Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ειναι πολλα τα λεφτα και ειναι ομορφα με αυτοκινητο γιατι βλεπεις πολλα μερη. Εγω παω μεχρι μαυρη θαλασσα Βουλγαριας στο Μπελοσλαβ (διπλα στην Βαρνα) και μετα με φερρυ μποτ μεχρι το Ιλιτσεβσκ (διπλα στην Οδησσο)Αναχωρει 7 το βραδυ και 11 το πρωι εχεις φτασει. Εχει 130 δολλαρια με καμπινα και με βραδινο.Οδησσο-Κιεβο εχει υπεροχο δρομο.
καθε μερα ειναι αυτο?γλυτωνεις το γαμησι με τα συνορα και τις ουρες το καλοκαιρι
εχει κατι αντιστοιχο να βγεις κριμ?η τουλαχιστον να φευγει απο μπουργκας?για οντεσα η κριμαια?
130 ενοειτε μ ετο αμαξι μεσα,ετσι?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
αλλη μιση - 1 μερα επιπλεον, θα φας καλοκαιρι να περασεις τα ρουμανομολδαβικα,κι ακολουθως τα μολδαβοουκρανικα συνορα,ειδικα παρασκευοσαβατοκυριακα,μιλαμε για ουρες5-10χλμ,, :headbang: :headbang: :headbang:

αρα παραπανω... και μιλαμε μονο για το πηγαινε...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6

Επισκέπτης
αλη μιση-1 μερα επιπλεον, θα φας καλοκαιρι να περασεις τα ρουμανομολδαβικα,κι ακολουθως τα μολδαβοουκρανικα συνορα,ειδικα παρασκευοσαβατοκυριακα,μιλαμε για ουρες5-10χλμ,, :headbang: :headbang: :headbang:
δεν μπορεις να μπεις απο ρουμανια ουκρανια; πρεπει να περασεις Μολδαβια;;;;; αν δεν κανω λαθος συνορευουν σε ενα σημειο

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
δεν μπορεις να μπεις απο ρουμανια ουκρανια; πρεπει να περασεις Μολδαβια;;;;; αν δεν κανω λαθος συνορευουν σε ενα σημειο
oxi,παρεμβαλεται 500μ μολντοβα,κι εχει 2 φορες ταμοζνα ,ταλαιπωρια στο επακρο,,
αν κανεις πολυ ζουμ στο χαρτη φαινετε αυτη η μικρη,αλλα καταστροφικη λωριδα μολδαβικης γης
κατα βαση ,θα μπορουσα ν απω αφου τοχω περασει αυτο,οτι εχω παει κ μολδαβια,εστω για 500μ  :grin:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
να πηγαινα ρε φιλε για βολτα θα το ακυρωνα....για δουλεια πρεπει να παω,και το εχω ηδη καθυστερησει  :( , κι αν ειναι να παω Πετριτσι απο Δραμα....δραμα τοτε η ολη κατασταση
εχεις δικιο ,αλλα ειναι ασημαντι μπροστα στο μεγεθος του αλλου προβληματος
τεσπα μην ξεφυγουμε σε τετοια τωρα,απλα μου πατησες το "κουμπι" κ ταγραψα,, ;)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
και ξερεις ε? εγω δεν ειμαι δημητρακης και στις πουτανες δεν θα σας παρω για να μου πληρωσετε και τα δικα μου.   :rolleyes:
,δηλ αν παραγειλω 2 πιτσες σε φιλους  κι ερθει η αλλη δωρο,τους εχω "φαει"? :grin: :grin: :grin:
υπονοεις οτι ο ντημας εκμεταλευετε τους συναθλητες προς ιδιον οφελος? :boff:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εμενα μου πανε πολυ παραπανω, δεν νοικιαζω διαμερισμα αλλα παω σε λιγοτερο 4στερα ξενοδοχεια
κιεβο γυρω στα 120 ευρω την ημερα εως 230 την ημερα σε μινι σουϊτα ή 5αρι ξενοδοχειο
φαγητο συνηθως μεσα στο χοτελι αρα διπλασια απο οτι σε εστιατοριο
πανω-κατω χωρις της γκομενες πληρωνω μασα-ξαπλα 200 ευρω την μερα
Τωρα λεω να πιασω διαμερισμα αλλα καλο στο κεντρο
καποτε δεν εδινα καθολου μετρητα σε γκομενες αλλα ψωνιζα μια βαλιτσα πραγματα(ρουχα-παπουτσια) με πολυ λιγα χρημματα απο βιοτεχνιες εδω αλλα ενας μαλακας τελωνειακος στο κιεβο με εβαλε να πληρωσω τελωνειο τα κερατα μου(σχεδον τα διπλα απο οτι ψωνισα) οποτε καλυτερα μετρητα στις γκομενες κι εχω το κεφαλι μου ησυχο
Αυτο δεν ξερω αν θα το πιστεψω γιατι στη φωτογραφια που μας ειχες βαλει δεν σε ειδα ντυμενο με κανενα καλο ρουχο.Εκτος αν δεν σε ενδιαφερει το ντυσιμο.Αν ομως πας ετσι σε 4αστερα ξενοδοχεια υπολογιζε απο 300+ την ημερα (350 περιπου) για Αγια Πετρουπολη.Για 5αστερο γαμησε τα! :rockon:Αν πας ετσι Αγια Πετρουπολη θες πανω απο 5.000 Ευρω!Αν οχι παραπανω.Τα 2000-2500 τα ειπα για μια απλη ζωη σε ενα απλο νοικιασμενο διαμερισμα στο κεντρο και χωρις φαγητα σε ξενοδοχεια!

Επισκέπτης
oxi,παρεμβαλεται 500μ μολντοβα,κι εχει 2 φορες ταμοζνα ,ταλαιπωρια στο επακρο,,
εχεις δικιο
τωρα ειδα στο χαρτη οτι παραλιακα δεν εχει δρομο

λες να πηγαινα τουρισμο στο κωλοχωρι του πετριτσιου βουλγαριας;;; ναι κι εγω ειμαι υπερ των μαζικων κοινητοποιησεων αλλα γενικα στην ελλαδα το συμφερον ενος εργαζομενου ειναι εναντια στα συμφεροντα αλλης ομαδας εργαζομένων
παραδειγμα αγροτες-ΠΝΟ
αλλα μην ξεφυγουμε κι εντελως
αλλωστε ευτυχως τις τελευταιες 2-3 μερες εχει καλο επιπεδο το θρεντ της ρωσσιας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
,δηλ αν παραγειλω 2 πιτσες σε φιλους  κι ερθει η αλλη δωρο,τους εχω "φαει"? :grin: :grin: :grin:
υπονοεις οτι ο ντημας εκμεταλευετε τους συναθλητες προς ιδιον οφελος? :boff:
Διαβασε παλια ποστ αν ειναι να δεις αν ειναι ετσι οπως τα λεει αυτος ο βλακας.Αυτος ο ξυλοκοπος εκτος του οτι ειναι αφραγκος και εκτος οτι μεγαλωνει τα μουλικα της Ουκρανης του βγαζει και κακια! :2funny:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
εχεις δικιο

αλλωστε ευτυχως τις τελευταιες 2-3 μερες εχει καλο επιπεδο το θρεντ της ρωσσιας
ανεβασε τον πηχυ ψηλα ο ντημας με την φωτο στην θαλασσα, :dancing:
τι ντεβουσκες κ μαλ,,οες τωρα
σας,μας εσβησε ολους  :rockon: :rockon: :rockon:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Διαβασε παλια ποστ αν ειναι να δεις αν ειναι ετσι οπως τα λεει αυτος ο βλακας.Αυτος ο ξυλοκοπος εκτος του οτι ειναι αφραγκος και εκτος οτι μεγαλωνει τα μουλικα της Ουκρανης του βγαζει και κακια! :2funny:
ντημα αφες αυτοις
ου γαρ οιδασι τι ΠΗΔΟΥΣΟΙ  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αυτο δεν ξερω αν θα το πιστεψω γιατι στη φωτογραφια που μας ειχες βαλει δεν σε ειδα ντυμενο με κανενα καλο ρουχο.Εκτος αν δεν σε ενδιαφερει το ντυσιμο.Αν ομως πας ετσι σε 4αστερα ξενοδοχεια υπολογιζε απο 300+ την ημερα (350 περιπου) για Αγια Πετρουπολη.Για 5αστερο γαμησε τα! :rockon:Αν πας ετσι Αγια Πετρουπολη θες πανω απο 5.000 Ευρω!Αν οχι παραπανω.Τα 2000-2500 τα ειπα για μια απλη ζωη σε ενα απλο νοικιασμενο διαμερισμα στο κεντρο και χωρις φαγητα σε ξενοδοχεια!
crown plaza αρχη νεφσκι εχει 140 ευρω την ημερα και ειναι τεσσαρακι
PETRO PALACE (14 MALAY MORSKAYA ST) παλι 4σαρακι 130 ευρω την μερα

ε ρε Μητσο διακοπες παω στα @@ μου κοστουμι να φορεσω;;;
ασε που την περισσοτερη ωρα δεν φοραω και τιποτα  :2funny:
ειναι αυτο που λενε με τα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου
οταν παω επαγγελματικα ταξιδια εννοειτε οτι ειμαι με κοστουμι
αντε να βαλω μια φωτο με κοστουμι

Συνημμένα

• IMG_0283.JPG
    IMG_0283.JPG
    49,5 KB · Εμφανίσεις: 66

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε μαλακα καραφλε κουασιμοδε τι σου φταινε τα παιδακια και τα λες μουλικα;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
και στο εβγα τα ιδια ειναι
μονη λυση,καθημερινες να ειναι τα μπες βγες,και βασικα μετα τις 12-1 το βραδυ,για να εχει λιγοτερους,,,

αρα εαν φας 5 μερες πηγαινε-ελα με το αμαξι γιατι το συζηταμε σαν επιλογη?  :think: του πουστη ποσοι απο εμας εχουμε φοβια με το αεροπλανο..!!!! :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αρα εαν φας 5 μερες πηγαινε-ελα με το αμαξι γιατι το συζηταμε σαν επιλογη?  :think: του πουστη ποσοι απο εμας εχουμε φοβια με το αεροπλανο..!!!! :2funny:
Δεν ειναι τοσο ασχημο οσο νομιζεις,εγω εχω κανει ελλαδα-σλοβακια αρκετες φορες.20 ωρες ηταν με σταση στην σερβια για υπνο 8ωρο.Το γαμησι ειναι στα συνορα πγδμ και σερβιας
που περιμενεις ωρες για τον ελεγχο.Στην ουγγαρια ευτυχως εχουν καταργηθει τα συνορα.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ρε μαλακα καραφλε κουασιμοδε τι σου φταινε τα παιδακια και τα λες μουλικα;

ρε μαστερ θα συμφωνησω μαζι σου η λεξη μουλικα ηχει παραξενα και στα δικα μου αυτια... οταν μιλαμε για 2 παιδικες ψυχουλες...

... αλλα εσυ θα παντρευοσουν μια ουκρανη και θα ταιζες τα παιδια της οσο και καλο κρεβατι και εαν εκανε? ...ή θα ηθελες να κανεις μια νεα αρχη... με μια ανυπαντρη κοπελα... εαν βεβαια σκεφτεσαι καποια στιγμην να γινεις πατερας...

Επισκέπτης
ρε μαστερ θα συμφωνησω μαζι σου η λεξη μουλικα ηχει παραξενα και στα δικα μου αυτια... οταν μιλαμε για 2 παιδικες ψυχουλες...

... αλλα εσυ θα παντρευοσουν μια ουκρανη και θα ταιζες τα παιδια της οσο και καλο κρεβατι και εαν εκανε? ...ή θα ηθελες να κανεις μια νεα αρχη... με μια ανυπαντρη κοπελα... εαν βεβαια σκεφτεσαι καποια στιγμην να γινεις πατερας...
αν ενας ανθρωπος ειναι καλος και τον ερωτευτεις τα παιδακια θα σε χαλασουν;;;
ψυχουλες ειναι
κι αν ειναι μωρα θα εισαι ο πατερας τους
δηλαδη τα υιοθετημενα παιδια τα ορφανα οι θετη του μανα ή ο θετος τους πατερας δεν τα λατρευουν;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Το θεμα οικογενεια δεν με ελκυει φιλε μου,δεν μπορω να ειμαι με μια πανω απο 3-4 μηνες αλλα ουτε και μου αρεσει να κοροιδευω και να ξενογαμαω.Την ερωτηση σου παντως δεν την βρισκω σωστη,δηλαδη εσυ αν χτυπα ξυλο παντρευτεις και χωρισεις καποια στιγμη,και εχεις παιδια,δεν εχεις δικαιωμα να κανεις κατι με καποια αλλη;Οσες και οσοι ειναι χωρισμενοι δηλαδη δεν εχουν δικαιωμα στην ζωη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom