Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ετσι ακριβως ειναι φιλε. Αλλα που να το καταλαβει ο δημητρακης και οι υποστηρικτες του?
Δεν εισαι ο μονος ο Δημητρακης εχει να πει κατι για ολους.Εμενα πλεον δεν με ενοχλει οτι και να πει για εμενα, αλλα τουλαχιστον να μην λεμε πραγματα για ανθρωπους που δεν μπορουν να υπερασπισουν τον εαυτο τους

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εισαι ο μονος ο Δημητρακης εχει να πει κατι για ολους.Εμενα πλεον δεν με ενοχλει οτι και να πει για εμενα, αλλα τουλαχιστον να μην λεμε πραγματα για ανθρωπους που δεν μπορουν να υπερασπισουν τον εαυτο τους
Συμφωνω να τα βαλει μαζι μου και να μου πει οτιδηποτε αλλο παρα τις 3 λεξεις που λεει συνεχως: μουλικα,αφραγκος,ασχημος... Αλλα δεν τα βαζει μαζι μου. Τα βαζει με νεκρο ανθρωπο και με παιδι. Ρε πουτανοσπερμα θα σε φτιαξω το καλοκαιρι...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Συμφωνω να τα βαλει μαζι μου και να μου πει οτιδηποτε αλλο παρα τις 3 λεξεις που λεει συνεχως: μουλικα,αφραγκος,ασχημος... Αλλα δεν τα βαζει μαζι μου. Τα βαζει με νεκρο ανθρωπο και με παιδι. Ρε πουτανοσπερμα θα σε φτιαξω το καλοκαιρι...
Αυτα δεν σου χρειαζονται,ουτε και να ασχοληθεις μαζι του

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα δεν σου χρειαζονται,ουτε και να ασχοληθεις μαζι του
Φιλε Νυκτερε, τον προειδοποιησα και συνεχισε να μιλαει και να βριζει το παιδι μου και την νεκρη μου συζυγο. Αρα κοινως με εγραψε.Το καλοκαιρι που θα σας ποσταρω κατι φωτογραφιουλες με το στομα και τον κωλο του γεματους καστανοχωμα, θα με παρακαλαει να μην της ποσταρω. Εχει χρονο να απολογηθει,αλλιως εγω οτι λεω δεν ξελεω. Να πει για μενα και νε με βρισει και να τα πουμε σαν αντρες. Αλλα ρε πουτανας γιε με παιδακι 6 ετων και μια νεκρη γυναικα τα εβαλες?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Φιλε Νυκτερε, τον προειδοποιησα και συνεχισε να μιλαει και να βριζει το παιδι μου και την νεκρη μου συζυγο. Αρα κοινως με εγραψε.Το καλοκαιρι που θα σας ποσταρω κατι φωτογραφιουλες με το στομα και τον κωλο του γεματους καστανοχωμα, θα με παρακαλαει να μην της ποσταρω. Εχει χρονο να απολογηθει,αλλιως εγω οτι λεω δεν ξελεω. Να πει για μενα και νε με βρισει και να τα πουμε σαν αντρες. Αλλα ρε πουτανας γιε με παιδακι 6 ετων και μια νεκρη γυναικα τα εβαλες?
Μην ασχολεισαι,εχει προβλημα στο μυαλο,το λενε οσοι τον εχουν συναντησει.Μην δινεις σημασια λοιπον.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μην ασχολεισαι,εχει προβλημα στο μυαλο,το λενε οσοι τον εχουν συναντησει.Μην δινεις σημασια λοιπον.
Αλλοιμονο να μην εχει προβλημα στο μυαλο καποιος που για γκομενα εχει πουτανα και φωτογραφιζεται μαζι της λες και βγαζει φωτογραφια με τον Πουτιν  :2funny: :2funny: :2funny: Αλλοιμονο να μην εχει προβλημα καποιος που μιλαει μονο 3 λεξεις σε ολους, και που ζει σε μια χωρα με 50000000 πανεμορφα μουνια και πληρωνει για να πηδηξει επειδη δεν μπορει να βρει γκομενα. Ρε μα τον θεο δηλαδη: Εγω αν ειχα την φατσα του ΝΑ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, Ή ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΑΝΑΠΟΔΑ Ή ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ   :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αλλοιμονο να μην εχει προβλημα στο μυαλο καποιος που για γκομενα εχει πουτανα και φωτογραφιζεται μαζι της λες και βγαζει φωτογραφια με τον Πουτιν  :2funny: :2funny: :2funny: Αλλοιμονο να μην εχει προβλημα καποιος που μιλαει μονο 3 λεξεις σε ολους, και που ζει σε μια χωρα με 50000000 πανεμορφα μουνια και πληρωνει για να πηδηξει επειδη δεν μπορει να βρει γκομενα. Ρε μα τον θεο δηλαδη: Εγω αν ειχα την φατσα του ΝΑ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, Ή ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΑΝΑΠΟΔΑ Ή ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ   :grin: :grin: :grin: :grin:

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕ ΑΚΟΥΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΩ ΕΧΕΙΣ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ... ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΟΥ  ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ... ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ... Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΑΝΑΓΩΓΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ... ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ενω οι ελληνιδες ε? Οι γυναικες σε αγαπανε αληθινα,σε βαζουνε στα δανεια για να παρεις σπιτι,το βαζεις στο ονομα τουσ,χωριζεις και μετα σε παιρνει στα δικαστηρια για ανατροφες και δεν σε αφηνει να δεις και τα παιδια. χωρια του οτι σου ξενοπηδιεται απο δω και απο κει και σου αρεσει κιολας. Μπραβο ρε ελληναρες....

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ? ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ 250 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΣΥ 1000+ ΕΥΡΩ... ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΚΡΑΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ?... ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ενταξει οταν εισαι νεος και ωραιος μπορει να σε αγαπησει η οποιαδηποτε ελληνιδα,ρωσιδα,ουκρανεζα τωρα οταν εισαι 40+ και εχεις καποια 20αρα διπλα σου το πιο πιθανο ειναι να ψαχνετε για να αποκατασταθει και να μην ειναι για λογους αισθηματικους. Χωρις και να αποκλειεται εντελως αυτο.Σε γενικες γραμμες ολες οι γυναικες πωλουνται ανεξαρτητος υπηκοοτητας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη σκατιαρη,θυμασαι τι σου ειπα πριν ετσι? η γυναικα μου πεθανε και εσυ αναφερεσαι ακομα σε εκεινην και το παιδι μας.Ξερεις γιατι? Επειδη εισαι ενας ηλιθιος που δεν μπορεισ να χτυπησεις εμενα. Σου ειπα πριν οτι αν ξαναφερεις την νεκρη συζυγο μου θα σου γαμησω το σπιτι. Και θα το κανω. Το καλοκαιρι κανονισε ραντεβου.Μην χαθεις και σε ψαχνω σαν κοτα που εισαι, ετσι π@υτανοσπερμα? θα σου δωσω τα αρχιδια και το γαριδακι που εχεις να τα φας,και μετα θα σου τριψω την μουρη στο χωμα να χορτασεις χωμα. Ενταξει π@υτανας γιε? Και οσο για το ποιοσ εισαι ρε αρχιδι,εμαθα απο πολλους εδω μεσα. Μαλακα. Αμα εχεις ρε σκατοψυχε μαζι μου προβλημα,κλεισε μου ραντεβου ρε χεστη που κρυβεσαι Ρωσσια και γαμας Μογγολες πουτανες  :2funny: :2funny: :2funny: επειδη δεν μπορεις να χτυπησεις κανονικη γκομενα σε  μια χωρα με 50000000 εκατομμυρια γυναικες, Ετοιμασου ρε αρχιδι.Το καλοκαιρι θα ποσταρω φωτογραφια σου με το προσωπο σου και τον κωλο σου γεματο καστανοχωμα. Π@υτανας γιε που θα βρισεις νεκρη γυναικα. Θα σε φτιαξω εγω το καλοκαιρι...Γαμω το σπιτι σου...
Ε,και τι ηρθες τοτε στο σα'ι'τ?Να μας πεις το προβλημα σου?Ολοι οι αναπηροι ψυχικα,αναπηροι σωματικα εχουνε μαζευτει στο σα'ι'τειχαμε και φυλακοβιο για να  :2funny: αλλα με το που ο Ιωσηφ τον κατηγγειλε στο Σεριφη  :shit: Τουλαχιστον με αυτον  :2funny:.Καθε μερα στο σα'ι'τ ακουω ολο και πιο θλυβερες ιστοριες! :rockon:Καποτε το σα'ι'τ ειχε χαρουμενους ανθρωπους που μιλαγανε για γκομενες ηταν ευχαριστω να το διαβαζει κανεις ειχε και καποιο επιπεδο τωρα εχουνε μαζευτει ολοι οι προβληματικοι!Μπαινει κανεις μεσα και ψυχοπλακωνεται!ΟΛΗ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ? ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ 250 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΣΥ 1000+ ΕΥΡΩ... ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΚΡΑΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ?... ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ

Eσύ ρε καμένε τι προσπαθείς να? να αθwώσεις τον καθυστερημένο το δημητράκη?  ανέφερε πουθενά ο άνθρωπος ο paris ότι το παιδί δεν είναι δικό του η ότι η γυναικα του πήγε μαζί για τα λεφτά του? ο άλλος ο καθυστερημένος άρχισε να λέει μαλακίες περί κλώνων και άρχισε να φαντασιώνεται διαφορα σενάρια όπως ότι είναι φτωχός,μεγαλώνει μούλικα και λοιπά και λοιπά... ότι κάνει με όλους όσους τον βρίζουνε και διαφωνούνε με τις μαλακίες που λέει! αντί να διαμαρτυρηθούμε να πάρει πούλο από εδώ μέσα μπας και ανταλλάξουμε καμια σωστή πληροφορία καθόμαστε και αναλύουμε τις μαλακίες που λέει! δεν έχει σημασία η εθνικότητα ρε μάγκες η γυναικα του paris μπορεί να είναι από μια χωρα πολύ φτωχή αλλα που ξέρεις τι οικονομική επιφανείa είχε? μπορεί να ήταν από πολύ πλούσια οικογένεια! Aν καθόμασταν και πιστεύουνε τι λέει ο κάθε ένας για τον άλλο τότε στη γαλλία (από όπου είμαι κατά το ήμισυ) ακούγεται ότι οι έλληνες είναι πούστηδες,φτωχοί και κλεφτρόνια! ευτυχώς δεν είμαι τίποτα από τα τρία, οποτε?? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πηγαινε σε καποιο ψυχολογο.Τελικα ολοι οι προβληματικοι πηγαινουν Ουκρανια :think:Εναν νορμαλ Ελληνα δεν εχω δει εκει!Κανενας λογικος ανθρωπος χωρις ψυχολογικα προβληματα υπαρχει στο σα'ι'τ? :rockon:
αν ενας ανθρωπος ειναι καλος και τον ερωτευτεις τα παιδακια θα σε χαλασουν;;;
ψυχουλες ειναι
κι αν ειναι μωρα θα εισαι ο πατερας τους
δηλαδη τα υιοθετημενα παιδια τα ορφανα οι θετη του μανα ή ο θετος τους πατερας δεν τα λατρευουν;;;
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ!Οι ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ!Τωρα αν καποιος αγαπαει τα παιδακια μπορει να παει να υοθετισει Ελληνοπουλα γεματα ειναι τα ορφανοτροφεια στην Ελλαδα.Γιατι να παρεις τα μουλικα των Ουκρανων να μεγαλωνεις?ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ?ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ και το αποτελεσμα ποιο ηταν? ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑΑυτα για να σας γινουν μαθηματα.Τελικα εσυ εισαι ο πιο εξυπνος απ'ολους εδω μεσα ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΡΩΝΙΚΑ!Πηγαινεις  :knockinb:χωρις να τους δινεις μια περιουσια και φευγεις.Ενω οι αλλοι πηγαινουνε και Ερωτευοντε :jerking:και μας ζαλιζουν τ'αρχηδια!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eσύ ρε καμένε τι προσπαθείς να? να αθwώσεις τον καθυστερημένο το δημητράκη?  ανέφερε πουθενά ο άνθρωπος ο paris ότι το παιδί δεν είναι δικό του η ότι η γυναικα του πήγε μαζί για τα λεφτά του? ο άλλος ο καθυστερημένος άρχισε να λέει μαλακίες περί κλώνων και άρχισε να φαντασιώνεται διαφορα σενάρια όπως ότι είναι φτωχός,μεγαλώνει μούλικα και λοιπά και λοιπά... ότι κάνει με όλους όσους τον βρίζουνε και διαφωνούνε με τις μαλακίες που λέει! αντί να διαμαρτυρηθούμε να πάρει πούλο από εδώ μέσα μπας και ανταλλάξουμε καμια σωστή πληροφορία καθόμαστε και αναλύουμε τις μαλακίες που λέει! δεν έχει σημασία η εθνικότητα ρε μάγκες η γυναικα του paris μπορεί να είναι από μια χωρα πολύ φτωχή αλλα που ξέρεις τι οικονομική επιφανείa είχε? μπορεί να ήταν από πολύ πλούσια οικογένεια! Aν καθόμασταν και πιστεύουνε τι λέει ο κάθε ένας για τον άλλο τότε στη γαλλία (από όπου είμαι κατά το ήμισυ) ακούγεται ότι οι έλληνες είναι πούστηδες,φτωχοί και κλεφτρόνια! ευτυχώς δεν είμαι τίποτα από τα τρία, οποτε?? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Κανονικα αυτο το πουστη τον προβληματικο κ'εσενα μαζι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝ Κοιτα τι απειλητικα μυνηματα μου στελνει Δημητρακη σκατιαρη,θυμασαι τι σου ειπα πριν ετσι? η γυναικα μου πεθανε και εσυ αναφερεσαι ακομα σε εκεινην και το παιδι μας.Ξερεις γιατι? Επειδη εισαι ενας ηλιθιος που δεν μπορεισ να χτυπησεις εμενα. Σου ειπα πριν οτι αν ξαναφερεις την νεκρη συζυγο μου θα σου γαμησω το σπιτι. Και θα το κανω. Το καλοκαιρι κανονισε ραντεβου.Μην χαθεις και σε ψαχνω σαν κοτα που εισαι, ετσι π@υτανοσπερμα? θα σου δωσω τα αρχιδια και το γαριδακι που εχεις να τα φας,και μετα θα σου τριψω την μουρη στο χωμα να χορτασεις χωμα. Ενταξει π@υτανας γιε? Και οσο για το ποιοσ εισαι ρε αρχιδι,εμαθα απο πολλους εδω μεσα. Μαλακα. Αμα εχεις ρε σκατοψυχε μαζι μου προβλημα,κλεισε μου ραντεβου ρε χεστη που κρυβεσαι Ρωσσια και γαμας Μογγολες πουτανες    επειδη δεν μπορεις να χτυπησεις κανονικη γκομενα σε  μια χωρα με 50000000 εκατομμυρια γυναικες, Ετοιμασου ρε αρχιδι.Το καλοκαιρι θα ποσταρω φωτογραφια σου με το προσωπο σου και τον κωλο σου γεματο καστανοχωμα. Π@υτανας γιε που θα βρισεις νεκρη γυναικα. Θα σε φτιαξω εγω το καλοκαιρι...Γαμω το σπιτι σου...ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑ'Ι'Τ.Ελπιζω οι Μοντερατορ να τον μπαναρουνε αφου απειλει.Αν και να τον μπαναρουνε δεν θα αλλαξει τιποτα θα φτιαξει ενα κλωνο και θα συνεχισει να μας κλαιγεται.Τι σας φταιω εγω αν ειστε ασχημοι,φουκαραδες,αναπηροι (ψυχικα και σωματικα)Φυλακοβιοι που σας  :knockinb: στη φυλακη,ανεργοι,αστεγοι κλπ.?

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Πηγαινε σε καποιο ψυχολογο.Τελικα ολοι οι προβληματικοι πηγαινουν Ουκρανια :think:Εναν νορμαλ Ελληνα δεν εχω δει εκει!Κανενας λογικος ανθρωπος χωρις ψυχολογικα προβληματα υπαρχει στο σα'ι'τ? :rockon:ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ!Οι ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ!Τωρα αν καποιος αγαπαει τα παιδακια μπορει να παει να υοθετισει Ελληνοπουλα γεματα ειναι τα ορφανοτροφεια στην Ελλαδα.Γιατι να παρεις τα μουλικα των Ουκρανων να μεγαλωνεις?ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ?ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ και το αποτελεσμα ποιο ηταν? ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑΑυτα για να σας γινουν μαθηματα.Τελικα εσυ εισαι ο πιο εξυπνος απ'ολους εδω μεσα ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΡΩΝΙΚΑ!Πηγαινεις  :knockinb:χωρις να τους δινεις μια περιουσια και φευγεις.Ενω οι αλλοι πηγαινουνε και Ερωτευοντε :jerking:και μας ζαλιζουν τ'αρχηδια!

και ποιος σου  είπε εσένα ρε ότι του ανθρώπου το παιδί του είναι από ουκρανό??? που το είδες γραμμένο εδώ μέσα ρε?  επειδή εσύ δεν μπορείς και δεν έχεις οικογένεια πρέπει όλοι να μεγαλώνουνε μούλικα? ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ?   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ε,και τι ηρθες τοτε στο σα'ι'τ?Να μας πεις το προβλημα σου?Ολοι οι αναπηροι ψυχικα,αναπηροι σωματικα εχουνε μαζευτει στο σα'ι'τειχαμε και φυλακοβιο για να  :2funny: αλλα με το που ο Ιωσηφ τον κατηγγειλε στο Σεριφη  :shit: Τουλαχιστον με αυτον  :2funny:.Καθε μερα στο σα'ι'τ ακουω ολο και πιο θλυβερες ιστοριες! :rockon:Καποτε το σα'ι'τ ειχε χαρουμενους ανθρωπους που μιλαγανε για γκομενες ηταν ευχαριστω να το διαβαζει κανεις ειχε και καποιο επιπεδο τωρα εχουνε μαζευτει ολοι οι προβληματικοι!Μπαινει κανεις μεσα και ψυχοπλακωνεται!ΟΛΗ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΔΗΜΗΤΡΗ, ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ... ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ Χ Ψ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ....

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ... ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ... ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ.. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ? ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΘΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ? ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!! ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ...

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΩΣΟΥΝ? ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΚΑΣΕΤΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ... ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ".... ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ... ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ 100000 ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ... ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ?ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ και το αποτελεσμα ποιο ηταν? ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑΑυτα για να σας γινουν μαθηματα.
Ε δεν πας ετσι φυλακη ρε Δημητρακη, γιατι ηξερα και εγω μια ουκρανεζα που εστειλε τον ελληνα αντρα της φυλακη(και πολυ καλα εκανε) αλλα ο τυπος βιαζε επανειλημμενα την ανηλικη κορη της. Τους δικαστες στην Ελλαδα για μαλακες τους  περνας?????? Κανεις δεν παει αδικα φυλακη

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΣ "ΚΑΜΕΝΟ"... ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΙΣ 2-3 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ.... ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΣΕ ΕΜΕΝΑ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom