Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
αν ενας ανθρωπος ειναι καλος και τον ερωτευτεις τα παιδακια θα σε χαλασουν;;;
ψυχουλες ειναι
κι αν ειναι μωρα θα εισαι ο πατερας τους
δηλαδη τα υιοθετημενα παιδια τα ορφανα οι θετη του μανα ή ο θετος τους πατερας δεν τα λατρευουν;;;

εχεις ενα δικιο... αλλα υαρχει μια λεπτη γραμμη... ποτε δεν θα ξερεις 100% εαν σε παντρευτηκε εσενα ή εμενα επειδη με αγαπαει ή επειδη θελει σπονσορα για το παιδι ειτε αυτη ειναι ελληνιδα ειτε οχι... ιδιαιτερα και εαν ο πατερας τον παιδιων εχει εξαφανιστει και δεν δινει διατροφη... επισης σιγουρα θα σου μπαινουν ιδεες εαν οι συγγενεις της οποιας ουκρανης δεν δουλευουν και περιμενουν να χωσει χρημα για να φανε αυτοι καμια μπουγατσα... :2funny:

αλλο αγαπη και αλλο εκμεταλευση... :)

Επισκέπτης
εχεις ενα δικιο... αλλα υαρχει μια λεπτη γραμμη... ποτε δεν θα ξερεις 100% εαν σε παντρευτηκε εσενα ή εμενα επειδη με αγαπαει ή επειδη θελει σπονσορα για το παιδι ειτε αυτη ειναι ελληνιδα ειτε οχι... ιδιαιτερα και εαν ο πατερας τον παιδιων εχει εξαφανιστει και δεν δινει διατροφη... επισης σιγουρα θα σου μπαινουν ιδεες εαν οι συγγενεις της οποιας ουκρανης δεν δουλευουν και περιμενουν να χωσει χρημα για να φανε αυτοι καμια μπουγατσα... :2funny:

αλλο αγαπη και αλλο εκμεταλευση... :)
μα ρε φιλε ο ερωτας ειναι απο μονος του μια εκμεταλευση
σε ενα ζευγαρι <ερωτευμενο> παντα ο ενας αγαπαει πιο πολυ απο τον αλλον
αν και χασαμε το δασος (τις ρωσσο-ουκρανο-μουνες) και κοιταμε το δασος (τα παρελκομενα)
μην την βαρυνουμε πολυ την κουβεντα

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Το θεμα οικογενεια δεν με ελκυει φιλε μου,δεν μπορω να ειμαι με μια πανω απο 3-4 μηνες αλλα ουτε και μου αρεσει να κοροιδευω και να ξενογαμαω.Την ερωτηση σου παντως δεν την βρισκω σωστη,δηλαδη εσυ αν χτυπα ξυλο παντρευτεις και χωρισεις καποια στιγμη,και εχεις παιδια,δεν εχεις δικαιωμα να κανεις κατι με καποια αλλη;Οσες και οσοι ειναι χωρισμενοι δηλαδη δεν εχουν δικαιωμα στην ζωη;

ειναι λαθος το σκεπτικο σου... σιγουρα εαν εγω στο μελλον εχω λεφτα πολλα και εχω παιδια ενδεχεται να παντρευτω καποια και μαγκια αυτης της καποιας μπου θα σταθει στα παιδια σαν μανα... αλλα ειναι δικη της επιλογη και δικο της θεμα οι ευθυνες που αναλαμβανει με την επιλογη της αυτη... απο την αλλη ποσες πλουσιες γυναικες εχεις δει που να παιρνουν φτωχο αντρα για να τους μεγαλωσει τα παιδια σε οποιαδηποτε χωρα και ιδιαιτερα στην ουκρανια... αρα εκ των προτερων λογω της μεγαλυτερης φτωχιας της ουκρανικης κοινωνιας απο την ελλυηνικη... η σχεση μιας ουκρανης και ενος ελληνα εχει σε καποιο βαθμο και το οικονομικο υποβαθρο... μην γινομαστε ρομαντικοι... βεβαια μπορει και να τον αγαπαει κιολας... αλλα απο την μερια του αντρα εγω θα ηθελα να μεγαλωσω σαν δικα μου παιδια τα παιδια καποιου αλλου... εκτος και εαν ειχαμε και οι 2 παιδια απο προηγουμενους γαμους..

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
ε ναί ρε μαλάκα την πρώτη βδομάδα δεν θα ξέρεις. Στα 2-3 χρόνια γνωριμίας μετά το πέρας των οποίων μπορείς σοβαρά να σκέφτεσαι να εισέλθεις εις γάμον κοινωνία θα έχεις, λογικά, καταλάβει τουλάχιστον τα τελείως βασικά εκτός πια αν κάποιος είναι και ηλίθιος και άσχετος από γυναίκες ταυτόχρονα και δεν έχει και κάποιον να του ανοίξει τα μάτια.

Επισκέπτης
ε ναί ρε μαλάκα την πρώτη βδομάδα δεν θα ξέρεις. Στα 2-3 χρόνια γνωριμίας μετά το πέρας των οποίων μπορείς σοβαρά να σκέφτεσαι να εισέλθεις εις γάμον κοινωνία θα έχεις, λογικά, καταλάβει τουλάχιστον τα τελείως βασικά εκτός πια αν κάποιος είναι και ηλίθιος και άσχετος από γυναίκες ταυτόχρονα και δεν έχει και κάποιον να του ανοίξει τα μάτια.
εδω ιεραποστολε εισαι αδικος
ποσοι μαλακες ειναι ερωτευμενοι τοσο πολυ που δεν βλεπουν οτι η γκομενα/γθναικα τους γαμιετε
κι αν τολμησεις να πεις κατι τα ακους κι απο πανω
γινεσε ο κακος της παρρας και ο ζηλιαρης
κι οταν μετα απο χρονια το παιρνουν χαμπαρι σου την λενε κιολας γιατι δεν σε ακουσα κτλ

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

καποιες φορες εαν αγαπας δεν δινει σημασια σε σημαδια που λενε οτι η αλλη σε εκμεταλευεται ή καθεσε σε μια σχεση διοτι και το ξερεις συμβιβαζεσαι επειδη εσυ την αγαπας περιοσοτερο απο οτι αυτη εσενα..  :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
καποιες φορες εαν αγαπας δεν δινει σημασια σε σημαδια που λενε οτι η αλλη σε εκμεταλευεται ή καθεσε σε μια σχεση διοτι και το ξερεις συμβιβαζεσαι επειδη εσυ την αγαπας περιοσοτερο απο οτι αυτη εσενα..  :)
ο κοινος μαλακας με περικεφαλαια δηλαδη.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
καθε μερα ειναι αυτο?γλυτωνεις το γαμησι με τα συνορα και τις ουρες το καλοκαιρι
εχει κατι αντιστοιχο να βγεις κριμ?η τουλαχιστον να φευγει απο μπουργκας?για οντεσα η κριμαια?
130 ενοειτε μ ετο αμαξι μεσα,ετσι?
Το καλοκαιρι καθε μερα και δυο φορες την ημερα εχει φερι μποτ, 130 δολαρια κομπλε και το αυτοκινητο και καμπινα μονοκλινη με μπανιο και βραδινο. Το χειμωνα εχει δυο δρομολογια την εβδομαδα.Εχει δρομολογια για Ουκρανια,Ρωσια και Γεωργια. Φευγει μονο απο Μπελοσλαβ που ειναι 10 χιλιομετρα απο την Βαρνα.Ουκρανια απο οτι γνωριζω παει μονο Ιλιτσεβσκ 15 χιλιομετρα απο Οδησσο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Δεν σου σπάνε τα παπόρια οι Ουκρανοί μπάτσοι;;;
εδω στην Μοσχα με ακριβα αυτοκινητα γυρναγαμε και μας σταμάταγαν για το < χαρτζιλίκι > τους 1000-1500 ρουβλια
Μπροστα στους βουλγαρους,ρουμανους,ρωσους τροχονομους οι ουκρανοι δεν ειναι τιποτα, ασε που τους βλεπεις και σπανια.(ετσι ηταν μεχρι 2011 μετα δεν ξερω)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ΠΑΚΕΤΟ ΕΑΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΙΕΒΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ... ΤΡΩΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ... ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΔΙΟΔΙΑ - ΒΕΝΖΙΝΕΣ... ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ... ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΟΒΙΑΣ.... :grin:
Δεν ειναι θεμα φοβιας.Οταν πας για δουλεια και εχεις να επισκεφτεις 4-5 πολεις και εισαι ολη μερα στο δρομο καλυτερα ειναι με αυτοκινητο.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Διαβασε παλια ποστ αν ειναι να δεις αν ειναι ετσι οπως τα λεει αυτος ο βλακας.Αυτος ο ξυλοκοπος εκτος του οτι ειναι αφραγκος και εκτος οτι μεγαλωνει τα μουλικα της Ουκρανης του βγαζει και κακια! :2funny:
Δημητρακη σκατιαρη,θυμασαι τι σου ειπα πριν ετσι? η γυναικα μου πεθανε και εσυ αναφερεσαι ακομα σε εκεινην και το παιδι μας.Ξερεις γιατι? Επειδη εισαι ενας ηλιθιος που δεν μπορεισ να χτυπησεις εμενα. Σου ειπα πριν οτι αν ξαναφερεις την νεκρη συζυγο μου θα σου γαμησω το σπιτι. Και θα το κανω. Το καλοκαιρι κανονισε ραντεβου.Μην χαθεις και σε ψαχνω σαν κοτα που εισαι, ετσι π@υτανοσπερμα? θα σου δωσω τα αρχιδια και το γαριδακι που εχεις να τα φας,και μετα θα σου τριψω την μουρη στο χωμα να χορτασεις χωμα. Ενταξει π@υτανας γιε? Και οσο για το ποιοσ εισαι ρε αρχιδι,εμαθα απο πολλους εδω μεσα. Μαλακα. Αμα εχεις ρε σκατοψυχε μαζι μου προβλημα,κλεισε μου ραντεβου ρε χεστη που κρυβεσαι Ρωσσια και γαμας Μογγολες πουτανες  :2funny: :2funny: :2funny: επειδη δεν μπορεις να χτυπησεις κανονικη γκομενα σε  μια χωρα με 50000000 εκατομμυρια γυναικες, Ετοιμασου ρε αρχιδι.Το καλοκαιρι θα ποσταρω φωτογραφια σου με το προσωπο σου και τον κωλο σου γεματο καστανοχωμα. Π@υτανας γιε που θα βρισεις νεκρη γυναικα. Θα σε φτιαξω εγω το καλοκαιρι...Γαμω το σπιτι σου...

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαλακα καραφλε κουασιμοδε τι σου φταινε τα παιδακια και τα λες μουλικα;
Αφου ειναι πουτανας γιος ρε συ,τι αλλο να πει?Δεν ξερει αλλη λεξη.Η μονη λεξη που ξερει ειναι μουλικα, αφραγκοσ,ασχημομουρης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  3 λεξεις ξερει αυτες λεει. Αλλα το χειροτερο ειναι οτι βριζει νεκρη γυναικα. Τοσο πουτανοσπερμα ειναι. Χαιρεται η μανα του που εκανε γιο. Που να ξερε οτι εινια κοτα. Το καλοκαιρι θα σε φτιαξω εγω...  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :lheel: :lheel: :lheel:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
,δηλ αν παραγειλω 2 πιτσες σε φιλους  κι ερθει η αλλη δωρο,τους εχω "φαει"? :grin: :grin: :grin:
υπονοεις οτι ο ντημας εκμεταλευετε τους συναθλητες προς ιδιον οφελος? :boff:

:2funny: :2funny: :2funny:
ρωτα τους ...συναθλητες. εχεις να μαθεις πολλα....

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαστερ θα συμφωνησω μαζι σου η λεξη μουλικα ηχει παραξενα και στα δικα μου αυτια... οταν μιλαμε για 2 παιδικες ψυχουλες...

... αλλα εσυ θα παντρευοσουν μια ουκρανη και θα ταιζες τα παιδια της οσο και καλο κρεβατι και εαν εκανε? ...ή θα ηθελες να κανεις μια νεα αρχη... με μια ανυπαντρη κοπελα... εαν βεβαια σκεφτεσαι καποια στιγμην να γινεις πατερας...
Αυτο που δεν μπορεισ να καταλαβεις και εσυ και ο...δημητρακης,ειναι καταρχην οτι το παιδι ειναι δικο μου,εγω ζουσα χρονια εκει,γνωρισα την γυναικα μου και επιστρεψαμε Κυπρο. Αυτο εσυ στο μυαλο σου που εχει μονο πουτανες μεσα,μπορεις να το καταλαβεις? Και να σου πω κατι? Τις περισσοτερες φορες αυτη η γυναικα με παιδι που λες θα σε αγαπαει περισσοτερο επειδη εσυ αγαπας το παιδι της και το μεγαλωνεις εσυ. Αντε τωρα βρειτε ελληνιδες να σας πηδιονται κρυφα και το βραδυ να μαζευετε την φετα απο το μουνι της,που αφηνει ο αλλος. Και στο κατω κατω ρε μαγκες, η κοπελα ειναι νεκρη πλεον. Με ποιο δικαιωμα ο καθε πουτανας γιος μπορει να αναφερεται σε αυτη και το παιδι της?

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
αν ενας ανθρωπος ειναι καλος και τον ερωτευτεις τα παιδακια θα σε χαλασουν;;;
ψυχουλες ειναι
κι αν ειναι μωρα θα εισαι ο πατερας τους
δηλαδη τα υιοθετημενα παιδια τα ορφανα οι θετη του μανα ή ο θετος τους πατερας δεν τα λατρευουν;;;

Για αυτο αυτοι οι ανθρωποι ρε συ Shinoharas πηδανε παντα πουτανες.Διοτι δεν μπορει να χωρεσει λιγο συναισθημα στην ζωη τους,να αγαπησουν εναν ανθρωπο οπωε ειναι. Ειναι η προσωποποιηση της λεξης μιζερια...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αυτο που δεν μπορεισ να καταλαβεις και εσυ και ο...δημητρακης,ειναι καταρχην οτι το παιδι ειναι δικο μου,εγω ζουσα χρονια εκει,γνωρισα την γυναικα μου και επιστρεψαμε Κυπρο. Αυτο εσυ στο μυαλο σου που εχει μονο πουτανες μεσα,μπορεις να το καταλαβεις? Και να σου πω κατι? Τις περισσοτερες φορες αυτη η γυναικα με παιδι που λες θα σε αγαπαει περισσοτερο επειδη εσυ αγαπας το παιδι της και το μεγαλωνεις εσυ. Αντε τωρα βρειτε ελληνιδες να σας πηδιονται κρυφα και το βραδυ να μαζευετε την φετα απο το μουνι της,που αφηνει ο αλλος. Και στο κατω κατω ρε μαγκες, η κοπελα ειναι νεκρη πλεον. Με ποιο δικαιωμα ο καθε πουτανας γιος μπορει να αναφερεται σε αυτη και το παιδι της?
Σωστα παντα πρεπει να σεβομαστε την μνημη τον νεκρον,στα μερη που μεγαλωσα λεγανε για καποιον νεκρο η καλο λογο θα πεις η δεν θα πεις τιποτα.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
αρα εκ των προτερων λογω της μεγαλυτερης φτωχιας της ουκρανικης κοινωνιας απο την ελλυηνικη... η σχεση μιας ουκρανης και ενος ελληνα εχει σε καποιο βαθμο και το οικονομικο υποβαθρο... μην γινομαστε ρομαντικοι...
Ενω οι ελληνιδες ε? Οι γυναικες σε αγαπανε αληθινα,σε βαζουνε στα δανεια για να παρεις σπιτι,το βαζεις στο ονομα τουσ,χωριζεις και μετα σε παιρνει στα δικαστηρια για ανατροφες και δεν σε αφηνει να δεις και τα παιδια. χωρια του οτι σου ξενοπηδιεται απο δω και απο κει και σου αρεσει κιολας. Μπραβο ρε ελληναρες....

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σωστα παντα πρεπει να σεβομαστε την μνημη τον νεκρον,στα μερη που μεγαλωσα λεγανε για καποιον νεκρο η καλο λογο θα πεις η δεν θα πεις τιποτα.
Ετσι ακριβως ειναι φιλε. Αλλα που να το καταλαβει ο δημητρακης και οι υποστηρικτες του?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ενω οι ελληνιδες ε? Οι γυναικες σε αγαπανε αληθινα,σε βαζουνε στα δανεια για να παρεις σπιτι,το βαζεις στο ονομα τουσ,χωριζεις και μετα σε παιρνει στα δικαστηρια για ανατροφες και δεν σε αφηνει να δεις και τα παιδια. χωρια του οτι σου ξενοπηδιεται απο δω και απο κει και σου αρεσει κιολας. Μπραβο ρε ελληναρες....
Eλα ρε φιλε μην το παρακανεις και εσυ,δεν εχει σημασια η εθνικοτητα μιας γυναικας αλλα τι ανθρωπος ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom