon:Εγω στη θεση σου θα ντρεπομουνα,να κοιταξω τον εαυτο μου στον καθρεφτη! :headbang:
Οχι ετσι ετυχε και τελος,εχω παιδια και στην Ελλαδα ουτε ντρεπομαι ουτε περιφανευομαι.Δεν ειμαι μουσουλμανος να εχω δικαιωμα να ζω με δυο γυναικες ταυτοχρονα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom