Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πηγαινε σε καποιο ψυχολογο.Τελικα ολοι οι προβληματικοι πηγαινουν Ουκρανια :think:Εναν νορμαλ Ελληνα δεν εχω δει εκει!Κανενας λογικος ανθρωπος χωρις ψυχολογικα προβληματα υπαρχει στο σα'ι'τ? :rockon:ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ!Οι ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ!Τωρα αν καποιος αγαπαει τα παιδακια μπορει να παει να υοθετισει Ελληνοπουλα γεματα ειναι τα ορφανοτροφεια στην Ελλαδα.Γιατι να παρεις τα μουλικα των Ουκρανων να μεγαλωνεις?ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ?ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ και το αποτελεσμα ποιο ηταν? ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑΑυτα για να σας γινουν μαθηματα.Τελικα εσυ εισαι ο πιο εξυπνος απ'ολους εδω μεσα ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΡΩΝΙΚΑ!Πηγαινεις  :knockinb: χωρις να τους δινεις μια περιουσια και φευγεις.Ενω οι αλλοι πηγαινουνε και Ερωτευοντε :jerking: και μας ζαλιζουν τ'αρχηδια!
το προβλημα του Παρη ειναι οτι του βριζεις τη νεκρη γυναικα, και λες το δικο του παιδι μουλικο, δεν εχει παιδι ουκρανου, ειναι δικο του το παιδι

Κι εσυ ετσι θα αντιδρουσες

Για βρες τα ποστ του προδομενου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ε δεν πας ετσι φυλακη ρε Δημητρακη, γιατι ηξερα και εγω μια ουκρανεζα που εστειλε τον ελληνα αντρα της φυλακη(και πολυ καλα εκανε) αλλα ο τυπος βιαζε επανειλημμένα την ανηλικη κορη της. Τους δικαστες στην Ελλαδα για μαλακες τους  περνας?????? Κανεις δεν παει αδικα φυλακη
Αυτος πηγε μεσα για ενοχλητικη παρακολουθιση!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙΑ post?Αν τα εχες διαβασει θα ηξερες.Παρε εδω να διαβασεις (εχει γραψει και στο Thread της Ουκρανιας σχετικα με την ιστορια του)  ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕ!Αν δεις το φακελο του γραφει ενοχλητικη παρακολουθιση!Καμια 10αρια φορες τον ειχαν πιασει γ'αυτο.
ΔΗΜΗΤΡΗ, ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ... ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ Χ Ψ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ....

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ... ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ... ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ.. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ? ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΘΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ? ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!! ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ...

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΩΣΟΥΝ? ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΚΑΣΕΤΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ... ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ".... ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ... ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ 100000 ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ... ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
Καποιος πρεπει να τους την πει για να σκασουνε.Γιατι αποθρασυνοντε.Φυσικο ειναι να αποκταει κανεις εχθρους στην Ελλαδα αν ειναι καλητερος τους.Και τι φταιω 'γω αν μαζευτηκαν εδω ολοι οι κακομοιρηδες?Σε λιγο δεν προκειτε να υπαρχει κανεις φυσιολογικος εδω μεσα.Ευτυχως που δεν εχουνε λεφτα για να πανε εξωτερικο να μας ξεφτηλισουνε :2funny:Και τι να κανω να τους παρηγορω?Να πανε σε καποιο ψυχολογο αν εχουνε ψυχολογικα προβληματα.Εδω ειναι σα'ι'τ για  :knockinb:για μπουρδελα και εμπειριες απο μπουρδελιαριδες δεν ειναι κεντρο ψυχολογικης βοηθειας.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ε δεν πας ετσι φυλακη ρε Δημητρακη, γιατι ηξερα και εγω μια ουκρανεζα που εστειλε τον ελληνα αντρα της φυλακη(και πολυ καλα εκανε) αλλα ο τυπος βιαζε επανειλημμενα την ανηλικη κορη της. Τους δικαστες στην Ελλαδα για μαλακες τους  περνας?????? Κανεις δεν παει αδικα φυλακη

ΚΑΤΣΕ ΜΑΓΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ... ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ (ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ)ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΠΑΦΑΣΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΗΤΣΟ...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΣ ΤΡΑΝΖΙΤ... "ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ!Οι ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ!" ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΟΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΧΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ...

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΣ "ΚΑΜΕΝΟ"... ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΙΣ 2-3 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ.... ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΣΕ ΕΜΕΝΑ...

αν ήσουνα φίλος του δημήτρη δεν θα το κορόιδευες με πλάγιο τρόπο για να κανεις πλακα, θα του έλεγες δημήτρη ξέρεις όλοι σε δουλεύουνε και προσπαθούνε να σπάσουνε πλακα μαζί σου, εσύ τον δουλεύεις με πλάγιο τρόπο, ok το δέχομαι αλλα σαν φίλος του, που είσαι πρέπει να τον συμβουλέψεις να μην βρίζει οικογένειες! αν θες δημητράκη έλα να μιλήσουμε στο skype να δω και τι κουμάσι είσαι αλλα μην δεν εμφανιστείς όπως με τον nyktero!  

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αυτος πηγε μεσα για ενοχλητικη παρακολουθιση!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙΑ post?Αν τα εχες διαβασει θα ηξερες.Παρε εδω να διαβασεις (εχει γραψει και στο Thread της Ουκρανιας σχετικα με την ιστορια του)  ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕ!Αν δεις το φακελο του γραφει ενοχλητικη παρακολουθιση!Καμια 10αρια φορες τον ειχαν πιασει γ'αυτο.Καποιος πρεπει να τους την πει για να σκασουνε.Γιατι αποθρασυνοντε.Φυσικο ειναι να αποκταει κανεις εχθρους στην Ελλαδα αν ειναι καλητερος τους.Και τι φταιω 'γω αν μαζευτηκαν εδω ολοι οι κακομοιρηδες?Σε λιγο δεν προκειτε να υπαρχει κανεις φυσιολογικος εδω μεσα.Ευτυχως που δεν εχουνε λεφτα για να πανε εξωτερικο να μας ξεφτηλισουνε :2funny:Και τι να κανω να τους παρηγορω?Να πανε σε καποιο ψυχολογο αν εχουνε ψυχολογικα προβληματα.Εδω ειναι σα'ι'τ για  :knockinb:για μπουρδελα και εμπειριες απο μπουρδελιαριδες δεν ειναι κεντρο ψυχολογικης βοηθειας.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ... ΠΕΣ "ΕΞΩΓΑΜΑ" ΟΧΙ ΜΟΥΛΙΚΑ Η ΙΔΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
αν ήσουνα φίλος του δημήτρη δεν θα το κορόιδευες με πλάγιο τρόπο για να κανεις πλακα, θα του έλεγες δημήτρη ξέρεις όλοι σε δουλεύουνε και προσπαθούνε να σπάσουνε πλακα μαζί σου, εσύ τον δουλεύεις με πλάγιο τρόπο, ok το δέχομαι αλλα σαν φίλος του, που είσαι πρέπει να τον συμβουλέψεις να μην βρίζει οικογένειες! αν θες δημητράκη έλα να μιλήσουμε στο skype να δω και τι κουμάσι είσαι αλλα μην δεν εμφανιστείς όπως με τον nyktero!  

ΠΡΙΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ "ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ" ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΣΤΟ "ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ"... ΞΕΡΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ... ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ.. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

ΔΗΜΗΤΡΗ, ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ... ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ Χ Ψ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ....

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ... ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ... ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ.. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ? ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΘΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ? ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!! ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ...

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΩΣΟΥΝ? ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΚΑΣΕΤΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ... ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ".... ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ... ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ 100000 ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ... ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΚΑΤΣΕ ΜΑΓΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ... ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ (ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ)ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΠΑΦΑΣΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΗΤΣΟ...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΣ ΤΡΑΝΖΙΤ... "ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ!Οι ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ!" ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΟΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΧΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ...
Θεωρω τη ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ  :jerking:ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΞΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!Αν εχεις προσεξες και ο Ιωσηφ εχει την ιδια αποψη μαζι μου!Υπαρχουν τοσες κοπελες χωρις παιδια.Ποσο αποτυχημενος μπορει να ειναι κανεις για να παρει γυναικα με παιδι και να το φορτωθει :think:!
Τι να σε κανω?Να πουμε τι?Για τη Ρωσσια που ειναι πολυ πιθανον να μην πας ποτέ?Το Νυχτεριδα τι να τον κανω?Οι Ρωσσοποντιοι μου λειπανε(συγγνωμη λεει οτι δεν ειναι Ρωσσοποντιος,και αφου το λεει ετσι ειναι)!.Δηλαδη πρεπει να μαζευω κακομοιρηδες?Γιατι δεν μας βαζεις καμια φωτογραφια σου να σε δουμε και να σε θαυμασουμε :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

Εγω μια χαρα τα λεω και δεν φταιω αν δεν με καταλαβαινεις,παντα σχολιαζω σ αυτα που συμφωνω η διαφωνω.Οταν δεν εχω αποψη σημαινει οτι δεν γνωριζω Η λεξη μουλικο για μενα ειναι προσβολη

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.540
Πόντοι
2.886
Εγω μια χαρα τα λεω και δεν φταιω αν δεν με καταλαβαινεις,παντα σχολιαζω σ αυτα που συμφωνω η διαφωνω.Οταν δεν εχω αποψη σημαινει οτι δεν γνωριζω Η λεξη μουλικο για μενα ειναι προσβολη

Μούλικο σημαίνει αγνώστου πατρός ,νόθο .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ... ΠΕΣ "ΕΞΩΓΑΜΑ" ΟΧΙ ΜΟΥΛΙΚΑ Η ΙΔΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ...
Δεν καταλαβαινουνε!Αν κανεις ειναι αγαμητος Πιρφορος και βρει μια γρια Ουκρανη με παιδια και την Ερωτευθει :headbang:τοτε φερεται σα  :jerking:Ο Ιωσηφ να δεις τι μπινελικια τους κατεβαζε οταν ειχε πρωτοαρχισει να γραφει :2funny:!Αλλα ενα ζωο δεν σκεφεται και δεν καταλαβαινει? :think:!Ππρεπει να εχεις καταλαβει οτι το σα'ι'τ εχει γινει τελειως  :shit:ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ!Καθε μερα μας φλομωνουνε με τα προβληματα τους!Καλη η παρεα σας αλλα τωρα γραφω με την καινουργια τραπεζικο που με εξηπηρετισε σημερα στην τραπεζα! :2funny:.Της εστειλα καποια βιντεακια μου και ξετρελαθηκε.Πιστευω παρασκευη τη συναντισω :)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Το Νυχτεριδα τι να τον κανω?Οι Ρωσσοποντιοι μου λειπανε(συγγνωμη λεει οτι δεν ειναι Ρωσσοποντιος,και αφου το λεει ετσι ειναι)!.Δηλαδη πρεπει να μαζευω κακομοιρηδες?
Μολις εχασες εναν ψηφοφορο σου  :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

ΕΣΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΡΑΝΖΙΤ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Ή ΕΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ... ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΙΑ...

ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ... ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ... (ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ THN ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ)... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ 30 ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΑΓΟΡΑΣΕΙ" ΜΙΑ 24 ΑΡΑ

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.540
Πόντοι
2.886
Στην Οντέσσα υπάρχουν σε αναλογία  οι περισσότερες  ωραιότερες γκόμενες
από οποιαδήποτε άλλη πόλη .
Θα δεις παρα πολλές ωραίες κοπέλες ,μερικές με σπανια
ομορφιά .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ΕΣΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΡΑΝΖΙΤ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Ή ΕΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ... ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΕΙΑ...

ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ... ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ... (ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ THN ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ)... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ 30 ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΑΓΟΡΑΣΕΙ" ΜΙΑ 24 ΑΡΑ
Να μια απαντηση, ο καθενας καθοριζει την ζωη του οπως θελει και του αρεσει και κανεις δεν μπορει να του υποδειξει τι να κανει με ποια να το κανει και πως να το κανει.Ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Και επισεις πολυ καλα ξερω οτι οποιος κατηγορει συνεχεια τους αλλους ειναι επειδη νιωθει παντα μειωμενος και με αυτον τον τροπο θελει να ανεβασει την υποληψη του

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κανονικα αυτο το πουστη τον προβληματικο κ'εσενα μαζι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝ Κοιτα τι απειλητικα μυνηματα μου στελνει Δημητρακη σκατιαρη,θυμασαι τι σου ειπα πριν ετσι? η γυναικα μου πεθανε και εσυ αναφερεσαι ακομα σε εκεινην και το παιδι μας.Ξερεις γιατι? Επειδη εισαι ενας ηλιθιος που δεν μπορεισ να χτυπησεις εμενα. Σου ειπα πριν οτι αν ξαναφερεις την νεκρη συζυγο μου θα σου γαμησω το σπιτι. Και θα το κανω. Το καλοκαιρι κανονισε ραντεβου.Μην χαθεις και σε ψαχνω σαν κοτα που εισαι, ετσι π@υτανοσπερμα? θα σου δωσω τα αρχιδια και το γαριδακι που εχεις να τα φας,και μετα θα σου τριψω την μουρη στο χωμα να χορτασεις χωμα. Ενταξει π@υτανας γιε? Και οσο για το ποιοσ εισαι ρε αρχιδι,εμαθα απο πολλους εδω μεσα. Μαλακα. Αμα εχεις ρε σκατοψυχε μαζι μου προβλημα,κλεισε μου ραντεβου ρε χεστη που κρυβεσαι Ρωσσια και γαμας Μογγολες πουτανες     επειδη δεν μπορεις να χτυπησεις κανονικη γκομενα σε  μια χωρα με 50000000 εκατομμυρια γυναικες, Ετοιμασου ρε αρχιδι.Το καλοκαιρι θα ποσταρω φωτογραφια σου με το προσωπο σου και τον κωλο σου γεματο καστανοχωμα. Π@υτανας γιε που θα βρισεις νεκρη γυναικα. Θα σε φτιαξω εγω το καλοκαιρι...Γαμω το σπιτι σου...ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑ'Ι'Τ.Ελπιζω οι Μοντερατορ να τον μπαναρουνε αφου απειλει.Αν και να τον μπαναρουνε δεν θα αλλαξει τιποτα θα φτιαξει ενα κλωνο και θα συνεχισει να μας κλαιγεται.Τι σας φταιω εγω αν ειστε ασχημοι,φουκαραδες,αναπηροι (ψυχικα και σωματικα)Φυλακοβιοι που σας  :knockinb: στη φυλακη,ανεργοι,αστεγοι κλπ.?
Δημητρακη, εγω στο εχω πει: εβρισες νεκρη γυναικα και το παιδι μου? Δεν θα στο ξαναπω. Σου μενουνε κανα τετραμηνο-πενατμηνο. Ετοιμασου. εχω να ποσταρω κατι ωραιες φωτογραφιες σου να γελανε ολοι εδω μεσα οταν θα χεζεις καστανοχωμα. αλητη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom