Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
φιλε συγγνώμη απλά διαβάζω όλες τις μαλακίες εδώ μέσα και σηκώνεται η τρίχα μου! δεν μπορώ να μην υπερασπίζομαι τον paris!
Παιδια εκλεισε το θεμα. παρεξηγηση ητανε. Ποντιε χεστηκα πανω μου λεει ο ξεφτιλας!  :2funny: :2funny: :2funny: θα με περιμενει με τους σεκιουριταδες λεει.  :2funny: :2funny: :2funny: μονος του δεν μπορει. Αντε να φερει και την φιλιππινεζα του μαζι να μας κανει ντα... Τι ξεφτιλας που ειναι. Καλα ρε παιδια πως μπορειτε και ανεχεστε εναν ξεφτιλισμενο οπως τον δημητρακη? και χεστη?και κοτα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny:

Ωραία τα λες !  :2funny: :2funny:

Οταν όμως νευριάσεις πραγματικά το Δημητράκη
να δούμε αν θα γελάς ...
Δεν ξερεις τίποτα γι'αυτον...
Λες να τον  :knockinb:!Οπως και τους Ιταλους τοτε! :2funny:ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ την εφοριακη Αστυνομια τους εστειλα :2funny:Εμαθα νεα του ΕΓΙΝΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ :2funny:Σκεψου 55 ετων γκαρσονι :2funny:μαζι με τους 18χρονους!Αλλα αεσε καλητερα μην παει να κρεμαστει.Πολλοι εχουν αυτοκτωνισει ετσι πανε και καλα να βρουνε το νεκρο συγγενικο τους προσωπο.Παντος εχω αρχισει και τον βαριεμαι ειναι πολυ μακαβριος πολυ  σπαστικος και κακομοιρης,τι θελει δηλαδη να τον συληπιθουμε?Ηρθε εδω να μας πει τον πονο του?
Nαι ο δημητράκης είναι και 2 μετρα με κάτι μούσκουλα τεραστια
άσε που είναι και πάμπλουτος , αυτοί ξέρεις τι μπορούνε να κάνουνε να βάλουνε κανένα πληρωμένο να σε φάνε η μπορεί να μου στείλει την μογγόλα που γαμάει να την δούμε και να τρομάξουμε τόσο πολύ και να πάμε από ανακοπή!
Οχι ειμαι πλουσιος καταφαντασια οπως κ'εσυ :2funny:Ολο γραφεται,γραφεται αλλα τελικα πουθενα δεν πηγαινεται! :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
Nαι ο δημητράκης είναι και 2 μετρα με κάτι μούσκουλα τεραστια
άσε που είναι και πάμπλουτος , αυτοί ξέρεις τι μπορούνε να κάνουνε να βάλουνε κανένα πληρωμένο να σε φάνε η μπορεί να μου στείλει την μογγόλα που γαμάει να την δούμε και να τρομάξουμε τόσο πολύ και να πάμε από ανακοπή!

Λίγο τόχεις αυτό ;  :2funny:

Πρόσεξε πάντως ....

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Θα λεγαμε μπραβο στον εαυτο μας που πηγε με μια 18αρα αν ομως η 18αρα κορη μας πηγαινε με εναν 40++ τι θα λεγαμε????? Αυτο ειναι το στανταρ της εποχης μας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια εκλεισε το θεμα. παρεξηγηση ητανε. Ποντιε χεστηκα πανω μου λεει ο ξεφτιλας!  :2funny: :2funny: :2funny: θα με περιμενει με τους σεκιουριταδες λεει.  :2funny: :2funny: :2funny: μονος του δεν μπορει. Αντε να φερει και την φιλιππινεζα του μαζι να μας κανει ντα... Τι ξεφτιλας που ειναι. Καλα ρε παιδια πως μπορειτε και ανεχεστε εναν ξεφτιλισμενο οπως τον δημητρακη? και χεστη?και κοτα?
Που θα ρθεις να με δειρεις? :2funny:Αφου λες οτι σου εβρισα  τη νεκρη γυναικα σου και σε προσεβαλα :2funny:Εσυ δεν ελεγες οτι θα ερθεις να με σφαξεις :2funny:Εγω ψοφαω για χαβαλε :2funny:Αν ειναι να ερθεις πες μου τωρα που θα βγω με τ'αμαξι να παρω τιποτα γιαουρτια να τα εχω να σε γιαουρτωσω :2funny:.Με τους Σεκιουριταδες ειχε γινει μια παρομοια φαση :2funny:γ'αυτο το σκεφτηκα! :2funny:Γιατι κρυβεσαι?Εγω δεν κρυβομαι εδω ειμαι εσυ εισαι κωλοστρα.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Που θα ρθεις να με δειρεις? :2funny:Αφου λες οτι σου εβρισα  τη νεκρη γυναικα σου και σε προσεβαλα :2funny:Εσυ δεν ελεγες οτι θα ερθεις να με σφαξεις :2funny:Εγω ψοφαω για χαβαλε :2funny:Αν ειναι να ερθεις πες μου τωρα που θα βγω με τ'αμαξι να παρω τιποτα γιαουρτια να τα εχω να σε γιαουρτωσω :2funny:.Με τους Σεκιουριταδες ειχε γινει μια παρομοια φαση :2funny:γ'αυτο το σκεφτηκα! :2funny:Γιατι κρυβεσαι?Εγω δεν κρυβομαι εδω ειμαι εσυ εισαι κωλοστρα.
Τρολλαρεις ξεφτιλα. Ξερεις οτι ειμαι μακρυα τωρα για αυτο τα λες. Το καλοκαιρι που θα ερθω ειδικα για σενα και θα ποσταρω φωτογραφιες, να δουμε τι θα λες. Τελοσπαντων, ξεφτιλας δεν εισαι? Τι περιμενεις? αντε γαμα τιν φιλιππινεζα σου τωρα να νομιζεις πως γαμας κανα τοπ μοντελ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Ο Δημητρακης ο Πορνομεταναστης της Αγιας Πετρουπολης αναλυει τον Εθνικογαμισμο.Ο Εθνικογμισμος δεν εχει καμια επιρροη απο τον Ιταλο Σικελικης καταγωγης Ιούλιο Έβολα αν και εχει διαβασει καποια βιβλια του.Δηλωνει θαυμαστης του Ισπανου φιλοσοφου Ραμί΄ρο Λεδέσμα Ράμος και της ιδεες του οπως ο Εθνικοσυνδικαλισμο.Αναφερει για τον Ηρω'ι'κο θανατο του Ράμος καθω στις 29 Οκτωβριου 1936 οι Κομμουνιστες τον πηγαιναν για εκτελεση πηδηξε απο το το φορτηγο που τον μετεφερε στον τοπο της εκτελεσης και αρπαζοντας το οπλο ενος φρουρου ειπε τα τελευταια του λόγια πριν πεσει νεκρος απο της σφερες των αλλων φρουρων του «Θα με σκοτώσετε όπου θέλω εγώ , όχι όπου επιθυμείτε εσείς» !O Πορνομεταναστης λεει και αποδικνυει οτι και οι γονεις πρεπει να ειναι υπερ του ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΥ για να μεγαλοσουν σωστα τα παιδια τους.Ειναι κατα της Οικογενειας ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ.Στο τελος αναλυει το συστημα με τα κουπονια για δωρεαν Γαμησια που θα κανει ο Εθνικογαμισμος αν εφαρμωστει σαν κοινωνικο συστημα.Τελειωνει με το ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
ΟΧΙ!!! αυτός έχει φάτσα σαν τον κώλο τις αγελαδας όταν χέζει..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντεπιτίθεσαι επειδή ο κλώνος σε είπε χοντρό και άσχημο !  :2funny: :2funny:

Ολους χοντρούς και άσχημους τους εβγαλε .

Δεν υπάρχει καποιος που να είναι άσχημος και λεπτός ;  :2funny:

Παρεμπιπτόντως ,Πιλάτε έχεις πάει στην Οντέσσα ;

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1

Αντεπιτίθεσαι επειδή ο κώνος σε είπε χοντρό και άσχημο !  :2funny: :2funny:

Ολους χοντρούς και άσχημους τους εβγαλε .

Δεν υπάρχει καποιος που να είναι άσχημος και λεπτός ;  :2funny:

Παρεμπιπτόντως ,Πιλάτε έχεις πάει στην Οντέσσα ;

ΟΧΙ ρε την έχασα την κλονομαxια, απλά απάντησα σε εσένα! δεν το συνεχίζω γιατί όπως συμφώνησες και εσύ η μογγόλα μπορεί να με καθαρίσει οποτε το βουλώνω! όχι δεν έχω πάει. μονο russia 4,5 φορες πολωνια και bulgaria από ανατολικά κράτoi!

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
ΟΧΙ ρε την έχασα την κλονομαxια, απλά απάντησα σε εσένα! δεν το συνεχίζω γιατί όπως συμφώνησες και εσύ η μογγόλα μπορεί να με καθαρίσει οποτε το βουλώνω! όχι δεν έχω πάει. μονο russia 4,5 φορες πολωνια και bulgaria από ανατολικά κράτoi!

Φιλε στην Οντεσσα βρισκεται η μεγαλυτερη αναλογια ωραίων γυναικών !

Θα δεις σπάνιες ομορφιές !

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε στην Οντεσσα βρισκεται η μεγαλυτερη αναλογια ωραίων γυναικών !

Θα δεις σπάνιες ομορφιές !

ποτε θα πας? είμαι μέσα σε κάθε εκδρομούλα με συναθλητές, ακόμα και δημητράκη θέλω να δω, του είπα να έρθει στο SKYPE να τα πούμε, δεν ήρθε! πάλι για ρωσοπόντιους μιλάει!

ΛΕΓΕ ΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΟΝΤΕΣΑ MALAKAAAAAA...... Γαμώ την μύκονο μου μέσα που την έχω χτίσει  :think:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
γιατι γινεσαι αυτο που κατηγορεις το δημητρη? δηλαδη αγενης? εγω σε εβρισα? γιατι με λες μαλακα? εγω σε εβρισα? και ποιο σου ειπε οτι εγω αναφερομουν στην γυναικα καποιου απο εδω? και ποιος σου ειπε οτι ξερω εαν καποια ειναι αφραγκη.... και εσυ λες με υποτιμιτικο υφος λες οτι βγαζω γκομενα απο μουρδελα?

Γιατι απο ολα αυτα που λεω δεν συμπεραινεις οτι απλα κριτικαρω το γεγονος το κοινωνικο οτι ενας ελληνας παιρνει μια ουκρανεζα / ρωσιδα ανω το 30 με παιδι?

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΩ

Μας τα έπρηξες!! Έχεις φαει κόλλημα. 1000 λόγοι υπάρχουν. Σε κάποιες χώρες είναι και κοινή πρακτική. Είανι και ζήτημα αναλογίας. Αν το κάνουν όλοι και εσένα σε συμφέρει
αν δεν το κάνουν οι άλλοι δεν συμφέρει και εσένα να το κάνεις. Είναι και ζήτημα ηλικίας. Η άλλη μπορεί να ειναι 30 και εσύ να είσαι 55.
Μπορεί ο άλλος να μην γουστάρει τα νεογνά που είναι τσιμπούκι να τα φροντίζεις. Είναι πάρα πάρα πολλά. Και ποιός σου είπε εσένα ότι όλοι παντρεύονται για μια ζωή.
Μάλλον αντίθετα, ξέρεις πολλούς στις μέρες μας να παντρεύονται μέχρι θανάτου. Στην Αμερική ή στην Γαλλία είναι ευρύτατα διαδεδομένο. Παίρνει ο άλλος μία και έχει παιδί. Μένει 10 χρόνια κάνει άλλα 2 χωρίζει μετά και τα τρία τα μεγαλώνει κάποιος άλλος που έχει και αυτός άλλο 1 από προηγούμενο γάμο. Άπειρες περιπτώσεις χαζούλη μου.
Ο δογματισμός είναι δείγμα απειρίας! Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μας τα έπρηξες!! Έχεις φαει κόλλημα. 1000 λόγοι υπάρχουν. Σε κάποιες χώρες είναι και κοινή πρακτική. Είανι και ζήτημα αναλογίας. Αν το κάνουν όλοι και εσένα σε συμφέρει
αν δεν το κάνουν οι άλλοι δεν συμφέρει και εσένα να το κάνεις. Είναι και ζήτημα ηλικίας. Η άλλη μπορεί να ειναι 30 και εσύ να είσαι 55.
Μπορεί ο άλλος να μην γουστάρει τα νεογνά που είναι τσιμπούκι να τα φροντίζεις. Είναι πάρα πάρα πολλά. Και ποιός σου είπε εσένα ότι όλοι παντρεύονται για μια ζωή.
Μάλλον αντίθετα, ξέρεις πολλούς στις μέρες μας να παντρεύονται μέχρι θανάτου. Στην Αμερική ή στην Γαλλία είναι ευρύτατα διαδεδομένο. Παίρνει ο άλλος μία και έχει παιδί. Μένει 10 χρόνια κάνει άλλα 2 χωρίζει μετά και τα τρία τα μεγαλώνει κάποιος άλλος που έχει και αυτός άλλο 1 από προηγούμενο γάμο. Άπειρες περιπτώσεις χαζούλη μου.
Ο δογματισμός είναι δείγμα απειρίας! Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΜΙΑ 5-6 ΦΟΡΕΣ?  :2funny: :kissass:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΜΙΑ 5-6 ΦΟΡΕΣ?  :2funny: :kissass:
Γιατι ρε συ λιγοι εχουν παντρευτει ελληνιδες με παιδι;Τι παει να πει οτι τελειωνει η ζωη σου οταν χωριζεις και εχεις παιδι;Ασε που ο φιλος απο οτι λεει ειναι δικο του.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι ρε συ λιγοι εχουν παντρευτει ελληνιδες με παιδι;Τι παει να πει οτι τελειωνει η ζωη σου οταν χωριζεις και εχεις παιδι;Ασε που ο φιλος απο οτι λεει ειναι δικο του.
master21 μην ασχολεισαι ρε αγορι μου. Ολοι εμεις μεγαλωνουμε μουλικα και αυτοι ολοι με το δημητρακη μαζι γαμανε παρθενες που τους πληρωνιουνε κιολας να τις πηδηξουνε επειδη ειναι ομορφοι. Τωρα τι ψαχνεις να βρεισ? παμε παρακατω και ασε τους ανθρωπους στην μιζερη ζωη τους που περιλαμβανει ιντερνετ και μπουρδελα σε χωρες με 50000000 γυναικες μουναρες...

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.545
Πόντοι
2.886
master21 μην ασχολεισαι ρε αγορι μου. Ολοι εμεις μεγαλωνουμε μουλικα και αυτοι ολοι με το δημητρακη μαζι γαμανε παρθενες που τους πληρωνιουνε κιολας να τις πηδηξουνε επειδη ειναι ομορφοι. Τωρα τι ψαχνεις να βρεισ? παμε παρακατω και ασε τους ανθρωπους στην μιζερη ζωη τους που περιλαμβανει ιντερνετ και μπουρδελα σε χωρες με 50000000 γυναικες μουναρες...

Φιλε μήπως είσαι κολλητός με τον Shinohara ;;  :2funny: :2funny:

Εχετε βαλει στοχο να κανετε τουρμπο το Δημητράκη !  :2funny:

Ασε το Δημτράκη ,και να οργανωθουμε να παμε εκδρομη στην Οντεσσα

ή το Κιεβο ή στην Αγία Πετρούπολη κτλ ,παρέα με συναγωνιστές !  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φιλε μήπως είσαι κολλητός με τον Shinohara ;;  :2funny: :2funny:

Εχετε βαλει στοχο να κανετε τουρμπο το Δημητράκη !   :2funny:

Ασε το Δημτράκη ,και να οργανωθουμε να παμε εκδρομη στην Οντεσσα

ή το Κιεβο ή στην Αγία Πετρούπολη κτλ ,παρέα με συναγωνιστές !  :rockon:
Καλα ακομα δεν καταλαβες οτι ο Ιεραποστολος ειναι Κλωνος του Shinohara και ο Παρης ειναι ο Χριστος Λαζαρου :2funny:!Γιατι νομιζεις τσαντιστηκε? :2funny:αν ηταν δικο του το παιδι? :think:ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΗΣ Η ΟΥΚΡΑΝΗ και το μεγαλωνει αυτος! :2funny:Σα  :jerking: που ειναι.Αν πας μ'αυτους Οντεσα δεν θα  :knockinb: μονο  ματακι θα παρεις!Οποτε καλητερα πηγαινε Φυλης :2funny:Δεν θυμασαι τι εγινε οταν ολοι οι Πιρφοροι πηγαν Μολδαβια? :2funny:που διναν 100 Ευρω για να  :knockinb:μια ωρα και τον ανθρωπο Πιρφορο δεν τον θελα ουτε οι Πουτανες :2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom